• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fjærkræ- kaniner og vildt - opdræt

Resultater for

Fjærkræ- kaniner og vildt - opdræt - Import eksport

 1. CIRIGLIANO ALFREDO DI ANTONIO E CARLO CIRIGLIANO SNC.

  Italien

  Vores mål er at tilbyde kunderne sunde rustikke produkter i høj kvalitet. Vores virksomhed har altid favoriseret dyrs velfærd ved at tage hensyn til det hygiejniske-sundhedsmæssige aspekt. Den fortsatte tilstedeværelse af et selskab dyrlæge sikrer kontrol og forebyggelse af forskellige fjerkræsygdomme, god vaccination praksis og konstant sanitære kontrol over alle vores produkter..

 2. ALTANERÍA

  Spanien

  En virksomhed der har flere års erfaring inden for opdræt af hunde og små rovdyr, med stamtavle og dyr der har avlet flere mestre.

 3. FRANCO SRL

  Italien

  Virksomheden FRANCO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Landbrug - installation og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Landbrug - installation og udstyr, og Kvægopdræt - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Cervasca, Italien.

 4. COOP. AGRICOLA MEDITERRANEA A R.L.

  Italien

  Virksomheden COOP. AGRICOLA MEDITERRANEA A R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for fasaner, og vagtler brancherne. Den er baseret i Acquafondata, Italien.

 5. PUNTO AGRI

  Italien

  Virksomheden PUNTO AGRI, er en Multi-Category, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Svampe, Drikketrug, artikler til hobbyarbejde, Svampe, Drikketrug, og Rugemaskiner og kyllingemødre til fjerkræavl brancherne. Den er baseret i Siano, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MURAT-LAMM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MURAT-LAMM GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den er baseret i Horb, Tyskland.

 2. AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ

  Tyrkiet

  Virksomheden AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Frisk and, og Frisk and brancherne. Den er baseret i Adana, Tyrkiet.

 3. CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden CHICKEN MASTERS OF BELGIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, økologiske slagterier, ferske slagteriprodukter, og slagtervarer brancherne. Den er baseret i Deinze, Belgien.

 4. BOKMOLENHOEVE

  Belgien

  Virksomheden BOKMOLENHOEVE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Hoteller og restauranter, Hoteller og restauranter, kyllinger til gastronomi, og anlæg og udstyr til slagtning af fjerkræ og fugle brancherne. Den er baseret i Loker, Belgien.

 5. WILDHANDEL VERMEERSCH

  Belgien

  Virksomheden WILDHANDEL VERMEERSCH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Charcuterivarer og saltede varer, Opskæring af kød, Charcuterivarer og saltede varer, Opskæring af kød, færdig vildt, og charcuteri af vildt brancherne. Den er baseret i Torhout, Belgien.

 1. COMPTOIRS ALBERT

  Belgien

  Virksomheden COMPTOIRS ALBERT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for fasankød, kaninkød, kronhjortekød, og vildtsvinekød brancherne. Den er baseret i Vlierzele, Belgien.

 2. HERDICO

  Belgien

  Virksomheden HERDICO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, kød engros, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Hoogstraten, Belgien.

 1. SELECT GAME BIRD

  Grækenland

  Virksomheden SELECT GAME BIRD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den er baseret i Grevena, Grækenland.

 2. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Tyskland

  Virksomheden ZOOFACHMARKT - MARCHE, er en Distributør, der opererer inden for Får og geder branchen. Den opererer også inden for Kvæg, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Svin, Kvæg, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, og Svin brancherne. Den er baseret i Heinsberg, Tyskland.

 3. BELGABROED

  Belgien

  Virksomheden BELGABROED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for anlæg og udstyr til slagtning af fjerkræ og fugle, og opdræt af kæledyr brancherne. Den er baseret i Merksplas, Belgien.

 4. BELKI

  Belgien

  Virksomheden BELKI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Fjerkræavl - maskiner og udstyr, kyllingekød, slagtning, anlæg og udstyr til slagtning af fjerkræ og fugle, og Fjerkræavl - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Aalst, Belgien.

 5. PINKI

  Belgien

  Virksomheden PINKI, er en Engrossalg, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Fjerkræ og vildt, dybfrosne, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Fjerkræ og vildt, dybfrosne, kød engros, frosset kød, og Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt brancherne. Den er baseret i Aalter, Belgien.

 6. RENA IMPEX

  Tyrkiet

  Virksomheden RENA IMPEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for marmorblokke brancherne. Den er baseret i Tepebasi, Tyrkiet.

 7. BUVENS

  Belgien

  Virksomheden BUVENS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kød og pålæg, Kød og fjerkræ, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Diest, Belgien.

 8. HYPHARM

  Frankrig

  Virksomheden HYPHARM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den er baseret i Roussay, Frankrig.

 1. TYCOON SERVICES LTD

  Bulgarien

  Virksomheden TYCOON SERVICES LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Trug og foderautomater, Færdigvarer i metal, Trug og foderautomater, og Færdigvarer i metal brancherne. Den er baseret i Troyan, Bulgarien.

 2. LIEBEN GEVOGELTE & WILD

  Belgien

  Virksomheden LIEBEN GEVOGELTE & WILD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frisk kylling branchen. Den opererer også inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, smørmejerier, æg, og Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt brancherne. Den er baseret i Genk, Belgien.

 3. TLB TRANSPORT UND LAGERHAUS BREMEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TLB TRANSPORT UND LAGERHAUS BREMEN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Oksekød, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, Gastronomiske specialiteter, Kød og fjerkræ, Oksekød, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, og Gastronomiske specialiteter brancherne. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 4. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, er en Detailsalg, der opererer inden for Kvæg branchen. Den opererer også inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kæledyr, Svin, Får og geder, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kæledyr, Svin, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Lohfelden, Tyskland.

 5. ANIMPOL SP Z O O

  Polen

  Virksomheden ANIMPOL SP Z O O, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den er baseret i Gorzów Wielkopolski, Polen.

 6. ZEMO GEBR. MOSER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZEMO GEBR. MOSER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Får og geder branchen. Den opererer også inden for Kvæg, Svin, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kvæg, Svin, Kæledyr, og Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt brancherne. Den er baseret i Weilerbach, Tyskland.

 7. JOSEF HAGLER WALLSEER VOLLFRISCHEIER

  Østrig

  Virksomheden JOSEF HAGLER WALLSEER VOLLFRISCHEIER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Æg, Diætmad og økologiske fødevarer, Mejeriprodukter, Frosne og dybfrosne varer, Æg, Diætmad og økologiske fødevarer, Mejeriprodukter, og Frosne og dybfrosne varer brancherne. Den er baseret i Oed Bei Amstetten, Østrig.

 8. WEIZER BERGLAND SPEZIALITÄTEN VERTRIEBS-GESMBH

  Østrig

  Virksomheden WEIZER BERGLAND SPEZIALITÄTEN VERTRIEBS-GESMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kød og fjerkræ, Svinekød, Fisk, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kød og fjerkræ, og Svinekød brancherne. Den er baseret i Weiz, Østrig.

 9. GLOOR GES.M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden GLOOR GES.M.B.H., er en Distributør, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, Fisk, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kød og fjerkræ, og Slagteriaffald brancherne. Den er baseret i Gerasdorf Bei Wien, Østrig.

 10. SALMO FUMICA AG

  Schweiz

  Virksomheden SALMO FUMICA AG, er en Distributør, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kød og fjerkræ, Slagteriaffald, Fisk, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kød og fjerkræ, og Slagteriaffald brancherne. Den er baseret i Nussbaumen, Schweiz.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis