• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • finmekanik

Resultater for

Finmekanik - Import eksport

 1. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA er en portugisisk virksomhed grundlagt i 1996, som specialiserer sig som den bedste outsourcingpartner inden for produktion og fremstilling af præcisionsmekanik – 3, 4 eller 5 skårede stykker (aluminium, stål eller rustfrit stål). Vi leverer CNC-præcisionsmaskinbearbejdning til Central- og Nordeuropa, svejsning, projekter fremstillet til mål, skræddersyet outsourcing, produktion af mellemserier, CNC-præscisionsbehandling af komponenter i legering, projektudvikling og montering. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO har et teknisk hold af eksperter som giver din virksomhed hurtig levering og kundesupport under hele rejsen. Kontakt os i dag for at lære mere!

 2. REUTER TECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vakuumlodning samt visse andre samlingsteknologier udgør kernekompetencen hos REUTER TECHNOLOGIE. Vi udvikler og fremstiller højpræcise, finmekanisk producerede produkter, der indeholder vakuumtætte forbindelser mellem metalliske, keramiske eller krystallinske materialer. Vores store erfaring med vakuumlodning indgår i hele komponentudviklingen. REUTER TECHNOLOGIE beskæftiger erfarne materialeeksperter, fysikere og konstruktører samt højt specialiserede faglærte arbejdere, som – ud over topmoderne mekaniske produktionsanlæg – også har adgang til et komplet udstyret testcenter med prøvelaboratorium og renrum. Produkterne fra REUTER TECHNOLOGIE er ikke standardvarer. Det er løsninger, der opstår som følge af vores idérigdom og erfaring med håndtering af materialer i udviklings-, konstruktions- og produktionsafdelingen. De er individuelt udformet efter kundernes funktionelle, kvalitative og økonomiske retningslinger.

 3. PETER HIRT GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Peter Hirt kugleføringer individuel tilpasset uden slør. Komponenterne i de linære kugleføringer bestående af aksel, kugleholder og muffe lappes, hones og tilpasses individuelt til hver enkelt kugleføring. Dette garanterer, at der ikke er Stick-Slip-effekt, samt maksimal levetid. Peter Hirt gevindmåleindsatser fås fra den mindste størrelse 0-200 (kuglediameter 0.200 mm) til størrelse 12 (kuglediameter 4.000 mm). Den aktuelt mindste gevindmåleindsats størrelse 0-200 med en rubinkuglediameter på 0.200 mm er dimensioneret til måling af gevind indstil størrelse M1.7. Gevindmåleindsatserne fås enkeltvis eller i en beskyttelsesboks af træ som 12er, 13er og 14er sæt. Signalkonditioneringsmoduler fra Peter Hirt er specialt udformet til måleføler T med TESA® kompatibel halvbrokredsløb. Modulerne fås med fødespændinger på 5, 12 eller 24 VDC og med bipolær eller unipolært udgangssignal ± 5 VDC, ± 10 VDC, 0-5 VDC, 0-10 VDC

 4. STEEC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden STEEC, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Finmekanik, Valsning - stål og metaller, Spåntagning - stål og metaller, udboring af metal, udfræsning af metal, Stål og metaller - bearbejdning, Finmekanik, og Valsning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Brindas, Frankrig.

 5. IMS - INTEGRATED MECHANIZATION SOLUTIONS BV

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IMS - INTEGRATED MECHANIZATION SOLUTIONS BV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Prøvning af produkter og materialer, Laser - skære- og svejsemaskiner, automatisering af samlebånd, Prøvning af produkter og materialer, Laser - skære- og svejsemaskiner, og handelsteknologier brancherne. Den er baseret i Almelo, Holland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AS INDUSTRIES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AS INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, fabrikation af mekaniske emner, teknisk anvendelse af plast, støbning af legeringer, og Stål og metaller - bearbejdning brancherne. Den er baseret i Mérignac, Frankrig.

 2. AGS - CNC MACHINING UNIP. LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden AGS - CNC MACHINING UNIP. LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Stål og metaller - bearbejdning, CNC-drejedele, Præcisionsbearbejdning, præcisionsfræsning, Præcisionsdrejning, CNC-formning, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, og bearbejdning af metal brancherne. Den er baseret i Gondomar, Portugal.

 3. MPN - MECÂNICA DE PRECISÃO DO NORTE, LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden MPN - MECÂNICA DE PRECISÃO DO NORTE, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knuse- og formalingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Båndtransportører, Finmekanik, bånd til transportør og elevatorer, sortering, Bunkerbånd, CNC-drejedele, sikkerhedsskinner, Båndtransportører, og små hjul brancherne. Den er baseret i Amarante, Portugal.

 4. POLICARBURE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden POLICARBURE, er en Underleverandør, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for elektroerosion med tråd, elektroerosion, præcisionsfræsning, CNC 5-akset fræsearbejde, mikromekanisk præcisionsforarbejdning, slibning af metal, polering af metal, og Bearbejdning af stål og metaller - høj præcision brancherne. Den er baseret i Jons, Frankrig.

 5. APD MAQMASTER

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden APD MAQMASTER, er en Distributør, der opererer inden for Maskiner til fabrikation af døre og vinduer i aluminium branchen. Den opererer også inden for Finmekanik, Byggesektoren - maskiner og udstyr, Finmekanik, og Byggesektoren - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Santiago De Compostela, Spanien.

 1. RB MÉCANIQUE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden RB MÉCANIQUE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Stål og metaller - bearbejdning, bearbejdning af stål, mekanisk præcisionsbearbejdning, og mekaniske bearbejdninger brancherne. Den er baseret i Bart, Frankrig.

 2. KLINGEL MEDICAL METAL GROUP

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KLINGEL MEDICAL METAL GROUP, er en Distributør, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den er baseret i Pforzheim, Tyskland.

 1. DAMP - DOUISSI AJERRAY - MECÂNICA DE PRECISÃO UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden DAMP - DOUISSI AJERRAY - MECÂNICA DE PRECISÃO UNIPESSOAL LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Skrueskæring - stål og metaller, Producenter af luftfartsudstyr, SNC-fræsebearbejdning, CNC 4-akset fræsearbejde, Skrueskæring - stål og metaller, præcisionsbearbejdning, drejerarbejde tremmer, Producenter af luftfartsudstyr, og design af dele til luftfart brancherne. Den er baseret i Vimieiro Braga, Portugal.

 2. ADM

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ADM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Præcisionsbearbejdning, specialmaskiner, bearbejdning som lønarbejde, og industriel mekanik brancherne. Den er baseret i Lucé, Frankrig.

 3. DATA F.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DATA F., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Finmekanik, Sportsartikler, Specialstål, mekanisk præcisionsbearbejdning, BOULENCIEL, bearbejdning af metal, Finmekanik, præcisionsdrejning, og Sportsartikler brancherne. Den er baseret i Pinasca, Italien.

 4. MECHANIK-MODULS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MECHANIK-MODULS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den er baseret i Forstinning, Tyskland.

 5. FRATELLI BERTUZZI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRATELLI BERTUZZI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den opererer også inden for Finmekanik, spoler, design af metalkonstruktioner, Finmekanik, og bjælker i letmetal brancherne. Den er baseret i Gardone Val Trompia, Italien.

 6. SALCA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SALCA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for SMÅ METALDELE, digitalt styret drejearbejde, præcisionsdrejning, SMÅ METALDELE, produktion af små emner, fræsning, galvanisering på bestilling, montering af små dele, og rullegardinkomponenter brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 7. DIETL FEINMECHANIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DIETL FEINMECHANIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den er baseret i Gauting, Tyskland.

 8. F.M.V. TRASMISSIONI MECCANICHE S.R.L

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden F.M.V. TRASMISSIONI MECCANICHE S.R.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Støberier, aluminium, Aluminium og aluminiumslegeringer, støberier aluminium, præcisionsstøbning, Støberier, aluminium, aluminiumsstøbning, Aluminium og aluminiumslegeringer, mekanisk præcisionsværksted, og aluminiumsfusion brancherne. Den er baseret i Poggibonsi, Italien.

 1. MECAWIRE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MECAWIRE, er en Underleverandør, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Præcisionsbearbejdning, maskiningeniørarbejde, industriteknik, og maskinforarbejdede emner brancherne. Den er baseret i Saint Vincent De Tyrosse, Frankrig.

 2. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Valsning - stål og metaller, Boring - stål og metaller, Skrueskæring - stål og metaller, Gevindskæring - stål og metaller, SMÅ METALDELE, Stål og metaller - bearbejdning, Finmekanik, Aluminium og aluminiumslegeringer, og mekanisk præcisionsbearbejdning brancherne. Den er baseret i Pisogne, Italien.

 3. LA SPADA S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA SPADA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den opererer også inden for Finmekanik, Trykstøbningsforme, støberi, trykstøbning af aluminium, Finmekanik, aluminiumslegeringer, Trykstøbningsforme, støberier aluminium, og præcisionsstøbning brancherne. Den er baseret i Modena, Italien.

 4. MECCANICA G.L. SNC DI GRAZI M. E LAZZERINI G

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MECCANICA G.L. SNC DI GRAZI M. E LAZZERINI G, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Finmekanik, udfræsning af metal, drejning af metal, Finmekanik, og mekaniske værksteder med høj præcision brancherne. Den er baseret i San Giovanni Valdarno, Italien.

 5. C.M.F. S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden C.M.F. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Drejning - stål og metaller, fræsning, digitalt styret drejearbejde, Drejning - stål og metaller, og skibstømmerværksted brancherne. Den er baseret i Calamandrana, Italien.

 6. TEKNOMECCANICA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TEKNOMECCANICA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Finmekanik, CNC Drejning, digitalt styret drejeværksted, Finmekanik, digitalt styret drejearbejde, drejning af metal, automatisk drejning, fræsning, og Industrikoblinger i stål og metal brancherne. Den er baseret i Arzano, Italien.

 7. TORNINFER SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TORNINFER SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Finmekanik, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Skærpning - stål og metaller, præcisionsdrejning, Finmekanik, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, og Skærpning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Barberino Tavarnelle, Italien.

 8. MIMEC S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MIMEC S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Finmekanik, maskinteknik, bearbejdning af stål og metal, Finmekanik, mekanisk værkstedsafsnit, digitalt styret drejeværksted, Præcisionsdrejning, mekanisk præcisionsbearbejdning, og CNC Drejning brancherne. Den er baseret i Ospitaletto, Italien.

 9. AB ANDOLŠEK ALEŠ, CNC-INŽENIRING S.P.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AB ANDOLŠEK ALEŠ, CNC-INŽENIRING S.P., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Valsning - stål og metaller, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Finmekanik, Valsning - stål og metaller, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Programmering af digitalt styrede maskiner med 3 og 5 aksler, Drejede emner i små dimensioner, Metalforarbejdning, og 3D-fræsning brancherne. Den er baseret i Ljubljana, Slovenien.

 10. TECNOLOGIE MECCANICHE APPLICATE S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TECNOLOGIE MECCANICHE APPLICATE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for fræsning, og digitalt styret drejearbejde brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis