• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fisk- på dåse

Resultater for

Fisk- på dåse - Import eksport

 1. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Fisk, på dåse, Grøntkonserves, Ost, Oliven, Krydderier, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, på dåse, grøntsager friske, og Grøntkonserves brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 2. EIRASMAR

  Spanien

  Virksomhed der sælger toskallede bløddyr og blæksprutter. Vore produkter sælges som konserves.

 3. JEALSA

  Spanien

  Jealsa er en familiedrevet, spansk fødevarevirksomhed, der i over 60 år har fremstillet og solgt fiskekonserves og skaldyr.

 4. DGM SHIPPING AS

  Estland

  Virksomheden DGM SHIPPING AS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, på dåse branchen. Den er baseret i Tallinn, Estland.

 5. CARLINO SRL

  Italien

  Virksomheden CARLINO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, på dåse branchen. Den opererer også inden for Gastronomiske specialiteter, Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, Ansjoser, Gastronomiske specialiteter, og Fisk, skaldyr og snegle, konserverede brancherne. Den er baseret i Sciacca, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CONSERVAS HOYA

  Spanien

  Virksomheden CONSERVAS HOYA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Fisk, på dåse, Krebsdyr, på dåse, tun, Fisk, på dåse, Krebsdyr, på dåse, og ansjos brancherne. Den er baseret i Santoña-Cantabria, Spanien.

 2. OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntkonserves branchen. Den opererer også inden for Fisk, på dåse, Frugtkonserves, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, på dåse, Frugtkonserves, espressokaffe, og Frosne og dybfrosne varer brancherne. Den er baseret i Augsburg, Tyskland.

 3. SUPOY

  Ukraine

  Virksomheden SUPOY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, på dåse branchen. Den opererer også inden for produkter til fjerkræavl, konserves i olie, handel med havprodukter på dåse, og fabrikation af fiskekonserves brancherne. Den er baseret i Cherkasy, Ukraine.

 4. CMC FOOD SP.ZO.O.

  Polen

  Virksomheden CMC FOOD SP.ZO.O., er en Distributør, der opererer inden for Vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for Olivenolie, Fisk, på dåse, Import-eksport - fødevarer og landbrug, sur-søde grøntsager, Olivenolie, Fisk, på dåse, og Import-eksport - fødevarer og landbrug brancherne. Den er baseret i Inwald, Polen.

 5. ITTIMAR

  Italien

  Virksomheden ITTIMAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Fødevareforarbejdning, fisk på dåse, alt godt fra havet på dåse, og Fødevareforarbejdning brancherne. Den er baseret i Cicciano, Italien.

 1. CONSERVAS LAVIN

  Spanien

  Virksomheden CONSERVAS LAVIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, på dåse branchen. Den er baseret i Santoña, Spanien.

 2. FABRICA DE CONSERVAS A POVEIRA, LDA

  Portugal

  Virksomheden FABRICA DE CONSERVAS A POVEIRA, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Fisk, på dåse, og Fisk, på dåse brancherne. Den er baseret i Póvoa De Varzim, Portugal.

 1. LINEA GASTRO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LINEA GASTRO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den opererer også inden for Fisk, på dåse, Færdigretter og gourmetretter, Gastronomiske specialiteter, Fisk, på dåse, Færdigretter og gourmetretter, og Gastronomiske specialiteter brancherne. Den er baseret i Badenweiler, Tyskland.

 2. SPANISH GOURMET TRADING

  Spanien

  Virksomheden SPANISH GOURMET TRADING, er en Distributør, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Fisk, på dåse, 'gourmet fødevarer, Vine - Spanien, olivenolie, Fisk, på dåse, og 'gourmet fødevarer brancherne. Den er baseret i Mairena Del Aljarafe, Spanien.

 3. FJOKSAK AS

  Norge

  Virksomheden FJOKSAK AS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, på dåse branchen. Den er baseret i Ålesund, Norge.

 4. CONSERVAS REZUMAR

  Spanien

  Virksomheden CONSERVAS REZUMAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, på dåse branchen. Den opererer også inden for Ansjoser i olivenolie brancherne. Den er baseret i Laredo, Spanien.

 5. FAGURI PROD OÜ

  Estland

  Virksomheden FAGURI PROD OÜ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, på dåse branchen. Den er baseret i Tallinn, Estland.

 6. LARGISPOT - PRODUTOS ALIMENTARES, SA

  Portugal

  Virksomheden LARGISPOT - PRODUTOS ALIMENTARES, SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Fisk, på dåse, Fisk, på dåse, tørret fisk, frossen fisk, og eksport af dybfrossen fisk brancherne. Den er baseret i Gafanha Da Nazaré, Portugal.

 7. CORESA - CONSERVEIROS REUNIDOS, S.A.

  Portugal

  Virksomheden CORESA - CONSERVEIROS REUNIDOS, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, på dåse branchen. Den er baseret i Lisboa, Portugal.

 8. THE VILLAGE SHOPPE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden THE VILLAGE SHOPPE LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk, på dåse branchen. Den opererer også inden for fisk på dåse, og oksekød på dåse brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 1. ITALIA NET FOOD SNC

  Italien

  Virksomheden ITALIA NET FOOD SNC, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Fisk, på dåse, Charcuterivarer og saltede varer, bagværk engros, grøntsagskonserves, Fisk, på dåse, og Charcuterivarer og saltede varer brancherne. Den er baseret i Reggio Emilia, Italien.

 2. KARL-HEINZ EHLKEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden KARL-HEINZ EHLKEN GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Salt branchen. Den opererer også inden for Mel og semulje, Fisk, på dåse, Karton til emballeringsindustrien, Karton, special- og tekniske renheder, Mel og semulje, Fisk, på dåse, Karton til emballeringsindustrien, og Karton, special- og tekniske renheder brancherne. Den er baseret i Bremerhaven, Tyskland.

 3. LUÇAS & C.ª, LDA.

  Portugal

  Virksomheden LUÇAS & C.ª, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, på dåse branchen. Den opererer også inden for paté og creme indeholdende fisk, fisk på dåse, og alt godt fra havet på dåse brancherne. Den er baseret i Matosinhos, Portugal.

 4. VERTAUEN GLOBAL SUPPLIER

  Frankrig

  Virksomheden VERTAUEN GLOBAL SUPPLIER, er en Distributør, der opererer inden for Fisk, på dåse branchen. Den opererer også inden for Gødning og jordforbedringsmidler, tomatkoncentrat, Tunkonserves, og Gødning og jordforbedringsmidler brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 5. COFACO AÇORES, SA

  Portugal

  Virksomheden COFACO AÇORES, SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, på dåse branchen. Den opererer også inden for alt godt fra havet på dåse brancherne. Den er baseret i Lisboa, Portugal.

 6. CONSERVAS BELAMAR, LDA.

  Portugal

  Virksomheden CONSERVAS BELAMAR, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, på dåse branchen. Den opererer også inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, sardin, makrel, Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, og tun brancherne. Den er baseret i Vila Do Conde, Portugal.

 7. RIVER FISH

  Serbien

  Virksomheden RIVER FISH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, på dåse branchen. Den er baseret i Belgrade, Serbien.

 8. SOPRALEX - VOSMARQUES

  Belgien

  Virksomheden SOPRALEX - VOSMARQUES, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Fisk, på dåse, Fisk, på dåse, og pakkede tunfisk brancherne. Den er baseret i Ganshoren, Belgien.

 9. ANCHOASDELUXE

  Spanien

  Virksomheden ANCHOASDELUXE, er en Distributør, der opererer inden for Fisk, på dåse branchen. Den er baseret i Pontejos, Spanien.

 10. ROMA. PHPU

  Polen

  Virksomheden ROMA. PHPU, der opererer inden for Fisk, på dåse branchen. Den opererer også inden for Saltvandsfisk, Fisk, forarbejdning, Røget og saltet fisk, Saltvandsfisk, Fisk, forarbejdning, og Røget og saltet fisk brancherne. Den er baseret i Krakow, Polen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis