• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • laser - skære- og svejsemaskiner

Resultater for

Fabrikant Producent - Laser - skære- og svejsemaskiner

Fabrikant/producent
 1. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Tyskland

  ips - werkzeugtechnik Gmbh er konsekvent orienteret mod kundens behov. Vores mål er at give vores kunder præcis den stanseløsning, som de skal bruge til deres opgaver. Begyndende ved udvikling, over fremstilling og frem til service og salg reagerer vi fleksibelt på forskellige krav. I et tæt samarbejde med kunderne tilbyder vi præcise løsninger til enhver anvendelse og opfylder samtidig høje kvalitetskrav. Vores produkter omfatter: Hydrauliske presser, hydro-pneumatikpresser, stansemaskiner, stanseenheder (stansebøjler) til presser, krympeværktøjer, mekaniske presser, laserskæringsanlæg til rør, stanseanordninger, maskiner og anlæg til rørstansning, maskiner og anlæg til profilstansning

 2. ALPHA LASER GMBH

  Tyskland

  ALPHA LASER er en af ​​de førende producenter af lasersystemer til metalbearbejdning. Som en pioner inden for mobil lasersvejsning, har vi mange lasersystemer i vores produktsortiment til fleksible og mobile applikationer. Vi tilbyder: YAG laser og fiberlasersystemer. Vi hjælper vores kunder med at beslutte hvilken laserkilde, der er bedst egnet til deres opgave. Laserenhederne fra ALPHA LASER er meget kraftfulde. Den specificerede laserkraft anvendes på materialet. Alle maskiner kan testes i vores afdelinger. Vores svejsespecialister tager sig tid til at arbejde sammen med dig, for at finde applikationsløsninger til belægningssvejsning med lasertråd eller metalpulver. Hos os finder du også kompetente kontakter når det kommer til laserhærdning. Et verdensomspændende salgspartnernetværk sikrer nærhed til kunderne. Vi har mere end 25 års erfaring inden for laserudvikling. Kontorer: Puchheim, Hannover, Orléans.

 3. EUROLASER GMBH

  Tyskland

  Eurolaser er din globale samarbejdspartner inden for laserteknik, specialisten inden for lasersystemer til skæring, gravering og markering af forskellige materialer som akryl, træ, tekstiler og plastfolier. Vi tilbyder omfattende betjening og rådgivning fra en og samme leverandør! Vores skæremaskiner bruges i reklamebranchen, bilindustrien, beklædningsbranchen, til møbelproduktion og interiør, til folietastaturer og i elektronikbranchen samt til modelfremstilling og arkitektur samt meget andet.

 4. TEHNOVAR D.O.O.

  Slovenien

 5. ACSYS LASERTECHNIK GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. COAXWORKS GMBH

  Tyskland

 2. STAHLWERK SCHWEISSGERÄTE GMBH

  Tyskland

 3. KMLT GMBH

  Tyskland

 4. EAGLE DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

 5. DONGGUAN XINHONGYUAN METAL PRODUCTS LIMITED

  Kina

 1. CANDAN MAKINA

  Tyrkiet

  Candan Makina LTD er en førende producent af PPR-rørssvejsemaskiner, stødsvejsemaskiner, plastrørsskærer, prøvetrykspumper, forskellige typer af messingventiler og flydere. Produktionen foregår på vores fabrik i Istanbul - TYRKIET på et areal på 8000 m2 og med et team af 150 erfarne folk. Candan er det mest foretrukne varemærke i sektoren, og vi går ikke på kompromis med maksimal kvalitet og effektivitetsprincipper med hensyn til produktion af rørsvejsemaskiner takket være de passende priser, rettidig levering og garanti for eftersalgsservice. Alle vores produkter er afprøvet af vores kvalitetsafdeling og underlagt internationale markedsstandarder og DIN-normer til konkurrencedygtige priser.

 2. MESSER CUTTING SYSTEMS

  Belgien

  Messer Cutting Systems har mere end 900 ansatte i R & D, produktion og salg af autogene CNC skæremaskiner, plasma og laser til skrå plader og rør, manuelle brændere til skæring, svejsning og lodning, opvarmning og flammepresning. Vi udfører også mærkning, boring, gevindskæring, udboring, randslibning, slibning, sandblæsning, tørskæring, over og under vand. Omniwin software, tabeller, filtre, automatisering (lastning, losning, sortering). Prodution i D-Gross Umstadt, Kina, Indien, Brasilien og USA.

 1. GKTESO GMBH

  Tyskland

  Du skal vide om os, at vores efterbehandlingssystemer og afgratningsceller dækker næsten hele programmet for mulig efterbehandling. Dette inkluderer fræsning, boring, forsænkning og gevindskæring. Et stort udvalg af afgratningsprocesser, såsom børstning, brug af luftslibere, båndslibemaskiner osv. kan også installeres på et kundespecifikt grundlag. I forbindelse med dette er der indbygget kvalitetssikringsforanstaltninger som f.eks. målinger, laserscannere og markører. Og alt dette i en maskine og normalt kun med en tilspænding. Til specielle anvendelser tilbyder vi også vores vandstråleskæresystemer og laserskæresystemer. gKteso blev grundlagt i 1991, og har i øjeblikket ca. 40 ansatte og anvender et sofistikeret modulopbygget system til udvikling og konstruktion af vores maskiner. Vil du gerne vide mere om os, og du har måske spørgsmål om vores efterbehandlingssystemer? Så send os en besked, eller kontakt os på telefon - vi vil sætte pris på at lære Dem at kende!

 2. 3D-MICROMAC AG

  Tyskland

  Standardsystem eller specialløsning – vores produkter optimerer jeres processer! Vi gør ikke kun pålidelige og brugervenlige standardsystemer af høj kvalitet til alle typer anvendelser inden for lasermikrobearbejdning til rådighed for vores kunder, men også branchespecifikke løsninger. Med succes: Med vores produkter hjælper vi med at øge produktionseffektiviteten inden for forskellige teknologibrancher, at optimere processer og sænke omkostninger. I den forbindelse støtter vi vores kunder med ekspert-knowhow og vores kompetence inden for engineering som pålidelig partner – både inden for teknologi- og procesudvikling og i udviklingen af OEM-færdigløsninger og kundespecifikke systemer. Inden for forretningsområdet laser-kontraktproduktion tilbyder vi kundespecifik udvikling af laserprocesser samt kontraktproduktionen af komponenter til små og store serier. Vores innovationen er baseret på mere end ti års ekspertise inden for lasermikrobearbejdning. Det gælder især inden for excimer- og ultrakortpuls-lasersystemer og i rulle-til-rulle-laserbearbejdning af fleksible substrater. Vi understøtter vores kunder i hele produktlivscyklussen – fra procesudviklingen, valget af et passende maskinkoncept til ibrugtagningen og omfattende service. I kollegialt og pålideligt samarbejde realiseret kundeønsker pålideligt og hurtigt.

 3. LASERCUT

  Spanien

  Vores virksomhed er specialiseret i bearbejdning, foldning og montering af færdige emner . Vi er specialiseret i laserskæring, inklusive emner af væsentlig tykkelse. Vi er en ung virksomhed, hvis mål er at være nyskabende inden for service og kvalitet. Vi bestræber os på løbende at investere i nye teknologier, så vi kan tilfredsstille dine behov hurtigere og mere præcist.

 4. HIJOS DE JORGE LÓPEZ SL

  Spanien

  Vi er en traditionel familievirksomhed på markedet for metal og vi er specialiseret i design, produktion og markedsføring af udskårne, prægede og vaffelmønstrede metalprodukter. Vi forpligter os til at tilbyde vore kunder personlig service tilpasset deres behov. Laser: maskiner til svejsning og udskæring. Værktøjsmaskiner til industriel udskæring, tilbehør til lampefabrikanter, metalprægning, displays, laserskæring, gaufrering, rustfrit stål mm.

 5. TAMEC

  Spanien

  Laserskæring, mikroskæring, små og mellemstore serier, kasser, belægninger til elektroniske produkter og efterbehandling efter mål.

 6. BRM LASERS

  Holland

 7. SÖMEL METAL A.Ş.

  Tyrkiet

 8. NBS METAL-INOX DOO

  Serbien

 1. ASHFORD LASERS

  Det Forenede Kongerige

 2. MB INDUSTRIAL SOLUTIONS (LSTUDIJA)

  Litauen

 3. MBM METALWORK LTD

  Bulgarien

 4. SIGMA LASER GMBH

  Tyskland

 5. TFON MACHINE

  Tyrkiet

 6. ISTANBUL LAZER MARKALAMA

  Tyrkiet

 7. INOXDEA SRL

  Italien

 8. NANJING INRYANT CNC TECHNOLOGY CO., LTD

  Kina

 9. HANBURY-AUTOGIL LIMITED

  Det Forenede Kongerige

 10. PEF SCHWEISSMASCHINENBAU GMBH

  Tyskland