• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fisk

Resultater for

Fisk - Import eksport

 1. CHANNEL SEA FOOD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Channel Sea Food, der ligger i Boulogne-sur-Mer, har i mere end 30 år været en af Europas største leverandører af produkter fra havet og etniske fryseprodukter: skaldyr, bløddyr, fisk, blæksprutter, frølår, frugt, grønsager og forarbejdede produkter… Ved ankomsten til Frankrig bliver produkterne opbevaret på et særligt lager, hvilket gør det muligt at spore dem fra produktionsstedet til kunden og samtidigt tilbyde en fleksibel forsendelse.

 2. FISHERIES INTL

  Mauretanien

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Vi er en fiskerivirksomhed og eksportør af frossen ombord, frossen på land og frisk fisk fra Mauretanien til Dakhla. Vi er beliggende i Mauretanien - Vestafrika og Tyskland. Vi fisker og eksporterer fra dine fiskepladser til Europa, Afrika, arabiske lande, Asien og Canada. Vi er en virksomhed, der respekterer de sanktioner, som Den Europæiske og Amerikanske Union har vedtaget. Det betyder, at vi ikke handler med lande under økonomiske sanktioner som: Cuba, Rusland, Venezuela.... Vores fisk, der fryses om bord på fiskefartøjer, og vores fisk, der fryses på land, overholder de anbefalede behandlinger for fisk, og tanke og kølefaciliteter overholder de europæiske lovkrav. Vores fisks egenskaber er som følger: - Protein: 60-70%. - Fedt: 4-10%. - Mineralsalt: 2-4%. Det anbefales, at alle kunder sender os en hensigtserklæring om køb (LOI), hvor du skal specificere: - Den samlede mængde, der skal købes - De nøjagtige størrelser af de ønskede fisk - Den endelige destination - Videnskabelige navne på fiskene

 3. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL blev oprettet i 2020 og ligger i Asnières Sur Seine, Frankrig. Virksomheden er specialiseret i import-eksport af fødevareprodukter, blandt andet hvidløg, majroer, appelsiner, olivenolie etc... Levnedsmiddelindustrien producerer forbrugsvarer af produkter fra landbrug og dyreavl. Produkter som yoghurt, ost, fryseretter, paté, chokolade og slik kommer fra disse virksomheder. Kontakt os for yderligere oplysninger.

 4. JOMANY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden JOMANY, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Saltvandsfisk, søtunge, tiarmede blæksprutter, tiarmet blæksprutte, tun, skaldyr, alt godt fra havet, store rejer, og ottearmet blæksprutte brancherne. Den er baseret i Massy, Frankrig.

 5. AQUAFRESH FISH

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AQUAFRESH FISH, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for alt godt fra havet, frisk fisk engros, frisk fisk, eksport af fersk fisk, eksport af dybfrossen fisk, dybfrossen fisk, dybfrossen fisk engros, skaldyr, og tiarmede blæksprutter brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. OCEANORD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden OCEANORD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Muslinger, skaldyr, Muslinger, skaldyr, handel med produkter fra havet, frosne produkter fra havet, og handel med friske havprodukter brancherne. Den er baseret i Boulogne-Sur-Mer, Frankrig.

 2. M-S SERVICES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden M-S SERVICES, er en Engrossalg, der opererer inden for Drikkevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, Fisk, Ris, Honning, Tørrede frugter, Kaffe, te, Fisk, frosne og dybfrosne, Læskedrikke, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Woluwe-Saint-Pierre, Belgien.

 3. CARABUS

  Frankrig

  CARABUS FH INTERNATIONAL er en mellemstor import- og eksportvirksomhed, der tilbyder sine kunder og partnere internationale produkter i hele Frankrig. CARABUS FH INTERNATIONAL ligger i Thiais og er specialiseret i enggros- og detailsalg af havets produkter, blandt andet fisk, skaldyr og bløddyr. Den leverer desuden eksotiske landbrugsfødevarer såsom frugt og krydderier samt drikkevarer som vin og spiritus. Kvalitet, konkurrencedygtighed og fleksibilitet er i fokus for at sikre vores partnere produkter og services af høj kvalitet med henblik på at etablere et solidt og langvarigt samarbejde. Vi respekterer vores produkter, der kommer fra et bæredygtigt fiskeri og er udvalgt med omhu. Vi behandler vores råvarer på bedste måde og er bevidste om miljøpåvirkningen. Vi garanterer derfor respekt for miljøet.

 4. MASCATO

  Spanien

  Mascato S.A. er en virksomhed, der handler med havets produkter. Fisk og skaldyr samt frosne skaldyr. Vores prioriteter er forbrugernes forventninger, omsorg for vores medarbejdere, samarbejdet med vores leverandører og respekt for miljøet. For at opnå maksimal fødevaresikkerhed, bæredygtigt fiskeri og rimelige priser investerer Mascato i regioner, hvor råvaren findes.

 5. LODI SRL

  Italien

  Virksomheden er en reference inden for levering af kvalitetsprodukter fra havet til Italien og andre lande. Formål: At vælge de bedste af de italienske og globale skaldyr og straks gøre dem klar til vores kunder, hvilket igen kan give et sikkert produkt af høj kvalitet til deres forbrugere. Målet er at opfylde alle de krav, kunden stiller og ikke kun til en overkommelig pris, men hurtigt og præcist.

 1. MAS SA

  Frankrig

  MAS SA er grossist i friske fisk i Rungis og specialiseret i finere fisk og fileter. Generalist i produkter fra havet og ferskvandsprodukter. Alle typer fileter, laks fra Norge, laks fra Skotland, importerede og franske søtunger, havtaske, torsk. Vi handler hver dag med de bedste produkter fra havet. Vores friske fisk henvender sig til fiskehandlere og restauratører. Salg udelukkende af produkter fra havet på markedet i Rungis, ingen levering.

 2. FISH2O

  Ukraine

  Iværksætter. 1. En fiskebutik i Ukraine. Leder efter leverandører. Interesseret i frisk og frossen fisk og skaldyr. Engrossalg. 2. Har mulighed at behandle råvarer hos de specialiserede virksomheder i Ukraine: saltning, rygning, tørring, fremsilling af koncerver med efterfølgende levering til EU-markedet.

 1. PEIXOS CALSINA BOSCH CB

  Spanien

  Distribution af klargjort ottearmet blæksprutte og frisk fisk til fiskehandlere, supermarkeder og restauranter.

 2. REFORM SU URUNLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden REFORM SU URUNLERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for opdræt af ål i indre farvande brancherne. Den er baseret i Manavgat, Tyrkiet.

 3. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Frankrig

  Virksomheden COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Færdigretter og gourmetretter, Måltider, frosne, Fisk, Færdigretter og gourmetretter, Måltider, frosne, surimi, og Fisk brancherne. Den er baseret i Saint Malo, Frankrig.

 4. PAULO MACHADO & IRMÃO - ALIMENTOS CONGELADOS LDA.

  Portugal

  Virksomheden PAULO MACHADO & IRMÃO - ALIMENTOS CONGELADOS LDA., er en Multi-Category, der opererer inden for Fisk branchen. Den er baseret i Vila Nova De Sande-Guimarães, Portugal.

 5. PRODWAY INTERNATIONAL

  Frankrig

  Virksomheden PRODWAY INTERNATIONAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Frosne og dybfrosne varer, Fisk, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, Skaldyr, dybfrosne, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, og Skaldyr, dybfrosne brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 6. GRUPO NUESTRA PESCA S.L

  Spanien

  Virksomheden GRUPO NUESTRA PESCA S.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for kalmar, tiarmet blæksprutte, og ottearmet blæksprutte brancherne. Den er baseret i Malaga, Spanien.

 7. OKEANOS

  Frankrig

  Virksomheden OKEANOS, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, skaldyr, og frosne skaldyr brancherne. Den er baseret i Montigny-Le-Bretonneux, Frankrig.

 8. SCASS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SCASS S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ost branchen. Den opererer også inden for Muslinger, skaldyr, Fisk, Muslinger, skaldyr, og Fisk brancherne. Den er baseret i Salerno, Italien.

 1. MARISCOSDEANDALUCIA

  Spanien

  Virksomheden MARISCOSDEANDALUCIA, er en Distributør, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for frisk fisk, saltlager, og blæksprutter brancherne. Den er baseret i Isla Cristina, Spanien.

 2. XPAND21 GERMAN OFFICE

  Tyskland

  Virksomheden XPAND21 GERMAN OFFICE, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Fisk, Frugter, frosne og dybfrosne, agenter og repræsentanter fødevarer, grønsager, Fisk, og Frugter, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Springe, Tyskland.

 3. MAXIFISH LLC

  Litauen

  Virksomheden MAXIFISH LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for tørret fisk, produkter fra havet, frosne produkter fra havet, og kvalitetsprodukter fra havet brancherne. Den er baseret i Vilnius, Litauen.

 4. DRAKOTOU ANASTASIA SINGLE MEMBERED LTD

  Grækenland

  Virksomheden DRAKOTOU ANASTASIA SINGLE MEMBERED LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk branchen. Den er baseret i Keratsini, Grækenland.

 5. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Rusland

  Virksomheden NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skaldyr, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, frosne og dybfrosne, Fisk - import-eksport, Saltvandsfisk, Fisk, Fisk, frosne og dybfrosne, Fisk - import-eksport, og Saltvandsfisk brancherne. Den er baseret i Murmansk, Rusland.

 6. ALFA FISH

  Belgien

  Virksomheden ALFA FISH, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Fisk, fisk engros, engroshandel med fisk, Fisk, og eksport af fersk fisk brancherne. Den er baseret i Brecht, Belgien.

 7. MAR DELTA - EXPLOTACIONS MARINES FANGAR

  Spanien

  Virksomheden MAR DELTA - EXPLOTACIONS MARINES FANGAR, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for muslingeopdræt, fisk og skaldyr, og producent af østers brancherne. Den er baseret i Sant Carles De La Ràpita, Spanien.

 8. EISERBECK NATURPRODUKTE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Virksomheden EISERBECK NATURPRODUKTE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Fisk, Dyrefoder, Foder til kæledyr, Kemi, organisk - råmaterialer og derivater, Fisk, Dyrefoder, Foder til kæledyr, og Kemi, organisk - råmaterialer og derivater brancherne. Den er baseret i Zahna-Elster, Tyskland.

 9. HUIS PATRICK

  Belgien

  Virksomheden HUIS PATRICK, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Oksekød, frisk fisk, Oksekød, skaldyr, og kød brancherne. Den er baseret i Lubbeek, Belgien.

 10. AFENTOULIS LIVERIS & CO

  Grækenland

  Virksomheden AFENTOULIS LIVERIS & CO, er en Engrossalg, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for fisk, dybfrosne skaldyr, og frosne produkter fra havet brancherne. Den er baseret i kavala, Grækenland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Fisk - Import eksport

Antal resultater

11.490 Virksomheder