• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • elektriske kabler

Resultater for

Elektriske kabler - Import eksport

 1. PATELEC-ELPENA SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Patelec Group har været på markedet i mere end 50 år. Vi arbejder med kobberfremstilling og -behandling, og vores produkter leveres til fabrikker som designer elektrisk værktøj, nedsænkede pumper, medicinske instrumenter og meget mere. Det skal nævnes, at alle elektriske kabler, afdækkede ledninger og strimler som vi fremstiller, er underlagt styrke- og aldringstest, og at behandlingsydelsen af kobberstænger udføres i overensstemmelse med EN 13602 og EN 60228. Foruden en streng kontrol af hele produktionsprocessen, fremstiller vi også: – elektriske stik; – fladkabler og delte fladkabler; – PVC-kabler; – runde kabler og spiralkabler; – elektriske ledninger; – trådstænger. De primære produkter i vores sortiment er lavspændingskabler med isolering i PVC eller gummi til brug med 300/500 V – 450/750 V. Vi leverer kabler som overholder følgende standarder SPT, SV, VCTF og SJ. Vi fremstiller også kabelledningsnet som er passende til maskiner i våde områder, som er fuldt nedsænket eller som anvendes på vandoverflader. Vores interne ingeniørløsninger omfatter Ghelios-produkter som fremstilles til brug i områder med lav røgudledning og toksicitet i tilfælde af brand, samt vores Thorex-produkter som bruges i farlige (ATEX) zoner. Derudover anbefaler vi brugen af det patenterede hercules-design til anvendelser ved højt belastede overførsler, som er kendetegnet af resistens til vand og olie.

 2. TRANSOVAK ELK. CIH. SAN. VE TIC. A.S.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Med mere end 40 års erfaring som en ledende virksomhed i den tyrkiske elektriske produktionssektor, specialiserer Transovak sig i et omfattende udvalg af elektriske komponenter under det velkendte mærke Sezgin. Vi er forpligtet til innovation og kvalitet i fremstilling af lavspændingsstrømtransformere, shunt-reaktorer, harmoniske filtre, styretransformere og isoleringstransformere, designet til at forbedre dine elektriske systemer og kompensationsløsninger. Vores produktsortiment omfatter: •Strømtransformere •Torusformede strømtransformere •Omviklede torusformede strømtransformere •Shunt-reaktorer •Harmoniske filtre •Isolerings- og styretransformere •Stellækage og relæ og torusformede transformere. Vores dedikation til excellence er grundstenen i Sezgin-mærket. Med et hold af erfarne eksperter og en dynamisk R&D-afdeling, garanterer vi, at hvert produkt ikke kun overholder, men overstiger de højeste standarder inden for kvalitet og innovation. Vi er stolte over vores TSE-, ISO 9001- og CE-certifikationer, som viser, at vores forpligtelse til kvalitet er urokkelig. Som din erfarne og pålidelige tekniske partner, er Transovak forpligtet til at overgå dine forventninger. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og et omfattende udvalg af skræddersyede Sezgin-produkter, designet til at imødese dine særlige behov for dine kompensationssystemer. Vores evne til at fremstille skræddersyede løsninger i specialstørrelser, giver os mulighed for at adressere de unikke udfordringer og krav fra vores kunder, på en effektiv måde.

 3. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Shenzhen Tenking Tech har altid overholdt princippet "kvalitet først, unikke produkter, kontinuerlig videreudvikling". Med mere end 14 års eksporterfaring, har vi i 2022 nu 4 produktionslinjer og mere end 200 ansatte. Vi har vundet tilliden fra utallige kunder og leverer OEM/ODM-tjenester for velkendte mærker til kunder i mere end 70 lande. Fordele ved ODM og OEM: 1.Veludstyret monteringsværksted på 2.800 kvadratmeter, 4 produktionslinjer og en kapacitet på 150.000 enheder/måned, for at sikre, at alle ordrer leveres til tiden. 2. Vores injektionsværksted på 1.200 kvadratmeter gør ODM hurtigere, billigere og mere sikkert. 3. Professionelle R&D- og ingeniørteams, som vil frembringe alle dine ideer. 4. En 100 % inspektion af de færdige produkter for at sikre, at produktkvaliteten opnår en perfekt ydeevne. 5. Langvarigt forhold med UPS/DHL hvilket sikrer konkurrencedygtige forsendelsespriser til Europa, samt levering til tiden.

 4. COTRONIC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1989 har COTRONIC GmbH distribueret kundespecifikke netledninger (herunder fødeledninger, udstyrs-forbindelsesledninger, udstyrsforbindelser, Hospital-Grade ledninger; ledninger til hospitaler), netdele og LED-produkter. Vi leverer udelukkende landespecifikt certificerede produkter. I mere end to årtier har vi leveret netledninger og netdele til industrikunder inden for forskellige brancher såsom elektromekanik og elektroteknik. Siden 1990 har vi været fast salgspartner for Feller GmbH, Østrig. Gennem dette tætte samarbejde kan vi imødekomme dine ønsker og ændringer fleksibelt og hurtigt. I 2017 overtog vi salget af LED-projektører, LED-halprojektører, LED-gadelamper og LED-teknik til supermarkeder, salgs- og udstillingslokaler, lagre inden for levnedsmiddelindustrien samt produktions- og logistikhaller. Vores virksomhed er DIN ISO 9001 certificeret: 2015.

 5. JACOB GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Jacob er din specialist inden for kabelføring. Vi tilbyder et omfattende standardprogram og et teknologisk team til kundespecifikke løsninger.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SAB BROECKSKES GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAB BROECKSKES GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektriske kabler branchen. Den er baseret i Viersen, Tyskland.

 2. KABELTRONIK ARTHUR VOLLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KABELTRONIK ARTHUR VOLLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektriske kabler branchen. Den er baseret i Denkendorf, Tyskland.

 3. MUCKENHAUPT & NUSSELT GMBH & CO. KG - KABELWERK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MUCKENHAUPT & NUSSELT GMBH & CO. KG - KABELWERK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektriske kabler branchen. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 4. HAUFE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HAUFE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektriske kabler branchen. Den er baseret i Chemnitz/ot Grüna, Tyskland.

 5. RTE SNC

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden RTE SNC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompoundfyldte bøjelige ledninger branchen. Den opererer også inden for Kabler og ledninger, elektriske og telefon-, Elektriske kabler, varmesammentrækkelige kapper, Kabler og ledninger, elektriske og telefon-, og Elektriske kabler brancherne. Den er baseret i Pandino, Italien.

 1. LIMOSS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LIMOSS GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beslag til møbler branchen. Den opererer også inden for motorer, elektriske, elektriske cylindre, Løfteudstyr, batterier, og elektriske kabler brancherne. Den er baseret i Wetter, Tyskland.

 2. SC ELECTRONICS SERVICE SYSTEM SRL

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SC ELECTRONICS SERVICE SYSTEM SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kontrolpaneler - elektricitet branchen. Den opererer også inden for Automatisering - systemer og udstyr, ELEKTRISK MATERIEL, Elektriske kabler, Byggesektoren - maskiner og udstyr, kontroltavler til energiforsyning, Automation af maskiner, PLC programmering, Automatisering - systemer og udstyr, og Automation brancherne. Den er baseret i Sibiu, Rumænien.

 1. BEWO KABEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BEWO KABEL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektriske kabler branchen. Den er baseret i Nagold, Tyskland.

 2. BAYERISCHE KABELWERKE AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BAYERISCHE KABELWERKE AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektriske kabler branchen. Den er baseret i Roth, Tyskland.

 3. KABECK HANS DIETER BECKER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KABECK HANS DIETER BECKER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektriske kabler branchen. Den er baseret i Dillingen, Tyskland.

 4. ARMBRUSTER MULLER

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARMBRUSTER MULLER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energi - vedvarende branchen. Den opererer også inden for Elektriske kabler, Teknik - industrikonsulenter, distribution af elektrisk energi, Elektriske kabler, Teknik - industrikonsulenter, og ingeniørkontor, private og industrielle elektriske anlæg brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 5. 2 CEV

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden 2 CEV, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektriske kabler branchen. Den opererer også inden for konstruktion af kontroltavler, kabelføring til elskabe, vandtætte elektriske fordelingstavler, el-tavler, El-tavler, og elektrisk kabelføring brancherne. Den er baseret i Paterna-Valencia, Spanien.

 6. BEMKA CABLE

  Tyrkiet

  Grundlagt i 1986 begyndte Emka Cable deres produktionsproces i Istanbul i Tyrkiet. Vi har både indenlandske og udenlandske kunder takket være vores produktion af plug-in kabler, som følger kvalitetsstandarderne samt en prisvenlig tilgang med en højkvalitetsproduktion. Hos Bemka Cable kombinerer vi vores produktionsegenskaber med skiftende teknologier, og tilbyder høj kvalitet og de seneste produkter til vores kunder, som alle opfylder deres behov og krav. Vi fremstiller kabler i en enestående kvalitet på vores tekniske infrastruktur i Bemka Cable-produktionsfaciliteten. Linjer og maskiner på vores facilitet: •4 fuldautomatiske plug-kabelproduktionsmaskiner •15 Hanke terminaltrykmaskiner •4 indsprøjtningsformmaskiner •8 pakkelinjer •4 kabellinjer •1 pvc-granulat produktionsmaskine •1 kobber bøjningslinje •1 isoleringsbøjningslinje. Vi har et omfattende produktsortiment: •PVC-kabler såsom H05VV-F / H05VVH2-F OG H03VVH2-F / H07VV-K - H05VV-K / H05V2V2-F produkter fra 2x0, 50 til 3G1, 5 som kabler. •Plug-kabler: 2, 5A / 16A HYDROPONIC / 16A EUROPÆISK TYPE / 16A TYRKISK TYPE og mange flere som alle kan ses på vores hjemmeside! Vores mission er at følge kvalitetsstandarderne og ledelsessystemer på en måde som giver tillid og tilfredsstillelse til vores indenlandske og udenlandske kunder, med en forståelse af produktion og efterproduktionstjenester til vores kunder. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 7. V.O.P. CABLES PARPANELAS G., S.A.

  Grækenland

  PARPANELAS G., S.A. P.O.B. CABLES blev etableret i 1978 i Thessaloniki. Vi har i 28 år været leverandør til det græske og internationale marked af specielle kabler og kabeltilbehør. Vi har kontroldata, fiberoptiske kabler, tale- og datakabler, buskabler, koaksiale, kabler, tv-kabler, alarm, kabler til brandalarm, højttalere, telefoner, instrumentering, silicium, neopren, polyurethan, kraft, medium spænding, servo, skib, spiralkabler og kabler med integreret kredsløb ved brand. Vores branche, elektrovarme:

 8. CORDIAL SOUND & AUDIO EQUIPMENT GMBH

  Tyskland

  Firmaet CORDIAL blev grundlagt i de tidlige 1990ere som afdeling til firmaet Hermann Adam i Dachau ved München. Siden 1995 har det været en retsligt selvstændig virksomhed, som leverer kabelmetervare og brugskonfektionerede kabler til MI- og Pro-Audio-kunder. CORDIAL-produktporteføljen er vidtrækkende – fra instrument-, mikrofon- og højttalerkabler over Multicore-systemer og adaptere til DMX-, MIDI- og digitale audiokabler. Vores produkter er innovative og følger ikke bare aktuelle tendenser, men er ofte med til at fastlægge dem. CORDIAL er dermed ikke bare en af de vigtigste producenter i sit segment. Man kan med god samvittighed betegne virksomheden som taktgiver på området distribution af audio- og videosignaler.

 1. COM - CAVI SPA MULTIMEDIA - CAVI E CONDUTTORI ELETTRICI

  Italien

  Elektriske kabler og telefonkabler, optiske fibre, koaksialkabler, kabeltilbehør, eksplosionssikkert udstyr, lysarmatur, MT transformere nedsænket i olie, harpiks eller luft, kondensatorer og faseinstillingsapparater, komponenter og systemer til automatisering, driftsafbrydere, afbrydere LAN-forbindelser, kabler og kabeltilbehør, netværkstilbehør, elektriske apparater til eksplosionssikre installationer, industriel automatisering, trefasede transformere, LED belysning. Virksomhed certificeret ISO 9002 et ISO 9000.

 2. HEIRU A. & R. HEINZ GMBH

  Østrig

  Virksomheden arbejder primært som samarbejdspartner, der hjælper kunderne med at realisere deres idéer og med problemløsning. Montage- og brugervenlige produkter i meget høj kvalitet, sammenholdt med fleksibilitet og pålidelighed samt godt uddannede medarbejdere er en garanti for høj kundetilfredshed. Vores familievirksomheds fleksibilitet og styrke muliggør, ud over produktion af tråd og ledninger, især også specialfremstilling af alle mulige kabler. Den særlige fordel herved er, at kabelproduktion og konfektionering kommer fra en producent. Kunderne i gruppen omfatter elvaregrossister og industri i følgende europæiske lande: Østrig, Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Kroatien, Slovenien og Italien. Vores produkter: Antennekabler, forbindelseskabler, lavspændingskabler, kabler af polyvinylchlorid (PVC), konfektionerede kabler, højtalerkabler

 3. ABE INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Hjertelig velkommen hos ABE Industrietechnik GmbH! Mange tak for din interesse i vores produkter. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål. Vi fremstiller fleksible kobber-lamelbånd, flade litzekabler, el-kontakter, pressvejsede strømbroer, ekspansionsbånd til stærkstrømsanlæg og strømbånd. Vores produkter til dine problemløsninger. Vores produktionsprogram omfatter forskellige vævede bånd, strømbroer i mange typer, materiale og tilbehør til stærkstrømsteknik, luftkølede og vandkølede tilslutningskabler samt tilbehør til højeffektiv svejseteknik. Problemløsninger i vores kunders produktionsproces og en høj produktionseffektivitet gennem ingeniørteknisk knowhow er en af vores stærke sider. Vores høje produktkvalitet og korte leveringstider værdsættes af vores mangeårige kunder. abe Industrietechnik GmbH: Bedste materialer - Førsteklasses knowhow - Motiverede medarbejdere. Kontakt os!

 4. MANILLO.DK

  Danmark

  Manillo.dk er en af Danmarks førende internetbutikker med dag-til-dag levering af 2.000 produkter inden for kategorierne bolig/hjem, IT/elektronik samt personlig pleje. Manillo.dk sætter en ære i god kundeservice og en høj ranking på 9, 7 i vores kategori hos Trustpilot. Hos manilo.dk finder du et bredt sortiment af hverdagsprodukter og spændende nye produkter du ikke kan finde i butikkerne. Og hver uge kommer der nye produkter i vores sortiment. Vi arbejder for at tilbyde en bedre handel. Med det forstår vi relevante varer i god kvalitet til en lav pris, hurtig levering og god kundeservice. Vi har den bedste sikkerhed og en personlig betjening så man trygt kan handle hos os. Vi har fem stjerne og 9, 7 i score på Trustpilot. Ordre afsendes efter 1-2 hverdage. Vi har alle vores varer på lager og kan derfor i langt de fleste tilfælde endda tilbyde dag til dag levering. Vi har fri fragt ved køb over 395 kr. Vi handler også b2b. Bland andet køber mange børnehaver og skoler alt fra ladekabler til fidget spinners. Vi sørger for altid at lave en godt samlet tilbud og leverer varerne lynhurtig.

 5. FIN KAAPELI OY

  Finland

  FIN KAAPELI OY blev grundlagt i 1956. FIN KAAPELI designer og fremstiller højt fleksible elektriske kvalitetskomponenter til industrien, elektrisk, telefon og computer kabler. Virksomheden FIN KAAPELIs mål er at forblive markedsleder inden for levering af afkøling tilplanteskoler / havebrug, kæledyrssektoren, husholdningsapparater, medicinsk udstyr, skønhed og fitness, bilindustrien, flydende varme osv. FIN KAAPELI fokuserer på kvalitet og tilbyder at producere alle former for kabler efter kundeønske.

 6. GEISSEL

  Tyskland

  Geissel - din troværdige partner siden 1920 af kabelforskruningssystemer fra virksomheden Geissel. Leveringsklar fra lager i messing, polyamid og rustfrit stål med forskellig gevind- og beskyttelsesklasser. Uanset om der er tale om standard, udendørs, EMV eller specialanvendelser - så er vi interesseret i din forretning.

 7. CAR SRL

  Italien

  Virksomheden Car srl er en af de vigtigste referencepunkter i sektoren for elektrisk udstyr, og har specialiseret sig i eksklusiv distribution af kvalificerede mærker i Toscana, Umbrien og Spezia.Vi tilbyder en række produkter, fra kabelholderkæder til kabelbeskyttelsesrørledninger, metalrør og -gitter, ledningstilbehør såsom kabelbindere, kabelforskruning, klemmer, kabelsko, krympemuffer og andet tilbehør til fremstilling af elektriske installationer og kabinetter

 8. PIMESA

  Spanien

  Hos PIMESA fremstiller vi tilslutningsløsninger, der er fuldt testet til alle typer forbindelser og forskellige kompleksiteter, i mellemstore og små serier. Ydermere tager vi del i designprocessen og rådgiver kunden om valg af materialer og de bedst egnede monteringer. Vi arbejder for mange forskellige industrisektorer, bl.a.: lifte og elevatorer, værktøjsmaskiner, elektronik, jernbaner, udstyrsbranchen, køkkenapparater og vedvarende energi.

 9. LEONI DRAHT GMBH

  Tyskland

  LEONI Business Group Wire Products & Solutions er en førende udbyder af højt udviklede produkter og løsninger af kobber, galvanisk belagt kobber, LEONI-Histral®-legeringer og specialmaterialer. Disse blev udviklet i tæt samarbejde med vores kunder til specialbrug inden for elektroteknik og elektronik samt til kabelteknik.

 10. KOMAX HOLDING AG

  Schweiz

  Som pioner og markedsfører inden for automatiseret kabelforarbejdning forsyner Komax sine kunder med innovative, fremtidssikrede løsninger inden for alle områder, hvor præcise kontaktforbindelser er efterspurgte. Komax fremstiller seriemaskiner og kundespecifikke anlæg til alle automatiserings- og individualiseringsgrader. Kvalitetssikringsmoduler, testapparater og intelligente netværksløsninger afrunder porteføljen og sørger for en sikker og effektiv produktion.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Elektriske kabler - Import eksport

Antal resultater

8.212 Virksomheder