• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • farmaceutisk industri - maskiner og udstyr

Resultater for

Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. SC PROFINOX SRL

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Vores virksomhed Profinox, blev grundlagt i 2005 med det formål at blive den primære leverandør inden for komplekse forarbejdningsprodukter i rustfrit stål, samt services inden for fødevare og farmaceutiske industrier i Rumænien. Profinox’s vision er, at bearbejdsningsindustrien inden for rustfrit stål i Rumænien kan og skal forvandles, for at sikre den højeste kvalitet og sikkerhedsstandarder. Takket være et dedikeret team af ingeniører og specialister på området, brug af nyskabende udstyr og teknologi, sikrer vi, at alle vores kunders og partneres projekter udføres med maksimal effektivitet. Profinox udfører med succes et bredt udvalg af komplekse tjenester: svejsning af rustfrit stål, laserskæring, CNC-bøjning, rulning, skæring af pladestål og profiler, sandblæsning af rustfrit stål, mekanisk bearbejdning af rustfrit stål, CAD-design, pulverlakering osv. Vi leverer også en professionel produktionsservice og specifikke produkter med rustfrit stål (tanke, maskinafskærmninger, transportbånd, metalstrukturer eller HoReCa-produkter). Profinox er din pålidelige partner – uanset hvad din branche eller aktivitet er. Fordi vi GØR hvad vi ved, og vi VED hvad vi gør. Vores mål er at forsyne Profinox-kunderne inden for fødevarebranchen og den farmaceutiske industri med enestående kvalitetsprodukter, og komplekse bearbejdningstjenester inden for rustfrit stål, der overholder de standarder som er kendetegnet med vores virksomhedsnavn, Profinox. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. SEIDENSTRASSE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tabletpresser til brug i det farmaceutiske område eller også inden for kosttilskud er grundlaget for enhver erhvervsmæssig aktivitet af producenter. Dette er fuldstændigt uafhængigt af, om du vil fremstille store partier eller overskurelige mængder med maskinen. Vi leverer skræddersyede løsninger, så du omgående kan starte med produktionen helt i overensstemmelse med dine ønsker. Vores fordel: Med gratis forsendelse i hele Europa modtager du din tabletpresse til en særligt favorabel pris. Med vores lager i Tyskland kan vi selv varetage den nødvendige logistik og således levere din tabletpresse efter ønske. Tabletpresser fra os giver masser af muligheder. Hvis du som producent er usikker på, hvilken af dem der passer bedst til din produktion, så bør du kontakte os.

 3. FUCHS UMWELTTECHNIK PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS- GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fuchs Umwelttechnik har nu mere end 25 års erfaring inden for udvikling, fremstilling og salg af suge- og filteranlæg til luftrensning på arbejdspladsen. Hos Fuchs Umwelttechnik fremstilles retningsvisende, færdigudviklede og effektive udsugnings- og filteranlæg til løsning af problemer med skadelige stoffer i luften. Vores udsugningsanlæg er specielt udviklet til alle områder inden for registrering og filtrering af: gasformige skadelige stoffer, støv, røg, olie- og emulsionståge, dampe, dårlig lugt osv. Fuchs Umwelttechnik tilbyder kundespecifikke løsninger – vi tilpasser os dine krav – og ikke omvendt. Hos Fuchs Umwelttechnik finder du det helt rigtige skræddersyede anlæg. Alle komponenter i udsugnings- og filteranlæggene er afstemt efter hinanden. Vores modulsystem muliggør individuelle, omkostningsgunstige løsninger i kombination med serieproducerede og gennemprøvede komponenter samt størst mulig fleksibilitet.

 4. HEBOLD SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hebold Systems har i mange år leveret og udviklet individuelle løsninger inden for vakuumblande- og homogeniseringsteknik til farmaceutisk, kosmetik- og levnedsmiddelindustri. Der fabrikeres blandere som homogeniserings- og dispergeringsanlæg til fremstilling af creme, gele, salver, lotion og shampoo. Procesanlæggene til fremstilling af halvfaste forme kan leveres i standardstørrelser fra 5 til 10.000 l. Afhængigt af kundespecifikation består komplette anlæg af en eller flere HEBOLD-blandere med eller uden lågløfteanordninger, homogenisatorer, forfasebeholdere, vakuumsystemer, varme- og køleanordninger, rørledninger, gangbare platforme og styring med procesvisualisering og receptadministration.

 5. RALF LANG MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som en førende totalentreprenør inden for automatisering og robotteknologi, tilbyder vi innovative løsninger, fleksible robotkoncepter og omfattende procesviden. Uanset om det er en serie eller en specialmaskine. Med speciale i automobilbranchen, medicinsk teknologi, fødevarer, elektronik og elektrisk udstyr, så ligger vores kernekompetencer inden for måling, montering, sortering, tilslutning og emballering. Førende automobilproducenter, medicinalvirksomheder og deres leverandører stoler på vores innovative og højkvalitetsløsninger med mere end 300 leverede systemer og målemaskiner verden over. Vores styrker ligger i vores ydelser og vores kvalitetsniveau, især vores procesfærdigheder. Eksempel: Fleksibel indføring med BinPicking. Med denne tilgang administrerer vi et stort udvalg af dele og de mindste batchstørrelser. Ved at undvære en manuel delefremføring, øger vi effektiviteten, sikkerheden og fejlfri håndtering. Forbindelse (sammenføjning, dosering, limning med forskellige påføringsteknikker) af komponenter. Vores mål er at designe processen til serieproduktion med konstant kvalitet, tilpasset dine præstationskrav. Inspektion og måling, optisk eller taktil, af komponenter. Både ved brug af vores egne testløsninger og eksterne testproducenter. Uanset om det er en enkelt maskine, et roterende overføringssystem, lineært overføringssystem med få celler eller et stort system –så er du i gode hænder hos os – se vores skræddersyede løsninger og høje kvalitetsstandarder, og du vil blive overbevist.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. IDEALEX

  Frankrig

  Verified by europages badge

  IDEALEX har i 30 år designet og forhandlet løsninger til strålingsbeskyttelse, der kan nedsætte strålingsrisici og kontaminering for enkeltpersoner og anlæg. IDEALEX har udviklet løsninger inden for sikker håndtering i kontrollerede områder: Strålingsbeskyttelse, fjernstyrede tænger, kommunikationssystem VOKKERO, handskebokse, komponenter til BAG og hot cell, varmeforseglere og støvsugere til kontrolleret område.

 2. H3D FRANCE

  Frankrig

  I 1994 blev Denis HEITZ, fransk dyrlæge, konfronteret af problemet med fjernelsen af tæger på sine firbenede patienter. Han designede derfor en enkel og effektiv tang, ansøgte om et patent og forhandlede den under mærket O’TOM® og senere Tick Twister®. I 1995 solgte han sin dyrlægeklinik og oprettede virksomheden H3D. Tægefjerneren Tick Twister® blev hurtigt en bestseller og sælges i over 2 millioner eksemplarer om året i mere end 35 lande i verden. I 2010 lancerede H3D et nyt produkt: BambooStick®, en vatpind som er specielt designet til at rense hundens ører. Ligesom tægefjerneren Tick Twister® har vatpinden BambooStick® en forrygende succes verden over og sælges i flere millioner eksemplarer. H3D, der ligger i Jura, har i dag en omsætning på 60 % i eksport og arbejder med professionelle i forskellige brancher: Dyrlæger, dyrehandlere, apoteker, friluftsbutikker … H3D sælger produkter under eget mærke (Tick Twister® og BambooStick®), men forsyner også en lang række distributører og laboratorier i hele verden. H3D prioriterer produkter fremstillet i Frankrig for at videreføre fransk knowhow og nedsætte transportdistancer. Med et kompetent og dynamisk team på 6 personer kan H3D imødekomme alle kundernes forespørgsler. Hvis du ønsker flere informationer om vores produkter, så tøv ikke med at kontakte os.

 3. NHK GROUP

  Danmark

  Vi designer og udvikler løbende vores produkter for at tilfredsstille de øgede krav fra vores kunder NHK Group sætter pris på og forstår udfordringerne med hygiejnisk design, som producenter af fødevare- og farmaceutisk udstyr står over for, vi bruger vores ekspertise og erfaring til at levere hygiejniske maskindele af høj kvalitet til avancerede maskinsystemer til fødevare-, mejeri-, drikkevare- og farmaceutiske forarbejdningsindustrien.

 4. URLIŃSKI BY ZAKŁAD USŁUG TECHNICZNYCH ANDRZEJ URLIŃSKI

  Polen

  Vores produktionsanlæg opfylder høje farmaceutiske standarder iht. FDA-kravene og leveres med valideringsdokumenterne IQ/OQ. Vi specialiserer os i homogenisatorer (homogeniseringsblandere) samt forskellige blandere og beholdere til fremstilling af flydende og halvfaste produkter (salver, cremer, suspensioner, pastaer, sirupper m.m.).

 5. OPTIMA LIFE SCIENCE GMBH

  Tyskland

  Optima Life Science tilbyder fleksible produktions- og emballeringsprocesser, lige fra sårplastre og -forbindinger over transdermale plastre og elektrodeplastre til immunoassays (ELISA testkit). Vores kernekompetencer er baneforarbejdende teknologier samt flydende coating. I forbindelse med emballeringsfunktionerne realiseres automatiserede komplette linjer. Med modulopbyggede maskinsystemer fra Optima Life Science opnår kunden en enestående "plug & play"-fleksibilitet.

 1. OPTIMA PHARMA GMBH

  Tyskland

  Optima Pharma har i over 25 været din kompetente kontaktperson for alle behov inden for påfyldnings- og emballeringsteknik, frysetørring, isolator- og containment teknologi.

 2. HOSOKAWA MICRON LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HOSOKAWA MICRON LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for isolatorer, og emballage til pulver brancherne. Den er baseret i Runcorn, Det Forenede Kongerige.

 1. MATCON LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MATCON LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for blandingstrin til pulver brancherne. Den er baseret i Evesham, Det Forenede Kongerige.

 2. INOXPA S.A.U

  Spanien

  Virksomheden INOXPA S.A.U, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Haner og ventiler, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Pumper, Haner og ventiler, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Pumper, og Omrørere brancherne. Den er baseret i Banyoles, Spanien.

 3. ARGUS SENSORSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ARGUS SENSORSYSTEME GMBH, er en Multi-Category, der opererer inden for Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for System til industriel vision, og System til industriel vision brancherne. Den er baseret i Kahla, Tyskland.

 4. REMU S.R.L.

  Italien

  Virksomheden REMU S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr, Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr, Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, Petrokemisk industri - installationer og udstyr, Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr, og Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Manoppello, Italien.

 5. IMEL S.R.L.

  Italien

  Virksomheden IMEL S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Metalkonstruktion, letvægts-, Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, Metalkonstruktion, letvægts-, apparater til medicinallaboratorier, og Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Morimondo, Italien.

 6. STE TECPHARM

  Spanien

  Virksomheden STE TECPHARM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner til produktion af medicinpiller, granulatorer til medicinallaboratorier, tørreleje, og asfalteringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Cerdanyola Del Vallès, Spanien.

 7. LUPERINI PRODUCTION SPA

  Italien

  Virksomheden LUPERINI PRODUCTION SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for mekanisk værksted brancherne. Den er baseret i Lucca, Italien.

 8. UNOPEX

  Tyrkiet

  Virksomheden UNOPEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 1. VETTORELLO SRL

  Italien

  Virksomheden VETTORELLO SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Treviso, Italien.

 2. PHARMA EQUIPMENT

  Frankrig

  Virksomheden PHARMA EQUIPMENT, er en Distributør, der opererer inden for Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 3. GTE

  Holland

  Virksomheden GTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Horst, Holland.

 4. VENAIR

  Frankrig

  Virksomheden VENAIR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for silikonerør, og slanger til fødevareindustrien brancherne. Den er baseret i Neyron, Frankrig.

 5. EQUIPNET

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden EQUIPNET, er en Distributør, der opererer inden for Brugte maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, brugte maskiner, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, apparater til kosmetiske laboratorier, og Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Twyford, Det Forenede Kongerige.

 6. CHINA HAPPY & MERRY BUSINESS LTD.

  Kina

  Virksomheden CHINA HAPPY & MERRY BUSINESS LTD., der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, kapselpåsætningsmaskiner til emballering, maskiner til produktion af medicinalsalver, Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, og maskiner til produktion af kapsler og gelatinøse perler til medicinalindustrien brancherne. Den er baseret i Taizhou, Zhejiang, Kina.

 7. CRIOCLIMA SRL

  Italien

  Virksomheden CRIOCLIMA SRL, er en Distributør, der opererer inden for Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, udstyr, hospitalsudstyr og udstyr til lægelaboratorier, kølekammer, Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, og tågekamre salt brancherne. Den er baseret i Muggio', Italien.

 8. BLOCK, A.S.

  Tjekkiet

  Virksomheden BLOCK, A.S., er en Multi-Category, der opererer inden for Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Valasské Mezirící, Tjekkiet.

 9. DARLEX SOLUCIONES, S.L.

  Spanien

  Virksomheden DARLEX SOLUCIONES, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 10. SC BELVEDERE 96 COMEX SRL

  Rumænien

  Virksomheden SC BELVEDERE 96 COMEX SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kedler, støbejern, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, Opførelse og nedtagning af industrianlæg, Rør og slanger, rustfrit stål, Kedler, støbejern, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, Opførelse og nedtagning af industrianlæg, og Rør og slanger, rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Bucharest, Rumænien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

1.100 Virksomheder