• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fjærkræ- kaniner og vildt - opdræt

Resultater for

Fjærkræ- kaniner og vildt - opdræt - Import eksport

 1. COQ DES PRES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COQ DES PRES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for ØKOLOGISK LANDBRUG branchen. Den opererer også inden for Frisk kylling, Kød og fjerkræ, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Æg, kyllingepaté, økologiske kyllinger, tartelet, kyllingelår, og Rillette brancherne. Den er baseret i Fernelmont, Belgien.

 2. CIRIGLIANO ALFREDO DI ANTONIO E CARLO CIRIGLIANO SNC.

  Italien

  Vores mål er at tilbyde kunderne sunde rustikke produkter i høj kvalitet. Vores virksomhed har altid favoriseret dyrs velfærd ved at tage hensyn til det hygiejniske-sundhedsmæssige aspekt. Den fortsatte tilstedeværelse af et selskab dyrlæge sikrer kontrol og forebyggelse af forskellige fjerkræsygdomme, god vaccination praksis og konstant sanitære kontrol over alle vores produkter..

 3. ALTANERÍA

  Spanien

  En virksomhed der har flere års erfaring inden for opdræt af hunde og små rovdyr, med stamtavle og dyr der har avlet flere mestre.

 4. FRANCO SRL

  Italien

  Virksomheden FRANCO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Landbrug - installation og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Landbrug - installation og udstyr, og Kvægopdræt - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Cervasca, Italien.

 5. COOP. AGRICOLA MEDITERRANEA A R.L.

  Italien

  Virksomheden COOP. AGRICOLA MEDITERRANEA A R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for fasaner, og vagtler brancherne. Den er baseret i Acquafondata, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PUNTO AGRI

  Italien

  Virksomheden PUNTO AGRI, er en Multi-Category, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Svampe, Drikketrug, artikler til hobbyarbejde, Svampe, Drikketrug, og Rugemaskiner og kyllingemødre til fjerkræavl brancherne. Den er baseret i Siano, Italien.

 2. MURAT-LAMM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MURAT-LAMM GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den er baseret i Horb, Tyskland.

 3. AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ

  Tyrkiet

  Virksomheden AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Frisk and, og Frisk and brancherne. Den er baseret i Adana, Tyrkiet.

 4. WILDHANDEL VERMEERSCH

  Belgien

  Virksomheden WILDHANDEL VERMEERSCH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Charcuterivarer og saltede varer, Opskæring af kød, Charcuterivarer og saltede varer, Opskæring af kød, færdig vildt, og charcuteri af vildt brancherne. Den er baseret i Torhout, Belgien.

 5. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, er en Detailsalg, der opererer inden for Kvæg branchen. Den opererer også inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kæledyr, Svin, Får og geder, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kæledyr, Svin, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Lohfelden, Tyskland.

 1. LIEBEN GEVOGELTE & WILD

  Belgien

  Virksomheden LIEBEN GEVOGELTE & WILD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frisk kylling branchen. Den opererer også inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, smørmejerier, æg, og Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt brancherne. Den er baseret i Genk, Belgien.

 2. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Tyskland

  Virksomheden ZOOFACHMARKT - MARCHE, er en Distributør, der opererer inden for Får og geder branchen. Den opererer også inden for Kvæg, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Svin, Kvæg, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, og Svin brancherne. Den er baseret i Heinsberg, Tyskland.

 1. BOKMOLENHOEVE

  Belgien

  Virksomheden BOKMOLENHOEVE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Hoteller og restauranter, Hoteller og restauranter, kyllinger til gastronomi, og anlæg og udstyr til slagtning af fjerkræ og fugle brancherne. Den er baseret i Loker, Belgien.

 2. PINKI

  Belgien

  Virksomheden PINKI, er en Engrossalg, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Fjerkræ og vildt, dybfrosne, kød engros, frosset kød, og Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt brancherne. Den er baseret i Aalter, Belgien.

 3. RENA IMPEX

  Tyrkiet

  Virksomheden RENA IMPEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for marmorblokke brancherne. Den er baseret i Tepebasi, Tyrkiet.

 4. HYPHARM

  Frankrig

  Virksomheden HYPHARM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den er baseret i Roussay, Frankrig.

 5. COMPTOIRS ALBERT

  Belgien

  Virksomheden COMPTOIRS ALBERT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for fasankød, kaninkød, kronhjortekød, og vildtsvinekød brancherne. Den er baseret i Vlierzele, Belgien.

 6. TLB TRANSPORT UND LAGERHAUS BREMEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TLB TRANSPORT UND LAGERHAUS BREMEN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Oksekød, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, Gastronomiske specialiteter, Kød og fjerkræ, Oksekød, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, og Gastronomiske specialiteter brancherne. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 7. SELECT GAME BIRD

  Grækenland

  Virksomheden SELECT GAME BIRD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den er baseret i Grevena, Grækenland.

 8. BELGABROED

  Belgien

  Virksomheden BELGABROED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for anlæg og udstyr til slagtning af fjerkræ og fugle, og opdræt af kæledyr brancherne. Den er baseret i Merksplas, Belgien.

 1. BELKI

  Belgien

  Virksomheden BELKI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Fjerkræavl - maskiner og udstyr, kyllingekød, slagtning, anlæg og udstyr til slagtning af fjerkræ og fugle, og Fjerkræavl - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Aalst, Belgien.

 2. CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden CHICKEN MASTERS OF BELGIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, økologiske slagterier, ferske slagteriprodukter, og slagtervarer brancherne. Den er baseret i Deinze, Belgien.

 3. HERDICO

  Belgien

  Virksomheden HERDICO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, kød engros, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Hoogstraten, Belgien.

 4. BUVENS

  Belgien

  Virksomheden BUVENS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kød og pålæg, Kød og fjerkræ, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Diest, Belgien.

 5. TYCOON SERVICES LTD

  Bulgarien

  Virksomheden TYCOON SERVICES LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Trug og foderautomater, Færdigvarer i metal, Trug og foderautomater, og Færdigvarer i metal brancherne. Den er baseret i Troyan, Bulgarien.

 6. JOHANNES KASTEEL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden JOHANNES KASTEEL GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, Fisk, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kød og fjerkræ, og Slagteriaffald brancherne. Den er baseret i Mönchengladbach, Tyskland.

 7. GERALD MÜLLER

  Østrig

  Virksomheden GERALD MÜLLER, er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Æg, Kød og fjerkræ, Fisk, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Æg, og Kød og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Villach, Østrig.

 8. NEST-EIER HANDELSGESMBH NFG & CO KG

  Østrig

  Virksomheden NEST-EIER HANDELSGESMBH NFG & CO KG, er en Distributør, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Æg, Diætmad og økologiske fødevarer, Mejeriprodukter, Olier og fedtstoffer til fødevarer, Æg, Diætmad og økologiske fødevarer, Mejeriprodukter, og Olier og fedtstoffer til fødevarer brancherne. Den er baseret i Ilz, Østrig.

 9. GLOOR GES.M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden GLOOR GES.M.B.H., er en Distributør, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, Fisk, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kød og fjerkræ, og Slagteriaffald brancherne. Den er baseret i Gerasdorf Bei Wien, Østrig.

 10. AXEL HARMSEN

  Tyskland

  Virksomheden AXEL HARMSEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Æg, Kød og fjerkræ, Fisk, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Æg, og Kød og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Probsteierhagen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis