• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fødevarespecialiteter

Resultater for

Fødevarespecialiteter - Import eksport

 1. SAS MERCURYA TRADING

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Vi er leverandører af: Olieholdige frø, solsikkeolie, raps, soja, canola-majs. Mejeriprodukter, pulver, UHT, fremstillet i Europa, samt bælgfrugter fra landbrugskooperativer. Vi ejer mærkerne: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, fødevarevirksomhed, ligger i Nice på den mytiske Promenade des Anglais, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Vi er ikke et multinationalt selskab, men en socialt ansvarlig virksomhed, som støtter de lokalsamfund, vi samarbejder med, blandt andet i Afrika og andre udviklingslande. Vi gør nemlig alt for at udbygge varige partnerskaber med vores kunder og vores leverandører ved at inddrage disses ønsker og ved at behandle alle med ligeværdighed og respekt. Vi er ikke producenter, men anvisningsberettigede, og derfor ejer vi vores egne mærker. Vi udvælger med særlig opmærksomhed producenterne og udarbejder meget strenge udbudsbetingelser. Mercurya France lægger stor vægt på at tilbyde kunderne en kvalitetsservice. Vi er yderst bevidste om kravene for hurtighed og fleksibilitet inden for international handel og sætter alt ind på at imødekomme kundernes behov. Det er blandt andet takket være vores store erfaring i felten, at vi har skabt vores slogan «Gør det godt, og vis det».

 2. HUBCYCLE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Hubcycle er en startup, der har udviklet en plantebaseret upcycling-struktur gennem genanvendelse af affald (for eksempel frugtskræller og hørfrøkager), som derefter leveres til genbrug i andre industrier. Vores mål er at skabe et globalt og bæredygtigt netværk, hvor produktion af biprodukter kan tilfredsstille efterspørgslen på miljøansvarlige og rene plantekomponenter. Hubcycle henvender sig til industrier, som ikke anvender de samme dele af planten, ved at omdanne fødevare- og planteaffald til innovative råstoffer til fødevarer og personhygiejne. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 3. CHANFI IMPORT/EXPORT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHANFI IMPORT/EXPORT er grossist og distributør med international import-eksport. Vi importerer og eksporterer varer til professionelle på alle kontinenter. Fødevarer - hårde hvidevarer - konserves - alkoholfri drikkevarer - pleje- og hygiejneprodukter - kosmetik. Vi tilbyder tusindvis af mærker såsom Coca-Cola, Fanta, Orangina og mange andre. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 4. MAISON BOTEH

  Frankrig

  Verified by europages badge

  MAISON BOTEH er en familiedrevet virksomhed, opretet af mor og søn, med speciale i persiske/iranske delikatesseprodukter. Vores produkter er hjemmelavede og forener det kreative og det lidenskabelige ved det iranske køkken. Vi tilbyder desuden andre services: Produktudvikling for andre mærker & Sourcing af fransk fremstillede produkter. Yderligere detaljer herunder: Vi har forskellige aktiviteter: 1/ Salg af produkter MAISON BOTEH: •Et unikt produkt: L’Or Noir, creme af sort citron fra Iran, •Syltetøj med persiske smage (se produkter). - Tilgængelige i følgende formater: Detail eller hotel og restauration: Fra 100g til 500g / Hoteller: 28g, 42g, - Mulighed for økologisk - IFS-godkendt • Krydderier (safran, sumak etc…), nødder ((pistacie, vilde mandler etc…) tørret frugt (tørrede jordbær, tørrede mango fra Iran - Mulighed for økologisk. 2/ Levering af produkter for andre mærker: - Vi udvikler opskrifter for kunden - Vi laver etiketten sammen med kunden, hvis denne ikke har en grafisker/designer - Vi ledsager kunden i udarbejdelsen af varespecifikationen. 3/ Sourcing af gastronomiske produkter «Made in France»: - Vi hjælper kunden med at finde fransk fremstillede produkter via et netværk af partnere. Olie, krydderier, syltetøj etc… Med MAISON BOTEH bliver alting muligt. Vi tilbyder skræddersyede services for bedst muligt at imødekomme kundens forventninger og behov.

 5. IS COMMODITY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Forløbet er som følgende: 1 Ordre 2 Prisinterval 3 HENSIGTSERKLÆRING 4 Pristilbud 5 ICPO 6 Bevis for tilstrækkelige midler (SWA) 7 Betaling (30% forskud på totalt beløb) 8 Forsendelse 9 Levering af dokumenter ( FCA, FOB, CIF ) 10 Betaling (Resten af det totale beløb 70%)

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SETHNESS ROQUETTE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden Sethness Roquette har siden 1880 været specialisereti fremstilling af karamel til forskellige anvendelser (flydende, pasta, pulver eller stykker) til fødevareindustrien og andre. Sethness Roquette har 4 produktionsafdelinger i verden og har derfor kunnet slå sig fast som førende på markedet for fremstilling af karamel. KARAMELFARVESTOFFER: Karamelfarvestoffer er de mest anvendte farvestoffer i fødevareindustrien. Anerkendt for deres kvalitet, karamelfarvestoffer i forskellige opløsninger kan anvendes overalt for at standardisere farven. BURNT SUGARS: Burnt sugars, flydende eller i pulverform, er karameliseret sukker, der tilføjer karamelsmag og/eller karamelfarve til fødevarer. AROMATISERET KARAMEL: Aromatiseret karamel fremstilles ved varmekontrol af fødevaresukker. I flydende eller fast form tilføjer den en mere eller mindre kraftig karamelsmag alt efter behov. Alt afhængig af tilberedningen, finder man karamel med honningsmag, traditionel eller stærk smag. KARAMELPRODUKTER: Dette omfatter en lang række karameltyper, såsom mælkekaramel, saltkaramel, vegansk katamel, karamel med lavt sukkerindhold… Disse karameltyper fås i pastaform eller som stykker og giver en unik tekstur og smag til produkterne. Der anvendes diverse ingredienser (honning, mælk, fløde, chokolade, smør, vegetabilske fedtstoffer…).

 2. MUDRAC SRLS

  Italien

  Verified by europages badge

  Velkommen til Ipos, dit referencepunkt for ægte Made in Italy. Med dybe rødder i italienske håndværkstraditioner, er Ipos forpligtet til at bevare og fremme den autenticitet og kvalitet, som vores land har at tilbyde. Vi er et udstillingsvindue for tusindvis af små virksomheder, som med uændret kærlighed arbejder for at holde traditionel praksis i live og modstå global standardisering. Vi tilbyder et fint udvalg af gastronomiske delikatesser og kunsthåndværk, udvalgt til at garantere en unik oplevelse, der afspejler den italienske livsstil, synonymt med velvære og smag. Fra det nordlige til det sydlige Italien er hvert produkt i vores katalog udvalgt for dets historie, dets kvalitet og dets forbindelse med territoriet. Med over 4800 referencer udvides vores katalog konstant, så du kan opdage ny ekspertise og innovative kreationer hver dag. Vi er forpligtet til ikke kun at tilbyde dig produkter af enestående kvalitet, men også til at skabe en bro mellem lokale producenter og et globalt publikum, hvilket forbedrer arbejdet hos de håndværkere og producenter, der repræsenterer det bankende hjerte i Made in Italy. Slut dig til vores familie af internationale kunder og fordyb dig i luksussen ved italiensk håndværk og specialiteter. Ethvert køb fra Ipos er ikke blot en forbrugshandling, men et skridt mod bæredygtigheden af praksisser, der definerer italiensk kultur. Oplev den sande smag af Italien sammen med os,

 3. SA CONSERVERIE DU SUD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Med over 100 års erfaring og en unik knowhow er Conserverie du Sud den største fabrikant af paté med svinekød og den eneste, der sælges i både ind- og udland. Conserverie du Sud satser på det lokale og får svinekød fra en velrenommeret leverandør, som er kendt for sit kød med kvalitetsmærket Label Rouge. Nøglerne til vores succes er: en afbalanceret smagsoplevelse og en lækker konsistens! Med en kunnen, som er nedarvet fra generation til generation, bliver produkterne fremstillet ud fra opskrifter, der følger den reneste tradition. Virksomheden er stolt af at kunne tilbyde naturlige produkter til forbrugerne. Conserverie du Sud opnåede godkendelsen IFS version 8 i 2021. IFS FOOD er en international reference, der sætter en standard for overensstemmelsen af produkter og procedurer i forhold til sikkerhed og fødevarekvalitet. Conserverie du Sud tilbyder flere produktserier: -Label Rouge: Med frilandsgrise, der giver velsmagede kød med en enestående konsistens. - ABio er garanti for en landbrugsmæssig produktionsmetode, der respekterer økosystemer og naturlige cyklusser. -VPF sikrer, at grisene fødes, opdrættes, slagtes og bearbejdes i Frankrig. -IGP Porc Sud-Ouest garanterer, at grisene fødes, opdrættes, slagtes og bearbejdes i Sydvestfrankrig.

 4. DELFINO BATTISTA

  Italien

  Verified by europages badge

  Efter krigen stiftede Pasquale Battista et lille fødevarekonserveringslaboratorium i Cetara, og ledede det med inderlighed og stolthed indtil 1990'erne. Over tid har smagen af vores produkter ikke ændret sig, ligesom stadierne i produktionsprocessen og den omhyggelige udvælgelse af råvarer. Alle disse faser udføres med omhyggelig opmærksomhed for at sikre overholdelse af produktionsstandarder og gældende love.

 5. DELEYER FOOD

  Holland

  Verified by europages badge

  DeLeyer Food blev grundlagt i 1914 og fremstillede tvebakker. I 2006 udviklede vi produktet Choco Writers, og i øjeblikket producerer et bredt udvalg af kagedekorationer og ingredienser, primært under egne mærker. Produktsortimentet omfatter naturlige (azo-fri) og syntetiske farvestoffer, farver til chokolade, sukkerfondant pasta, fondant, glamourglasur med glimmer, udsmykningsrør (Choco Writers eller dekorationspenne fyldt med en glitter). Vi leverer til detailhandlere, grossister og mærkevarefirmaer.

 1. CONFISERIE SPAGNOLO

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CONFISERIE SPAGNOLO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for konfekt branchen. Den opererer også inden for Fødevarespecialiteter, Fødevarespecialiteter, og fine krydderiprodukter brancherne. Den er baseret i Villarembert, Frankrig.

 2. PRECOFOOD S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRECOFOOD S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pizzaer, frosne branchen. Den opererer også inden for Ravioli, Fødevarespecialiteter, dybfrosne bagerprodukter, frosne patéer, Frysning, Ravioli, Fødevarespecialiteter, og distribution af fødevarer brancherne. Den er baseret i Malaga, Spanien.

 1. EXOTIC CITY

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden EXOTIC CITY, er en Multi-Category, der opererer inden for Fødevarespecialiteter branchen. Den opererer også inden for Ris, Fødevarer - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Drikkevarer - import-eksport, Kaffe, te, Krydderier, Frugt og grønt - import-eksport, Grønsager, frosne og dybfrosne, og Frugter, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Alleur, Belgien.

 2. RAYA - PRODUITS ALIMENTAIRE D'IRAN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden RAYA - PRODUITS ALIMENTAIRE D'IRAN, er en Multi-Category, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Krydderier, Fødevarespecialiteter, Fødevarer - import-eksport, safran, tørrede figner, figener, dadler, pistachenødder, og dehydrerede frugter brancherne. Den er baseret i Lyon, Frankrig.

 3. COUP D'BARRE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COUP D'BARRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den opererer også inden for Sport - kost, Fødevarespecialiteter, fødevarer, Sport - kost, og Fødevarespecialiteter brancherne. Den er baseret i Woluwe-Saint-Pierre, Belgien.

 4. CHIPS LA 76

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHIPS LA 76, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kartofler branchen. Den opererer også inden for Fødevarespecialiteter, Kartoffelchips, fødevarer, og Fødevarespecialiteter brancherne. Den er baseret i Allouville-Bellefosse, Frankrig.

 5. CHHAN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHHAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarespecialiteter branchen. Den opererer også inden for asiatiske køkkener, forårsruller, handel med lokale produkter, artikler til catering, håndværksarbejde, Fødevarer - specialiteter, og cantonais ris brancherne. Den er baseret i La Talaudière, Frankrig.

 6. HELENE DELICES GRECS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HELENE DELICES GRECS, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarespecialiteter branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, Olivenolie, Krydderier, fine krydderiprodukter, Fødevarer - import-eksport, økologisk ekstra jomfru olivenolie, Græsk olivenolie, græsk ekstra jomfru olivenolie, og Olivenolie brancherne. Den er baseret i Cologne, Frankrig.

 7. HWB NUSSWELT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HWB NUSSWELT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarespecialiteter branchen. Den opererer også inden for Marcipan, Indpakning, mandler, hasselnødder, pistachenødder, macadamianødder, pinjekerner, Marcipan, og krokant brancherne. Den er baseret i Husum, Tyskland.

 8. ZILOA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZILOA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den opererer også inden for Fødevarespecialiteter, Fødevareforarbejdning, muesli, energibar, Fødevarespecialiteter, dehydrerede fødevarer, og Fødevareforarbejdning brancherne. Den er baseret i Rambouillet, Frankrig.

 1. HARTMANN & POPP GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HARTMANN & POPP GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarespecialiteter branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 2. SOLUTIVE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOLUTIVE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarespecialiteter branchen. Den opererer også inden for Tilsætningsstoffer, fødevarer, fødevareingredienser, Tilsætningsstoffer, fødevarer, naturlige fortykningsmidler, fødevareindustri, og Landbrugsfødevareindustrien brancherne. Den er baseret i Josselin, Frankrig.

 3. FERME DE GREZELADE

  Frankrig

  Grezelade-gården, der ligger i en af regionerne, garanterer et stort køkken, Quercy-Périgord. Familievirksomheden har specialiseret sig i produktion af foie gras i konserves. Virksomheden fremstiller konserves af hjemmelavede friske produkter. Den tilbyder foie gras (foie gras i stykker, ande foie gras og foie gras i halvkonserves), andebryst, confit og færdigretter. Firmaet forhandler også forretter såsom andepostej og patéer lavet af foie gras, men også specialiteter som andeconfit med appelsin og ragout fra Lanzague. Grezelade-gården har også en bred vifte af kasser med regionale produkter. Produkterne sælges i vores egne butikker, delikatesseforretninger og restauranter. Et mødelokale og et restaurationslokale er under opførelse og vil være færdigt i 2016.

 4. BHI NUTRINEO GMBH

  Tyskland

  Som private label-producent af pulver- og RTD-produkter tilbyder vi alle ønskede ydelser fra en og samme leverandør. nutrineo hører til Uelzena-gruppen og forener årtiers knowhow fra mejeri- og levnedsmiddelindustrien med specialiserede løsninger for Health-Food-produkter. På områderne diæt- og sportsernæring betragter nutrineo sig som aktiv idégiver. Om det gælder pulver eller Ready to drink – uanset hvilket produkt en virksomhed vil markedsføre, så finder nutrineo den rigtige løsning. Som ordreproducent påtager nutrineo sig hele produktionsprocessen. Fra indkøb af råstoffer og emballagematerialer over fremstilling og oplagring til udlevering af de færdige varer. Således garanterer nutrineo højeste kvalitet og leveringssikkerhed. Vi indretter os fleksibelt efter vores kunders individuelle krav og processer og understøtter dem med velfunderet ekspertviden og de nyeste videnskabelige opdagelser.

 5. BAK KARDESLER LEBENSMITTELHANDELS GMBH

  Tyskland

  Familievirksomheden fra Rhein-Neckar-regionen blev grundlagt som detailvirksomhed i 1986 af de fem Baklan-brødre. I dag har den udviklet sig til en globalt opererende, international virksomhed. Baktat-gruppen omfatter i dag tolv virksomheder med ca. 1.500 medarbejdere. Det aktuelle sortiment omfatter 3.000 produkter og fås i ca. 52 lande. Fundamentet for vores aktiviteter er nærheden til og den multikulturelle forståelse for vores kunder. Siden åbningen af vores lille supermarked i Mannheim, der er fundamentet for vores nuværende virksomhedsgrupper, har vi altid lagt stor vægt på at kunne tilbyde mennesker af etnisk oprindelse madvarer, der passer til deres forbrug og smagsbehov. For altid at kunne imødekomme disse behov med den bedste kvalitet, har vi i over 25 år med stor lidenskab produceret fødevarer til vores forbrugere i hele verden!

 6. SUNFLOWERFAMILY GMBH

  Tyskland

  SunflowerFamily er frem for alt en hjertesag. Vi vil være med til at forme fremtiden for den økologiske branche, hjælpe med at løfte den op på et nyt niveau. Vi tror, at et meget vigtigt tema for os alle i fremtiden vil være den veganske ernæring – og den vil vi gøre endnu nemmere, men samtidig også bedre, med vores produkter. Derfor pusler vi derhjemme i vores åbne køkken, hvor vi udvikler og afprøver nye opskrifter med familie og venner. Hvorfor? Fordi nydelse, selskab og kreativitet er ligeså vigtige for os som bæredygtighed. Det skal afspejle sig i vores produkter: Vi vil vise, at man kan forene alle disse værdier på en fantastisk og lækker måde. God mad for et lykkeligt liv, ganske enkelt! Det vil glæde os, hvis du også bliver en del af SunflowerFamily!

 7. BHG GREENFIELD GMBH

  Østrig

  Greenfield Shop eller BHG Greenfield GmbH er en af de førende online-butikker og producent af CBD-olier og andre hampprodukter. Siden 2016 står vi som familievirksomhed for den højeste kvalitet hvad angår hamp, og har gjort det til vores opgave at præsentere hampplanten i dens enestående mangfoldighed. Laboratorietestede bred og fuld spektrum cannabisolier, fri for forureninger. Uanset, om det drejer sig om CBD-olier til mennesker eller dyr, hampte til at slappe af, hampblomster eller hampstiklinger, så er du kommet det rette sted hen - produceret i Østrig. Her kan du få mere at vide om vores produkter!

 8. PRODOTTO TIPICO CAMAIORESE

  Italien

  Projektet startede takket være beboernes kærlighed til regionen Camaiore, og dets formål er at promovere den i alle dens former: Landområdet: Promovering af historiske og gastronomiske steder: traditionelle opskrifter. Hjælp til håndværksvirksomheder: konkret hjælp til lokale håndværksvirksomheder, som ønsker at deltage i dette projekt, med at udvikle deres produktion og dermed også deres omsætning.

 9. KISALGADO, PRODUTOS ALIMENTARES CONGELADOS, LDA

  Portugal

  KISALGADO producerer dybfrosne færdigretter af høj kvalitet efter traditionel knowhow og med hjemmelavet smag. Vi bestræber os konstant på at udvikle produkter, der er ernæringsmæssigt ligevægtige. Vi sætter en ære i at producere produkter med en traditionel smag og garanterer den højeste kvalitet og sikkerhed. Af vores produkter kan nævnes færdigretten "francesinha" bestående af svinekød i sauce, minitærter, rissoles og kroketter.

 10. PASTIFICI VESUVIO®

  Italien

  Virksomheden PASTIFICI VESUVIO®, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarespecialiteter branchen. Den er baseret i Villafranca, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis