• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • emulgatorer til fødevarer

Resultater for

Emulgatorer til fødevarer - Import eksport

 1. NOREVO GMBH

  Tyskland

  Norevo GmbH er en globalt etableret producent og leverandør af naturlige råstoffer til levnedsmiddel- og drikkevareindustrien, farmaceutisk industri og kosmetikbranchen samt for tekniske anvendelser. Fra de naturlige råstoffer – Gummi Arabicum, Agar-Agar, honning, agavetyksaft, lakridsekstrakt og vokser – til de skræddersyede kvaliteter og Confectionery Performers-produktrækken, leverer Norevo naturlige produkter og funktionelle ingredienser sammen med teknologisk knowhow og Development Support. Norevo er en uafhængig, internationalt orienteret virksomhed med hovedsæde i Hamborg, Tyskland. I Nordtyskland er der ligeledes en stor Norevo produktionsvirksomhed med eget laboratorium og hovedlager med alle råstoffer. Vores datterselskaber og andre produktionsafdelinger er etableret i Ungarn, Mexico, Argentina, Kina og Hongkong.

  Alle produkter for "emulgatorer til fødevarer"

 2. NEUPERT INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

  Neupert Ingredients står for verdensomspændende handel med vegetabilske råstoffer, additiver og specialiteter. I mange år har vi leveret råstoffer til levnedsmiddel-, kosmetik-, medicinal- og foderstofindustrien, hvor de videreforarbejdes til en mangfoldighed af kendte produkter. Herunder har vores kunders krav om kvalitet og costbenefitforhold højeste prioritet. Vores produktportefølje omfatter tyknings-, binde- og geleringsmidler, antioxidationsmidler, funktionelle proteiner, superfoods, mælkepulverprodukter, aminosyrer, psyllium, syreregulatorer, lecitiner, sødemidler og stivelsesderivater, mikroalger, ekstrakter og forskellige specialiteter. Årtiers erfaring med råstofhandel gør det muligt for os at analysere det internationale marked kontinuerligt og rådgive vores kunder om prisudvikling og købsbeslutninger, når der er registrerbare tendenser.

 3. A. SCHMIDT & CO GMBH

  Tyskland

  Din kompetente partner i levnedsmiddelindustrien. Firmaet A. Schmidt & Co. GmbH har i over 65 år udviklet specifikke stabiliseringssystemer til levnedsmiddel- og delikatesseindustrien. Vi indretter os efter dine individuelle krav og udvikler højfunktionelle stabiliseringssystemer til dig. Takket være vores fleksible produktion kan vi garantere en ensartet og høj kvalitet. Vores portefølje: Fiskemodningsmidler (med og uden krydderurter og krydderier til f.eks. sild og laks, fiskeinjektion, fiskefars, fiskefrikadeller, fiskepølse, pateer, surimi, rogn- og shrimpsbehandling, mayonnaiser, salatcreme, dressing, varme og kolde saucer (med og uden tilsat æggeblomme / mælkeæggehvide), saucer og cremer til helkonserves, bundne supper, ketchup, marinader, panadetilsætning, desserter, madvarer, levnedsmiddeladditiver, blanding som underleverance

 4. OXYGENE

  Frankrig

 5. RONCHI PIERGIORGIO SAKEER

  Italien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RR SRL

  Italien

 2. HELIAN

  Polen

 3. IPRA FRANCE

  Frankrig

 4. ARLES AGROALIMENTAIRE

  Frankrig

 5. F.M.A.

  Belgien

 1. ELECTROGASOCHEM LTD.

  Ukraine

 2. EISS

  Holland

 1. TECHNOFOND GIESSEREIHILFSMITTEL GMBH

  Tyskland

 2. SPECIAL INGREDIENTS LTD

  Det Forenede Kongerige

 3. CARGILL TEXTURIZING SOLUTIONS DEUTSCHLAND GMBH & CO KG

  Tyskland

 4. LECICO GMBH

  Tyskland

 5. MICRO GUM

  Indien

 6. HERBSTREITH & FOX VERMÖGENSVERWALTUNGS- UND BETEILIGUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

 7. PALSGAARD VERKAUFSGESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Tyskland

 8. LASENOR EMUL ,S.L.

  Spanien

 1. ACISELSAN ACIPAYAM SELULOZ SANAYI VE TICARET A S

  Tyrkiet

 2. HANSE HAMBURG NATURROHSTOFFE VERTRIEBS-GMBH

  Tyskland

 3. DANISCO BELGIUM

  Belgien

 4. EUROPE VEGETABLE OILS SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanien

 5. GBS

  Tchad

 6. UNIMILLS B.V.

  Holland

 7. VINAYAK CORPORATION LIMITED

  Det Forenede Kongerige

 8. MILLBAKER SAS

  Frankrig

  Millbäker er en fransk virksomhed beliggende i Champagne, der udvikler og fremstiller løsninger og ingredienser til professionelle brødbagere som førende ekspert inden for mel-, korn- og brødbranchen. Vores mål: At fremhæve smagsoplevelse, næringsmæssige værdi og teknologiske potentiale i hver ingrediens. Vi tilbyder en bred vifte af BVP-produkter: korrektiver til møllerivirksomhed, forbedringsmidler til brød, blandinger og forblandinger, tilsætningsmidler. Alle produkter udvikles på vores tekniske center, som er et innovativt laboratorium. Produkterne produceres hovedsageligt efter bestilling og efter et særligt udbud. Virksomheden skaber desuden en række diætetiske produkter og nydelsesprodukter for at foregribe fremtidens forbrugerbehov. Millbäker stiller sin knowhow og innovation til rådighed på området for spiring af korn for at kunne tilbyde et komplet udvalg af spirede kerner til surdej.