• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • elektrisk materiel

Resultater for

Elektrisk materiel - Import eksport

 1. TRANSOVAK ELK. CIH. SAN. VE TIC. A.S.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Med mere end 40 års erfaring som en ledende virksomhed i den tyrkiske elektriske produktionssektor, specialiserer Transovak sig i et omfattende udvalg af elektriske komponenter under det velkendte mærke Sezgin. Vi er forpligtet til innovation og kvalitet i fremstilling af lavspændingsstrømtransformere, shunt-reaktorer, harmoniske filtre, styretransformere og isoleringstransformere, designet til at forbedre dine elektriske systemer og kompensationsløsninger. Vores produktsortiment omfatter: •Strømtransformere •Torusformede strømtransformere •Omviklede torusformede strømtransformere •Shunt-reaktorer •Harmoniske filtre •Isolerings- og styretransformere •Stellækage og relæ og torusformede transformere. Vores dedikation til excellence er grundstenen i Sezgin-mærket. Med et hold af erfarne eksperter og en dynamisk R&D-afdeling, garanterer vi, at hvert produkt ikke kun overholder, men overstiger de højeste standarder inden for kvalitet og innovation. Vi er stolte over vores TSE-, ISO 9001- og CE-certifikationer, som viser, at vores forpligtelse til kvalitet er urokkelig. Som din erfarne og pålidelige tekniske partner, er Transovak forpligtet til at overgå dine forventninger. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og et omfattende udvalg af skræddersyede Sezgin-produkter, designet til at imødese dine særlige behov for dine kompensationssystemer. Vores evne til at fremstille skræddersyede løsninger i specialstørrelser, giver os mulighed for at adressere de unikke udfordringer og krav fra vores kunder, på en effektiv måde.

 2. FOCQUET

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden Focquet har siden grundlæggelsen i 1892 tilbudt en totalservice inden for motorer og industrielle, elektriske transformere (salg, istandsættelse og udlejning), effektelektronik og industripumper (salg-assistance). Vores store lager gør os i stand til at imødekomme ethvert behov hurtigt, både hvad angår brugt og nyt udstyr (2EC). Vores værksted kan kundetilpasse motorerne, så de tilfredsstiller kundens krav fuldstændigt. I 2005 åbnede vi en afdeling for pumper og reparation af pumper og i marts 2011 en afdeling for effektelektronik, hvilket gør os i stand til at imødekomme en stigende efterspørgsel efter jævnstrømsudstyr. Vores trumfer: Konkurrencedygtige priser – produktkvalitet – et lager med 20.000 motorhuse IE2, IE3, IE4 med ringe – mellem- og lavspænding – med jøvnstrøm, transformatorer samt reservedele til pumper. Dine behov er vores udfordring!

 3. GÜNTHER SPELSBERG GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Spelsberg er markedsleder inden for den elektriske industri, og har mange års erfaring inden for elektrisk installation og boligteknologi. Familieselskabets høje innovationsniveau afspejles i mange patenter, samtidig med der leveres løsninger, der er hurtige og lette at installere, og som imponerer med deres holdbarhed og lette vedligeholdelse. Resultatet er produkter og systemer der altid er moderne, og overbeviser med smarte detaljer og en rimelig pris. Det var nye produkter, såsom de brandbeskyttede WKE-koblingsbokse med funktionel integritet, eller de halogenfri koblingsbokse i den røde serie, som Spelsberg brugte som en drivkraft for innovation, til at vise nye veje, og videreudvikle installationsteknologien. Sortimentet hos det traditionelle tyske selskab inkluderer i øjeblikket mere end 5.000 produkter, der er tilgængelige landsdækkende, inklusive koblingsbokse, små fordelere, terminalblokke, meter- og industrikabinetter.

 4. ELINNOV CONNECT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Elinnov Connect er specialiseret distributør inden for salg af elektrisk udstyr til professionelle på markedet for boliger, industri og service. Vi distribuerer udelukkende produkter til eksport og samarbejder med de mest anerkendte mærker på markedet for elektrisk udstyr såsom Legrand, Schneider, Dahua, Hanwha Techwin, Ekivalan. Virksomhedens stiftere har arbejdet både med kendte fabrikanter og på området for international varetransport. Elinnov Connect forpligter sig til at levere effektivt udstyr af høj kvalitet, der efterlever alle standarder.

 5. PROFELEC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  ProfElec er førende på det europæiske marked inden for salg af elektrisk udstyr til professionelle i industrien og tertiære sektorer. I de sidste 15 år har leveret en succesfuld service og eksport til hele verden. Vores højteknologiske faciliteter i Frankrig, Estland og Litauen giver os mulighed for at designe, fremstille og eksportere de bedste elskabe fra lavspænding op til 6300A. Derudover udvikler vi forskellige former for skabe, så vi kan imødese hver kundes krav: fra mindre kontrolskabe til automatiserede systemer som er mange meter lange. Vi arbejder hovedsageligt med eksport og udelukkende med de største virksomheder inden for fremstilling af elektrisk udstyr, såsom Schneider Electric, Legrand, ABB, Siemens, Hager, APC, Finder, Wago, Eaton, Logstrup, OEZ. Hvorfor vælge ProfElec? 48 timers levering – vi sender ordrer fra vores lagre i Frankrig. Professionalisme – alle vores eksperter og ingeniører har en omfattende international erfaring. Bedste betingelser – vi køber elektriske komponenter til lavspænding direkte fra producenterne, og tilbyder dem til vores kunder til de bedste priser. Se vores katalog og kontakt vores eksperter!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. NECRON ENERGY ELECTRONIC SAN. TIC. A.S.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 1989 er Necron Electronic Software Engineering Inc. stolte over at være Tyrkiets førende combi-UPS producent, som specialiserer sig i kontinuerlige industrielle strømforsyninger. Anerkendt for vores visionære innovation, har vi opnået betydelige branchemilepæle. Startende med vores facilitet på 4.500 m² beliggende i Tuzla Organized Industrial Zone, har vi derudover en effektivt kontor på 800 m² beliggende i Ankara, som supporterer offentlige institutioner. Vores omfattende portefølje består af: •Udstyr til elektriske køretøjer: Vi leverer robuste opladningsløsninger til køretøjer. •UPS-systemer: Vi tilbyder et udvalg af online kontinuerlige industrielle strømforsyninger, inklusive industrielle og modulære løsninger. •Datacenterløsninger: Levering af førsteklasses datacenterkomponenter og modulære datacentre. •Batterier •Batterikabinetter •Vekselrettere •Ensrettere •Transformere •Regulatorer Vores urokkelige forpligtelse til internationale kvalitetsstandarder kan ses gennem vores overholdelse af følgende standarder: ISO9001, ISO14001, ISO18001, ISO20001, ISO27001, TSE og CE, hvilket garanterer de bedste løsninger for vores kunder. Vores primære mission ligger i beskyttelse af kritiske elektriske belastninger, beskyttelse af computersystemer, medicinske systemer, kommunikationssystemer, kontrol- og alarmsystemer, lyssystemer, hospitaler og datacentre. Disse vigtige anvendelser kræver en pålidelig beskyttelse og backupstrømløsninger for en problemfri drift. Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål eller anmodninger.

 2. EDIT ELEKTRONIK SIST SAN VE TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Edit Electronic blev grundlagt i 1995 for at udvikle professionelle løsninger til industrielle og kommercielle applikationer, samt fremstilling af spændings- og strømstyringsenheder. Produktionen som begyndte med spændingsstabilisatorer og industrielle batteriopladere, udviklede sig og blev mere alsidig med vores R&D-ingeniørers innovative visioner og det hårde arbejdes fra vores dynamisk produktionspersonale. Vi fremstiller automatisk spændingstabilisator, dynamisk spændingsstabilisator, batterioplader, netværkssimulator, justerbar spændingskilde og strømomformere på vores fabrik som er beliggende i Istanbul i Tyrkiet. I 2020 begyndte vi at fremstille 80 % af delene i vores produkter i vores egen struktur. Æstetiske og holdbare aflukninger, mulighed for kundespecifik 3D-design. Fritstående modulær kabinetteknologi som er nem at samle. Med vores viden og erfaring udvikler vi nye produkter og løsninger for alle dine behov inden for skabe og kabinetter. Vi fremstiller fritstående modulære kabinetter, vægmonterede eldistributionspaneler, udendørs skinnekabinetter, kabinetter i rustfrit stål og aluminium, monoblok enhedsbokse og maskinkontrolkonsoller … Vi leverer vores produkter, som fremstilles med avanceret teknologi, til hele verden. Vores R&D- og produktionsingeniører bruger de seneste teknologier til at øge produktydeevnen, en sikker betjening og energieffektivitet. Vi arbejder på at levere de bedste løsninger, med mange års viden og erfaring.

 3. BEMIS INDUSTRIAL PLUGS AND SOCKETS

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Etableret i 1994 i Bursa, er BEMIS ELECTRIC en af Tyrkiets førende industrielle byer. Grundlagt til at fremstille industrielle elektriske materialer, Bemis; Startede deres produktion ved at fremstille 3 former for fladtypet trefasede stikkontakter, tretusind typer af industrielle elektriske materialer med en 100 % indenlandsk produktion, og på kort tid blev de en pioner inden for deres branche. Med er ISO 9001-2015 KVALITETSSTYRINGSSYSTEM, CE, TSE, GOST-R, UKRSEPRO og TÜV kvalitetscertifikationer, bevarer BEMIS deres førende plads i branchen, takket være deres uddannede og erfarne team. BEMIS vokser konstant og solidt, så de kan blive et anerkendt mærke, ikke kun på det indenlandske marked, men også internationalt, gennem deres eksport. BEMIS er markedsførende i Tyrkiet inden for; fremstilling af stikkontakter i plast, metal og gummi alle i forskellige standarder, i overensstemmelse med de forskellige strømværdier og standardkrav. Tøv ikke med at kontakte os for at få yderligere information!

 4. BERTOLETTI MECCANICA S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden BERTOLETTI MECCANICA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalskelet branchen. Den opererer også inden for ELEKTRISK MATERIEL, Ramme og dørkarme, Landbrugsmaskiner, sikkerhedslås til metalmøbler, ELEKTRISK MATERIEL, Ramme og dørkarme, og Landbrugsmaskiner brancherne. Den er baseret i Ospitaletto, Italien.

 5. MK ELEC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MK ELEC, er en Engrossalg, der opererer inden for ELEKTRISK MATERIEL branchen. Den opererer også inden for Elektroniske komponenter, Vvs-installationer, husholdning, Elektroniske komponenter, Vvs-installationer, husholdning, og Sanitært apparatur og tilbehør brancherne. Den er baseret i Goussainville, Frankrig.

 1. MINSAVIT

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MINSAVIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, Rengøringsfirmaer, Biludlejning, ELEKTRISK MATERIEL, Rengøringstjenester, skruer og bolte, specialskruer, Beslag, bygge og anlæg, og selvblokerende skruer og møtrikker brancherne. Den er baseret i Besana In Brianza, Italien.

 2. NABTESCO PRECISION EUROPE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NABTESCO PRECISION EUROPE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for ELEKTRISK MATERIEL branchen. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 1. CARL METTLER

  Luxembourg

  Verified by europages badge

  Virksomheden CARL METTLER, er en Distributør, der opererer inden for ELEKTRISK MATERIEL branchen. Den opererer også inden for knx, belysning, Solfangere, kabel, og informatik netværk brancherne. Den er baseret i Windhof, Luxembourg.

 2. TROYEX EXPROOF EQUIPMENTS

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TROYEX EXPROOF EQUIPMENTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for ELEKTRISK MATERIEL branchen. Den opererer også inden for Eksplosionssikkert udstyr, Brandsikringsudstyr, Belysning, nød- og sikkerheds-, eksplosionssikre lamper, eksplosionssikker, Eksplosionssikkert udstyr, specialanlæg til eksplosionssikring, skruestikker til eksplosionssikre elinstallationer, og sprængsikre ventilatorer brancherne. Den er baseret i Rotterdam, Holland.

 3. G. TORTI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden G. TORTI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for ELEKTRISK MATERIEL branchen. Den opererer også inden for ELEKTRISKE INSTALLATIONER, elektrisk automatik, ELEKTRISKE INSTALLATIONER, elektrisk, elektronisk og pneumatisk automatik, og installation elektrisk system brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 4. EL-NE ELEKTROTECHNIK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden EL-NE ELEKTROTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for ELEKTRISK MATERIEL branchen. Den er baseret i Hallein, Østrig.

 5. L.I.P.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden L.I.P., er en Distributør, der opererer inden for Motorer med reduktionsgear branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, ELEKTRISK MATERIEL, Landbrugsmaskiner, epicykloide gear, tandstænger, Beslag, bygge og anlæg, mikrogear, ELEKTRISK MATERIEL, og Landbrugsmaskiner brancherne. Den er baseret i Corsico, Italien.

 6. EKV ELEKTRO-KOMPONENTEN-VERTRIEB GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EKV ELEKTRO-KOMPONENTEN-VERTRIEB GMBH, er en Distributør, der opererer inden for ELEKTRISK MATERIEL branchen. Den er baseret i Bretzenheim, Tyskland.

 7. DIMEXCO GROUP

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DIMEXCO GROUP, er en Engrossalg, der opererer inden for Reservedele til biler branchen. Den opererer også inden for Reservedele til lastbiler og trailere, Dæk, Kompressorer, Filtre til biler, lastbiler og byggemaskiner, Vekselstrømsgeneratorer, startere til motorkøretøjer, Reservedele til lastbiler og trailere, Dæk, og Kompressorer brancherne. Den er baseret i Rixensart, Belgien.

 8. SC ELECTRONICS SERVICE SYSTEM SRL

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SC ELECTRONICS SERVICE SYSTEM SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kontrolpaneler - elektricitet branchen. Den opererer også inden for Automatisering - systemer og udstyr, ELEKTRISK MATERIEL, Elektriske kabler, Byggesektoren - maskiner og udstyr, kontroltavler til energiforsyning, Automation af maskiner, PLC programmering, Automatisering - systemer og udstyr, og Automation brancherne. Den er baseret i Sibiu, Rumænien.

 1. EDS ELETTRONIC SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden EDS ELETTRONIC SRL, er en Distributør, der opererer inden for ELEKTRISK MATERIEL branchen. Den opererer også inden for ELEKTRISKE INSTALLATIONER, installation elektrisk system, køleanlæg, ELEKTRISKE INSTALLATIONER, og fotovoltaiske anlæg brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 2. PARUS ELECTRO

  Rusland

  Parus Electro er en udvikler og producent af uafbrydelige strømsystemer og -forsyninger, omformere og andet elektrisk udstyr under mærket Svyaz Engineering: Uafbrydelige strømforsyninger (UPS) (AC og DC), genopladelige batterier, elektrisk udstyr til UV luftdesinfektion, hardware-kabinetter til koblingsudstyr inden for telekommunikation, osv. Svyaz Engineering UPS er baseret på dobbelt omformningsteknologi, der giver en udgangsspænding af høj kvalitet og beskyttelse mod svigt af strømforsyningsnettet. Virksomheden har stor erfaring med omfattende og komplekse nøglefærdige løsninger og tilbyder sine partnere og kunder kraftfulde uafbrydelige vekselstrømsforsyningsanlæg, energibesparende, indfældede LED-spotlys, EV ladestationer og mange andre typer af elektrisk udstyr. Parus Electro udfører også udvikling, produktion, forsendelse, ibrugtagning og opstart og vedligeholdelse af løsninger til strømforsyningsanlæg til infrastrukturelt udstyr.

 3. ELECTRÓNICA PROBAS

  Spanien

  Batterier, genopladelige batterier, tilslutninger, konnektorer, fødeledninger, opladere, fjernstyring, tilbehør, svejseudstyr, elektronisk udstyr, elektroniske moduler, overvågningsudstyr, jordbaserede og satellitforbundne antenner, modtagere, reservedele til køkkenmaskiner, små køkkenmaskiner, personlige transportører (Segway) osv. Vi fører følgende mærker: PROMAX, FLUKE, HAKKO, JBC, RALUX, FINDER, PHILIPS, FONESTAR, CEBEK, VELLEMAN, TELEVES, WINNER, TASOVISION, TECATEL, AVALVA, SEGWAY, FERSAY, JATA, WIKO.

 4. IMPULS (SYSTEMTECHNIK)

  Rusland

  Impuls er en udvikler og producent af udstyr og løsninger til energisikkerhed, strømforsyning og enheder til nødstrømforsyningssystemer. Virksomheden tilbyder omfattende løsninger til strømforsyningsbeskyttelse, og bygger systemer der er baseret på uafhængige kilder, såsom batterier, spændingsstabilisatorer og ensrettersystemer. Nøglefordelen ved UPS fra "Impuls", er den høje pålidelighed sammen med et rimeligt forhold mellem pris, kvalitet og funktionalitet. UPS til computer "Impuls" er pålidelige produkter til mindre kontorer, UPS til datacentre leverer beskyttelse af det elektriske udstyr mod belastninger ved store industrielle anlæg, datacentre. Virksomhedens produktsortiment inkluderer UPS fra 450 VA til 1 MVA, inklusive løsninger med en avanceret beskyttelsesgrad med multinivelleret strømredundans, for at imødese behovene i alle forretninger, uanset størrelse. Alle "Impuls" backupstrømkilder testes og understøttes af kvalitetscertifikater.

 5. ELEKTROUZHMONTAZH, LTD

  Ukraine

  Virksomheden "Elektroyuzhmontazh ltd" er specialiseret i trådbonding opstart og justering samt designarbejde på strømforsyninger, såsom: brændstof-brænding og atomkraftværker, omdannelse af stationer og fordelerstationer op til 750 kV, elledninger op til 35 kV samt systemer til automatisering af tekniske processer.

 6. MAK TRADE GROUP BELGRADE

  Serbien

  Virksomheden MAK TRADE GROUP er specialiseret i produktion og distribution af elektriske materialer, elektrisk isolering og tilbehør, belysning og andet. Vi har et stort udvalg af produkter på lager, klar til levering. Vi fremstiller dagligt hundredvis af produkter mærket MTG og MT: aspiratorer, ventilatorer, varmeapparater, fordelingstavler, afbrydere, multistikdåse, spinnere, tilslutningskabler, multistikdåse med forlængerledning, varmeapparater, fordelerdåser og DM-afbrydere.

 7. GERMANY GMBH

  Tyskland

  TME er en generations- og familievirksomhed, der opstod i 1990. Virksomhedens historie begyndte med åbningen af en lille butik med elektroniske komponenter til service og produktion i lille skala, der blev grundlagt i Łódź (Polen). Efter to år skabte TME sit første produktkatalog og begyndte med postordrehandel, der var en nyhed på den tid. Med udviklingen af økonomien i Polen og andre mellem- og østeuropæiske lande erhvervede TME nye kunder og indførte nye produktgrupper i sit sortiment. I 1997 blev firmaets nuværende sæde opført – nemlig et moderne logistikcenter med et lager, der siden 1997 allerede er blevet udvidet et par gange. Efterhånden begyndte TME også at afsætte sine produkter ved hjælp af hjemmesiden. Betjeningskvaliteten blev bekræftet med ISO 9001: 2009 og 14001: 2005-certifikatet.

 8. SEAVI SLU

  Spanien

  Fabrikation samt distribution i ind- og udland af alle typer kasser og små indbygningsbokse, elektrisk materiel, materiel til telekommunikation, el-tavler, kontakter, stik, mekanismer osv. Vi er specialiseret i fremstilling af kasser til elektriske installationer og telekommunikation i ejendomme, kasser til indbyggede mekanismer, ICP-tavler og strømforsyning, indbyggede kasser til tilslutninger og afledninger, kasser til hule vægge såsom gipsvægge, kasser til installation af aircondition.

 9. CAR SRL

  Italien

  Virksomheden Car srl er en af de vigtigste referencepunkter i sektoren for elektrisk udstyr, og har specialiseret sig i eksklusiv distribution af kvalificerede mærker i Toscana, Umbrien og Spezia.Vi tilbyder en række produkter, fra kabelholderkæder til kabelbeskyttelsesrørledninger, metalrør og -gitter, ledningstilbehør såsom kabelbindere, kabelforskruning, klemmer, kabelsko, krympemuffer og andet tilbehør til fremstilling af elektriske installationer og kabinetter

 10. CBI SERVICE S.R.L.

  Italien

  CBI Service blev grundlagt i Cambiago i 1992 med det formål at tilbyde en eftersalgsservice under og efter garantiperioden til alle blæsere af CBI-gruppen. 360 ° bistand til styring af roterende maskiner og generelt i alle sektorer i industriel ventilation.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Elektrisk materiel - Import eksport

Antal resultater

1.100 Virksomheder