• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • energibesparelse- konsulenter

Resultater for

Energibesparelse- konsulenter - Import eksport

 1. ENERGIKØB

  Danmark

  Sådan får du C02 tilskud til energirenoveringStatens indgik i 2009 en aftale med net og forsyningsselskaberne i Danmark (el og fjernvarme) om reduktion af C02 udledningen frem mod 2020.Aftalen er sammensat, så forsyningsselskaberne får mulighed for, at påligge ekstra afgifter på forbrugernes regninger og returnere de indbetalte afgiftskroner som et kontant tilskud til de boligejere, der foretager energirenovering.Ordningen kaldes både energitilskud og C02 tilskud -og inkluderer både private boliger, andelsforeninger, udlejere samt erhverv og landbrug.Som privat boligejer, er du berettiget til kontant skattefrit tilskud på nøjagtigt samme niveau som erhverv og landbrug.Besøg "Energikoeb.dk" i dag og læs meget mere om mulighederne for energitilskud

 2. NTEK APS

  Danmark

  Mange virksomheder har energitilskud i tankerne i 2019, og har måske allerede overvejet, at nogle af maskinerne fx er ved at trænge til en udskiftning, - Eller også ønsker den enkelte erhvervsvirksomhed, at få et estimat på hvilke områder, der bedst giver mening at investere i. Energiområdet er dog ikke altid lige så transparent, som det burde skulle være. Der er mange aspekter og beregninger indbefattet i at finde frem til såvel energioptimeringer, som gennemførsel af de efterfølgende energiprojekter i henhold til energistyrelsens retningslinjer. Dertil skal man også huske de afgiftstekniske regler til diverse projekttyper. Få en grønnere profil En af flere store fordele ved at modtage energirådgivning er, at den enkelte virksomhed får styrket miljøprofilen og samtidigt udnytter sine ressourcer bedre. Vejledningen i de mulige tilskudsordninger og hvor det bedst kan betale sig at sætte ind, giver et solidt beslutningsgrundlag for virksomhederne, så de kan udarbejde en god handlingsplan. Hvad giver energibesparelser på bundlinjen? Investeringerne i energioptimering kan nemlig oftest tjene sig selv ind på 36 måneder, hvorefter investeringerne således genererer overskud. Det er altså tydeligt for den enkelte erhvervsvirksomhed at der er besparelser at hente indenfor en kortere årrække

 3. OIKOTECH - O.B.T.C. SÀRL

  Luxembourg

  OIKOTECH bistår bygherrer for at garantere levering af projekter med overholdelse af tre hovedkriterier: kvalitet, leveringsfrist og overholdelse af budget. OIKOTECH bistår og rådgiver i udviklings- og fremstillingsfasten af jeres byggeprojekter eller projekter til energibesparelse i bygninger, uanset om I er privatpersoner eller erhvervsdrivende. Vi er ligeledes specialister med de nødvendige certificeringer til jeres ENERGIPASS.

 4. POWER PIPE FRANCE

  Frankrig

  Power-Pipe™ er en varmeopsamler af gråt vand. Power-Pipe™, som installeres direkte på afledningsrøret, overfører kalorierne fra husholdningsspildevand til det kolde vand, som ankommer til vandvarmeren og bruserens blandingsbatteri. Power-Pipe™ er specielt udviklet til at reducere produktionen af varmt vand i boliger, institutioner, servicesektoren og industrien (individuelle og kollektive boliger, hoteller, helsecentre osv.)

 5. ISOTERM

  Danmark

  Isoterm A/S er en virksomhed, der sikrer kvalitetssikring af Bygninger. I Isoterm A/S specialiserer vi os i: - Termografering - Trykprøvning - Energimærkning Vi udfører både opgaver for private, men i særdeleshed også for kommuner, boligforeninger og store virksomheder, der ønsker at tjekke op på eksisterende og nye bygningers stand i forhold til termografi, tryk og energi-dygtighed.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LOW KEY ENERGY

  Danmark

  Energimærkning Odense - Få en Energimærkning pris - Energimærkning ejendomme- Energimærkning erhverv - Energimærkning udlejningsejendom - Energirådgivning Odense.

 2. ARTICAE SMART TECHNOLOGIES

  Spanien

 3. GPI GESELLSCHAFT FÜR PRÜFTSTANDUNTERSUCHUNGEN UND INGENIEURDIENSTLEISTUNGEN MBH

  Tyskland

 4. TECNO S.R.L

  Italien

 5. BARTH.ENERGY SERVICES

  Tyskland

 1. GROUPE CASOL

  Frankrig

 2. ANALYTICS OPERIT

  Spanien

 1. IBPC GMBH

  Tyskland

 2. AHORRODIRECT

  Spanien

 3. INDUSTRIAL SOLAR GMBH

  Tyskland

 4. EMAZE

  Belgien

 5. BEST CONNECT UNTERNEHMERGEMEINSCHAFT GMBH

  Østrig

 6. MARIE DESCAMPS CONSULTING

  Belgien

 7. OMNERGIA

  Frankrig

 8. ENERGY MARKET

  Grækenland

 1. ENERTHERM ENGINEERING LTD.

  Det Forenede Kongerige

 2. KALOMIRISENERGY - ENERGY SOLUTIONS

  Grækenland

 3. UBIGREEN

  Frankrig

 4. ENERGY MANAGEMENT

  Det Forenede Kongerige

 5. ICARO SRL

  Italien

 6. ADVIZEO BY SETEC

  Frankrig

 7. NEWCONS, AISLAMIENTOS TÉRMICOS Y ACÚSTICOS

  Spanien

 8. OPTIWATT

  Belgien

 9. ALEASOFT

  Spanien

 10. AUDIT ENERGII CZ

  Tjekkiet