• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion

Resultater for

Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion - Import eksport

 1. LIVA GROUP ELECTRIC ELECTRONIC CONSTRUCTION

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Liva Group er en førende producent og leverandør af lysstangssystemer fra Tyrkiet, beliggende i Izmir. Med vores viden og erfarne team har vi et lukket området på 4.000 m2, samt et åbent område på 2.500 m2, hvor vi fremstiller 97 % af vores produkter internt. Vores udvalg af produkter omfatter lysbeskyttelsessystemer, aktive lysstænger, Franklin-stænger, Faraday, burlignende beskyttelsessystemer, ækvipotentiale stænger og lysbeskyttelsesudstyr samt pulver og forme til termisk svejsning. Siden vores grundlæggelse i 2000 har vi tilbudt rådgivning, projektdesign, udførelse og teknologitjenester relateret til elektriske systemer, sikkerhedssystemer og automatisering. Vores historie går tilbage til 2004 hvor vi opnåede vores registrering som LIVA GROUP LTD. I vores første år fokuserede vi på implementeringen af applikationsprojekter og oprettede en AR-GE og designafdeling, for fremstilling til den elektriske branche. Vi registrerede efterfølgende vores mærke som LIVA for vores produkter med Turkish Patent Institute Trademark Department Chairmanship. Vi er stolte over vores omfattende portefølje af Liva-mærkeprodukter, som har modtaget godkendelser/dokumenter fra relevante institutioner. Vores vision er at fortsætte med at vokse og innovere, samtidig med vi leverer en fremragende service og produktkvalitet. For flere oplysninger om vores produkter og tjenester, henviser vi til vores hjemmeside eller du kan kontakte os direkte.

 2. SEACOMP

  Forenede Stater

  Verified by europages badge

  SEACOMP er en design- og fremstillingspartner af elektronik til forbrugere, medicinalbranchen og industrielle områder. Vi tager vores innovative ideer fra koncept til et fysisk produkt, som kan distribueres globalt. Vi fokuserer på introduktion af nye produkter (NPI) af elektroniske enheder. Vi hjælper med at lancere din hardware via: - designteknik og design til fremstilling (DFM) - produktionsforberedelse og opsætning af din forsyningskæde - skalering af din produktion til masseproduktion - optimering af dine produktionsprocesser og forsyningskæde. Vores historie begyndte i 1989, og vores ydelser har forvandlet sig over årene, og definerer dermed hvem vi er i dag: din design- og elektronikfremstillingspartner. Vi har et internt ingeniørteam baseret i USA med en fuldt ud ISO13485-certificeret produktionsfabrik i Kina. Vi åbner også en fabrik i Mexico i 2023. Udvikling af et nyt elektronisk produkt er en lang proces, med mange individuelle beslutninger som skal passe sammen. En forkert beslutning kan have uønskede effekter, hvilket kan påvirke din produktlancering. Du kan forenkle din produktudviklingsrejse ved at danne et partnerskab med SEACOMP: vi fører dig gennem hele processen, fra ingeniørarbejdet til opsætning af forsyningskæden, og alt hvad der findes mellem dette. Med SEACOMP har du design- og fremstillingserfaring på din side, så du kan fokusere på at få din forretning til at vokse. Vi forstår de udfordringer der findes i forbindelse med udviklingen af et nyt elektronisk produkt, og vi er her i dag, til at hjælpe dig med en succesfuld lancering af dit produkt.

 3. ING. ERICH GEISS GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden blev grundlagt efter 1945 på den nuværende adresse som handelshus for komponenter til ankervikling og reparation af elektromotorer. Produktion af motorklemrækker, forbindelsesstykker, klembøjler, kabelsko, sliberingslegemer, kulbørster, børsteholderbolte, klemstøtter, holdestøtter, boltforbindelsesklemmer. Vi har siden da konstrueret og fremstillere mere end 250 forskellige formværktøj. Ved hjælp af disse værktøj fremstiller vi dagligt ca. 40.000 stk. motorklemrækker til kunder i alle verdens lande. Siden vi optog produktion af sliberingslegemer har levere mere end 700 forskellige sliberingslegemeformer til vores kunder, og vi producerer også efter gamle tegninger fra førende producenter af sliberingsløbere.

 4. TECHNIC MACHINES

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Technic Machine er en tyrkisk virksomhed grundlagt i 2012, der specialiserer sig i maskinforsyning. Vi har eksporteret vores maskiner til mere end 70 lande indtil i dag. Vi er din industrielle maskinløsningspartner i din maskinforskning! Vores virksomhed arbejder med metalbearbejdningsmaskiner og plastforarbejdningsmaskiner. For eksempel metalbearbejdningsmaskiner som coilskæremaskine, coilsplittemaskine, rulleformningsmaskiner, coil- og pressetilførselssystemer, NC- eller CNC-rørbøjningsmaskiner, coil-drevet laserskæremaskine, sandwichpanelproduktionslinje osv. For plastforarbejdningsmaskiner arbejder vi med plastekstrudermaskiner, plastgenbrugsmaskiner, sprøjtestøbemaskiner, termoformningsmaskiner, plastposeproduktionsmaskiner osv. Vi finder de optimale løsninger for vores kunder fra de tyrkiske maskinleverandører, afslutter kontraktforhandlinger og salg, følger forsendelse og andre processer. Vi rådgiver vores kunder om deres køb fra det tyrkiske marked.

 5. FLAIG MAGNETSYSTEME GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Grønne magneter til den moderne industri. Med beliggenheden i den skønne Schwarzwald giver vores professionelle medarbejdere dig den bedste rådgivning fra den førende producent af permanentmagnet- og permanentkrølninger. Udover et omfattende sortiment af standardprodukter, som f.eks. FX-serien inden for løftemagneter og FXL-serien inden for magnetspændeteknik, tilbyder vi et bredt sortiment af magnetiske hjælpemidler, spændeudstyr og løftegrej samt færdige, kundespecifikke løsninger i stykantallet et eller som OEM til jeres behov.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VBE KAMM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VBE KAMM GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den er baseret i Ettlingen, Tyskland.

 2. INSTA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden INSTA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den er baseret i Lüdenscheid, Tyskland.

 3. BINDER ELECTRONIC MANUFACTURING SERVICES GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BINDER ELECTRONIC MANUFACTURING SERVICES GMBH & CO.KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den er baseret i Vohburg, Tyskland.

 4. ELECTRONIC CONCEPT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ELECTRONIC CONCEPT GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den er baseret i Gaggenau, Tyskland.

 5. EPN ELECTROPRINT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EPN ELECTROPRINT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den er baseret i Neustadt, Tyskland.

 1. EXATRON ELEKTRONIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EXATRON ELEKTRONIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den er baseret i Bönningstedt, Tyskland.

 2. ANS-ANSWER ELEKTRONIK-SERVICE- UND VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANS-ANSWER ELEKTRONIK-SERVICE- UND VERTRIEBS GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den er baseret i Limeshain, Tyskland.

 1. PROVISCOM ELECTRONICS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PROVISCOM ELECTRONICS GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den er baseret i Althengstett, Tyskland.

 2. CLEMENS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CLEMENS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den er baseret i Waldbüttelbrunn, Tyskland.

 3. E.I.S. GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden E.I.S. GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den er baseret i Röthenbach An Der Pegnitz, Tyskland.

 4. KURZ INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KURZ INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den er baseret i Remshalden, Tyskland.

 5. GRAF ELEKTRONIK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden GRAF ELEKTRONIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den er baseret i Dornbirn, Østrig.

 6. IBR LEITERPLATTEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IBR LEITERPLATTEN GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den er baseret i Bad Rappenau, Tyskland.

 7. ESO ELECTRONIC SERVICE OTTENBREIT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ESO ELECTRONIC SERVICE OTTENBREIT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den er baseret i Hahnenbach, Tyskland.

 8. PROFECTUS GMBH ELECTRONIC SOLUTIONS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PROFECTUS GMBH ELECTRONIC SOLUTIONS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den er baseret i Suhl, Tyskland.

 1. MKC MICHELS & KLEBERHOFF COMPUTER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MKC MICHELS & KLEBERHOFF COMPUTER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 2. ILESO GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ILESO GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den er baseret i Löffingen, Tyskland.

 3. HEINEN ELEKTRONIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HEINEN ELEKTRONIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den er baseret i Haan, Tyskland.

 4. SERO GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SERO GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den er baseret i Rohrbach, Tyskland.

 5. KERN PCB-FACTORY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KERN PCB-FACTORY GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den er baseret i Pentling, Tyskland.

 6. DP EMBEDDED GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden DP EMBEDDED GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den er baseret i Füllinsdorf, Schweiz.

 7. BAUDISCH ELECTRONIC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BAUDISCH ELECTRONIC GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den er baseret i Wäschenbeuren, Tyskland.

 8. KWH ELEKTRONIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KWH ELEKTRONIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den er baseret i Mayen, Tyskland.

 9. KARRÉ GMBH ELEKTRONIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KARRÉ GMBH ELEKTRONIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den er baseret i München, Tyskland.

 10. GRUBER ELECTRONIC GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden GRUBER ELECTRONIC GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den er baseret i Ohlsdorf, Østrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion - Import eksport

Antal resultater

6.936 Virksomheder