• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fødevarer for dyr og fjerkræ

Resultater for

Fødevarer for dyr og fjerkræ - Import eksport

 1. INSEKTORAMA

  Danmark

 2. AGROS GRAIN GROUP

  Bulgarien

  Virksomheden AGROS GRAIN GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Fødevarer for dyr og fjerkræ, Fødevarer for dyr og fjerkræ, og solsikkefrø brancherne. Den er baseret i Varna, Bulgarien.

 3. INICIATIVA

  Ukraine

  Virksomheden INICIATIVA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer for dyr og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for lucerne, mel til zooteknisk foder, og græsmel brancherne. Den er baseret i Dnepropetrovsk, Ukraine.

 4. VITA

  Ukraine

  Virksomheden VITA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg og fjerkræ - foder branchen. Den opererer også inden for Fødevarer for dyr og fjerkræ, dyrefoder, fodertilsætningsstoffer, og Fødevarer for dyr og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Obukhiv, Ukraine.

 5. PALOMA

  Belgien

  Virksomheden PALOMA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hunde og katte - artikler til branchen. Den opererer også inden for Fødevarer for dyr og fjerkræ, og Fødevarer for dyr og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Waasmunster, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. EUROESTE, S.A.

  Portugal

  Virksomheden EUROESTE, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer for dyr og fjerkræ branchen. Den er baseret i Ribeira De São João, Portugal.

 2. DIETAXION

  Frankrig

  Virksomheden DIETAXION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer for dyr og fjerkræ branchen. Den er baseret i Le Loroux Bottereau, Frankrig.

 3. DM COMMODITIES SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden DM COMMODITIES SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer for dyr og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Dyrefoder, solsikkeolier, sojaolier, og Dyrefoder brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 4. AJINOMOTO FOODS EUROPE SAS - USINE DE NESLE

  Frankrig

  Virksomheden AJINOMOTO FOODS EUROPE SAS - USINE DE NESLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele branchen. Den opererer også inden for Fødevarer for dyr og fjerkræ, aminosyrer, og Fødevarer for dyr og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Mesnil-Saint-Nicaise, Frankrig.

 5. NUTRI SERVICE SARL

  Frankrig

  Virksomheden NUTRI SERVICE SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Fødevarer for dyr og fjerkræ, Fødevarer for dyr og fjerkræ, og foder til svin brancherne. Den er baseret i Savignac, Frankrig.

 1. BELLA COSA RESTAURANT

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BELLA COSA RESTAURANT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fødevarer for dyr og fjerkræ branchen. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 2. HANDEL TOWARAMI MASOWYMI PAWEŁ BIELAWSKI

  Polen

  Virksomheden HANDEL TOWARAMI MASOWYMI PAWEŁ BIELAWSKI, er en Multi-Category, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for Fødevarer for dyr og fjerkræ, handel med uvirksomme stoffer, Fødevarer for dyr og fjerkræ, og kul til brændsel brancherne. Den er baseret i Szreńsk, Polen.

 1. BISCA

  Tyskland

  Virksomheden BISCA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Svinekød, Frisk kylling, Fødevarer for dyr og fjerkræ, solsikkeolier, Svinekød, Frisk kylling, og Fødevarer for dyr og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Stege, Tyskland.

 2. DE POORTERE HENDRIK

  Belgien

  Virksomheden DE POORTERE HENDRIK, er en Engrossalg, der opererer inden for Foder til kæledyr branchen. Den opererer også inden for Fødevarer for dyr og fjerkræ, Foderudstyr, Fødevarer for dyr og fjerkræ, Foderudstyr, Foder til kyllinger, og artikler til havebrug brancherne. Den er baseret i Wasmes, Belgien.

 3. DRYXIA

  Frankrig

  Virksomheden DRYXIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Dyrefoder, Fødevarer for dyr og fjerkræ, Dyrefoder, Fødevarer for dyr og fjerkræ, og kosttilskud til kvæg brancherne. Den er baseret i St Pever, Frankrig.

 4. LACTO

  Frankrig

  Virksomheden LACTO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer for dyr og fjerkræ branchen. Den er baseret i Montauban De Bretagne, Frankrig.

 5. BIFEEDOO

  Spanien

  Virksomheden BIFEEDOO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer for dyr og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for økologisk foder til dyr brancherne. Den er baseret i Híjar, Spanien.

 6. BIAGRAL

  Belgien

  Virksomheden BIAGRAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Fødevarer for dyr og fjerkræ, Tilsætningsstoffer, fødevarer, Fødevarer for dyr og fjerkræ, kosttilskud til fugle, Tilsætningsstoffer, fødevarer, og fytosanitært produkt brancherne. Den er baseret i Villers-Le-Bouillet, Belgien.

 7. COOPERATIVA DEL CAMPO NUESTRA SEÑORA DE LA PAZ

  Spanien

  Virksomheden COOPERATIVA DEL CAMPO NUESTRA SEÑORA DE LA PAZ, der opererer inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Fødevarer for dyr og fjerkræ, Fødevarer for dyr og fjerkræ, og dyrefoder brancherne. Den er baseret i La Puebla Nueva-Toledo, Spanien.

 8. NEOLAIT SAS

  Frankrig

  Virksomheden NEOLAIT SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer for dyr og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Forblandet foder til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Tregueux, Frankrig.

 1. ZOOFEED SRL

  Italien

  Virksomheden ZOOFEED SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer for dyr og fjerkræ branchen. Den er baseret i Pieve San Giacomo, Italien.

 2. PIENSOS UNAMUNO

  Spanien

  Virksomheden PIENSOS UNAMUNO, er en Detailsalg, der opererer inden for Fødevarer for dyr og fjerkræ branchen. Den er baseret i Alsasua, Spanien.

 3. CMS TRADING SRL

  Italien

  Virksomheden CMS TRADING SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer for dyr og fjerkræ branchen. Den er baseret i Cella Dati, Italien.

 4. SARL HUYS FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden SARL HUYS FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Fødevarer for dyr og fjerkræ, Kvæg og fjerkræ - foder, Fødevarer for dyr og fjerkræ, og Kvæg og fjerkræ - foder brancherne. Den er baseret i Saint-Michel, Frankrig.

 5. GMMI MILLING & INDUSTRY

  Tyrkiet

  Virksomheden GMMI MILLING & INDUSTRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Melformaling branchen. Den opererer også inden for Fødevarer for dyr og fjerkræ, hvedegryn, og Fødevarer for dyr og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 6. TERRES D'AZUR SAS

  Frankrig

  Virksomheden TERRES D'AZUR SAS, er en Distributør, der opererer inden for Fødevarer for dyr og fjerkræ branchen. Den er baseret i cagnes sur mer, Frankrig.

 7. INTEGRA AGRO 7 D.O.O.

  Kroatien

  Virksomheden INTEGRA AGRO 7 D.O.O., er en Distributør, der opererer inden for Fødevarer for dyr og fjerkræ branchen. Den er baseret i OSIJEK, Kroatien.

 8. PECRURIS

  Portugal

  Virksomheden PECRURIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer for dyr og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for dyrefoder, og komplet dyrefoder til alle racer brancherne. Den er baseret i Alcoitao, Portugal.

 9. AGROTECHNIKA LLC

  Ukraine

  Virksomheden AGROTECHNIKA LLC, der opererer inden for Fødevarer for dyr og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for fiskemel til zooteknisk brug brancherne. Den er baseret i Lutsk, Ukraine.

 10. DENCON FOODS A/S

  Danmark

  Hovedområde: Import og eksport af kvalitetskød og fødevarer. Fersk- og frostvarer til detail, industri og engrosDENCON FOODS A/S er grundlagt i 1995. Vi leverer dagligt ferske og frosne varer fra vores autoriserede kølehus i Haderslev til detail, industri og engros.Vores vision er at levere de bedste og mest friske varer til vores kunder. Vi besøger løbende de steder, hvor dyrene produceres og forarbejdes, og vi overvåger, alt sker efter vores standarder, også når det gælder arbejdsforhold og socialt ansvar. Vores pay off er "Quality in every bite"Produkter: •Oksekød•Kalvekød•Svinekød•Fjerkræ•Lammekød•Vildt•Eksotisk vildt •Convenience til detailVores kød er hovedsageligt fra følgende lande: •Argentina•Brasilien•Chile•Uruguay•Australien•New Zealand•Frankrig•Holland•Canada•Afrika

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis