• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fisk- skaldyr og snegle- konserverede

Resultater for

Fisk- skaldyr og snegle- konserverede - Import eksport

 1. BERG TRADING COMPANY

  Holland

  Verified by europages badge

  Berg Trading Co. er en dynamisk og innovativ virksomhed som er dedikeret til at levere omfattende handelsløsninger på et globalt marked. Med en kraftig fokus på effektivitet, pålidelighed og kundetilfredshed, har vi etableret os selv som en pålidelig partner for forretninger som ønsker at navigere gennem de mange sværhedsniveauer inden for international handel. Hos Berg Trading Co. specialiserer vi os i at hjælpe med overførsel af forskellige råvarer, såsom landbrugsprodukter, energiressourcer, metal og andre råmaterialer. Vores alsidige udvalg af produkter omfatter et bredt udvalg af frugt, grøntsager, korn, bælgfrugter, frossen/levende/frisk fisk- og skaldyrsprodukter som er indkøbt fra hele verden. Vi tilbyder et omfattende udvalg af friske og førsteklasses produkter såsom æbler, bananer, appelsiner, bær, tomater, agurker, salat, gulerødder, kartofler løg og meget mere. Som en social ansvarlig virksomhed, er vi særdeles forpligtet til bæredygtige praksisser og miljømæssige bestemmelser. Vi leder aktivt efter leverandører som overholder de strengeste miljøstandarder, fremmer bæredygtig indkøb og ansvarlige produktionsmetoder. Hvad enten du er en producent, leverandør eller køber, så tilbyder Berg Trading Co. skræddersyede løsninger som imødeser dine unikke handelsbehov. Vi arbejder på at overstige forventningerne, ved at levere en personaliseret service, hurtig udførelse og enestående support på ethvert trin af handelsprocessen. Sammen kan vi navigere det komplekse globale marked, og opnå bæredygtig vækst og succes.

 2. DELFINO BATTISTA

  Italien

  Verified by europages badge

  Efter krigen stiftede Pasquale Battista et lille fødevarekonserveringslaboratorium i Cetara, og ledede det med inderlighed og stolthed indtil 1990'erne. Over tid har smagen af vores produkter ikke ændret sig, ligesom stadierne i produktionsprocessen og den omhyggelige udvælgelse af råvarer. Alle disse faser udføres med omhyggelig opmærksomhed for at sikre overholdelse af produktionsstandarder og gældende love.

 3. OLIO CALVI

  Italien

  Verified by europages badge

  Firmaet Giuseppe Calvi & C. er et gammelt olivengård stiftet i 1921 af Giuseppe Calvi og i dag ledet af Gianni og Luca Calvi sammen med en lille gruppe samarbejdspartnere. Vores forretningsstrategi er at tilbyde gode og naturlige produkter. Hjertet af vores sortiment er Taggiasca-olivenolier: Riviera Ligure D.O.P., Mosto Oro og Cultivar Oliva Taggiasca. Vi tilbyder også et bredt udvalg af saucer og pickles (Pesto, Taggiasca Oliven, Artiskokker i olie, Tun i olie).

 4. CIRAN BVBA - CAVIAR DELUXE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CIRAN BVBA - CAVIAR DELUXE, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for engrossalg af dybfrosne fødevarer, kaviar, Opdrætskaviar, og Vild kaviar brancherne. Den er baseret i Wommelgem, Belgien.

 5. CONSERVAS LAGO PAGANINI SL

  Spanien

  Conservas Lago Paganini er specialiseret i fremstilling og distribution af konserveret fisk og skaldyr. Vores specialiteter er fed fisk (sardiner, sardinella, makrel, babyhestemakrel, havål og muslinger).

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CONSERVAS LINDA PLAYA

  Spanien

  Linda Playa producerer og markedsfører ansjoser i saltlage. Vi lever op til kravene på det nationale og internationale marked. Håndværksproduktion af ansjoser og marineringer. Virksomheden ligger i Colindres.

 2. EIRASMAR

  Spanien

  Virksomhed der sælger toskallede bløddyr og blæksprutter. Vore produkter sælges som konserves.

 3. CONSERVAS ANGELACHU

  Spanien

  Virksomheden CONSERVAS ANGELACHU, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for ansjos, boniter, fiskekonserves, og Fisk, saltet brancherne. Den er baseret i Santoña-Cantabria, Spanien.

 4. PESCAVANTE

  Spanien

  Virksomheden PESCAVANTE, er en Detailsalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, fisk og skaldyr, alt godt fra havet, Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, og alt godt fra havet på dåse brancherne. Den er baseret i La Coruña, Spanien.

 5. SEAWELL HIRTSHALS A/S

  Norge

  Virksomheden SEAWELL HIRTSHALS A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den opererer også inden for Skaldyr, dybfrosne, Fisk - import-eksport, Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, Skaldyr, dybfrosne, Fisk - import-eksport, og Fisk, skaldyr og snegle, konserverede brancherne. Den er baseret i Stavanger, Norge.

 1. CONSERVAS HOYA

  Spanien

  Virksomheden CONSERVAS HOYA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Fisk, på dåse, Krebsdyr, på dåse, tun, Fisk, på dåse, Krebsdyr, på dåse, og ansjos brancherne. Den er baseret i Santoña-Cantabria, Spanien.

 2. CARLINO SRL

  Italien

  Virksomheden CARLINO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, på dåse branchen. Den opererer også inden for Gastronomiske specialiteter, Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, Ansjoser, Gastronomiske specialiteter, og Fisk, skaldyr og snegle, konserverede brancherne. Den er baseret i Sciacca, Italien.

 1. SALTEN SEAFOOD AS

  Norge

  Virksomheden SALTEN SEAFOOD AS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Hummer, djævlerokke rejer, og Hummer brancherne. Den er baseret i Sandhornøy, Norge.

 2. GRUPO FRANCISCONDE - CASA DOS CARACÓIS

  Portugal

  Virksomheden GRUPO FRANCISCONDE - CASA DOS CARACÓIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den er baseret i Azeitão, Portugal.

 3. NEVA OCEANS B.V.

  Holland

  Virksomheden NEVA OCEANS B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, Grønsager, friske, behandlede fisk og fiskeriprodukter, Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, og Grønsager, friske brancherne. Den er baseret i Dronten, Holland.

 4. COFACO ACORES - INDUSTRIA DE CONSERVAS, S.A.

  Portugal

  Virksomheden COFACO ACORES - INDUSTRIA DE CONSERVAS, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den er baseret i Rabo De Peixe, Portugal.

 5. HELIKOTURCA

  Tyrkiet

  Virksomheden HELIKOTURCA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Levende snegle, og snegle brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 6. KAYMUR MURAT GIDA SU ÜRÜNLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden KAYMUR MURAT GIDA SU ÜRÜNLERI, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den er baseret i Kayseri, Tyrkiet.

 7. FAROPEIXE LDA

  Portugal

  Virksomheden FAROPEIXE LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den er baseret i Olhao, Portugal.

 8. CONSERVAS PORTUGAL NORTE LDA.

  Portugal

  Virksomheden CONSERVAS PORTUGAL NORTE LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den er baseret i Matosinhos, Portugal.

 1. HVILUDRANGAR EHF

  Island

  Virksomheden HVILUDRANGAR EHF, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den er baseret i Stykkisholmur, Island.

 2. CONSERVAS ARTESANAS VINAROS, SL

  Spanien

  Virksomheden CONSERVAS ARTESANAS VINAROS, SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den er baseret i Vinaros, Spanien.

 3. SNAIL GREEN TUSCIA

  Italien

  Virksomheden SNAIL GREEN TUSCIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den er baseret i Bagnoregio, Italien.

 4. CYCBELE ESCARGOTS

  Tyrkiet

  Virksomheden CYCBELE ESCARGOTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den er baseret i Balıkesir, Tyrkiet.

 5. NATUCO

  Spanien

  Virksomheden NATUCO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for færdige snegle brancherne. Den er baseret i Guadalajara, Spanien.

 6. CASPIAN TRADITION

  Belgien

  Virksomheden CASPIAN TRADITION, er en Multi-Category, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Opdrætskaviar, Vild kaviar, og safran brancherne. Den er baseret i Waterloo, Belgien.

 7. MESTRE GOURMET ®

  Portugal

  Virksomheden MESTRE GOURMET ®, er en Detailsalg, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den er baseret i Malveira-Mafra, Portugal.

 8. WIDEHELIX, COOPERATIVA DE HELICICULTORES

  Portugal

  Virksomheden WIDEHELIX, COOPERATIVA DE HELICICULTORES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for snegle, og Dybfrosne snegle brancherne. Den er baseret i Vila Nova De Famalicão, Portugal.

 9. SEA DELIGHT S.L

  Spanien

  Virksomheden SEA DELIGHT S.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den er baseret i Sevilla, Spanien.

 10. BUENAVISTA INICIATIVAS EMPRESARIALES S.L.

  Spanien

  Virksomheden BUENAVISTA INICIATIVAS EMPRESARIALES S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Snegle til stegning brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis