• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • festlige lejligheder og parties - artikler og dekoration

Resultater for

Festlige lejligheder og parties - artikler og dekoration - Import eksport

 1. LABIS IMPORT EXPORT

  Belgien

  LABIS Import & Export er din grossist og specialist i artikler til barnedåb, konfirmation og bryllup, både import og eksport. Vi har et meget bredt og varieret sortiment, der består af bånd, små æsker, kurve til præsentation fremstillet i forskellige materialer såsom harpiks, porcelæn, glas, plys, træ og kurveflet til diverse anledninger: dåb, konfirmation, konfekt, bryllup, fødsel, franske mandler til dåb, taksigelser, tyl, bånd, babyartikler, franske mandler til bryllup og konfirmation osv.

 2. PETRAPLAST S.R.O.

  Tjekkiet

  Familievirksomhed etableret i 2007 ved at adskille produktionsdelen af engrosvirksomheden, som blev etableret i 1993. Virksomhedens maskiner består hovedsageligt af Engel indsprøjtningsmoduler, vi har 20 indsprøjtningsmaskiner med en klemmekraft fra 80 til 1.200 ton. Der er også mulighed for at printe på produkterne med skærmprint, tampoprint eller termoprint, takket være vores printmaskiner. Der er også mulighed for private mærker. Produktionsfabrikken er placeret i Jirice - Humpolec, Tjekkiet.

 3. SANDY - GROSSISTE EN JOUETS POUR PROFESSIONNELS

  Frankrig

 4. WEIHNACHTSBAUM.DE GMBH & CO.KG

  Tyskland

 5. LUX MOMENTUM GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GEORG HERRMANN E.K.

  Tyskland

 2. NEW IDEA COMPANY

  Rusland

  NOMI er et kosmetikmærke til børn som siden 2015 har været fremstillet af LLC New Idea Company. Vores sikre kosmetik til piger, og kosmetikprodukter til børn fra fem år og op, er baseret på naturlige ingredienser, og har unikke designs og internationale certifikater. Virksomheden fremstiller et omfattende udvalg af kosmetikprodukter "som mors", inklusive neglelak, balm og lipgloss, ansigtscreme, gavesæt med kosmetik til piger osv. Alle NOMI produkterne er designet med tanke på den unge hud, og børns skønhed, for at sikre en bemærkelsesværdig oplevelse ved den første brug af kosmetik. Mødre vælger NOMI kosmetik til deres børn, da de kan stole på disse personlige plejeprodukter, eftersom alle produkter fra NOMI er blevet grundigt testet for at overholder alle påkrævede standarder for børn. Produktionen af kosmetik er GMP-certificeret for at garantere den højeste produktkvalitet. NOMI er certificeret i EU. NOMI er den bedste gave for en lille kvinde! Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at blive partner af mærket.

 3. DISKOGRUPPEN

  Danmark

  diskogruppen hjælper med at afholde de bedste firmafester. Vi har gennem de seneste 20 år hjulpet de fleste store danske virksomheder med at planlægge og afholde firmafesten. Vores ekspertise er musikken. Når I skal holde en firmafest, eller en fest på institutionen, så tager I blot fat i os, og vi har så til gengæld en række forskellige spørgsmål til jer. Vi har nemlig mere end 30 forskellige DJ´s tilknyttet Diskogruppen, og vil selvfølgelig helst matche jer op med den DJ, der bedst understøtter jeres behov. Det er klar at vi med så mange DJ´s spænder vidt når det kommer til musiksmag - vi har DJ´s der er foretrækker at underholde børn, andre de yngre voksne, mens nogle foretrækker at spille for det modne publikum. Musikgenrene er også forskellige - nogle spiller bedst rock eller pop, mens andre måske har et større udvalg inden for børnesange, jazz eller klassisk musik. Når vi kommer med musikken, tager vi ofte også andre ting med os hvis I ønsker det - det kan være fadølsanlæg, røde sodavand eller diskolys.

 4. ESPECTÁCULOS TOMÁS TODO PARA EL OCIO Y LA DIVERSIÓN SL

  Spanien

  Alt inden for underholdning og forlystelser. Fester og events. Racerbil køresimulator. Legepladser. Hoppeborge. 5D biograf. Turisttog. Skøjtehal osv.

 5. DET GAMLE APOTEK

  Danmark

  B2B salg af brugskunst, tilbehør til mærkedag og julepynt. Julepynten er vores speciale, hvor vi har 30 års erfaring med design og udvikling.

 1. PRETAPRET

  Holland

 2. GLOBOS JC VALENCIA

  Spanien

 1. CREATIVE EMOTIONS

  Belgien

 2. PPHU SONIC G I M SOJSCY SP. JAWNA

  Polen

 3. DECOR SERVICE FORTMÜLLER HANDEL GMBH

  Østrig

 4. SCHNYDER KERZEN AG

  Schweiz

 5. BUSINESS ITALIA S.R.L.

  Italien

 6. PAPER DREAMS

  Holland

 7. UNIQUE AND FOREVER

  Grækenland

 8. BODASENCUBAFIESTAS

  Cuba

 1. GIFT AND DECO

  Frankrig

 2. ÖSTRALUX GMBH

  Tyskland

 3. FETEZ-MOI (SPSS)

  Frankrig

 4. DIE GUDN

  Tyskland

 5. SAWELT

  Tyskland

 6. CITY BALLOON

  Tyskland

 7. MEIER-BALLON GMBH

  Tyskland

 8. DIE SCHMÜCKER KLÖPNER GMBH

  Tyskland

 9. AIRSPACE WORKSHOP GMBH & CO. KG

  Tyskland

 10. RHÖWA KERZEN

  Tyskland

Filtre

Resultater for

Festlige lejligheder og parties - artikler og dekoration - Import eksport

Antal resultater

2.354 virksomheder