• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fødevarefedt

Resultater for

Fødevarefedt - Import eksport

 1. CORNILLE SAS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  CORNILLÉ har siden 2001 været ekspert i bearbejdning af sideprodukter af animalsk oprindelse, okse, og indsamler årligt 120.000 ton råmaterialer i Grand Ouest hos sine partnere, slagterier og opskæringsafdelinger fra grupperne AGROMOUSQUETAIRES (SVA Jean Rozé) og BIGARD. Disse sideprodukter omdannes til fedt, dehydrerede proteiner og knogleprodukter. CORNILLÉ har valgt at respektere prioriteringen af anvendelserne ved at fokusere på de mest relevante og de mest samfundsmæssige ansvarlige i sin produktion såsom menneskelig ernæring, foder til brugsdyr, foder til kæledyr, oliekemiske produkter, biobrændsel og gødning. CORNILLÉ og partnere forpligter sig til at nedsætte deres CO2-fodaftryk og bidrage til en cirkulær økonomi baseret på anvendelsen af vedvarende og bæredygtige ressourcer: • anvendelse af vedvarende ressourcer indsamlet i Frankrig + 100 % omdannelse til biobaserede produkter. • produktion af biobaserede proteiner og fedt med et lavere CO2-fodaftryk end importerede proteiner og vegetabilske olier (soja, palmeolie). • optimering af vores vand- og energiforbrug + permanent nedsættelse af miljøpåvirkningen. Eks: Dekarboniseret vanddamp fra energiomdannelsen af vores affald. • Til 70 % af vores varmeenergibehov, som erstatning for fossile brændstoffer, anvendes dekarboniseret vanddamp produceret af SAVE.

 2. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Handelsvirksomhed som arbejder inden for fødevarebranchen. Vi specialiserer os i handel med mejeriprodukter; vegetabilsk protein; fødevarer og foder tilsætningsstoffer. Vores tilbud er henvendt til virksomheder inden for B2B-branchen. Takket være vores team, har virksomheden mange loyale forretningspartnere, og vi udvider konstant. I 2019 vandt vi den præstigefyldte pris som den hurtigtvoksende virksomhed inden for fødevaresektoren i Polen. På nuværende tidspunkt er virksomheden registreret i fire europæiske lande - Polen, Tyskland, Holland og Italien.

 3. SCHEDRO LLC

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHEDRO LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Margarine branchen. Den opererer også inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer, Ikke-chokoladeholdigt slik, Fødevarefedt, Vegetabilske olier, solsikkeolier, ketchup, mayonnaise, Raffineret solsikkeolie, og Tomatsauce brancherne. Den er baseret i Dnipro, Ukraine.

 4. MÜNZER BIOINDUSTRIE GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MÜNZER BIOINDUSTRIE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fødevarefedt branchen. Den er baseret i Sinabelkirchen, Østrig.

 5. PLATINOIL

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PLATINOIL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for smøremidler, smøreolier, smøremiddel på plantebasis, smøringssystem, Antiklæbende, klæbehindrende smøremiddel, fødevarefedt, og fødevareindustri brancherne. Den er baseret i Awirs-Flemalle, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DI.GI.MA.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DI.GI.MA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarefedt branchen. Den opererer også inden for Mel og semulje, Bagværk, Beslag, bygge og anlæg, Hotel, animalsk fedt til madlavning, zooteknisk foder, Mel og semulje, mel til madlavning, og Bagværk brancherne. Den er baseret i Villanterio, Italien.

 2. SANABIO GMBH

  Tyskland

  I et årti har SanaBio GmbH været kendt for kvaliteten af ​​sine produkter og tjenester. Vi producerer og handler urteråvarer og hjælpestoffer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Vores produktsortiment inkluderer madolier, kosmetiske olier, æteriske olier, aromatiske ekstrakter, ekstrakter af aktiv ingrediens, urter og krydderier. For os er bæredygtighed ikke kun en marketingtrend, men grundlaget for vores virksomhedsbeslutninger. Vores økologiske certificering (DE-ÖKO-013), HACCP-standarder og vores registrering som fødevare- og foderproducent er et eksternt bevis på vores måde at arbejde på. Vi tilbyder også vores viden som en komplet service. Vi støtter eller overtager indkøb, især af sjældne råmaterialer og hjælpematerialer. Dette inkluderer leverandørvalg, importformaliteter og kvalitetsvurdering. Vi fremstiller også gerne færdige produkter på dine vegne. Derudover kan vi foretage en sikkerhedsvurdering af kosmetiske produkter.

 3. EFKO GROUP OF COMPANIES

  Rusland

  I dag er EFKO virksomheden en af de største fødevareproducenter i Rusland, hvor de leverer solsikkeolie, margarine og fedt til kunder og industrielle fødevarebehandlingsvirksomheder. Virksomhedens enestående funktioner er fokus på førsteklasses produkter, innovation, en individuel tilgang og fokus på enhver klient. Virksomheden respekterer også miljøet, prøver at minimere produktionsaffald og anvende ressourcebesparende teknologier i enhver produktionsfase. Vi er glade for at kunne tilbyder vores kunder førsteklasses råmaterialer, som er fremstillet i overensstemmelse med de internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder (inklusive BRC, RSPO og Sedex certifikater).

 4. OTTO SCHACHINGER GES.M.B.H.

  Østrig

  Firmaet: I den nyopførte fabrik produceres med en af de mest moderne produktionslinjer og under streng kvalitetskontrol iht. EU-direktiverne. Her forarbejdes førsteklasses råvarer til de allesteds populære fedtegreve- og fedtprodukter. Vores højreollager til Euro-paller er EU-certificeret. Temperatur: -28°C Stabelhøjde: maks. 1, 8 m Stabelhøjde udhæng: maks. 5 cm på alle sider. I 1932 blev slagtervirksomheden Schachinger grundlagt, og fedt- og fedtegreveproduktionen blev startet op. Efter verdenskrigen skete udvidelsen til en kødforarbejdende virksomhed. I slutningen af 80erne blev fedt- og fedtegreveproduktionen udskilt som selvstændig virksomhed.

 5. MEANDROS LLC

  Ukraine

  Virksomheden MEANDROS LLC, er en Multi-Category, der opererer inden for Olivenolie branchen. Den opererer også inden for Fødevarefedt, solsikkeolier, Konserves, Fødevarefedt, og Raffineret solsikkeolie brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 1. YUROK

  Ukraine

  Virksomheden YUROK, er en Engrossalg, der opererer inden for Animalske olier og fedtstoffer branchen. Den opererer også inden for animalsk fedt til madlavning, fødevarefedt, og Genbrug af fedtstoffer brancherne. Den er baseret i Lviv Region, Ukraine.

 2. KENT FOODS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden KENT FOODS LTD, er en Distributør, der opererer inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele branchen. Den opererer også inden for Mejeriprodukter, Olier og fedtstoffer til fødevarer, fødevarefedt, Mejeriprodukter, og Olier og fedtstoffer til fødevarer brancherne. Den er baseret i Renfrew, Det Forenede Kongerige.

 1. UPT GROUP SP. Z O.O

  Polen

  Virksomheden UPT GROUP SP. Z O.O, er en Engrossalg, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Fødevarefedt, solsikkeolier, delikatesser, Fødevarefedt, og Raffineret solsikkeolie brancherne. Den er baseret i Warsaw, Polen.

 2. BEKO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BEKO GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarefedt branchen. Den opererer også inden for Margarine, Margarine, og solsikkeolier brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

 3. GLOBIQUE TRADING EXPORT

  Tyrkiet

  Virksomheden GLOBIQUE TRADING EXPORT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fødevarefedt branchen. Den opererer også inden for solsikkeolier, frugt og grøntsager, jernbeklædt dør, og fødevareindustri brancherne. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

 4. VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN

  Belgien

  Virksomheden VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarefedt branchen. Den opererer også inden for Margarine, Wienerbrød og boller, saucer, dybfrosne bagerprodukter, Margarine, og Wienerbrød og boller brancherne. Den er baseret i Ghislenghien, Belgien.

 5. MEYVAS

  Tyrkiet

  Virksomheden MEYVAS, er en Engrossalg, der opererer inden for Fodtøj branchen. Den opererer også inden for korn, sko engros, og fødevarefedt brancherne. Den er baseret i Mersin, Tyrkiet.

 6. AZZAYT SLU

  Spanien

  Virksomheden AZZAYT SLU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarefedt branchen. Den er baseret i Malaga, Spanien.

 7. SHEABUTTERGUYS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SHEABUTTERGUYS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarefedt branchen. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 8. MIXTRADE

  Polen

  Virksomheden MIXTRADE, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarefedt branchen. Den opererer også inden for olie og fedtprodukter brancherne. Den er baseret i Lublin, Polen.

 1. LTD

  Malta

  Virksomheden LTD, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Solsikkefrø branchen. Den opererer også inden for Fødevarefedt, Import-eksport - fødevarer og landbrug, melstoffer, rapsfrø, Fødevarefedt, og Import-eksport - fødevarer og landbrug brancherne. Den er baseret i ., Malta.

 2. MARIEM G

  Ukraine

  Virksomheden MARIEM G, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarefedt branchen. Den opererer også inden for Honning, Valnøddekerner, og Honning brancherne. Den er baseret i Mykolaev, Ukraine.

 3. HOCHE BUTTER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HOCHE BUTTER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarefedt branchen. Den er baseret i Uelzen, Tyskland.

 4. NOSTIMADA.GR

  Grækenland

  Virksomheden NOSTIMADA.GR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fødevarefedt branchen. Den opererer også inden for Smagsstoffer til madlavning, og spiseboner brancherne. Den er baseret i Athens, Grækenland.

 5. GROUPE OLEUNA

  Ukraine

  Virksomheden GROUPE OLEUNA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarefedt branchen. Den opererer også inden for Rapsolie brancherne. Den er baseret i Kharkiv, Ukraine.

 6. FIRMA PRODUKCYJNA -MARGARYNY

  Polen

  Virksomheden FIRMA PRODUKCYJNA -MARGARYNY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarefedt branchen. Den opererer også inden for margarine brancherne. Den er baseret i Gliwice, Polen.

 7. TIANA FAIRTRADE ORGANICS LTD.

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TIANA FAIRTRADE ORGANICS LTD., er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarefedt branchen. Den er baseret i Harrow, Det Forenede Kongerige.

 8. MONAK LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MONAK LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarefedt branchen. Den er baseret i Wembley Middlesex, Det Forenede Kongerige.

 9. IMPORT S.R.O

  Tjekkiet

  Virksomheden IMPORT S.R.O, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarefedt branchen. Den opererer også inden for basmati ris brancherne. Den er baseret i Praha 1, Tjekkiet.

 10. SALE SOLUTIONS S.R.L.

  Italien