• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • får og geder

Resultater for

Får og geder - Import eksport

 1. AGROMILKTECK

  Portugal

  Virksomheden AGROMILKTECK, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Får og geder branchen. Den opererer også inden for Landbrug - installation og udstyr, og Landbrug - installation og udstyr brancherne. Den er baseret i Almada, Portugal.

 2. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, er en Detailsalg, der opererer inden for Kvæg branchen. Den opererer også inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kæledyr, Svin, Får og geder, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kæledyr, Svin, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Lohfelden, Tyskland.

 3. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Tyskland

  Virksomheden ZOOFACHMARKT - MARCHE, er en Distributør, der opererer inden for Får og geder branchen. Den opererer også inden for Kvæg, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Svin, Kvæg, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, og Svin brancherne. Den er baseret i Heinsberg, Tyskland.

 4. GREFFEUILLE AVEYRON

  Frankrig

  Virksomheden GREFFEUILLE AVEYRON, er en Engrossalg, der opererer inden for Får og geder branchen. Den opererer også inden for Dyr og dyreopdræt, Dyr og dyreopdræt, og kvæg til opdræt brancherne. Den er baseret i Rignac, Frankrig.

 5. VITO PACELLA

  Italien

  Virksomheden VITO PACELLA, er en Detailsalg, der opererer inden for Får og geder branchen. Den er baseret i Balvano, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GENES DIFFUSION GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GENES DIFFUSION GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Planteskoler og skovbrug, Kvæg, Får og geder, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Planteskoler og skovbrug, Kvæg, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Schüttorf, Tyskland.

 2. LANDWIRTSCHAFTSGENOSSENSCHAFT ELBUFER NEUERMARK-LÜBARS E.G.

  Tyskland

  Virksomheden LANDWIRTSCHAFTSGENOSSENSCHAFT ELBUFER NEUERMARK-LÜBARS E.G., er en Distributør, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Får og geder, Svin, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Får og geder, og Svin brancherne. Den er baseret i Neuermark-Lübars, Tyskland.

 3. M+K GMBH VIEHHANDLUNG

  Tyskland

  Virksomheden M+K GMBH VIEHHANDLUNG, der opererer inden for Får og geder branchen. Den opererer også inden for Kvæg, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kæledyr, Svin, Kvæg, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kæledyr, og Svin brancherne. Den er baseret i Melle, Tyskland.

 4. VIEHHANDEL PETER VOSS

  Tyskland

  Virksomheden VIEHHANDEL PETER VOSS, er en Distributør, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Kvæg, Får og geder, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Kvæg, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Lüneburg, Tyskland.

 5. KÄLBERSAMMELSTELLE NIEDERZIER JANSSEN VIEH UND FLEISCH GBR

  Tyskland

  Virksomheden KÄLBERSAMMELSTELLE NIEDERZIER JANSSEN VIEH UND FLEISCH GBR, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Får og geder, Svin, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Får og geder, og Svin brancherne. Den er baseret i Niederzier, Tyskland.

 1. HARZER VORLAND FLEISCHHANDEL UG

  Tyskland

  Virksomheden HARZER VORLAND FLEISCHHANDEL UG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Får og geder branchen. Den opererer også inden for geder, fersk gedekød, gedekød, og gedepølse brancherne. Den er baseret i Rodersdorf, Tyskland.

 2. ERZEUGERGEMEINSCHAFT "STEIRISCHES RIND" VERTRIEBS- GMBH

  Østrig

  Virksomheden ERZEUGERGEMEINSCHAFT "STEIRISCHES RIND" VERTRIEBS- GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Kvæg, Får og geder, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Kvæg, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Judenburg, Østrig.

 1. INTERNATIONALE VIEHTRANSPORTE DIRK SCHULTZ

  Tyskland

  Virksomheden INTERNATIONALE VIEHTRANSPORTE DIRK SCHULTZ, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kvæg branchen. Den opererer også inden for Får og geder, Svin, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Får og geder, Svin, Kæledyr, og Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt brancherne. Den er baseret i Silberstedt, Tyskland.

 2. VEXPO VIEH-IM- UND EXPORT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden VEXPO VIEH-IM- UND EXPORT GMBH, der opererer inden for Får og geder branchen. Den opererer også inden for Kvæg, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Svin, Kvæg, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, og Svin brancherne. Den er baseret i Eyendorf, Tyskland.

 3. ANICOM SA

  Schweiz

  Virksomheden ANICOM SA, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Kvæg, Får og geder, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Kvæg, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Payerne, Schweiz.

 4. EUROLIVESTOCK AND MEAT GROUP

  Rumænien

  Virksomheden EUROLIVESTOCK AND MEAT GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for Kvæg - import - eksport, Kalve og slagtekvæg, Får og geder, kvæg, Kvæg - import - eksport, Kalve og slagtekvæg, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Bucharest, Rumænien.

 5. KURT WIESINGER

  Østrig

  Virksomheden KURT WIESINGER, er en Distributør, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Planteskoler og skovbrug, Kvæg, Får og geder, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Planteskoler og skovbrug, Kvæg, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Peuerbach, Østrig.

 6. ING. GEORG DIERNEDER E.U.

  Østrig

  Virksomheden ING. GEORG DIERNEDER E.U., er en Distributør, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Kvæg, Får og geder, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Kvæg, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Naarn, Østrig.

 7. SUDHOFF KG

  Tyskland

  Virksomheden SUDHOFF KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Kvæg, Får og geder, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Kvæg, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Delbrück, Tyskland.

 8. AGRAR MESSERITSCH GMBH

  Østrig

  Virksomheden AGRAR MESSERITSCH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Planteskoler og skovbrug, Kvæg, Får og geder, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Planteskoler og skovbrug, Kvæg, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Au Am Leithaberge, Østrig.

 1. HENNIG

  Tyskland

  Virksomheden HENNIG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kvæg branchen. Den opererer også inden for Får og geder, Svin, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Får og geder, Svin, Kæledyr, og Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt brancherne. Den er baseret i Ostbevern, Tyskland.

 2. HABROCK VIEHTRANSPORT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HABROCK VIEHTRANSPORT GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kvæg branchen. Den opererer også inden for Får og geder, Svin, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Får og geder, Svin, Kæledyr, og Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt brancherne. Den er baseret i Sassenberg, Tyskland.

 3. NORBERT GREVE VIEHHANDLUNG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NORBERT GREVE VIEHHANDLUNG GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Får og geder, Svin, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Får og geder, og Svin brancherne. Den er baseret i Schaalby, Tyskland.

 4. VIEHHANDLUNG KLINGER E.K.

  Tyskland

  Virksomheden VIEHHANDLUNG KLINGER E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Får og geder, Svin, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Får og geder, og Svin brancherne. Den er baseret i Höchstädt, Tyskland.

 5. LEG „OHRATAL“ GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LEG „OHRATAL“ GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Planteskoler og skovbrug, Kvæg, Får og geder, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Planteskoler og skovbrug, Kvæg, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Hohenkirchen, Tyskland.

 6. HAG HERRENSTEINER AGRARGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden HAG HERRENSTEINER AGRARGESELLSCHAFT MBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Kvæg, Får og geder, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Kvæg, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Drensteinfurt, Tyskland.

 7. WILHELM JELLINGHAUS & SÖHNE NACHF.

  Tyskland

  Virksomheden WILHELM JELLINGHAUS & SÖHNE NACHF., der opererer inden for Får og geder branchen. Den opererer også inden for Kvæg, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kæledyr, Svin, Kvæg, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kæledyr, og Svin brancherne. Den er baseret i Barßel, Tyskland.

 8. RASCHLE VIEHHANDEL AG

  Schweiz

  Virksomheden RASCHLE VIEHHANDEL AG, er en Distributør, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Planteskoler og skovbrug, Kvæg, Får og geder, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Planteskoler og skovbrug, Kvæg, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Tuttwil, Schweiz.

 9. AGRARGENOSSENSCHAFT OBERES ELBTAL REINHARDTSDORF E. G.

  Tyskland

  Virksomheden AGRARGENOSSENSCHAFT OBERES ELBTAL REINHARDTSDORF E. G., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Kvæg, Får og geder, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Kvæg, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Reinhardtsdorf, Tyskland.

 10. AQUARIUM SCHATZBERGER GMBH & CO KG

  Østrig

  Virksomheden AQUARIUM SCHATZBERGER GMBH & CO KG, der opererer inden for Svin branchen. Den opererer også inden for Får og geder, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kvæg, Får og geder, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, og Kvæg brancherne. Den er baseret i Schärding, Østrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis