• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • elektriske kabler

Resultater for

Elektriske kabler - Import eksport

 1. ECLATS ANTIVOLS

  Frankrig

  ECLATS ANTIVOLS er den første distributør af elektronisk udstyr i Frankrig i over 40 år. Vi besidder en stor ekspertise for at garantere kunden en total sikkerhed. Alt vores udstyr er fremstillet i Frankrig og i Europa ifølge gældende sikkerhedsnormer. Virksomheden tilbyder en bred vifte af produkter, tilbehør til biler og motorcykler, alarmer til hjemmet, strømtilførsel og opladere, åbneautomatik, kabler og kontakter, metaldetektorer, belysning, videoovervågning, fjernbetjening, værktøj og udstyr, sikkerhedstøj, etc... Vi tilbyder jævnligt lagersalgspartier (efter bestilling) samt partier til fattige lande. Vi lever over hele Europa og internationalt (under visse betingelser). Vi står til rådighed for kundener fra mandag til fredag i vores forretning på 10 rue Gaston Evrard engroscenter, 31094 Toulouse Cedex. For yderligere køb opfordrer vi desuden til at besøge vores webside via en professionel konto eller kontakte vores team.

 2. PATELEC-ELPENA SP. Z O.O.

  Polen

  Patelec Group har været på markedet i mere end 50 år. Vi arbejder med kobberfremstilling og -behandling, og vores produkter leveres til fabrikker som designer elektrisk værktøj, nedsænkede pumper, medicinske instrumenter og meget mere. Det skal nævnes, at alle elektriske kabler, afdækkede ledninger og strimler som vi fremstiller, er underlagt styrke- og aldringstest, og at behandlingsydelsen af kobberstænger udføres i overensstemmelse med EN 13602 og EN 60228. Foruden en streng kontrol af hele produktionsprocessen, fremstiller vi også: – elektriske stik; – fladkabler og delte fladkabler; – PVC-kabler; – runde kabler og spiralkabler; – elektriske ledninger; – trådstænger. De primære produkter i vores sortiment er lavspændingskabler med isolering i PVC eller gummi til brug med 300/500 V – 450/750 V. Vi leverer kabler som overholder følgende standarder SPT, SV, VCTF og SJ. Vi fremstiller også kabelledningsnet som er passende til maskiner i våde områder, som er fuldt nedsænket eller som anvendes på vandoverflader. Vores interne ingeniørløsninger omfatter Ghelios-produkter som fremstilles til brug i områder med lav røgudledning og toksicitet i tilfælde af brand, samt vores Thorex-produkter som bruges i farlige (ATEX) zoner. Derudover anbefaler vi brugen af det patenterede hercules-design til anvendelser ved højt belastede overførsler, som er kendetegnet af resistens til vand og olie.

 3. SAB BROECKSKES GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Kabelproducenten SAB – Vi er en af verdens førende producenter af elektriske kabler og ledninger, kabelkonfektioner og temperaturmålingsteknik. Mere end 75 års erfaring i kabel- og ledningsproduktion samt inden for temperaturmålings- og reguleringsteknik har forvandlet et enkeltmandsfirma til en virksomhed med næsten 550 medarbejdere. Vores styrke ligger ikke kun i fremstillingen af standardkabler og ledninger, men også i konstruktion af specialartikler. Hvert år fabrikerer vi mere end 1500 specialkabler efter kundeønske. Kvaliteten af vores produkter er velkendt i over 100 lande. Vores kunder, der har testet vores produkter intensivt, kan bekræfte, at de har en længere levetid end andre. Produktoversigt - elektriske kabler og ledninger: Halogenfrie kabler, datakabler, styreledninger, fleksible kabler, specialkabler, industrielle Ethernet-ledninger, termoledninger, forsyningsledninger, buskabler, elektriske kabler, specialfremstillede kabler, varmebestandige kabler, CAT 7-, CAT 6- og CAT 5-kabler. Produktoversigt - temperaturmåleteknik: Termoelementer, modstandstermometre, Pt100 følere, temperaturfølere, temperatursensorer, indkapslende termoelementer.

 4. ABE INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Hjertelig velkommen hos ABE Industrietechnik GmbH! Mange tak for din interesse i vores produkter. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål. Vi fremstiller fleksible kobber-lamelbånd, flade litzekabler, el-kontakter, pressvejsede strømbroer, ekspansionsbånd til stærkstrømsanlæg og strømbånd. Vores produkter til dine problemløsninger. Vores produktionsprogram omfatter forskellige vævede bånd, strømbroer i mange typer, materiale og tilbehør til stærkstrømsteknik, luftkølede og vandkølede tilslutningskabler samt tilbehør til højeffektiv svejseteknik. Problemløsninger i vores kunders produktionsproces og en høj produktionseffektivitet gennem ingeniørteknisk knowhow er en af vores stærke sider. Vores høje produktkvalitet og korte leveringstider værdsættes af vores mangeårige kunder. abe Industrietechnik GmbH: Bedste materialer - Førsteklasses knowhow - Motiverede medarbejdere. Kontakt os!

 5. U.I. LAPP GMBH

  Tyskland

  Lapp Gruppen er en førende producent inden for forbindelsesteknologi: Kabler, ledninger, industristikforbindelser og skrueforbindelser, konfektionering, automatiseringsteknik og tilbehør.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BEMKA CABLE

  Tyrkiet

  Grundlagt i 1986 begyndte Emka Cable deres produktionsproces i Istanbul i Tyrkiet. Vi har både indenlandske og udenlandske kunder takket være vores produktion af plug-in kabler, som følger kvalitetsstandarderne samt en prisvenlig tilgang med en højkvalitetsproduktion. Hos Bemka Cable kombinerer vi vores produktionsegenskaber med skiftende teknologier, og tilbyder høj kvalitet og de seneste produkter til vores kunder, som alle opfylder deres behov og krav. Vi fremstiller kabler i en enestående kvalitet på vores tekniske infrastruktur i Bemka Cable-produktionsfaciliteten. Linjer og maskiner på vores facilitet: •4 fuldautomatiske plug-kabelproduktionsmaskiner •15 Hanke terminaltrykmaskiner •4 indsprøjtningsformmaskiner •8 pakkelinjer •4 kabellinjer •1 pvc-granulat produktionsmaskine •1 kobber bøjningslinje •1 isoleringsbøjningslinje. Vi har et omfattende produktsortiment: •PVC-kabler såsom H05VV-F / H05VVH2-F OG H03VVH2-F / H07VV-K - H05VV-K / H05V2V2-F produkter fra 2x0, 50 til 3G1, 5 som kabler. •Plug-kabler: 2, 5A / 16A HYDROPONIC / 16A EUROPÆISK TYPE / 16A TYRKISK TYPE og mange flere som alle kan ses på vores hjemmeside! Vores mission er at følge kvalitetsstandarderne og ledelsessystemer på en måde som giver tillid og tilfredsstillelse til vores indenlandske og udenlandske kunder, med en forståelse af produktion og efterproduktionstjenester til vores kunder. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kina

  Shenzhen Tenking Tech har altid overholdt princippet "kvalitet først, unikke produkter, kontinuerlig videreudvikling". Med mere end 14 års eksporterfaring, har vi i 2022 nu 4 produktionslinjer og mere end 200 ansatte. Vi har vundet tilliden fra utallige kunder og leverer OEM/ODM-tjenester for velkendte mærker til kunder i mere end 70 lande. Fordele ved ODM og OEM: 1. Veludstyret monteringsværksted på 2.800 kvadratmeter, 4 produktionslinjer og 150.000 enheder/måned for at sikre, at alle vores ordrer leveres til tiden. 2. Vores injektionsværksted på 1.200 kvadratmeter gør ODM hurtigere, billigere og mere sikkert. 3. Professionelle R&D- og ingeniørteams, som vil frembringe alle dine ideer. 4. En 100 % inspektion af de færdige produkter for at sikre, at produktkvaliteten opnår en perfekt ydeevne. 5. Langvarigt forhold med UPS/DHL hvilket sikrer konkurrencedygtige forsendelsespriser til Europa, samt levering til tiden.

  Alle produkter for "elektriske kabler"

 3. COTRONIC GMBH

  Tyskland

  Siden 1989 har COTRONIC GmbH distribueret kundespecifikke netledninger (herunder fødeledninger, udstyrs-forbindelsesledninger, udstyrsforbindelser, Hospital-Grade ledninger; ledninger til hospitaler), netdele og LED-produkter. Vi leverer udelukkende landespecifikt certificerede produkter. I mere end to årtier har vi leveret netledninger og netdele til industrikunder inden for forskellige brancher såsom elektromekanik og elektroteknik. Siden 1990 har vi været fast salgspartner for Feller GmbH, Østrig. Gennem dette tætte samarbejde kan vi imødekomme dine ønsker og ændringer fleksibelt og hurtigt. I 2017 overtog vi salget af LED-projektører, LED-halprojektører, LED-gadelamper og LED-teknik til supermarkeder, salgs- og udstillingslokaler, lagre inden for levnedsmiddelindustrien samt produktions- og logistikhaller. Vores virksomhed er DIN ISO 9001 certificeret: 2015.

 4. CAVITERM SRL

  Italien

  Caviterm er førende i sektoren for isolerede ledninger med PTFE-tape, flettede, i spiral og varmeresistente. Produktionssortimentet omfatter: kabler i nikkel, i forniklet kobber, kompenseret for termoelementer og termomodstand, i isoleringsklasser fra B op til C. Kvaliteten af Caviterm-produkter tilfredsstiller sektorerne inden for husholdningsapparater, elektronik, flåde, luftfart og jernbaner.

 5. LEONI DRAHT GMBH

  Tyskland

  LEONI Business Group Wire Products & Solutions er en førende udbyder af højt udviklede produkter og løsninger af kobber, galvanisk belagt kobber, LEONI-Histral®-legeringer og specialmaterialer. Disse blev udviklet i tæt samarbejde med vores kunder til specialbrug inden for elektroteknik og elektronik samt til kabelteknik.

 1. JACOB GMBH

  Tyskland

  Jacob er din specialist inden for kabelføring. Vi tilbyder et omfattende standardprogram og et teknologisk team til kundespecifikke løsninger.

 2. GEISSEL

  Tyskland

  Geissel - din troværdige partner siden 1920 af kabelforskruningssystemer fra virksomheden Geissel. Leveringsklar fra lager i messing, polyamid og rustfrit stål med forskellig gevind- og beskyttelsesklasser. Uanset om der er tale om standard, udendørs, EMV eller specialanvendelser - så er vi interesseret i din forretning.

 1. ELECTRIS - PRODUCER OF CUSTOM-MADE COPPER, ALUMINUM PARTS

  Polen

 2. AXON CABLE SAS

  Frankrig

 3. KABELTRONIK ARTHUR VOLLAND GMBH

  Tyskland

 4. MUCKENHAUPT & NUSSELT GMBH & CO. KG - KABELWERK

  Tyskland

 5. HAUFE GMBH

  Tyskland

 6. RTE SNC

  Italien

 7. MONDINI CAVI SPA

  Italien

 8. KABECK HANS DIETER BECKER GMBH

  Tyskland

 1. ARMBRUSTER MULLER

  Belgien

 2. BAYERISCHE KABELWERKE AG

  Tyskland

 3. BEWO KABEL GMBH

  Tyskland

 4. V.O.P. CABLES PARPANELAS G., S.A.

  Grækenland

  PARPANELAS G., S.A. P.O.B. CABLES blev etableret i 1978 i Thessaloniki. Vi har i 28 år været leverandør til det græske og internationale marked af specielle kabler og kabeltilbehør. Vi har kontroldata, fiberoptiske kabler, tale- og datakabler, buskabler, koaksiale, kabler, tv-kabler, alarm, kabler til brandalarm, højttalere, telefoner, instrumentering, silicium, neopren, polyurethan, kraft, medium spænding, servo, skib, spiralkabler og kabler med integreret kredsløb ved brand. Vores branche, elektrovarme:

 5. CORDIAL SOUND & AUDIO EQUIPMENT GMBH

  Tyskland

  Firmaet CORDIAL blev grundlagt i de tidlige 1990ere som afdeling til firmaet Hermann Adam i Dachau ved München. Siden 1995 har det været en retsligt selvstændig virksomhed, som leverer kabelmetervare og brugskonfektionerede kabler til MI- og Pro-Audio-kunder. CORDIAL-produktporteføljen er vidtrækkende – fra instrument-, mikrofon- og højttalerkabler over Multicore-systemer og adaptere til DMX-, MIDI- og digitale audiokabler. Vores produkter er innovative og følger ikke bare aktuelle tendenser, men er ofte med til at fastlægge dem. CORDIAL er dermed ikke bare en af de vigtigste producenter i sit segment. Man kan med god samvittighed betegne virksomheden som taktgiver på området distribution af audio- og videosignaler.

 6. COM - CAVI SPA MULTIMEDIA - CAVI E CONDUTTORI ELETTRICI

  Italien

  Elektriske kabler og telefonkabler, optiske fibre, koaksialkabler, kabeltilbehør, eksplosionssikkert udstyr, lysarmatur, MT transformere nedsænket i olie, harpiks eller luft, kondensatorer og faseinstillingsapparater, komponenter og systemer til automatisering, driftsafbrydere, afbrydere LAN-forbindelser, kabler og kabeltilbehør, netværkstilbehør, elektriske apparater til eksplosionssikre installationer, industriel automatisering, trefasede transformere, LED belysning. Virksomhed certificeret ISO 9002 et ISO 9000.

 7. HEIRU A. & R. HEINZ GMBH

  Østrig

  Virksomheden arbejder primært som samarbejdspartner, der hjælper kunderne med at realisere deres idéer og med problemløsning. Montage- og brugervenlige produkter i meget høj kvalitet, sammenholdt med fleksibilitet og pålidelighed samt godt uddannede medarbejdere er en garanti for høj kundetilfredshed. Vores familievirksomheds fleksibilitet og styrke muliggør, ud over produktion af tråd og ledninger, især også specialfremstilling af alle mulige kabler. Den særlige fordel herved er, at kabelproduktion og konfektionering kommer fra en producent. Kunderne i gruppen omfatter elvaregrossister og industri i følgende europæiske lande: Østrig, Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Kroatien, Slovenien og Italien. Vores produkter: Antennekabler, forbindelseskabler, lavspændingskabler, kabler af polyvinylchlorid (PVC), konfektionerede kabler, højtalerkabler

 8. MANILLO.DK

  Danmark

  Manillo.dk er en af Danmarks førende internetbutikker med dag-til-dag levering af 2.000 produkter inden for kategorierne bolig/hjem, IT/elektronik samt personlig pleje. Manillo.dk sætter en ære i god kundeservice og en høj ranking på 9, 7 i vores kategori hos Trustpilot. Hos manilo.dk finder du et bredt sortiment af hverdagsprodukter og spændende nye produkter du ikke kan finde i butikkerne. Og hver uge kommer der nye produkter i vores sortiment. Vi arbejder for at tilbyde en bedre handel. Med det forstår vi relevante varer i god kvalitet til en lav pris, hurtig levering og god kundeservice. Vi har den bedste sikkerhed og en personlig betjening så man trygt kan handle hos os. Vi har fem stjerne og 9, 7 i score på Trustpilot. Ordre afsendes efter 1-2 hverdage. Vi har alle vores varer på lager og kan derfor i langt de fleste tilfælde endda tilbyde dag til dag levering. Vi har fri fragt ved køb over 395 kr. Vi handler også b2b. Bland andet køber mange børnehaver og skoler alt fra ladekabler til fidget spinners. Vi sørger for altid at lave en godt samlet tilbud og leverer varerne lynhurtig.

 9. CAR SRL

  Italien

  Virksomheden Car srl er en af de vigtigste referencepunkter i sektoren for elektrisk udstyr, og har specialiseret sig i eksklusiv distribution af kvalificerede mærker i Toscana, Umbrien og Spezia.Vi tilbyder en række produkter, fra kabelholderkæder til kabelbeskyttelsesrørledninger, metalrør og -gitter, ledningstilbehør såsom kabelbindere, kabelforskruning, klemmer, kabelsko, krympemuffer og andet tilbehør til fremstilling af elektriske installationer og kabinetter

 10. KOMAX HOLDING AG

  Schweiz

  Som pioner og markedsfører inden for automatiseret kabelforarbejdning forsyner Komax sine kunder med innovative, fremtidssikrede løsninger inden for alle områder, hvor præcise kontaktforbindelser er efterspurgte. Komax fremstiller seriemaskiner og kundespecifikke anlæg til alle automatiserings- og individualiseringsgrader. Kvalitetssikringsmoduler, testapparater og intelligente netværksløsninger afrunder porteføljen og sørger for en sikker og effektiv produktion.

Filtre

Resultater for

Elektriske kabler - Import eksport

Antal resultater

8.199 virksomheder