• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fisk - import-eksport

Resultater for

Fisk - import-eksport - Import eksport

 1. MADAR

  Polen

  Verified by europages badge

  Med næsten 30 års erfaring er MaDar en fødevaregrossist fra Polen. Vi leverer vores produkter til forskellige brancher såsom indkøbsbutikker, restauranter, virksomheder med forskellige profiler, institutioner og privatpersoner. Vores mål er at levere produkter af den højeste kvalitet til den bedste pris, for at opnå en kundetilfredshed på 100 %. Du vil derfor finde et udvalg af fremragende fødevareprodukter hos os. Vi har et omfattende sortiment, såsom: •Pasta, •Behandlet kød og kød på dåse, •Korn, •Forskellige meltyper, •Mejeriprodukter, •Sukker, •Krydderier og du kan se mere om vores produktsortiment på vores hjemmeside! Vi sikrer: •Hurtig udførelse af ordrer, •Tiltrækkende priser, •Et bredt udvalg, •Global levering. Vores produkter er importeret fra pålidelige leverandører og lokale landmænd, for at opnå den bedste kvalitet med fremragende smag. Med os vil du opleve en unik smag på dit bord. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Fra et globalt perspektiv indkøber vi produkter fra de primære produktionsområder i Europa, Nord- og Sydamerika og Østen. Vores primære produktgrupper er palmekerneolie, palmeolie, rapsolie, sojaolie, solsikkeolie, blandinger, bomuldsfrøolie, solsikkeolie med høj oliesyre, fjerkræ, svinekød, oksekød, fisk, pommes fritter, grøntsager, sodavand og mejeriprodukter. Som en leverandørvirksomhed af fødevarer og olier, leverer Foratia Europe OU spiseolier, energidrikke, sodavand, whiskey, vin og frossen produkter til mere end 100 lande globalt. Vi er hovedsageligt aktive i Europa, Afrika, Asien, Mellemøsten, Sydamerika og Caribien. Vi leverer tjenester og produkter til vores kunder inden for følgende fødevaresektorer: Producenter, råvaregrossister, fødevaredistributører og servicedetailhandlere. Vi er kendt for at være en pålidelig partner der tilbyder produkter og mærker i en høj kvalitet. Vi leverer en professionel service inden for ethvert område af din forretning, inklusive vores emballering, kvalitetskontrol, dokumentation, logistik og kundeservice. Alle vores tjenester tilbydes til konkurrencedygtige priser. Det er grunden til, at Foratia Europe OU er din globale forsyningsspecialist for fødevarer og olier. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os for flere oplysninger!

 3. FISHERIES INTL

  Mauretanien

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Vi er en fiskerivirksomhed og eksportør af frossen ombord, frossen på land og frisk fisk fra Mauretanien til Dakhla. Vi er beliggende i Mauretanien - Vestafrika og Tyskland. Vi fisker og eksporterer fra dine fiskepladser til Europa, Afrika, arabiske lande, Asien og Canada. Vi er en virksomhed, der respekterer de sanktioner, som Den Europæiske og Amerikanske Union har vedtaget. Det betyder, at vi ikke handler med lande under økonomiske sanktioner som: Cuba, Rusland, Venezuela.... Vores fisk, der fryses om bord på fiskefartøjer, og vores fisk, der fryses på land, overholder de anbefalede behandlinger for fisk, og tanke og kølefaciliteter overholder de europæiske lovkrav. Vores fisks egenskaber er som følger: - Protein: 60-70%. - Fedt: 4-10%. - Mineralsalt: 2-4%. Det anbefales, at alle kunder sender os en hensigtserklæring om køb (LOI), hvor du skal specificere: - Den samlede mængde, der skal købes - De nøjagtige størrelser af de ønskede fisk - Den endelige destination - Videnskabelige navne på fiskene

  Alle produkter for "fisk - import-eksport"

 4. EGEMAR SARL

  Mauretanien

  EGEMAR SARL er et eksportfirma inden for havets produkter: Friske eller frosne produkter. Beliggende i Mauritanien, EGEMAR SARL er specialiseret i engros- og detailhandel med havprodukter, blandt andet skaldyr, fisk og bløddyr. Vi garanterer en høj kvalitet af produkter og services for at opbygge solide partnerskaber allerede i dag, men også langt ud i fremtiden. Vi respekterer vores produkter, der kommer fra et bæredygtigt fiskeri og er udvalgt med omhu. Vi garanterer derfor respekt for miljøet. Vores mål er at levere det bedste fra havet til kundens tallerken. Vi tilbyder de bedste af havets produkter, så du kan få en bred vifte af smagsoplevelser og nyde godt af et sundt køkken bestående af fisk og skaldyr.

 5. HANSTHOLMSEAFOOD APS

  Danmark

  Gourmet Grossisten er en afdeling under Hanstholm Seafood. Vi tilbyder Danmarks bedste sortiment af produkter indenfor frisk fisk og skaldyr. Vi er leveringsdygtige i såvel traditionelle danske produkter som produkter fra fremmede himmelstrøg. Print Virksomhedens målsætning er at vi indkøber den bedste kvalitet og leverer til konkurrencedygtige priser. Dette kan lade sige gøre ved at vi har en stor indkøbsvolumen som gør til en attraktiv samarbejdspartner hos vore leverandører og kunder. I tillæg tilbyder vi konsulenter med op til 15 års erfaring med fisk! Hanstholm Seafood er et søsterselskab af Rederiet Lana som har MSC certificeret fiskerifartøjer for bæredygtig fiskeri. Rederiet leverer en del af den fisk vi leverer til vores kunder og skærer dermed fordyrende mellemled fra. Der er på marked i dag så mange mellemled hvor virksomheder skal tjene penge, så det fordyrer varens pris og forlænger leveringstiden. Biler Gourmet Grossisten er deres garanti for den friske råvare. Fisken er skåret af professionelle fagfolk og pakket i drypfrie termokasser. Vore leverancesystemer sikrer at fisken der landes i dansk havn er på deres virksomhed inden 24 timer med egne kølebiler. Vi tilstræber at levere al fisk dagen efter den er fanget og ofte samme dag. Dette gælder for såvel hele fisk som fileter samt frisk paneret fiskefileter. Vi leverer alle slags røgvarer, både kold og varmrøget, som er røget af meget dygtige fagfolk!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RIBNJACI KUPA D.O.O.

  Kroatien

  Fish farm er en sand oase inden for levering af ferskvandsfisk af højeste kvalitet. I flere damme opdrættes ud over karpe, gedde, havkat, sandart, græskarpe, suder, sølvkarpe også andre fisk. Fish farm Kupa i Draganić tilbyder sportsfiskeri i smukke naturlige omgivelser ikke langt fra Zagreb.

 2. BIANCO DI MAZARA SRL

  Italien

  Bianco di Mazara fisker og distribuerer røde og hvide rejer fra Middelhavet. De røde og hvide rejer, som fiskes af virksomheden Bianco, behandles og pakkes direkte ombord på skibet i bakker med minimum 500 g. Produkterne sælges til supermarkeder og grossister. Bianco di Mazara distribuerer sine produkter i Italien og udlandet og garanter for produkternes kvalitet.

 3. ISLATUNA

  Spanien

  Sammenslutning af skibsredere, som markedsfører fiskeriprodukter, specialister i tun, krabber, makrel, sardiner, ål, kongeål osv. Vi garanter produkter af bedste kvalitet og passer godt på miljøet. Vores medarbejdere er uddannet til at varetage forskellige missioner inden for sektoren. Vi er uddannet inden for håndtering af fødevare og anvendelse af god praksis".

 4. GRUPO CENTRAL PESCA

  Spanien

  GRUPO CENTRAL PESCA er specialiseret i import og eksport af kvalitetsfisk og skaldyr.

 5. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Frankrig

  Virksomheden COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Færdigretter og gourmetretter, Måltider, frosne, Fisk, Færdigretter og gourmetretter, Måltider, frosne, surimi, og Fisk brancherne. Den er baseret i Saint Malo, Frankrig.

 1. FERGOFRESCO S.L

  Spanien

  Virksomheden FERGOFRESCO S.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den er baseret i Vigo, Spanien.

 2. OYSTER FRANCE

  Forenede Stater

  Virksomheden OYSTER FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for østers, og eksport brancherne. Den er baseret i Atlanta, Forenede Stater.

 1. SEAWELL HIRTSHALS A/S

  Norge

  Virksomheden SEAWELL HIRTSHALS A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den opererer også inden for Skaldyr, dybfrosne, Fisk - import-eksport, Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, Skaldyr, dybfrosne, Fisk - import-eksport, og Fisk, skaldyr og snegle, konserverede brancherne. Den er baseret i Stavanger, Norge.

 2. YOROZ SU URUNLERI TAR. HAY. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden YOROZ SU URUNLERI TAR. HAY. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for rådgivning inden for fiskeopdræt brancherne. Den er baseret i Amasya, Tyrkiet.

 3. VENETO PESCA SRL

  Italien

  Virksomheden VENETO PESCA SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Muslinger, skaldyr, produkter fra havet, og Muslinger, skaldyr brancherne. Den er baseret i Portogruaro, Italien.

 4. ASTHER SEAFOOD DI PALAVINNAGE

  Italien

  Virksomheden ASTHER SEAFOOD DI PALAVINNAGE, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for sværdfisk, tun i vand, og tun brancherne. Den er baseret i Cinisello Balsamo(mi), Italien.

 5. COMERCIALIZADORA DIFERCA C.A

  Venezuela

  Virksomheden COMERCIALIZADORA DIFERCA C.A, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Tørret Ingefær, og ottearmet blæksprutte brancherne. Den er baseret i Barcelona-Venezuela, Venezuela.

 6. GUERENPEZ.ES

  Spanien

  Virksomheden GUERENPEZ.ES, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den er baseret i Pamplona, Spanien.

 7. OPTIMAL SEAFOOD AS

  Norge

  Virksomheden OPTIMAL SEAFOOD AS, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den er baseret i Bergen, Norge.

 8. THAERON

  Frankrig

  Virksomheden THAERON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk - import-eksport, Fisk - import-eksport, og indpakning af flade østers til forsendelse brancherne. Den er baseret i Riec Sur Belon, Frankrig.

 1. NESA SU URUNLERI TIC. VE SAN. A.S

  Tyrkiet

  Virksomheden NESA SU URUNLERI TIC. VE SAN. A.S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Fisk, forarbejdning, fiskeopdræt, og Fisk, forarbejdning brancherne. Den er baseret i Iskenderun, Tyrkiet.

 2. AGRITRADE

  Frankrig

  Virksomheden AGRITRADE, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Fisk - import-eksport, og Fisk - import-eksport brancherne. Den er baseret i Cergy-Pontoise, Frankrig.

 3. AMACORE

  Holland

  Virksomheden AMACORE, er en Distributør, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Fisk, frosne og dybfrosne, import af dybfrossen fisk, frosne produkter fra havet, Fisk, frosne og dybfrosne, og dybfrossen fisk brancherne. Den er baseret i Hilvarenbeek, Holland.

 4. ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE

  Belgien

  Virksomheden ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE, er en Multi-Category, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk - import-eksport, Fisk, engroshandel med fisk, hotelartikler, og Fisk - import-eksport brancherne. Den er baseret i Zeebrugge, Belgien.

 5. DANIELSAZUUR

  Belgien

  Virksomheden DANIELSAZUUR, er en Multi-Category, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for frisk fisk engros, handel med frosne havprodukter, import af frisk fisk, og Emballage til fisk brancherne. Den er baseret i Blankenberge, Belgien.

 6. FRONEK SEAFOOD DOCTOR INTERNATIONAL S. DE R.L. DE C.V.

  Mexico

  Virksomheden FRONEK SEAFOOD DOCTOR INTERNATIONAL S. DE R.L. DE C.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for frossen fisk, alt godt fra havet frosset, og containerservice brancherne. Den er baseret i D.f., Mexico.

 7. PETSFISH INTERNATIONAL BV

  Holland

  Virksomheden PETSFISH INTERNATIONAL BV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for tørret fisk brancherne. Den er baseret i Urk, Holland.

 8. FRIGO ADNANE

  Marokko

  Virksomheden FRIGO ADNANE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Fisk - import-eksport, frossen fisk, Fisk - import-eksport, tun, og sardin brancherne. Den er baseret i Casablanca, Marokko.

 9. COMERCIO DEL MAR GALICIA, S.L.

  Spanien

  Virksomheden COMERCIO DEL MAR GALICIA, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for eksport af dybfrossen fisk, import af dybfrossen fisk, og lager dybfrosne fisk brancherne. Den er baseret i Riveira, Spanien.

 10. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Rusland

  Virksomheden NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skaldyr, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, frosne og dybfrosne, Fisk - import-eksport, Saltvandsfisk, Fisk, Fisk, frosne og dybfrosne, Fisk - import-eksport, og Saltvandsfisk brancherne. Den er baseret i Murmansk, Rusland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Fisk - import-eksport - Import eksport

Antal resultater

7.738 Virksomheder