• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • elektromagneter

Resultater for

Elektromagneter - Import eksport

 1. KENDRION KUHNKE AUTOMATION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Kendrion Kuhnke Automation er din specialist inden for magnet-, fluid- og styringsteknik og sælger sikre, præcise og innovative komponenter og delmontager til mange anvendelsesområder. Kendrion Kuhnke Automation hører til Industrial Division af Kendrion N.V. og optræder som firma under navnet Business Unit Industrial Actuators and Controls (IAC). Inden for udvikling og produktion af elektromagneter og aktuatorer nyder IAC godt af mere end 100 års erfaring og har et bredt produktportefølje. Desuden er IAC producent inden for fluidteknik og specialiseret på udviklingen af kundespecifikke ventiler, ventilblokke og trykregulatorer. Inden for styringsteknik satser IAC på international anerkendte industristandarder for at muliggøre integrationen i vidt forskellige infrastrukturer samt induktive varmesystemer, som tillader emissionsfri opvarmning i industrielle processer. Vores produkter anvendes primært inden for medicinteknik som fx dialyseapparater, anæstesi- og respirationsudstyr, dentalenheder, behandlings- & terapiudstyr. Indenfor automatisering og robotteknik som fx FTS, materialestrøm-systemer og cobots. Inden for maskinkonstruktion anvendes de inden for drikkevare- og fødevareindustrien samt trykke- og papirforarbejdningsindustrien. Yderligere anvendelsesområder er brandsikring og adgangskontroller inden for bygningsteknik samt ilt-nødforsyning og in-cabin-applikationer inden for luftfarten. Læs mere om Kendrion på www.kendrion.com

 2. MESUTRONIC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Innovativ teknologi, førende knowhow. MESUTRONIC Gerätebau GmbH har i over 25 år produceret innovativ metaldetekteringsteknik til industrielle anvendelser. Med udgangspunkt fra firmaets sæde i Kirchberg i Wald forsyner vi vores globalt agerende kunder med højt udviklede metaldetektorer, metalseparatorer og røntgeninspektionssystemer. Vores innovationsglæde får os gang på gang til at levere toppræstationer, så vi med rette kan betragte os som en af teknologiførerne inden for metal- og fremmedlegemedetektering. Inden for segmenterne food, pharma, hygiejne, plast, tekstil, træ og minedrift varter vi op med et bredt produktsortiment, hvormed du kan beskytte dine produktionsmaskiner og i sidste ende dine kunder mod uønskede fremmedlegemer. Som en virksomhed drevet af ejeren, har vi i årtier haft tillid til Tyskland og dets medarbejdere. Med deres energi og knowhow, gør de vores førsteklasses systemer mulige.

 3. MAX BAERMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Velkommen hos MAX BAERMANN GmbH, førende producent af plasticbundne permamagneter på verdensplan. I mere end 90 år har vi leveret førsteklasses produkter til skridtmotorer, mikromotorer, vridningsvinkelsensorer, vridningsmomentsensorer, tilsætningskølemiddelpumper samt armaturer og instrumenter. Vores magneter udvikles i tæt samarbejde med vores specialafdelinger for konstruktion, produkt- og procesudvikling samt kvalitetssikring specielt efter vores kunders krav. Vi tilbyder innovative løsninger, der matcher vores kunders behov. Hos MAX BAERMANN GmbH lægger vi vægt på kvaliteten og ensartetheden af vores produktion. Vores processer stemmer overens med de højeste internationale standarder, og vi er certificeret i henhold til IATF16949: 2016. Kundespecifikke løsninger kræver særligt værktøj og særlige anordninger, som vi producerer i vores egen værktøjskonstruktion. Vores materialer udvælges omhyggeligt og testes før brug for at opfylde vores høje kvalitetsstandarder. Blandingsmetoderne og -forholdene er underkastet en uafbrudt kontrol og optimeres kontinuerligt for at sikre, at vores produkter opfylder de højeste krav.

 4. SELTER S.A.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SELTER S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner til magnetisk hejsning, elektromagneter, magnetiske plader, magnetseparatorer, magnetiske komponenter, magnetplader, og afmagnetiseringsapparater brancherne. Den er baseret i Girona, Spanien.

 5. KRÄMER ENERGIETECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KRÄMER ENERGIETECHNIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektromagneter branchen. Den er baseret i Zierenberg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AGETHEN AUFBEREITUNGSTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AGETHEN AUFBEREITUNGSTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektromagneter branchen. Den er baseret i Neuss, Tyskland.

 2. MECALECTRO

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MECALECTRO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektromagneter branchen. Den er baseret i Saarbrücken, Tyskland.

 3. TDS PRECISION PRODUCTS GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden TDS PRECISION PRODUCTS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Elektromagneter branchen. Den er baseret i Dielsdorf, Schweiz.

 4. BISCHOFF FEDERNWERK UND NUTZFAHRZEUGTEILE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BISCHOFF FEDERNWERK UND NUTZFAHRZEUGTEILE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Elektromagneter branchen. Den er baseret i Staßfurt, Tyskland.

 5. ANDRIN MAGNETISME INDUSTRIEL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANDRIN MAGNETISME INDUSTRIEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektromagneter branchen. Den opererer også inden for Løfteudstyr - tilbehør, magnetseparatorer, løft med magnet, Lastløftemagneter, og Løfteudstyr - tilbehør brancherne. Den er baseret i Villers La Montagne, Frankrig.

 1. DICTATOR TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DICTATOR TECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektromagneter branchen. Den er baseret i Neusäß, Tyskland.

 2. HARTMANN + LÄMMLE AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden HARTMANN + LÄMMLE AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektromagneter branchen. Den er baseret i Neuheim, Schweiz.

 1. ADVANCED MAGNETIC TECHNOLOGIES AND CONSULTING (AMT&C)

  Rusland

  AMT&C Group designer og fremstiller magnetisk udstyr til videnskab og industrien baseret på permanente magneter og elektromagnetiske systemer: magnetisk og elektromagnetisk udstyr til særdeles, intensive magnetiske felter (indikator af mangler, kilder til magnetiske felter); magnetiske elektriske og elektroniske måleinstrumenter til laboratorier og forskere; Induktion magnemetere; elektromagneter. AMT&C Group fokuserer på nuværende områder af anvendt magnetisme: energiafhængige spærreventiler, elektriske aktuatorer og elektriske maskiner med særdeles høj effektivitet inden for energiforvandling, sprøjtede hjulmotorer, videnskabeinstrumenter og magnetiske systemer til styring af endoskopiske GI undersøgelseskapsler. AMT&C udfører R&D inden for magnetisk hypertermi, målrettet præcisionskontrolleret desorption af medicin, magnetisk køling, samt metoder inden for fremstilling af nanoskala og nanostrukturerede materialer.

 2. SGM MAGNETICS SPA

  Italien

  Virksomheden er globalt førende inden for design og fremstilling af magnetiske løsninger til industriel løft og separation. Løft: håndtering af jernindustriprodukter (lægter, plader og skinner) ved stålanlæg og servicecentre; separation af jernholdige og ikke-jernholdige metaller med båndseparatorer, remskiver, tromler, sorteringsanlæg og separatorer med X-ray-sensorer.

 3. AC MAGNETS 98 SL

  Spanien

  Leverandør af: Magneter, magnetsystemer, ferrit, magnetiske apparater, magnetbånd, roterende magneter, plastmagneter og magneter i alnico.

 4. SYSKO AG

  Schweiz

  Din partner for espressopumper, kaffemaskinepumper og svingankerpumper.

 5. DIMET GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DIMET GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metallurgi og jern- og stålindustrien - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Elektromagneter, Håndteringsmagneter, Lastløftemagneter, elektromagneter til løft, og Elektromagneter brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

 6. ASSFALG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ASSFALG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magneter branchen. Den opererer også inden for Elektromagneter, Lastløftemagneter, magneter og permamagneter, Elektromagneter, og Håndbetjent overfræser brancherne. Den er baseret i Schwäbisch Gmünd, Tyskland.

 7. KENDRION (DONAUESCHINGEN/ENGELSWIES) GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KENDRION (DONAUESCHINGEN/ENGELSWIES) GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den opererer også inden for Elektromagneter, rådgivning inden for elektromagnetisme, Hæftemagneter, og Elektromagneter brancherne. Den er baseret i Donaueschingen, Tyskland.

 8. ACTRONIC-SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ACTRONIC-SOLUTIONS GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Elektromagneter branchen. Den er baseret i Adelsdorf, Tyskland.

 1. KUHSE INDUSTRIAL COMPONENTS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KUHSE INDUSTRIAL COMPONENTS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektromagneter branchen. Den er baseret i Winsen / Luhe, Tyskland.

 2. LM SYSTEMS

  Tyrkiet

  Virksomheden LM SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektromagneter branchen. Den opererer også inden for elektromagnetisk udstyr, elektromagneter til løft, og Spændepatron brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. ILMENAUER MECHATRONIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ILMENAUER MECHATRONIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektromagneter branchen. Den opererer også inden for Dreje-/løftedrev, spoler til magneter, og Drejemagneter brancherne. Den er baseret i Ilmenau, Tyskland.

 4. ATIB MAGNETICS

  Italien

  Virksomheden ATIB MAGNETICS, er en Detailsalg, der opererer inden for Elektromagneter branchen. Den opererer også inden for elektromagneter til løft brancherne. Den er baseret i Longhena, Italien.

 5. A.R.S. ELETTROMECCANICA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden A.R.S. ELETTROMECCANICA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pumper branchen. Den opererer også inden for Spoler og magnterspoler, Spoler og magnterspoler, Ventiler, magnet-, og elektromagneter brancherne. Den er baseret i La Morra, Italien.

 6. GI-DA SRL

  Italien

  Virksomheden GI-DA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den opererer også inden for Elektromagneter, magnetisk udstyr til godshåndtering, elektromagneter til løft, Elektromagneter, og magnetseparatorer brancherne. Den er baseret i Pompiano, Italien.

 7. SIGMAPHI

  Frankrig

  Virksomheden SIGMAPHI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den opererer også inden for Elektromagneter, permanente magneter, og Elektromagneter brancherne. Den er baseret i Vannes, Frankrig.

 8. NAFSA MAGNETTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden NAFSA MAGNETTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektromagneter branchen. Den opererer også inden for Hæftemagneter brancherne. Den er baseret i Rottenburg, Tyskland.

 9. MECAMAG

  Frankrig

  Virksomheden MECAMAG, er en Distributør, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den opererer også inden for Elektromagneter, løft med magnet, og Elektromagneter brancherne. Den er baseret i Chambery, Frankrig.

 10. KENDRION (LINZ) GMBH

  Østrig

  Virksomheden KENDRION (LINZ) GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektromagneter branchen. Den er baseret i Linz, Østrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis