• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fødevareemballage

Resultater for

Fødevareemballage - Import eksport

 1. SYNERLINK

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Synerlink, en del af den amerikanske gruppe Barry-Wehmiller Packaging Systems, er en erfaren leverandør af løsninger inden for lineær påfyldning og hård emballage til mejeriprodukter, drikkevarer og andre fødevareprodukter. Vi er førende på markedet for design og fremstilling af integrerede emballeringslinjer og producerer med maksimal ydelse ultra rene og aseptiske produkter med forlænget opbevaringstid. Vi fører mærkerne Arcil, Ermi, Dairy Pack, Dinieper og Aprium og tilbyder en bred vifte af løsninger: Maskiner af typen form-fill-seal (FFS) og fill-seal (FS med præformede krukker og flasker), der kan ledsages af robotiserede løsninger til slutprocesser såsom sleevage, transfer, yderemballage, optagning, pakning i kasser og på paller.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. METPACK

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge

  Met Pack, der har hovedkontor i Istanbul, er en førende producent inden for PE pap i Tyrkiet siden 2016. Vores mission er at levere produkter af høj kvalitet til vores kunder med de nyeste teknologier, ved at følge udviklingen og teknologiske innovationer inden for papirsektoren i verden. Vi ønsker at udvikle produkter, der matcher vores kunders behov. Vi producerer sterilt pap til fødevarer i overensstemmelse med internationale standarder, tilpasset den direkte kontakt med fødevarer. Alle vores produkter, herunder engangspapbægre, -suppeskåle, -nuddelbokse, -iscremebeholdere, -popcornæsker osv. er produceret med DL-polyætylencoatet papir. Vores produkter fås i forskellige størrelser og vægte i overensstemmelse med vores kunders ønsker. Vores mål er at kombinere coatingen, der er velegnet til fødevarer, med papir. Vi ønsker fortsat at investere i de nyeste produktionsfaciliteter mens vi fremmer vores tradition inden for innovation og fremragende service i hele verden for at yde den bedste service til vores kunder. Da vi søger efter nye samarbejdsmuligheder, er vores mål at udvide vores aktiviteter i hele verden. Desuden er vi stolte over at være certificeret i henhold til ISO 9001 og ISO 2200 standarderne. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 3. INNOVA SUPPLY & SERVICES GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Dynamisk, erfaren og teknisk højt kvalificeret, det er sådan vi viser hvad vi kan, på vores hovedområder, som er is, mejeri, delikatesser, slik og kæledyrsfoder. Som en specialist i vores branche, har vi internationalt gennem flere år, skabt os et godt omdømme hos vores kunder og samarbejdspartnere, ikke mindst takket være vores service, kreativitet og fleksibilitet. INNOVA SUPPLY & SERVICES GMBH er din partner når det kommer til udvikling og fremstilling af emballage til levnedsmidler, hvad enten det er fremstillet af sprøjtestøbt eller termoformet plast, eller hårde papirmaterialer. Fra ide til udvikling og produktion, til det færdige produkt, er der altid en kontaktperson tilgængelig under hele processen. Denne mulighed for at handle et sted, gør dine indkøb nemmere, sænker omkostningerne og tilbyder et højt sikkerhedsniveau.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. PROTEK GROUP

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Protek group er det største russiske, nationale handels- og produktionsnetværk i forbindelse med produktionen af fødevareemballage. Vi har fremstillet emballeringsmaterialer, plastemballage til fødevarebranchen, samt engangsservice, bestik, dekorationsmaterialer og emballage til agroindustrien siden 1996. Vi arbejder konstant på forbedringer: vi fremstiller beholdere til fødevareprodukter ud af miljøvenlige råmaterialer - PET og PP, der kan genanvendes. Vi udvikler og udvider konstant og dynamisk. Op til nu har Protek group mere end 80 forhandlere i Rusland, SNG-landene og Europa. Protek group har 15 industrielle faciliteter med et samlet produktionsområde på 40.000 kvadratmeter, som behandler mere end 5.800 ton forskellige råmaterialer hver måned. Den primære udstyrsflåde består af 25 ekstrudere, 77 formmaskiner og 12 indsprøjtningsmaskiner. Vores certificerede, patenterede teknologier giver os mulighed for at fremstille førsteklasses produkter, der overholder alle internationale standarder

  Hjemmeside Open In New icon
 5. DAKLAPACK DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  DaklaPack udvikler innovative emballageløsninger til alle brancher. Vi ekstruderer, trykker og laminerer plastfilm og former dem til individuelle pakninger. Vi arbejder konstant på innovative emballageløsninger til fødevarer, kemikalier, automatiske dispensere, medicinsk udstyr og endda medicinske forbrugsvarer.Vi producerer stående poser, stående poser med tud, kileposer, boksposer, kaffeposer, vinposer med kasser, medicinske transportløsninger, forsendelseskasser/emballage og konvolutter plus meget mere. Vi opretter testsæt og tilbyder den tilknyttede behandlingstjeneste - fra nationale testprocedurer til private sundhedstest - endda skræddersyet software med programgrænseflader og sikker datatransmission, helt skræddersyet efter kundens krav. Vi tilbyder kontraktfyldning - vi fylder fine korn og tørvarer og endda alkoholholdige drikkevarer i enkeltpakker i vores HACCP-påfyldningsrum.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. FLEROS KUNSTSTOFFE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Som specialist inden for alle former for plastemballager, har vi specialiseret os i produktion af runde og firkantede plastbakker, -dåser, opbevaringsspande samt forseglede bakker og firkantede spande. Vi har udarbejdet løsninger til følgende brancher og industrier: Tobak, levnedsmidler/mad, delikatesser, frugttilberedning (-forarbejdning), grøntsagsforarbejdning, flødeost, kemikalier, lakering & maling. Vi producerer plastemballager til frugt og grøntsager. Uanset om du har brug for plastbakker, runddåser i plast, firkantede bakker eller låg, så kan vi tilbyder dig enhver form og størrelse. Opbevaringsspande eller plastspande fra vores sortiment, bliver som plastbakker og vores andre produkter, fremstillet af førsteklasses plast der er velegnet til levnedsmidler. Foruden de forskellige plastdåser og opbevaringsspande, er kasser og paller i plast også en fast del af vores sortiment.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. KARE-PACK

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge

  Kare Pack fra Tyrkiet, er en miljøvenlig og sikker producent af emballagematerialer. Vi fremstiller papirskåle i høj kvalitet med førsteklasses papir. Takket være alle nødvendige sundhedscertifikater, inklusiv BRC, bruges vores skåle over hele verden. Du kan finde dem vedhæftet. Vi kan udføre alle former for printkrav på vores skåle. Med vores perfekte låg vil du have særdeles tilfredse slutbrugere. Vi har særdeles konkurrencedygtige priser og leveringstider. Vores grundlæggende filosofi er at levere en 100 % kundetilfredshed; det er grunden til, at vi som Kare Pack konstant fornyer os selv, ved at følge den nyeste teknologi så vi kan tilbyde vores kunder bedre kvalitet, mere robuste produkter med særlig opmærksomhed på designet. Tøv ikke med at kontakte os hvis du har nogen spørgsmål. Vi ser frem til et succesfuld arbejdsforhold.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. MONOMERO INDÚSTRIA DE PLÁSTICOS LDA

  Portugal

  Verified by Europages badge

  Monómero startede i 2001 med at forvandle råmaterialer i plast til alle former for emballageprodukter. Vi har det mest avancerede udstyr, så vi kan skabe de bedst mulige produkter som opfylder vores kunders krav. På den tekniske side har vi ekstruderingsudstyr, printpresse i høj kvalitet med 8 farver, laminering uden opløsningsmiddel, samt de mest avancerede posefremstillingsmaskiner til at fremstille kontrollerede atmosfæriske produkter (MAP), BIO nedbrydelige POSER og meget mere. Vi arbejder også på at fremstille fleksibel folie og emballage i termoplast, især for brug inden for levnedsmiddelbranchen. Derudover har vi det bedst kvalificerede personale. Vores primære mål er at arbejde sammen med vores kunder, finde de bedst mulige løsninger for deres emballagebehov, samt finde og udvikle nye produkter. Vores virksomhed står for miljøbeskyttelse og opnå dette mål. For eksempel udfører vi vores genbrug indendørs, for at sikre at alt vores plastaffald genbruges i vores produktionsproces. Vi er også kendt for innovation; vi er altid åbne for nye ideer. Vi er også involveret i sociale anliggender. Det er grunden til, at vi støtter det lokale samfund, lige fra lokale parter til børnesport. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 4. SESA PACKAGING AND PLASTICS IND. CO.

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge

  Som den førende virksomhed inden for produktionen af førsteklasses og pålidelige emballagematerialer i Tyrkiet, begyndte vi vores produktion på en fabrik på blot 50m2 tilbage i 1989. I dag driver SESA en særdeles hygiejnisk facilitet på 20.000 m2 med 385 ekspertansatte, og vi fortsætter vores sti, stærkere end nogensinde, med vores bæredygtige vækst. Vi har opnået dette med en fornuftig ledelse, et bevidst teal og hårdt arbejde; vi har strategisk øget produktudvalget foruden at forbedre produktiviteten og kvaliteten, ved konstant at investere i nye teknologier. Med ekspertpersonale som er specialiseret i fleksibel emballage og barrierefolie, tilbyder og leverer vi emballageløsninger af høj kvalitet, inklusive multilag fleksible emballageløsninger, til førende virksomheder over hele verden. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores produktion, og er en løsningspartner der udvikler miljøvenlige og økologiske, bæredygtige løsninger. Vi er stolte over, at være den første virksomhed i verden der udvikler retort emballage, passende for en genbrugelig sterilisering. Vi vil med glæde besvare eventuelle spørgsmål og levere yderligere oplysninger, tøv ikke med at kontakte os.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. UZUNLAR MATBAA AMBALAJ TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge

  Vores virksomhed blev grundlagt af en familievirksomhed i Cağaloğlu i 1973. I 1995 fortsatte vi vores drift på vores egen facilitet bestående af 1.000 m2 ved Matbaacılar Sitesi. Siden 2014 har vi drevet virksomheden som Uzunlar Printing, Packaging, and Promotion takket være vores 47 års erfaring, viden, kvalitet og kundefokuseret tilgang, ved at overholde alle etiske regler. Fra 2021, hvor vi flyttede til nye faciliteter på 3.000 m2 i İkitelli OSB Ipkas Sanayi Sitesi, har vi tilbudt vores ydelser til forskellige lande, takket være et team af 50 erfarne medarbejdere. Vores serviceområder inkluderer produktion af premium papirposer, Bristol papirposer, madbokse, bokse i hård pap samt produkter som anvendes i mange industrier. Vi arbejder på at skabe bæredygtige alternativer baseret på vores kunders behov og forventninger, og udvikler vores markedsføringsstrategier i overensstemmelse med deres krav. Ved ikke at begrænse os selv til en form for materiale i vores arbejde, er vi åbne over for integrationen af flere medier, samtidig med vi skaber nye ideer. Som en ansvarlig virksomhed der er åben over for innovation og ændring, er vores mål at imødese vores kunders behov med en høj kvalitet og til den aftalte tid, med de visuelle løsninger vi leverer, og samtidig sikre en absolut kundetilfredshed med alternative muligheder. Vores vision er at blive en banebrydende virksomhed, ved at tilbyde alle visuelle løsninger sammen med alternativer, som individer og virksomheder har brug for i deres forretning. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger.

  Hjemmeside Open In New icon
 1. TYMOS GROUP

  Polen

  Verified by Europages badge
 2. ATS-TANNER BANDING SYSTEMS AG

  Schweiz

  Verified by Europages badge

  ATS-Tanner Banding Systems AG er leverandør af højkvalitets båndløsninger til salgsemballage og emballage inden for logistik. Systemudbyderen er specialiseret i materialebesparende bundtning af alle former for produkter til logistiske formål samt økologisk, salgsfremmende og kundevenlig salgsemballage. Det hele fra en og samme leverandør: Båndmaskiner fra den semi-automatiske enkeltstående model til fuldautomatiske systemer integreret i produktionslinjen, miljøvenligt båndmateriale fremstillet af papir og folie, verdensomspændende service- og vedligeholdelsesnetværk, kompetent rådgivning. Vores egne udviklings- og produktionsafdelinger sikrer løbende forbedringer, nye produktlinjer og løsninger til individuelle og komplekse krav. Båndmaskiner og båndmateriale fra ATS er i brug over hele verden. Erfaringen og puljen af ​​referencer inden for alle brancher og anvendelsesområder er tilsvarende stor.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. CHRISTIAN DELORME S.A.S.

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Vi har over 12 års erfaring og ledsager virksomheder i deres udvikling ved at tilbyde kvalitetsrig emballage i metal. Vores hovedafdeling ligger i nærheden af Lyon, Frankrig. Vi er specialiseret i design og fremstilling af dekorativ emballage i hvidblik efter kundeønske. Vi udvikler nye emballageprojekter til franske producenter af kiks, chokolade, kaffe og gaveartikler. Vores ekspertise gør os i stand til at ledsage kunden i alle dennes projekter, fra de mest enkle til de mest komplekse. Kundetilfredshed er vores prioritet.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. OSQ GROUP

  Litauen

  Verified by Europages badge

  OSQ Group er en af de største producenter af miljøvenlig, bionedbrydelig fødevareemballage og engangsmaterialer til cateringsbranchen til russiske virksomheder. Produktsortimentet fra OSQ inkluderer: - papbokse til salat og nudler, - engangsfrokostbokse, - emballage til sandwiches, hotdogs, sushi og wraps, - engangspapirkopper og holdere, - emballage til wienerbrød og kager, - emballage til pizza, tærter og ciabatta, - kraftige papirsposer med og uden håndtag, - fødevareemballage. Pap- og papirsbokse og beholdere fra OSQ holder på væske og fedt, de kan også kommes i mikroovnen, de har et tiltalende design og kan fås i flere typer og størrelser. Emballagen fra OSQ er fremstillet i overensstemmelse med globale standarder, og er ISO- og HACCP-certificeret.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. BARRIER VACUUM BAGS

  Rumænien

  Verified by Europages badge

  BARRIER VACUUM BAGS er producent og distributør af vakuumposer med barriere til vakuumenheder med internt kammer eller ekstern sugning. Arbejder du inden for detailhandlen eller HORECA? Vores virksomhed udvikler skræddersyede løsninger for forskellige fødevareprodukter, ved at fremstille alle former for vakuumposer: bølgeformede og jævne vakuumposer, sous-vide poser, ESD-antistatiske poser, multilag og varmekrympende poser osv. BARRIER VACUUM BAGS vi leverer også emballage til non-food produkter: Emballage til medicinske og farmaceutiske produkter, tekniske produkter, bulkprodukter, kemikalier, automobildele, emballage til tekstilprodukter ... BLIV PARTNER takket være integrerede partnerskaber, har vores netværk som vi har udviklet hurtigt udviklet sig, så vi hurtigt kan understøtte alle faser inden for oprettelses- og udførelsesprocesserne, fra udvikling af koncept fra eksperter, til levering af det endelige produkt. BARRIER VACUUM BAGS leder nu efter nye partnere i Europa til ekstrudering af barrierefolie. Kontakt os endelig!

  Hjemmeside Open In New icon
 6. PROCESS COLOR

  Rumænien

  Verified by Europages badge

  Etableret i 1993 er Process Color en producent af emballage i pap og plast. Hos Process Color fremstiller vi plast og pap til støbeforme, kasser, faste bokse, blisterpakker, gavebokse, æggebakker, plastlåg og meget mere, som alt kan ses på vores hjemmeside! . Vi fremstiller og skræddersyr også forskellige reklamematerialer via skærmprint, pudeprint, folie, tørstempling, prægning, stencilering, perforering og termisk formning. Vi fremstiller emballage i plast og pap i forskellige modeller og dimensioner i henhold til kundernes specifikke design og krav. Vi mener at miljøet er en af vores primære ansvar; hvilket er grunden til, at alle vores produkter kan genbruges 100 %. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 7. 4S PACK

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge

  Vi er en producent af papbægre som er lokaliseret i Istanbul i Tyrkiet. Med mere end 40 års erfaring på markedet af plast og emballage, blev 4S Pack grundlagt af Fetih Plastik. Som 4S Pack brand, designer vi og udfører prototyper og formproduktion med de seneste og mest avancerede teknologier inden for følgende aktiviteter, flexo-print, maling, alle faser findes internt og vi leverer dermed integrerede ydelser til vores kunder. Vi har et omfattende produktsortiment som inkluderer: Kartonbæger, koplåg, kopholdere og meget mere, som kan ses på vores hjemmeside! Som en førende virksomhed i branchen, er vores mission at bevare viden og pålidelighed, for at bevare vores innovative aktiviteter og teknologiske investeringer. Vi har et meget dynamisk team, og leverer produkter af den højeste kvalitet til det europæiske marked. Alt dette skyldes ledelsen fra en erfaren og visionær bestyrelse. 4S Pack sikrer en ubetinget kundetilfredshed og international kvalitet. Spørg os!

  Hjemmeside Open In New icon
 8. STUDIOPACK

  Ukraine

  Verified by Europages badge

  Group of companies StudioPack er en ukrainsk producent af økologisk kogegrej og fødevareemballage i aluminiumfolie. Group of companies StudioPack blev grundlagt i 2006 og har deres egen produktionsfacilitet, som er udstyret med moderne højteknologisk udstyr, som overholder de generelt accepterede standarder inden for produktion af kogegrej og emballage som har kontakt med fødevarer. Alle fremstillede produkter overholder de internationale kvalitetsstandarder, og kommer med de nødvendige certifikationer fra Ukraine og EU (ISO). Virksomheden specialiserer sig i produktionen af emballage i aluminiumfolie til fødevareprodukter. Foruden engangsformene i aluminium, inkluderer producenten sortiment også rullefolie, folie og emballage i pap. StudioPack eksporterer deres egen produktion til de fleste EU-lande, vi har partnere i Østrig, Belgien og Polen. På nuværende tidspunkt er fødevarebeholdere i aluminium den mest populære og relevante fødevareemballage i Europa. Deres produktion i Ukraine er profitabel pga. de lave omkostninger ved de færdige produkter.

  Hjemmeside Open In New icon
 9. ROTOFIL

  Italien

  Verified by Europages badge

  Rotofil har arbejdet inden for sektoren for udskæring af plastfolie siden 1980. Virksomheden ligger i området mellem provinserne Crémone, Mantoue, Reggio Emilia og Parma. Dens aktivitet består i bearbejdning af plastfolie til fødevarer og andet. Serien af bearbejdet folie omfatter desuden specifikke produkter til indpakning af mange forskellige artikler.

  Hjemmeside Open In New icon
 10. HOMKEY PACKAGING COMPANY LIMITED

  Kina

  Verified by Europages badge

  Homkey Packaging Co. Ltd. blev grundlagt i 1997. Det er en af de førende producenter i Sydkina inden for emballage og print. Vores produkter inkluderer et fuldt sortiment af stive papkasser, papirposer, gavebokse, bølgeformede kasser, foldepap, støbt fiberemballage, samt papirtørklæder og skræddersyede produkter i mikrofiber. Vores fabrikker er certificeret i henhold til ISO, FSC og Sedex. Vi tilbyder en skræddersyet emballageservice der dækker alt fra design, prototype, masseproduktion, kvalitetsinspektion til forsendelse. Når vi har opnået de endelige produkt- og markedsføringskrav: 1. Vi opbygger emballagen fra ide til produktion. Ved at udvikle et projekt fra begyndelsen af, kan vi reducere variabler og på forhånd begrænse alle manglende oplysninger, så vi kan starte produktionen af projektet. 2. Vi tager et design som allerede findes, eller som er gjort klar til produktion. Derefter evaluerer og udfylder vi de manglende oplysninger fra designpakken. Derefter giver vi et tilbud, bekræfter print og kører produktionen.

  Hjemmeside Open In New icon
 1. LOESCH VERPACKUNGSTECHNIK GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  LoeschPack er specialist, når det gælder emballeringsmaskiner, komplette anlæg til indpakning af chokolade, tyggegummi, sukkervarer, langtidsholdbare bagervarer, Food og Nonfood. Vi udvikler og producerer innovative emballeringskoncepter, system- og serviceløsninger med højeste professionalitet og fleksibilitet. At skabe merværdi for vores kunder er vores pligt som strategisk vigtig partner og teknologi- og innovationsfører.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. INIPRESS SPA

  Italien

  Verified by Europages badge

  Inipress var den første virksomhed i Motta di Livenza (Treviso-regionen), der begyndte inden for plaststøbning. Navnet leder tanken hen på "indsprøjtningspresse", hvilket er den vigtigste teknologi inden for støbning. Vi tilbyder kunderne de mest innovative teknologier på markedet og automatiserede produktionslinjer fra ankomsten af materialer til prøveudtagningen af emnet gennem kvalitetskontrol, montering og palletering.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. YÖM VAKUM AMBALAJ

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge

  YÖM VAKUM har siden 1977 specialiseret sig i fremstilling af emballage. Vores store produktsortiment inkluderer fødevarebeholdere samt adskillere til chokolade og kiks. Vores mål er at levere produkter af den højeste kvalitet. Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre denne kvalitet med teknologisk og R&D infrastruktur arbejde. Vi hjælper dig med at den løsning der passer bedst til dine behov. Vi anvender førsteklasses råmaterialer, inklusive PET, PS og PVC, hvilket har tilkendt os en BRC-certifikation.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. GUANGZHOU WORLDE PACKAGING MACHINERY CO.,LTD

  Kina

  Verified by Europages badge

  Guangzhou World Packaging Machinery Co., Ltd blev grundlagt i 2003. Integreret F & U, produktions-, salgs- og serviceafdelinger, på verdensplan tilbydes pakningsmaskiner, påfyldningsmaskiner, tætningsmaskiner, indpakningsmaskiner, vakuumpakningsmaskiner, vægte til kaffe, sukker, tepulver sauce, ketchup, snack, chips, skruer, hardware, nødbolte, pakker, poser, pinde, doy-pack, posebokse, karton og dåser, der bruges inden for fødevarebranchen, medicin, farmaceutisk-og kemisk industri, hardware, møbler og legetøjsindustrien.

 5. TOMEGA SA

  Belgien

  Verified by Europages badge

  TOMEGA S.A. konstruktør af maskiner til værdiforøgelse og transformation af mælkeprodukter. Din partner inden for transformation af mælk. Vores maskiner bygges efter mål og tilpasses i henhold til dine behov og ønsker. Kvalitetsmaterialer (kun europæiske leverandører). Vi distribuerer produkter såsom frugt på sukker til yoghurt, gæringsstoffer, løbestoffer, osteforme, osteklæder samt tilbehør til ostefremstilling, måleinstrumenter osv.

  Hjemmeside Open In New icon
 6. SP GROUP

  Spanien

  Verified by Europages badge
 7. ZUME INC

  Forenede Stater

  Verified by Europages badge
 8. PACKEL EMBALLAGES

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 9. KM PACKAGING SERVICES LTD.

  Det Forenede Kongerige

  Verified by Europages badge
 10. JORDILIS II PACKAGING SOLUTIONS

  Portugal

  Verified by Europages badge