• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fødevareindustrien - maskiner og udstyr

Resultater for

Fødevareindustrien - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. CROMMAC MAKINA METAL IMALAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til Crommac Makina, din pålidelige partner inden for en forbedring af effektiviteten af varme- og kølesystemer, fødevaremaskiner, industrielle maskiner, medicinske enheder, sundhedssystemer og mere. Strategisk placeret i Tuzla i Istanbul, er vores facilitet på 2.500 m2 dedikeret til at levere de bedste løsninger, for at imødese dine alsidige behov. Som en førende metalbearbejdningsvirksomhed, specialiserer vi os i fremstilling af et omfattende udvalg af produkter, inklusive ventilatorvarmere, fødevaremaskiner, sundhedsprodukter, affaldsspande, barbecue- og møbelprodukter. Vores ekspertise omfatter laserskæring, bøjning, svejsning og maling, hvilket garanterer præcision og kvalitet i ethvert projekt. Udforsk vores omfattende produktportefølje: •Fødevaremaskiner: Skrællemaskine til ananas, semiautomatiske appelsinjuicemaskine med kop, skrællemaskine til ananas med kabinet •Varme- og kølesystemer: Elektriske ventilatorvarmere, elektriske dekorative ildsteder, mindre varmere, industrielle varmere •Barbecue: Ildsteder, foldbar grill over ild •Postkasse og affaldsspande: Affaldsspand i glas til cigaretter, postkasser, affaldsspande til batterier, genbrugsspande •Møbler: Sofaborde med metalben •Medicinske enheder: Desinficerende apparat til borde, vægmonterede desinficerende apparater, stående desinficerende enheder med fodpedaler. Hos Crommac Makina er vi forpligtet til at levere en unik service takket være vores tekniske ekspertise, tillidsfulde samarbejde, innovative løsninger og rettidige leveringer. Spørg os !

 2. WEBER MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fra nøjagtig slicing med korrekt vægt samt fleksibel ilægning og emballering af salami / kødpølser, ost og fersk produkter. ; Weber Machinery er en af de førende systemudbydere til slicning / udskæring af applikationer samt automatisering og emballering af ferske produkter. Virksomhedens centrale mål er at gøre livet lettere for vores kunder med fremragende, individuelle løsninger og at gøre det muligt for dem at betjene deres systemer optimalt gennem hele livscyklussen. Weber group er der ialt ansat 1.450 mennesker fordelt på 22 lokationer i 18 lande og det er deres engagement og lidenskab, der bidrager til den samlede succes for Weber Group hver dag. Fra starten har virksomheden været familieejet og ledes i dag af CEO Tobias Weber, den ældste søn af virksomhedens grundlægger Günther Weber.

 3. AVITEQ VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  AViTEQ har siden 1939 tilbudt førsteklasses og pålidelige løsninger inden for vibrationstransportør- og procesteknik til mange forskellige industrigrene og bistår altid med sin globale service.

 4. FLOTTWEG SE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mere end 60 år har vi med Tyskland som produktionssted udviklet og fremstillet dekanteringscentrifuger, separatorer, båndpresser og anlæg, der værdsættes som ekstremt højtydende og driftssikre. De overtager nøglefunktion inden for mange industrielle områder ved klaring af væsker, separering af væskeblandinger og ved koncentrering og afvanding. Flottweg er en verdensførende opløsningsudbyder og centrifugeproducent på området mekanisk separationsteknik. Vores dekantere, separatorer og båndpresser, der udelukkende produceres i Tyskland, er en forudsætning for den høje effektivitet i vores kunders produktion og for deres slutprodukters fremragende kvalitet. Inden for den petrokemiske, kemiske, farmaceutiske industri og i næringsmiddelindustrien, men også i minedrift og på miljøområdet til behandling af spildevands- eller olieslam - overalt anvendes Flottweg's premiumprodukter og systemer med stor succes. Besøg os: www.flottweg.com.

 5. HEBOLD SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hebold Systems har i mange år leveret og udviklet individuelle løsninger inden for vakuumblande- og homogeniseringsteknik til farmaceutisk, kosmetik- og levnedsmiddelindustri. Der fabrikeres blandere som homogeniserings- og dispergeringsanlæg til fremstilling af creme, gele, salver, lotion og shampoo. Procesanlæggene til fremstilling af halvfaste forme kan leveres i standardstørrelser fra 5 til 10.000 l. Afhængigt af kundespecifikation består komplette anlæg af en eller flere HEBOLD-blandere med eller uden lågløfteanordninger, homogenisatorer, forfasebeholdere, vakuumsystemer, varme- og køleanordninger, rørledninger, gangbare platforme og styring med procesvisualisering og receptadministration.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Italien

  Verified by europages badge

  Opskæremaskinen af model S220/AF, der er lavet af anodiseret aluminium, er ensbetydende med hurtig vedligeholdelse og absolut hygiejne. Den kan finjusteres til skæretykkelser på mellem 0 og 15 mm og ned en tiendedel af en millimeter. Slibemaskinen er nem at montere, hvilket gør arbejdet nemmere for brugeren og garanterer en perfekt og effektiv skæring af produktet gennem tiden.

 2. SCHOLL APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden flyttede i 1959 fra Frankfurt til Bad Marienberg - hvor vi stadig hører hjemme – og dette gav os mulighed for konstant at videreudvikle og udvide vores produktsortiment på det 10.000 m² store virksomhedsareal. Sortimenter omfatter udstyr til tilberedning af retter (induktions-komfurer mv.), udstyr til præsentation af retter (servering, varmholde- og køleteknik) samt returnering af service (bakkevogne). Endvidere tilbyder vi et stort udvalg af møbler i specialstål (køkkenborde, vaske, varmeskabe osv.). Vi fremstiller produkter efter mål til kunderne, især når det gælder etablering af butikker og anlæg. Vi sælger vores produkter via forhandlere. På denne måde kan vi garantere kompetent rådgivning og hurtig service direkte på stedet. Vi oplyser gerne kontaktdata til slutkunderne. „Scholl … altid et skridt foran! “, for os betyder det, at vi altid kan reagere hurtigt og fleksibelt på de nyeste trends inden for branchen.

 3. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Sydkorea

  Verified by europages badge

  Bageri og konfektureindustrien bruger "Rice Cake Machine" SYP Rice kage maskine kan klassificeres som bageri maskine eller konfekture maskine. Vi fremstiller Rice Cake Popping Machine. Denne Natural Cereal Popping Machine producerer kornflis eller kage kun ved hjælp af 100% naturkorn, for eksempel ris, brun ris, majs, byg osv. Ricecake-maskine kan producere kartoffelchips, sojabønner eller lignende ved hjælp af kartoffelpallet eller soja Bønnepallet. Da 100% kornmad er fremragende i næringsindhold og får et godt ry fra forbrugerne, er det let at kommercialisere. Vores SYP-serie har kompakt design og fremragende bekvemmelighed til brug. Det er også nemt at styre tid, tykkelse og form og er derfor meget udbredt fra forretningerne til fabrikkerne. Det kaldes også som ris kage popping maskine, popped kage maskine, ris popmaskine, majs kage maskine, puffing maskine, puffed kage maskine, koreanske ris kage maskine, pop maskine osv.

  Alle produkter for "fødevareindustrien - maskiner og udstyr"

 4. IMETA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Producent af spindler og ruller til at sikre den bedste hæftning af enhver form for dåse, af enhver æskefabrik og til enhver producent af hæftemaskiner med det formål at opfylde de mest varierede behov hos slutbrugerne af disse i sektoren for Mad, Drikke og general line. Produktion af transformationssæt og reservedele til hæftemaskiner. Udstyr til formatskift (kasse, æske/låg) for hver model.

 5. SARONG SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Den privatejede virksomhed SARONG ligger i Reggiolo (RE) i Norditalien. Virksomheden startede i 1972 og var den første til at introducere den automatiske indpakningsmaskine (Mod. SG-12) til fremstilling af medicinske stikpiller. Gennem årene har SARONG udvidet sit sortiment af emballage og er begyndt at designe og fremstille maskiner til stikpiller (Mod. SAAS.). Lam Sarong har hjemsæde i Reggiolo (RE).

 1. BRUNO WOLHFARTH

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden blev grundlagt i 1960'erne af Bruno Wolhfarth, vores geniale og udholdende grundlægger, der har gennemført og fået patenteret vores sømløse, runde pladefilter, helt i rustfrit stål. Til denne opfindelse blev tilføjet vores elektriske pumper i rustfrit stål med fleksibelt skovlhjul i elastomer og patenter på sanitære elektriske pumper og elektriske pumper til titaniumsyrer.

 2. YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ystral er en hurtigt voksende, ejerstyret virksomhed inden for maskin- og anlægsinstallation. Vores fokus ligger på konceptudvikling og konstruktion af skræddersyede blandings-, dispergerings- og pulverfugtningsmaskiner samt specielle blandings-, dispergerings- og pulverfugtningsanlæg til strømningsmekanisk procesteknik. Derudover omfatter vores procesteknikker emulgering, homogenisering og blandingsdispergering. Vores hovedsæde ligger i Ballrechten-Dottingen nær grænsen til Frankrig og Schweiz. Vi driver forretning som en mellemstor virksomhed med over 270 medarbejdere og datterselskaber i Kina, Indien og Singapore samt adskillige afdelinger på verdensplan. Helt i tråd med dette videreudvikler vi konstant vores medarbejderes knowhow samt vores teknologier og opfylder dermed vore egne høje krav: ystral - 110% MIXING SOLUTIONS. Mellemstore virksomheder samt koncerner i forskellige brancher i hele verden nyder godt af procesoptimeringerne fra vores maskiner og anlæg. Uanset om det er til fremstilling af kemiske produkter, levnedsmidler, kosmetik eller farmaceutiske produkter - med vores maskiner og anlæg minimerer du dine procestider, reducerer anvendelsen af råstoffer og kan forbedre kvaliteten af dine produkter. Vores eksperter rådgiver dig gerne om hvordan du kan optimere dine produktionsprocesser, og hvordan du drager virksomme og effektive fordel af vores blandingsteknologier.

  Alle produkter for "fødevareindustrien - maskiner og udstyr"

 1. YONGMING MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  YONGMING MACHINERY fremstiller og leverer standardudstyr og skræddersyet udstyr til håndtering af afgrøder, fra rensning til omfattende bearbejdning. Produkter og tjenester går fra primære renseløsninger til produktionslinjer til afskalning, olieudtrækning og valg af chilier. Vores produkter omfatter: •Afskalningsmaskine til solsikkefrø •Luftfilterrenser •Kornpolering •Tyngdekraftadskiller •Afstener til korn •Farvesorteringsmaskine •Impulsstråle til opsamling af støv i poser osv. For at se mere henvises der til vores hjemmeside.

 2. RUSSELL FINEX LTD

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Virksomheden RUSSELL FINEX LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Sigtningssystemer, Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, industrifiltre, selvrensende filter, Sigtningssystemer, og Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Feltham, Det Forenede Kongerige.

 3. GROS SMOKEHOUSES POLAND

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden GROS SMOKEHOUSES POLAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger, Professionelle brændeovne, Kødkonserveringsudstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger, Professionelle brændeovne, Kødkonserveringsudstyr, og ovne til røgning af kød brancherne. Den er baseret i Goczałkowice Zdrój, Polen.

 4. UNNINOX EUROPE B.V.

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden UNNINOX EUROPE B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Venlo, Holland.

 5. EKOFLEX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EKOFLEX GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Büren, Tyskland.

 6. HERFRAGA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden HERFRAGA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Kassepakningsmaskiner, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, maskiner til konserves, mekaniske bearbejdninger, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, maskiner til konservessektoren, og Kassepakningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Carballo-A Coruña, Spanien.

 7. SWIENTY A/S

  Danmark

  Swienty makes filling machines, which can fill with a capacity of up to 700 liters per hour. Additionally, we produce automatic turntables, conveyor belts, lid sorters and lid fitters, which help make the filling process even more effective. Our automatic lines typically fill between 8-14 units per minute, and the most efficient lines as much as 20 units per minute. Our machines can be used to fill honey, mustard, jams, cosmetics, paint, glue and many other liquids into almost any packaging and at up to 95ºC.

  Alle produkter for "fødevareindustrien - maskiner og udstyr"

 8. SIGMA PROCESS ENGINEERING

  Danmark

  SIGMA er beliggende i Kolding, hvor vi producerer højteknologiske maskiner og forarbejdnings anlæg med komplette veje- og doserings systemer og temperaturregulering. Vi kan tilbyde skæring efter din tegning, skitse eller filer. Det gælder hvad enten det er et enkelt emne eller serieproduktion. Med vores laserskærer, kan vi tilbyde mere designfrihed, højere præcision og ensartet kvalitet. Laserskæring sikrer desuden mindre varmepåvirkning og en pæn, oxidfri snitkant. Vi har stor erfaring med håndtering og blanding af lavviskositet til meget viskose produkter og dosering / blanding og intern transport af pulverprodukter til fødevareindustrien, medicinalindustrien og kosmetikindustrien samt den kemiske / tekniske industri. Sigma arbejder i overensstemmelse med ISO 9001 standarderne og har siden 1970 arbejdet med en bred erfaring inden for design, fremstilling, levering og service, når det drejer sig om forarbejdning og blandeteknologi. Det er af stor betydning for Sigma, at vi på alle niveauer betragtes som en konkurrencedygtig, effektiv og fleksibel sparringspartner, der kan redde kunden fra de ofte for lange leveringstider. Ved en flad organisation, en stram administrativ kontrol og effektive design- og beregnings værktøjer sikrer vi, at kunden oplever en økonomisk besparelse i forhold til de priser, som konkurrenterne anfører på markedet. Sigma har opbygget et solidt og dybt forankret netværks samarbejde med et professionelt team af underleverandører..

  Alle produkter for "fødevareindustrien - maskiner og udstyr"

 1. PKO-SURA COMPANY

  Rusland

  PKO SURA LLC producerer industrielt konfektureudstyr til produktion af bolsjer, slik og konditorvarer til konfekture- og bageindustrien under mærkenavnet “Sura”. Producenten producerer maskiner og industrielt udstyr til konfektureindustrien: Hældemaskiner til fremstilling af fyldte chokolader og frugtgeléer, formningsområder til produktion af mysli, karamel, hematogen, småkager, kiks, køletransportbånd, spiralfrysere, æltemaskiner, glaseringsudstyr til fremstilling af konfektureglasur og chokolade osv. På anmodning fra kunden kan producenten også opstille en produktionslinje, der er klar til brug, til at overtrække og dekorere konditorvarer, fremstille fyldte chokolader, fremstille småkager og andet konfekt. PKO har produceret maskineri og udstyr til fødevareindustrien siden 2010. Produktionen af “Sura” konfektureudstyr er baseret på skræddersyede designs. De små maskiner er pladsbesparende og kan betjenes intuitivt.

 2. KELSTREAM

  Holland

  Kelstream bygger tromlevarmevekslere til inline køling eller -opvarmning af dit produkt. Kelstreams produkter anvendes almindeligvis til aseptisk forarbejdning af foderstoffer, fødevarer, lægemidler og non-food industrien. Kelstreams tromlevarmeveksler foretrækkes på grund af dens evne til at behandle varmefølsomme, middel- eller højviskøs, eller partikelholdige produkter, forbedre varmeoverførslen af viskøse produkter og minimere omfanget af burn-on eller tilsmudsning på varmeoverføringsfladen.

 3. CENTRIMAX - WINKELHORST TRENNTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Centrimax - Winkelhorst Trenntechnik GmbH er fullservice-leverandør af brugte, totalrenoverede centrifuger. Centrimax' produktsortiment dækker hele bredden af centrifugal separationsteknik. Dertil hører separatorer, sandfang, skubbecentrifuger, peeler-centrifuger, centrifuger med inverterende filter og rørformede centrifuger. Vi opkøber, totalrenoverer og sælger udelukkende industrielle maskiner fra anerkendte producenter som GEA Westfalia Separator, Alfa Laval, Flottweg, KMPT (Krauss Maffei), Siebtechnik, Heinkel osv. Maskinerne bliver skræddersyet med nye styreenheder til de individuelle krav og leveres med garanti eller sættes i drift ude hos kunden. Centrimax' aktiviteter er baseret på kvalitet, driftssikkerhed og fremragende produkter til prisen. Aktuelt har Centrimax mere end 700 centrifuger på lager. Med op til 70 % besparelse og kvalitet – Made in Germany.

 4. DFT TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  DFT Technology producerer autoklaver af mærket STOCK, der hovedsagelig benyttes til pasteurisering og sterilisering af et stort antal levnedsmidler, dog også inden for medicinalteknikken. Blandt de største anvendelsesområder kan nævnes babymad, kødvarer og pølser, færdigretter, supper, mælk, fløde, drikkevarer, grøntsager og frugt, fisk og foder til kæledyr. Fra laboratorieautoklav og damp-spray-autoklav til multiproces-autoklav sørger et bredt sortiment af forskellige systemer for et optimalt resultat inden for dit anvendelsesområde. Ud over autoklaver leverer DFT Technology tilbehør som f.eks. mellemlægsmåtter, bure og understel til autoklaver fra diverse producenter. Desuden tilbyder vi serviceydelser som f.eks. vedligeholdelse, temperaturfordelingsmåling, kalibrering af sensorer styringsombygning for alle fabrikater.

 5. PAKMA, UAB

  Litauen

  JSC PAKMA designer, producerer, tester, samler, udfører modernisering og vedligeholdelse inden for dosering, indpakning, emballering, køling og glasudstyr til fødevareindustrien. Selskabet arbejder inden for produktion af: produktionslinje af glaseret skørost GSL, kvarkdispenser, kølingstunnel, spiralafkøler, overtræksemner, transportanlæg, smeltetanke, lifte, champignon sorteringsanlæg, knuser, pizzatoppingslinje, ostepresse, udstyr til fremstilling af ost, mixere, doseringsmaskine til farmaceutiske produkter, pumper, specialudstyr.

 6. KESSEN MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Om Kessen Maschinenbau GmbH i Essen - Oldenburg. Maskinvirksomheden, som blev grundlagt i 2008, har specialiseret sig i design, fremstilling og salg af transportbåndssystemer og specialmaskiner til fødevareindustrien. Vi fokuserer især på håndtering af emballage. Adskillelse (afpakning) af beholdere, individuel transport, klargøring til påfyldning og lukning af beholdere er kernekompetencer i vores virksomhed. I samarbejde med vores partnere implementerer vi komplette linjer (skræddersyet) til din produktion, som leverandør eller som hovedentreprenør. Kunder over hele Europa sætter pris på vores erfaring, kontinuitet, ydeevne og innovation fra den succesrige familievirksomhed.

 7. CB SRL

  Italien

  I over 50 år har virksomheden CB Srl været specialiseret i fremstilling af instrumenter og tilbehør til professionelle køkkener, butikker og supermarkeder. Vi fremstiller især madlavningsapparater såsom gasdrevne og elektriske stegespidvendere med planetgear, ventilerede varmt og koldt stegespidvendere, lavastens- og elektriske grillapparater, el-pizza ovne, gas eller elektriske gyros til kebab. Blandt artiklerne til forretninger og supermarkeder er der forskellige typer manuelle pakkemaskiner i rustfrit stål.

 8. EACTECH®

  Portugal

  EACTECH er din teknologiske partner inden for tekstil-, fødevare-, farmaceutisk og kosmetikbranchen. Vi skaber integrerede og skræddersyede løsninger som er justeret til nutidens behov og fremtidens udfordringer. Virksomheden (tidligere kendt som Esteves Alves & Carvalho) blev grundlagt i 2000 i Portugals tekstilhub, Barcelos city. Siden da har de dedikeret sig til import, eksport, skræddersyet konstruktion og forsyning af udstyr til tekstilbranchen, fødevarebranchen, farmaceutisk industri og kosmetikbranchen. Siden 2019 har de også haft en fysisk tilstedeværelse i Spanien. I 22 år har vi forvandlet og innoveret maskinparken i den nationale branche, og i de sidste 5 også på tværs af landegrænserne. Vi hjælper virksomheder og ledere med at opnå deres maksimale produktivitet. For at følge med vores stigende vækst, er vi i gang med at bygge nye faciliteter, en ny hjemmeside og et nyt logistikcenter som er færdigbygget og allerede er fyldt med et stort lager, så vi hurtigt kan reagere på vores partneres henvendelser. Med en omfattende liste af referencer på de nationale og internationale markeder, er EACTECH stolt over at være en af nutidens mest respekterede virksomheder inden for forsyning af industrielt udstyr til deres segmenter, i både Portugal og Spanien. Find banebrydende teknologiske løsninger inden for sektorer som tekstil, fødevare, farmaceutisk og kosmetik, samt den seneste tilføjelse af det bedste udstyr inden for LED-reklamering. Ægthed. Excellence. Kreativitet. Teknologi. HØJTEKNOLOGISK FREMTID

 9. TELSCHIG-VERFAHRENSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Professionel håndtering af bulkgods. Højteknologiske løsninger inden for håndtering af bulkgods verden over I mere end 45 år har Telschig Verfahrenstechnik været en af verdens førende producenter af maskiner og anlæg til finskæring, åbning og tømning af sække og big bags samt til pneumatisk transportteknik og anlægsbyggeri i forbindelse med håndtering af bulkgods. Vores motto er "Vi leverer ikke maskiner, men løsninger", og vi skræddersyer hvert anlæg til den enkelte kundes ønsker. I denne forbindelse tilbyder vi forskellige procestekniske løsninger. Vi planlægger både helt nye produktionsanlæg og optimerer også eksisterende, komplekse produktionsprocesser ved hjælp af vores løsninger. Vores kernekompetencer er følgende: Finskæringsmaskiner (knusemaskiner), tømning af sække (anlæg til tømning af sække), big bag-håndtering (anlæg til tømning af big bags).

 10. ZEPPELIN SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Plastproducenter og -forsendelser: : Zeppelin er globalt førende med færdigtproducerede anlæg til håndtering af bulkgods. Plastforarbejder: I denne krævende branche er Zeppelin teknisk førende med hensyn til pvc-produktionsanlæg, compoundanlæg og anlæg til produktion af ledningskabler (VPE) i kabelindustrien. De komplekse opgaver kræver stort knowhow for at kunne udvikle optimale løsninger. Gummi- og dækindustrien: Fra modtagelse af råstoffer til opbevaring og materialehåndtering, vejning og dosering af sod, silika og olier samt andre tilsætningsstoffer og små komponenter frem til det brugsklare compoundcenter leverer Zeppelin komplette systemer med en enkelt proces. Fødevareindustrien: Modtagelse af råstoffer, opbevaring, udbringning, håndtering, produktion, dosering, blanding og styring. På alle områder udvikler vi noget enestående.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Fødevareindustrien - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

21.937 Virksomheder