• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • emballerings- og pakkematerialer- metal

Resultater for

Emballerings- og pakkematerialer- metal - Import eksport

 1. ENVASES ÖHRINGEN GMBH

  Tyskland

  HUBER Packaging Group har kun i kort tid været en del af koncernen Envases Group, som er anset i hele verden, og er nu en del af Envases Europe A/S med hovedkontor i Danmark. Som del af Envases-koncernen har vi bekræftet vores tilhørsforhold med et navne- og logoskifte og fremstår med koncernens fælles identitet. Pr. 1. april 2021 ændrede alle hidtidige HUBER Packaging virksomheder navnet til "Envases". Virksomheden producerer emballager af hvidblik til farver og lakker, til kemiske produkter og levnedsmidler. Inden for BEVERAGE har Envases Öhringen specialiseret sig på produktionen af 5-liters partytønder af hvidblik og er førende på verdensplan inden for dette markedssegment. Også inden for emballage til farligt gods til transport af farligt gods er Envases den førende udbyder. På lokaliteten Aesch i Schweiz fremstilles desuden blæst plastemballage. Online-butikken er kun tilgængelig i Tyskland.

 2. BOON-WEETS

  Belgien

  Boon-Weets er stolt af sine mere end 20 års erfaring i produktion af aluminiumskopper til topkvalitets lys til varmeplader i forskellige størrelser og farver. Som supplement til sortimentet har vi lanceret vores egen produktion af små stålplader. Vores sortiment omfatter også anden aluminium- og plastemballage til industrielle bagerier og frugtsektoren. Et team på cirka 30 medarbejdere har nu ansvaret for en effektiv produktionsproces, fra A til Z.

 3. HAZOTTE EMBALLAGES INDUSTRIELS

  Frankrig

 4. BIHLMAIER GMBH

  Tyskland

 5. NIEDERRHEINISCHE BLECHWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MAIER VERPACKUNGEN GMBH

  Tyskland

 2. MENKE INDUSTRIEVERPACKUNGEN GMBH & CO.KG

  Tyskland

 3. ECKMÜLLER KG

  Østrig

 4. VIOLLET INDUSTRIES

  Frankrig

 5. NICKLAUS INDUSTRIEVERPACKUNGEN

  Tyskland

 1. MIDA PACK UG (HB)

  Tyskland

  Mida Packaging Product Co., Ltd blev grundlagt af hr. Jack Chen fra Yulin, Kina, og hr. Michael Binder fra München, Tyskland, som hver især har over 15 års erfaring fra emballageindustrien. Mida producerer OEM- / ODM-emballager til slutforbrugere af metalplade, PVC, PET og lamineret pap. Det primære mål er at tilbyde vores kunder uovertruffen service og engagement, høj kvalitet, hurtig reaktion og punktlig levering. Vi har de fleste af de certifikater, der i hvert land er nødvendige for levnedsmiddelemballager. Vi er specialiseret i fremstilling af: - Blikemballage- og -formålsprodukter, som alle fås i levnedsmiddelkvalitet, med mere end 600 formater på lager. - Transparente PET-dåser til levnedsmiddelbrug, med afrivelig / påskruet / adhæsiv forsegling og hætte. - Håndfremstillet lamineret kartonemballage.

 2. MASCHINENBAU SCHOLZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Hjertelig velkommen hos Maschinenbau Scholz GmbH & Co. KG! Mange tak for din interesse i vores produkter. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål. Kontakt os! Leveringsprogram: Hurtiglukninger, varmluftautoklaver til luft- og rumfartsindustrien, varmluftautoklaver til lamineret glasindustri, produktionsanlæg til kileremme og synkroremme; CV-anlæg til kontinuerlig kabelproduktion, autoklaver til gummi- og plastindustri, træimprægneringsanlæg, autoklaver til totalfornyelse af køretøjsdæk, stationer til start af pig til pipelineindustrien; Steriliseringsautoklaver til levnedsmiddelindustrien, autoklaver til skadedyrsbekæmpelse

 1. EUROTEC SPANNRINGE GMBH

  Tyskland

  Firmaet Eurotec Spannringe GmbH blev grundlagt 02.09.1997. Med 48 medarbejdere fremstilles tilbehørsdele til emballager på et 5000 kvm overdækket produktionsareal. Hovedaktiviteten er rettet imod fremstilling af spænderinge. Vores produkter omfatter: • Faldgreb • Spændelukninger til rør • Fjedersplitter • Spænderinge og spænderingslukninger • Lukninger • EPDM-tætningsbaner • Greb af metal • Stansede dele • Trukne dele • Tilbehør til tromler

 2. A. WITT & CO GMBH

  Tyskland

 3. KRIEG ELEKTRONIK GEHÄUSEBAU GMBH

  Tyskland

 4. WILHELM BENDER & SÖHNE INH. KLAUS BENDER E.K

  Tyskland

 5. NELPA DEMIR TICARET VE SANAYI LIMITED ŞIRKETI

  Tyrkiet

 6. METAL-PRINT LTD

  Ukraine

 7. WAN-YO ENTERPRISE CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

 8. HERMANN WINKEL VERPACKUNGEN GMBH

  Tyskland

 1. HAISHUN EUROPE GMBH

  Tyskland

 2. MÜLLER & BAUER GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. SILFA S.R.L.

  Italien

 4. TUBEUROPACK GMBH

  Tyskland

 5. NISON

  Frankrig

 6. PACK SUPPORT GMBH

  Tyskland

 7. EVERTON S.R.L

  Italien

 8. LITOCHAP

  Spanien

 9. HIRSCHFELD EMBALLAGES

  Frankrig

 10. TER - TOURAINE EMBALLAGE RECYCLAGE

  Frankrig

Filtre

Resultater for

Emballerings- og pakkematerialer- metal - Import eksport

Antal resultater

2.454 virksomheder