• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • energi - vedvarende

Resultater for

Energi - vedvarende - Import eksport

 1. SCHNEIDER & GEMSA GMBH

  Tyskland

  Schneider & Gemsa tilbyder specifikke og professionelle løsninger til kunder inden for bilbranchen, industri, telekommunikation, trafikkontrol, medicin og elektronik. Produktionen spænder fra enkelt- og komponentproduktion, til komplet produktion af slutenheder og komplette systemløsninger. Vi flytter og driver komplette "afdelinger" af fuld- og semi-automatiserede produktionslinjer til omkostningseffektive lokationer. Med vores lokationer i Tyskland, Tjekkiet og Moldova er vi i stand til at tilbyde omkostningseffektive løsninger og tjenester. Schneider & Gemsa har årtiers ekspertise inden for områderne kabelmontering, mekanik, mekatronik, elektronik, sensorer og aktuatorer. Siden grundlæggelsen er der blevet fremstillet adskillige millioner elektriske variable motorer, mekaniske og elektrotekniske samlinger og slutenheder. I vores kabelmontering fremstilles der snoede ledninger, data-, sensor- og styrekabler, ledningsnet og styreskabe ved hjælp af innovative teknologier, avancerede maskiner og værktøjer. I vores egen udstyrskonstruktion fremstiller vi individuelle montage-, produktions- og testfaciliteter. Vi ser kvalitet, beskyttelse af vores miljø og omhyggelig brug af ressourcer som en væsentlig del af vores aktiviteter. Virksomheden arbejder på alle lokationer i henhold til standarderne DIN EN ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016 (automobil) og DIN EN ISO 14001: 2009 (miljø).

 2. E-STREAM GMBH & CO. KGAA

  Tyskland

  E-Stream GmbH & Co. KGaA blev grundlagt i 2019. Vores hovedaktivitet er i øjeblikket salg af lithium-ion-battericeller og energilagringsløsninger. Vores produktionskapacitet for lithium-ion celler er op til maks. 800.000 celler pr. dag (18.650 og 21.700). Vi arbejder også med certificeringsfasen for husholdnings- og industriel energibesparelse og energilagringsbeholdere, som vil være klar til levering så tidligt som i 2021. Derudover har vi hos E-Stream i vores forsknings- og udviklingsafdeling arbejdet med at udvikle energilagringsenheder på en sådan måde, at de kan tilsluttes ladestationer baseret på bæredygtig E-Stream-teknologi takket være deres særlige hurtige opladningsfunktion. E-Stream transporterer produkter fra forskning og udvikling gennem forskellige testfaser, hvor seriekonformitet og anvendelighed kontrolleres, til fremstilling af de første prototyper til serieproduktion.

 3. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Tyskland

  Vi ser os selv som et udvidet arbejdsbord, vi er en maskinteknisk leverandør såvel som en leverandør til industrien, der har brug for individuelle transmissionsdele. Kunderne kommer fra marine, jernbane, vindkraft, specialgear/specialgear og anlægskonstruktion. Vores virksomhed investerer løbende i nye produktionsteknologier for at være forberedt på fremtidige udfordringer. Vi realiserer standardiserede, men også meget komplekse og ekstremt krævende gear og aksler samt ringgear (også tunge maskiner! ). Derfor er ZWP med mere end 200 ansatte førende inden for fremstilling af højpræcisionsprodukter "Made in Germany". Uanset lange leveringsruter fra for eksempel Asien, betragtes vi som en pålidelig lokal partner for drivteknologi. Vi er kontakten for gearteknologi, hoveddrev, maskinelementer, skibsgear, store gear, mineteknologi, gearproduktion generelt, tandaksler for kendte virksomheder og vi tilbyder dig også det strategiske partnerskab som en pålidelig maskinteknisk leverandør. Som eksperter påtager vi os allerede outsourcing af produktionsvirksomheder. Det er ikke ualmindeligt, at vi er en strategisk leverandør til vindmøller, vandkraftværker, gaskompression eller centrale transmissionsdele. For eksempel bruges vores produkter også til jernbanegear, planetgear, marinedrev, industrigear og kronede gearkoblinger mv.

 4. GRETO

  Polen

  GRETO POLSKA er en autoriseret distributør som leverer komponenter til solcelleteknologiske moduler og varmeinstallationer til installationsvirksomheder og leverandører i Europa. Vi tilbyder solcelleteknologiske moduler, vekselrettere, EV-opladere, varmepumper og varmtvandsbeholdere. Vores produkter har allerede opnået tilliden af hundredvis af kunder i mere end 21 lande. Virksomheden har kontorer i Gdynia og Berlin, og garanterer hurtig levering fra 5 varehuse i Europa.

 5. CHAROT SA

  Frankrig

  Siden 1932 har CHAROT designet, produceret og markedsført sine produkter i Frankrig og i udlandet. Vi er en af de førende franske producenter af varmtvandsbeholdere i beklædt stål eller rustfrit stål, vedvarende energikilder og oplagringsbeholdere til alle væsker. Vores sortiment til institutioner, tertiære virksomheder, industrien og indenlandske sektorer omfatter elektriske varmtvandsbeholdere, gasbeholdere, solvarmebeholdere, termodynamiske vandvarmere, , el-varmelegemer, pasteuriseringsenhed til varmt brugsvand, pladevarmevekslere, varmevekslere med frakobling, solvarmevekslere, elektriske kedler, trækedler, el- og gashydrokumulatorer, forbehandlingsenhed til varmt brugsvand, semi-momentan forbehandlingsenhed, magnetfiltre, trykvedligeholdelsesenheder, universal pack control3 regulator, styre- og effektskab, blandingsflaske, buffertank, kulbrintetanke, brandtanke, flydende gødningstanke mv.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VIBRAFLOOR

  Frankrig

  VIBRAFLOOR er specialist i fremstilling af systemer til tømning af bulkprodukter, væsker og ætsende produkter. Et system fra VIBRAFLOOR kan tilpasses alle former for oplagringer: siloer i metal eller beton, tragte, vogne, selvstændige containere og skibe uanset deres form eller størrelse. Vibrafloor kan installere sine systemer i cylindriske eller firkantede siloer af beton eller stål samt i kupler, skibe, vogne og lastbiler med garanti for en total rensning.

 2. LIECKIPEDIA GMBH

  Tyskland

 3. KIESELBACH MASCHINENBAUTEILE GMBH

  Tyskland

 4. MÜNCHEN ENERGIEPRODUKTE GMBH

  Tyskland

 5. TTE-ENERGIEBERATUNG

  Tyskland

 1. BENZ ALUSYSTEME GMBH

  Tyskland

 2. KELLER FEINWERKTECHNIK GMBH

  Tyskland

 1. BOSSWERK GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. RCB CALDERAS DE VAPOR

  Spanien

 3. GREENENERGY DEUTSCHLAND

  Tyskland

 4. TAA-HAUSTECHNIK E.U.

  Østrig

 5. POLARSTERN GMBH

  Tyskland

 6. E&B KANTTEILE GMBH

  Østrig

 7. STADTWERKE DÜSSELDORF AG

  Tyskland

 8. HARDY SCHMITZ GMBH

  Tyskland

 1. EILT E.U.

  Østrig

 2. ELEKTRO REISS GMBH

  Tyskland

 3. CIE

  Frankrig

 4. ELEKTRO HECHT GMBH & CO KG

  Tyskland

 5. ACTIV-ENERGIE

  Frankrig

 6. SPIE SAG GMBH REGION SÜD-OST

  Tyskland

 7. ETESS - ELEKTROTHERMOGRAFIE, ELEKTROSICHERHEIT, SACHVERSTAND DIPL. ING. (FH) THILO SCHRAMMEN

  Tyskland

 8. PHAMEO GMBH

  Østrig

 9. ARMBRUSTER MULLER

  Belgien

 10. EGM GESELLSCHAFT FÜR ENERGIE- UND GEBÄUDEMANAGEMENT BONN MBH

  Tyskland

Filtre

Resultater for

Energi - vedvarende - Import eksport

Antal resultater

956 virksomheder