• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fernisering - stål og metaller

Resultater for

Fernisering - stål og metaller - Import eksport

 1. MAGNETTI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAGNETTI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fernisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Entreprenører til offentlige arbejder, opførelse af bygninger, fugttætning af bygninger, Entreprenører til offentlige arbejder, og gulvbelægning udendørs i industribygninger brancherne. Den er baseret i Vinovo, Italien.

 2. GHERARDI VERNICIATURE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GHERARDI VERNICIATURE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fernisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for polyuretan maling, maling til møbler, sprøjtemaling, og maling brancherne. Den er baseret i Reggio Emilia, Italien.

 3. C.M.X. S.R.L.

  Italien

  C.M.X. er en ung og dynamisk virksomhed, der udfører let tømmerarbejde på anmodning og efter planer leveret af kunden. Virksomheden råder over følgende maskiner: kantskærere, lokkemaskiner med digital styring, bukkemaskiner med digital styring, digitalstyret laserskæring. Specialiseret i bearbejdning til restaureringssektoren. C.M.X. er specialiseret i arbejde for restaureringssektoren.

 4. VERNICIATURA RUARO SRL

  Italien

  Lakeringsvirksomheden Ruaro blev grundlagt i 1971 af Lino og Renato Ruaro. Vi har været på markedet i over 35 år takket være vore lederes professionelle og erfarne ledere, der har valgt at arbejde med prestigefyldte agenturer i Europa og globalt. Vi er specialiseret i lakering af porte, elektriske motorer, snedkeri, termosifoner i jern og aluminiumstanke op til 500 l. Udover lakering af metaller er vi udstyret med en ny facilitet til mikro-sandblæsning.

 5. VEGA COLOR SRL

  Italien

  Vegacolor er en mindre virksomhed med speciale i industriel lakering for tredjemand. Takket være en mangeårig erfaring, et stort knowhow, en smidig struktur og et ungt personale kan virksomheden håndtere alle aspekter inden for overfladebehandling. Den besidder to lakeringsanlæg med dobbeltstation og en fosfateringstunnel med tre faser: Rensning, skylning og tørring samt to ovne til statisk tørring.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PROCICCHIANI GROUP S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PROCICCHIANI GROUP S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fernisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for bearbejdning af plader i rustfrit stål, pulvermaling, polyestermaling, og maling på aluminium brancherne. Den er baseret i Monsano, Italien.

 2. G.S. VERNICIATURA DI GUAZZOLINI SECONDO

  Italien

  Virksomheden G.S. VERNICIATURA DI GUAZZOLINI SECONDO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fernisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for sprøjtemaling, malerarbejder for tredjemands regning, maling til isenkramvarer i metal, og maling til mekaniske tømmerkonstruktioner brancherne. Den er baseret i Coriano, Italien.

 3. ZECCHI ROBERTO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ZECCHI ROBERTO S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fernisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Brandsikringsudstyr, maling ved fordampning på metal, specialmaling, Brandsikringsudstyr, og brandbeskyttende og -hæmmende behandlinger brancherne. Den er baseret i Bologna, Italien.

 4. CSC - CENTRO SERVIZI COLORE SRL

  Italien

  Virksomheden CSC - CENTRO SERVIZI COLORE SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fernisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for pulvermaling, lakering og maling af plastmaterialer, industrimaling, og serigrafi på metal brancherne. Den er baseret i Osimo, Italien.

 5. FILOFIORI

  Italien

  Virksomheden FILOFIORI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fernisering - stål og metaller branchen. Den er baseret i Galbiate, Italien.

 1. FIOR COLOR SRL

  Italien

  Virksomheden FIOR COLOR SRL, er en Distributør, der opererer inden for Fernisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Maling - entreprenører, færdiggørelse af bygværker, malingsfabrik, Maling - entreprenører, og vandbaserede malinger brancherne. Den er baseret i Brusaporto, Italien.

 2. MONDO COLORE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MONDO COLORE S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fernisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Industrimaling, maling i ovn af metaller og legeringer, maling ved fordampning på metal, Industrimaling, og sprøjtemaling brancherne. Den er baseret i Trevignano, Italien.

 1. SAVENS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SAVENS S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fernisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for pulvermaling, varmehærdende maling, epoxymaling, og hærdelig maling i pulverform brancherne. Den er baseret i Bardello, Italien.

 2. STYLCOLOR SAS DI DE CASSAN I.

  Italien

  Virksomheden STYLCOLOR SAS DI DE CASSAN I., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fernisering - stål og metaller branchen. Den er baseret i Arcade, Italien.

 3. ELECTROLIUM

  Frankrig

  Virksomheden ELECTROLIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Fernisering - stål og metaller, Fernisering - stål og metaller, forzinkning, og fosfatering brancherne. Den er baseret i Saint-paul-de-varax, Frankrig.

 4. VERNICIATURA BRAGLIA

  Italien

  Virksomheden VERNICIATURA BRAGLIA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fernisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for slibning, malepistoler, varmhærdende pulvermaling, og malerarbejder for tredjemands regning brancherne. Den er baseret i Zola Predosa, Italien.

 5. VERFAS SRL

  Italien

  Virksomheden VERFAS SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fernisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for dekapering, varmeoverføringstryk på kunststof og faste materialer, og serigrafi på metal brancherne. Den er baseret i Magnago, Italien.

 6. IVEKOVIC TZM

  Kroatien

  Virksomheden IVEKOVIC TZM, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fernisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Galvanisering - stål og metaller, lakering, Galvanisering - stål og metaller, sandblæsning, og Maling med elektrostatisk pudring brancherne. Den er baseret i Sveta Nedelja, Kroatien.

 7. METALPLAST SRL

  Italien

  Virksomheden METALPLAST SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fernisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, maling til mekaniske tømmerkonstruktioner, malerarbejder for tredjemands regning, Stål og metaller - bearbejdning, og varmhærdende pulvermaling brancherne. Den er baseret i Creazzo, Italien.

 8. EDMARK AUTO EDWARD MARKOWSKI I WSPÓLNICY SP. J.

  Polen

  Virksomheden EDMARK AUTO EDWARD MARKOWSKI I WSPÓLNICY SP. J., er en Multi-Category, der opererer inden for Køretøjer - serviceydelser branchen. Den opererer også inden for Fernisering - stål og metaller, Reservedele til biler, Biler, Fernisering - stål og metaller, international vejhjælp, Reservedele til biler, og Biler brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 1. MONTESIRO COOKWARE SRL

  Italien

  Virksomheden MONTESIRO COOKWARE SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fernisering - stål og metaller branchen. Den er baseret i Besana In Brianza, Italien.

 2. LACK-CENTER EDERTAL

  Tyskland

  Virksomheden LACK-CENTER EDERTAL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Lakering - stål og metaller, Fernisering - stål og metaller, Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, Lakering - stål og metaller, Fernisering - stål og metaller, Konstruktion af erhvervsbygninger, og Metalkonstruktion, letvægts- brancherne. Den er baseret i Edertal, Tyskland.

 3. BUSCH ENGINEERING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BUSCH ENGINEERING GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Fernisering - stål og metaller, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Plast - byggeindustrien, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Fernisering - stål og metaller, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, og Plast - byggeindustrien brancherne. Den er baseret i Brieselang, Tyskland.

 4. STELMA PAINT S.R.L.

  Italien

  Virksomheden STELMA PAINT S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fernisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for pulveriseringsteknik til maling, plastificering af metaller, hærdeligt pulver, og overfladiske behandlinger af metaller brancherne. Den er baseret i Pieve Di Soligo, Italien.

 5. EUROFORESI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden EUROFORESI S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fernisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Pakkepresningsmaskiner, kataforese, sandblæsning, og Pakkepresningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Luzzara, Italien.

 6. B. E B. S.N.C. DI FORMENTIN & C.

  Italien

  Virksomheden B. E B. S.N.C. DI FORMENTIN & C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fernisering - stål og metaller branchen. Den er baseret i Trebaseleghe, Italien.

 7. APT

  Serbien

  Virksomheden APT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fernisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Metalskabe, Gelændre og balustre, bearbejdning af metal, pulvermaling, Metalskabe, og Gelændre og balustre brancherne. Den er baseret i Stara Pazova, Serbien.

 8. MALERFACHBETRIEB WEHLAGE GMBH & CO

  Tyskland

  Virksomheden MALERFACHBETRIEB WEHLAGE GMBH & CO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Lakering - stål og metaller, Fernisering - stål og metaller, Biler, Karosserier - bygning, Lakering - stål og metaller, Fernisering - stål og metaller, Biler, og Karosserier - bygning brancherne. Den er baseret i Lengerich, Tyskland.

 9. COBS EXAKT LACKIERUNGEN GBR

  Tyskland

  Virksomheden COBS EXAKT LACKIERUNGEN GBR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Lakering - stål og metaller, Fernisering - stål og metaller, Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, Lakering - stål og metaller, Fernisering - stål og metaller, Konstruktion af erhvervsbygninger, og Metalkonstruktion, letvægts- brancherne. Den er baseret i Kusterdingen, Tyskland.

 10. TUTTOLAVORO SCARL

  Italien

  Virksomheden TUTTOLAVORO SCARL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fernisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for konsultation vedr. beskyttelse og forebyggelse af brand, og brandhæmmende maling brancherne. Den er baseret i Ravenna, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Fernisering - stål og metaller - Import eksport

Antal resultater

31.181 Virksomheder