• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • værktøjsmaskiner - spåntagning

Resultater for

Fabrikant Producent - Værktøjsmaskiner - spåntagning

Fabrikant/producent
 1. EUGEN LÄGLER GMBH

  Tyskland

  LÄGLER® er den pålidelige partner for det gulvlæggende håndværk. Tekniske innovationer og højeste kvalitetsstandard har gjort os til en globalt førende producent af parketslibemaskiner. Herunder er ikke kun det tekniske forspring afgørende, men også nytteværdien af det. Det ved vores kunder, og det profiterer de af. I over 50 år har vi med vores udviklinger og maskinkoncepter præget og revolutioneret gulvslibeteknikken i afgørende grad. Vores retningsvisende innovationer, f.eks. bånd-, centrifugal- eller slibeteknik med tre slibeskiver, sætter standarder internationalt.

 2. VWH GMBH

  Tyskland

  Værktøjs- og formfremstilling er et andet område. Her fokuserer vi på plastsprøjtestøbeforme til avancerede tekniske komponenter. Over 30 års erfaring på dette område udgør vores grundlag for innovative idéer, professionel produktion og et problemfrit projektforløb. In- og outsert-sprøjtestøbeteknik samt prøvning af sprøjtestøbeforme hører til vores standard, og vores firmainterne sprøjtestøbeanlæg giver mulighed for at reagere spontant, også på dine ønsker. 0-serier, prototyper og forserier kan realiseres inden for særdeles kort tid. VWH tilbyder en alsidig portefølje af kompetencer, der spænder fra udviklingen af de første idéer og udkast over produktionsprocessen til emballagestyringen. Således kan vi garantere en omfattende projektservice lige fra første minut. Dette gavner ikke bare kunden, men også det endelige slutprodukt.

 3. RÖMHELD GMBH FRIEDRICHSHÜTTE

  Tyskland

  ROEMHELD udgør sammen med spændeteknik-specialisterne HILMA og STARK en firmagruppe, der tilbyder et omfattende produktprogram inden for spændeteknik til produktionsteknik. Produktprogrammet suppleres af talrige hydrauliske elementer til generel industriel anvendelse samt komponenter og systemer inden for monterings- og drivteknik. På grund af de mange forskellige produkter og den mangeårige anvendelseserfaring er det muligt for ROEMHELD gruppen udvikle og tilbyde firmaoverlappende kundespecifikke løsninger. I alt omfatter ROEMHELD gruppen godt og vel 510 medarbejdere og opnår en årsomsætning på godt 105 millioner euro. Ud over de hjemlige kunder, der serviceres omfattende via 17 salgskontorer og salgspartnere i Tyskland, får eksporten en stadig større betydning. Allerede i dag har Römheld en eksportandel på godt 50%, som på grund af indirekte eksporter stiger til over 65%.

 4. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Tyskland

  ips - werkzeugtechnik Gmbh er konsekvent orienteret mod kundens behov. Vores mål er at give vores kunder præcis den stanseløsning, som de skal bruge til deres opgaver. Begyndende ved udvikling, over fremstilling og frem til service og salg reagerer vi fleksibelt på forskellige krav. I et tæt samarbejde med kunderne tilbyder vi præcise løsninger til enhver anvendelse og opfylder samtidig høje kvalitetskrav. Vores produkter omfatter: Hydrauliske presser, hydro-pneumatikpresser, stansemaskiner, stanseenheder (stansebøjler) til presser, krympeværktøjer, mekaniske presser, laserskæringsanlæg til rør, stanseanordninger, maskiner og anlæg til rørstansning, maskiner og anlæg til profilstansning

 5. PETER PRINZING GMBH

  Tyskland

  Peter Prinzing GmbH er en mellemstor, familieledet maskinproducerende virksomhed med lang tradition, som har sine rødder i hjertet af Schwäbische Alb. Virksomhedens nuværende strategisk gunstige beliggenhed midt i Europa, ved mødestedet mellem to vigtige motorveje, som forbinder nord med syd og øst med vest, er en perfekt situation for at kunne levere produkterne til alle dele af verden. Den traditionsbevidste familievirksomhed ledes i dag med succes i fjerde generation af familien Prinzing. Allerede for godt 100 år siden blev der bearbejdet metal i en lille smedje i Urspring. Heraf har der udviklet sig en virksomhed med to væsentlige forretningsområder: Pladebearbejdningsmaskiner og udmugningsteknik. Hvor forskellige forretningsområderne end måtte være, så har de en ting til fælles: Peter Prinzing GmbH hører til blandt markedsførerne inden for begge områder.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MECANOR SA

  Schweiz

  Mecanor er din specialist på området højpræcise stanseprodukter til mikroteknologi via innovative processer og førsteklasses progressive sammensatte værktøjer. Siden grundlæggelsen i 1948 har Mecanor hele tiden fornyet sine produkter og evner for at reagerer på de skiftende udfordringer inden for mikroteknik på de forskellige markeder, først næsten udelukkende til urindustrien op til en diversificeret portefølje af komponenter til medicinalteknik, bilindustri og mikroudstyr.

 2. CERATIZIT

  Luxembourg

  I mere end 100 år har CERATIZIT udviklet og produceret ekstremt hårdt materiale til skæreværktøj og slidbeskyttelsesløsninger. Virksomheden fremstiller højt specialiserede skæreværktøj, indsatser og stænger i wolframcarbid. CERATIZIT GROUP er markedsleder inden for fremstilling af skære- og præcisionsværktøj, stænger og præforme. CERATIZIT GROUP er også markedsleder inden for flere anvendelsesområder for sliddele, udvikling af vellykkede nye typer hårdmetal, cermet og keramiske kvaliteter.

 3. DRANSFELD GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden DRANSFELD GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - spåntagning branchen. Den er baseret i Menden, Tyskland.

 4. NIFMAK AUTOMATION MACHINERY INDUSTRY MEASUREMENT CENTER LTD. CO.

  Tyrkiet

  Virksomheden NIFMAK AUTOMATION MACHINERY INDUSTRY MEASUREMENT CENTER LTD. CO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - spåntagning, Fræsning - værktøjsmaskiner, Valsning - stål og metaller, CNC 5-akset fræsearbejde, CNC-formning, CNC-drejedele, CNC bearbejdning, CNC Drejning, og CNC-underleverandørarbejde og -rådgivning brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 5. ORBITALUM TOOLS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ORBITALUM TOOLS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Værktøjsmaskiner - spåntagning, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Blade, cirkulære, Metalsavemaskiner, Plastikfittings til rør og slanger, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, og Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning brancherne. Den er baseret i Singen, Tyskland.

 1. SPARX MACHINE TOOLS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SPARX MACHINE TOOLS, er en Multi-Category, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - spåntagning branchen. Den opererer også inden for Industrielle spåntagningsmaskiner, Metalsavemaskiner, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Boring - værktøjsmaskiner, Industrielle spåntagningsmaskiner, Metalsavemaskiner, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, og Boring - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Poole, Det Forenede Kongerige.

 2. ASW- HALLER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ASW- HALLER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - spåntagning branchen. Den er baseret i Langenargen, Tyskland.

 1. MECANUMERIC

  Frankrig

  MECANUMERIC SA er specialiseret i design og fremstilling af maskiner og udstyr til udskæring, CNC graverings- og termoformningsmaskiner under mærkerne MECANUMERIC, MECAMATIC, NORMAPROFIL og DIGITAL CONTROL (DCB) og er moderselskab i koncernen. MECANUMERIC tilbyder et komplet udvalg af cnc-styrede skære- og fræsemaskiner, laserskæremaskiner, maskiner til vandstråleskæring, maskiner til ultralydsskæring, maskiner til skæring med knive, graveringsmaskiner og andet. Vi tilbyder skræddersyede løsninger og en lokal, komplet og reaktiv eftersalgsservice. MECANUMERIC er en af de eneste virksomheder i verden, der mestrer alle de nødvendige processer og teknologier i forbindelse med design, fremstilling, installation og vedligeholdelse af disse maskiner. Takket være produkternes kvalitet har vi opnået tillid hos de professionelle, heriblandt tandlæger, industrier og uddannelsesinstitutioner.

 2. HS UNITED EUROPEAN CONNECTORS GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Schatz Gruppen har med HSUEC GmbH & Co. KG siden 1981 været kendt som producent af stikforbindelser, standardkontakter og kundespecifikke stemplede dele til elektro- og bilindustrien, og med Schatz GmbH som leverandør af elektromekaniske samlinger til forskellige brancher. Derudover har vi evnen til enhver tid, at supplere vores udbud af tjenester til interne og eksterne behov, med en effektiv armatur- og værktøjskonstruktion samt en sprøjtestøbekonstruktion. Schatz gruppen har også driftsfaciliteter i Tjekkiet, hvor vi samler komplette komponenter og delvise løsninger til kundespecifikke applikationer. Gruppens administrative hovedkvarter ligger i Lauterhofen, nær Nürnberg. Som en moderne familievirksomhed ser vi os selv som en innovativ partner for vores kunder, også i et internationalt miljø.

 3. METALLBEARBEITUNG BECKER GMBH

  Tyskland

  Firmaet Metallbearbeitung Becker GmbH blev grundlagt i 1996 i Dautphetal. I løbet af en relativt kort periode blev produktions- og lagerarealet udvidet til i dag 6.000 m². Produktionsafdelingen omfatter i dag en stor park af CNC-styrede dreje- og fræsemaskiner. Induktiv hærdning, komplette montager samt anordninger til maskin- og anlægsdele er nogle af de opgaveområder, der udføres af erfarne mbb-medarbejdere. Produktion og bortskaffelse sker efter strenge miljøstandarder. I perioder produceres og leveres al nødvendig energi til produktionen af fabrikkens egne solcelleanlæg. På moderne CNC-styrede maskiner fremstiller vi individuelle emner og moduler i henhold til tegningsspecifikationer. Vi kan bl.a. bearbejde støbeemner, der leveres af kunder. Vi påtager os også materialeanskaffelse samt organisation af yderligere bearbejdningstrin, som f. eks. overflade og varmebehandling.

 4. BRUNO METALLBEARBEITUNG

  Tyskland

  Bruno Metallbearbeitung - din partner til CNC-bearbejdning. CNC-drejning, CNC-fræsning, CNC-boring samt CNC-finslibning, CNC-fladslibning, glideslibning og honing. Førstegangsprøver, forserier og prototyper, små, mellemstore og store serier, vi dækker alle områder og udfører spåntagende bearbejdning af stort set alle materialer. Vores virksomheds nuværende position skyldes den tillid, som vores kunder har vist os. Tillid, der kun kunne vokse takket være leveringssikkerhed, kvalitet og gode personlige kontakter med kunderne. På netop disse partnerskabelige tilknytninger beror vores forpligtelse og motivation til stadig at finde bedre løsninger. Denne personlige dialog ønsker vi at fortsætte konsekvent. Prøv at drøfte dit næste projekt med os.

 5. NTF KORFHAGE MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  NTF-Korfhage Maschinenbau GmbH er din kompetente kontaktpartner for spåntagning, ventildrivteknik, konstruktion af specialmaskiner og montering. Vi giver dig en kompetent og fagkyndig service, der er baseret på årtiers erfaring. Kombineret med den nyeste produktionsteknologi opnår vi vores meget brede udvalg af ydelser. Fremstilling af maskiner og maskindele. Produktprogram maskinkonstruktion: Bukkemaskiner til cylindre, spænderinge, hulprofiler og massive profiler. Specialmaskiner med og uden konstruktion, automatiseringsteknik, svejseanordninger, transport- og fødeanlæg. Maskinkonstruktion, bukkemaskiner til profiler, spænderinge, kravefri ruller til huse, bremsebakker osv., rundbukkemaskine med 3 valser, stukkemaskine, specialmaskiner, automatiseringsteknik, CNC-produktion flere akser. De højt kvalificerede medarbejdere i vores elektro- og monteringsafdeling har den nødvendige knowhow vedrørende fremstilling af maskiner og moduler.

 6. CIBO

  Belgien

  Cibo er global leverandør inden for glitning, slibning og polering. For at opnå dette kombinerer virksomheden tre væsentlige elementer. Cibo har for det første et næsten uudtømmeligt udvalg af produkter til glitning, slibning og polering. For det andet udvikler vi specifikke slibemaskiner, der forbedrer resultatets kvalitet, når det ønskede resultat hurtigere og øger brugervenligheden for operatøren. For det tredje yder Cibo teamet rådgivning og assistance til sine kunder.

 7. ELABORO GMBH

  Tyskland

  Elaboro er et produktionscenter for dental- og medicinalteknik, der er specialiseret i innovativ forarbejdning af biomaterialer. Takket være den koncentrerede brug af teknologi og den mellemstore virksomheds fleksibilitet adskiller vi os fra de større konkurrenter. Vi forbinder fremtiden med vores lidenskabelige kvalitetskrav og gør produktionsstedet Tyskland kundeorienteret, rentabelt og omkostningseffektivt.

 8. CONSTRUCCIONES MECANICAS MAER S A

  Spanien

 1. ADIRA - METAL FORMING SOLUTIONS SA

  Portugal

 2. BOGRAMA AG

  Schweiz

 3. ESENS

  Spanien

 4. PROFILATOR GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. NANJING INRYANT CNC TECHNOLOGY CO., LTD

  Kina

 6. EAGLE SP.ZO.O

  Polen

 7. BIESSE FRANCE

  Frankrig

 8. COOOLCASE GMBH

  Tyskland

 9. KARPOL POLIURETAN

  Tyrkiet

 10. HIRSCHEIDER GMBH

  Tyskland

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Fabrikant Producent - Værktøjsmaskiner - spåntagning

Antal resultater

2.773 Virksomheder