• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • får - slagtekød

Resultater for

Får - slagtekød - Import eksport

 1. EUROPEAN GULF COMPANY

  Holland

  Virksomheden EUROPEAN GULF COMPANY, er en Engrossalg, der opererer inden for Får - slagtekød branchen. Den opererer også inden for Dyr og dyreopdræt, Kvæg, Dyr og dyreopdræt, halal charcuteri, kød engros, og Kvæg brancherne. Den er baseret i Rotterdam, Holland.

 2. DUFRAIS

  Belgien

  Virksomheden DUFRAIS, er en Distributør, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Får - slagtekød, Oksekød, Svinekød, Får - slagtekød, Oksekød, Svinekød, og fjerkræ til slagtning brancherne. Den er baseret i Aubel, Belgien.

 3. BOUSQUET VIANDE

  Frankrig

  Virksomheden BOUSQUET VIANDE, er en Engrossalg, der opererer inden for Opskæring af kød branchen. Den opererer også inden for Svinekød, Charcuterivarer og saltede varer, Får - slagtekød, Svinekød, Charcuterivarer og saltede varer, oksekød, og Får - slagtekød brancherne. Den er baseret i Luc La Primaube, Frankrig.

 4. AŞSAN GIDA A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden AŞSAN GIDA A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Får - slagtekød branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, pistachenødder, Import eksport af kød, emballageassistance, og Kød og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 5. OVEJAS Y CORDEROS C.B.

  Spanien

  Virksomheden OVEJAS Y CORDEROS C.B., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Får - slagtekød branchen. Den opererer også inden for frossent kød brancherne. Den er baseret i Salamanca, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. D C O

  Spanien

  Virksomheden D C O, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Får - slagtekød branchen. Den opererer også inden for lammekød, og dybfrosset fårekød brancherne. Den er baseret i Les Preses, Spanien.

 2. ANZCO FOODS EUROPE

  Belgien

  Virksomheden ANZCO FOODS EUROPE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Får - slagtekød branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Frisk kylling, Kød og fjerkræ, og Frisk kylling brancherne. Den er baseret i Oudenaarde, Belgien.

 3. PG VIAN

  Belgien

  Virksomheden PG VIAN, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Oksekød, Svinekød, Får - slagtekød, Oksekød, Svinekød, Får - slagtekød, og ferske slagteriprodukter brancherne. Den er baseret i Stembert, Belgien.

 4. ANGEL APARICIO

  Spanien

  Virksomheden ANGEL APARICIO, er en Engrossalg, der opererer inden for Får - slagtekød branchen. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 5. VEVIBA

  Belgien

  Virksomheden VEVIBA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oksekød branchen. Den opererer også inden for Får - slagtekød, Kalvekød, slagtervarer, økologiske slagterier, Får - slagtekød, og Kalvekød brancherne. Den er baseret i Bastogne, Belgien.

 1. ROMAIN BOUCHERIE

  Belgien

  Virksomheden ROMAIN BOUCHERIE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Oksekød, Får - slagtekød, slagtervarer, økologiske slagterier, Oksekød, og Får - slagtekød brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 2. GEIST-REICH

  Tyskland

  Virksomheden GEIST-REICH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Frugter, Tørrede frugter, Får - slagtekød, Frugt- og grønsagsjuice, Frugter, Tørrede frugter, Får - slagtekød, og Frugt- og grønsagsjuice brancherne. Den er baseret i Kunreuth, Tyskland.

 1. PROTEINA

  Saudiarabien

  Virksomheden PROTEINA, er en Engrossalg, der opererer inden for Får - slagtekød branchen. Den er baseret i Riyadh, Saudiarabien.

 2. VLEVIA GROUP

  Belgien

  Virksomheden VLEVIA GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Får - slagtekød branchen. Den er baseret i Mouscron, Belgien.

 3. SALUMI BILANCIA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SALUMI BILANCIA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, Får - slagtekød, Kød og pålæg, og Får - slagtekød brancherne. Den er baseret i Potenza, Italien.

 4. CASTAGNOLI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CASTAGNOLI S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, Får - slagtekød, Kød og pålæg, og Får - slagtekød brancherne. Den er baseret i Cesena, Italien.

 5. ARTIGIANCARNI SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA

  Italien

  Virksomheden ARTIGIANCARNI SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, Får - slagtekød, Kød og pålæg, og Får - slagtekød brancherne. Den er baseret i Canino, Italien.

 6. ALOI CARNI DI TAORMINA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ALOI CARNI DI TAORMINA S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, Får - slagtekød, Kød og pålæg, og Får - slagtekød brancherne. Den er baseret i Palermo, Italien.

 7. BS CARNI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden BS CARNI S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, Får - slagtekød, Kød og pålæg, og Får - slagtekød brancherne. Den er baseret i Carpenedolo, Italien.

 8. GARDANI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GARDANI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, Får - slagtekød, Kød og pålæg, og Får - slagtekød brancherne. Den er baseret i Viadana, Italien.

 1. BERTI PIERO

  Italien

  Virksomheden BERTI PIERO, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Får - slagtekød, Oksekød, Får - slagtekød, og Oksekød brancherne. Den er baseret i Forlimpopoli, Italien.

 2. BRESAOLE PINI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden BRESAOLE PINI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, Får - slagtekød, Kød og pålæg, og Får - slagtekød brancherne. Den er baseret i Grosotto, Italien.

 3. M.E.C. S.P.A.

  Italien

  Virksomheden M.E.C. S.P.A., er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, Får - slagtekød, Kød og pålæg, og Får - slagtekød brancherne. Den er baseret i Montanera, Italien.

 4. CIOLI EGIDIO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CIOLI EGIDIO S.R.L., der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, Får - slagtekød, Kød og pålæg, og Får - slagtekød brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 5. SPIEDI' S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SPIEDI' S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, Får - slagtekød, Kød og pålæg, og Får - slagtekød brancherne. Den er baseret i Pescara, Italien.

 6. ANNONI SPA

  Italien

  Virksomheden ANNONI SPA, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Får - slagtekød, Oksekød, Får - slagtekød, og Oksekød brancherne. Den er baseret i Busseto, Italien.

 7. MESOPOTAMIA CASINGS GIDA ITH.IHR.LTD.STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden MESOPOTAMIA CASINGS GIDA ITH.IHR.LTD.STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Får - slagtekød branchen. Den opererer også inden for naturlige indvolde brancherne. Den er baseret i Adana, Tyrkiet.

 8. NATURA CARNI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden NATURA CARNI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, Får - slagtekød, Kød og pålæg, og Får - slagtekød brancherne. Den er baseret i Modugno, Italien.

 9. LONGA CARNI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden LONGA CARNI S.R.L., der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, Får - slagtekød, Kød og pålæg, og Får - slagtekød brancherne. Den er baseret i Livigno, Italien.

 10. G.L.C. S.R.L. COMMERCIO CARNI

  Italien

  Virksomheden G.L.C. S.R.L. COMMERCIO CARNI, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, Får - slagtekød, Kød og pålæg, og Får - slagtekød brancherne. Den er baseret i Canosa Di Puglia, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis