• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fiskopdrætudstyr

Resultater for

Fiskopdrætudstyr - Import eksport

 1. CHRISTIAN STÖHR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med mere end 50 års erfaring inden for plastbearbejdning producerer vi vores Hel-x fyldlegemer til biologisk spildevands- og gasbehandling og til anvendelse i dambrug. Denne righoldige erfaring som fundament til førsteklasses Hel-x fyldlegemer og fyldlegemer af plast kan du trygt stole på! Produkterne fremstilles udelukkende på vores afdeling i Tyskland efter egenudviklede processer og under nøje overholdelse af høje kvalitets- og miljøstandarder. Lave investerings- og driftsomkostninger, let håndtering og en høj virkningsgrad gør vores Hel-x fyldlegemer til et alternativ, der er både økologisk og økonomisk for dig. Hel-x fyldlegemer benyttes overalt i verden, til kommunal og industriel spildevandsbehandling i MBBR og IFAS systemer. Også i dambrug og i biogasanlæg er der mange installationer.

 2. OLOID SOLUTION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OLOID SOLUTION GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fiskopdrætudstyr branchen. Den er baseret i Leipzig, Tyskland.

 3. LIH LIGHT IMPEX HENZE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LIH LIGHT IMPEX HENZE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fiskopdrætudstyr branchen. Den er baseret i Grafing Bei München, Tyskland.

 4. MAYASERA A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden MAYASERA A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fiskenet branchen. Den opererer også inden for Fiskopdrætudstyr, net til fiskeopdræt, udstyr til højsøfiskeri, bure til fiskeopdræt, og Fiskopdrætudstyr brancherne. Den er baseret i Ordu, Tyrkiet.

 5. ASAKUA AQUACULTURE & MARINE (ASAKUA SU URUNLERI)

  Tyrkiet

  Virksomheden ASAKUA AQUACULTURE & MARINE (ASAKUA SU URUNLERI), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fiskopdrætudstyr branchen. Den opererer også inden for udstyr til højsøfiskeri, fiskenet, beholdere fiskeriopdræt, og maskiner og udstyr til arbejde til havs, i floder og havne brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HOMARIUM

  Belgien

  Virksomheden HOMARIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fiskopdrætudstyr, Akvakultur og fiskeavl, Fiskopdrætudstyr, Akvakultur og fiskeavl, og specialfremstillede akvarier brancherne. Den er baseret i Pittem, Belgien.

 2. PLASTILUX

  Luxembourg

  Virksomheden PLASTILUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den opererer også inden for Baljer og kar, plast-, Svejsning af gummi og plast, Fiskopdrætudstyr, Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr, Baljer og kar, plast-, Svejsning af gummi og plast, Fiskopdrætudstyr, og Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr brancherne. Den er baseret i Wormeldange-Haut, Luxembourg.

 3. AKVATECHNA, UAB

  Litauen

  Virksomheden AKVATECHNA, UAB, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Akvakultur og fiskeavl, Fiskopdrætudstyr, Akvakultur og fiskeavl, og Fiskopdrætudstyr brancherne. Den er baseret i VILNIUS, Litauen.

 4. ZAK FISH & SEAFOOD COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden ZAK FISH & SEAFOOD COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fiskopdrætudstyr branchen. Den er baseret i Adana, Tyrkiet.

 5. AQUAPAC JATURANON GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AQUAPAC JATURANON GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fiskopdrætudstyr branchen. Den er baseret i Cologne, Tyskland.

 1. ŚWIEŻY WĘGORZ

  Polen

  Virksomheden ŚWIEŻY WĘGORZ, er en Engrossalg, der opererer inden for Fiskopdrætudstyr branchen. Den opererer også inden for ål brancherne. Den er baseret i Elbląg, Polen.

 2. DIM. MANTE BROS & CO. AQUACULTURE FARMS

  Grækenland

  Virksomheden DIM. MANTE BROS & CO. AQUACULTURE FARMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fiskopdrætudstyr, Fisk, og Fiskopdrætudstyr brancherne. Den er baseret i Fthiotida, Grækenland.

 1. FISCHTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FISCHTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fiskopdrætudstyr, og Fiskopdrætudstyr brancherne. Den er baseret i Northeim, Tyskland.

 2. STS OLBRAMOVICE,SPOL, S R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden STS OLBRAMOVICE,SPOL, S R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fiskopdrætudstyr, Landbrug - installation og udstyr, Fiskopdrætudstyr, og Landbrug - installation og udstyr brancherne. Den er baseret i Olbramovice, Tjekkiet.

 3. ETS FAIVRE

  Frankrig

  Virksomheden ETS FAIVRE, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr, Fiskopdrætudstyr, Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr, og Fiskopdrætudstyr brancherne. Den er baseret i Baume Les Dames, Frankrig.

 4. SEMI-STAAL A/S

  Danmark

  Virksomheden SEMI-STAAL A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fiskopdrætudstyr branchen. Den opererer også inden for Tekstilflokkulering - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Tekstilflokkulering - maskiner og udstyr, og Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Helsingoer, Danmark.

 5. TECHNISCH INSTALLATIEBEDRIJF C.A. BERGER B.V.

  Holland

  Virksomheden TECHNISCH INSTALLATIEBEDRIJF C.A. BERGER B.V., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fiskopdrætudstyr, og Fiskopdrætudstyr brancherne. Den er baseret i Zeewolde, Holland.

 6. AERATOR

  Ukraine

  Virksomheden AERATOR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fiskopdrætudstyr branchen. Den er baseret i Brovari, Ukraine.

 7. NET SUPPLY CO. LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden NET SUPPLY CO. LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fiskopdrætudstyr, og Fiskopdrætudstyr brancherne. Den er baseret i Fleetwood, Det Forenede Kongerige.

 8. MARA AS

  Norge

 1. SIVERT EIDNES AS

  Norge

 2. LANDCATCH LTD

  Det Forenede Kongerige

 3. PUNTA MOREIRAS S.L.

  Spanien