• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fødevarefedt

Resultater for

Fødevarefedt - Import eksport

 1. MATTES KG

  Østrig

  Verified by Europages badge

  TRADING B.V. er en privat handelsvirksomhed i Holland med hovedkontor i Rotterdam. Vi er forpligtet til at give vores værdsatte kunder verdensomspændende forretningsløsninger, mærkevarer af høj kvalitet til overkommelige engrospriser med de bedste logistiktjenester. Vi er en af ​​Europas førende virksomheder inden for handel, engrossalg og distribution af drikkevarer, herunder sodavand og energidrikke, alkoholholdige og ikke-alkoholiske øl, mælk og mejeriprodukter, herunder babymælk, chokolade og konfekture, te og kaffe. Vi tilbyder produkter fra førende fødevareproducenter såsom Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo og Ferrero til virksomheder over hele verden. Vi har en omfattende forsyningskæde, og fremragende relationer med producenter. Vi leder konstant efter attraktive og nicheproduktkategorier og mærker, der er unikke og af interesse for kunderne. Vi vælger pålidelige leverandører, som lagerfører deres produkter, hvormed de er tilgængelige inden for 48 timer efter bestilling. Vi er ikke de første, vi er ikke de eneste, men vi er de bedste til at levere FMCG-mærker, som om vi var en del af din virksomhed. Vi er konstant på udkig efter nye forretningsmuligheder for dig samt innovative løsninger, og vi er stolte af vores værdier.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. EFKO GROUP OF COMPANIES

  Rusland

  Verified by Europages badge

  I dag er EFKO virksomheden en af de største fødevareproducenter i Rusland, hvor de leverer solsikkeolie, margarine og fedt til kunder og industrielle fødevarebehandlingsvirksomheder. Virksomhedens enestående funktioner er fokus på førsteklasses produkter, innovation, en individuel tilgang og fokus på enhver klient. Virksomheden respekterer også miljøet, prøver at minimere produktionsaffald og anvende ressourcebesparende teknologier i enhver produktionsfase. Vi er glade for at kunne tilbyder vores kunder førsteklasses råmaterialer, som er fremstillet i overensstemmelse med de internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder (inklusive BRC, RSPO og Sedex certifikater).

  Hjemmeside Open In New icon
 3. MÜNZER BIOINDUSTRIE GMBH

  Østrig

  Verified by Europages badge
 4. DI.GI.MA.

  Italien

  Verified by Europages badge
 5. SANABIO GMBH

  Tyskland

  I et årti har SanaBio GmbH været kendt for kvaliteten af ​​sine produkter og tjenester. Vi producerer og handler urteråvarer og hjælpestoffer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Vores produktsortiment inkluderer madolier, kosmetiske olier, æteriske olier, aromatiske ekstrakter, ekstrakter af aktiv ingrediens, urter og krydderier. For os er bæredygtighed ikke kun en marketingtrend, men grundlaget for vores virksomhedsbeslutninger. Vores økologiske certificering (DE-ÖKO-013), HACCP-standarder og vores registrering som fødevare- og foderproducent er et eksternt bevis på vores måde at arbejde på. Vi tilbyder også vores viden som en komplet service. Vi støtter eller overtager indkøb, især af sjældne råmaterialer og hjælpematerialer. Dette inkluderer leverandørvalg, importformaliteter og kvalitetsvurdering. Vi fremstiller også gerne færdige produkter på dine vegne. Derudover kan vi foretage en sikkerhedsvurdering af kosmetiske produkter.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. OTTO SCHACHINGER GES.M.B.H.

  Østrig

  Firmaet: I den nyopførte fabrik produceres med en af de mest moderne produktionslinjer og under streng kvalitetskontrol iht. EU-direktiverne. Her forarbejdes førsteklasses råvarer til de allesteds populære fedtegreve- og fedtprodukter. Vores højreollager til Euro-paller er EU-certificeret. Temperatur: -28°C Stabelhøjde: maks. 1, 8 m Stabelhøjde udhæng: maks. 5 cm på alle sider. I 1932 blev slagtervirksomheden Schachinger grundlagt, og fedt- og fedtegreveproduktionen blev startet op. Efter verdenskrigen skete udvidelsen til en kødforarbejdende virksomhed. I slutningen af 80erne blev fedt- og fedtegreveproduktionen udskilt som selvstændig virksomhed.

 2. KENT FOODS LTD

  Det Forenede Kongerige

 3. QUENTARA(PVT) LTD

  Sri Lanka

 4. VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN

  Belgien

 5. SHEABUTTERGUYS

  Det Forenede Kongerige

 1. AZZAYT SLU

  Spanien

 2. MEYVAS

  Tyrkiet

 3. PHARMALIFE DE MEXICO S.A DE C.V.

  Mexico

 4. GO.GUACAMOLE

  Mexico

 5. MIXTRADE

  Polen

 6. MARIEM G

  Ukraine

 7. ROBEL BELAY IMPORT & EXPORT

  Etiopien

 8. NOSTIMADA.GR

  Grækenland

 9. GROUPE OLEUNA

  Ukraine

 10. HOCHE BUTTER GMBH

  Tyskland

 1. TIANA FAIRTRADE ORGANICS LTD.

  Det Forenede Kongerige

 2. FIRMA PRODUKCYJNA -MARGARYNY

  Polen

 3. SALE SOLUTIONS S.R.L.

  Italien

 4. IMPORT S.R.O

  Tjekkiet

 5. MONAK LTD

  Det Forenede Kongerige

 6. NICHOLA

  Sydafrika