• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fødevarer - pakkemaskiner til industrien

Resultater for

Fødevarer - pakkemaskiner til industrien - Import eksport

 1. ÖZKA MACHINE AUTOMATION

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  ÖZKA-ISTANBUL BLEV GRUNDLAGT I ISTANBUL I 2015 FOR AT FREMSTILLE OG UDVIKLE AUTOMATISK STRÆKOMSPOLING, AUTOMATISK STRÆKSNITNING, AUTOMATISK TRÅDLØS STRÆKOMSPOLING OG AUTOMATISK PRÆSTRÆK OMSPOLINGSMASKINER. SIDEN DERES GRUNDLÆGGELSE HAR ÖZKA-ISTANBUL HAFT EN FØRENDE ROLLE NATIONALT, INDEN FOR DESIGN OG PRODUKTION AF EFFEKTIVE OG HØJHASTIGHEDS OMSPOLINGSMASKINER TIL PE/PVC-STRÆKFOLIER SOM OVERHOLDER INTERNATIONALE STANDARDER. I DE FØLGENDE ÅR BEVÆGEDE ÖZKA-İSTANBUL SIG IND PÅ DE INTERNATIONALE MARKEDER, FOR AT OPFYLDE KRAVENE OM UDENLANDSKE KUNDER. PRODUKTION AF PÅFYLDNINGS- OG PAKKEMASKINER SOM KRÆVER FORSKNING OG UDVIKLING HAR VÆRET EN ANDEN PRODUKTIONSLINJE FOR ÖZKA-ISTANBUL. ÖZKA-ISTANBUL HAR FORNYLIG UDVIKLET EN MASKINE TIL OMSPOLING OG DIMENSIONERING AF BAGEPAPIR. ÖZKA-İSTANBUL GIVER FULD TEKNISK SUPPORT TIL DERES KUNDER FOR AT UNDGÅ OG UDELUKKE PRODUKTIONSTAB.

 2. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fra nøjagtig slicing med korrekt vægt samt fleksibel ilægning og emballering af salami / kødpølser, ost og fersk produkter. ; Weber Machinery er en af de førende systemudbydere til slicning / udskæring af applikationer samt automatisering og emballering af ferske produkter. Virksomhedens centrale mål er at gøre livet lettere for vores kunder med fremragende, individuelle løsninger og at gøre det muligt for dem at betjene deres systemer optimalt gennem hele livscyklussen. Weber group er der ialt ansat 1.450 mennesker fordelt på 22 lokationer i 18 lande og det er deres engagement og lidenskab, der bidrager til den samlede succes for Weber Group hver dag. Fra starten har virksomheden været familieejet og ledes i dag af CEO Tobias Weber, den ældste søn af virksomhedens grundlægger Günther Weber.

 3. TOSYALI MAKINA A.S.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt tilbage i 1987 er Tosyalı Makina en anerkendt virksomhed i den tyrkiske sektor for kraftoverføring, med mere end 37 års erfaring i industrien. Vi forbedrer kontinuerligt vores importvolumen og markedsandel, gennem en omhyggelig analyse af globale udviklinger og trends i diverse brancher, hvilket fremhæver vores urokkelige forpligtelse til excellence. Vores omfattende produktudvalg er omhyggeligt fremstillet til at imødese forskellige kraftoverføringsbehov, hvilket placerer os som en pålidelig partner for forretninger som leder efter højkvalitetsløsninger. Opdag fordelen ved Tosyalı Makina med vores skræddersyede løsninger, som tilbyder højkvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Vores dedikation til enestående kundetilfredshed kan ses gennem vores forpligtelse til hurtig levering, og udlevering af gratis prøver ved anmodning. Vælg os for effektive løsninger med høj værdi, som imødeser og overgår dine forventninger. Se vores alsidige produktkategorier: •Tandhjul •Kæder •Leje og huse •Kileremme •Koniske bøsninger •Bøsninger og nav •Skinner •Spidshjul •Låseenheder •Koblinger •Lineære guider •Drivremme Hos Tosyalı Makina går vi længere end produktkvalitet, ved at sikre din absolutte tilfredshed, takket være en omgående levering fra vores lager og en personaliseret service. Vores erfarne repræsentanter sikrer en problemfri oplevelse, fra produktudvalg til sporing af levering, som kontinuerligt overgår alle forventninger. Spørg os !

 4. DOLZAN IMPIANTI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Dolzan Impianti er et firma, der har arbejdet i mange år inden for fremstilling af emballeringsmaskiner. Virksomheden Galliera Veneta i Padua-provinsen henvender sig til mekaniske, konfekture-, kemiske, farmaceutiske og fødevaresektorer med et udvalg af emballeringsmaskiner, der er designet til installation af fladbundede systemer, delvis vakuum og vakuum. Systemerne, der leveres af virksomheden, er velegnede til emballagematerialer af forskellig vægt og størrelse.

 5. STRUBL GMBH & CO. KG KUNSTSTOFFVERPACKUNGEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  STRUBL GmbH & Co. KG er en virksomhed i den plastforarbejdende industri med mere end 65 års tradition inden for forretningsområderne (1) renrumsemballage: Folier og poser fra renrum som GMP-egnet primær- og sekundæremballage til brug inden for renrumsproduktion (2) Plug&Pack® emballeringssystemer: Fleksible automatiseringssystemer til emballeringsprocesser muliggør effektivitet i emballeringsprocessen (3) folieemballage: Plastemballager til industri- & forbrugsgoder.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. NEW PROJECT S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden NEW PROJECT S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - pakkemaskiner til industrien branchen. Den opererer også inden for maskiner til påsætning af plastpropper, og færdigpakning af økologiske fødevarer brancherne. Den er baseret i Poggio Torriana, Italien.

 2. SENZANI BREVETTI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SENZANI BREVETTI SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - pakkemaskiner til industrien branchen. Den opererer også inden for Fødevareemballage, industriel emballage, packaging til fødevarer, Fødevareemballage, udskårne æsker, redskaber til plastindustrien, færdigpakning af økologiske fødevarer, æsker til kager, og maskiner til påsætning af plastpropper brancherne. Den er baseret i Faenza, Italien.

 3. HM HAUMANN ROBOTERSYSTEME GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HM HAUMANN ROBOTERSYSTEME GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Fødevarer - pakkemaskiner til industrien branchen. Den er baseret i Biedermannsdorf, Østrig.

 4. UNIFILL SRL

  Italien

  Unifill designer og fremstiller termoformnings- og påfyldningsmaskiner til innovative enkeltdose beholdere fra 0, 1 ml til 500 ml til flydende produkter, halvtflydende og faste og suppositorier og vaginale stikpiller. Unifill er verdens førende inden for monodosis til fødevaresektoren (krydderier, saucer, olier, eddiker, yoghurt og ost i bulk), kemiske (rengøringsmidler, tilsætningsstoffer, gødning, parfumebrændere, insektmidler), farmaceutiske produkter ( drikkeligt kosttilskud, cremer, stikpiller) og produkter til kropspleje.

 5. BASIS, LLC

  Ukraine

  BASIS er en producent af enkelt og pålideligt pakkeudstyr til forskellige brancher, både inden for fødevarer og andre brancher. Linjerne er baseret på papkassepakning, vertikale pakkemaskiner og ekstraudstyr. Basis LLC har med succes været en spiller på markedet inden for pakning og pakkeudstyr siden 1996. 24 års udvikling og implementering af pakke- og logistikudstyr, giver os mulighed for at akkumulere en kæmpe erfaring inden for fremstillingsløsninger for forskellige brancher, lige fra snacks, fødevarer og konfekture produkter, til frosne produkter og ikke-fødevare produkter. Der er mere end tusind projekter som kan tilegnes virksomheden, både standard og skræddersyede udgaver. En individuel tilgang til hver kunde, samt moderne teknologier til oprettelse af projekter, sikrer løsningerne for hver kundes specifikke mål. Vores specialister leverer fuld projektstøtte, begyndende med et samarbejde vedrørende den tekniske opgave, som ender med levering, installation og idrifttagning.

 1. FOOD PACKAGING

  Danmark

  Pick & Place Robotter - Kassefyldning, med evt. mixpak - Flowpack, fra verdens førende leverandører - Pakkemaskiner for fødevarer. Kasserejser - Kassefylder - Kasselukker - transportører Robot med visionudstyr for “pick and place” håndtering af fødevarer. Udvikling af gribeværktøjer og programmering. Individuelt tilpasset den specifikke opgave, hvad enten det er brød, kager, ost, pålæg eller konfekture. Alle former for fødevare håndtering.

 2. VELTRU AG

  Schweiz

  VELTRU tilbyder komponenter og logistiksoftware til pick and place-applikationer til maskinproducenter og systemintegratorer. De vigtigste anvendelsesområder er fødevarer, kosmetik og lægemidler. Vi kan ledsage dig "hands on" med uddannelse, teknik og projektbistand efter behov. Vores Application Template gør det muligt at konfigurere standardapplikationer og programmere yderligere funktionaliteter til særlige projektkrav.

 1. SC TECH APS

  Danmark

  Salg af FAWEMA og HDG pakkemaskiner i DK. Se vores hjemmeside www.sctech.dk for yderligere information om vores ydelser.

 2. WELMASZ

  Polen

  Virksomheden WELMASZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - pakkemaskiner til industrien branchen. Den opererer også inden for installationer til boligautomation brancherne. Den er baseret i Piaseczno, Polen.

 3. PROJE TASARIM EVI

  Tyrkiet

  Virksomheden PROJE TASARIM EVI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - pakkemaskiner til industrien branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - maskiner og udstyr, Fødevarer - maskiner og udstyr, anlæg og udstyr til fremstilling af sukkerglasserede mandler, og anlæg og udstyr til fremstilling af fløde, smør og yoghurter brancherne. Den er baseret i Sakarya, Tyrkiet.

 4. UYGURLAR MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden UYGURLAR MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - pakkemaskiner til industrien branchen. Den opererer også inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, packaging til fødevarer, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, og emballeringsmaskiner. brancherne. Den er baseret i Kirsehir, Tyrkiet.

 5. KALENDER MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden KALENDER MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - pakkemaskiner til industrien branchen. Den opererer også inden for pakkemaskiner til fødevareindustrien brancherne. Den er baseret i Sakarya, Tyrkiet.

 6. PACKINOV

  Frankrig

  Virksomheden PACKINOV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - pakkemaskiner til industrien branchen. Den opererer også inden for Dosering - maskiner og udstyr, automatiske varmeforseglingsmaskiner, og Dosering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Beynost, Frankrig.

 7. NHM LIMITED

  Ukraine

  Virksomheden NHM LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - pakkemaskiner til industrien branchen. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 8. ARAIT

  Spanien

  Virksomheden ARAIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - pakkemaskiner til industrien branchen. Den er baseret i Cuarte De Huerva, Spanien.

 1. SATEEI INDUSTRIES

  Frankrig

  Virksomheden SATEEI INDUSTRIES, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Fødevarer - pakkemaskiner til industrien branchen. Den opererer også inden for industriudstyr, analyseinstitut, Teknisk support, og Pakkemaskiner til poser brancherne. Den er baseret i Saint-Laurent-Blangy, Frankrig.

 2. ENVIOR

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ENVIOR, er en Distributør, der opererer inden for Fødevarer - pakkemaskiner til industrien branchen. Den er baseret i Tamworth, Det Forenede Kongerige.

 3. ERECAM

  Frankrig

  Virksomheden ERECAM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fødevareemballage, Fødevarer - pakkemaskiner til industrien, Fødevareemballage, Fødevarer - pakkemaskiner til industrien, konditioneringsmaskiner, og æskefyldemaskiner til emballering brancherne. Den er baseret i Mortagne-Sur-Sevre, Frankrig.

 4. SN MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SN MASCHINENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - pakkemaskiner til industrien branchen. Den opererer også inden for Ståposer, pakkemaskiner, og doseringsaggregater brancherne. Den er baseret i Wipperfürth, Tyskland.

 5. LH PACKAGING

  Holland

  Virksomheden LH PACKAGING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - pakkemaskiner til industrien branchen. Den opererer også inden for konditioneringsmaskiner, og film til emballage brancherne. Den er baseret i Molenhoek, Holland.

 6. CEHUMA

  Tyrkiet

  Virksomheden CEHUMA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - pakkemaskiner til industrien branchen. Den er baseret i Sakarya, Tyrkiet.

 7. AB PROCESS INGÉNIERIE

  Frankrig

  Virksomheden AB PROCESS INGÉNIERIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndtering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - pakkemaskiner til industrien, maskiner til palletering, Fødevarer - pakkemaskiner til industrien, og Systemer til sporing, adskillelse og sortering i industrien brancherne. Den er baseret i Landivisiau, Frankrig.

 8. AGRO MULTI SERVICE

  Frankrig

  Virksomheden AGRO MULTI SERVICE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - pakkemaskiner til industrien branchen. Den er baseret i Chantonnay, Frankrig.

 9. TALLPACK INTERNATIONAL

  Holland

  Virksomheden TALLPACK INTERNATIONAL, er en Multi-Category, der opererer inden for Fødevarer - pakkemaskiner til industrien branchen. Den opererer også inden for konditioneringsmaskiner, snøringsmaskiner, og Fleksibelt emballeringsmateriale brancherne. Den er baseret i Geldermalsen, Holland.

 10. SPARC SYSTEMS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SPARC SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - pakkemaskiner til industrien branchen. Den opererer også inden for Dynamiske kontrolvægte, og metaldetektorer brancherne. Den er baseret i Malvern, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis