• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ferskvandsfisk

Resultater for

Ferskvandsfisk - Import eksport

 1. RIBNJACI KUPA D.O.O.

  Kroatien

  Fish farm er en sand oase inden for levering af ferskvandsfisk af højeste kvalitet. I flere damme opdrættes ud over karpe, gedde, havkat, sandart, græskarpe, suder, sølvkarpe også andre fisk. Fish farm Kupa i Draganić tilbyder sportsfiskeri i smukke naturlige omgivelser ikke langt fra Zagreb.

 2. LODI SRL

  Italien

  Virksomheden er en reference inden for levering af kvalitetsprodukter fra havet til Italien og andre lande. Formål: At vælge de bedste af de italienske og globale skaldyr og straks gøre dem klar til vores kunder, hvilket igen kan give et sikkert produkt af høj kvalitet til deres forbrugere. Målet er at opfylde alle de krav, kunden stiller og ikke kun til en overkommelig pris, men hurtigt og præcist.

 3. NURA GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NURA GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Ferskvandsfisk branchen. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 4. AQUARIA ANTWERP

  Belgien

  Virksomheden AQUARIA ANTWERP, er en Detailsalg, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Ferskvandsfisk, Fisk til fiskedamme, Ferskvandsfisk, tropefisk, Fisk til fiskedamme, og tilbehør til akvarium brancherne. Den er baseret i Aartselaar, Belgien.

 5. KOI BY KOI

  Frankrig

  Virksomheden KOI BY KOI, er en Detailsalg, der opererer inden for Ferskvandsfisk branchen. Den er baseret i Blainville/l'eau, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PASIFIK GOLDEN BLUE GIDA DIŞ TIC.LTD.STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden PASIFIK GOLDEN BLUE GIDA DIŞ TIC.LTD.STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ferskvandsfisk branchen. Den er baseret i Yozgat, Tyrkiet.

 2. LA TRUITE D'ONDEVAL

  Belgien

  Virksomheden LA TRUITE D'ONDEVAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ferskvandsfisk branchen. Den opererer også inden for Økologiske, fødevarer, ørredfileter, Økologiske, fødevarer, og håndværksmæssig produktion brancherne. Den er baseret i Waimes-Ondenval, Belgien.

 3. RARI FOOD INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RARI FOOD INTERNATIONAL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Ferskvandsfisk branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 4. AQUARIUM TONNDORF

  Tyskland

  Virksomheden AQUARIUM TONNDORF, er en Engrossalg, der opererer inden for Ferskvandsfisk branchen. Den opererer også inden for Foder til fiskebrug, Akvarier, terrarier og tilbehør, Foder til fiskebrug, og Akvarier, terrarier og tilbehør brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 5. PUNTO TROPICALE SRL

  Italien

  Virksomheden PUNTO TROPICALE SRL, er en Detailsalg, der opererer inden for Ferskvandsfisk branchen. Den er baseret i Roma, Italien.

 1. FISH FRESH-SEAFOOD

  Grækenland

  Virksomheden FISH FRESH-SEAFOOD, er en Engrossalg, der opererer inden for Ferskvandsfisk branchen. Den opererer også inden for eksport af fersk fisk brancherne. Den er baseret i Thessaloniki, Grækenland.

 2. BELT SEAFOOD APS

  Danmark

  Virksomheden BELT SEAFOOD APS, er en Engrossalg, der opererer inden for Ferskvandsfisk branchen. Den er baseret i Karlebovej, Danmark.

 1. FISHLIME SU ÜRÜNLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden FISHLIME SU ÜRÜNLERI, er en Engrossalg, der opererer inden for Ferskvandskrebs branchen. Den opererer også inden for Ferskvandsfisk, ferskvandsørreder, karper, pakkede store rejer, og Ferskvandsfisk brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 2. AU POISSON D'OR

  Belgien

  Virksomheden AU POISSON D'OR, er en Engrossalg, der opererer inden for Akvariefisk branchen. Den opererer også inden for Akvarier, terrarier og tilbehør, Ferskvandsfisk, Akvarier, terrarier og tilbehør, og Ferskvandsfisk brancherne. Den er baseret i Estaimpuis, Belgien.

 3. KGN FRESH LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden KGN FRESH LTD, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Ferskvandsfisk branchen. Den opererer også inden for import af frisk fisk brancherne. Den er baseret i Northolt, Det Forenede Kongerige.

 4. DER KOIHOF

  Østrig

  Virksomheden DER KOIHOF, er en Detailsalg, der opererer inden for Ferskvandsfisk branchen. Den er baseret i Deutsch Goritz, Østrig.

 5. SUPET SU TURIZM PETROL

  Tyrkiet

  Virksomheden SUPET SU TURIZM PETROL, er en Engrossalg, der opererer inden for Ferskvandsfisk branchen. Den opererer også inden for Fisk - import-eksport, eksport af fersk fisk, Fisk - import-eksport, og hummere brancherne. Den er baseret i Sisli / Istanbul, Tyrkiet.

 6. KADEMLER. COM.

  Tyrkiet

  Virksomheden KADEMLER. COM., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ferskvandsfisk branchen. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 7. SAS HYS

  Frankrig

  Virksomheden SAS HYS, er en Detailsalg, der opererer inden for Ferskvandsfisk branchen. Den opererer også inden for stænger, og foder til akvariefisk brancherne. Den er baseret i Boulogne Sur Mer, Frankrig.

 8. MONTEUM LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MONTEUM LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for Fisk, frosne og dybfrosne, Ferskvandsfisk, Saltvandsfisk, Fisk, frosne og dybfrosne, Ferskvandsfisk, og Saltvandsfisk brancherne. Den er baseret i Shoreham-By-Sea, Det Forenede Kongerige.

 1. BARAKOS KONSTANTINOS MON/PH -IKE

  Grækenland

  Virksomheden BARAKOS KONSTANTINOS MON/PH -IKE, er en Engrossalg, der opererer inden for Ferskvandsfisk branchen. Den opererer også inden for frisk fisk brancherne. Den er baseret i Athens Greece, Grækenland.

 2. KEBAN ALABALIK A.Ş

  Tyrkiet

  Virksomheden KEBAN ALABALIK A.Ş, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ferskvandsfisk branchen. Den opererer også inden for ørred, og pakkede snæbler brancherne. Den er baseret i Elazig, Tyrkiet.

 3. PISCICULTURE COUTURIER

  Frankrig

  Virksomheden PISCICULTURE COUTURIER, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Ferskvandsfisk, og Ferskvandsfisk brancherne. Den er baseret i Pouligny St Pierre, Frankrig.

 4. J.BENNETT (BILLINGSGATE) LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden J.BENNETT (BILLINGSGATE) LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Ferskvandsfisk, og Ferskvandsfisk brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 5. GEBROEDERS KOOY B.V.

  Holland

  Virksomheden GEBROEDERS KOOY B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Saltvandsfisk branchen. Den opererer også inden for Fisk, Ferskvandsfisk, Fisk, og Ferskvandsfisk brancherne. Den er baseret i Huizen, Holland.

 6. IRFISH (DUNMORE EAST) LTD

  Irland

  Virksomheden IRFISH (DUNMORE EAST) LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for Røget og saltet fisk, Ferskvandsfisk, Røget og saltet fisk, og Ferskvandsfisk brancherne. Den er baseret i Waterford, Irland.

 7. EUROGEAL

  Frankrig

  Virksomheden EUROGEAL, der opererer inden for Ferskvandsfisk branchen. Den opererer også inden for Muslinger, skaldyr, Fisk, Muslinger, skaldyr, og Fisk brancherne. Den er baseret i Mauguio, Frankrig.

 8. DENHOLM FISHSELLING LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DENHOLM FISHSELLING LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ferskvandsfisk branchen. Den opererer også inden for Fisk - import-eksport, Fisk, frosne og dybfrosne, Marineret fisk, Fisk - import-eksport, Fisk, frosne og dybfrosne, og Marineret fisk brancherne. Den er baseret i Glasgow, Det Forenede Kongerige.

 9. FARMA AQUA SU URUNLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden FARMA AQUA SU URUNLERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ferskvandsfisk branchen. Den opererer også inden for eksport af fersk fisk, og fisk i salt brancherne. Den er baseret i MUGLA, Tyrkiet.

 10. LETT, DORAN & CO., LIMITED

  Irland

  Virksomheden LETT, DORAN & CO., LIMITED, er en Engrossalg, der opererer inden for Ferskvandsfisk branchen. Den opererer også inden for Fisk, og Fisk brancherne. Den er baseret i Howth, Irland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis