• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fiskemel til kvæg og fjerkræ

Resultater for

Fiskemel til kvæg og fjerkræ - Import eksport

 1. AJ AGRO APS

  Danmark

  Verified by europages badge

  AJ Agro ApS har et velkendt omdømme som en pålidelig distributør af højkvalitets landbrugsprodukter på det globale landbrugsmarked. Vores forpligtelse til excellence og integritet har hjulpet med at etablere os som et pålideligt navn inden for landbrugssektoren. Hvad der adskiller os for konkurrenterne, er vores dybe passion for landbrugsråvarer. Vi har investeret megen tid i forståelsen af ethvert område af landbrugsmarkedet inden for eksport, inklusive produktion, logistik og distribution. Denne omfattende viden har gjort os til en pålidelig partner inden for eksportbranchen. I virksomheden finder du et dedikeret hold af eksperter som kontinuerligt gør lidt ekstra, for at hjælpe vores kunder. Med mange års erfaring på eksportmarkederne, har vi placeret os som førende på vores område, ved at sætte et højt niveau inden for kvalitet og pålidelighed. I Danmark er vi stolte over at være en førende leverandør af de bedste landbrugsprodukter. Vores tilbud omfatter et alsidigt udbud af produkter såsom nødder, gødning og dyrefoder. Vi forstår vigtigheden ved disse produkter inden for forskellige industrier, og er forpligtet til udelukkende at levere den bedste kvalitet til vores kunder. Vores mission er at fortsætte med at være en pålidelig partner for virksomheder som har brug for de bedste landbrugsråvarer. Med en fokus på excellence, integritet og kundetilfredshed, vil AJ Agro ApS forblive på fronten af branchen for landbrugsprodukter.

 2. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Handelsvirksomhed som arbejder inden for fødevarebranchen. Vi specialiserer os i handel med mejeriprodukter; vegetabilsk protein; fødevarer og foder tilsætningsstoffer. Vores tilbud er henvendt til virksomheder inden for B2B-branchen. Takket være vores team, har virksomheden mange loyale forretningspartnere, og vi udvider konstant. I 2019 vandt vi den præstigefyldte pris som den hurtigtvoksende virksomhed inden for fødevaresektoren i Polen. På nuværende tidspunkt er virksomheden registreret i fire europæiske lande - Polen, Tyskland, Holland og Italien.

 3. CRICKADE, S.L.

  Spanien

  Virksomheden CRICKADE, S.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Fiskemel til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Fiskemel, sojamel, fiskeolie, og mel af tørrede grønsager brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 4. EXIMLINE LLC

  Belarus

  Virksomheden EXIMLINE LLC, er en Engrossalg, der opererer inden for Fiskemel til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for fiskemel, og fiskemel til zooteknisk brug brancherne. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 5. CLAESEN GRANEN

  Belgien

  Virksomheden CLAESEN GRANEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fiskemel til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Korn, kvæg og fjerkræ, Dyrefoder, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Korn, kvæg og fjerkræ, Dyrefoder, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og korn brancherne. Den er baseret i Zutendaal, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DE POORTERE JEAN

  Belgien

  Virksomheden DE POORTERE JEAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fiskemel til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Korn, kvæg og fjerkræ, Dyrefoder, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Gødning og jordforbedringsmidler, Korn, kvæg og fjerkræ, Dyrefoder, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Gødning og jordforbedringsmidler brancherne. Den er baseret i Blaugies, Belgien.

 2. MASTER MEAT

  Polen

  Virksomheden MASTER MEAT, er en Distributør, der opererer inden for Fiskemel til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for fiskeolie, laks, dybfrossen laks, og Husdyrsfoderingredienser brancherne. Den er baseret i Bydgoszcz, Polen.

 3. POLFISH

  Tyskland

  Virksomheden POLFISH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fiskemel til kvæg og fjerkræ branchen. Den er baseret i Bad Sachsa, Tyskland.

 4. AGRO LIFE

  Ukraine

  Virksomheden AGRO LIFE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fiskemel til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for string, BtoB online handel løsninger, laserterapi øre-næse-hals, og T-hane brancherne. Den er baseret i Odessa, Ukraine.

 5. FARINE LAZIALI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden FARINE LAZIALI S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Ponzano Romano, Italien.

 1. ISTITUTO DELLE VITAMINE S.P.A.

  Italien

  Virksomheden ISTITUTO DELLE VITAMINE S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Segrate, Italien.

 2. AGRIRE.GIO S.N.C. DI ERICA COMBA & C.

  Italien

  Virksomheden AGRIRE.GIO S.N.C. DI ERICA COMBA & C., er en Engrossalg, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Buriasco, Italien.

 1. SERRA MANGIMI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SERRA MANGIMI S.R.L., der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Nurri, Italien.

 2. FERRERO MANGIMI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden FERRERO MANGIMI S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Farigliano, Italien.

 3. MOLINO SCHENETTI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MOLINO SCHENETTI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Vetto, Italien.

 4. MEGA TIERERNÄHRUNG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MEGA TIERERNÄHRUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den opererer også inden for Korn, kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Korn, kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Visbek, Tyskland.

 5. PRO TECH S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PRO TECH S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Carbonara Scrivia, Italien.

 6. SCOTUZZI AGRISERVIZI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden SCOTUZZI AGRISERVIZI S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Longhena, Italien.

 7. HARZFISH

  Tyskland

  Virksomheden HARZFISH, er en Engrossalg, der opererer inden for Fiskemel til kvæg og fjerkræ branchen. Den er baseret i Osterode Am Harz, Tyskland.

 8. ENERGY.COM S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ENERGY.COM S.R.L., der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Quinzano D'oglio, Italien.

 1. MANGIMI LIVERINI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden MANGIMI LIVERINI S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Telese Terme, Italien.

 2. BARALDINI RODOLFO

  Italien

  Virksomheden BARALDINI RODOLFO, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Motteggiana, Italien.

 3. MANGIMI DI PASQUALE

  Italien

  Virksomheden MANGIMI DI PASQUALE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Avola, Italien.

 4. RANYMAL PREMIUM FEEDS

  Tyskland

  Virksomheden RANYMAL PREMIUM FEEDS, er en Engrossalg, der opererer inden for Fiskemel til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for fiskemel til zooteknisk brug brancherne. Den er baseret i Bad Sachsa, Tyskland.

 5. INDUSTRIA ITALIANA INTEGRATORI TREI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden INDUSTRIA ITALIANA INTEGRATORI TREI S.P.A., er en Engrossalg, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Rio Saliceto, Italien.

 6. M.F.B.

  Italien

  Virksomheden M.F.B., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Macomer, Italien.

 7. FRATELLI BORELLO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden FRATELLI BORELLO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Bra, Italien.

 8. MANGIMI LEONE S.P.A.

  Italien

  Virksomheden MANGIMI LEONE S.P.A., der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Aci Sant'antonio, Italien.

 9. AGRICOLA SIMIONATO S.A.S.

  Italien

  Virksomheden AGRICOLA SIMIONATO S.A.S., er en Engrossalg, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Resana, Italien.

 10. MANGIMIFICIO - CENTRO IMBALLAGGIO SABBATANI

  Italien

  Virksomheden MANGIMIFICIO - CENTRO IMBALLAGGIO SABBATANI, er en Engrossalg, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Forli', Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis