• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • containere

Resultater for

Fabrikant Producent - Containere

Fabrikant/producent
 1. CONTAIN HAUS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Contain Haus er en af de førende virksomheder inden for containerbranchen. Vores virksomhed som fremstiller i Tyskland og Tyrkiet, er også en førende R&D virksomhed, som anvender avanceret teknologi inden for vores område. Som en af de største banebrydere inden for container og byggesystemer, har vi redefineret standarderne i Tyskland og på tværs af hele Europa. Som Contain Haus tilbyder vi løsninger der er skræddersyet vores kunders behov, vi opretter skræddersyede planer så vi kan opfylde kundernes ønsker. Disse er ideelle som kontorcontainere, beboelsescontainere og konstruktionscontainere. Containere og forfabrikerede bygninger bliver vigtigere og vigtigere, hvilket betyder, at modulære konstruktionsmetoder gradvist bliver det første valg inden for både beboelse og kommercielle områder. Som Contain Haus har vi fulgt anmodningen, og har designet vores beboelsescontainere på en sådan måde, at de kan bruges i den kommercielle sektor. Det er især i produktionen af den nye generation, at de høje standarder som er udviklet af vores virksomhed, er på linje med den tyske standard. Kontorcontainere som er fremstillet i overensstemmelse med tyske standarder, giver dig et moderne kontor. Ved større projekter såsom hospitaler, indkøbscentre eller institutionelle bygninger kan vi levere containermodeller i enkelt eller flere højder, i henhold til dine behov.

 2. NC MANUFACTURING AND ENGINEERING

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  NC Manufacturing and Engineering er en virksomhed beliggende i KOCAELİ i Tyrkiet, som specialiserer sig i design og fremstilling af varmevekslere, kraftværks- og trigenerationssystemer samt udstødningsgasteknologisystemer. Vi har et omfattende produktsortiment; •Varmevekslere med etui og rør •Rørkøler med lameller •Trykventil •Forvarmer •Recuperator •Varmeveksler med dobbeltrør •Beholder til kraftværks- og trigenerationssystemer •Mekanisk montering og fremstilling •Skorstens- og udstødningsrør •Brændstoftank •Lyddæmper til udstødningsgas •Udstødningsgasvarmeveksler •3-vejsfordeler dæmperventil. Vi er udstyret med unikke softwareprogrammer til fremstilling af termiske og mekaniske beregninger, hvilket gør os i stand til at design procesudstyr i henhold til nuværende internationale koder og standarder. Vi fortsætter vores omfattende ingeniør- og designarbejde på en alsidig måde, for at opnå de mest effektive design inden for høj ydeevne, lave omkostninger og en minimal miljøeffekt og takket være brugen af CAD-værktøjer, giver vi vores kunder detaljerede fabrikationstegninger i 2D og 3D, i henhold til deres anmodninger. Tøv ikke med at kontakte os for at få yderligere information!

 3. METALLBAU EMMELN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Metallbau Emmeln har koncentreret sig om fremstilling af offshore-containere iht. DNV 2.7-1 og -2 samt EN 12079. Udvikling og kontrol/certificering gennemføres i den forbindelse i et samarbejde med GL (Germanischer Lloyd). Vores produkter omfatter: Koblingsstationer, brandsikringscontainere, støjbeskyttelsescontainere, specialcontainere, kontaktskabscontainere. Når det kommer til offshoreområderne, stilles der særlige krav til containerne, som ikke skal opfyldes af andre containere. Offshore-containere bruges til transport af varer, men også som opbevaring til maskiner, systemer og styringer, som opbevaringsrum eller til at rumme folk på olie- og gasborerigge samt på transformerplatforme.

 4. SCHNELL DIENSTLEISTUNGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er en containervirksomhed med hovedkontor i Tyskland og tilbyder innovative og funktionelle containerløsninger for at tilbyde vores kunder en beboelsesoplevelse af høj kvalitet. Vi producerer og sælger et utal af containere, herunder beboelsescontainere, sanitetscontainere, containere til beboelse, toiletvogne, kontorcontainere, Tiny Houses, container til flygtninge, skolecontainere, kabiner og poolcontainere. Vi lægger stor vægt på kvalitet og lang levetid for at holde kundetilfredsheden på topniveau. Hver enkelt af vores containere er blevet udviklet og produceret omhyggeligt i overensstemmelse med de højeste standarder. Vi følger innovationer og videreudvikler kontinuerlig vores produkter for at tilbyde funktionelle løsninger, som svarer til den samtidige livsstil. Vores professionelle og erfarne team står klar til at assistere vores kunder i alle faser. Vi glæder os til at arbejde sammen med dig for at forstå dine krav, vurdere dine projekter og tilbyde den passende containerløsning. Bæredygtighed og miljøbevidsthed er vigtige aspekter af vores arbejde. Derfor bruger vi miljøvenlige materialer ved produktion af vores produkter og lægger vægt på energieffektivitet. Tilslut dig os for at muliggøre en topoplevelse i din virksomhed. Kontakt os vedrørende dine krav til containere, og lad os tilbyde dig den optimale løsning.

 5. EMPAC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  EMPAC GmbH fremstiller fleksible styrtegodsbeholdere (Flexible Intermediate Bulk Container, FIBC) samt foliebeklædninger til store beholdere (Liner). 1980: Grundlæggelse af EMPAC Verpackungs GmbH 1993: Indtræden i NORDENIA-koncernen 1996: Grundlæggelse af produktionsselskabet STARPAC i Starogard / Polen 2012: Udtræden af NORDENIA-koncernen i forbindelse med et management buyout – fortsættelse af aktiviteterne som EMPAC GmbH med datterselskabet EMPAC Polska og EMPAC France 2012- 2015: EMPAC France som salgsselskab / USA som salgspartner 2017: EMPAC har igen været på ejerhænder i 5 år

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TEKNIK KONTEYNER - WASTE BINS

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 2013 og beliggende i Istanbul i Tyrkiet, er TEKNIK KONTEYNER en premium producent som specialiserer sig i affaldsstyringsløsninger af høj kvalitet. Vi specialiserer os i affaldscontainere i plast og galvaniseret metal, fra 80 liter til 5.000 liter. Vores portefølje: •Affaldscontainere i galvaniseret metal •Affaldsspande i plast •Underjordiske affaldssystemer •Emballage affaldsprodukter •Affaldscontainere til over jorden •Nul affaldsspande i træ •Nul affaldsspande i plast •Nul affaldsspande i metal •Medicinsk affaldsprodukter •Nul affaldsgenbrugsbokse •Affaldsindsamlingscentre •Batteriaffald, farmaceutiske affaldsprodukter •Skraldespande •Plastkasser •Tønder Hos TEKNIK KONTEYNER er vi forpligtet til at bevare de højeste niveauer af kundetilfredshed. Gennem vores omhyggelige og disciplinerede tilgang til arbejde, har vi kontinuerligt siden vores grundlæggelse opholdt vores omdømme inden for fremragende kvalitet. Alle vores produkter er fremstillet i Tyrkiet, inklusive affaldscontainere i galvaniseret metal, affaldscontainere, skraldespande, affaldsspande i metal, plastspande, mobile affaldsspande, varmegalvaniserede affaldscontainere, skraldespande, genbrugsspande, plastspande, affaldsvogne, affaldscontainere i plast, støvbeholdere og affaldsstyringsløsninger. Se vores førsteklasses affaldsstyringsløsninger i dag for flere oplysninger!

 2. OAG INDUSTRIES

  Italien

  Verified by europages badge

  Vi arbejder i den industrielle, civile og militære sektor med design, konstruktion, salg, udlejning af el-generatorer, motorpumper, lystårne, klimaanlæg i til feltartilleri. Vi fremstiller også anmodninger, der ikke falder inden for de klassiske produktionsstandarder. Vi sikrer: kundeservice, uddannelse, kvalifikation af operatører og brugere over hele verden med stages og kurser. Kvalitetssystemet certificeret siden 1998. I overensstemmelse med standard ISO 9001: 2015.

 3. CERTUSS DAMPFAUTOMATEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge
 4. ZBUDUJPRZYCZEPE.PL (ZPTRAILERS)

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZBUDUJPRZYCZEPE.PL (ZPTRAILERS), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trailere, touring branchen. Den opererer også inden for Containere, anhængere til containertransport, bugsering, påhængsvogn, påhængsvogne til godstransport, konstruktør af påhængsvogne, Containere, og mobile containere brancherne. Den er baseret i Nowe Babice, Polen.

 5. ASCO CARBON DIOXIDE LTD

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASCO CARBON DIOXIDE LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indpakning branchen. Den opererer også inden for Containere, Industriel rengøring - maskiner, tøris, flaskepåfyldning, transport, Containere, Industriel rengøring - maskiner, kuldioxid, og spray brancherne. Den er baseret i Wittenbach, Schweiz.

 1. ECONOX

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ECONOX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Containere branchen. Den opererer også inden for Metalcontainere, og Metalcontainere brancherne. Den er baseret i Bierne, Frankrig.

 2. DEUMOBA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DEUMOBA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Containere branchen. Den er baseret i Ense, Tyskland.

 1. SICOM SPA CONTAINERS

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SICOM SPA CONTAINERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Containere branchen. Den opererer også inden for Vejtransport i container, beboelsesmoduler, transport med containere, Vejtransport i container, transport og forsendelse, containere til boenheder, og transport og forsendelser af gods til lands brancherne. Den er baseret i Cherasco, Italien.

 2. NUOVA FORMIL SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden NUOVA FORMIL SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Containere branchen. Den opererer også inden for Containere - maritimtransport, præfabrikerede hangarer, Containere - maritimtransport, og industrihytter brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 3. BECA METAL

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden BECA METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Containere branchen. Den opererer også inden for Byggestål, beholdere til kulbrinte, software til anvendelse i udvindingsindustri, arbejde med landbrugsmaskiner, Byggestål, og metalkonstruktion brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 4. TWS TANKCONTAINER-LEASING GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TWS TANKCONTAINER-LEASING GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Containere branchen. Den er baseret i Vellahn, Tyskland.

 5. VIOLLET INDUSTRIES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIOLLET INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Tanke, metal-, Containere, Godsvogne, Tanke, metal-, Metalpladearbejde, rack, vogne, Containere, og bagagevogn brancherne. Den er baseret i Alby-Sur-Cheran, Frankrig.

 6. BEKUPLAST GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BEKUPLAST GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Containere branchen. Den opererer også inden for Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering, Kasser, plast-, plastikpaller, farvepaletter, Stabelbare beholdere, Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering, Transportbeholdere i plast, stabelbare beholdere til opbevaring og lagring, og kasser til paller i plastik brancherne. Den er baseret i Ringe, Tyskland.

 7. TIAG INDUSTRIES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TIAG INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Formgivning af plastmaterialer branchen. Den opererer også inden for indsprøjgning, kar, polyetylen, abs, logistik, beholdere, flydepropper, låg, og Container brancherne. Den er baseret i Versailles, Frankrig.

 8. INCI PREFABRIC & CONTAINER

  Tyrkiet

  Inci Prefabric & Container blev etableret i 2018 som en moderne og innovativ virksomhed med høj viden, som imødeser markedets behov inden for området af modulære byggeteknologier. Vi tilbyder forbyggede byggeløsninger inden for mange områder, fra arbejdsområder til socialt boligbyggeri, fra massebyggeri til sociale faciliteter og fra modulære strukturer til kommercielle og særligt designede bygninger. Vi fremstiller små huse, modulære containere, solenergisystemer til modulære strukturer, forbyggede bygninger og meget mere, som kan ses på vores hjemmeside! Vores flat pack modulære containere og forfabrikerede bygninger er designet og pakket for montering på stedet, og dermed reducere omkostninger til transport og logistik. Derudover leverer vi inspektions- og monteringstjenester for indkvartering på konstruktionssteder, samt forskellige forfabrikerede modulære bygninger til store konstruktionsprojekter. Som en producent af forfabrikerede containere og modulære kabinestrukturer i Tyrkiet, eksporterer vi til lande i Europa og Afrika. Vores stålstrukturer og sandwichpaneler er certificeret i henhold til internationale standarder. Vi designer og fremstiller specifikke projekter for at imødese de arkitektoniske og kvalitetskrav fra vores kunder. Spørg os!

 1. ACHBERG SILOANLAGEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  ACHBERG står får flere årtiers erfaring med konstruktion og fremstilling af anlægskomponeter til styrtegodsindustrien. Vores styrtegodscontainere, BigBag-tømninger, BigBag-påfyldninger og fleksible siloer er modulopbyggede, så mange kundeanvendelser kan dækkes fra standardprogrammet. Vi producerer omfattende rørsystemkomponenter. Rustfri stålrørbøjninger, hærdede rustfri stålrørbøjninger, glasrørbøjninger, rustfri stålforgreningsstykker, glasforgreningsstykker, T-stykker, rørreduktioner, rustfri stålrør, aluminiumrør, rørforbindere, slanger, sugelanser, påskruningsstudse, koblingsbanelegemer, udsugningsbokse, pneumatiske skydere og tomsugningsventiler er lagervare. Lagersiloer, dobbeltkammersiloer, blandesiloer og læssesiloer fremstilles projektspecifikt, leveres og installeres af vores erfarne montører. Vores styringsproduktion tilbyder standardiserede styringer til registrering hhv. visualisering af niveau samt til styring af silopåfyldning.

 2. ANTON HURTZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Navnet Hurtz har i mange årtier stået for førsteklasses forarbejdning af aluminium. Der fremstilles kvalitets-serigrafirammer og lagersystemer (paller, opsatser, containere), der yder optimal beskyttelse mod forureninger. Vores virksomhed har udviklet sig til i dag at være verdens største producent af præcisions-serigrafirammer. Ved produktionen af aluminiumspaller, opsatser, gitterbokse og containere til kunder fra medicinal-, kosmetik-, kemi- og fødevareindustrien – opfylder alle produkter GMP- og HACCP-forskrifterne. At producere kundespecifikke løsninger efter individuel aftale med vores partnere er en selvfølge for os! Hertil hører bl.a. specialkonstruktioner af paller, rammer, containere og gitterbokse til dit individuelle behov. Kvalitet og levering til tiden er kendetegnende for vores produktion. Vores medarbejdere arbejder konstant kundeorienteret og rådgiver dig gerne i alle spørgsmål.

 3. WEISIG MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  I 50 år har firmaet Weisin Maschenenbau GmbH i Alred udviklet, fremstillet og solgt køretøjer til byggepladser, beboelses- eller kontorcontainere samt pulveriseringsmaskiner til vejbyggeri under mærket Weiro ®. Takket være vores konstante opmærksom på produkterne samt vores innovationsånd, er Weiro ® produkterne i dag efterspurgt i hele verden. Gennem et bredt distributionsnet af forhandlerpartnere er Weiro ® produkter tilgængelige overalt i verden. Weisig Maschinenbau GmbH er en international familievirksomhed i tredje generation. På produktionslokationen Alfeld fremstiller vi skræddersyede produkter under varemærket "Weiro®", som sælges internationalt.

 4. KRAFT HANDEL GMBH

  Tyskland

  Kraft Handel GmbH bygger selv containeranlæg. Fra planlægningen til den aftalte dato for færdiggørelsen: Vi kender alle byggeretlige krav og kan derfor fremskynde bygningen af jeres containeranlæg. Udover container-standardmodeller har Kraft Handel GmbH også specialiseret sig i bygning af anlæg med særlige udfordringer. Fra specialcontainere til containermoduler efter mål: I er velkommen til at sende os en forespørgsel med jeres krav, så vi kan afklare, om jeres containerprojekt kan udføres. Vores containerløsninger består af enkeltmoduler og dobbelte containere, som kan udstyres i overensstemmelse med deres brug. Desuden er vi også specialiseret i produktion af tilbygningscontainere som fx også containergarager.

 5. CONFOOT

  Finland

  ConFoot containershippings support er den mest lette og omkostningseffektive containerhåndteringsløsning på markedet i dag. Stålstængerne, der har høj styrke (vejer kun 24 kg) kan monteres på ethvert ISO-skibsbeholderehjørne på få minutter af en enkelt person. Efter at chassisets suspension er blevet justeret, kan en lastbil simpelthen køre væk og lade beholderen stå. Mulighederne for at forbedre, strømline og reducere omkostningerne i en forsyningskæde er store.

 6. CUBNER SAS

  Frankrig

  CUBNER er en virksomhed, der sælger nye og brugte skibscontainere og lagercontainere. CUBNER finder løsninger til indretning efter mål. Vores personale tilbyder kun løsninger, der lever op til dine behov. Vi kan desuden sørge for transport og losning af dine tørcontainere, reefer-containere, fladcontainere og open top-containere. Vi garanterer et pristilbud inden for to døgn. CUBNER udlejer, reparerer og ombygger dine containere.

 7. WAREX SPOL. S R.O.

  Tjekkiet

  Design, produktion og montage af stålkonstruktioner og beklædning, produktion og montage af præfabrikerede bygninger, personlig og venlig tilgang til kundernes behov. Produkter: Stålstrukturer, stålbygninger, beklædning, præfabrikerede bygninger.

 8. CIEST METAL OÜ

  Estland

  Vores virksomhed er fokuseret på opbygning og servicering af brændstofterminaler. Vi udfører arbejde med montering fra design, rørledninger og tanke til opbevaring af mineralolie. Produktionen er anvendt i forskellige produktionsområder for rørledninger, olieterminaler, hydrauliske anlægsarbejder og i ikke-standard design. Fremstilling og samling af tanke. Rørholdersystemer SFS-standard.

 9. BOTELLEROS CMA

  Spanien

  Vi fremstiller reoler til flasker og dunke med mineralvand på 20 liter. Vores virksomhed fremstiller aktuelt containere, flaskereoler og plastemballage. Vi tilbyder en brev produktserie.

 10. SOTKON PORTUGAL - SISTEMAS DE RESÍDUOS, S.A

  Portugal

  Virksomheden SOTKON PORTUGAL - SISTEMAS DE RESÍDUOS, S.A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Affaldsspande, skrald, Affaldsspande, skrald, containere, og miljøcontainere brancherne. Den er baseret i Entrocamento, Portugal.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis