• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fødevarespecialiteter

Resultater for

Fødevarespecialiteter - Import eksport

 1. ILANGA NATURE

  Belgien

  Verified by Europages badge

  ILANGA NATURE er producent af krydderier, ren honning fra bikuber, olivenolie og frugt. Vores produkter er kvalitetssikrede og sporbare. ILANGA NATURE finder sine unikke smage på Madagascar, Mauritius og Sardinien og sælger førsteklasses produkter over hele verden. Vi har et omfattende udvalg af naturlige produkter. Vi kan tilfredsstille dine behov for naturlige og ægte produkter med en lokal og autentisk smag! Arbejder du i restaurationsbranchen? Ejer du en detailhandel? Deler du vores værdier og visioner? Foretrækker du naturlige produkter? Så er du det rigtige sted. De professionelle, der søger det bedste kvalitets- og prisforhold er tilfredse. ILANGA NATURE tilbyder honning, krydderier, salt, sukker, syltetøj og olivenolie i forskellige formater. Vi lytter til dine behov og tilpasser produkterne derefter. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 2. BHI NUTRINEO GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Som private label-producent af pulver- og RTD-produkter tilbyder vi alle ønskede ydelser fra en og samme leverandør. nutrineo hører til Uelzena-gruppen og forener årtiers knowhow fra mejeri- og levnedsmiddelindustrien med specialiserede løsninger for Health-Food-produkter. På områderne diæt- og sportsernæring betragter nutrineo sig som aktiv idégiver. Om det gælder pulver eller Ready to drink – uanset hvilket produkt en virksomhed vil markedsføre, så finder nutrineo den rigtige løsning. Som ordreproducent påtager nutrineo sig hele produktionsprocessen. Fra indkøb af råstoffer og emballagematerialer over fremstilling og oplagring til udlevering af de færdige varer. Således garanterer nutrineo højeste kvalitet og leveringssikkerhed. Vi indretter os fleksibelt efter vores kunders individuelle krav og processer og understøtter dem med velfunderet ekspertviden og de nyeste videnskabelige opdagelser.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. SUNFLOWERFAMILY GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  SunflowerFamily er frem for alt en hjertesag. Vi vil være med til at forme fremtiden for den økologiske branche, hjælpe med at løfte den op på et nyt niveau. Vi tror, at et meget vigtigt tema for os alle i fremtiden vil være den veganske ernæring – og den vil vi gøre endnu nemmere, men samtidig også bedre, med vores produkter. Derfor pusler vi derhjemme i vores åbne køkken, hvor vi udvikler og afprøver nye opskrifter med familie og venner. Hvorfor? Fordi nydelse, selskab og kreativitet er ligeså vigtige for os som bæredygtighed. Det skal afspejle sig i vores produkter: Vi vil vise, at man kan forene alle disse værdier på en fantastisk og lækker måde. God mad for et lykkeligt liv, ganske enkelt! Det vil glæde os, hvis du også bliver en del af SunflowerFamily!

  Hjemmeside Open In New icon
 4. CHANFI IMPORT EXPORT

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Virksomheden CHANFI IMPORT/EXPORT er grossist og distributør med international import-eksport. Vi importerer og eksporterer varer til professionelle på alle kontinenter. Fødevarer - hårde hvidevarer - konserves - alkoholfri drikkevarer - pleje- og hygiejneprodukter - kosmetik. Vi tilbyder tusindvis af mærker såsom Coca-Cola, Fanta, Orangina og mange andre. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 5. DELEYER FOOD

  Holland

  Verified by Europages badge

  DeLeyer Food blev grundlagt i 1914 og fremstillede tvebakker. I 2006 udviklede vi produktet Choco Writers, og i øjeblikket producerer et bredt udvalg af kagedekorationer og ingredienser, primært under egne mærker. Produktsortimentet omfatter naturlige (azo-fri) og syntetiske farvestoffer, farver til chokolade, sukkerfondant pasta, fondant, glamourglasur med glimmer, udsmykningsrør (Choco Writers eller dekorationspenne fyldt med en glitter). Vi leverer til detailhandlere, grossister og mærkevarefirmaer.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. CAUDALIE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 2. KA'YITI FOOD

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 3. ZILOA

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 4. HARTMANN & POPP GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. CASTELFOOD S.R.L.

  Italien

  Verified by Europages badge
 1. SAUCEN & GEWÜRZHANDEL, KLAUS LORENZ

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. FERME DE GREZELADE

  Frankrig

  Grezelade-gården, der ligger i en af regionerne, garanterer et stort køkken, Quercy-Périgord. Familievirksomheden har specialiseret sig i produktion af foie gras i konserves. Virksomheden fremstiller konserves af hjemmelavede friske produkter. Den tilbyder foie gras (foie gras i stykker, ande foie gras og foie gras i halvkonserves), andebryst, confit og færdigretter. Firmaet forhandler også forretter såsom andepostej og patéer lavet af foie gras, men også specialiteter som andeconfit med appelsin og ragout fra Lanzague. Grezelade-gården har også en bred vifte af kasser med regionale produkter. Produkterne sælges i vores egne butikker, delikatesseforretninger og restauranter. Et mødelokale og et restaurationslokale er under opførelse og vil være færdigt i 2016.

 3. CÔTÉ-GOÛT

  Frankrig

  Takket være sine 15 års erfaring inden for restaurationsbranchen er Côté-Goût i stand til at assistere jer i udviklingen af nye retter. Firmaet leder konstant efter nye kreationer og blandinger, som inviterer forbrugerne ud på nye smagsoplevelser. Takket være vores industrielle kompetencer og vores verdensomspændende netværk af producenter er vi i stand til at svare på alle forespørgsler lige fra små til meget store serier. I en meget vanskelig økonomisk situation, hvor knowhow bliver sjælden, hvor priserne på råvarer og arbejdskraften samtidig stiger, haster det med at forny restaurationsbranchen. Derfor arbejder Côté-Goût på at udvikle en løsning, som giver restaurationskæder, distributører og indkøbscentraler mulighed for at iværksætte rentable løsninger uden at gå på kompromis med knowhow og kvalitet.

 4. BAK KARDESLER LEBENSMITTELHANDELS GMBH

  Tyskland

  Familievirksomheden fra Rhein-Neckar-regionen blev grundlagt som detailvirksomhed i 1986 af de fem Baklan-brødre. I dag har den udviklet sig til en globalt opererende, international virksomhed. Baktat-gruppen omfatter i dag tolv virksomheder med ca. 1.500 medarbejdere. Det aktuelle sortiment omfatter 3.000 produkter og fås i ca. 52 lande. Fundamentet for vores aktiviteter er nærheden til og den multikulturelle forståelse for vores kunder. Siden åbningen af vores lille supermarked i Mannheim, der er fundamentet for vores nuværende virksomhedsgrupper, har vi altid lagt stor vægt på at kunne tilbyde mennesker af etnisk oprindelse madvarer, der passer til deres forbrug og smagsbehov. For altid at kunne imødekomme disse behov med den bedste kvalitet, har vi i over 25 år med stor lidenskab produceret fødevarer til vores forbrugere i hele verden!

 5. BHG GREENFIELD GMBH

  Østrig

  Greenfield Shop eller BHG Greenfield GmbH er en af de førende online-butikker og producent af CBD-olier og andre hampprodukter. Siden 2016 står vi som familievirksomhed for den højeste kvalitet hvad angår hamp, og har gjort det til vores opgave at præsentere hampplanten i dens enestående mangfoldighed. Laboratorietestede bred og fuld spektrum cannabisolier, fri for forureninger. Uanset, om det drejer sig om CBD-olier til mennesker eller dyr, hampte til at slappe af, hampblomster eller hampstiklinger, så er du kommet det rette sted hen - produceret i Østrig. Her kan du få mere at vide om vores produkter!

 6. PRODOTTO TIPICO CAMAIORESE

  Italien

  Projektet startede takket være beboernes kærlighed til regionen Camaiore, og dets formål er at promovere den i alle dens former: Landområdet: Promovering af historiske og gastronomiske steder: traditionelle opskrifter. Hjælp til håndværksvirksomheder: konkret hjælp til lokale håndværksvirksomheder, som ønsker at deltage i dette projekt, med at udvikle deres produktion og dermed også deres omsætning.

 7. KISALGADO, PRODUTOS ALIMENTARES CONGELADOS, LDA

  Portugal

  KISALGADO producerer dybfrosne færdigretter af høj kvalitet efter traditionel knowhow og med hjemmelavet smag. Vi bestræber os konstant på at udvikle produkter, der er ernæringsmæssigt ligevægtige. Vi sætter en ære i at producere produkter med en traditionel smag og garanterer den højeste kvalitet og sikkerhed. Af vores produkter kan nævnes færdigretten "francesinha" bestående af svinekød i sauce, minitærter, rissoles og kroketter.

 8. TOP VIANDE

  Frankrig

  Fransk virksomhed der forhandler kød til CHR : hoteller, restauranter, brasserier… Vores flagskib er de ægte spareribs eller svineribben i en fremragende kvalitet og nøje udvalgt og tiltænkt professionelle inden for restaurationsbranchen. Specialist i afsætning i portioner og pakning af kød og vakuumpakket vildt. Vi er i stand til at levere forarbejdede individuelle varer til kokke.

 9. EXOTIC CITY

  Belgien

 10. NIGAY

  Frankrig

 1. CASA DI CECCO - SPÉCIALITÉS ITALIENNES -

  Frankrig

 2. FOOODLE.IT

  Italien

 3. AKTÜRK GROUP

  Tyrkiet

 4. GOURMET PROVENCE

  Frankrig

 5. COME S.R.L.

  Italien

 6. L-ORIGINALE DI ANDREA ADANI

  Italien

 7. L'HEXAGONE

  Frankrig

 8. FLAVOURSBOX

  Portugal

 9. ITALIAN TASTE

  Italien

 10. EMBUTIDOS LEFRAMA

  Spanien