• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • energibesparelse- konsulenter

Resultater for

Energibesparelse- konsulenter - Import eksport

 1. COGENGREEN

  Belgien

  Cogengreen fremstiller mikro- og miniienheder til kombineret kraftproduktion: fra vegetabilsk olie til naturgas og brændselsolie… Vi hjælper installatører med af integrere enhederne hos kunden. Hvorfor vælge Cogengreen ? - Det er et team, der lytter til dig og undersøger rentabiliteten af dit projekt og foreslår en teknisk løsning og en finansiel pakke, der passer til dine behov. - Innovative løsninger: Vores ingeniører designer, udvikler og forbedrer produktet hele tiden sådan at det lever op til dine krav. Vi stiller vores kreativitet og vore partneres erfaring til din disposition. - Et kvalitetsprodukt - fra design til installation, gennem produktion i vores værksteder, vores arbejdsmetoder og vores kvalitetsstandarder garanterer dig et pålideligt og holdbart produkt.

 2. ENERGIKØB

  Danmark

  Sådan får du C02 tilskud til energirenoveringStatens indgik i 2009 en aftale med net og forsyningsselskaberne i Danmark (el og fjernvarme) om reduktion af C02 udledningen frem mod 2020.Aftalen er sammensat, så forsyningsselskaberne får mulighed for, at påligge ekstra afgifter på forbrugernes regninger og returnere de indbetalte afgiftskroner som et kontant tilskud til de boligejere, der foretager energirenovering.Ordningen kaldes både energitilskud og C02 tilskud -og inkluderer både private boliger, andelsforeninger, udlejere samt erhverv og landbrug.Som privat boligejer, er du berettiget til kontant skattefrit tilskud på nøjagtigt samme niveau som erhverv og landbrug.Besøg "Energikoeb.dk" i dag og læs meget mere om mulighederne for energitilskud

 3. NTEK APS

  Danmark

  Mange virksomheder har energitilskud i tankerne i 2019, og har måske allerede overvejet, at nogle af maskinerne fx er ved at trænge til en udskiftning, - Eller også ønsker den enkelte erhvervsvirksomhed, at få et estimat på hvilke områder, der bedst giver mening at investere i. Energiområdet er dog ikke altid lige så transparent, som det burde skulle være. Der er mange aspekter og beregninger indbefattet i at finde frem til såvel energioptimeringer, som gennemførsel af de efterfølgende energiprojekter i henhold til energistyrelsens retningslinjer. Dertil skal man også huske de afgiftstekniske regler til diverse projekttyper. Få en grønnere profil En af flere store fordele ved at modtage energirådgivning er, at den enkelte virksomhed får styrket miljøprofilen og samtidigt udnytter sine ressourcer bedre. Vejledningen i de mulige tilskudsordninger og hvor det bedst kan betale sig at sætte ind, giver et solidt beslutningsgrundlag for virksomhederne, så de kan udarbejde en god handlingsplan. Hvad giver energibesparelser på bundlinjen? Investeringerne i energioptimering kan nemlig oftest tjene sig selv ind på 36 måneder, hvorefter investeringerne således genererer overskud. Det er altså tydeligt for den enkelte erhvervsvirksomhed at der er besparelser at hente indenfor en kortere årrække

 4. OIKOTECH - O.B.T.C. SÀRL

  Luxembourg

  OIKOTECH bistår bygherrer for at garantere levering af projekter med overholdelse af tre hovedkriterier: kvalitet, leveringsfrist og overholdelse af budget. OIKOTECH bistår og rådgiver i udviklings- og fremstillingsfasten af jeres byggeprojekter eller projekter til energibesparelse i bygninger, uanset om I er privatpersoner eller erhvervsdrivende. Vi er ligeledes specialister med de nødvendige certificeringer til jeres ENERGIPASS.

 5. UMISOL GROUP

  Belgien

  Om sommeren blokere OLuxa Solar folie til glas op til 93 % af de infrarøde stråler, hvilket gør det muligt at sænke temperaturen. Luxa Solar virker som et filter. Jo højere temperaturen er, desto mere sænker Luxa Solar den. Når du installerer Luxa Solar® folie til glas, reducerer du samtidig den nødvendige kølekapacitet til aircondition. Takket være Luxa Solar folie til glas forbedres glassets eksisterende varmeisolering betydeligt om vinteren.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. SOLENOVE

  Frankrig

  Solénove Énergie er eneforhandler af Power-Pipe varmeopsamler fra husspildevand i Frankrig. Et team af varmegenvindingsingeniører specialiseret i spildevand fra husholdninger, servicesektoren og industrien tilbyder teknisk support af høj kvalitet til privatpersoner, bygherrer, VVS-entreprenører, teknikere, ingeniører og arkitekter i planlægning og gennemførelse af projekter med energibesparelser.

 2. POWER PIPE FRANCE

  Frankrig

  Power-Pipe™ er en varmeopsamler af gråt vand. Power-Pipe™, som installeres direkte på afledningsrøret, overfører kalorierne fra husholdningsspildevand til det kolde vand, som ankommer til vandvarmeren og bruserens blandingsbatteri. Power-Pipe™ er specielt udviklet til at reducere produktionen af varmt vand i boliger, institutioner, servicesektoren og industrien (individuelle og kollektive boliger, hoteller, helsecentre osv.)

 3. ISOTERM

  Danmark

  Isoterm A/S er en virksomhed, der sikrer kvalitetssikring af Bygninger. I Isoterm A/S specialiserer vi os i: - Termografering - Trykprøvning - Energimærkning Vi udfører både opgaver for private, men i særdeleshed også for kommuner, boligforeninger og store virksomheder, der ønsker at tjekke op på eksisterende og nye bygningers stand i forhold til termografi, tryk og energi-dygtighed.

 4. ENERGYCOM

  Frankrig

  ENERGYCOM tilbyder værktøj til måling af energiforbrug og energiløsninger, der er tilpasset individuelle behov. Vi tilbyder en service, der består af to komplementære enheder: Et tilpasningsdygtigt og skalerbart værktøj udstyret med avanceret teknologi især til måling af energi og dens effektivitet. Integreringen af tjenesten er det første skridt mod energieffektivitet i din virksomhed.

 5. TUSOR CONSULTING

  Frankrig

  Tusor Consulting er verdens førende inden for innovation og avanceret teknik og hjælper sine kunder i deres proces med etablering og udvikling af nye produkter og serviceydelser.

 1. LOW KEY ENERGY

  Danmark

  Energimærkning Odense - Få en Energimærkning pris - Energimærkning ejendomme- Energimærkning erhverv - Energimærkning udlejningsejendom - Energirådgivning Odense.

 2. ARTICAE SMART TECHNOLOGIES

  Spanien

 3. GPI GESELLSCHAFT FÜR PRÜFTSTANDUNTERSUCHUNGEN UND INGENIEURDIENSTLEISTUNGEN MBH

  Tyskland

 4. TECNO S.R.L

  Italien

 5. BARTH.ENERGY SERVICES

  Tyskland

 6. MANNESMANN KIMYA VE ARITMA SANAYI LTD. STI.

  Tyrkiet

 7. GROUPE CASOL

  Frankrig

 8. ANALYTICS OPERIT

  Spanien

 9. IBPC GMBH

  Tyskland

 10. AHORRODIRECT

  Spanien

 1. LLC NOVTEA

  Belarus

 2. INDUSTRIAL SOLAR GMBH

  Tyskland

 3. EMAZE

  Belgien

 4. BEST CONNECT UNTERNEHMERGEMEINSCHAFT GMBH

  Østrig

 5. ENERGON SISTEMAS ENERGÉTICOS

  Portugal

 6. DAL ZOTTO ET ASSOCIÉS

  Luxembourg

 7. SMILE SRL

  Italien

 8. ACTRIUM

  Luxembourg

 9. ANTALPI ENGINEERING

  Luxembourg

 10. 1NERGIE

  Luxembourg