• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fisk

Resultater for

Fisk - Import eksport

 1. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL blev oprettet i 2020 og ligger i Asnières Sur Seine, Frankrig. Virksomheden er specialiseret i import-eksport af fødevareprodukter, blandt andet hvidløg, majroer, appelsiner, olivenolie etc... Levnedsmiddelindustrien producerer forbrugsvarer af produkter fra landbrug og dyreavl. Produkter som yoghurt, ost, fryseretter, paté, chokolade og slik kommer fra disse virksomheder. Kontakt os for yderligere oplysninger.

 2. CHANNEL SEA FOOD

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 3. RESFOOD

  Rusland

  Verified by Europages badge

  ResFOOD – den største producent og engrosvirksomhed af professionelle fødevareprodukter inden for ASIATISK CUISINE (JAPANSK, KOREANSK, KINESISK). HoReCa har været førende på markedet i Rusland siden 2010. Mere end 250 hovedprodukter: sushiris, tilberedt noritang, ingefær, saucer, sunde fødevarer osv. Garanteret tilgængelighed af produkter, vi har fødevarer med en høj og stabil kvalitet, til priser der vil overraske og imponere dig! Vi har vores eget fødevarelaboratorie, hvor vi skaber eksklusive opskrifter og konstant forbedrer kvaliteten og stabiliteten af vores produkter. Vi eksporterer til 11 lande i verden. Vi tilbereder maden sammen på vores kulinariske akademier, og viser dermed tydeligt forskellen på vores konkurrenter, og vi deler nye opskrifter med vores klienter. Vores team er professionelle inden for deres område. Vi har mere end 200 ansatte. Resfood har et omdømme som en ærlig og ansvarlig producent. Vi er klar til at levere den nødvendigt markedsføringsstøtte: træning af salgsteams, kampagnematerialer, prøver, mesterklasser.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 5. OKEANOS

  Frankrig

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Rusland

  Verified by Europages badge
 2. CARABUS

  Frankrig

  CARABUS FH INTERNATIONAL er en mellemstor import- og eksportvirksomhed, der tilbyder sine kunder og partnere internationale produkter i hele Frankrig. CARABUS FH INTERNATIONAL ligger i Thiais og er specialiseret i enggros- og detailsalg af havets produkter, blandt andet fisk, skaldyr og bløddyr. Den leverer desuden eksotiske landbrugsfødevarer såsom frugt og krydderier samt drikkevarer som vin og spiritus. Kvalitet, konkurrencedygtighed og fleksibilitet er i fokus for at sikre vores partnere produkter og services af høj kvalitet med henblik på at etablere et solidt og langvarigt samarbejde. Vi respekterer vores produkter, der kommer fra et bæredygtigt fiskeri og er udvalgt med omhu. Vi behandler vores råvarer på bedste måde og er bevidste om miljøpåvirkningen. Vi garanterer derfor respekt for miljøet.

 3. SEDOY KASPIY

  Rusland

  Sedoy Kaspiy har været på markedet siden 2014. Vores virksomhed har specialiseret sig i at fange friskvandsfisk, samt bearbejdning (inklusive nedkøling, frysning og saltning) samt salg af fisk. Virksomheden har kvotaer til at fange flodfisk og krebs. Vi fanger vores fisk i det Kaspiske hav og Volga-Kaspiske sø. Ethvert parti af vores produkter undergår en streng kvalitetskontrol for alle fremstillingsfaserne. Vi tilbyder salg af vores produkter i enhver volumen: fra 1 kasse til en fuld bil. Vi har en individuel tilgang til enhver af vores klienter. Vi leverer assistance og hjælp til transport (bære) af produkterne. Vores produkter: nedkølet og frossen fisk, tørret, vejet og vakuumpakket fist, flodfisk filet (med skind, uden skind, stykke pr. stykke, i blokke), frosne skrig (havkat, sandart, crucian karpe, karpe, osv.) frosne fiskesteaks (havkat, asp, sølvkarpe, sandart, karpe, sort trevalle, osv.), fyld af flodfisk, kaviar (frisk, frossen, tørret, i glas, emballageret), osv.

 4. MASCATO

  Spanien

  Mascato S.A. er en virksomhed, der handler med havets produkter. Fisk og skaldyr samt frosne skaldyr. Vores prioriteter er forbrugernes forventninger, omsorg for vores medarbejdere, samarbejdet med vores leverandører og respekt for miljøet. For at opnå maksimal fødevaresikkerhed, bæredygtigt fiskeri og rimelige priser investerer Mascato i regioner, hvor råvaren findes.

 5. LODI SRL

  Italien

  Virksomheden er en reference inden for levering af kvalitetsprodukter fra havet til Italien og andre lande. Formål: At vælge de bedste af de italienske og globale skaldyr og straks gøre dem klar til vores kunder, hvilket igen kan give et sikkert produkt af høj kvalitet til deres forbrugere. Målet er at opfylde alle de krav, kunden stiller og ikke kun til en overkommelig pris, men hurtigt og præcist.

 1. MAS SA

  Frankrig

  MAS SA er grossist i friske fisk i Rungis og specialiseret i finere fisk og fileter. Generalist i produkter fra havet og ferskvandsprodukter. Alle typer fileter, laks fra Norge, laks fra Skotland, importerede og franske søtunger, havtaske, torsk. Vi handler hver dag med de bedste produkter fra havet. Vores friske fisk henvender sig til fiskehandlere og restauratører. Salg udelukkende af produkter fra havet på markedet i Rungis, ingen levering.

 2. FISH2O

  Ukraine

  Iværksætter. 1. En fiskebutik i Ukraine. Leder efter leverandører. Interesseret i frisk og frossen fisk og skaldyr. Engrossalg. 2. Har mulighed at behandle råvarer hos de specialiserede virksomheder i Ukraine: saltning, rygning, tørring, fremsilling af koncerver med efterfølgende levering til EU-markedet.

 3. PEIXOS CALSINA BOSCH CB

  Spanien

  Distribution af klargjort ottearmet blæksprutte og frisk fisk til fiskehandlere, supermarkeder og restauranter.

 4. SHOE

  Burundi

  hjhkjkljlkjklnknk

 5. REFORM SU URUNLERI

  Tyrkiet

 6. PAULO MACHADO & IRMÃO - ALIMENTOS CONGELADOS LDA.

  Portugal

 7. CONGELADOS NUESTRA PESCA

  Spanien

 8. SENEGAL SHIP SERVICES

  Senegal

 9. PRODWAY INTERNATIONAL

  Frankrig

 10. SCASS S.R.L.

  Italien

 1. MARISCOSDEANDALUCIA

  Spanien

 2. DRAKOTOU ANASTASIA SINGLE MEMBERED LTD

  Grækenland

 3. MAXIFISH LLC

  Litauen

 4. MARÉE DU COTENTIN

  Frankrig

 5. VISKWEKERIJ VANDEPUT BV

  Belgien

 6. GIMBERT SURGELES

  Frankrig

 7. AQUARIA ANTWERP

  Belgien

 8. ENDER SL

  Spanien

 9. PESCADO MARRUECO

  Marokko

 10. CRUSTIMEX SEAFOOD HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

Filtre

Resultater for

Fisk - Import eksport

Antal resultater

13.060 virksomheder