• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fisk - import-eksport

Resultater for

Fisk - import-eksport - Import eksport

 1. FISHERIES-INTL MAURITANIE

  Mauretanien

  Verified by Europages badge

  Mauretanisches Fischereiunternehmen und Export von gefrorenem und frischem Fisch. Wir haben unseren Sitz in Mauretanien - in Westafrika und Deutschland (derzeit vertreten). Wir fischen und exportieren von seinen Fischgründen nach Europa; Afrika; Arabische Länder und Asien. Wir haben auch Folgevertretungen "im Kongo", um eine bessere Nachverfolgung von Aufträgen aus den Ländern seiner Subregionen zu fördern. Unsere Fische werden in Fischverarbeitungsbetrieben, Fischbecken und Kühlanlagen gemäß den europäischen regulatorischen Anforderungen verarbeitet. Die Eigenschaften unseres Fischmehls sind wie folgt: - Proteine: 60 bis 70% - Fett: 4-10% - Mineralsalz: 2-4% - Luftfeuchtigkeit: 10-12% ...

  Hjemmeside Open In New icon
 2. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by Europages badge

  Fra et globalt perspektiv indkøber vi produkter fra de primære produktionsområder i Europa, Nord- og Sydamerika og Østen. Vores primære produktgrupper er palmekerneolie, palmeolie, rapsolie, sojaolie, solsikkeolie, blandinger, bomuldsfrøolie, solsikkeolie med høj oliesyre, fjerkræ, svinekød, oksekød, fisk, pommes fritter, grøntsager, sodavand og mejeriprodukter. Som en leverandørvirksomhed af fødevarer og olier, leverer Foratia Europe OU spiseolier, energidrikke, sodavand, whiskey, vin og frossen produkter til mere end 100 lande globalt. Vi er hovedsageligt aktive i Europa, Afrika, Asien, Mellemøsten, Sydamerika og Caribien. Vi leverer tjenester og produkter til vores kunder inden for følgende fødevaresektorer: Producenter, råvaregrossister, fødevaredistributører og servicedetailhandlere. Vi er kendt for at være en pålidelig partner der tilbyder produkter og mærker i en høj kvalitet. Vi leverer en professionel service inden for ethvert område af din forretning, inklusive vores emballering, kvalitetskontrol, dokumentation, logistik og kundeservice. Alle vores tjenester tilbydes til konkurrencedygtige priser. Det er grunden til, at Foratia Europe OU er din globale forsyningsspecialist for fødevarer og olier. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os for flere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 3. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 4. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Rusland

  Verified by Europages badge
 5. EGEMAR SARL

  Mauretanien

  EGEMAR SARL er et eksportfirma inden for havets produkter: Friske eller frosne produkter. Beliggende i Mauritanien, EGEMAR SARL er specialiseret i engros- og detailhandel med havprodukter, blandt andet skaldyr, fisk og bløddyr. Vi garanterer en høj kvalitet af produkter og services for at opbygge solide partnerskaber allerede i dag, men også langt ud i fremtiden. Vi respekterer vores produkter, der kommer fra et bæredygtigt fiskeri og er udvalgt med omhu. Vi garanterer derfor respekt for miljøet. Vores mål er at levere det bedste fra havet til kundens tallerken. Vi tilbyder de bedste af havets produkter, så du kan få en bred vifte af smagsoplevelser og nyde godt af et sundt køkken bestående af fisk og skaldyr.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. HANSTHOLMSEAFOOD APS

  Danmark

  Gourmet Grossisten er en afdeling under Hanstholm Seafood. Vi tilbyder Danmarks bedste sortiment af produkter indenfor frisk fisk og skaldyr. Vi er leveringsdygtige i såvel traditionelle danske produkter som produkter fra fremmede himmelstrøg. Print Virksomhedens målsætning er at vi indkøber den bedste kvalitet og leverer til konkurrencedygtige priser. Dette kan lade sige gøre ved at vi har en stor indkøbsvolumen som gør til en attraktiv samarbejdspartner hos vore leverandører og kunder. I tillæg tilbyder vi konsulenter med op til 15 års erfaring med fisk! Hanstholm Seafood er et søsterselskab af Rederiet Lana som har MSC certificeret fiskerifartøjer for bæredygtig fiskeri. Rederiet leverer en del af den fisk vi leverer til vores kunder og skærer dermed fordyrende mellemled fra. Der er på marked i dag så mange mellemled hvor virksomheder skal tjene penge, så det fordyrer varens pris og forlænger leveringstiden. Biler Gourmet Grossisten er deres garanti for den friske råvare. Fisken er skåret af professionelle fagfolk og pakket i drypfrie termokasser. Vore leverancesystemer sikrer at fisken der landes i dansk havn er på deres virksomhed inden 24 timer med egne kølebiler. Vi tilstræber at levere al fisk dagen efter den er fanget og ofte samme dag. Dette gælder for såvel hele fisk som fileter samt frisk paneret fiskefileter. Vi leverer alle slags røgvarer, både kold og varmrøget, som er røget af meget dygtige fagfolk!

 2. RIBNJACI KUPA D.O.O.

  Kroatien

  Fish farm er en sand oase inden for levering af ferskvandsfisk af højeste kvalitet. I flere damme opdrættes ud over karpe, gedde, havkat, sandart, græskarpe, suder, sølvkarpe også andre fisk. Fish farm Kupa i Draganić tilbyder sportsfiskeri i smukke naturlige omgivelser ikke langt fra Zagreb.

 3. BIANCO DI MAZARA SRL

  Italien

  Bianco di Mazara fisker og distribuerer røde og hvide rejer fra Middelhavet. De røde og hvide rejer, som fiskes af virksomheden Bianco, behandles og pakkes direkte ombord på skibet i bakker med minimum 500 g. Produkterne sælges til supermarkeder og grossister. Bianco di Mazara distribuerer sine produkter i Italien og udlandet og garanter for produkternes kvalitet.

 4. ISLATUNA

  Spanien

  Sammenslutning af skibsredere, som markedsfører fiskeriprodukter, specialister i tun, krabber, makrel, sardiner, ål, kongeål osv. Vi garanter produkter af bedste kvalitet og passer godt på miljøet. Vores medarbejdere er uddannet til at varetage forskellige missioner inden for sektoren. Vi er uddannet inden for håndtering af fødevare og anvendelse af god praksis".

 5. GRUPO CENTRAL PESCA

  Spanien

  GRUPO CENTRAL PESCA er specialiseret i import og eksport af kvalitetsfisk og skaldyr.

 1. FERGOFRESCO S.L

  Spanien

 2. SEAWELL HIRTSHALS A/S

  Norge

 3. OYSTER FRANCE

  Forenede Stater

 4. YOROZ SU URUNLERI TAR. HAY. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

 5. VENETO PESCA SRL

  Italien

 6. ASTHER SEAFOOD DI PALAVINNAGE

  Italien

 7. NEGAL INTERNATIONAL LTD

  Det Forenede Kongerige

 8. COMERCIALIZADORA DIFERCA C.A

  Venezuela

 9. UNIVERSAL PESCA, S.L

  Spanien

 10. BEGANTON

  Frankrig

 1. AMACORE

  Holland

 2. PETSFISH INTERNATIONAL BV

  Holland

 3. FISH SOURCES

  Canada

 4. AGRITRADE

  Frankrig

 5. TUMAY BALIKCILIK GIDA DIS TIC. SAN. A.S.

  Tyrkiet

 6. KARE FOREIGN TRADE

  Tyrkiet

 7. THAERON

  Frankrig

 8. ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE

  Belgien

 9. BUBACAMARON

  Spanien

 10. JAMBO D.O.O.

  Kroatien

Filtre

Resultater for

Fisk - import-eksport - Import eksport

Antal resultater

8.297 virksomheder