• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fødevareemballage

Resultater for

Fødevareemballage - Import eksport

 1. EFEKT PLUS

  Polen

  Efekt Plus er en førende europæisk producent af stretchfolie til manuel emballage og maskinomviklere. Vi har været på plastfoliemarkedet siden 2006. Vi fremstiller stretchfolie med CAST-metoden, dette omfatter maskinfolier, fødevarefolier, jumbo-folier, manuelle folier (også præstretch) i forskellige farver. Vores produkter er miljøvenlige: multilag og tynde polyætylenfolier er tilgængelige i forskellige kvalitetsgrader. Disse er dedikerede løsninger for enhver produktions-, logistik-, distributions- og fødevareindustri. Hvorfor vælge Efekt Plus: - Meget høj kvalitet af alle former for stretchfolier - Stor produktionskapacitet som er garanteret af 7 moderne produktionslinjer, som findes på to produktionsfabrikker i det sydlige Polen. - Innovative produkter i stretchfoliebranchen, hvilket omfatter verdens første præstretchfolie som fremstilles direkte på produktionslinjen. - Tynde og robuste miljøvenlige folier. - Internt R&D-laboratorium som kontinuerligt overvåger kvaliteten af vores produkter - Automatiseret produktion baseret på palletering og opbevaringsrobotter - Lukket produktionskredsløb, hvilket minimerer efterfølgende produktionsaffald. - Pro-biologiske produkter, kan genbruges fuldt ud. Den kvalitet vi tilbyder bekræftes af vores ISO 9001: 2015- og ISO 14001: 2015-certifikater. Vi garanterer konkurrencedygtige priser direkte fra producenten, og de bedste stretchfolier som findes på markedet. Du er altid velkommen til at kontakte os. Vores eksport dækker alle lande i Europa.

 2. BERGAMA PLASTIK

  Tyrkiet

  Med en omfattende viden som spænder mere end 50 år, er Bergama Plastik en førende emballageproducent fra Tyrkiet. Med vores hovedkontor beliggende i Bergama-Izmir i Tyrkiet, har vores virksomhed etableret sig selv som førende i branchen, med en imponerende produktionskapacitet på 10.000 ton pr. år. Vores fabrik har et enormt lukket område på 9.000 m2 foruden et omfattende åbent område på 28.000 m2. Vi er en af de få virksomheder i Europa som er i stand til at producere plastindsprøjtning (PP/IML og PS), thermoform og blæseprodukter. Vi tilbyder et omfattende udvalg af produkter, som omfatter: Krystalprodukter: Krystalhjørner, krystalcirkler, krystalbakker og særlige produkter. PP- og IML-emballageprodukter: Med PP og IML firkantede og afrundende variationer Engangsartikler: porcelæn, drikkeglas, bestik, skåle og tallerkener PET-krukker: firkantede og afrundende variationer Adskiller og Thermoform produkter: firkantede og afrundende muligheder, honningskåle og flasker. Vi er stolte over at levere funktionelle, innovative og kreative løsninger på tværs af forskellige brancher. Vi har kunder på tværs af fire kontinenter og i mere end 50 lande, og Bergama Plastik har udviklet sig til at være en global førende virksomhed inden for fast emballage. Vores omfattende faciliteter omfatter et R&D-center samt et fuldt udstyret formningsværksted, hvilket giver os mulighed for at producere et omfattende udvalg af fast emballageteknologier under ét tag. Vores produktion udføres i henhold til følgende certifikationer: ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Kontakt os for flere oplysninger!

 3. KARE-PACK

  Tyrkiet

  Kare Pack fra Tyrkiet, er en miljøvenlig og sikker producent af emballagematerialer. Vi fremstiller papirskåle i høj kvalitet med førsteklasses papir. Takket være alle nødvendige sundhedscertifikater, inklusiv BRC, bruges vores skåle over hele verden. Du kan finde dem vedhæftet. Vi kan udføre alle former for printkrav på vores skåle. Med vores perfekte låg vil du have særdeles tilfredse slutbrugere. Vi har særdeles konkurrencedygtige priser og leveringstider. Vores grundlæggende filosofi er at levere en 100 % kundetilfredshed; det er grunden til, at vi som Kare Pack konstant fornyer os selv, ved at følge den nyeste teknologi så vi kan tilbyde vores kunder bedre kvalitet, mere robuste produkter med særlig opmærksomhed på designet. Tøv ikke med at kontakte os hvis du har nogen spørgsmål. Vi ser frem til et succesfuld arbejdsforhold.

 4. METPACK

  Tyrkiet

  Met Pack, der har hovedkontor i Istanbul, er en førende producent inden for PE pap i Tyrkiet siden 2016. Vores mission er at levere produkter af høj kvalitet til vores kunder med de nyeste teknologier, ved at følge udviklingen og teknologiske innovationer inden for papirsektoren i verden. Vi ønsker at udvikle produkter, der matcher vores kunders behov. Vi producerer sterilt pap til fødevarer i overensstemmelse med internationale standarder, tilpasset den direkte kontakt med fødevarer. Alle vores produkter, herunder engangspapbægre, -suppeskåle, -nuddelbokse, -iscremebeholdere, -popcornæsker osv. er produceret med DL-polyætylencoatet papir. Vores produkter fås i forskellige størrelser og vægte i overensstemmelse med vores kunders ønsker. Vores mål er at kombinere coatingen, der er velegnet til fødevarer, med papir. Vi ønsker fortsat at investere i de nyeste produktionsfaciliteter mens vi fremmer vores tradition inden for innovation og fremragende service i hele verden for at yde den bedste service til vores kunder. Da vi søger efter nye samarbejdsmuligheder, er vores mål at udvide vores aktiviteter i hele verden. Desuden er vi stolte over at være certificeret i henhold til ISO 9001 og ISO 2200 standarderne. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 5. SYNERLINK

  Frankrig

  Synerlink, en del af den amerikanske gruppe Barry-Wehmiller Packaging Systems, er en erfaren leverandør af løsninger inden for lineær påfyldning og hård emballage til mejeriprodukter, drikkevarer og andre fødevareprodukter. Vi er førende på markedet for design og fremstilling af integrerede emballeringslinjer og producerer med maksimal ydelse ultra rene og aseptiske produkter med forlænget opbevaringstid. Vi fører mærkerne Arcil, Ermi, Dairy Pack, Dinieper og Aprium og tilbyder en bred vifte af løsninger: Maskiner af typen form-fill-seal (FFS) og fill-seal (FS med præformede krukker og flasker), der kan ledsages af robotiserede løsninger til slutprocesser såsom sleevage, transfer, yderemballage, optagning, pakning i kasser og på paller.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MONOMERO INDÚSTRIA DE PLÁSTICOS LDA

  Portugal

  Monómero startede i 2001 med at forvandle råmaterialer i plast til alle former for emballageprodukter. Vi har det mest avancerede udstyr, så vi kan skabe de bedst mulige produkter som opfylder vores kunders krav. På den tekniske side har vi ekstruderingsudstyr, printpresse i høj kvalitet med 8 farver, laminering uden opløsningsmiddel, samt de mest avancerede posefremstillingsmaskiner til at fremstille kontrollerede atmosfæriske produkter (MAP), BIO nedbrydelige POSER og meget mere. Vi arbejder også på at fremstille fleksibel folie og emballage i termoplast, især for brug inden for levnedsmiddelbranchen. Derudover har vi det bedst kvalificerede personale. Vores primære mål er at arbejde sammen med vores kunder, finde de bedst mulige løsninger for deres emballagebehov, samt finde og udvikle nye produkter. Vores virksomhed står for miljøbeskyttelse og opnå dette mål. For eksempel udfører vi vores genbrug indendørs, for at sikre at alt vores plastaffald genbruges i vores produktionsproces. Vi er også kendt for innovation; vi er altid åbne for nye ideer. Vi er også involveret i sociale anliggender. Det er grunden til, at vi støtter det lokale samfund, lige fra lokale parter til børnesport. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. FLEROS KUNSTSTOFFE GMBH

  Tyskland

  Som specialist inden for alle former for plastemballager, har vi specialiseret os i produktion af runde og firkantede plastbakker, -dåser, opbevaringsspande samt forseglede bakker og firkantede spande. Vi har udarbejdet løsninger til følgende brancher og industrier: Tobak, levnedsmidler/mad, delikatesser, frugttilberedning (-forarbejdning), grøntsagsforarbejdning, flødeost, kemikalier, lakering & maling. Vi producerer plastemballager til frugt og grøntsager. Uanset om du har brug for plastbakker, runddåser i plast, firkantede bakker eller låg, så kan vi tilbyder dig enhver form og størrelse. Opbevaringsspande eller plastspande fra vores sortiment, bliver som plastbakker og vores andre produkter, fremstillet af førsteklasses plast der er velegnet til levnedsmidler. Foruden de forskellige plastdåser og opbevaringsspande, er kasser og paller i plast også en fast del af vores sortiment.

 3. TYMOS GROUP

  Polen

  Polsk virksomhed som begyndte med crepe- og silkepapir tilbage i 2003, og som indtil videre har fremstillet disse i mere end 18 år. Som ejere ved vi, at vi har opnået excellence inden for dette område. Vores produkter kan i dag findes i 17 europæiske lande. Vi har opnået vores succes, fordi TYMOS-mærket altid kan kendes pga. deres kvalitet og opmærksomhed på brugersikkerhed, hvilket er bekræftet af vores europæiske certifikater ISO 9001 og ISO 22000. Vores kunder er en udtalelse til vores forbrugers velvære, respekt for vores produkters distributører, kvaliteten af de materialer vi bruger, samt vores kontinuerligt forbedrede teknologiske processer. Ved at have vores egen fabrik betyder det, at vi har bedre kontrol over de produkter vi leverer, idet kvalitet er grundlæggende for alle vores produkter. Det betyder også, at vi kan imødese et større antal ordrer, og dermed matche vores kunders forventninger med hurtig levering, bevare vores serviceniveau, og samtidig have en international rækkevidde som vi alle kan være tilfredse med. Vi leverer til grossister og industrielle kunder. Efter at have arbejdet i mange år på at opnå ekspertise i vores branche, og efterfølgende opnået dette mål inden for produktion af crepe- og silkepapir, har vi forvandlet vores virksomhed til en gruppe af brands, og dermed tilføjet flere professioner til vores portefølje. I dag består vores virksomhed af 4 afdelinger: CREPEPAPIR, BAGEPAPIR, PAPIRSPOSER, PAPIRSKOPPER OG SKÅLE Kontakt os for flere oplysninger!

 4. INNOVA SUPPLY & SERVICES GMBH

  Tyskland

  Dynamisk, erfaren og teknisk højt kvalificeret, det er sådan vi viser hvad vi kan, på vores hovedområder, som er is, mejeri, delikatesser, slik og kæledyrsfoder. Som en specialist i vores branche, har vi internationalt gennem flere år, skabt os et godt omdømme hos vores kunder og samarbejdspartnere, ikke mindst takket være vores service, kreativitet og fleksibilitet. INNOVA SUPPLY & SERVICES GMBH er din partner når det kommer til udvikling og fremstilling af emballage til levnedsmidler, hvad enten det er fremstillet af sprøjtestøbt eller termoformet plast, eller hårde papirmaterialer. Fra ide til udvikling og produktion, til det færdige produkt, er der altid en kontaktperson tilgængelig under hele processen. Denne mulighed for at handle et sted, gør dine indkøb nemmere, sænker omkostningerne og tilbyder et højt sikkerhedsniveau.

 5. LOESCH VERPACKUNGSTECHNIK GMBH + CO. KG

  Tyskland

  LoeschPack er specialist, når det gælder emballeringsmaskiner, komplette anlæg til indpakning af chokolade, tyggegummi, sukkervarer, langtidsholdbare bagervarer, Food og Nonfood. Vi udvikler og producerer innovative emballeringskoncepter, system- og serviceløsninger med højeste professionalitet og fleksibilitet. At skabe merværdi for vores kunder er vores pligt som strategisk vigtig partner og teknologi- og innovationsfører.

 1. CHRISTIAN DELORME S.A.S.

  Frankrig

  Vi har over 12 års erfaring og ledsager virksomheder i deres udvikling ved at tilbyde kvalitetsrig emballage i metal. Vores hovedafdeling ligger i nærheden af Lyon, Frankrig. Vi er specialiseret i design og fremstilling af dekorativ emballage i hvidblik efter kundeønske. Vi udvikler nye emballageprojekter til franske producenter af kiks, chokolade, kaffe og gaveartikler. Vores ekspertise gør os i stand til at ledsage kunden i alle dennes projekter, fra de mest enkle til de mest komplekse. Kundetilfredshed er vores prioritet.

 2. DAKLAPACK DEUTSCHLAND

  Tyskland

  DaklaPack udvikler innovative emballageløsninger til alle brancher. Vi ekstruderer, trykker og laminerer plastfilm og former dem til individuelle pakninger. Vi arbejder konstant på innovative emballageløsninger til fødevarer, kemikalier, automatiske dispensere, medicinsk udstyr og endda medicinske forbrugsvarer.Vi producerer stående poser, stående poser med tud, kileposer, boksposer, kaffeposer, vinposer med kasser, medicinske transportløsninger, forsendelseskasser/emballage og konvolutter plus meget mere. Vi opretter testsæt og tilbyder den tilknyttede behandlingstjeneste - fra nationale testprocedurer til private sundhedstest - endda skræddersyet software med programgrænseflader og sikker datatransmission, helt skræddersyet efter kundens krav. Vi tilbyder kontraktfyldning - vi fylder fine korn og tørvarer og endda alkoholholdige drikkevarer i enkeltpakker i vores HACCP-påfyldningsrum.

 1. GORDOPACK GMBH

  Tyskland

  Siden 1972 har Gordopack GmbH været en mellemstor virksomhed inden for fremstilling, forarbejdning og salg af PE-film med base i Lindlar i Oberberg-distriktet. Vi bruger de seneste teknologier til vores produkter, produktion og organisation. Som en BRC-certificeret virksomhed fremstiller vi folie til fødevarer og lægemidler efter GMP-standarden, foruden andre produkter og varer. Emnet "bæredygtighed" er vigtigt for os. Vi har derfor sat os som mål, at producere minimum 30 % af vores produktionsvolumen ud af ​​genbrugsplast i 2025. Alle vores produkter kan genbruges 100 %. Vores GP-Sustain produktsortiment tilbyder hygiejnisk beskyttelse til brug i landbrugs-, fødevare-, farmaceutiske og servicesektoren, som f.eks. selvbetjeningsskranker. Afhængigt af kundens krav, består vores GP-Loop produktsortiment af 30 %, 50 % eller 70 % genbrugsplast, og bruges til produktemballage, transport, industri og detailhandel samt til beskyttelse af enhver form for varer. Vi vil beskytte vores miljø med vores emballageløsninger og vise, at folieemballage med det rigtige råmateriale og design kan yde et bidrag. Vi konstruerer: Fladfolie, coex-folie, rørformet folie, sideformet folie, krympefolie, semi-rørfolie, maskinfolie, genbrugsfolie, afdækningsfolie, udskæringer, pallehætter, poser, flade poser, poser med bundsøm, foldeposer, afdækningshætter, krympehætter.

 2. ATS-TANNER BANDING SYSTEMS AG

  Schweiz

  ATS-Tanner Banding Systems AG er leverandør af højkvalitets båndløsninger til salgsemballage og emballage inden for logistik. Systemudbyderen er specialiseret i materialebesparende bundtning af alle former for produkter til logistiske formål samt økologisk, salgsfremmende og kundevenlig salgsemballage. Det hele fra en og samme leverandør: Båndmaskiner fra den semi-automatiske enkeltstående model til fuldautomatiske systemer integreret i produktionslinjen, miljøvenligt båndmateriale fremstillet af papir og folie, verdensomspændende service- og vedligeholdelsesnetværk, kompetent rådgivning. Vores egne udviklings- og produktionsafdelinger sikrer løbende forbedringer, nye produktlinjer og løsninger til individuelle og komplekse krav. Båndmaskiner og båndmateriale fra ATS er i brug over hele verden. Erfaringen og puljen af ​​referencer inden for alle brancher og anvendelsesområder er tilsvarende stor.

 3. AKOMEX GROUP

  Polen

  Akomex Group er en førende producent af papemballage i Europa, som har mere end 50 års erfaring på markedet. Vi kontrollerer tre fabrikker (Akomex, DrukPak, PlanoPack) i Polen og Danmark, og fremstillet papemballage, brochurer, mærkater, bakker, laminerede ark og andre produkter af høj kvalitet. Vores produkter er designet til brancher som farma, fødevare, personlig hygiejne, elektronik, teknologi eller tilbehør til hjemmet. Derudover udfører vi også individuelle projekter, som strengt overholder de særlige forhold for markedet og kundens ønsker. Moderne maskiner tilbyder vores kunder mange former for færdig emballage, som varmestempling, prægning (inklusive blindskrift), laminering, olie, dispersion og UV-lakering. Dette sikrer, at produktet skiller sig ud på hylden. Akomex Group specialiserer sig også i anti-forfalskningsmetoder til emballage, som skjulte koder, mikroprint, reaktiv møntblæk, pigmenteringslak og dobbelteffekt. Akomex Group har FSC-certificering hvilket garanterer, at vores råmaterialer kommer fra ansvarlige kilder. Derudover er Akomex Group også certificeret af IMS, BRCGS-emballagematerialer v 6, FSC®, EN ISO 9001, EN ISO 14001, EN ISO 15378. Endvidere har Akomex Group modtaget en bronzemedalje fra det førende klassificeringsbureau, EcoVadis. Hvis du sætter pris på høj kvalitet og et fleksibelt samarbejde – så bør du kontakte os!

 4. SPIES PACKAGING / SPIES KUNSTSTOFFE GMBH

  Tyskland

  Fremstillingen af plastemballager har været vores passion i mere end 55 år. Som førende producent af sprøjtestøbte plastemballager tilbyder vi et utal af muligheder til at emballere fødevarer og også nonfood artikler fagligt korrekt og sælge dem med succes. Vores kunder sætter pris på os som innovativ udviklings- og systempartner. Vi designer nye artikler, konstruerer og bygger værktøjer til sprøjtestøbning og seriefremstiller dem: Alt fra samme leverandør i Tyskland. "Kunsten at emballere" er noget vi kan på højt niveau, i hver detalje, med masser af passion og personlighed. Vi seriefremstiller pålideligt og er eksperter i individuelle krav og kundebehov. Med den innovative IML-metode (In-Mould-Labeling) udformer og pynter vi helt efter kundens individuelle ønske. Med højtautomatiserede præcisionsmaskiner og -anlæg og jævnlige investeringer i vores teknologipark samt intern værktøjsbygning garanterer vi optimale betingelser og fremtidsorienterede processer. Som familievirksomhed med regionale rødder værdsætter vi tradition og er fremtidsorienteret. Vi er en pålidelig og samtidig innovativ partner for vores kunder og vores team. Emner som digitalisering, bæredygtighed og industri 4.0 tager vi alvorligt.

 5. SINANGIN PRINTING AND PACKAGING

  Tyrkiet

  Etableret i 1955 er SINANGIN Inc en familievirksomhed som nu er en førende print- og emballagevirksomhed i Tyrkiet, beliggende i Istanbul. Vi begyndte vores rejse med at printe forretningskort og bryllupsinvitationer, og har efterfølgende udvidet vores forretning gennem årene og generationerne, til hvor vi er i dag. Den seneste teknologi, bedste maskiner og omhyggelig og erfarne personlige ressourcer, sammen med mange velkendte kunder som referencer, som virkelig også er vores partnere, er baggrunden for vores succes i denne branche. Vi er leverandør af mange velkendte farmaceutiske mærker til foldeæsker og brochurer, hvilket beviser vores kvalitets- og nøjagtighedsniveau, eftersom det er vanskeligt at holde de høje standarder som farmaceutiske virksomheder kræver. Vi leverer foldeæsker, faste bokse og brochurer til kosmetikbranchen, den farmaceutiske branche, industrien, fødevare- og drikkevaresektorerne. - Pap/papkasser foldekasser - Brochurer - Faste bokse/hårde bokse - Adskiller/indlæg/lineal - Metalbokse - Sticky notes - Reklameelementer til hårde cover - skrivebordssæt - Vinduespuder - Varm folielaminering - Cellofan laminering - Delvis UV - Glimtende effekt - Softtouch - Mat/blank opløsningslak eller UV **Reklameelementer med pap og papir har et omfattende udvalg med kreative ideer som de bedste genbrugsgaver for dit mærke. **Alle certifikationer og nødvendige ISO'er kan findes her og på vores hjemmeside. Sinangin co er SEDEX- og FSC-certificeret.

 6. YELE OFSET PRINTING AND PACKAGING

  Tyrkiet

  Etableret i Istanbul i 2013, er Yele Ofset Printing en af de mest pålidelige og højkvalitetsvirksomheder inden for printnings- og emballagebranchen. Vi arbejder på et lukket område på 1.500 kvadratmeter. Med de højteknologiske maskiner, erfarne medarbejdere, innovative design og kvalitet, er vi på kort tid blevet en af de førende virksomheder. Vi har et omfattende produktsortiment, såsom: Printning af brevhoveder, emballagebokse, print af brochurer, papirsposer, særligt design på gavebokse, skobokse, fødevareemballage, blade, forretningskort, kuverter, papposer og meget mere, som alt kan ses på vores hjemmeside! Vores virksomhed understøtter vores kunder, ved at designe og udvikle produkter som vores kunder har brug for. Vi tilbyder alle former for håndarbejde på pap, vakuum og støbt fremstilling, og vi kan tilbyder alle faser i kæden, hvormed vi leverer en fuld service, såsom forsyning af mærkater, stregkoder og pakker. Hos Yele Ofset Printing har vi særdeles stor opmærksomhed på vores R&D-afdeling, og fortsætter med at arbejde på en måde som ikke skader miljøet. Vi overholder derfor alle TSE-standarder og ISO9001-, TS ISO-/IEC 27001-standarderne. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

  Alle produkter for "fødevareemballage"

 7. CSJ EMBALLAGES

  Frankrig

  Velkommen til vores online butik CSJ Emballages! Vi er specialiseret i engrossalg af emballage til fødevarer og rengøringsprodukter hovedsageligt til professionelle. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til meget attraktive priser såsom kageæsker, pizzabokse, fødevarebægre til take away-salg samt madfolie, stanniol og strækfilm. Vi tilbyder desuden hygiejneprodukter og udstyr til vedligeholdelse af dine lokaler. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger, vores team vil med glæde svare på alle dine spørgsmål.

 8. TEMAS GROUP EXPORT PARTNERS

  Tyrkiet

  Hos Temas Group Export Partners specialiserer vi os i at hjælpe virksomheder med at trives på det globale marked, ved at finde nye eksportkunder, generere kundeemner og udvikle deres eksport. Vores omhyggeligt designede udvalg af tjenester garanterer, at vores værdifulde kunder virkelig oplever noget unikt og effektfuldt. Med vores originale og imponerende kreation af lydindhold, effektive SEO tjenester og indsigtsfulde rådgivning inden for sociale medier, øger vi salg og forstærker mærkets synlighed, og hjælper dermed din virksomhed med at opnå succes. Vores omfattende produktudvalg understøtter forskellige behov ved at tilbyde tekstilprodukter, medicinsk udstyr, alle former for maskiner, mekanisk maskinteknologi og industri – udstyr, landbrugsprodukter, kemikalier, plastprodukter, engangsservice, emballageløsninger, frugt og grøntsager, landbrugsprodukter, lasermaskinbearbejdning samt meget, meget mere. Gå til vores hjemmeside og udforsk de mange muligheder som er tilgængelige for dig. Kundetilfredshed er grundstenen i alt hvad vi gør hos Temas Group Export Partners. Vores erfarne hold er dedikeret til at levere en enestående service som er skræddersyet til dine specifikke krav. Ved at bruge vores ekspertise til at finde nye kunder, generere kundeemner og skabe eksportmuligheder, leverer vi uvurderlig support til at forbedre og udvide din forretning, og dermed garantere, at dine mål opnås. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 1. DISPO PLASTIK LTD

  Tyrkiet

  Dispo Plastik er en førende producent af et omfattende udvalg af plastemballageprodukter, som er beliggende i Istanbul. Med en månedlig produktionskapacitet på 1.000 ton, er Dispo Plastik en af Istanbuls største producenter af plastemballageprodukter. Vores produkter bruges i fødevare-, landbrugs- og industrielbranchen. Vi er stolte over at fremstille miljøvenlig genbrugsfødevareemballage til fødevarer, som hjælper med at beskytte naturen og miljøet. Vores omfattende produktlinje omfatter: •IML-fødevarebeholdere, •IML-isbægere, •IML-smøreostbeholdere, •IML-hummusbeholdere, •IML-beholdere, •IML-emballage, •Engangstallerkener og fødevarebeholdere, •Engangskopper, •Emballageadskillere, •Plastbestik, •Oval og firkantet fødevareemballage, •Plejebakker, •PP/PS/ABS plastplade og meget mere, som kan findes på vores hjemmeside! Hos Dispo Plastik er vi forpligtet til at levere plastemballageprodukter af den højeste kvalitet, til den mest rimelige pris. Derudover arbejder vi på at skabe muligheder for vores ansatte, og tilføjet værdi gennem vores produkter, samtidig med vi bevarer vores forpligtelse til miljøbeskyttelse. Vi er altid klar til at hjælpe dig med plastemballageprojekter og forsyninger. Hvad enten du har brug for standardprodukter, skræddersyede designs eller nye støbeprojekter, er vi klar til at hjælpe. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. KASSERIA KARUM

  Tyrkiet

  Virksomheden KASSERIA KARUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plastemballage branchen. Den opererer også inden for Fødevareemballage, Specialemballering, Plast - engangsservice og artikler, emballage i papir, Fødevareemballage, bestik, Papirskål, papirglas, og små kopper i plast brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. YMCUP

  Tyrkiet

  Grundlagt i 2016 er YMCUP en producent af maskiner til papirkopper og print fra Istanbul i Tyrkiet. Fra begyndelsen af vores rejse har vi været fokuseret på at levere de bedste kvalitetsprodukter og service til vores kunder, med en effektiv og hurtig levering. Vores virksomhed ser innovation som nøglen til en bæredygtig succes, vi ser hver ny dag med et nyt perspektiv, og har stor fokus på innovationsaktiviteter takket være denne viden. Vi arbejder på at udvide vores sortiment ved at følge alle de teknologiske udviklinger. Vi fortsætter med hurtige investeringer, samtidig med vi skaber produkter i overensstemmelse med hensyn til mennesker og miljø. Vi har et omfattende produktsortiment, såsom: •Maskiner til papirkopper, •Maskiner til papirkopper med dobbeltvæg, •Maskiner til papirskåle, •Maskiner til salatskåle i papir, •Emballagemaskiner, •Print og stansemaskiner, •Trykmaskiner, •Maskintilbehør og reservedele. Vores maskiner til papirkopper kan fremstille forskellige størrelser og volumen for forskellige papirkopstørrelser, såsom 12 oz, 8 oz, 9 oz og mange flere! Gå til vores hjemmeside for at læse mere om vores produktsortiment. Vores mission er at følge kvalitetsstandarderne i forbindelse med valg af råmaterialer, og vi dækker alle processer fra produktion til levering til vores kunder. Som YMCUP følger vores produktion de internationale kvalitetsstandarder såsom ISO 9001: 2008 – ISO 14001-2004 – OHSAS 18001-2007 kvalitetsstyringssystem certifikationerne. Kontakt os for flere oplysninger!

 4. BARRIER VACUUM BAGS

  Rumænien

  BARRIER VACUUM BAGS er producent og distributør af vakuumposer med barriere til vakuumenheder med internt kammer eller ekstern sugning. Arbejder du inden for detailhandlen eller HORECA? Vores virksomhed udvikler skræddersyede løsninger for forskellige fødevareprodukter, ved at fremstille alle former for vakuumposer: bølgeformede og jævne vakuumposer, sous-vide poser, ESD-antistatiske poser, multilag og varmekrympende poser osv. BARRIER VACUUM BAGS vi leverer også emballage til non-food produkter: Emballage til medicinske og farmaceutiske produkter, tekniske produkter, bulkprodukter, kemikalier, automobildele, emballage til tekstilprodukter ... BLIV PARTNER takket være integrerede partnerskaber, har vores netværk som vi har udviklet hurtigt udviklet sig, så vi hurtigt kan understøtte alle faser inden for oprettelses- og udførelsesprocesserne, fra udvikling af koncept fra eksperter, til levering af det endelige produkt. BARRIER VACUUM BAGS leder nu efter nye partnere i Europa til ekstrudering af barrierefolie. Kontakt os endelig!

 5. PROCESS COLOR

  Rumænien

  Etableret i 1993 er Process Color en producent af emballage i pap og plast. Hos Process Color fremstiller vi plast og pap til støbeforme, kasser, faste bokse, blisterpakker, gavebokse, æggebakker, plastlåg og meget mere, som alt kan ses på vores hjemmeside! . Vi fremstiller og skræddersyr også forskellige reklamematerialer via skærmprint, pudeprint, folie, tørstempling, prægning, stencilering, perforering og termisk formning. Vi fremstiller emballage i plast og pap i forskellige modeller og dimensioner i henhold til kundernes specifikke design og krav. Vi mener at miljøet er en af vores primære ansvar; hvilket er grunden til, at alle vores produkter kan genbruges 100 %. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 6. HOMKEY PACKAGING COMPANY LIMITED

  Kina

  Homkey Packaging Co. Ltd. blev grundlagt i 1997. Det er en af de førende producenter i Sydkina inden for emballage og print. Vores produkter inkluderer et fuldt sortiment af stive papkasser, papirposer, gavebokse, bølgeformede kasser, foldepap, støbt fiberemballage, samt papirtørklæder og skræddersyede produkter i mikrofiber. Vores fabrikker er certificeret i henhold til ISO, FSC og Sedex. Vi tilbyder en skræddersyet emballageservice der dækker alt fra design, prototype, masseproduktion, kvalitetsinspektion til forsendelse. Når vi har opnået de endelige produkt- og markedsføringskrav: 1. Vi opbygger emballagen fra ide til produktion. Ved at udvikle et projekt fra begyndelsen af, kan vi reducere variabler og på forhånd begrænse alle manglende oplysninger, så vi kan starte produktionen af projektet. 2. Vi tager et design som allerede findes, eller som er gjort klar til produktion. Derefter evaluerer og udfylder vi de manglende oplysninger fra designpakken. Derefter giver vi et tilbud, bekræfter print og kører produktionen.

 7. GIFOB EMBALLAGES

  Frankrig

  GIFOB EMBALLAGES er en virksomhed med speciale i fødevareemballage. Den støtter sig til et hold af erfarne professionelle, tilbyder sine kunder en række nærtjenester og den emballage, der bedst egner sig til deres behov. Den er desuden til stede i Hautes-Pyrénées, Tarn-et-Garonne, Pyrénées-Atlantiques, Tarn og Haute-Garonne. Den stiller sin knowhow til rådighed for professionelle i disse regioner. Virksomheden Gifob Emballages, beliggende ved Toulouse, producerer fødevareemballage og tilbyder en bred vifte af produkter for at imødekomme alle kundernes krav. Dette omfatter alt fra fødevareemballage i plast, pap og papir. Virksomheden distribuerer desuden pizzaæsker i og uden for Toulouse. Enhver professionel inden for fødevarebranchen kan finde løsningen på sit behov.

 8. ROTOFIL

  Italien

  Rotofil har arbejdet inden for sektoren for udskæring af plastfolie siden 1980. Virksomheden ligger i området mellem provinserne Crémone, Mantoue, Reggio Emilia og Parma. Dens aktivitet består i bearbejdning af plastfolie til fødevarer og andet. Serien af bearbejdet folie omfatter desuden specifikke produkter til indpakning af mange forskellige artikler.

 9. ULAS ISTANBUL FOOD PACKAGING

  Tyrkiet

  ULAS GROUP er en førende fødevareemballagevirksomhed med en betydelig tilstedeværelse i Frankrig og Europa. Vores faciliteter dækker et samlet område på 5.000 m², hvilket omfatter et lukket område på 2.700 m² som er udstyret med det nødvendige udstyr og logistikkøretøjer. Vores støvfri arbejdsområder med den seneste teknologi, fremstiller førsteklasses papirbaserede produkter og karton, såsom burgerbokse, kyllingbokse, salatskåle, frokostbokse, bokse til pålæg, suppeskåle, paplåg, sugerør og mere. Vi tilbyder forskellige fødevareemballageløsninger til forretninger over hele verden. Vi tilbyder også skræddersyede emballageløsninger, og vores interne R&D-afdeling vil hurtigt implementere skræddersyede emballageprocesser for vores kunder. Hos ULAS GROUP prioriterer vi kvalitet, sikkerhed, fleksibilitet og effektivitet for at imødese og overstige vores kunders forventninger. Vores styrke ligger i den maksimale fleksibilitet, hvilket betyder, at vi hurtigt kan reagere på markedsændringer og kundekrav, og dermed omgående kan implementere nye forretningsprocesser. Spørg os !

 10. GUANGZHOU WORLDE PACKAGING MACHINERY CO.,LTD

  Kina

  Guangzhou World Packaging Machinery Co., Ltd blev grundlagt i 2003. Integreret F & U, produktions-, salgs- og serviceafdelinger, på verdensplan tilbydes pakningsmaskiner, påfyldningsmaskiner, tætningsmaskiner, indpakningsmaskiner, vakuumpakningsmaskiner, vægte til kaffe, sukker, tepulver sauce, ketchup, snack, chips, skruer, hardware, nødbolte, pakker, poser, pinde, doy-pack, posebokse, karton og dåser, der bruges inden for fødevarebranchen, medicin, farmaceutisk-og kemisk industri, hardware, møbler og legetøjsindustrien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis