• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fiskemel til kvæg og fjerkræ

Resultater for

Fiskemel til kvæg og fjerkræ - Import eksport

 1. AJ AGRO APS

  Danmark

  Verified by europages badge

  AJ Agro ApS har et velkendt omdømme som en pålidelig distributør af højkvalitets landbrugsprodukter på det globale landbrugsmarked. Vores forpligtelse til excellence og integritet har hjulpet med at etablere os som et pålideligt navn inden for landbrugssektoren. Hvad der adskiller os for konkurrenterne, er vores dybe passion for landbrugsråvarer. Vi har investeret megen tid i forståelsen af ethvert område af landbrugsmarkedet inden for eksport, inklusive produktion, logistik og distribution. Denne omfattende viden har gjort os til en pålidelig partner inden for eksportbranchen. I virksomheden finder du et dedikeret hold af eksperter som kontinuerligt gør lidt ekstra, for at hjælpe vores kunder. Med mange års erfaring på eksportmarkederne, har vi placeret os som førende på vores område, ved at sætte et højt niveau inden for kvalitet og pålidelighed. I Danmark er vi stolte over at være en førende leverandør af de bedste landbrugsprodukter. Vores tilbud omfatter et alsidigt udbud af produkter såsom nødder, gødning og dyrefoder. Vi forstår vigtigheden ved disse produkter inden for forskellige industrier, og er forpligtet til udelukkende at levere den bedste kvalitet til vores kunder. Vores mission er at fortsætte med at være en pålidelig partner for virksomheder som har brug for de bedste landbrugsråvarer. Med en fokus på excellence, integritet og kundetilfredshed, vil AJ Agro ApS forblive på fronten af branchen for landbrugsprodukter.

 2. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Handelsvirksomhed som arbejder inden for fødevarebranchen. Vi specialiserer os i handel med mejeriprodukter; vegetabilsk protein; fødevarer og foder tilsætningsstoffer. Vores tilbud er henvendt til virksomheder inden for B2B-branchen. Takket være vores team, har virksomheden mange loyale forretningspartnere, og vi udvider konstant. I 2019 vandt vi den præstigefyldte pris som den hurtigtvoksende virksomhed inden for fødevaresektoren i Polen. På nuværende tidspunkt er virksomheden registreret i fire europæiske lande - Polen, Tyskland, Holland og Italien.

 3. CRICKADE

  Spanien

  Virksomheden CRICKADE, er en Engrossalg, der opererer inden for Fiskemel til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Fiskemel, sojamel, fiskeolie, og mel af tørrede grønsager brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 4. DE POORTERE JEAN

  Belgien

  Virksomheden DE POORTERE JEAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fiskemel til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Korn, kvæg og fjerkræ, Dyrefoder, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Gødning og jordforbedringsmidler, Korn, kvæg og fjerkræ, Dyrefoder, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Gødning og jordforbedringsmidler brancherne. Den er baseret i Blaugies, Belgien.

 5. CLAESEN GRANEN

  Belgien

  Virksomheden CLAESEN GRANEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fiskemel til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Korn, kvæg og fjerkræ, Dyrefoder, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Korn, kvæg og fjerkræ, Dyrefoder, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og korn brancherne. Den er baseret i Zutendaal, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AFRIC AZOTE

  Senegal

  Virksomheden AFRIC AZOTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fiskemel til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Foder til fiskebrug, fiskeolie, Fiskemel, Foder til fiskebrug, og proteiner brancherne. Den er baseret i Dakar, Senegal.

 2. EXIMLINE LLC

  Belarus

  Virksomheden EXIMLINE LLC, er en Engrossalg, der opererer inden for Fiskemel til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for fiskemel, og fiskemel til zooteknisk brug brancherne. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 3. AGRO LIFE

  Ukraine

  Virksomheden AGRO LIFE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fiskemel til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for string, BtoB online handel løsninger, laserterapi øre-næse-hals, og T-hane brancherne. Den er baseret i Odessa, Ukraine.

 4. POLFISH

  Tyskland

  Virksomheden POLFISH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fiskemel til kvæg og fjerkræ branchen. Den er baseret i Bad Sachsa, Tyskland.

 5. MEGA TIERERNÄHRUNG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MEGA TIERERNÄHRUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den opererer også inden for Korn, kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Korn, kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Visbek, Tyskland.

 1. SCOTUZZI AGRISERVIZI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden SCOTUZZI AGRISERVIZI S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Longhena, Italien.

 2. FARINE LAZIALI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden FARINE LAZIALI S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Ponzano Romano, Italien.

 1. ETERNA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ETERNA S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Gavi, Italien.

 2. LENZI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden LENZI S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Colle Di Val D'elsa, Italien.

 3. SALGAIM ECOLOGIC S.P.A.

  Italien

  Virksomheden SALGAIM ECOLOGIC S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Campagna Lupia, Italien.

 4. MANGIMI DI PASQUALE

  Italien

  Virksomheden MANGIMI DI PASQUALE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Avola, Italien.

 5. SÍLDARVINNSLAN HF

  Island

  Virksomheden SÍLDARVINNSLAN HF, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Fisk, frosne og dybfrosne, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, og Fisk, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Neskaupstað, Island.

 6. ISTITUTO DELLE VITAMINE S.P.A.

  Italien

  Virksomheden ISTITUTO DELLE VITAMINE S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Segrate, Italien.

 7. ENERGY.COM S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ENERGY.COM S.R.L., der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Quinzano D'oglio, Italien.

 8. FERRERO MANGIMI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden FERRERO MANGIMI S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Farigliano, Italien.

 1. B.V. DUYNIE

  Holland

  Virksomheden B.V. DUYNIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Korn, kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Korn, kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Alphen Aan Den Rijn, Holland.

 2. CINOZOO TRE R S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CINOZOO TRE R S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Bisacquino, Italien.

 3. I CAVALLI DEL SOLE S.A.S. DI MIANO MARLENE & C.

  Italien

  Virksomheden I CAVALLI DEL SOLE S.A.S. DI MIANO MARLENE & C., er en Detailsalg, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Mornico Al Serio, Italien.

 4. BARALDINI RODOLFO

  Italien

  Virksomheden BARALDINI RODOLFO, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Motteggiana, Italien.

 5. PRO TECH S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PRO TECH S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Carbonara Scrivia, Italien.

 6. SERRA MANGIMI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SERRA MANGIMI S.R.L., der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Nurri, Italien.

 7. VAN BENTHEM VEEVOEDERS EN KUNSTMEST B.V.

  Holland

  Virksomheden VAN BENTHEM VEEVOEDERS EN KUNSTMEST B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fiskemel til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Dyrefoder, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Dyrefoder brancherne. Den er baseret i Vollenhove, Holland.

 8. PBA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PBA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Fombio, Italien.

 9. CARRA MANGIMI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden CARRA MANGIMI S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Sorbolo Mezzani, Italien.

 10. MANGIMI LIVERINI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden MANGIMI LIVERINI S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Fiskemel til kvæg og fjerkræ, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Fiskemel til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Telese Terme, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis