• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • emballerings- og pakkematerialer- metal

Resultater for

Emballerings- og pakkematerialer- metal - Import eksport

 1. ENVASES ÖHRINGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  HUBER Packaging Group har kun i kort tid været en del af koncernen Envases Group, som er anset i hele verden, og er nu en del af Envases Europe A/S med hovedkontor i Danmark. Som del af Envases-koncernen har vi bekræftet vores tilhørsforhold med et navne- og logoskifte og fremstår med koncernens fælles identitet. Pr. 1. april 2021 ændrede alle hidtidige HUBER Packaging virksomheder navnet til "Envases". Virksomheden producerer emballager af hvidblik til farver og lakker, til kemiske produkter og levnedsmidler. Inden for BEVERAGE har Envases Öhringen specialiseret sig på produktionen af 5-liters partytønder af hvidblik og er førende på verdensplan inden for dette markedssegment. Også inden for emballage til farligt gods til transport af farligt gods er Envases den førende udbyder. På lokaliteten Aesch i Schweiz fremstilles desuden blæst plastemballage. Online-butikken er kun tilgængelig i Tyskland.

 2. AWK VERSCHLÜSSE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  AWK Verschlüsse GmbH & Co KG har en virksomhedspolitik, som beror på tre principielle søjler: Kvalitet, fleksibilitet og service. I den forbindelse er fokus altid på ansvaret for miljøet. Vores engagerede team producerer i to skiftehold godt 1 milliard lukninger om året. AWK Verschlüsse GmbH & Co KG's historie går tilbage til 1989, hvor AVG Aluminiumverschluss GmbH & Co KG blev grundlagt som Produktions- und AWK Verpackungen GmbH som salgsvirksomhed. Produktion startede i november 1990 med fem produktionslinjer. I 1997 blev vi certificeret i henhold til DIN ISO 9001. I 2000 blev salgsvirksomheden overtaget af produktionsvirksomheden, som derefter blev omdøbt til AWK Verschlüsse GmbH & Co KG. Med integrationen af PP-produktionen i 2003 udvidede vi vores portefølje med syv produktionslinjer. I 2014 traf vi en principiel afgørelse vedrørende vores miljøbevidsthed ved at købe produktionsmaskiner til fremstilling af PVC-frie lukninger. Vores produktsortiment omfatter forskellige typer lukninger, herunder alu-lukninger, ventilerende alu-lukninger (Topvent) og Pilferproof-lukninger. Disse anvendes inden for mange områder, f.eks. mineralvand, sodavand, øl, vin, mousserende vin, mælk og mælkeblandingsdrikke.

 3. BOON-WEETS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Boon-Weets er stolt af sine mere end 20 års erfaring i produktion af aluminiumskopper til topkvalitets lys til varmeplader i forskellige størrelser og farver. Som supplement til sortimentet har vi lanceret vores egen produktion af små stålplader. Vores sortiment omfatter også anden aluminium- og plastemballage til industrielle bagerier og frugtsektoren. Et team på cirka 30 medarbejdere har nu ansvaret for en effektiv produktionsproces, fra A til Z.

 4. HAZOTTE EMBALLAGES INDUSTRIELS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HAZOTTE EMBALLAGES INDUSTRIELS, er en Distributør, der opererer inden for Plastemballage branchen. Den opererer også inden for Tromler, tønder og ankre - metal-, Emballerings- og pakkematerialer, metal, Fødevareemballage, Tromler, tønder og ankre - metal-, Emballerings- og pakkematerialer, metal, Fødevareemballage, og Emballage, metal- brancherne. Den er baseret i Dombasle Sur Meurthe, Frankrig.

 5. MAIER VERPACKUNGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAIER VERPACKUNGEN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. NIEDERRHEINISCHE BLECHWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NIEDERRHEINISCHE BLECHWARENFABRIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 2. MENKE INDUSTRIEVERPACKUNGEN GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MENKE INDUSTRIEVERPACKUNGEN GMBH & CO.KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den er baseret i Seevetal, Tyskland.

 3. ECKMÜLLER KG

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ECKMÜLLER KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den er baseret i Sollenau, Østrig.

 4. VIOLLET INDUSTRIES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIOLLET INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Tanke, metal-, SMÅ METALDELE, Containere, Tanke, metal-, Metalpladearbejde, Kedelarbejde, Metallåse, Mekanisk svejsning, og Forarbejdning af metal brancherne. Den er baseret i Alby-Sur-Cheran, Frankrig.

 5. NICKLAUS INDUSTRIEVERPACKUNGEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NICKLAUS INDUSTRIEVERPACKUNGEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den er baseret i Lüneburg, Tyskland.

 1. MIDA PACK UG (HB)

  Tyskland

  Mida Packaging Product Co., Ltd blev grundlagt af hr. Jack Chen fra Yulin, Kina, og hr. Michael Binder fra München, Tyskland, som hver især har over 15 års erfaring fra emballageindustrien. Mida producerer OEM- / ODM-emballager til slutforbrugere af metalplade, PVC, PET og lamineret pap. Det primære mål er at tilbyde vores kunder uovertruffen service og engagement, høj kvalitet, hurtig reaktion og punktlig levering. Vi har de fleste af de certifikater, der i hvert land er nødvendige for levnedsmiddelemballager. Vi er specialiseret i fremstilling af: - Blikemballage- og -formålsprodukter, som alle fås i levnedsmiddelkvalitet, med mere end 600 formater på lager. - Transparente PET-dåser til levnedsmiddelbrug, med afrivelig / påskruet / adhæsiv forsegling og hætte. - Håndfremstillet lamineret kartonemballage.

 2. MASCHINENBAU SCHOLZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Hjertelig velkommen hos Maschinenbau Scholz GmbH & Co. KG! Mange tak for din interesse i vores produkter. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål. Kontakt os! Leveringsprogram: Hurtiglukninger, varmluftautoklaver til luft- og rumfartsindustrien, varmluftautoklaver til lamineret glasindustri, produktionsanlæg til kileremme og synkroremme; CV-anlæg til kontinuerlig kabelproduktion, autoklaver til gummi- og plastindustri, træimprægneringsanlæg, autoklaver til totalfornyelse af køretøjsdæk, stationer til start af pig til pipelineindustrien; Steriliseringsautoklaver til levnedsmiddelindustrien, autoklaver til skadedyrsbekæmpelse

 1. EUROTEC SPANNRINGE GMBH

  Tyskland

  Firmaet Eurotec Spannringe GmbH blev grundlagt 02.09.1997. Med 48 medarbejdere fremstilles tilbehørsdele til emballager på et 5000 kvm overdækket produktionsareal. Hovedaktiviteten er rettet imod fremstilling af spænderinge. Vores produkter omfatter: • Faldgreb • Spændelukninger til rør • Fjedersplitter • Spænderinge og spænderingslukninger • Lukninger • EPDM-tætningsbaner • Greb af metal • Stansede dele • Trukne dele • Tilbehør til tromler

 2. HESONWERK GMBH PRETZSCH TRANSPORT- UND LAGERTECHNIK

  Tyskland

  I mere end 120 år har den traditionsbundne virksomhed HESON været en pålidelig partner inden for løsninger til transport-, lager- og miljøteknik, støberiteknik og mekanisk bearbejdning. Vores HESON-produkter anvendes inden for alle brancher i industrien: bilindustrien, billeverandører (støberier, smedjer, mekanisk fremstilling, skruer), højreolslager- og automationsteknik, bortskaffelses- industri samt levnedsmiddelindustrien.

 3. BIHLMAIER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BIHLMAIER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den er baseret i Bretzfeld, Tyskland.

 4. CHINA HUATAO PLASTIC PACKING CO., LTD

  Kina

  Virksomheden CHINA HUATAO PLASTIC PACKING CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for noprede stoffer brancherne. Den er baseret i Shijiazhuang, Kina.

 5. TINWARE DIRECT DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Virksomheden TINWARE DIRECT DEUTSCHLAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for grøn stær brancherne. Den er baseret i Dusseldorf, Tyskland.

 6. WILHELM BENDER & SÖHNE INH. KLAUS BENDER E.K

  Tyskland

  Virksomheden WILHELM BENDER & SÖHNE INH. KLAUS BENDER E.K, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den er baseret i Hannover, Tyskland.

 7. A. WITT & CO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden A. WITT & CO GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 8. KRIEG ELEKTRONIK GEHÄUSEBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KRIEG ELEKTRONIK GEHÄUSEBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for installationer og maskiner til behandling og overfladebehandling af metal, og lasersvejsning brancherne. Den er baseret i Heinsberg, Tyskland.

 1. NELPA DEMIR TICARET VE SANAYI LIMITED ŞIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden NELPA DEMIR TICARET VE SANAYI LIMITED ŞIRKETI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for solkollektor, bærende metalstrukturer, Dele til lastbiler, og mezzaniner brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 2. METAL-PRINT LTD

  Ukraine

  Virksomheden METAL-PRINT LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den er baseret i Dnipro, Ukraine.

 3. WAN-YO ENTERPRISE CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Virksomheden WAN-YO ENTERPRISE CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den er baseret i Xizhi Dist, Taiwan R.O.C..

 4. HAISHUN EUROPE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HAISHUN EUROPE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 5. HERMANN WINKEL VERPACKUNGEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HERMANN WINKEL VERPACKUNGEN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 6. MÜLLER & BAUER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden MÜLLER & BAUER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den er baseret i Metzingen, Tyskland.

 7. EMA PHARMACEUTICALS SAS

  Frankrig

  Virksomheden EMA PHARMACEUTICALS SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den er baseret i Lailly En Val, Frankrig.

 8. PLUS PACK

  Frankrig

  Virksomheden PLUS PACK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballage - virksomheder branchen. Den opererer også inden for Fødevareemballage, Plastemballage, Emballerings- og pakkematerialer, metal, Husholdningsartikler, aluminium, Fødevareemballage, Plastemballage, Emballerings- og pakkematerialer, metal, og Husholdningsartikler, aluminium brancherne. Den er baseret i Saint-Germain-En-Laye, Frankrig.

 9. TEMACO CONTENANTS

  Frankrig

  Virksomheden TEMACO CONTENANTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Flasker og krukker, glas-, Konservesdåser, kapsler, og Flasker og krukker, glas- brancherne. Den er baseret i Donzenac, Frankrig.

 10. SILFA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SILFA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Metalcontainere, kegleformede tønder, metalcontainere til fødevare og konservesindustri, Metalcontainere, og ståltønder brancherne. Den er baseret i Sulbiate, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Emballerings- og pakkematerialer- metal - Import eksport

Antal resultater

2.299 Virksomheder