• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fødevarefedt

Resultater for

Fødevarefedt - Import eksport

 1. CORNILLE SAS

  Frankrig

  CORNILLÉ har siden 2001 været ekspert i bearbejdning af sideprodukter af animalsk oprindelse, okse, og indsamler årligt 120.000 ton råmaterialer i Grand Ouest hos sine partnere, slagterier og opskæringsafdelinger fra grupperne AGROMOUSQUETAIRES (SVA Jean Rozé) og BIGARD. Disse sideprodukter omdannes til fedt, dehydrerede proteiner og knogleprodukter. CORNILLÉ har valgt at respektere prioriteringen af anvendelserne ved at fokusere på de mest relevante og de mest samfundsmæssige ansvarlige i sin produktion såsom menneskelig ernæring, foder til brugsdyr, foder til kæledyr, oliekemiske produkter, biobrændsel og gødning. CORNILLÉ og partnere forpligter sig til at nedsætte deres CO2-fodaftryk og bidrage til en cirkulær økonomi baseret på anvendelsen af vedvarende og bæredygtige ressourcer: • anvendelse af vedvarende ressourcer indsamlet i Frankrig + 100 % omdannelse til biobaserede produkter. • produktion af biobaserede proteiner og fedt med et lavere CO2-fodaftryk end importerede proteiner og vegetabilske olier (soja, palmeolie). • optimering af vores vand- og energiforbrug + permanent nedsættelse af miljøpåvirkningen. Eks: Dekarboniseret vanddamp fra energiomdannelsen af vores affald. • Til 70 % af vores varmeenergibehov, som erstatning for fossile brændstoffer, anvendes dekarboniseret vanddamp produceret af SAVE.

 2. FOODCOM S.A.

  Polen

  Handelsvirksomhed som arbejder inden for fødevarebranchen. Vi specialiserer os i handel med mejeriprodukter; vegetabilsk protein; fødevarer og foder tilsætningsstoffer. Vores tilbud er henvendt til virksomheder inden for B2B-branchen. Takket være vores team, har virksomheden mange loyale forretningspartnere, og vi udvider konstant. I 2019 vandt vi den præstigefyldte pris som den hurtigtvoksende virksomhed inden for fødevaresektoren i Polen. På nuværende tidspunkt er virksomheden registreret i fire europæiske lande - Polen, Tyskland, Holland og Italien.

 3. MÜNZER BIOINDUSTRIE GMBH

  Østrig

  Virksomheden MÜNZER BIOINDUSTRIE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fødevarefedt branchen. Den er baseret i Sinabelkirchen, Østrig.

 4. PLATINOIL

  Belgien

  Virksomheden PLATINOIL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for smøremidler, smøreolier, smøremiddel på plantebasis, smøringssystem, Antiklæbende, klæbehindrende smøremiddel, fødevarefedt, og fødevareindustri brancherne. Den er baseret i Awirs-Flemalle, Belgien.

 5. BEKO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BEKO GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarefedt branchen. Den opererer også inden for Margarine, Margarine, og solsikkeolier brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DI.GI.MA.

  Italien

  Virksomheden DI.GI.MA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarefedt branchen. Den opererer også inden for Mel og semulje, Bagværk, Beslag, bygge og anlæg, Hotel, animalsk fedt til madlavning, zooteknisk foder, Mel og semulje, mel til madlavning, og Bagværk brancherne. Den er baseret i Villanterio, Italien.

 2. SANABIO GMBH

  Tyskland

  I et årti har SanaBio GmbH været kendt for kvaliteten af ​​sine produkter og tjenester. Vi producerer og handler urteråvarer og hjælpestoffer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Vores produktsortiment inkluderer madolier, kosmetiske olier, æteriske olier, aromatiske ekstrakter, ekstrakter af aktiv ingrediens, urter og krydderier. For os er bæredygtighed ikke kun en marketingtrend, men grundlaget for vores virksomhedsbeslutninger. Vores økologiske certificering (DE-ÖKO-013), HACCP-standarder og vores registrering som fødevare- og foderproducent er et eksternt bevis på vores måde at arbejde på. Vi tilbyder også vores viden som en komplet service. Vi støtter eller overtager indkøb, især af sjældne råmaterialer og hjælpematerialer. Dette inkluderer leverandørvalg, importformaliteter og kvalitetsvurdering. Vi fremstiller også gerne færdige produkter på dine vegne. Derudover kan vi foretage en sikkerhedsvurdering af kosmetiske produkter.

 3. OTTO SCHACHINGER GES.M.B.H.

  Østrig

  Firmaet: I den nyopførte fabrik produceres med en af de mest moderne produktionslinjer og under streng kvalitetskontrol iht. EU-direktiverne. Her forarbejdes førsteklasses råvarer til de allesteds populære fedtegreve- og fedtprodukter. Vores højreollager til Euro-paller er EU-certificeret. Temperatur: -28°C Stabelhøjde: maks. 1, 8 m Stabelhøjde udhæng: maks. 5 cm på alle sider. I 1932 blev slagtervirksomheden Schachinger grundlagt, og fedt- og fedtegreveproduktionen blev startet op. Efter verdenskrigen skete udvidelsen til en kødforarbejdende virksomhed. I slutningen af 80erne blev fedt- og fedtegreveproduktionen udskilt som selvstændig virksomhed.

 4. EFKO GROUP OF COMPANIES

  Rusland

  I dag er EFKO virksomheden en af de største fødevareproducenter i Rusland, hvor de leverer solsikkeolie, margarine og fedt til kunder og industrielle fødevarebehandlingsvirksomheder. Virksomhedens enestående funktioner er fokus på førsteklasses produkter, innovation, en individuel tilgang og fokus på enhver klient. Virksomheden respekterer også miljøet, prøver at minimere produktionsaffald og anvende ressourcebesparende teknologier i enhver produktionsfase. Vi er glade for at kunne tilbyder vores kunder førsteklasses råmaterialer, som er fremstillet i overensstemmelse med de internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder (inklusive BRC, RSPO og Sedex certifikater).

 5. DREAMCELSIUS GROUP AFRICA

  Sydafrika

 1. VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN

  Belgien

 2. UPT GROUP SP. Z O.O

  Polen

 1. YUROK

  Ukraine

 2. QUENTARA(PVT) LTD

  Sri Lanka

 3. SHEABUTTERGUYS

  Det Forenede Kongerige

 4. AZZAYT SLU

  Spanien

 5. MEYVAS

  Tyrkiet

 6. PHARMALIFE DE MEXICO S.A DE C.V.

  Mexico

 7. EXELIXIS TRADING INTERNATIONAL LTD

  Malta

 8. MIXTRADE

  Polen

 1. GO.GUACAMOLE

  Mexico

 2. JA OIL RECYCLING CORP

  Forenede Stater

 3. ROBEL BELAY IMPORT & EXPORT

  Etiopien

 4. HOCHE BUTTER GMBH

  Tyskland

 5. GROUPE OLEUNA

  Ukraine

 6. TIANA FAIRTRADE ORGANICS LTD.

  Det Forenede Kongerige

 7. FIRMA PRODUKCYJNA -MARGARYNY

  Polen

 8. IMPORT S.R.O

  Tjekkiet

 9. MONAK LTD

  Det Forenede Kongerige

 10. NICHOLA

  Sydafrika

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis