• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • får og geder

Resultater for

Får og geder - Import eksport

 1. AGROMILKTECK

  Portugal

  Virksomheden AGROMILKTECK, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Får og geder branchen. Den opererer også inden for Landbrug - installation og udstyr, og Landbrug - installation og udstyr brancherne. Den er baseret i Almada, Portugal.

 2. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, er en Detailsalg, der opererer inden for Kvæg branchen. Den opererer også inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kæledyr, Svin, Får og geder, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kæledyr, Svin, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Lohfelden, Tyskland.

 3. GREFFEUILLE AVEYRON

  Frankrig

  Virksomheden GREFFEUILLE AVEYRON, er en Engrossalg, der opererer inden for Får og geder branchen. Den opererer også inden for Dyr og dyreopdræt, Dyr og dyreopdræt, og kvæg til opdræt brancherne. Den er baseret i Rignac, Frankrig.

 4. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Tyskland

  Virksomheden ZOOFACHMARKT - MARCHE, er en Distributør, der opererer inden for Får og geder branchen. Den opererer også inden for Kvæg, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Svin, Kvæg, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, og Svin brancherne. Den er baseret i Heinsberg, Tyskland.

 5. SOCIETE CADRAN BOISCHAUT MARCHE

  Frankrig

  Virksomheden SOCIETE CADRAN BOISCHAUT MARCHE, er en Engrossalg, der opererer inden for Får og geder branchen. Den opererer også inden for Kvæg, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kæledyr, Svin, Kvæg, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kæledyr, og Svin brancherne. Den er baseret i Chateaumeillant, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. NORBERT GREVE VIEHHANDLUNG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NORBERT GREVE VIEHHANDLUNG GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Får og geder, Svin, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Får og geder, og Svin brancherne. Den er baseret i Schaalby, Tyskland.

 2. GENOSSENSCHAFT NÖ. FERKELPRODUZENTEN, RINDERPRODUZENTEN REG. GEN.M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden GENOSSENSCHAFT NÖ. FERKELPRODUZENTEN, RINDERPRODUZENTEN REG. GEN.M.B.H., der opererer inden for Kæledyr branchen. Den opererer også inden for Svin, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kvæg, Får og geder, Svin, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kvæg, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Niederhollabrunn, Østrig.

 3. HAUSNER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HAUSNER GMBH, der opererer inden for Kvæg branchen. Den opererer også inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Får og geder, Svin, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Får og geder, Svin, og Kæledyr brancherne. Den er baseret i Pressath, Tyskland.

 4. GREVELHÖRSTER GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden GREVELHÖRSTER GMBH & CO.KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kvæg branchen. Den opererer også inden for Får og geder, Svin, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Får og geder, Svin, Kæledyr, og Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt brancherne. Den er baseret i Rosendahl, Tyskland.

 5. DIREKTVERMARKTUNG HANS WEISS

  Tyskland

  Virksomheden DIREKTVERMARKTUNG HANS WEISS, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Får og geder, Svin, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Får og geder, og Svin brancherne. Den er baseret i Büchenbach, Tyskland.

 1. WERNER HANDLE GMBH

  Østrig

  Virksomheden WERNER HANDLE GMBH, der opererer inden for Kæledyr branchen. Den opererer også inden for Kvæg, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Svin, Får og geder, Kvæg, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Svin, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Herrnbaumgarten, Østrig.

 2. VIEHHANDLUNG WIGGER-PIEPER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden VIEHHANDLUNG WIGGER-PIEPER GMBH & CO. KG, er en Distributør, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Kvæg, Får og geder, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Kvæg, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Telgte, Tyskland.

 1. SCHWANINGER VIEH EXPORT GMBH

  Østrig

  Virksomheden SCHWANINGER VIEH EXPORT GMBH, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Kæledyr, Kvæg, Får og geder, Svin, Kæledyr, Kvæg, Får og geder, og Svin brancherne. Den er baseret i Weer, Østrig.

 2. ANICOM SA

  Schweiz

  Virksomheden ANICOM SA, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Kvæg, Får og geder, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Kvæg, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Payerne, Schweiz.

 3. TIROLER VIEH MARKETING REG.GEN.M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden TIROLER VIEH MARKETING REG.GEN.M.B.H., er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Får og geder, Svin, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Får og geder, og Svin brancherne. Den er baseret i Innsbruck, Østrig.

 4. COTTING & FILS SA

  Schweiz

  Virksomheden COTTING & FILS SA, er en Distributør, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Får og geder, Svin, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Får og geder, og Svin brancherne. Den er baseret i Arconciel, Schweiz.

 5. GEUDER KG

  Tyskland

  Virksomheden GEUDER KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Får og geder, Svin, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Får og geder, og Svin brancherne. Den er baseret i Ohrenbach, Tyskland.

 6. WILHELM JELLINGHAUS & SÖHNE NACHF.

  Tyskland

  Virksomheden WILHELM JELLINGHAUS & SÖHNE NACHF., der opererer inden for Får og geder branchen. Den opererer også inden for Kvæg, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kæledyr, Svin, Kvæg, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kæledyr, og Svin brancherne. Den er baseret i Barßel, Tyskland.

 7. HENNIG

  Tyskland

  Virksomheden HENNIG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kvæg branchen. Den opererer også inden for Får og geder, Svin, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Får og geder, Svin, Kæledyr, og Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt brancherne. Den er baseret i Ostbevern, Tyskland.

 8. EFS E.K.

  Tyskland

  Virksomheden EFS E.K., der opererer inden for Svin branchen. Den opererer også inden for Får og geder, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kvæg, Får og geder, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, og Kvæg brancherne. Den er baseret i Sonnefeld, Tyskland.

 1. KAPPELHOFF & HÜLS KG

  Tyskland

  Virksomheden KAPPELHOFF & HÜLS KG, er en Distributør, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Får og geder, Svin, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Får og geder, og Svin brancherne. Den er baseret i Schöppingen, Tyskland.

 2. UEG HOHENLOHE FRANKEN W.V.

  Tyskland

  Virksomheden UEG HOHENLOHE FRANKEN W.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Får og geder, Svin, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Får og geder, og Svin brancherne. Den er baseret i Bopfingen, Tyskland.

 3. WILLI UND FRANK STIER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WILLI UND FRANK STIER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kvæg branchen. Den opererer også inden for Får og geder, Svin, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Får og geder, Svin, Kæledyr, og Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt brancherne. Den er baseret i Creglingen, Tyskland.

 4. GESING TIERZUCHT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden GESING TIERZUCHT GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Kvæg, Får og geder, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Kvæg, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Heek, Tyskland.

 5. VIEHHANDEL PETER VOSS

  Tyskland

  Virksomheden VIEHHANDEL PETER VOSS, er en Distributør, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Kvæg, Får og geder, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Kvæg, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Lüneburg, Tyskland.

 6. COOP PRESTOR

  Frankrig

  Virksomheden COOP PRESTOR, er en Engrossalg, der opererer inden for Kæledyr branchen. Den opererer også inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kvæg, Får og geder, Svin, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kvæg, Får og geder, og Svin brancherne. Den er baseret i Plabennec, Frankrig.

 7. RUDOLF BERGHAMER GMBH

  Østrig

  Virksomheden RUDOLF BERGHAMER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Får og geder branchen. Den opererer også inden for Kæledyr, Svin, Kvæg, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kæledyr, Svin, Kvæg, og Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt brancherne. Den er baseret i Neukirchen Am Walde, Østrig.

 8. KRANENBURG VIEHHANDEL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KRANENBURG VIEHHANDEL GMBH, der opererer inden for Kvæg branchen. Den opererer også inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Får og geder, Svin, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Får og geder, Svin, og Kæledyr brancherne. Den er baseret i Bocholt, Tyskland.

 9. POELIER VAN DER WAL B.V.

  Holland

  Virksomheden POELIER VAN DER WAL B.V., der opererer inden for Svin branchen. Den opererer også inden for Får og geder, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kvæg, Får og geder, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, og Kvæg brancherne. Den er baseret i Kollumerzwaag, Holland.

 10. AGRAR MESSERITSCH GMBH

  Østrig

  Virksomheden AGRAR MESSERITSCH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Planteskoler og skovbrug, Kvæg, Får og geder, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Planteskoler og skovbrug, Kvæg, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Au Am Leithaberge, Østrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis