• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • emulgatorer til fødevarer

Resultater for

Emulgatorer til fødevarer - Import eksport

 1. NOREVO GMBH

  Tyskland

  Norevo GmbH er en globalt etableret producent og leverandør af naturlige råstoffer til levnedsmiddel- og drikkevareindustrien, farmaceutisk industri og kosmetikbranchen samt for tekniske anvendelser. Fra de naturlige råstoffer – Gummi Arabicum, Agar-Agar, honning, agavetyksaft, lakridsekstrakt og vokser – til de skræddersyede kvaliteter og Confectionery Performers-produktrækken, leverer Norevo naturlige produkter og funktionelle ingredienser sammen med teknologisk knowhow og Development Support. Norevo er en uafhængig, internationalt orienteret virksomhed med hovedsæde i Hamborg, Tyskland. I Nordtyskland er der ligeledes en stor Norevo produktionsvirksomhed med eget laboratorium og hovedlager med alle råstoffer. Vores datterselskaber og andre produktionsafdelinger er etableret i Ungarn, Mexico, Argentina, Kina og Hongkong.

 2. NEUPERT INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

  Neupert Ingredients står for verdensomspændende handel med vegetabilske råstoffer, additiver og specialiteter. I mange år har vi leveret råstoffer til levnedsmiddel-, kosmetik-, medicinal- og foderstofindustrien, hvor de videreforarbejdes til en mangfoldighed af kendte produkter. Herunder har vores kunders krav om kvalitet og costbenefitforhold højeste prioritet. Vores produktportefølje omfatter tyknings-, binde- og geleringsmidler, antioxidationsmidler, funktionelle proteiner, superfoods, mælkepulverprodukter, aminosyrer, psyllium, syreregulatorer, lecitiner, sødemidler og stivelsesderivater, mikroalger, ekstrakter og forskellige specialiteter. Årtiers erfaring med råstofhandel gør det muligt for os at analysere det internationale marked kontinuerligt og rådgive vores kunder om prisudvikling og købsbeslutninger, når der er registrerbare tendenser.

 3. A. SCHMIDT & CO GMBH

  Tyskland

  Din kompetente partner i levnedsmiddelindustrien. Firmaet A. Schmidt & Co. GmbH har i over 65 år udviklet specifikke stabiliseringssystemer til levnedsmiddel- og delikatesseindustrien. Vi indretter os efter dine individuelle krav og udvikler højfunktionelle stabiliseringssystemer til dig. Takket være vores fleksible produktion kan vi garantere en ensartet og høj kvalitet. Vores portefølje: Fiskemodningsmidler (med og uden krydderurter og krydderier til f.eks. sild og laks, fiskeinjektion, fiskefars, fiskefrikadeller, fiskepølse, pateer, surimi, rogn- og shrimpsbehandling, mayonnaiser, salatcreme, dressing, varme og kolde saucer (med og uden tilsat æggeblomme / mælkeæggehvide), saucer og cremer til helkonserves, bundne supper, ketchup, marinader, panadetilsætning, desserter, madvarer, levnedsmiddeladditiver, blanding som underleverance

 4. OXYGENE

  Frankrig

 5. RONCHI PIERGIORGIO SAKEER

  Italien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RR SRL

  Italien

 2. ARLES AGROALIMENTAIRE

  Frankrig

 3. F.M.A.

  Belgien

 4. SPECIAL INGREDIENTS LTD

  Det Forenede Kongerige

 5. EISS

  Holland

 1. TECHNOFOND GIESSEREIHILFSMITTEL GMBH

  Tyskland

 2. HELIAN

  Polen

 1. IPRA FRANCE

  Frankrig

 2. ELECTROGASOCHEM LTD.

  Ukraine

 3. CARGILL TEXTURIZING SOLUTIONS DEUTSCHLAND GMBH & CO KG

  Tyskland

 4. LECICO GMBH

  Tyskland

 5. MICRO GUM

  Indien

 6. HERBSTREITH & FOX VERMÖGENSVERWALTUNGS- UND BETEILIGUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

 7. LASENOR EMUL ,S.L.

  Spanien

 8. PALSGAARD VERKAUFSGESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Tyskland

 1. SPHINKS, LLC

  Rusland

 2. ACISELSAN ACIPAYAM SELULOZ SANAYI VE TICARET A S

  Tyrkiet

 3. KIMA LIMITED

  Rusland

 4. HANSE HAMBURG NATURROHSTOFFE VERTRIEBS-GMBH

  Tyskland

 5. NUTRINAL SA

  Frankrig

 6. EUROPE VEGETABLE OILS SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanien

 7. VINAYAK CORPORATION LIMITED

  Det Forenede Kongerige

 8. UNIMILLS B.V.

  Holland

 9. GBS

  Tchad

 10. DANISCO BELGIUM

  Belgien