• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fisk

Resultater for

Fisk - Import eksport

 1. CHANNEL SEA FOOD

  Frankrig

  Channel Sea Food, der ligger i Boulogne-sur-Mer, har i mere end 30 år været en af Europas største leverandører af produkter fra havet og etniske fryseprodukter: skaldyr, bløddyr, fisk, blæksprutter, frølår, frugt, grønsager og forarbejdede produkter… Ved ankomsten til Frankrig bliver produkterne opbevaret på et særligt lager, hvilket gør det muligt at spore dem fra produktionsstedet til kunden og samtidigt tilbyde en fleksibel forsendelse.

 2. FISHERIES-INTL (CERTIFIÉ - VERIFIED)

  Mauretanien

  FISHERIES-INTL Vi er en fiskerivirksomhed og eksportør af frossen ombord, frossen på land og frisk fisk fra Mauretanien til Dakhla. Vi er beliggende i Mauretanien - Vestafrika og Tyskland. Vi fisker og eksporterer fra dine fiskepladser til Europa, Afrika, arabiske lande, Asien og Canada. Vi er en virksomhed, der respekterer de sanktioner, som Den Europæiske og Amerikanske Union har vedtaget. Det betyder, at vi ikke handler med lande under økonomiske sanktioner som: Cuba, Rusland, Venezuela.... Vores fisk, der fryses om bord på fiskefartøjer, og vores fisk, der fryses på land, overholder de anbefalede behandlinger for fisk, og tanke og kølefaciliteter overholder de europæiske lovkrav. Vores fisks egenskaber er som følger: - Protein: 60-70%. - Fedt: 4-10%. - Mineralsalt: 2-4%. Det anbefales, at alle kunder sender os en hensigtserklæring om køb (LOI), hvor du skal specificere: - Den samlede mængde, der skal købes - De nøjagtige størrelser af de ønskede fisk - Den endelige destination - Videnskabelige navne på fiskene

  Alle produkter for "fisk"

 3. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrig

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL blev oprettet i 2020 og ligger i Asnières Sur Seine, Frankrig. Virksomheden er specialiseret i import-eksport af fødevareprodukter, blandt andet hvidløg, majroer, appelsiner, olivenolie etc... Levnedsmiddelindustrien producerer forbrugsvarer af produkter fra landbrug og dyreavl. Produkter som yoghurt, ost, fryseretter, paté, chokolade og slik kommer fra disse virksomheder. Kontakt os for yderligere oplysninger.

 4. AQUAFRESH FISH

  Frankrig

  Virksomheden AQUAFRESH FISH, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for alt godt fra havet, frisk fisk engros, frisk fisk, eksport af fersk fisk, eksport af dybfrossen fisk, dybfrossen fisk, dybfrossen fisk engros, skaldyr, og tiarmede blæksprutter brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 5. JOMANY

  Frankrig

  Virksomheden JOMANY, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Saltvandsfisk, søtunge, tiarmede blæksprutter, tiarmet blæksprutte, tun, skaldyr, alt godt fra havet, store rejer, og ottearmet blæksprutte brancherne. Den er baseret i Massy, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. OKEANOS

  Frankrig

  Virksomheden OKEANOS, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, skaldyr, og frosne skaldyr brancherne. Den er baseret i Montigny-Le-Bretonneux, Frankrig.

 2. CARABUS

  Frankrig

  CARABUS FH INTERNATIONAL er en mellemstor import- og eksportvirksomhed, der tilbyder sine kunder og partnere internationale produkter i hele Frankrig. CARABUS FH INTERNATIONAL ligger i Thiais og er specialiseret i enggros- og detailsalg af havets produkter, blandt andet fisk, skaldyr og bløddyr. Den leverer desuden eksotiske landbrugsfødevarer såsom frugt og krydderier samt drikkevarer som vin og spiritus. Kvalitet, konkurrencedygtighed og fleksibilitet er i fokus for at sikre vores partnere produkter og services af høj kvalitet med henblik på at etablere et solidt og langvarigt samarbejde. Vi respekterer vores produkter, der kommer fra et bæredygtigt fiskeri og er udvalgt med omhu. Vi behandler vores råvarer på bedste måde og er bevidste om miljøpåvirkningen. Vi garanterer derfor respekt for miljøet.

 3. RESFOOD

  Rusland

  ResFOOD – den største producent og engrosvirksomhed af professionelle fødevareprodukter inden for ASIATISK CUISINE (JAPANSK, KOREANSK, KINESISK). HoReCa har været førende på markedet i Rusland siden 2010. Mere end 250 hovedprodukter: sushiris, tilberedt noritang, ingefær, saucer, sunde fødevarer osv. Garanteret tilgængelighed af produkter, vi har fødevarer med en høj og stabil kvalitet, til priser der vil overraske og imponere dig! Vi har vores eget fødevarelaboratorie, hvor vi skaber eksklusive opskrifter og konstant forbedrer kvaliteten og stabiliteten af vores produkter. Vi eksporterer til 11 lande i verden. Vi tilbereder maden sammen på vores kulinariske akademier, og viser dermed tydeligt forskellen på vores konkurrenter, og vi deler nye opskrifter med vores klienter. Vores team er professionelle inden for deres område. Vi har mere end 200 ansatte. Resfood har et omdømme som en ærlig og ansvarlig producent. Vi er klar til at levere den nødvendigt markedsføringsstøtte: træning af salgsteams, kampagnematerialer, prøver, mesterklasser.

 4. MASCATO

  Spanien

  Mascato S.A. er en virksomhed, der handler med havets produkter. Fisk og skaldyr samt frosne skaldyr. Vores prioriteter er forbrugernes forventninger, omsorg for vores medarbejdere, samarbejdet med vores leverandører og respekt for miljøet. For at opnå maksimal fødevaresikkerhed, bæredygtigt fiskeri og rimelige priser investerer Mascato i regioner, hvor råvaren findes.

 5. LODI SRL

  Italien

  Virksomheden er en reference inden for levering af kvalitetsprodukter fra havet til Italien og andre lande. Formål: At vælge de bedste af de italienske og globale skaldyr og straks gøre dem klar til vores kunder, hvilket igen kan give et sikkert produkt af høj kvalitet til deres forbrugere. Målet er at opfylde alle de krav, kunden stiller og ikke kun til en overkommelig pris, men hurtigt og præcist.

 1. MAS SA

  Frankrig

  MAS SA er grossist i friske fisk i Rungis og specialiseret i finere fisk og fileter. Generalist i produkter fra havet og ferskvandsprodukter. Alle typer fileter, laks fra Norge, laks fra Skotland, importerede og franske søtunger, havtaske, torsk. Vi handler hver dag med de bedste produkter fra havet. Vores friske fisk henvender sig til fiskehandlere og restauratører. Salg udelukkende af produkter fra havet på markedet i Rungis, ingen levering.

 2. FISH2O

  Ukraine

  Iværksætter. 1. En fiskebutik i Ukraine. Leder efter leverandører. Interesseret i frisk og frossen fisk og skaldyr. Engrossalg. 2. Har mulighed at behandle råvarer hos de specialiserede virksomheder i Ukraine: saltning, rygning, tørring, fremsilling af koncerver med efterfølgende levering til EU-markedet.

 1. PEIXOS CALSINA BOSCH CB

  Spanien

  Distribution af klargjort ottearmet blæksprutte og frisk fisk til fiskehandlere, supermarkeder og restauranter.

 2. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Frankrig

 3. REFORM SU URUNLERI

  Tyrkiet

 4. PAULO MACHADO & IRMÃO - ALIMENTOS CONGELADOS LDA.

  Portugal

 5. SENEGAL SHIP SERVICES

  Senegal

 6. GRUPO NUESTRA PESCA S.L

  Spanien

 7. PRODWAY INTERNATIONAL

  Frankrig

 8. SCASS S.R.L.

  Italien

 1. XPAND21 GERMAN OFFICE

  Tyskland

 2. MARISCOSDEANDALUCIA

  Spanien

 3. DRAKOTOU ANASTASIA SINGLE MEMBERED LTD

  Grækenland

 4. MAXIFISH LLC

  Litauen

 5. PESCADOS JULIO S.L.

  Spanien

 6. AQUADOR

  Luxembourg

 7. DEMARNE

  Frankrig

 8. NAZARÉ-PEIXE,LDA.

  Portugal

 9. ZUMDIECK GMBH

  Tyskland

 10. DEKEYZER - OSSAER

  Belgien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Fisk - Import eksport

Antal resultater

11.822 Virksomheder