• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • elektrolyse - overfladebehandling

Resultater for

Elektrolyse - overfladebehandling - Import eksport

 1. ECOTDS

  Frankrig

  ECOTDS, der blev grundlagt i 2010, viderefører den knowhow der er arvet fra virksomheden ORP og viser sin tilpasningsevne og innovation ved at udvikle og foretage ændringer i fremgangsmåden for overfladebehandling. Vores speciale er at udskære titaniumplader til produktion af montering til anodisering. ECOTDS er tæt på sine kunder og innoverer konstant og har en unik markedsposition. ECOTDS tilbyder en meget bred vifte af værktøjsløsninger forsynet med emner til behandling, med standard- produkter og produkter efter mål. ECOTDS reagerer på anvendelser af elektrolyse og malerier. ECOTDS opererer i Europa og Nordafrika og et netværk af agenter i Tyskland, Belgien, Storbritannien, Schweiz og Marokko. ECOTDS fik i 2012 eksportprisen "Prix d'Excellenc'Export 2012" for sin indsats for eksport. Vores team på 15 personer, der er internt uddannet i teknik, har en sjælden knowhow og kompetence.

 2. HIAT GGMBH

  Tyskland

  Hydrogen and Informatics Institute of Applied Technologies, kort HIAT GmbH, blev grundlagt i august 2002. I fællesskab med små virksomheder og industrien skaber vi en videnskabelig basis for udvikling og optimering af innovative produkter inden for brændselscelle- og brintteknologi. HIAT er firma- og brancheuafhængig og driver ud over salg af egne produkter forskning, udvikling og teknologitransfer ved aktuelle og fremtidsorienterede emner om forskningsprojekter iværksat af det offentlige og som industriordrer. Det nye centrum er placeret på forsknings- og teknologiparkens område i Schwerin. HIAT bestræber sig på udbygge sin position inden for brint- og brændselscelleteknik yderligere. Især inden for udviklingen af kernekomponenter til brændselsceller og elektrolyseceller mærker vi en stærk efterspørgsel og en positiv markedsposition.

 3. RUDOLF CLAUSS GMBH & CO. KG

  Tyskland

 4. H&U SCHEFFLER GMBH

  Tyskland

 5. DE MARTIN AG SURFACE TECHNOLOGY

  Schweiz

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. IKS POLIWODA GMBH

  Tyskland

 2. METALLSPRITZBESCHICHTUNGEN DAHLBÜDDING GMBH

  Tyskland

 3. LASTECH AG

  Schweiz

 4. WILHELM HUMPERT GMBH & CO KG

  Tyskland

 5. GÜTEX K. H. RIECHMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

 1. KERBIRIO SAS

  Frankrig

  KERBIRIO er specialiseret i multiproces overfladebehandling. Vi er godkendt af de største ordregivere inden for industrien, og vores store udvalg af behandlinger gør os i stand til at tilfredsstille alle behov inden for metalbelægninger. Automobil og industriprocesser: Alcalin Zink, Zink Jern, Zink Nikkel, Zink. Laminering ved centrifugering: Deltaprotekt, Zintek. Sort Kataforese. Luftfartsvæsen og specialprocesser: Behandling på Aluminium OAS, OAC, OAD, Surtec 650, Alodine, Zink Nikkel Aero, Passivering rustfrit stål, Kemisk Nikkel, Elektrolytisk Nikkel, Anodisk Oxidering Titanium, Forkobring, Fortinning, Forsølvning, Forgyldning, Forkromning. Maling: Lamineret zink pulverisering: Deltaprotekt, Zintek, Primaire, Epoxy, Pulver, Termolakering. Forberedelse og efterbehandling: Rensning, Affedtning, Hærdning, Sandblæsning, fosfatering med zink (tør eller med olie), Passivering zink, Afgasning. Ekstra serviceydelser: Færdiggørelse, Sortering, Indpakning, Transport.

 2. METDRA METALL- UND DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

 1. AUSTERLITZ ELECTRONIC GMBH

  Tyskland

 2. H+K BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 3. SAOS D.O.O.

  Kroatien

 4. FRIEDRICH SCHIECHE

  Tyskland

 5. AD PLATING

  Frankrig

 6. CMI SLETI

  Frankrig

 7. GALVANOTEC

  Frankrig

 8. KEMISAN KLOR-ALKALI A.Ş.

  Tyrkiet

 1. PACKO ELECTROPOLISH

  Belgien

 2. AGITE

  Frankrig

 3. GMB METALLVEREDELUNG GMBH

  Tyskland

 4. GEINSA

  Spanien

 5. ELECTROLYSE FONTENAYSIENNE

  Frankrig

 6. BUIJSSE

  Belgien

 7. ETABLISSEMENTS LORILLEUX

  Frankrig

 8. SA METRASUR

  Frankrig

 9. OERLIKON BALZERS

  Frankrig

 10. LGTB

  Belgien