• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fisk - maskiner og redskaber til behandling

Resultater for

Fisk - maskiner og redskaber til behandling - Import eksport

 1. VARLET MACHINES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Varlet Machines, fransk virksomhed beliggende i Boulogne-sur-Mer, er specialiseret i design, fremstilling og salg af maskiner til forarbejdning af fisk, kød og fjerkræ. Alle vores maskiner er af robuste materialer og fremstilles i Frankrig på vore egne værksteder. Vores teknikere både leverer og installerer maskinerne hos kunden. Med mere end 80 års erfaring designer vi innovative maskiner og udvælger omhyggeligt hver enkelt maskindel og alle materialer for at imødekomme alle de speficikke behov fra fødevareindustrien: -Forhandlere -mindre virksomheder -Industri. Vores medarbejdere producerer hvert år over 200 maskiner på vores afdeling, hvor mere end 50% bliver eksporteret. Virksomheden er til stede i mere end 30 lande verden over og bygger på et udviklet netværk af samarbejdspartnere, distributører og pålideligere sælgere. Varlet bestræber sig på at stå til rådighed for kunder i hele verden. Varlet er den førende franske fabrikant af maskiner til foreberedelse og forarbejdning af fisk, kød og fjerkræ.

 2. TERLET B.V.

  Holland

  Virksomheden TERLET B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Levnedsmiddelekstrater - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber, Fisk - maskiner og redskaber til behandling, Maskiner til sammenpresning og emulgering, Risforarbejdning - maskiner og udstyr, Kakao og chokolade - maskiner og redskaber, Fisk - maskiner og redskaber til behandling, Maskiner til sammenpresning og emulgering, og Risforarbejdning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Zutphen, Holland.

 3. TEHNO-T

  Ukraine

  Virksomheden TEHNO-T, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - maskiner og redskaber til behandling branchen. Den er baseret i Nizhyn, Ukraine.

 4. PERUZA LTD

  Latvia

  Virksomheden PERUZA LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Automatisering - systemer og udstyr, Industrielle robotter, Transportører, overhead- og gulv-, Fisk - maskiner og redskaber til behandling, Automatisering - systemer og udstyr, Industrielle robotter, Transportører, overhead- og gulv-, og Fisk - maskiner og redskaber til behandling brancherne. Den er baseret i Ropazu Novads, Mucenieki, Latvia.

 5. SOGRADEX

  Frankrig

  Virksomheden SOGRADEX, er en Distributør, der opererer inden for Fisk - maskiner og redskaber til behandling branchen. Den opererer også inden for Fødevareemballage, kniv i rustfrit stål, anordning til individuel beskyttelse, Fødevareemballage, og slibemaskiner brancherne. Den er baseret i Lorient, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ZIEGRA ESPAÑA, S.L.

  Spanien

  Virksomheden ZIEGRA ESPAÑA, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - maskiner og redskaber til behandling branchen. Den opererer også inden for Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is, isfabrikanter til fødevareindustrien, knust is, ismaskine, og Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is brancherne. Den er baseret i Lorquí, Spanien.

 2. SORGO ANLAGENBAU GMBH

  Østrig

  Virksomheden SORGO ANLAGENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - maskiner og redskaber til behandling branchen. Den er baseret i Klagenfurt, Østrig.

 3. KM FISH MACHINERY A/S

  Danmark

  Virksomheden KM FISH MACHINERY A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - maskiner og redskaber til behandling branchen. Den er baseret i Dybvad, Danmark.

 4. UNIFREEZING

  Holland

  Virksomheden UNIFREEZING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - maskiner og redskaber til behandling branchen. Den opererer også inden for behandling af kød, ovnbagte friske produkter, dyfrosne korn til appetitvækkere morgenmad og mellemmåltider, og frosne bagerprodukter brancherne. Den er baseret i Enschede, Holland.

 5. P.E. BAKHMACH R.A.

  Ukraine

  Virksomheden P.E. BAKHMACH R.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - maskiner og redskaber til behandling branchen. Den er baseret i Svitlovodsk, Ukraine.

 1. GE.NE S.R.L

  Italien

  Virksomheden GE.NE S.R.L, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk - maskiner og redskaber til behandling branchen. Den opererer også inden for frisk fisk engros, import af dybfrossen fisk, dybfrossen fisk engros, og dybfrosset frugt brancherne. Den er baseret i Treviolo, Italien.

 2. AQUATIC SCIENCE

  Belgien

  Virksomheden AQUATIC SCIENCE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Foder til fiskebrug, Fisk - maskiner og redskaber til behandling, Foder til fiskebrug, og Fisk - maskiner og redskaber til behandling brancherne. Den er baseret i Herstal, Belgien.

 1. GRUZZA COSRUZIONI MECCANICHE

  Italien

  Virksomheden GRUZZA COSRUZIONI MECCANICHE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for Fisk - maskiner og redskaber til behandling, Fisk, på dåse, udstyr til bearbejdelse af fisk, Fisk - maskiner og redskaber til behandling, og Fisk, på dåse brancherne. Den er baseret i Sala Baganza, Italien.

 2. DANTECH - DANISH TECHNOLOGY CENTER

  Danmark

  Virksomheden DANTECH - DANISH TECHNOLOGY CENTER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - maskiner og redskaber til behandling branchen. Den er baseret i Gilleleje, Danmark.

 3. USINE MECHANIQUE DE NEZHIN

  Ukraine

  Virksomheden USINE MECHANIQUE DE NEZHIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - maskiner og redskaber til behandling branchen. Den er baseret i Nezhin, Ukraine.

 4. SORGO ANLAGENBAU AUSTRIA

  Østrig

  Virksomheden SORGO ANLAGENBAU AUSTRIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - maskiner og redskaber til behandling branchen. Den er baseret i Klagenfurt, Østrig.

 5. S.C. "ELECTROMASINA" S.R.L.

  Moldavia

  Virksomheden S.C. "ELECTROMASINA" S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - maskiner og redskaber til behandling branchen. Den er baseret i Chisinau, Moldavia.

 6. OPTIMAR FODEMA, S.A.

  Spanien

  Virksomheden OPTIMAR FODEMA, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - maskiner og redskaber til behandling branchen. Den er baseret i Vigo, Spanien.

 7. HIDRONER AQUACULTURE EQUIPMENTS LIMITED

  Tyrkiet

  Virksomheden HIDRONER AQUACULTURE EQUIPMENTS LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - maskiner og redskaber til behandling branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. COUTURE ET GUEROULT ALIMENTATI ON SAS

  Frankrig

  Virksomheden COUTURE ET GUEROULT ALIMENTATI ON SAS, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fisk - maskiner og redskaber til behandling, og Fisk - maskiner og redskaber til behandling brancherne. Den er baseret i Rouen, Frankrig.

 1. TEKNO PASLANMAZ

  Tyrkiet

  Virksomheden TEKNO PASLANMAZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - maskiner og redskaber til behandling branchen. Den er baseret i Konya/ Center, Tyrkiet.

 2. ORA FOOD PROCESSING CO LTD

  Island

  Virksomheden ORA FOOD PROCESSING CO LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk, på dåse branchen. Den opererer også inden for Fisk - maskiner og redskaber til behandling, og Fisk - maskiner og redskaber til behandling brancherne. Den er baseret i Kopavogi, Island.

 3. F.BARRACLOUGH LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden F.BARRACLOUGH LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fisk - maskiner og redskaber til behandling, og Fisk - maskiner og redskaber til behandling brancherne. Den er baseret i Bradford, Det Forenede Kongerige.

 4. TECHNISCH BUREAU VERBURG-HOLLAND B.V.

  Holland

  Virksomheden TECHNISCH BUREAU VERBURG-HOLLAND B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fisk - maskiner og redskaber til behandling, og Fisk - maskiner og redskaber til behandling brancherne. Den er baseret i Colijnsplaat, Holland.

 5. FISKVÉLAR EHF

  Island

  Virksomheden FISKVÉLAR EHF, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fiskefartøjer - udstyr og materialer branchen. Den opererer også inden for Fisk - maskiner og redskaber til behandling, og Fisk - maskiner og redskaber til behandling brancherne. Den er baseret i Garðabæ, Island.

 6. VAKI AQUACULTURE SYSTEMS LTD

  Island

  Virksomheden VAKI AQUACULTURE SYSTEMS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den opererer også inden for Fisk - maskiner og redskaber til behandling, og Fisk - maskiner og redskaber til behandling brancherne. Den er baseret i Kopavogi, Island.

 7. F.P.E. MASKINFABRIK APS

  Danmark