• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fødevareessenser

Resultater for

Fødevareessenser - Import eksport

 1. ANKLAM EXTRAKT GMBH

  Tyskland

  Anklam Extrakt GmbH producerer og sælger planteekstrakter af høj kvalitet til den farmaceutiske branche samt fødevare- og ernæringstilskudsindustrien. Foruden over vores premium ekstrakter, tilbyder vi også vores unikke brandede ingredienser Delphinol ® og MaquiBright ®. Som en ambitiøs virksomhed er vi lige så engagerede i fremskridt som i bæredygtighed. På den ene side er vi fokuseret på at sikre de mest moderne processer og produktionsfaciliteter, og på den anden side tidløse værdier såsom ærlighed, retfærdighed, pålidelighed og knowhow hos erfarne medarbejdere. UNLIMITED EXTRACT SOLUTIONS. MADE IN GERMANY.

 2. P.A. AROMATICS FLAVORS SRL

  Italien

  P.A Aromatics Flavors har siden 1984 fremstillet, produceret og markedsført smagsstoffer til fødevarer, konfekture, drikkevarer og likører og til den farmaceutiske industri. Aromaer til krydrede og søde produkter, drikkevarer, til bagning, kager og mælkebaserede produkter. Essenser og ekstrakter til parfume og kosmetik. UNI EN ISO 9001.

 3. AROMI MEDITERRANEI VISA SRL

  Italien

 4. MANUFACTURAS TABERNER

  Spanien

  Vi har siden 1953 udviklet og skabt smagsstoffer til hvert produkt for at tilbyde dem til industrislagterierne og yde dem en smule mere service. Vores personale med ansvar for udvikling har produktionslinjer der opfylder de højeste kvalitetsstandarder til produktion af krydderiblandinger og ingredienser, et laboratorium der er på forkant inden for kvalitetskontrol af ​​vores produkter. Disse værdier kombineret med tekniske viden hos vores medarbejdere har gjort det muligt for os at skabe en bred vifte af produkter.

 5. COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY

  Frankrig

  Algovital er specialiseret i fremstilling af økologiske pleje- og kosmetikprodukter såsom gels, cremer og olier. På baggrund af 40 års erfaring og tillid fra producenter af æteriske olier i Frankrig og i resten af verden tilbyder vi et stort udvalg af 100% naturlige, rene og økologiske æteriske olier for at imødekomme kundens behov. Vores produkter har mange forskellige anvendelser såsom kosmetik, kosttilskud, energidrikke, lægemidler, parfume og aromaterapi. Vores olier pakkes i metaltønder fra 1 kg til 1 ton. Som anerkendte leverandører kan vi ledsage kunden gennem hele produktionsprocessen fra de første studier til den strengeste kvalitetskontrol. ALGOVITAL er engageret fra råproduktet til det færdige produkt. Vores f&u-laboratorie stiller sin knowhow og sin kreativitet til kundens rådighed for at udvikle skræddersyede kvalitetsprodukter.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FABSTER AROMATIQUE

  Frankrig

 2. PIZZA E ALTRO, S.L

  Spanien

 3. FLANDOR FLAVOURS INTERNATIONAL

  Belgien

 4. TROPAL MEDIA GMBH

  Tyskland

 5. AIOH - ALL IN ONE HEUREKA

  Østrig

 1. L.R. FLAVOURS & FRAGRANCES INDUSTRIES S.P.A.

  Italien

 2. PAXMAN LTD

  Grækenland

 1. WUXI ORIENT ANTS PACKAGING CO.,LTD.

  Tyskland

 2. NAFOODS GMBH

  Tyskland

 3. ANAROMA

  Tyrkiet

 4. BRESTPRODUKT

  Serbien

 5. ESSENTIALOIL.IN

  Indien

 6. CITRUS MEDITERRÁNEO

  Spanien

 7. JUST FALAFELS

  Tyskland

 8. ZQDINGCHENG MACHINERY CO.,LTD

  Kina

 1. SUNDERBAN VOF

  Holland

 2. FOODPLANET

  Spanien

 3. SOLAROM

  Italien

 4. PIZZERIA SAN NICOLA

  Italien

 5. SISTIU

  Italien

 6. SHANDONG HUANGXIN KITCHEN INDUSTRY LIMITED COMPANY

  Kina

 7. EVOCATIVE MANAGEMENT SERVICES

  Forenede Stater

 8. AITVARAS UAB "FORTIMA"

  Litauen

 9. JILIN PROVINCE JUHUI IMP&EXP TRADE COMPANY

  Kina

 10. FLAVOLOGIC GMBH

  Tyskland