• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • finmekanik

Resultater for

Finmekanik - Import eksport

 1. ALSTERTALER SCHRAUBEN & PRÄZISIONSTEILE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har længe være specialisten for de højeste kvalitetskrav og leverer til følgende brancher: Maskin-, køretøjs-, anlægs-, skibs- og flyproduktion, armaturproducenter, kernekraftværks- og vindteknologi, medicinal- og marineteknik, luft- og rumfart, trappebyggeri, møbelindustri, metal- og messebyggeri, elektronik, klimateknik, håndværk og handel. Vi leverer præcisionsdele fra Spitzbergen til Ushuaia, direkte til din produktionshal, men også til enhver byggeplads. Og leverancen kommer ikke på et eller andet tidspunkt, men præcis på det aftalte tidspunkt. Kompetence, service og fleksibilitet er vores stærke sider. alstertaler schrauben & präzisionsteile gmbh leverer overalt i verden!

 2. REUTER TECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vakuumlodning samt visse andre samlingsteknologier udgør kernekompetencen hos REUTER TECHNOLOGIE. Vi udvikler og fremstiller højpræcise, finmekanisk producerede produkter, der indeholder vakuumtætte forbindelser mellem metalliske, keramiske eller krystallinske materialer. Vores store erfaring med vakuumlodning indgår i hele komponentudviklingen. REUTER TECHNOLOGIE beskæftiger erfarne materialeeksperter, fysikere og konstruktører samt højt specialiserede faglærte arbejdere, som – ud over topmoderne mekaniske produktionsanlæg – også har adgang til et komplet udstyret testcenter med prøvelaboratorium og renrum. Produkterne fra REUTER TECHNOLOGIE er ikke standardvarer. Det er løsninger, der opstår som følge af vores idérigdom og erfaring med håndtering af materialer i udviklings-, konstruktions- og produktionsafdelingen. De er individuelt udformet efter kundernes funktionelle, kvalitative og økonomiske retningslinger.

 3. PETER HIRT GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Peter Hirt kugleføringer individuel tilpasset uden slør. Komponenterne i de linære kugleføringer bestående af aksel, kugleholder og muffe lappes, hones og tilpasses individuelt til hver enkelt kugleføring. Dette garanterer, at der ikke er Stick-Slip-effekt, samt maksimal levetid. Peter Hirt gevindmåleindsatser fås fra den mindste størrelse 0-200 (kuglediameter 0.200 mm) til størrelse 12 (kuglediameter 4.000 mm). Den aktuelt mindste gevindmåleindsats størrelse 0-200 med en rubinkuglediameter på 0.200 mm er dimensioneret til måling af gevind indstil størrelse M1.7. Gevindmåleindsatserne fås enkeltvis eller i en beskyttelsesboks af træ som 12er, 13er og 14er sæt. Signalkonditioneringsmoduler fra Peter Hirt er specialt udformet til måleføler T med TESA® kompatibel halvbrokredsløb. Modulerne fås med fødespændinger på 5, 12 eller 24 VDC og med bipolær eller unipolært udgangssignal ± 5 VDC, ± 10 VDC, 0-5 VDC, 0-10 VDC

 4. ASTICHER MECHANICAL CONSTRUCTIONS

  Italien

  Verified by europages badge

  Asticher Srl er certificeret i henhold til standarden ISO 9001-2008 og ISO/TS 16949 og garanterer høje kvalitetsstandarder takket være omhyggelige laboratorietest udført af virksomhedens højt kvalificerede personale. Virksomheden har kvalificerede operatører på 2. niveau. Asticher Srl har også state-of-the-art udstyr såsom: 3D-målemaskine, menneskelignende arm til tredjeparts 3D-målinger. Vores virksomhed er i stand til at udføre topometriske optiske scanninger direkte på stedet uden at flytte den del, der skal kontrolleres. Vi udfører også mekaniske konstruktioner til følgende sektorer: energi, olie og gas, specielle specialmaskiner, modernisering af tjenester, jern- og stålindustrien, biler, prototyper, ekstern bearbejdning, kontrol på vegne af tredjepart.

 5. STEEC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden STEEC, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Finmekanik, Valsning - stål og metaller, Spåntagning - stål og metaller, udboring af metal, udfræsning af metal, Stål og metaller - bearbejdning, Finmekanik, og Valsning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Brindas, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. IMS - INTEGRATED MECHANIZATION SOLUTIONS BV

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IMS - INTEGRATED MECHANIZATION SOLUTIONS BV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Prøvning af produkter og materialer, Laser - skære- og svejsemaskiner, automatisering af samlebånd, Prøvning af produkter og materialer, Laser - skære- og svejsemaskiner, og handelsteknologier brancherne. Den er baseret i Almelo, Holland.

 2. AS INDUSTRIES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AS INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, fabrikation af mekaniske emner, teknisk anvendelse af plast, støbning af legeringer, og Stål og metaller - bearbejdning brancherne. Den er baseret i Mérignac, Frankrig.

 3. AGS - CNC MACHINING UNIP. LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden AGS - CNC MACHINING UNIP. LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Stål, Messing, CNC-drejedele, Præcisionsbearbejdning, præcisionsfræsning, Præcisionsdrejning, CNC-formning, og Stål og metaller - formgivning og spåntagning brancherne. Den er baseret i Gondomar, Portugal.

 4. POLICARBURE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden POLICARBURE, er en Underleverandør, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for elektroerosion med tråd, elektroerosion, præcisionsfræsning, CNC 5-akset fræsearbejde, mikromekanisk præcisionsforarbejdning, slibning af metal, polering af metal, og Bearbejdning af stål og metaller - høj præcision brancherne. Den er baseret i Jons, Frankrig.

 5. RB MÉCANIQUE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden RB MÉCANIQUE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Stål og metaller - bearbejdning, bearbejdning af stål, mekanisk præcisionsbearbejdning, og mekaniske bearbejdninger brancherne. Den er baseret i Bart, Frankrig.

 1. DAMP - DOUISSI AJERRAY - MECÂNICA DE PRECISÃO UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden DAMP - DOUISSI AJERRAY - MECÂNICA DE PRECISÃO UNIPESSOAL LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Skrueskæring - stål og metaller, Producenter af luftfartsudstyr, SNC-fræsebearbejdning, CNC 4-akset fræsearbejde, Skrueskæring - stål og metaller, præcisionsbearbejdning, drejerarbejde tremmer, Producenter af luftfartsudstyr, og design af dele til luftfart brancherne. Den er baseret i Vimieiro Braga, Portugal.

 2. KLINGEL MEDICAL METAL GROUP

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KLINGEL MEDICAL METAL GROUP, er en Distributør, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den er baseret i Pforzheim, Tyskland.

 1. ADM

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ADM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Præcisionsbearbejdning, specialmaskiner, bearbejdning som lønarbejde, og industriel mekanik brancherne. Den er baseret i Lucé, Frankrig.

 2. FEINWERK MANUFAKTUR DRESDEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FEINWERK MANUFAKTUR DRESDEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den er baseret i Dresden, Tyskland.

 3. SALCA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SALCA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for SMÅ METALDELE, digitalt styret drejearbejde, præcisionsdrejning, SMÅ METALDELE, produktion af små emner, fræsning, galvanisering på bestilling, montering af små dele, og rullegardinkomponenter brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 4. DIETL FEINMECHANIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DIETL FEINMECHANIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den er baseret i Gauting, Tyskland.

 5. RTM SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden RTM SRL, er en Underleverandør, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Finmekanik, Præcisionsdrejning, Finmekanik, CNC Drejning, og låse og beslag til præcisionsdrejeri brancherne. Den er baseret i Schio, Italien.

 6. MECAWIRE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MECAWIRE, er en Underleverandør, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Præcisionsbearbejdning, maskiningeniørarbejde, industriteknik, og maskinforarbejdede emner brancherne. Den er baseret i Saint Vincent De Tyrosse, Frankrig.

 7. F.M.V. TRASMISSIONI MECCANICHE S.R.L

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden F.M.V. TRASMISSIONI MECCANICHE S.R.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Støberier, aluminium, Aluminium og aluminiumslegeringer, støberier aluminium, præcisionsstøbning, Støberier, aluminium, aluminiumsstøbning, Aluminium og aluminiumslegeringer, mekanisk præcisionsværksted, og aluminiumsfusion brancherne. Den er baseret i Poggibonsi, Italien.

 8. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Valsning - stål og metaller, Boring - stål og metaller, Skrueskæring - stål og metaller, Gevindskæring - stål og metaller, SMÅ METALDELE, Stål og metaller - bearbejdning, Finmekanik, Aluminium og aluminiumslegeringer, og mekanisk præcisionsbearbejdning brancherne. Den er baseret i Pisogne, Italien.

 1. DATA F.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DATA F., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Finmekanik, Sportsartikler, Specialstål, mekanisk præcisionsbearbejdning, bearbejdning af metal, Finmekanik, præcisionsdrejning, Sportsartikler, og Stål til luftfartsindustrien brancherne. Den er baseret i Pinasca, Italien.

 2. LA SPADA S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA SPADA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den opererer også inden for Finmekanik, Trykstøbningsforme, støberi, trykstøbning af aluminium, Finmekanik, aluminiumslegeringer, Trykstøbningsforme, støberier aluminium, og præcisionsstøbning brancherne. Den er baseret i Modena, Italien.

 3. MECCANICA G.L. SNC DI GRAZI M. E LAZZERINI G

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MECCANICA G.L. SNC DI GRAZI M. E LAZZERINI G, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Finmekanik, udfræsning af metal, drejning af metal, Finmekanik, og mekaniske værksteder med høj præcision brancherne. Den er baseret i San Giovanni Valdarno, Italien.

 4. COSMEC

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COSMEC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Luftrummet og luftfart - konstruktion, fræsning, præcisionsdrejning, Luftrummet og luftfart - konstruktion, og digitalt styret drejearbejde brancherne. Den er baseret i Veruno, Italien.

 5. B.I.E. S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden B.I.E. S.R.L., er en Underleverandør, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Maskinteknik - specialarbejde, bearbejdning med digitalt styrede maskiner, samling af mekaniske komponenter, Maskinteknik - specialarbejde, og elektroerosion brancherne. Den er baseret i San Giovanni In Persiceto, Italien.

 6. MECHANIK-MODULS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MECHANIK-MODULS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den er baseret i Forstinning, Tyskland.

 7. F.T.R. SRL LAVORAZIONI MECCANICHE DI PRECISIONE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden F.T.R. SRL LAVORAZIONI MECCANICHE DI PRECISIONE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for fræsning, digitalt styret drejearbejde, og gevindskæring brancherne. Den er baseret i Grugliasco, Italien.

 8. MIMEC S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MIMEC S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Finmekanik, maskinteknik, bearbejdning af stål og metal, Finmekanik, mekanisk værkstedsafsnit, digitalt styret drejeværksted, Præcisionsdrejning, mekanisk præcisionsbearbejdning, og CNC Drejning brancherne. Den er baseret i Ospitaletto, Italien.

 9. TORNINFER SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TORNINFER SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Finmekanik, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Skærpning - stål og metaller, præcisionsdrejning, Finmekanik, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, og Skærpning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Poggibonsi, Italien.

 10. O.M.M.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden O.M.M.A., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Forme, præcisions-, mekanisk værkstedsafsnit, forme til konfektindustrien, Forme, præcisions-, og design støbeforme brancherne. Den er baseret i Novi Di Modena, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis