• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fødevarefedt

Resultater for

Fødevarefedt - Import eksport

 1. FOODCOM S.A.

  Polen

  Handelsvirksomhed som arbejder inden for fødevarebranchen. Vi specialiserer os i handel med mejeriprodukter; vegetabilsk protein; fødevarer og foder tilsætningsstoffer. Vores tilbud er henvendt til virksomheder inden for B2B-branchen. Takket være vores team, har virksomheden mange loyale forretningspartnere, og vi udvider konstant. I 2019 vandt vi den præstigefyldte pris som den hurtigtvoksende virksomhed inden for fødevaresektoren i Polen. På nuværende tidspunkt er virksomheden registreret i fire europæiske lande - Polen, Tyskland, Holland og Italien.

 2. MÜNZER BIOINDUSTRIE GMBH

  Østrig

 3. PLATINOIL

  Belgien

 4. DI.GI.MA.

  Italien

 5. BEKO GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SANABIO GMBH

  Tyskland

  I et årti har SanaBio GmbH været kendt for kvaliteten af ​​sine produkter og tjenester. Vi producerer og handler urteråvarer og hjælpestoffer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Vores produktsortiment inkluderer madolier, kosmetiske olier, æteriske olier, aromatiske ekstrakter, ekstrakter af aktiv ingrediens, urter og krydderier. For os er bæredygtighed ikke kun en marketingtrend, men grundlaget for vores virksomhedsbeslutninger. Vores økologiske certificering (DE-ÖKO-013), HACCP-standarder og vores registrering som fødevare- og foderproducent er et eksternt bevis på vores måde at arbejde på. Vi tilbyder også vores viden som en komplet service. Vi støtter eller overtager indkøb, især af sjældne råmaterialer og hjælpematerialer. Dette inkluderer leverandørvalg, importformaliteter og kvalitetsvurdering. Vi fremstiller også gerne færdige produkter på dine vegne. Derudover kan vi foretage en sikkerhedsvurdering af kosmetiske produkter.

 2. OTTO SCHACHINGER GES.M.B.H.

  Østrig

  Firmaet: I den nyopførte fabrik produceres med en af de mest moderne produktionslinjer og under streng kvalitetskontrol iht. EU-direktiverne. Her forarbejdes førsteklasses råvarer til de allesteds populære fedtegreve- og fedtprodukter. Vores højreollager til Euro-paller er EU-certificeret. Temperatur: -28°C Stabelhøjde: maks. 1, 8 m Stabelhøjde udhæng: maks. 5 cm på alle sider. I 1932 blev slagtervirksomheden Schachinger grundlagt, og fedt- og fedtegreveproduktionen blev startet op. Efter verdenskrigen skete udvidelsen til en kødforarbejdende virksomhed. I slutningen af 80erne blev fedt- og fedtegreveproduktionen udskilt som selvstændig virksomhed.

 3. EFKO GROUP OF COMPANIES

  Rusland

  I dag er EFKO virksomheden en af de største fødevareproducenter i Rusland, hvor de leverer solsikkeolie, margarine og fedt til kunder og industrielle fødevarebehandlingsvirksomheder. Virksomhedens enestående funktioner er fokus på førsteklasses produkter, innovation, en individuel tilgang og fokus på enhver klient. Virksomheden respekterer også miljøet, prøver at minimere produktionsaffald og anvende ressourcebesparende teknologier i enhver produktionsfase. Vi er glade for at kunne tilbyder vores kunder førsteklasses råmaterialer, som er fremstillet i overensstemmelse med de internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder (inklusive BRC, RSPO og Sedex certifikater).

 4. DREAMCELSIUS GROUP AFRICA

  Sydafrika

 5. UPT GROUP SP. Z O.O

  Polen

 1. QUENTARA(PVT) LTD

  Sri Lanka

 2. YUROK

  Ukraine

 1. VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN

  Belgien

 2. SHEABUTTERGUYS

  Det Forenede Kongerige

 3. AZZAYT SLU

  Spanien

 4. MEYVAS

  Tyrkiet

 5. EXELIXIS TRADING INTERNATIONAL LTD

  Malta

 6. GO.GUACAMOLE

  Mexico

 7. MIXTRADE

  Polen

 8. JA OIL RECYCLING CORP

  Forenede Stater

 1. PHARMALIFE DE MEXICO S.A DE C.V.

  Mexico

 2. GROUPE OLEUNA

  Ukraine

 3. ROBEL BELAY IMPORT & EXPORT

  Etiopien

 4. HOCHE BUTTER GMBH

  Tyskland

 5. TIANA FAIRTRADE ORGANICS LTD.

  Det Forenede Kongerige

 6. FIRMA PRODUKCYJNA -MARGARYNY

  Polen

 7. IMPORT S.R.O

  Tjekkiet

 8. NICHOLA

  Sydafrika

 9. MONAK LTD

  Det Forenede Kongerige

 10. NOSTIMADA.GR

  Grækenland