• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • energibesparelse- konsulenter

Resultater for

Energibesparelse- konsulenter - Import eksport

 1. ENERGY SUN HABITAT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ENERGY SUN HABITAT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Solfangere branchen. Den opererer også inden for Energibesparelse, konsulenter, fotovoltaiske anlæg, solcellepaneler, Energibesparelse, konsulenter, og fotovoltaiske plader brancherne. Den er baseret i Moustey, Frankrig.

 2. COGENGREEN

  Belgien

  Cogengreen fremstiller mikro- og miniienheder til kombineret kraftproduktion: fra vegetabilsk olie til naturgas og brændselsolie… Vi hjælper installatører med af integrere enhederne hos kunden. Hvorfor vælge Cogengreen ? - Det er et team, der lytter til dig og undersøger rentabiliteten af dit projekt og foreslår en teknisk løsning og en finansiel pakke, der passer til dine behov. - Innovative løsninger: Vores ingeniører designer, udvikler og forbedrer produktet hele tiden sådan at det lever op til dine krav. Vi stiller vores kreativitet og vore partneres erfaring til din disposition. - Et kvalitetsprodukt - fra design til installation, gennem produktion i vores værksteder, vores arbejdsmetoder og vores kvalitetsstandarder garanterer dig et pålideligt og holdbart produkt.

 3. NTEK APS

  Danmark

  Mange virksomheder har energitilskud i tankerne i 2019, og har måske allerede overvejet, at nogle af maskinerne fx er ved at trænge til en udskiftning, - Eller også ønsker den enkelte erhvervsvirksomhed, at få et estimat på hvilke områder, der bedst giver mening at investere i. Energiområdet er dog ikke altid lige så transparent, som det burde skulle være. Der er mange aspekter og beregninger indbefattet i at finde frem til såvel energioptimeringer, som gennemførsel af de efterfølgende energiprojekter i henhold til energistyrelsens retningslinjer. Dertil skal man også huske de afgiftstekniske regler til diverse projekttyper. Få en grønnere profil En af flere store fordele ved at modtage energirådgivning er, at den enkelte virksomhed får styrket miljøprofilen og samtidigt udnytter sine ressourcer bedre. Vejledningen i de mulige tilskudsordninger og hvor det bedst kan betale sig at sætte ind, giver et solidt beslutningsgrundlag for virksomhederne, så de kan udarbejde en god handlingsplan. Hvad giver energibesparelser på bundlinjen? Investeringerne i energioptimering kan nemlig oftest tjene sig selv ind på 36 måneder, hvorefter investeringerne således genererer overskud. Det er altså tydeligt for den enkelte erhvervsvirksomhed at der er besparelser at hente indenfor en kortere årrække

 4. ENERGIKØB

  Danmark

  Sådan får du C02 tilskud til energirenoveringStatens indgik i 2009 en aftale med net og forsyningsselskaberne i Danmark (el og fjernvarme) om reduktion af C02 udledningen frem mod 2020.Aftalen er sammensat, så forsyningsselskaberne får mulighed for, at påligge ekstra afgifter på forbrugernes regninger og returnere de indbetalte afgiftskroner som et kontant tilskud til de boligejere, der foretager energirenovering.Ordningen kaldes både energitilskud og C02 tilskud -og inkluderer både private boliger, andelsforeninger, udlejere samt erhverv og landbrug.Som privat boligejer, er du berettiget til kontant skattefrit tilskud på nøjagtigt samme niveau som erhverv og landbrug.Besøg "Energikoeb.dk" i dag og læs meget mere om mulighederne for energitilskud

 5. OIKOTECH - O.B.T.C. SÀRL

  Luxembourg

  OIKOTECH bistår bygherrer for at garantere levering af projekter med overholdelse af tre hovedkriterier: kvalitet, leveringsfrist og overholdelse af budget. OIKOTECH bistår og rådgiver i udviklings- og fremstillingsfasten af jeres byggeprojekter eller projekter til energibesparelse i bygninger, uanset om I er privatpersoner eller erhvervsdrivende. Vi er ligeledes specialister med de nødvendige certificeringer til jeres ENERGIPASS.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. UMISOL GROUP

  Belgien

  Om sommeren blokere OLuxa Solar folie til glas op til 93 % af de infrarøde stråler, hvilket gør det muligt at sænke temperaturen. Luxa Solar virker som et filter. Jo højere temperaturen er, desto mere sænker Luxa Solar den. Når du installerer Luxa Solar® folie til glas, reducerer du samtidig den nødvendige kølekapacitet til aircondition. Takket være Luxa Solar folie til glas forbedres glassets eksisterende varmeisolering betydeligt om vinteren.

 2. ISOTERM

  Danmark

  Isoterm A/S er en virksomhed, der sikrer kvalitetssikring af Bygninger. I Isoterm A/S specialiserer vi os i: - Termografering - Trykprøvning - Energimærkning Vi udfører både opgaver for private, men i særdeleshed også for kommuner, boligforeninger og store virksomheder, der ønsker at tjekke op på eksisterende og nye bygningers stand i forhold til termografi, tryk og energi-dygtighed.

 3. POWER PIPE FRANCE

  Frankrig

  Power-Pipe™ er en varmeopsamler af gråt vand. Power-Pipe™, som installeres direkte på afledningsrøret, overfører kalorierne fra husholdningsspildevand til det kolde vand, som ankommer til vandvarmeren og bruserens blandingsbatteri. Power-Pipe™ er specielt udviklet til at reducere produktionen af varmt vand i boliger, institutioner, servicesektoren og industrien (individuelle og kollektive boliger, hoteller, helsecentre osv.)

 4. LOW KEY ENERGY

  Danmark

  Energimærkning Odense - Få en Energimærkning pris - Energimærkning ejendomme- Energimærkning erhverv - Energimærkning udlejningsejendom - Energirådgivning Odense.

 5. OMNERGIA

  Frankrig

  Virksomheden OMNERGIA, er en Multi-Category, der opererer inden for Energibesparelse, konsulenter branchen. Den opererer også inden for Energieffektivitet, elektronisk rotteudryddelse, trægranulater, og forsyninger til elenergi brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 1. ARTICAE SMART TECHNOLOGIES

  Spanien

  Virksomheden ARTICAE SMART TECHNOLOGIES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energibesparelse, konsulenter branchen. Den opererer også inden for information, industriel aircondition, Energioptimering, og Systemer til nedkøling brancherne. Den er baseret i Valladolid, Spanien.

 2. GPI GESELLSCHAFT FÜR PRÜFTSTANDUNTERSUCHUNGEN UND INGENIEURDIENSTLEISTUNGEN MBH

  Tyskland

  Virksomheden GPI GESELLSCHAFT FÜR PRÜFTSTANDUNTERSUCHUNGEN UND INGENIEURDIENSTLEISTUNGEN MBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energibesparelse, konsulenter branchen. Den opererer også inden for software til energistyring, Energieffektivitet, Energistyring, og Optimering af energiudgifter brancherne. Den er baseret i Lichtentanne, Tyskland.

 1. TECNO S.R.L

  Italien

  Virksomheden TECNO S.R.L, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energibesparelse, konsulenter branchen. Den er baseret i Milano, Italien.

 2. BARTH.ENERGY SERVICES

  Tyskland

  Virksomheden BARTH.ENERGY SERVICES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energibesparelse, konsulenter branchen. Den er baseret i Schöneck, Tyskland.

 3. GROUPE CASOL

  Frankrig

  Virksomheden GROUPE CASOL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energibesparelse, konsulenter branchen. Den opererer også inden for eu-godkendte apparater, og renoveringsarbejde brancherne. Den er baseret i Toulouse, Frankrig.

 4. ANALYTICS OPERIT

  Spanien

  Virksomheden ANALYTICS OPERIT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energibesparelse, konsulenter branchen. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 5. MANNESMANN KIMYA VE ARITMA SANAYI LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden MANNESMANN KIMYA VE ARITMA SANAYI LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Energibesparelse, konsulenter branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. IBPC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden IBPC GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energibesparelse, konsulenter branchen. Den er baseret i Iserlohn, Tyskland.

 7. AHORRODIRECT

  Spanien

  Virksomheden AHORRODIRECT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energibesparelse, konsulenter branchen. Den opererer også inden for rådgivning til energibesparelse, elektricitet, præstation energi, og rådgivning i energi brancherne. Den er baseret i Pamplona, Spanien.

 8. INDUSTRIAL SOLAR GMBH

  Tyskland

  Virksomheden INDUSTRIAL SOLAR GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Produktion af solenergi branchen. Den opererer også inden for Energibesparelse, konsulenter, Teknik - entreprenører, Energibesparelse, konsulenter, Vedvarende energi, og Teknik - entreprenører brancherne. Den er baseret i Freiburg, Tyskland.

 1. EMAZE

  Belgien

  Virksomheden EMAZE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energibesparelse, konsulenter branchen. Den opererer også inden for hvac-udvikling, og rådgivning i energi brancherne. Den er baseret i Merelbeke, Belgien.

 2. LLC NOVTEA

  Belarus

  Virksomheden LLC NOVTEA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Energibesparelse, konsulenter branchen. Den opererer også inden for besparende anlæg brancherne. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 3. BEST CONNECT UNTERNEHMERGEMEINSCHAFT GMBH

  Østrig

  Virksomheden BEST CONNECT UNTERNEHMERGEMEINSCHAFT GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energibesparelse, konsulenter branchen. Den er baseret i Klagenfurt Am Wörthersee, Østrig.

 4. REENERGIZA, AHORRO Y EFICIENCIA ENERGÉTICA

  Spanien

  Virksomheden REENERGIZA, AHORRO Y EFICIENCIA ENERGÉTICA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industrilokalisering, konsulenter branchen. Den opererer også inden for Energibesparelse, konsulenter, Energi - vedvarende, Energibesparelse, konsulenter, og Energi - vedvarende brancherne. Den er baseret i Paterna, Spanien.

 5. SUN VALLEY ENERGY SP. Z O. O.

  Polen

  Virksomheden SUN VALLEY ENERGY SP. Z O. O., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Varmepumper, industrielle branchen. Den opererer også inden for Solenergi, Miljøundersøgelse, Energibesparelse, konsulenter, Vindmøller, Solenergi, Miljøundersøgelse, Energibesparelse, konsulenter, og Vindmøller brancherne. Den er baseret i Sun Valley Energy, Polen.

 6. NEWCONS, AISLAMIENTOS TÉRMICOS Y ACÚSTICOS

  Spanien

  Virksomheden NEWCONS, AISLAMIENTOS TÉRMICOS Y ACÚSTICOS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energibesparelse, konsulenter branchen. Den er baseret i Bilbao, Spanien.

 7. ENYOU

  Belgien

  Virksomheden ENYOU, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energibesparelse, konsulenter branchen. Den opererer også inden for rådgivning i energi, rådgivning til energibesparelse, og rådgivning i solenergi brancherne. Den er baseret i Ham, Belgien.

 8. ENERGÍA Y SOSTENIBILIDAD PARA LAS EMPRESAS - TANDEM HSE

  Spanien

  Virksomheden ENERGÍA Y SOSTENIBILIDAD PARA LAS EMPRESAS - TANDEM HSE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energibesparelse, konsulenter branchen. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 9. MADE IN JAM

  Italien

  Virksomheden MADE IN JAM, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energibesparelse, konsulenter branchen. Den er baseret i Milano, Italien.

 10. DENORME ENERGY SYSTEM

  Belgien

  Virksomheden DENORME ENERGY SYSTEM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Energibesparelse, konsulenter branchen. Den er baseret i Couthuin, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis