• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • emulgatorer til fødevarer

Resultater for

Emulgatorer til fødevarer - Import eksport

 1. NEUPERT INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Neupert Ingredients står for verdensomspændende handel med vegetabilske råstoffer, additiver og specialiteter. I mange år har vi leveret råstoffer til levnedsmiddel-, kosmetik-, medicinal- og foderstofindustrien, hvor de videreforarbejdes til en mangfoldighed af kendte produkter. Herunder har vores kunders krav om kvalitet og costbenefitforhold højeste prioritet. Vores produktportefølje omfatter tyknings-, binde- og geleringsmidler, antioxidationsmidler, funktionelle proteiner, superfoods, mælkepulverprodukter, aminosyrer, psyllium, syreregulatorer, lecitiner, sødemidler og stivelsesderivater, mikroalger, ekstrakter og forskellige specialiteter. Årtiers erfaring med råstofhandel gør det muligt for os at analysere det internationale marked kontinuerligt og rådgive vores kunder om prisudvikling og købsbeslutninger, når der er registrerbare tendenser.

 2. A. SCHMIDT & CO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Din kompetente partner i levnedsmiddelindustrien. Firmaet A. Schmidt & Co. GmbH har i over 65 år udviklet specifikke stabiliseringssystemer til levnedsmiddel- og delikatesseindustrien. Vi indretter os efter dine individuelle krav og udvikler højfunktionelle stabiliseringssystemer til dig. Takket være vores fleksible produktion kan vi garantere en ensartet og høj kvalitet. Vores portefølje: Fiskemodningsmidler (med og uden krydderurter og krydderier til f.eks. sild og laks, fiskeinjektion, fiskefars, fiskefrikadeller, fiskepølse, pateer, surimi, rogn- og shrimpsbehandling, mayonnaiser, salatcreme, dressing, varme og kolde saucer (med og uden tilsat æggeblomme / mælkeæggehvide), saucer og cremer til helkonserves, bundne supper, ketchup, marinader, panadetilsætning, desserter, madvarer, levnedsmiddeladditiver, blanding som underleverance

 3. OXYGENE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden OXYGENE, er en Distributør, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den opererer også inden for Tilsætningsstoffer, fødevarer, Emulgatorer til fødevarer, Tilsætningsstoffer, fødevarer, Emulgatorer til fødevarer, naturlige emulgeringsmidler, og lecithin brancherne. Den er baseret i Fouras, Frankrig.

 4. NOREVO GMBH

  Tyskland

  Norevo GmbH er en globalt etableret producent og leverandør af naturlige råstoffer til levnedsmiddel- og drikkevareindustrien, farmaceutisk industri og kosmetikbranchen samt for tekniske anvendelser. Fra de naturlige råstoffer – Gummi Arabicum, Agar-Agar, honning, agavetyksaft, lakridsekstrakt og vokser – til de skræddersyede kvaliteter og Confectionery Performers-produktrækken, leverer Norevo naturlige produkter og funktionelle ingredienser sammen med teknologisk knowhow og Development Support. Norevo er en uafhængig, internationalt orienteret virksomhed med hovedsæde i Hamborg, Tyskland. I Nordtyskland er der ligeledes en stor Norevo produktionsvirksomhed med eget laboratorium og hovedlager med alle råstoffer. Vores datterselskaber og andre produktionsafdelinger er etableret i Ungarn, Mexico, Argentina, Kina og Hongkong.

 5. FOOD NORD INGREDIENTS APS

  Danmark

  Food Nord Ingredients ApS er en 100% Dansk ejet virksomhed, lokaliseret tæt på byen Kolding. Vores mål er at levere høj kvalitets fødevarer til industrien. Food Nord Ingredients er i dag et moderne firma med flad struktur, som gør det muligt for os at levere en bred vifte af mælke og valle baserede ingredienser. Udover det, så fører vi det verdenskendte Maltodextrin mærke Rosa Aguado. Høj flexibilitet kendetegener vores virksomhed. Hos os er det ingen min. ordre. Har du brug for mindre mængder så kontakt os endelig. Food Nord´s medarbejdere arbejder 110% for kunden og vi er stolte af vores produkter og stolte at det vi kan tilbyde vores kunder. Hurtige svar, en leverandør du som indkøber kan stole på, mix paller, container eller bil. Small enough to know you - big enough to serve you.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RONCHI PIERGIORGIO SAKEER

  Italien

  Virksomheden RONCHI PIERGIORGIO SAKEER, der opererer inden for Emulgatorer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Krydderier, peber, kanel, Krydderier, og ingefær brancherne. Den er baseret i Como, Italien.

 2. RR SRL

  Italien

  Virksomheden RR SRL, er en Distributør, der opererer inden for Emulgatorer til fødevarer branchen. Den er baseret i Milano, Italien.

 3. SPECIAL INGREDIENTS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SPECIAL INGREDIENTS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emulgatorer til fødevarer branchen. Den er baseret i Chesterfield, Det Forenede Kongerige.

 4. ELECTROGASOCHEM LTD.

  Ukraine

  Virksomheden ELECTROGASOCHEM LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareforarbejdning branchen. Den opererer også inden for Emulgatorer til fødevarer, Tilsætningsstoffer, fødevarer, kemiske skumdæmpende midler til fødevareindustrien, Emulgatorer til fødevarer, og Tilsætningsstoffer, fødevarer brancherne. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 5. F.M.A.

  Belgien

  Virksomheden F.M.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Proteintilsætning branchen. Den opererer også inden for Emulgatorer til fødevarer, og Emulgatorer til fødevarer brancherne. Den er baseret i Antwerpen, Belgien.

 1. HELIAN

  Polen

  Virksomheden HELIAN, er en Engrossalg, der opererer inden for Emulgatorer til fødevarer branchen. Den er baseret i Warsaw, Polen.

 2. IPRA FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden IPRA FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareekstrakter branchen. Den opererer også inden for Emulgatorer til fødevarer, naturlige smagsstoffer til fødevare og konservesindustri, Emulgatorer til fødevarer, og tilsætningsstoffer, farvestoffer og pigmenter til fødevarer brancherne. Den er baseret i Mouans-Sartoux, Frankrig.

 1. ARLES AGROALIMENTAIRE

  Frankrig

  Virksomheden ARLES AGROALIMENTAIRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stivelse til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Stivelse, industriel, Emulgatorer til fødevarer, Stivelse, industriel, og Emulgatorer til fødevarer brancherne. Den er baseret i Rognac Cedex, Frankrig.

 2. EISS

  Holland

  Virksomheden EISS, er en Multi-Category, der opererer inden for Proteintilsætning branchen. Den opererer også inden for Emulgatorer til fødevarer, soja, sojabønner som sovs eller pudder, lecithin, og Emulgatorer til fødevarer brancherne. Den er baseret i Zwolle, Holland.

 3. TECHNOFOND GIESSEREIHILFSMITTEL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TECHNOFOND GIESSEREIHILFSMITTEL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emulgatorer til fødevarer branchen. Den er baseret i Harthausen, Tyskland.

 4. CARGILL TEXTURIZING SOLUTIONS DEUTSCHLAND GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden CARGILL TEXTURIZING SOLUTIONS DEUTSCHLAND GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den opererer også inden for Krydderier og ekstrakter, Fødevareekstrakter, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Emulgatorer til fødevarer, Krydderier og ekstrakter, Fødevareekstrakter, Mad- og drikkevarer - bestanddele, og Emulgatorer til fødevarer brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 5. LECICO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LECICO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareekstrakter branchen. Den opererer også inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele, Emulgatorer til fødevarer, Mad- og drikkevarer - bestanddele, og Emulgatorer til fødevarer brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 6. HANSE HAMBURG NATURROHSTOFFE VERTRIEBS-GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HANSE HAMBURG NATURROHSTOFFE VERTRIEBS-GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Emulgatorer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, Farmaceutiske produkter - råvarer og hjælpestoffer, Festlige lejligheder og parties - artikler og dekoration, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, Farmaceutiske produkter - råvarer og hjælpestoffer, og Festlige lejligheder og parties - artikler og dekoration brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 7. VINAYAK CORPORATION LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden VINAYAK CORPORATION LIMITED, der opererer inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele branchen. Den opererer også inden for Emulgatorer til fødevarer, eksotisk smag, krydderier, Emulgatorer til fødevarer, og farvepulver til fødevareindustrien brancherne. Den er baseret i Ashford, Det Forenede Kongerige.

 8. MICRO GUM

  Indien

  Virksomheden MICRO GUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emulgatorer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for guarmel brancherne. Den er baseret i Ahmedabad, Indien.

 1. HERBSTREITH & FOX VERMÖGENSVERWALTUNGS- UND BETEILIGUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Virksomheden HERBSTREITH & FOX VERMÖGENSVERWALTUNGS- UND BETEILIGUNGSGESELLSCHAFT MBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele branchen. Den opererer også inden for Emulgatorer til fødevarer, Stabiliseringsmidler, fødevarer, Emulgatorer til fødevarer, og Stabiliseringsmidler, fødevarer brancherne. Den er baseret i Neuenbürg, Tyskland.

 2. EUROPE VEGETABLE OILS SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanien

  Virksomheden EUROPE VEGETABLE OILS SOCIEDAD LIMITADA., er en Engrossalg, der opererer inden for Emulgatorer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele, og Mad- og drikkevarer - bestanddele brancherne. Den er baseret i Granollers, Spanien.

 3. LASENOR EMUL ,S.L.

  Spanien

  Virksomheden LASENOR EMUL ,S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele branchen. Den opererer også inden for Emulgatorer til fødevarer, og Emulgatorer til fødevarer brancherne. Den er baseret i Olesa De Montserrat, Spanien.

 4. GBS

  Tchad

  Virksomheden GBS, er en Distributør, der opererer inden for Emulgatorer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for arabisk gummi brancherne. Den er baseret i Ndjaména, Tchad.

 5. PALSGAARD VERKAUFSGESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Tyskland

  Virksomheden PALSGAARD VERKAUFSGESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stabiliseringsmidler, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Emulgatorer til fødevarer, og Emulgatorer til fødevarer brancherne. Den er baseret i Pinneberg, Tyskland.

 6. ACISELSAN ACIPAYAM SELULOZ SANAYI VE TICARET A S

  Tyrkiet

  Virksomheden ACISELSAN ACIPAYAM SELULOZ SANAYI VE TICARET A S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emulgatorer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Epoxyharpiks, og Epoxyharpiks brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 7. UNIMILLS B.V.

  Holland

  Virksomheden UNIMILLS B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emulgatorer til fødevarer branchen. Den er baseret i Zwijndrecht, Holland.

 8. DANISCO BELGIUM

  Belgien