• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • elektromagneter

Resultater for

Elektromagneter - Import eksport

 1. ADVANCED MAGNETIC TECHNOLOGIES AND CONSULTING (AMT&C)

  Rusland

  AMT&C Group designer og fremstiller magnetisk udstyr til videnskab og industrien baseret på permanente magneter og elektromagnetiske systemer: magnetisk og elektromagnetisk udstyr til særdeles, intensive magnetiske felter (indikator af mangler, kilder til magnetiske felter); magnetiske elektriske og elektroniske måleinstrumenter til laboratorier og forskere; Induktion magnemetere; elektromagneter. AMT&C Group fokuserer på nuværende områder af anvendt magnetisme: energiafhængige spærreventiler, elektriske aktuatorer og elektriske maskiner med særdeles høj effektivitet inden for energiforvandling, sprøjtede hjulmotorer, videnskabeinstrumenter og magnetiske systemer til styring af endoskopiske GI undersøgelseskapsler. AMT&C udfører R&D inden for magnetisk hypertermi, målrettet præcisionskontrolleret desorption af medicin, magnetisk køling, samt metoder inden for fremstilling af nanoskala og nanostrukturerede materialer.

 2. KENDRION KUHNKE AUTOMATION GMBH

  Tyskland

  Kendrion Kuhnke Automation er din specialist inden for magnet-, fluid- og styringsteknik og sælger sikre, præcise og innovative komponenter og delmontager til mange anvendelsesområder. Kendrion Kuhnke Automation hører til Industrial Division af Kendrion N.V. og optræder som firma under navnet Business Unit Industrial Actuators and Controls (IAC). Inden for udvikling og produktion af elektromagneter og aktuatorer nyder IAC godt af mere end 100 års erfaring og har et bredt produktportefølje. Desuden er IAC producent inden for fluidteknik og specialiseret på udviklingen af kundespecifikke ventiler, ventilblokke og trykregulatorer. Inden for styringsteknik satser IAC på international anerkendte industristandarder for at muliggøre integrationen i vidt forskellige infrastrukturer samt induktive varmesystemer, som tillader emissionsfri opvarmning i industrielle processer. Vores produkter anvendes primært inden for medicinteknik som fx dialyseapparater, anæstesi- og respirationsudstyr, dentalenheder, behandlings- & terapiudstyr. Indenfor automatisering og robotteknik som fx FTS, materialestrøm-systemer og cobots. Inden for maskinkonstruktion anvendes de inden for drikkevare- og fødevareindustrien samt trykke- og papirforarbejdningsindustrien. Yderligere anvendelsesområder er brandsikring og adgangskontroller inden for bygningsteknik samt ilt-nødforsyning og in-cabin-applikationer inden for luftfarten. Læs mere om Kendrion på www.kendrion.com

 3. MESUTRONIC GERÄTEBAU GMBH

  Tyskland

  Innovativ teknologi, førende knowhow. MESUTRONIC Gerätebau GmbH har i over 25 år produceret innovativ metaldetekteringsteknik til industrielle anvendelser. Med udgangspunkt fra firmaets sæde i Kirchberg i Wald forsyner vi vores globalt agerende kunder med højt udviklede metaldetektorer, metalseparatorer og røntgeninspektionssystemer. Vores innovationsglæde får os gang på gang til at levere toppræstationer, så vi med rette kan betragte os som en af teknologiførerne inden for metal- og fremmedlegemedetektering. Inden for segmenterne food, pharma, hygiejne, plast, tekstil, træ og minedrift varter vi op med et bredt produktsortiment, hvormed du kan beskytte dine produktionsmaskiner og i sidste ende dine kunder mod uønskede fremmedlegemer. Som en virksomhed drevet af ejeren, har vi i årtier haft tillid til Tyskland og dets medarbejdere. Med deres energi og knowhow, gør de vores førsteklasses systemer mulige.

 4. ASSFALG GMBH

  Tyskland

 5. SELTER S.A.

  Spanien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MECALECTRO

  Tyskland

 2. AGETHEN AUFBEREITUNGSTECHNIK

  Tyskland

 3. TDS PRECISION PRODUCTS GMBH

  Schweiz

 4. KRÄMER ENERGIETECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. BISCHOFF FEDERNWERK UND NUTZFAHRZEUGTEILE GMBH

  Tyskland

 1. ANDRIN MAGNETISME INDUSTRIEL

  Frankrig

 2. DICTATOR TECHNIK GMBH

  Tyskland

 1. EUROMAGNETI DI FILIPPINI CESARE & C. SNC

  Italien

 2. MAGNETMECHANIK KRÖMEKE GMBH

  Tyskland

 3. HARTMANN + LÄMMLE AG

  Schweiz

 4. SGM MAGNETICS SPA

  Italien

  Virksomheden er globalt førende inden for design og fremstilling af magnetiske løsninger til industriel løft og separation. Løft: håndtering af jernindustriprodukter (lægter, plader og skinner) ved stålanlæg og servicecentre; separation af jernholdige og ikke-jernholdige metaller med båndseparatorer, remskiver, tromler, sorteringsanlæg og separatorer med X-ray-sensorer.

 5. AC MAGNETS 98 SL

  Spanien

  Leverandør af: Magneter, magnetsystemer, ferrit, magnetiske apparater, magnetbånd, roterende magneter, plastmagneter og magneter i alnico.

 6. SYSKO AG

  Schweiz

  Din partner for espressopumper, kaffemaskinepumper og svingankerpumper.

 7. DIMET GMBH

  Tyskland

 8. KENDRION (DONAUESCHINGEN/ENGELSWIES) GMBH

  Tyskland

 1. ACTRONIC-SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

 2. ILMENAUER MECHATRONIK GMBH

  Tyskland

 3. KUHSE INDUSTRIAL COMPONENTS GMBH

  Tyskland

 4. LM SYSTEMS

  Tyrkiet

 5. ATIB MAGNETICS

  Italien

 6. GI-DA SRL

  Italien

 7. MECAMAG

  Frankrig

 8. ELACTIS SA

  Schweiz

 9. A.R.S. ELETTROMECCANICA S.R.L.

  Italien

 10. TELSA BOBINAGE

  Frankrig