• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fjedre

Resultater for

Fjedre - Import eksport

 1. TEVEMA

  Holland

  Verified by europages badge

  TEVEMA blev oprettet i 1936 og har utvivlsomt slået sig fast som en absolut autoritet inden for tekniske fjedre, hvad end det drejer sig om standardprodukter eller kundetilpassede løsninger. Vi tilbyder en bred og alsidig vifte af produkter over hele verden og kan derved imødekomme behovene fra en lang række industrier. Udvalget fra TEVEMA er ikke blot komplet, men også fleksibelt, med en unik kombination af standardfjedre samt muligheden for at fremstille særlige kundetilpassede fjedre for at tilfredsstille ethvert individuelt krav fra kunden. Denne smidighed i produktionen og kundetilpasning gør TEVEMA til en uomgængelig partner i projekter, som nødvendiggør specifikke og skræddersyede løsninger inden for tekniske fjedre. Virksomheden, der er fast forankret i traditioner og erfaring, men som stadig er meget lydhør over for kravene fra nutidens kunder, står for kvalitet og pålidelighed på markedet for tekniske fjedre. Derfor er valget åbenlyst: For alle behov inden for tekniske fjedre, TEVEMA er en pålidelig partner. Alsidigheden og soliditeten ved produkterne fra TEVEMA er i dag lige ved hånden. Skynd dig at udforske potentialet ved fjedre fra TEVEMA, og påskøn den høje kvalitet og den knowhow, der har kendetegnet virksomheden siden 1936.

 2. P.J. PRAUSE DUROTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Paul Joachim Prause grundlagde i 1974 firmaet Schichtstofftechnik Prause, som i 1998 blev ændret til P. J. Prause Durotec GmbH. P. J. Prause havde før da inden for 3M Deutschland med kompositmaterialet Scotchply™ spillet en afgørende rolle i udviklingen af de tekniske anvendelser af plastbladfjedre i Tyskland og Europa. Derved har Prause Durotec GmbH opnået mere end 35 års erfaring med fremstilling og anvendelse af bladfjedre af fiberholdige kompositmaterialer. Prause Durotec er en mellemstor virksomhed med 16 medarbejdere og kunder verden over. Vores produktprogram omfatter alle former for flade bladfjedre med E-glas- , S-glas – og kulfibre samt epoxyharpiks som matrix. De UD-prepregs (UD = uni-direktionel) modsvarer standarder inden for luftfart og militær.

 3. SCHNORR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi fremstiller tallerkenfjedre, låseskiver, spændeskiver, bølgefjedre og stansedele af fjederstål. SCHNORR® produkter er førstevalg overalt, hvor metal gennem kraft og form skal opfylde krævende funktioner i forbindelse med bevægelse, affjedring og sikring. Som pioner inden for tallerkenfjederanvendelser grundlagde Adolf Schnorr den indehaverledede familievirksomhed i 1908. I dag er SCHNORR® vokset til en internationalt førende problemløser på området tallerkenfjedre og skruesikring, med globalt forgrenede salgsafdelinger. Ud over de mange års erfaring med stansning og drejning anvender virksomheden også finskæringsteknologi og har knowhow inden for fremstilling af værktøjskritiske tallerkenfjedre samt endnu en produktgruppe – bølgefjederen som tegningsdel.

 4. LESJÖFORS INDUSTRIAL SPRINGS & PRESSINGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Lesjöfors-gruppen er en global producent af tekniske fjedre og en af verdens største. Produktprogrammet inden for fjederteknik omfatter tråd- og båndfjedre, stansede og bukkede emner samt gastrykfjedre. Vores erfaring som fjederfabrik går tilbage til 1852. I dag sørger mere end 1800 engagerede medarbejdere for, at alt forløber gnidningsfrit og professionelt lige fra fjederberegning til forsendelse. Takket være vores mange års erfaring inden for fjedre, stanseteknik og bukketenik viser vi vores kunder skræddersyede løsninger, som takket være vores fleksible produktionskapaciteter hurtigt kan leveres. Når det gælder globalisering, er vi repræsenteret internationalt. I dag har vi produktions- eller salgsafdelinger i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Holland, Storbritannien, Slovakiet, Letland, Rusland, Kina, Thailand, Singapore, Mexico og USA.

 5. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har mange års erfaring og garanterer dig den "rigtige fastgørelse". Fra vores afdelinger Altenberge (Tyskland) og Kaohsiung (Taiwan) agerer vi globalt som systemleverandør for industrivirksomheder. Fast hold! Med vores førsteklasses forbindelseselementer er vi i stand til at montere forskellige materialer og komponenter, på en sikker måde. For at sikre, at du kan drage fordel af din forbindelse med os, letter vi dit arbejde gennem mange individuelle services relateret il skruer, møtrikker og lignende. Fleksibel service! Uanset om det er fra vores hovedkvarter i Altenberge i Westfalen (Tyskland) eller fra vores agentur i Kaohsiung, Taiwan - så leverer vi vores produkter til industrivirksomheder fra forskellige brancher.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ACE STOSSDÄMPFER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi dæmper alt bortset fra dine forventninger. ACE er en globalt anerkendt specialist på området industriel dæmpningsteknik – med filialer i 45 lande, på alle kontinenter. ACE har siden 1978 med succes været repræsenteret på det tyske marked. Alene her arbejder 25 ingeniører dagligt på videreudviklingen af produktpaletten. ACE's kunder nyder godt af gennemtænkte løsninger, værdifulde innovationer og forbilledlig service på området dæmpningsteknik. Takket være et nært samarbejde med førende maskinkonstruktions-virksomheder har den tyske ACE-filial netop etableret sig som pioner for det tekniske fremskridt. Kundens fordele er indlysende: Kompetent faglig rådgivning pr. telefon og i kundens virksomhed, kundespecifik dimensionering, levering uden minimumsmængde fra ét stk. på meget kort tid, gennemtænkt monterings- og funktionstilbehør, realistiske priser

 2. ZIMMERMANN TECHNISCHE FEDERN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ZIMMERMANN Technische Federn er en kompetent udviklings- og serieleverandør af affjedringer og moduler til komplekse anvendelser. I grænseområdet mellem tre lande, nærmere betegnet i Leutersdorf, har ZIMMERMANN Technische Federn GmbH sit hovedsæde. I over 100 år har Zimmermanns samlet erfaringer med udvikling og fremstilling af komplekse fjedersystemer. I årenes løb er der etableret et stærkt tillidsforhold mellem kunder, medarbejdere og ledelse. Sortimentet spænder fra tryk-, træk- og torsionsfjedre over tråd- og stansebukkedele, avancerede tallerken- eller spiralfjedre til alsidige moduler. Går ikke findes ikke! ZIMMERMANN Technische Federn GmbH stiller meget høje krav til sig selv og kvaliteten af vores fjedersystemer. Via en fremragende uddannelse og videreuddannelse af medarbejderne har ZIMMERMANN opbygget et omfattende knowhow inden for sit fagområde.

 3. PIERON GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1925 har PIERON – en familievirksomhed i 4. generation – produceret tekniske fjedre til næsten alle industrielle områder. Spidskompetencen ligger inden for bil-, elektronik- og sportsbranchen. På hovedsædet i Bocholt beskæftiger virksomheden mere end 270 medarbejdere på et driftsareal på ca. 20.000 m², hvor der konstant arbejdes med nye løsninger til ring-, tryk- og drejefjedre samt stanse-, bukke- og trådbukkedele. Specialdele og komponenter afrunder vores produktsortiment. De mest moderne produktionsprocesser sikrer, at produktionen opfylder de strengeste krav.

 4. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er en mellemstor producent af tekniske fjedre fra Schwabach nær Nürnberg, og præsenterer os i dag med ca. 50 ansatte, som en traditionel og kompetent producent af tekniske fjedre og bøjede dele af stål, rustfrit stål og ikke-jernholdige metaller, fra specielle problemløsninger til storskala produktion. Innovation er hvad du finder hos Löhr GmbH & Co. Præcisionsfjedre KG sikret med vores omfattende viden. Viden er baggrunden for ​​erfaring, og forventning til den seneste udvikling. Vi har alle brug for innovative løsninger. Så brug vores erfaring, vores viden, vores kvalitet og vores leveringssikkerhed.

 5. RÖHRS, DR. WERNER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1919 har vi været kendt i hele verden som specialist inden for tekniske fjedre til krævende opgaver. Vores produktportefølje indeholder fjedre i enhver form og type. Til vores produktionsprogram hører især trykfjedre i rund- og fladtråd, tallerkenfjedre, skruetallerkenfjedre, flertrådsfjedre og mange andre fjedre. Produkter: blad-, flad- og formfjedre, dæmpningsfjedre, trykfjedre, fladtrådsfjedre, flertrådsfjedre, nivelleringssko, skruefjedre, tallerkenfjedre, torsionsfjedre, wirbulatorer og mere.

 1. MONNINGER FEDERN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mere end 75 år har Monninger været DEN bedste kompetence indenfor fjedre i stål og rustfrit stål. Her har erfaring, kundeforhold og kvalitet altid dannet grundlag for succes. I 1994 blev vi for første gang ISO 9001 certificeret. I 2012 gik vi ind i en ny æra, idet vi blev certificeret i henhold til ISO TS 16949, hvilket har kendetegnet vores virksomhed. Vores virksomhed er for længe siden blevet til et anerkendt mærke, som er velkendt blandt vores kunder og i fagkredse. Vores gode omdømme skyldes vores konstante principper - som stammer fra vores grundlæggelse i 1945, og indtil i dag: Præcision. Dynamik. Ingeniør opfindsomhed. Anvendelse af dynamik. Vi har brugt mere tid på at udvikle disse kernekompetencer, at forberede virksomheden til fremtiden på en strategisk måde, og dermed skabe en synlig position på markedet. I tæt samarbejde med marketingsbureauet solldesign, har Monninger skabt en markedskendskab med en klar identitet og tilstedeværelse.

 2. DIETZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fjederproduktion kræver højeste præcision for at leve op til krav til komplekse strukturer og tilhørende funktioner. På grund af stigende kvalitetskrav videreudvikler vi hele tiden arbejdsmaterialer og produkter. Deres funktionsdygtighed sikres ved hjælp af permanente kvalitetskontroller. Kontrolresultaterne stiller vi naturligvis gerne til rådighed. Ved fremstilling af fjedre og bøjelige tråddele garanterer vi, at vores produkter overholder det, vi lover. Vores mål er højeste forsyningssikkerhed og så lidt besvær som muligt for vores kunder. Dette forfølger vi med vores databasebaserede lagersystem, som både omfatter lageret for råstoffer og lageret for færdige dele. Takket være vores smidige strukturer og processer er vi i stand til at reagere yderst fleksibelt på dine logistiske krav.

 1. POHL METALL GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Fremstilling af stansedele, trådbøjedele, fjedre, rørdele samt overflader og varmebehandling, ingeniørbureau for maskinbyggeri - materialeanalyse – med røntgenspektrometer og gnistspektrometer. Firmaet Pohl Metall med sæde i Ötztal-Bahnhof i Tyrol / Østrig tilbyder en stor fabrikationskompetence og producerer metalvarer, der fremstilles i processerne stansning, bukning, presning og rørbearbejdning. Vi er din kompetente partner for fremstilling af små metaldele til industri og håndværk. Der produceres stansedele, bukkedele, fjedre, rørdele, wiretilbehør og monterede moduler. Fra prototypefremstillingen til den store serieproduktion understøtter vi vores kunder. Vores serviceydelser omkring metalbearbejdning på vores afdeling i Østrig omfatter også overflade- og varmebehandling, emballering og kvalitetssikring.

 2. N.M.C. NUOVO MOLLIFICIO CAMPANO SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Nuovo Mollificio Campano srl designer og producerer fjedre og knivskåret finér i stål og speciallegeringer til alle brancher. Især den elektromekaniske, bilindustri-, flyindustri- og maritime sektor. Vores team har en park med teknologisk avancerede maskiner, der gør os i stand til at producere forskellige typer fjedre

 3. GUTEKUNST FEDERN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Gutekunst Federn er en af de førende fjederproducenter i Europa. Ud over at have 12603 forskellige komponentstørrelser inden for trykfjedre, trækfjedre, spiralfjedre og trådbøjedele på lager udvikler og producerer Gutekunst Federn også store og små mængder efter kundeønske. Gutekunst Federn betragter ikke kun sig selv som producent af førsteklasses metalfjedre, men også som partner og serviceudbyder for sine kunder. Fjederkatalog, fjederberegning og CAD-data-generator på www.federnshop.com.

 4. ADRIATICA MOLLE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden Adriatica Molle er grundlagt i 1977 som et familieforetagende. På lidt mindre end et årti har virksomheden gjort sig stærkt gældende på det italienske marked inden for sektoren til produktion af fjedre og bearbejdning af metaltråd. Virksomhedens engagement i forskning og projektering og dens teknologisk avancerede anlæg har gjort det muligt for Adriatica Molle at imødekomme behovet i de mest forskellige varesektorer hurtigt og effektivt og levere passende, konstruktive løsninger.

 5. PRENASPIRE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRENASPIRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - virkemidler branchen. Den opererer også inden for Fjedre, Holdere og æsker - specialemballering, Kabler og netværk, Fjedre, kanaler, Kabelførere i plastik, kabelrulle, kabel, og Holdere og æsker - specialemballering brancherne. Den er baseret i St Germain Les Arlay, Frankrig.

 6. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Præcisionsfjedre, Specialdesignede fjedre, Trådfjedre, fjedre efter tegning, torsionsfjedre, Præcisionsfjedre, fjedre i rustfrit stål, Specialdesignede fjedre, og præcisionsfjedre brancherne. Den er baseret i Selvazzano Dentro, Italien.

 7. EVERES-SPRING LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Virksomheden EVERES-SPRING LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Spiralfjedre, Spiralfjedre, trykfjedre, torsionsfjedre, keglefjedre, producent af fjedre, og fjedre til industri brancherne. Den er baseret i Oreshak, Bulgarien.

 8. ALCOMEX FEDERN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALCOMEX FEDERN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Fjedre branchen. Den er baseret i Goch, Tyskland.

 1. GERMANIA-WERK SCHUBERT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GERMANIA-WERK SCHUBERT GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 2. MOLLIFICIO G.R. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MOLLIFICIO G.R. SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for båndfjedre, trækfjedre, metalelementer og -produkter, trykfjedre, torsionsfjedre, og profilerede fjedre brancherne. Den er baseret i San Giovanni In Persiceto, Italien.

 3. WOLFF & STÜBECKE DRAHT- UND METALLWAREN E.K. INH. CHRISTIAN CASARINI

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WOLFF & STÜBECKE DRAHT- UND METALLWAREN E.K. INH. CHRISTIAN CASARINI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den er baseret i Iserlohn, Tyskland.

 4. PRÄZISIONSTECHNIK GMBH FEDERMECHANIK & ELEKTROTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRÄZISIONSTECHNIK GMBH FEDERMECHANIK & ELEKTROTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den er baseret i Halle, Tyskland.

 5. FBTEC KNOCHE & MORK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FBTEC KNOCHE & MORK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den er baseret i Hagen, Tyskland.

 6. GEBRÜDER HAHN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GEBRÜDER HAHN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den er baseret i Schalksmühle, Tyskland.

 7. FWH FEDERNFABRIK WILHELM HESSE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FWH FEDERNFABRIK WILHELM HESSE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Fjederbøjler, trykfjedre, specialfjedre, Fjedre med dobbelttråd, og Trådbøjedele brancherne. Den er baseret i Ebersbach-Neugersdorf, Tyskland.

 8. LE RESSORT INDUSTRIEL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LE RESSORT INDUSTRIEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Spiralfjedre, Bladfjedre, trykfjedre, trækfjedre, torsionsfjedre, skruefjedre, fjedre i rustfrit stål, fladfjedre, og Spiralfjedre brancherne. Den er baseret i Geispolsheim, Frankrig.

 9. RUDOLF KÜHNEMUND DRAHT- UND METALLWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RUDOLF KÜHNEMUND DRAHT- UND METALLWARENFABRIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den er baseret i Hamm, Tyskland.

 10. KARL RUGGABER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KARL RUGGABER GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den er baseret i Gerlingen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis