• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fisk - import-eksport

Resultater for

Fisk - import-eksport - Import eksport

 1. SIRION SEAFOOD APS

  Danmark

  Verified by europages badge

  SIRION SEAFOOD APS – dit sted for fisk og skaldyr i Europa, blev grundlagt i København i Danmark i 2007, SIRION SEAFOOD APS er blevet en af de førende indkøb og QC virksomheder i Europa af fisk og skaldyr. Som en leverandør af løsninger inden for fisk og skaldyr i Europa, kan vi tilbyde et omfattende udvalg af frossen/frisk fisk og skaldyr med vores professionelle tjenester (fabriksaudit / kvalitetskontrol / lastovervågning / produktudvikling). Takket være vores store netværk, særdeles erfarne direktører, erfarne QC-team, professionelle service og hurtig kommunikation, har vi opbygget et solidt omdømme inden for fisk og skaldyr sektoren i Skandinavien som en pålidelig partner der dækker alle dine behov for fisk og skaldyr i hele Europa. Vi samarbejder i øjeblikket med mange pålidelige fabrikker som er certificeret med HACCP, ISO, BRC, ASC, MSC, BAP, BSCI, HALAL. Vores primære markeder: Europa, USA, Canada, Asien (Japan, Korea osv.) og andre. Vores hovedprodukter: Laks, torsk, hummer, makrel, blæksprutte, tun, muslinger, Alaska lyssej, kaviar/rogn, svinekød, oksekød, dyrefoder. Rejer (Black Tiger, Vannamei, Scampi, Cat Tiger osv.), pangasius/swai, vildfanget fisk (tun, guldmakrel, grouper osv.), farmproduceret fisk (rød/sort tilapia, barramundi osv.), blæksprutte (blæksprutte, tiarmet blæksprutte), bløddyr (muslinger, krabbe), værditilføjet skaldyr (sushi, nobashi, torpedo osv.), skaldyr på dåse, andet (frøer, surimi osv.). Grisefødder, frisk svinekam uden ben, frosne grisehaler, svinemørbrad, svinerevelsben, halv gris, omasum oksekød

 2. MADAR

  Polen

  Verified by europages badge

  Med næsten 30 års erfaring er MaDar en fødevaregrossist fra Polen. Vi leverer vores produkter til forskellige brancher såsom indkøbsbutikker, restauranter, virksomheder med forskellige profiler, institutioner og privatpersoner. Vores mål er at levere produkter af den højeste kvalitet til den bedste pris, for at opnå en kundetilfredshed på 100 %. Du vil derfor finde et udvalg af fremragende fødevareprodukter hos os. Vi har et omfattende sortiment, såsom: •Pasta, •Behandlet kød og kød på dåse, •Korn, •Forskellige meltyper, •Mejeriprodukter, •Sukker, •Krydderier og du kan se mere om vores produktsortiment på vores hjemmeside! Vi sikrer: •Hurtig udførelse af ordrer, •Tiltrækkende priser, •Et bredt udvalg, •Global levering. Vores produkter er importeret fra pålidelige leverandører og lokale landmænd, for at opnå den bedste kvalitet med fremragende smag. Med os vil du opleve en unik smag på dit bord. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 3. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Fra et globalt perspektiv indkøber vi produkter fra de primære produktionsområder i Europa, Nord- og Sydamerika og Østen. Vores primære produktgrupper er palmekerneolie, palmeolie, rapsolie, sojaolie, solsikkeolie, blandinger, bomuldsfrøolie, solsikkeolie med høj oliesyre, fjerkræ, svinekød, oksekød, fisk, pommes fritter, grøntsager, sodavand og mejeriprodukter. Som en leverandørvirksomhed af fødevarer og olier, leverer Foratia Europe OU spiseolier, energidrikke, sodavand, whiskey, vin og frossen produkter til mere end 100 lande globalt. Vi er hovedsageligt aktive i Europa, Afrika, Asien, Mellemøsten, Sydamerika og Caribien. Vi leverer tjenester og produkter til vores kunder inden for følgende fødevaresektorer: Producenter, råvaregrossister, fødevaredistributører og servicedetailhandlere. Vi er kendt for at være en pålidelig partner der tilbyder produkter og mærker i en høj kvalitet. Vi leverer en professionel service inden for ethvert område af din forretning, inklusive vores emballering, kvalitetskontrol, dokumentation, logistik og kundeservice. Alle vores tjenester tilbydes til konkurrencedygtige priser. Det er grunden til, at Foratia Europe OU er din globale forsyningsspecialist for fødevarer og olier. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os for flere oplysninger!

 4. FISHERIES INTL

  Mauretanien

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Vi er en fiskerivirksomhed og eksportør af frossen ombord, frossen på land og frisk fisk fra Mauretanien til Dakhla. Vi er beliggende i Mauretanien - Vestafrika og Tyskland. Vi fisker og eksporterer fra dine fiskepladser til Europa, Afrika, arabiske lande, Asien og Canada. Vi er en virksomhed, der respekterer de sanktioner, som Den Europæiske og Amerikanske Union har vedtaget. Det betyder, at vi ikke handler med lande under økonomiske sanktioner som: Cuba, Rusland, Venezuela.... Vores fisk, der fryses om bord på fiskefartøjer, og vores fisk, der fryses på land, overholder de anbefalede behandlinger for fisk, og tanke og kølefaciliteter overholder de europæiske lovkrav. Vores fisks egenskaber er som følger: - Protein: 60-70%. - Fedt: 4-10%. - Mineralsalt: 2-4%. Det anbefales, at alle kunder sender os en hensigtserklæring om køb (LOI), hvor du skal specificere: - Den samlede mængde, der skal købes - De nøjagtige størrelser af de ønskede fisk - Den endelige destination - Videnskabelige navne på fiskene

 5. SEAPRO AQUACULTURE

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden SEAPRO AQUACULTURE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk til fiskedamme branchen. Den opererer også inden for Fisk - import-eksport, laks, dybfrossen fisk, dybfrossen laks, pakkede laks, laks i dambrug, fisk engros, Fisk - import-eksport, og eksport af dybfrossen fisk brancherne. Den er baseret i Samsun, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. EGEMAR SARL

  Mauretanien

  EGEMAR SARL er et eksportfirma inden for havets produkter: Friske eller frosne produkter. Beliggende i Mauritanien, EGEMAR SARL er specialiseret i engros- og detailhandel med havprodukter, blandt andet skaldyr, fisk og bløddyr. Vi garanterer en høj kvalitet af produkter og services for at opbygge solide partnerskaber allerede i dag, men også langt ud i fremtiden. Vi respekterer vores produkter, der kommer fra et bæredygtigt fiskeri og er udvalgt med omhu. Vi garanterer derfor respekt for miljøet. Vores mål er at levere det bedste fra havet til kundens tallerken. Vi tilbyder de bedste af havets produkter, så du kan få en bred vifte af smagsoplevelser og nyde godt af et sundt køkken bestående af fisk og skaldyr.

 2. HANSTHOLMSEAFOOD APS

  Danmark

  Gourmet Grossisten er en afdeling under Hanstholm Seafood. Vi tilbyder Danmarks bedste sortiment af produkter indenfor frisk fisk og skaldyr. Vi er leveringsdygtige i såvel traditionelle danske produkter som produkter fra fremmede himmelstrøg. Print Virksomhedens målsætning er at vi indkøber den bedste kvalitet og leverer til konkurrencedygtige priser. Dette kan lade sige gøre ved at vi har en stor indkøbsvolumen som gør til en attraktiv samarbejdspartner hos vore leverandører og kunder. I tillæg tilbyder vi konsulenter med op til 15 års erfaring med fisk! Hanstholm Seafood er et søsterselskab af Rederiet Lana som har MSC certificeret fiskerifartøjer for bæredygtig fiskeri. Rederiet leverer en del af den fisk vi leverer til vores kunder og skærer dermed fordyrende mellemled fra. Der er på marked i dag så mange mellemled hvor virksomheder skal tjene penge, så det fordyrer varens pris og forlænger leveringstiden. Biler Gourmet Grossisten er deres garanti for den friske råvare. Fisken er skåret af professionelle fagfolk og pakket i drypfrie termokasser. Vore leverancesystemer sikrer at fisken der landes i dansk havn er på deres virksomhed inden 24 timer med egne kølebiler. Vi tilstræber at levere al fisk dagen efter den er fanget og ofte samme dag. Dette gælder for såvel hele fisk som fileter samt frisk paneret fiskefileter. Vi leverer alle slags røgvarer, både kold og varmrøget, som er røget af meget dygtige fagfolk!

 3. RIBNJACI KUPA D.O.O.

  Kroatien

  Fish farm er en sand oase inden for levering af ferskvandsfisk af højeste kvalitet. I flere damme opdrættes ud over karpe, gedde, havkat, sandart, græskarpe, suder, sølvkarpe også andre fisk. Fish farm Kupa i Draganić tilbyder sportsfiskeri i smukke naturlige omgivelser ikke langt fra Zagreb.

 4. BIANCO DI MAZARA SRL

  Italien

  Bianco di Mazara fisker og distribuerer røde og hvide rejer fra Middelhavet. De røde og hvide rejer, som fiskes af virksomheden Bianco, behandles og pakkes direkte ombord på skibet i bakker med minimum 500 g. Produkterne sælges til supermarkeder og grossister. Bianco di Mazara distribuerer sine produkter i Italien og udlandet og garanter for produkternes kvalitet.

 5. ISLATUNA

  Spanien

  Sammenslutning af skibsredere, som markedsfører fiskeriprodukter, specialister i tun, krabber, makrel, sardiner, ål, kongeål osv. Vi garanter produkter af bedste kvalitet og passer godt på miljøet. Vores medarbejdere er uddannet til at varetage forskellige missioner inden for sektoren. Vi er uddannet inden for håndtering af fødevare og anvendelse af god praksis".

 1. GRUPO CENTRAL PESCA

  Spanien

  GRUPO CENTRAL PESCA er specialiseret i import og eksport af kvalitetsfisk og skaldyr.

 2. FERGOFRESCO S.L

  Spanien

  Virksomheden FERGOFRESCO S.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den er baseret i Vigo, Spanien.

 1. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Frankrig

  Virksomheden COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Færdigretter og gourmetretter, Måltider, frosne, Fisk, Færdigretter og gourmetretter, Måltider, frosne, surimi, og Fisk brancherne. Den er baseret i Saint Malo, Frankrig.

 2. OYSTER FRANCE

  Forenede Stater

  Virksomheden OYSTER FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for østers, og eksport brancherne. Den er baseret i Atlanta, Forenede Stater.

 3. SEAWELL HIRTSHALS A/S

  Norge

  Virksomheden SEAWELL HIRTSHALS A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den opererer også inden for Skaldyr, dybfrosne, Fisk - import-eksport, Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, Skaldyr, dybfrosne, Fisk - import-eksport, og Fisk, skaldyr og snegle, konserverede brancherne. Den er baseret i Stavanger, Norge.

 4. YOROZ SU URUNLERI TAR. HAY. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden YOROZ SU URUNLERI TAR. HAY. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for rådgivning inden for fiskeopdræt brancherne. Den er baseret i Amasya, Tyrkiet.

 5. VENETO PESCA SRL

  Italien

  Virksomheden VENETO PESCA SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Muslinger, skaldyr, produkter fra havet, og Muslinger, skaldyr brancherne. Den er baseret i Portogruaro, Italien.

 6. ASTHER SEAFOOD DI PALAVINNAGE

  Italien

  Virksomheden ASTHER SEAFOOD DI PALAVINNAGE, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for sværdfisk, tun i vand, og tun brancherne. Den er baseret i Cinisello Balsamo(mi), Italien.

 7. COMERCIALIZADORA DIFERCA C.A

  Venezuela

  Virksomheden COMERCIALIZADORA DIFERCA C.A, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Tørret Ingefær, og ottearmet blæksprutte brancherne. Den er baseret i Barcelona-Venezuela, Venezuela.

 8. VEKO GLOBAL LLC

  Ukraine

  Virksomheden VEKO GLOBAL LLC, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Roesukker brancherne. Den er baseret i Svetlovodsk, Ukraine.

 1. LOBSTER SEAFOOD SRL

  Italien

  Virksomheden LOBSTER SEAFOOD SRL, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den er baseret i Volla, Italien.

 2. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Rusland

  Virksomheden NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skaldyr, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, frosne og dybfrosne, Fisk - import-eksport, Saltvandsfisk, Fisk, Fisk, frosne og dybfrosne, Fisk - import-eksport, og Saltvandsfisk brancherne. Den er baseret i Murmansk, Rusland.

 3. BUBACAMARON

  Spanien

  Virksomheden BUBACAMARON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for alt godt fra havet frosset brancherne. Den er baseret i Vigo, Spanien.

 4. ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE

  Belgien

  Virksomheden ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE, er en Multi-Category, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk - import-eksport, Fisk, engroshandel med fisk, hotelartikler, og Fisk - import-eksport brancherne. Den er baseret i Zeebrugge, Belgien.

 5. COMERCIO DEL MAR GALICIA, S.L.

  Spanien

  Virksomheden COMERCIO DEL MAR GALICIA, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for eksport af dybfrossen fisk, import af dybfrossen fisk, og lager dybfrosne fisk brancherne. Den er baseret i Riveira, Spanien.

 6. THAERON

  Frankrig

  Virksomheden THAERON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk - import-eksport, Fisk - import-eksport, og indpakning af flade østers til forsendelse brancherne. Den er baseret i Riec Sur Belon, Frankrig.

 7. GUERENPEZ.ES

  Spanien

  Virksomheden GUERENPEZ.ES, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den er baseret i Pamplona, Spanien.

 8. DANIELSAZUUR

  Belgien

  Virksomheden DANIELSAZUUR, er en Multi-Category, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for frisk fisk engros, handel med frosne havprodukter, import af frisk fisk, og Emballage til fisk brancherne. Den er baseret i Blankenberge, Belgien.

 9. AMACORE

  Holland

  Virksomheden AMACORE, er en Distributør, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Fisk, frosne og dybfrosne, import af dybfrossen fisk, frosne produkter fra havet, Fisk, frosne og dybfrosne, og dybfrossen fisk brancherne. Den er baseret i Hilvarenbeek, Holland.

 10. VISGROOTHANDEL DE JONG

  Holland

  Virksomheden VISGROOTHANDEL DE JONG, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for fisk, laks, og torskefilet brancherne. Den er baseret i Urk, Holland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Fisk - import-eksport - Import eksport

Antal resultater

7.777 Virksomheder