• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • elektriske kabler

Resultater for

Elektriske kabler - Import eksport

 1. ECLATS ANTIVOLS

  Frankrig

  Verified by europages badge
 2. EXPERT-CABLE, LLC

  Rusland

  Verified by europages badge

  Kabelfabrikken "EXPERT-CABLE LTD." har en moderne produktion af førsteklasses kabelprodukter. De er placeret i Orel, Rusland. I begyndelsen af 2020 havde fabrikken et areal på mere end 25.000m2 til produktion og distribution. Kabelfabrikken 'EXPERT-CABLE' har en ung højteknologisk og multifunktionen produktion. Kobberproduktion: Pakkeproduktioner af trådstænger med en diameter på 8-25 mm. Metalruller: Fremstillingsproces med kobbersektioner i forskellige former er blevet implementeret. Pakkeproduktion af kobber bus-stænger blev oprettet iht. GOST 434-78. Udvalget af krydssektioner er fra 200 til 3800, og med en bredde på op til 240 mm. Kabel- og ledningsprodukter: Vi har mere end 50 opdaterede produktionslinjer fra førende globale producenter. Vores produkter leveres i Rusland og over hele verden. Kabelprodukterne bruges i sociale vigtige, militære industrielle faciliteter, termiske kraftsektorer, undergrunden, tungbranchen, hyggeri go kommunale tjenester.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. SAB BROECKSKES GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Kabelproducenten SAB – Vi er en af verdens førende producenter af elektriske kabler og ledninger, kabelkonfektioner og temperaturmålingsteknik. Mere end 75 års erfaring i kabel- og ledningsproduktion samt inden for temperaturmålings- og reguleringsteknik har forvandlet et enkeltmandsfirma til en virksomhed med næsten 550 medarbejdere. Vores styrke ligger ikke kun i fremstillingen af standardkabler og ledninger, men også i konstruktion af specialartikler. Hvert år fabrikerer vi mere end 1500 specialkabler efter kundeønske. Kvaliteten af vores produkter er velkendt i over 100 lande. Vores kunder, der har testet vores produkter intensivt, kan bekræfte, at de har en længere levetid end andre. Produktoversigt - elektriske kabler og ledninger: Halogenfrie kabler, datakabler, styreledninger, fleksible kabler, specialkabler, industrielle Ethernet-ledninger, termoledninger, forsyningsledninger, buskabler, elektriske kabler, specialfremstillede kabler, varmebestandige kabler, CAT 7-, CAT 6- og CAT 5-kabler. Produktoversigt - temperaturmåleteknik: Termoelementer, modstandstermometre, Pt100 følere, temperaturfølere, temperatursensorer, indkapslende termoelementer.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. ABE INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hjertelig velkommen hos ABE Industrietechnik GmbH! Mange tak for din interesse i vores produkter. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål. Vi fremstiller fleksible kobber-lamelbånd, flade litzekabler, el-kontakter, pressvejsede strømbroer, ekspansionsbånd til stærkstrømsanlæg og strømbånd. Vores produkter til dine problemløsninger. Vores produktionsprogram omfatter forskellige vævede bånd, strømbroer i mange typer, materiale og tilbehør til stærkstrømsteknik, luftkølede og vandkølede tilslutningskabler samt tilbehør til højeffektiv svejseteknik. Problemløsninger i vores kunders produktionsproces og en høj produktionseffektivitet gennem ingeniørteknisk knowhow er en af vores stærke sider. Vores høje produktkvalitet og korte leveringstider værdsættes af vores mangeårige kunder. abe Industrietechnik GmbH: Bedste materialer - Førsteklasses knowhow - Motiverede medarbejdere. Kontakt os!

  Hjemmeside Open In New icon
 5. U.I. LAPP GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Lapp Gruppen er en førende producent inden for forbindelsesteknologi: Kabler, ledninger, industristikforbindelser og skrueforbindelser, konfektionering, automatiseringsteknik og tilbehør.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge
 2. COTRONIC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1989 har COTRONIC GmbH distribueret kundespecifikke netledninger (herunder fødeledninger, udstyrs-forbindelsesledninger, udstyrsforbindelser, Hospital-Grade ledninger; ledninger til hospitaler), netdele og LED-produkter. Vi leverer udelukkende landespecifikt certificerede produkter. I mere end to årtier har vi leveret netledninger og netdele til industrikunder inden for forskellige brancher såsom elektromekanik og elektroteknik. Siden 1990 har vi været fast salgspartner for Feller GmbH, Østrig. Gennem dette tætte samarbejde kan vi imødekomme dine ønsker og ændringer fleksibelt og hurtigt. I 2017 overtog vi salget af LED-projektører, LED-halprojektører, LED-gadelamper og LED-teknik til supermarkeder, salgs- og udstillingslokaler, lagre inden for levnedsmiddelindustrien samt produktions- og logistikhaller. Vores virksomhed er DIN ISO 9001 certificeret: 2015.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. CAVITERM SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Caviterm er førende i sektoren for isolerede ledninger med PTFE-tape, flettede, i spiral og varmeresistente. Produktionssortimentet omfatter: kabler i nikkel, i forniklet kobber, kompenseret for termoelementer og termomodstand, i isoleringsklasser fra B op til C. Kvaliteten af Caviterm-produkter tilfredsstiller sektorerne inden for husholdningsapparater, elektronik, flåde, luftfart og jernbaner.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. JACOB GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Jacob er din specialist inden for kabelføring. Vi tilbyder et omfattende standardprogram og et teknologisk team til kundespecifikke løsninger.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. LEONI DRAHT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  LEONI Business Group Wire Products & Solutions er en førende udbyder af højt udviklede produkter og løsninger af kobber, galvanisk belagt kobber, LEONI-Histral®-legeringer og specialmaterialer. Disse blev udviklet i tæt samarbejde med vores kunder til specialbrug inden for elektroteknik og elektronik samt til kabelteknik.

  Hjemmeside Open In New icon
 1. AXON CABLE SAS

  Frankrig

  Verified by europages badge
 2. KABELTRONIK ARTHUR VOLLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge
 3. MUCKENHAUPT & NUSSELT GMBH & CO. KG - KABELWERK

  Tyskland

  Verified by europages badge
 4. RTE SNC

  Italien

  Verified by europages badge
 5. MONDINI CAVI SPA

  Italien

  Verified by europages badge
 6. BAYERISCHE KABELWERKE AG

  Tyskland

  Verified by europages badge
 7. BEWO KABEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge
 8. KABECK HANS DIETER BECKER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge
 9. ARMBRUSTER MULLER

  Belgien

  Verified by europages badge
 10. V.O.P. CABLES PARPANELAS G., S.A.

  Grækenland

  PARPANELAS G., S.A. P.O.B. CABLES blev etableret i 1978 i Thessaloniki. Vi har i 28 år været leverandør til det græske og internationale marked af specielle kabler og kabeltilbehør. Vi har kontroldata, fiberoptiske kabler, tale- og datakabler, buskabler, koaksiale, kabler, tv-kabler, alarm, kabler til brandalarm, højttalere, telefoner, instrumentering, silicium, neopren, polyurethan, kraft, medium spænding, servo, skib, spiralkabler og kabler med integreret kredsløb ved brand. Vores branche, elektrovarme:

 1. CORDIAL SOUND & AUDIO EQUIPMENT GMBH

  Tyskland

  Firmaet CORDIAL blev grundlagt i de tidlige 1990ere som afdeling til firmaet Hermann Adam i Dachau ved München. Siden 1995 har det været en retsligt selvstændig virksomhed, som leverer kabelmetervare og brugskonfektionerede kabler til MI- og Pro-Audio-kunder. CORDIAL-produktporteføljen er vidtrækkende – fra instrument-, mikrofon- og højttalerkabler over Multicore-systemer og adaptere til DMX-, MIDI- og digitale audiokabler. Vores produkter er innovative og følger ikke bare aktuelle tendenser, men er ofte med til at fastlægge dem. CORDIAL er dermed ikke bare en af de vigtigste producenter i sit segment. Man kan med god samvittighed betegne virksomheden som taktgiver på området distribution af audio- og videosignaler.

 2. COM - CAVI SPA MULTIMEDIA - CAVI E CONDUTTORI ELETTRICI

  Italien

  Elektriske kabler og telefonkabler, optiske fibre, koaksialkabler, kabeltilbehør, eksplosionssikkert udstyr, lysarmatur, MT transformere nedsænket i olie, harpiks eller luft, kondensatorer og faseinstillingsapparater, komponenter og systemer til automatisering, driftsafbrydere, afbrydere LAN-forbindelser, kabler og kabeltilbehør, netværkstilbehør, elektriske apparater til eksplosionssikre installationer, industriel automatisering, trefasede transformere, LED belysning. Virksomhed certificeret ISO 9002 et ISO 9000.

 3. HEIRU A. & R. HEINZ GMBH

  Østrig

  Virksomheden arbejder primært som samarbejdspartner, der hjælper kunderne med at realisere deres idéer og med problemløsning. Montage- og brugervenlige produkter i meget høj kvalitet, sammenholdt med fleksibilitet og pålidelighed samt godt uddannede medarbejdere er en garanti for høj kundetilfredshed. Vores familievirksomheds fleksibilitet og styrke muliggør, ud over produktion af tråd og ledninger, især også specialfremstilling af alle mulige kabler. Den særlige fordel herved er, at kabelproduktion og konfektionering kommer fra en producent. Kunderne i gruppen omfatter elvaregrossister og industri i følgende europæiske lande: Østrig, Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Kroatien, Slovenien og Italien. Vores produkter: Antennekabler, forbindelseskabler, lavspændingskabler, kabler af polyvinylchlorid (PVC), konfektionerede kabler, højtalerkabler

 4. MANILLO.DK

  Danmark

  Manillo.dk er en af Danmarks førende internetbutikker med dag-til-dag levering af 2.000 produkter inden for kategorierne bolig/hjem, IT/elektronik samt personlig pleje. Manillo.dk sætter en ære i god kundeservice og en høj ranking på 9, 7 i vores kategori hos Trustpilot. Hos manilo.dk finder du et bredt sortiment af hverdagsprodukter og spændende nye produkter du ikke kan finde i butikkerne. Og hver uge kommer der nye produkter i vores sortiment. Vi arbejder for at tilbyde en bedre handel. Med det forstår vi relevante varer i god kvalitet til en lav pris, hurtig levering og god kundeservice. Vi har den bedste sikkerhed og en personlig betjening så man trygt kan handle hos os. Vi har fem stjerne og 9, 7 i score på Trustpilot. Ordre afsendes efter 1-2 hverdage. Vi har alle vores varer på lager og kan derfor i langt de fleste tilfælde endda tilbyde dag til dag levering. Vi har fri fragt ved køb over 395 kr. Vi handler også b2b. Bland andet køber mange børnehaver og skoler alt fra ladekabler til fidget spinners. Vi sørger for altid at lave en godt samlet tilbud og leverer varerne lynhurtig.

 5. GEISSEL GMBH

  Tyskland

  Geissel - din troværdige partner siden 1920 af kabelforskruningssystemer fra virksomheden Geissel. Leveringsklar fra lager i messing, polyamid og rustfrit stål med forskellig gevind- og beskyttelsesklasser. Uanset om der er tale om standard, udendørs, EMV eller specialanvendelser - så er vi interesseret i din forretning.

 6. CAR SRL

  Italien

  Virksomheden Car srl er en af de vigtigste referencepunkter i sektoren for elektrisk udstyr, og har specialiseret sig i eksklusiv distribution af kvalificerede mærker i Toscana, Umbrien og Spezia.Vi tilbyder en række produkter, fra kabelholderkæder til kabelbeskyttelsesrørledninger, metalrør og -gitter, ledningstilbehør såsom kabelbindere, kabelforskruning, klemmer, kabelsko, krympemuffer og andet tilbehør til fremstilling af elektriske installationer og kabinetter

 7. INTERNATIONAL ELECTRIC EXPORT - IEE

  Frankrig

  Elektriske industriapparater – Elektriske kabler, telefon- og informatikkabler – Elektrisk beskrivelse, levering af produkter til middel-, lav- og højspænding - Eksport af SCHNEIDER, LEGRAND, NEXANS, FERRAZ, TRANSFIX, SOCOMEC, PHILIPS, ABB, SIEMENS, TYCO, SICAME, GEWISS, MGE, APC, AREVA, ATX, TEC, 3M, CATU

 8. KOMAX HOLDING AG

  Schweiz

  Som pioner og markedsfører inden for automatiseret kabelforarbejdning forsyner Komax sine kunder med innovative, fremtidssikrede løsninger inden for alle områder, hvor præcise kontaktforbindelser er efterspurgte. Komax fremstiller seriemaskiner og kundespecifikke anlæg til alle automatiserings- og individualiseringsgrader. Kvalitetssikringsmoduler, testapparater og intelligente netværksløsninger afrunder porteføljen og sørger for en sikker og effektiv produktion.

 9. PRODUCTION ASSOCIATION ENERGOCOMPLEKT

  Belarus

  PA «Energocomplekt» Ltd. er det største og hurtigst voksende firma inden for kabel og tråd i republikken Belarus. Vores sortiment er på mere end 9000 produkter: lav (0, 66 / 1 kV), medium (6-35 kV) og høj (64/110 kV) spændingskabler med PVC- og XLPE-isolering, kontrol, screenede og pansrede kabler, halogenfrie og lave røgkabler, barre og isolerede ledninger til kraftledninger, bygnings- og forbindelsesledninger, fleksible ledninger mv. Vi sender i hele verden.

 10. GUARCONSA

  Spanien

  Opbevaring og distribution af elektrisk udstyr og belysningsudstyr. Vi leverer elektrisk materiel til byggevirksomheder, installatører, rengøringsfirmaer samt offentlige institutioner og hospitaler.

Filtre

Resultater for

Elektriske kabler - Import eksport

Antal resultater

8.569 virksomheder