• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • elektrolyse - overfladebehandling

Resultater for

Elektrolyse - overfladebehandling - Import eksport

 1. ECOTDS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  ECOTDS, der blev grundlagt i 2010, viderefører den knowhow der er arvet fra virksomheden ORP og viser sin tilpasningsevne og innovation ved at udvikle og foretage ændringer i fremgangsmåden for overfladebehandling. Vores speciale er at udskære titaniumplader til produktion af montering til anodisering. ECOTDS er tæt på sine kunder og innoverer konstant og har en unik markedsposition. ECOTDS tilbyder en meget bred vifte af værktøjsløsninger forsynet med emner til behandling, med standard- produkter og produkter efter mål. ECOTDS reagerer på anvendelser af elektrolyse og malerier. ECOTDS opererer i Europa og Nordafrika og et netværk af agenter i Tyskland, Belgien, Storbritannien, Schweiz og Marokko. ECOTDS fik i 2012 eksportprisen "Prix d'Excellenc'Export 2012" for sin indsats for eksport. Vores team på 15 personer, der er internt uddannet i teknik, har en sjælden knowhow og kompetence.

 2. HIAT GGMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hydrogen and Informatics Institute of Applied Technologies, kort HIAT GmbH, blev grundlagt i august 2002. I fællesskab med små virksomheder og industrien skaber vi en videnskabelig basis for udvikling og optimering af innovative produkter inden for brændselscelle- og brintteknologi. HIAT er firma- og brancheuafhængig og driver ud over salg af egne produkter forskning, udvikling og teknologitransfer ved aktuelle og fremtidsorienterede emner om forskningsprojekter iværksat af det offentlige og som industriordrer. Det nye centrum er placeret på forsknings- og teknologiparkens område i Schwerin. HIAT bestræber sig på udbygge sin position inden for brint- og brændselscelleteknik yderligere. Især inden for udviklingen af kernekomponenter til brændselsceller og elektrolyseceller mærker vi en stærk efterspørgsel og en positiv markedsposition.

 3. DEMA METALLSPRITZWERK ICOAT AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden DEMA METALLSPRITZWERK ICOAT AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektrolyse - overfladebehandling branchen. Den er baseret i Schinznach Dorf, Schweiz.

 4. IKS POLIWODA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IKS POLIWODA GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektrolyse - overfladebehandling branchen. Den er baseret i Östringen-Eichelberg, Tyskland.

 5. H&U SCHEFFLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden H&U SCHEFFLER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektrolyse - overfladebehandling branchen. Den er baseret i Markranstädt, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RUDOLF CLAUSS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RUDOLF CLAUSS GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektrolyse - overfladebehandling branchen. Den er baseret i Mülheim, Tyskland.

 2. METALLSPRITZBESCHICHTUNGEN DAHLBÜDDING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden METALLSPRITZBESCHICHTUNGEN DAHLBÜDDING GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektrolyse - overfladebehandling branchen. Den er baseret i Großheubach, Tyskland.

 3. LASTECH AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden LASTECH AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektrolyse - overfladebehandling branchen. Den er baseret i Mellingen, Schweiz.

 4. WILHELM HUMPERT GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WILHELM HUMPERT GMBH & CO KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektrolyse - overfladebehandling branchen. Den er baseret i Wickede, Tyskland.

 5. GÜTEX K. H. RIECHMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GÜTEX K. H. RIECHMANN GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektrolyse - overfladebehandling branchen. Den er baseret i Gütersloh, Tyskland.

 1. KERBIRIO SAS

  Frankrig

  KERBIRIO er specialiseret i multiproces overfladebehandling. Vi er godkendt af de største ordregivere inden for industrien, og vores store udvalg af behandlinger gør os i stand til at tilfredsstille alle behov inden for metalbelægninger. Automobil og industriprocesser: Alcalin Zink, Zink Jern, Zink Nikkel, Zink. Laminering ved centrifugering: Deltaprotekt, Zintek. Sort Kataforese. Luftfartsvæsen og specialprocesser: Behandling på Aluminium OAS, OAC, OAD, Surtec 650, Alodine, Zink Nikkel Aero, Passivering rustfrit stål, Kemisk Nikkel, Elektrolytisk Nikkel, Anodisk Oxidering Titanium, Forkobring, Fortinning, Forsølvning, Forgyldning, Forkromning. Maling: Lamineret zink pulverisering: Deltaprotekt, Zintek, Primaire, Epoxy, Pulver, Termolakering. Forberedelse og efterbehandling: Rensning, Affedtning, Hærdning, Sandblæsning, fosfatering med zink (tør eller med olie), Passivering zink, Afgasning. Ekstra serviceydelser: Færdiggørelse, Sortering, Indpakning, Transport.

 2. DE MARTIN AG SURFACE TECHNOLOGY

  Schweiz

  Virksomheden DE MARTIN AG SURFACE TECHNOLOGY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektrolyse - overfladebehandling branchen. Den er baseret i Wängi, Schweiz.

 1. METDRA METALL- UND DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden METDRA METALL- UND DRAHTWARENFABRIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektrolyse - overfladebehandling branchen. Den er baseret i Leonberg, Tyskland.

 2. AUSTERLITZ ELECTRONIC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AUSTERLITZ ELECTRONIC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektrolyse - overfladebehandling branchen. Den opererer også inden for Varmeafledere, afledere til transformatorer, CNC-formning, og ledningsanlæg brancherne. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 3. H+K BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden H+K BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Metallisering, Elektrolyse - overfladebehandling, Hærdning, metaller - maskiner og installationer, Metallisering, Elektrolyse - overfladebehandling, og Hærdning, metaller - maskiner og installationer brancherne. Den er baseret i Aldingen, Tyskland.

 4. SAOS D.O.O.

  Kroatien

  Virksomheden SAOS D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mærkemaskiner branchen. Den opererer også inden for Elektrolyse - overfladebehandling, 3D printere, gravering, blæk til industriel mærkning, Elektrolyse - overfladebehandling, og 3D printere brancherne. Den er baseret i Bednja, Kroatien.

 5. FRIEDRICH SCHIECHE

  Tyskland

  Virksomheden FRIEDRICH SCHIECHE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektrolyse - overfladebehandling branchen. Den er baseret i Idstein, Tyskland.

 6. AD PLATING

  Frankrig

  Virksomheden AD PLATING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Elektrolyse - overfladebehandling, behandling af metal, og Elektrolyse - overfladebehandling brancherne. Den er baseret i Marnaz, Frankrig.

 7. ELECTROLYSE FONTENAYSIENNE

  Frankrig

  Virksomheden ELECTROLYSE FONTENAYSIENNE, er en Underleverandør, der opererer inden for Elektrolyse - overfladebehandling branchen. Den opererer også inden for Overfladebehandling brancherne. Den er baseret i Fontenay-Sous-Bois, Frankrig.

 8. PEM

  Frankrig

  Virksomheden PEM, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Elektrolyse - overfladebehandling, Elektrolyse - overfladebehandling, Overfladebehandling, og Overfladebelægning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Siaugues Ste Marie, Frankrig.

 1. PACKO ELECTROPOLISH

  Belgien

  Virksomheden PACKO ELECTROPOLISH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektrolyse - overfladebehandling branchen. Den opererer også inden for Overfladebelægning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Diksmuide, Belgien.

 2. SWINTON ELECTRO-PLATING LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SWINTON ELECTRO-PLATING LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektrolyse - overfladebehandling branchen. Den opererer også inden for Korrosionsbeskyttende coating, kemisk fornikling, og Korrosionsbeskyttende coating brancherne. Den er baseret i Manchester, Det Forenede Kongerige.

 3. TONGRIM ENTEC CO., LTD.

  Sydkorea

  Virksomheden TONGRIM ENTEC CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektrolyse - overfladebehandling branchen. Den opererer også inden for Korrosionsbeskyttende produkter, Korrosionsbeskyttende produkter, udstyr til elektrolyse, Rustfjernere, og elektriske sikkerhedsanordninger brancherne. Den er baseret i Seoul, Sydkorea.

 4. GEINSA

  Spanien

  Virksomheden GEINSA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner til overfladebeklædning branchen. Den opererer også inden for Elektrolyse - overfladebehandling, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Malingskabine, Elektrolyse - overfladebehandling, og Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr brancherne. Den er baseret i Erandio, Spanien.

 5. ELECTROLYSE ABBAYE D'ACEY

  Frankrig

  Virksomheden ELECTROLYSE ABBAYE D'ACEY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Elektrolyse - overfladebehandling, Forgyldning og forsølvning - stål og metaller, Elektrolyse - overfladebehandling, udstyr til elektrolyse, og Forgyldning og forsølvning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Vitreux, Frankrig.

 6. ETABLISSEMENTS LORILLEUX

  Frankrig

  Virksomheden ETABLISSEMENTS LORILLEUX, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Elektrolyse - overfladebehandling, Overfladebehandling, Elektrolyse - overfladebehandling, og maskiner til elektrolyse brancherne. Den er baseret i Maillebois, Frankrig.

 7. LGTB

  Belgien

  Virksomheden LGTB, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektrolyse - overfladebehandling branchen. Den opererer også inden for Korrosionsbeskyttende produkter, og Korrosionsbeskyttende produkter brancherne. Den er baseret i Hasselt, Belgien.

 8. AGITE

  Frankrig

  Virksomheden AGITE, er en Distributør, der opererer inden for Elektrolyse - overfladebehandling branchen. Den opererer også inden for Indskruningsradiatorer, og filterindsats brancherne. Den er baseret i Flassans-Sur-Issole, Frankrig.

 9. SA METRASUR

  Frankrig

  Virksomheden SA METRASUR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Elektrolyse - overfladebehandling, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Forkromning, Elektrolyse - overfladebehandling, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, og Forkromning brancherne. Den er baseret i Figeac, Frankrig.

 10. Sodeka Méca

  Frankrig

  Virksomheden Sodeka Méca, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tin- og tinlegeringer branchen. Den opererer også inden for Elektrolyse - overfladebehandling, kobber, zink, nikkel, og Elektrolyse - overfladebehandling brancherne. Den er baseret i Le Blanc Mesnil, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis