• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • energi - vedvarende

Resultater for

Energi - vedvarende - Import eksport

 1. JASC CONTRACTING

  Schweiz

  Verified by europages badge

  JASC Contracting GmbH er specialiseret i levering af løsninger til energiomdannelse til diverse industrier, heriblandt vedvarende energi, telekommunikation, kraftværker, olie og gas. Vi tilbyder pålidelige og vedvarende løsninger for at imødekomme industriens behov for jævnstrøm, (DC) og vekselstrøm (AC). Vores hengivne team varetager alt fra design og installation for at garantere den bedste tilpasning til kundens behov. Takket være vores eksprtise inden for vedvarende energi, hovedsageligt solenergi, ledsager vores løsninger overgangen til mere miljøvenlige praksisser, både for private og butikker . Virksomheden er førende på verdensplan inden for designservice og konstruktion af datacentre. Vores datacentre udvikles efter mål for at tilfredsstille din virksomheds specifikke krav angående regning og datalagring. Vi tilbyder en komplet vifte af løsninger, inklusive eksklusive produkter fra vores partnere verden over. Disse løsninger kan leveres som nøglefærdige produkter, der er testet på fabrikken. Vi er desuden i stand til at tilpasse produkter og komponenter for at imødekomme dine specifikke krav. Vores services omfatter alt fra indledende planlægning til igangsættelse af anlægget, og vi tilbyder også kunden en række personlige services.

 2. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med mere end 50 års erfaring tæller tandhjulsfabrikken Pritzwalk til de største, uafhængige producenter af tandhjul og fortandede aksler i Tyskland – en pålidelig partner, når det handler om individuelle løsninger og fortandingsartikler. Som underleverandør leverer vi allerede til renommerede kunder i forskellige brancher og eksporterer vores artikler til hele verden. Virksomheden investerer kontinuerligt i nye produktionsteknologier for at væres til fremtidige udfordringer. Vi realiserer standardiserede, men også højkompleks og ekstremt krævende tandhjul. Derfor er tandhjulsfabrikken Pritzwalk med sine mere end 200 medarbejdere førende inden for produktionen af højpræcise tandhjul "Made in Germany". Fra råmaterialet til det færdige produkt er alle produktionsprocesser samlet under ét tag på et produktionsareal på 28.000 m². Vi producerer efter kundernes tegninger. Vi har to 2 egne hærderier med efterfølgende afskrækkelse i polymerbad eller i olie. På grund af vores store udendørs areal kan vi opbevare råmateriale. Vores indkøbsafdeling kan overtage anskaffelsen af råmaterialer for dig. Selvfølgelig kan kunder også vælge at stille materiale til disposition og selv levere deres materiale. Opbevaring og forsyning med forråd af færdigvarer i vores lagerhal er også mulig. Således kan vi tilbyde dig vores samarbejde som udvidet arbejdsplads og glæder os til den første samtale med dig.

 3. SCHNEIDER & GEMSA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schneider & Gemsa tilbyder specifikke og professionelle løsninger til kunder inden for bilbranchen, industri, telekommunikation, trafikkontrol, medicin og elektronik. Produktionen spænder fra enkelt- og komponentproduktion, til komplet produktion af slutenheder og komplette systemløsninger. Vi flytter og driver komplette "afdelinger" af fuld- og semi-automatiserede produktionslinjer til omkostningseffektive lokationer. Med vores lokationer i Tyskland, Tjekkiet og Moldova er vi i stand til at tilbyde omkostningseffektive løsninger og tjenester. Schneider & Gemsa har årtiers ekspertise inden for områderne kabelmontering, mekanik, mekatronik, elektronik, sensorer og aktuatorer. Siden grundlæggelsen er der blevet fremstillet adskillige millioner elektriske variable motorer, mekaniske og elektrotekniske samlinger og slutenheder. I vores kabelmontering fremstilles der snoede ledninger, data-, sensor- og styrekabler, ledningsnet og styreskabe ved hjælp af innovative teknologier, avancerede maskiner og værktøjer. I vores egen udstyrskonstruktion fremstiller vi individuelle montage-, produktions- og testfaciliteter. Vi ser kvalitet, beskyttelse af vores miljø og omhyggelig brug af ressourcer som en væsentlig del af vores aktiviteter. Virksomheden arbejder på alle lokationer i henhold til standarderne DIN EN ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016 (automobil) og DIN EN ISO 14001: 2009 (miljø).

 4. ALDEA HEATING SYSTEMS

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Vi præsenterer ALDEA HEATING SYSTEMS, en førende producent af industrielle og beboelsesvarmepumper beliggende i Tyrkiet. Med et nytænkende sind, har vi etableret os som en vigtig spiller i varmepumpebranchen, med en monteret kapacitet på mere end 1.000 MW og et omdømme som et premium mærke på varmepumpemarkedet. Vi betjener kunder på tværs af Europa, inklusive lande som Schweiz, Tyskland, Makedonien, Danmark og England. Hos ALDEA er kunderne vores første prioritet. Vi er stolte over at levere en pålidelig teknisk eftersalgsservice, hvilket giver alle kunder ro i sindet. Vores produktkategorier omfatter varmepumper, cirkulationspumper, gulvvarmeløsninger, boostersæt, varmtvandsbeholdere, ekspansionsbeholdere og rumtermostater. Vi er forpligtet til at tilbyde miljøvenlige alternativer til fossile brændstoffer, ved at fremhæve naturvenlige teknologier der ikke kun er en økonomisk fordel for forbrugerne, men som også beskytter miljøet ved at reducere kulstofemissioner i fremtiden. Vores omfattende produktudvalg leveres til både industrielle brancher og privatboliger, hvor vi tilbyder løsninger der garanterer en langvarig rentabilitet med minimal forbrug. Som leverandører af fremtiden, er vi dedikeret til at beskytte miljøet. Vores produkter er designet til at være miljøvenlige med lave kulstofemissioner, hvilket passer med vores mission om at skabe en bæredygtig fremtid for de fremtidige generationer. Kontakt os her hos ALDEA HEATING SYSTEMS, og vær klar til en mere grøn og bæredygtig morgendag.

 5. ENERGY3000 SOLAR GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Energy3000 solar har et komplet produktprogram fra alle områder inden for fotovoltaik, strømlagring og energifordeling – fra Østrig med lokal tilstedeværelse i alle lande i Central Europa, Sydeuropa og Østeuropa. Vores mission er at gøre Jorden til en ren og "grøn" planet. Til dette satser vi udelukkende på topproducenter i branchen og fører kun produkter i sortimentet, som overholder vores strenge kvalitetskriterier. Det garanterer, at slutkunderne er tilfredse, at vores partnere stoler på os og vores internationale konkurrencedygtighed. De partnerne i faget har adgang til en propfyldt værktøjskasse til at lette deres arbejdsdag og muliggøre en succesfuld forretning inden for solenergi – fra det professionelle planlægningsværktøj til anlæg PV Creator og den topmoderne webshop til projektstyringsprogrammet SolarJet til fleksibel projektafvikling. Et bredt udbud inden for kurser og videreuddannelse samt den personlige rådgivning fra vores eksperter på kontoret og inden for eksternt salg runder udbuddet fra Energy3000 solar af.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DEGTECH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Velkommen i butikken, hvor du kan købe solmoduler, invertere, elakkumulatorer, vægbokse og tilbehør fra førende virksomheder på markedet til de bedste priser. Hos os kan du få alt det, du har brug for til de næste projekter, inkl. professionel rådgivning.

 2. GRETO

  Polen

  Verified by europages badge

  GRETO POLSKA er en autoriseret distributør som leverer komponenter til solcelleteknologiske moduler og varmeinstallationer til installationsvirksomheder og leverandører i Europa. Vi tilbyder solcelleteknologiske moduler, vekselrettere, EV-opladere, varmepumper og varmtvandsbeholdere. Vores produkter har allerede opnået tilliden af hundredvis af kunder i mere end 21 lande. Virksomheden har kontorer i Gdynia og Berlin, og garanterer hurtig levering fra 5 varehuse i Europa.

 3. CHAROT SA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Siden 1932 har CHAROT designet, produceret og markedsført sine produkter i Frankrig og i udlandet. Vi er en af de førende franske producenter af varmtvandsbeholdere i beklædt stål eller rustfrit stål, vedvarende energikilder og oplagringsbeholdere til alle væsker. Vores sortiment til institutioner, tertiære virksomheder, industrien og indenlandske sektorer omfatter elektriske varmtvandsbeholdere, gasbeholdere, solvarmebeholdere, termodynamiske vandvarmere, , el-varmelegemer, pasteuriseringsenhed til varmt brugsvand, pladevarmevekslere, varmevekslere med frakobling, solvarmevekslere, elektriske kedler, trækedler, el- og gashydrokumulatorer, forbehandlingsenhed til varmt brugsvand, semi-momentan forbehandlingsenhed, magnetfiltre, trykvedligeholdelsesenheder, universal pack control3 regulator, styre- og effektskab, blandingsflaske, buffertank, kulbrintetanke, brandtanke, flydende gødningstanke mv.

 4. TVS TECHNOLOGIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TVS TECHNOLOGIE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektriske biler branchen. Den opererer også inden for Energi - vedvarende, Energi - vedvarende, og elbiler brancherne. Den er baseret i LA ROCHETTE, Frankrig.

 5. BENZ ALUSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BENZ ALUSYSTEME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Energi - vedvarende branchen. Den er baseret i Pleidelsheim, Tyskland.

 1. RCB CALDERAS DE VAPOR

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden RCB CALDERAS DE VAPOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, industrielle branchen. Den opererer også inden for Energi - vedvarende, kedel til granulat, split airconditionsanlæg, Energi - vedvarende, kedel til forgasning, pyro-tubulære kedler, og kedler til varme- og kraftanlæg brancherne. Den er baseret i Catarroja-Valencia, Spanien.

 2. KELLER FEINWERKTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KELLER FEINWERKTECHNIK GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Energi - vedvarende branchen. Den er baseret i Elmshorn, Tyskland.

 1. KIESELBACH MASCHINENBAUTEILE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KIESELBACH MASCHINENBAUTEILE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Energi - vedvarende branchen. Den er baseret i Soest, Tyskland.

 2. EILT EU

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden EILT EU, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energi - vedvarende branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 3. ELEKTRO REISS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ELEKTRO REISS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energi - vedvarende branchen. Den er baseret i Spiesen-Elversberg, Tyskland.

 4. HARDY SCHMITZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HARDY SCHMITZ GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Energi - vedvarende branchen. Den er baseret i Rheine, Tyskland.

 5. ECOCYCLE HEAT PUMPS

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden ECOCYCLE HEAT PUMPS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den opererer også inden for Energi - vedvarende, Varmepumper, bolig-, Airconditionanlæg, udstyr, Varmepumper, industrielle, installationer til konditionering af varmepumper, montering af varmepumper, Varmepumpeopvarmninger, Energi - vedvarende, og industriel opvarmning brancherne. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

 6. ELEKTRO HECHT GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ELEKTRO HECHT GMBH & CO KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energi - vedvarende branchen. Den er baseret i Pfullingen, Tyskland.

 7. CIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CIE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Energi - vedvarende, industribygninger, Industribygning, logistikplatform, parkering, Energi - vedvarende, og fotovoltaiske plader brancherne. Den er baseret i Lille, Frankrig.

 8. ACTIV-ENERGIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ACTIV-ENERGIE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Produktion af solenergi branchen. Den opererer også inden for Energi - vedvarende, solcelleanlæg, Energi - vedvarende, rådgivning i solenergi, og solenergi med solceller brancherne. Den er baseret i Fontenay Le Comte, Frankrig.

 1. PHAMEO GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PHAMEO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Energi - vedvarende branchen. Den er baseret i Wolfsberg, Østrig.

 2. SPIE SAG GMBH REGION SÜD-OST

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SPIE SAG GMBH REGION SÜD-OST, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Energi - vedvarende branchen. Den er baseret i Ergolding, Tyskland.

 3. ISOOF SERVICES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ISOOF SERVICES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Solfangere branchen. Den opererer også inden for Energi - vedvarende, Solenergi, montering af solfangere, solcellepaneler, Energi - vedvarende, Solenergi, elektricitet, fotovoltaiske plader, og fotovoltaiske anlæg brancherne. Den er baseret i Colmar, Frankrig.

 4. AUSTRIAN POWER TECHNOLOGIES GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AUSTRIAN POWER TECHNOLOGIES GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Energi - vedvarende branchen. Den er baseret i Weigelsdorf, Østrig.

 5. KUNTSCHAR + SCHLÜTER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KUNTSCHAR + SCHLÜTER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Energi - vedvarende branchen. Den er baseret i Wolfhagen, Tyskland.

 6. RUTZ GRUPPE AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden RUTZ GRUPPE AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Energi - vedvarende branchen. Den er baseret i Rumlang, Schweiz.

 7. EUROPSUNENERGY

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EUROPSUNENERGY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energi - vedvarende branchen. Den opererer også inden for Vekselrettere, Salg af solcellepaneler, Solbatteri, og fotovoltaiske tage brancherne. Den er baseret i Dinkelscherben, Tyskland.

 8. SOLARCRAFT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOLARCRAFT GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Solfangere branchen. Den opererer også inden for Vekselrettere, montering af pakning, varmepumper, Vedvarende energi, og Energieffektivitet brancherne. Den er baseret i Karlsruhe, Tyskland.

 9. MS BLITZSCHUTZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MS BLITZSCHUTZ GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energi - vedvarende branchen. Den er baseret i Aspach, Tyskland.

 10. ARMBRUSTER MULLER

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARMBRUSTER MULLER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energi - vedvarende branchen. Den opererer også inden for Elektriske kabler, Teknik - industrikonsulenter, distribution af elektrisk energi, Elektriske kabler, Teknik - industrikonsulenter, og ingeniørkontor, private og industrielle elektriske anlæg brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis