• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fjederstålbånd

Resultater for

Fjederstålbånd - Import eksport

 1. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er din stålleverandør fra Sauerland. I Sauerland gør man tingene solidt, og således er Flenders virksomhedsfilosofi baseret på fire søjler: Vi er fleksible, serviceorienterede, hurtige og pålidelige! Vi lader os gerne måle ud fra disse attributter. Vi er især stærke, når det gælder små mængder hærdet og uhærdet fjederstål, samt ved mikrolegeret båndstål. De store lagerkapaciteter og de korte leveringstider gør Flender-Stahl til en pålidelig partner for mange stamkunder i Tyskland og Europa. Et ofte overset emne er materialer, som du ikke længere har brug for! Har du brug for plads på dit lager? Flender-Stahl køber coilvarer og pladematerialer - det giver værdifuld lagerplads og rede penge. Giv os blot besked om dine overskudsbeholdninger, så udfærdiger vi et interessant tilbud til dig. Vores produkter: Koldvalset båndstål, varmvalset båndstål, rustfrit byggestål, indsatsstål, fjederbåndstål

 2. MARIO SCHAAF GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MARIO SCHAAF GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjederstålbånd branchen. Den er baseret i Möglingen, Tyskland.

 3. AALPHA-STEEL-HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AALPHA-STEEL-HANDELSGESELLSCHAFT MBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Fjederstålbånd branchen. Den er baseret i Wels, Østrig.

 4. ALL MÉTAL SERVICE

  Frankrig

  Virksomheden ALL MÉTAL SERVICE, er en Detailsalg, der opererer inden for Koldtrukne stålbånd branchen. Den opererer også inden for Fjederstålbånd, Fjederstålbånd, bånd i varmvalset rustfrit stål, og rustfrit stål, specialstål og alm. stål brancherne. Den er baseret i Beauvais, Frankrig.

 5. AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A., er en Underleverandør, der opererer inden for Bånd i jern og stål branchen. Den opererer også inden for Fjederstålbånd, Koldtrukne stålbånd, Fjederstålbånd, Koldtrukne stålbånd, og kobberbånd brancherne. Den er baseret i Quargnento, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BIRLER CELIK SAN VE TIC A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden BIRLER CELIK SAN VE TIC A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjederstålbånd branchen. Den opererer også inden for Spatler og murskeer, Fastgørelsesclips til elektroniske komponenter, koblinger til industrikøretøjer, og klemringe med fjeder brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. GUANG ZHOU SHI GUANG WEI YOU LIANG TRADING CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden GUANG ZHOU SHI GUANG WEI YOU LIANG TRADING CO.,LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjederstålbånd branchen. Den er baseret i Guangzhou, Kina.

 3. TENG YAO HARDWARE INDUSTRIAL CO., LTD

  Taiwan R.O.C.

  Virksomheden TENG YAO HARDWARE INDUSTRIAL CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjederstålbånd branchen. Den er baseret i Taichung City, Taiwan R.O.C..

 4. ANIL SPECIAL STEEL INDUSTRIES LTD

  Indien

  Virksomheden ANIL SPECIAL STEEL INDUSTRIES LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålplader og båndstål branchen. Den opererer også inden for Fjederstålbånd, Klinger til save og skæremaskiner, bånd i hærdet stål, Fjederstålbånd, og Klinger til save og skæremaskiner brancherne. Den er baseret i Jaipur, Indien.

 5. R. WAGNER & C. S.P.A.

  Italien

  Virksomheden R. WAGNER & C. S.P.A., er en Engrossalg, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Fjederstålbånd, og Fjederstålbånd brancherne. Den er baseret i Milano (Mi), Italien.

 1. RAYNAUD RESSORTS

  Frankrig

  Virksomheden RAYNAUD RESSORTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjederstålbånd branchen. Den er baseret i Goncelin, Frankrig.

 2. SARONNO METALLI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SARONNO METALLI S.R.L., er en Underleverandør, der opererer inden for Bånd i jern og stål branchen. Den opererer også inden for Fjederstålbånd, Koldtrukne stålbånd, Fjederstålbånd, og Koldtrukne stålbånd brancherne. Den er baseret i Saronno, Italien.

 1. INAC S.P.A.

  Italien

  Virksomheden INAC S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bånd i jern og stål branchen. Den opererer også inden for Fjederstålbånd, Koldtrukne stålbånd, Fjederstålbånd, og Koldtrukne stålbånd brancherne. Den er baseret i Valmadrera, Italien.

 2. MECHFAST LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MECHFAST LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Fjederstålbånd, og Fjederstålbånd brancherne. Den er baseret i Nottinghamshire, Det Forenede Kongerige.

 3. SISTEMAS DE EMBALAJE SORSA SA

  Spanien

  Virksomheden SISTEMAS DE EMBALAJE SORSA SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Fjederstålbånd, og Fjederstålbånd brancherne. Den er baseret i Sant Quirze Del Valles, Spanien.

 4. DUE EFFE ACCIAI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden DUE EFFE ACCIAI S.R.L., der opererer inden for Bånd i jern og stål branchen. Den opererer også inden for Fjederstålbånd, Koldtrukne stålbånd, Fjederstålbånd, og Koldtrukne stålbånd brancherne. Den er baseret i Castelliri, Italien.

 5. W. & H. SCHÜTTE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden W. & H. SCHÜTTE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Fjederstålbånd, og Fjederstålbånd brancherne. Den er baseret i Iserlohn, Tyskland.

 6. IHW-HUINTJES GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden IHW-HUINTJES GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Fjederstålbånd, og Fjederstålbånd brancherne. Den er baseret i Velbert, Tyskland.

 7. STEELEX INCORPORATION

  Bangladesh

  Virksomheden STEELEX INCORPORATION, er en Distributør, der opererer inden for Fjederstålbånd branchen. Den er baseret i Dhaka, Bangladesh.

 8. DELNA S.P.A.

  Italien

 1. ALUSTEEL COATING S.R.L.

  Italien

 2. S.T.M. S.R.L.

  Italien

 3. OFFICINE GIOVANNINI S.R.L.

  Italien

 4. SUPERCONDUTTORI SRLS

  Italien

 5. C.L.M. S.R.L.

  Italien

 6. CIPRIANI S.R.L. UNIPERSONALE

  Italien

 7. ESINOX S.R.L.

  Italien

 8. STEEL STRIP

  Italien

 9. THEIS ITALIANA S.R.L.

  Italien

 10. CENTRO SERVIZI MERIDIONALE S.R.L.

  Italien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis