• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fødevarer - maskiner og udstyr

Resultater for

Fødevarer - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  FEMIA designer og bygger maskiner og udstyr til forberedning og en kontinuerlig termisk behandling af grøntsager, majs og frugt. I næsten 60 år har FEMIA leveret til brancher inden for dåsepakning, dybfrysning og friske fødevarer, på alle kontinenter. Fra modtagelse af produktet på fabrikken, til dets overførsel til emballering eller fryselinjen, har vi svaret til alle dine behov, med et stort udvalg af kapaciteter, på op til 20 ton pr. time: Modtagelse og linjeindføring, rensning, vaskning, sortering, klassificering, fjernelse af stilke, tilpasning, tilskæring, indføring og overførsel. Kontinuerlig termisk behandling: blanchering, nedkøling, genhydrering, dehydrering, tørring. Vi arbejder kontinuerligt på innovation og forbedring af vores maskiner, så vi kan imødese alle dine krav: Øgning af udbyttet fra dine linjer, bevarelse af kvaliteten af dine produkter, reduktion af vand- og energiforbrug, forenkling og reduktion af vedligeholdelsesomkostninger, øgning af dine maskiners levetid.

 2. SCHAAF TECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schaaf har altid været engageret i alle aspekter af fødevareekstrudering. Vores virksomhed har to kernekompetencer: For det første udvikler vi innovative anvendelser til ekstruderingsteknologien indenfor næringsmidler, og de relaterede, komplette produkter. For det andet fremstiller og producerer vi ekstruderede næringsmidler og de relevante maskiner som anvendes til ekstrudering af snacks, mysli, co-ekstruderede produkter, fladbrød, øjeblikkeligt mel osv. Vi leverer komplette, nøglefærdige systemløsninger til ekstruderede fødevarer, baseret på en direkte ekspansionsproces. Desuden kommer den seneste udvikling inden for den patenterede TURBO-ekstruderingsteknologi, som udelukkende fås gennem Schaaf. I forhold til tradition ... specialiseret i madlavningsekstrudering, identificeret verden over i forhold til kundernes mål, nyskabende, personlig forbundet med kunderne, medarbejderne og familien, fleksibel og alligevel ... ukompliceret og gennemsigtig!

 3. WEBER MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fra nøjagtig slicing med korrekt vægt samt fleksibel ilægning og emballering af salami / kødpølser, ost og fersk produkter. ; Weber Machinery er en af de førende systemudbydere til slicning / udskæring af applikationer samt automatisering og emballering af ferske produkter. Virksomhedens centrale mål er at gøre livet lettere for vores kunder med fremragende, individuelle løsninger og at gøre det muligt for dem at betjene deres systemer optimalt gennem hele livscyklussen. Weber group er der ialt ansat 1.450 mennesker fordelt på 22 lokationer i 18 lande og det er deres engagement og lidenskab, der bidrager til den samlede succes for Weber Group hver dag. Fra starten har virksomheden været familieejet og ledes i dag af CEO Tobias Weber, den ældste søn af virksomhedens grundlægger Günther Weber.

 4. YMCUP

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 2016 er YMCUP en producent af maskiner til papirkopper og print fra Istanbul i Tyrkiet. Fra begyndelsen af vores rejse har vi været fokuseret på at levere de bedste kvalitetsprodukter og service til vores kunder, med en effektiv og hurtig levering. Vores virksomhed ser innovation som nøglen til en bæredygtig succes, vi ser hver ny dag med et nyt perspektiv, og har stor fokus på innovationsaktiviteter takket være denne viden. Vi arbejder på at udvide vores sortiment ved at følge alle de teknologiske udviklinger. Vi fortsætter med hurtige investeringer, samtidig med vi skaber produkter i overensstemmelse med hensyn til mennesker og miljø. Vi har et omfattende produktsortiment, såsom: •Maskiner til papirkopper, •Maskiner til papirkopper med dobbeltvæg, •Maskiner til papirskåle, •Maskiner til salatskåle i papir, •Emballagemaskiner, •Print og stansemaskiner, •Trykmaskiner, •Maskintilbehør og reservedele. Vores maskiner til papirkopper kan fremstille forskellige størrelser og volumen for forskellige papirkopstørrelser, såsom 12 oz, 8 oz, 9 oz og mange flere! Gå til vores hjemmeside for at læse mere om vores produktsortiment. Vores mission er at følge kvalitetsstandarderne i forbindelse med valg af råmaterialer, og vi dækker alle processer fra produktion til levering til vores kunder. Som YMCUP følger vores produktion de internationale kvalitetsstandarder såsom ISO 9001: 2008 – ISO 14001-2004 – OHSAS 18001-2007 kvalitetsstyringssystem certifikationerne. Kontakt os for flere oplysninger!

 5. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Sydkorea

  Verified by europages badge

  Bageri og konfektureindustrien bruger "Rice Cake Machine" SYP Rice kage maskine kan klassificeres som bageri maskine eller konfekture maskine. Vi fremstiller Rice Cake Popping Machine. Denne Natural Cereal Popping Machine producerer kornflis eller kage kun ved hjælp af 100% naturkorn, for eksempel ris, brun ris, majs, byg osv. Ricecake-maskine kan producere kartoffelchips, sojabønner eller lignende ved hjælp af kartoffelpallet eller soja Bønnepallet. Da 100% kornmad er fremragende i næringsindhold og får et godt ry fra forbrugerne, er det let at kommercialisere. Vores SYP-serie har kompakt design og fremragende bekvemmelighed til brug. Det er også nemt at styre tid, tykkelse og form og er derfor meget udbredt fra forretningerne til fabrikkerne. Det kaldes også som ris kage popping maskine, popped kage maskine, ris popmaskine, majs kage maskine, puffing maskine, puffed kage maskine, koreanske ris kage maskine, pop maskine osv.

  Alle produkter for "fødevarer - maskiner og udstyr"

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FORMEX MAQUINARIA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Vi designer halvindustrielle maskiner til kager og udstyr til fødevareindustrien. Vi tilbyder løsninger til dosering af enhver slags dej og til fremstilling af mejeriprodukter, desserter og færdigretter. Vi er specialister i fabrikation af modulære arbejdsstationer til fremstilling af kageprodukter. Efter at have studeret dot projekt og ønskede produktion kan vi udvikle en linje, der egner sig til dine behov.

 2. ALPA MINING S.I.A.

  Latvia

  Verified by europages badge

  ALPA Mining er en leverandør af udstyr og maskiner til forskellige industrier: minearbejde og stenbrud, metal, landbrug samt emballage til fødevarebearbejdningsbranchen. Vi tilbyder også reservedele og forbrugsvarer til dit udstyr. Hvad enten du leder efter at investere i nyt udstyr, eller du køber brugt udstyr, så har vi det udstyr du har brug for. Vi understøtter ethvert udstyr som vi sælger, gennem vores service og eftersalgsservice, og vi tilbyder også løsninger for ekspreslevering.

 3. PROXES FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PROXES FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for FRYMAKORUMA France, STEPHAN France, og TERLET France brancherne. Den er baseret i Lognes, Frankrig.

 4. SHOPPING BASKET

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SHOPPING BASKET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for kurve, indkøbsvogne, møbelvogne, og vogn til supermarked brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 5. JING HENG SING TECHNOLOGY CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Verified by europages badge

  Virksomheden JING HENG SING TECHNOLOGY CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fødevareemballage, Autoklaver, Fødevareemballage, og Autoklaver brancherne. Den er baseret i Taichung, Taiwan R.O.C..

 1. TALLER AUTOREMA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TALLER AUTOREMA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for emballager, maskiner og udstyr til konserves, maskiner og udstyr til fødevarer, konstruktion af industrimaskiner, depalettering, Automatisering af industrimaskiner, og robotteknik til industrimaskiner brancherne. Den er baseret i Lorquí-Murcia, Spanien.

 2. SIGMA PROCESS ENGINEERING

  Danmark

  SIGMA er beliggende i Kolding, hvor vi producerer højteknologiske maskiner og forarbejdnings anlæg med komplette veje- og doserings systemer og temperaturregulering. Vi kan tilbyde skæring efter din tegning, skitse eller filer. Det gælder hvad enten det er et enkelt emne eller serieproduktion. Med vores laserskærer, kan vi tilbyde mere designfrihed, højere præcision og ensartet kvalitet. Laserskæring sikrer desuden mindre varmepåvirkning og en pæn, oxidfri snitkant. Vi har stor erfaring med håndtering og blanding af lavviskositet til meget viskose produkter og dosering / blanding og intern transport af pulverprodukter til fødevareindustrien, medicinalindustrien og kosmetikindustrien samt den kemiske / tekniske industri. Sigma arbejder i overensstemmelse med ISO 9001 standarderne og har siden 1970 arbejdet med en bred erfaring inden for design, fremstilling, levering og service, når det drejer sig om forarbejdning og blandeteknologi. Det er af stor betydning for Sigma, at vi på alle niveauer betragtes som en konkurrencedygtig, effektiv og fleksibel sparringspartner, der kan redde kunden fra de ofte for lange leveringstider. Ved en flad organisation, en stram administrativ kontrol og effektive design- og beregnings værktøjer sikrer vi, at kunden oplever en økonomisk besparelse i forhold til de priser, som konkurrenterne anfører på markedet. Sigma har opbygget et solidt og dybt forankret netværks samarbejde med et professionelt team af underleverandører..

  Alle produkter for "fødevarer - maskiner og udstyr"

 1. VIMESCO GMBH

  Tyskland

  Vimesco handler med tekniske industrivarer til eksport. Vores produktsortiment omfatter drevteknik, transportteknik, pumpeteknik, MSR-teknik, automatiseringsteknik, hydraulik og kuglelejer. Vimesco handler med tekniske industrivarer til eksport. Vores produktsortiment omfatter drevteknik, transportteknik, pumpeteknik, MSR-teknik, automatiseringsteknik, hydraulik, bilindustrien og lineærteknik. I den forbindelse går vi frem på følgende måde: 1.) Bearbejdning af dit tilbud inden for meget kort tid 2.) Forelæggelse af et fair tilbud, der svarer til markedsforholdene under udelukkelse af enhver garanti 3.) Forudbetaling af din faktura 4.) Afhentning efter modtagelse af betaling gennem vores spedition Vi garanterer en problemfri og seriøs afvikling

 2. DIGITALVÆGTEN

  Danmark

  På digitalvaegten.dk kan man finde alle former for digitale vægte. Vi sælger vægte til mange forskellige brancher på B2B-markedet. I fødevarebranchen, kan vi hjælpe med diverse vægte til brug i køkkener, slagterier og bagerier. Til langbruget sælger vi mange industrivægte, som kan veje store dyr. Til butiks- og lagerbrug har vi tællevægte, altså vægte som kan tælle hvor mange enheder, der bliver lagt på dem. Det er særlig nyttigt i brancher hvor man har mange små ting, som en del af ens varelager - og de kan spare meget tid i forbindelse med status! Til fitnessindustrien sælger vi fitnessvægte, hvilket blandt andet inkluderer vægte som kan foretage kropsanalyse. Til kontorer har vi et stort udvalg af brevvægte, som der stadig er behov for visse steder, men behovet daler med årene der går. Kort salg kan man finde alle slags vægte på vores hjemmeside, og søger man en specielvægt, som vi ikke har, vil vi gerne hjælpe med at skaffe den hjem, hvis det kan lade sig gøre, man skal blot tage kontakt til os.

 3. MAC VENTILER

  Danmark

  Mac Ventiler er verdens førende indenfor pneumatik. - Køb direkte fra producenten. Mac Ventiler tilbyder ventiler i mange størrelser og funktioner samt Mac Ventiler hænger ikke og har en lang cyklus. Mac Ventiler leverer løsninger som reducerer nedetid i produktionen så kunderne spare energi og penge. Mac Valves produkter, løsninger og services kan kun opnås igennem den eksklusive distributør i det land som kunden befinder sig. Som kunde hos din lokale Mac Valves distributør vil du opnå kosteffektive priser og vores produkter er blandt de bedste i verden. Mac Valves, har det største udvalg af ventiler som ikke hænger og har længere levetid. Mac Ventiler har erfaret at vi kan optimerer og effektiviserer produktionen selv om vores kunder mener at produktioner køre optimal. Mac Ventiler har også erfaring i at optimerer støvopsamler anlæg til den Automotive Industri og har mange løsnings forslag med store besparelser. Med 69 års erfaring igennem vores distributør netværk har vi samlet løsninger igennem årende i en database til vores kunder benefit. Dette er unik for vores produkter og vi er ikke bekende med nogen anden fabrikant der kan leverer en sådan ventil og løsning. MAC TÆNKER KUN I LØSNINGER OG ER ET GODT VALG DER VIL BENEFIT VORES KUNDER.

 4. TALLERES FELIPE SOLANO

  Spanien

  Vi er specialiseret i salg af maskiner til fødevareindustrien. Vi arbejder med originale reservedele eller efter mål og tilbyder effektiv teknisk assistance. Takket være vores store erfaring på området for køb og salg af maskiner designer og fremstiller vi brugerdefinerede dele til vores kunders behov.

 5. FABRICACIÓN DE ENVASADORAS PANIMEC

  Spanien

  Vi er specialiseret i halvautomatiske pakkemaskiner, lodrette pakkemaskiner, økonomiske, pakkemaskiner til pulver, etc. Vores priser er meget overkommelige, vi fokuserer på produkternes kvalitet, og anvender materialer og komponenter fra førende mærker. Vi producerer: Pakkemaskiner i Basica model , model ECO SEAL svejsemaskine model SEAL, maskiner til bagerier, maskiner fremstillet på bestilling.

 6. PROFIGAST EK

  Tyskland

  Velkommen hos ProfiGast eK! Mange tak for din interesse i vores produkter. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål. Kontakt os venligst! Vores produkter omfatter: Flødeskumsapparater, kulsyrekapsler, gaskapsler til fremstilling af flødeskum, stålkapsler fyldt med N2O

 7. EFOR NUTS ROASTING MACHINES

  Tyrkiet

  Virksomheden EFOR NUTS ROASTING MACHINES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kafferistning - udstyr, kaffebrændere, Kafferistning - udstyr, industrimaskiner, og tørrede frugter brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 8. TRED TECHNOLOGY SRL

  Italien

  Virksomheden TRED TECHNOLOGY SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Ripalimosani, Italien.

 1. FTPENGINEERING S.R.O

  Slovakiet

  Virksomheden FTPENGINEERING S.R.O, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Malacky, Slovakiet.

 2. ELECTRON INDUSTRIAL MACHINES

  Italien

  Virksomheden ELECTRON INDUSTRIAL MACHINES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for etikketeringsmaskiner, aftapningsmaskiner, flaskeproppemaskine, og flaskerensemaskiner til flaskepåfyldning brancherne. Den er baseret i Foiano Della Chiana, Italien.

 3. AENSA

  Spanien

  Virksomheden AENSA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Farmaceutiske specialiteter, skruemaskiner, Farmaceutiske specialiteter, og Kosmetik brancherne. Den er baseret i Ripollet, Spanien.

 4. MAURER GÉP KFT.

  Ungarn

  Virksomheden MAURER GÉP KFT., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner til behandling af frugt og grønsager brancherne. Den er baseret i Domaszék, Ungarn.

 5. KEYMAC PACKAGING SYSTEMS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden KEYMAC PACKAGING SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - maskiner og udstyr, hylstermaskiner, formemaskine til emballering, Anlæg til færdigretter, og Fødevarer - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Bristol, Det Forenede Kongerige.

 6. GENBOY MAKINA GIDA TEM. HIZ. TAŞ. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden GENBOY MAKINA GIDA TEM. HIZ. TAŞ. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 7. PROJE TASARIM EVI

  Tyrkiet

  Virksomheden PROJE TASARIM EVI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - pakkemaskiner til industrien branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - maskiner og udstyr, Fødevarer - maskiner og udstyr, anlæg og udstyr til fremstilling af sukkerglasserede mandler, og anlæg og udstyr til fremstilling af fløde, smør og yoghurter brancherne. Den er baseret i Sakarya, Tyrkiet.

 8. ELC CONSTRUCTION ÉLECTRONIQUE

  Frankrig

  Virksomheden ELC CONSTRUCTION ÉLECTRONIQUE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Voltmetre, Dekadekasser, signalgeneratorer, batteriladere, og Voltmetre brancherne. Den er baseret i Annecy, Frankrig.

 9. QUADROPAK PACKAGING SYSTEMS

  Tyrkiet

  Virksomheden QUADROPAK PACKAGING SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for pakkemaskiner til emballering brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 10. INDUSTRIAL WASHING MACHINES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden INDUSTRIAL WASHING MACHINES LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for industriel hygiejne, og anlæg med uv bestråling til desodorisation brancherne. Den er baseret i Birmingham, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Fødevarer - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

26.563 Virksomheder