• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • elektrisk materiel

Resultater for

Elektrisk materiel - Import eksport

 1. ECLATS ANTIVOLS

  Frankrig

  ECLATS ANTIVOLS er den første distributør af elektronisk udstyr i Frankrig i over 40 år. Vi besidder en stor ekspertise for at garantere kunden en total sikkerhed. Alt vores udstyr er fremstillet i Frankrig og i Europa ifølge gældende sikkerhedsnormer. Virksomheden tilbyder en bred vifte af produkter, tilbehør til biler og motorcykler, alarmer til hjemmet, strømtilførsel og opladere, åbneautomatik, kabler og kontakter, metaldetektorer, belysning, videoovervågning, fjernbetjening, værktøj og udstyr, sikkerhedstøj, etc... Vi tilbyder jævnligt lagersalgspartier (efter bestilling) samt partier til fattige lande. Vi lever over hele Europa og internationalt (under visse betingelser). Vi står til rådighed for kundener fra mandag til fredag i vores forretning på 10 rue Gaston Evrard engroscenter, 31094 Toulouse Cedex. For yderligere køb opfordrer vi desuden til at besøge vores webside via en professionel konto eller kontakte vores team.

 2. FOCQUET

  Belgien

  Virksomheden Focquet har siden grundlæggelsen i 1892 tilbudt en totalservice inden for motorer og industrielle, elektriske transformere (salg, istandsættelse og udlejning), effektelektronik og industripumper (salg-assistance). Vores store lager gør os i stand til at imødekomme ethvert behov hurtigt, både hvad angår brugt og nyt udstyr (2EC). Vores værksted kan kundetilpasse motorerne, så de tilfredsstiller kundens krav fuldstændigt. I 2005 åbnede vi en afdeling for pumper og reparation af pumper og i marts 2011 en afdeling for effektelektronik, hvilket gør os i stand til at imødekomme en stigende efterspørgsel efter jævnstrømsudstyr. Vores trumfer: Konkurrencedygtige priser – produktkvalitet – et lager med 20.000 motorhuse IE2, IE3, IE4 med ringe – mellem- og lavspænding – med jøvnstrøm, transformatorer samt reservedele til pumper. Dine behov er vores udfordring!

 3. PROFELEC

  Frankrig

  ProfElec er førende på det europæiske marked inden for salg af elektrisk udstyr til professionelle i industrien og tertiære sektorer. I de sidste 15 år har leveret en succesfuld service og eksport til hele verden. Vores højteknologiske faciliteter i Frankrig, Estland og Litauen giver os mulighed for at designe, fremstille og eksportere de bedste elskabe fra lavspænding op til 6300A. Derudover udvikler vi forskellige former for skabe, så vi kan imødese hver kundes krav: fra mindre kontrolskabe til automatiserede systemer som er mange meter lange. Vi arbejder hovedsageligt med eksport og udelukkende med de største virksomheder inden for fremstilling af elektrisk udstyr, såsom Schneider Electric, Legrand, ABB, Siemens, Hager, APC, Finder, Wago, Eaton, Logstrup, OEZ. Hvorfor vælge ProfElec? 48 timers levering – vi sender ordrer fra vores lagre i Frankrig. Professionalisme – alle vores eksperter og ingeniører har en omfattende international erfaring. Bedste betingelser – vi køber elektriske komponenter til lavspænding direkte fra producenterne, og tilbyder dem til vores kunder til de bedste priser. Se vores katalog og kontakt vores eksperter!

 4. GÜNTHER SPELSBERG GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Spelsberg er markedsleder inden for den elektriske industri, og har mange års erfaring inden for elektrisk installation og boligteknologi. Familieselskabets høje innovationsniveau afspejles i mange patenter, samtidig med der leveres løsninger, der er hurtige og lette at installere, og som imponerer med deres holdbarhed og lette vedligeholdelse. Resultatet er produkter og systemer der altid er moderne, og overbeviser med smarte detaljer og en rimelig pris. Det var nye produkter, såsom de brandbeskyttede WKE-koblingsbokse med funktionel integritet, eller de halogenfri koblingsbokse i den røde serie, som Spelsberg brugte som en drivkraft for innovation, til at vise nye veje, og videreudvikle installationsteknologien. Sortimentet hos det traditionelle tyske selskab inkluderer i øjeblikket mere end 5.000 produkter, der er tilgængelige landsdækkende, inklusive koblingsbokse, små fordelere, terminalblokke, meter- og industrikabinetter.

 5. ELINNOV CONNECT

  Frankrig

  Elinnov Connect er specialiseret distributør inden for salg af elektrisk udstyr til professionelle på markedet for boliger, industri og service. Vi distribuerer udelukkende produkter til eksport og samarbejder med de mest anerkendte mærker på markedet for elektrisk udstyr såsom Legrand, Schneider, Dahua, Hanwha Techwin, Ekivalan. Virksomhedens stiftere har arbejdet både med kendte fabrikanter og på området for international varetransport. Elinnov Connect forpligter sig til at levere effektivt udstyr af høj kvalitet, der efterlever alle standarder.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BEMIS INDUSTRIAL PLUGS AND SOCKETS

  Tyrkiet

  Etableret i 1994 i Bursa, er BEMIS ELECTRIC en af Tyrkiets førende industrielle byer. Grundlagt til at fremstille industrielle elektriske materialer, Bemis; Startede deres produktion ved at fremstille 3 former for fladtypet trefasede stikkontakter, tretusind typer af industrielle elektriske materialer med en 100 % indenlandsk produktion, og på kort tid blev de en pioner inden for deres branche. Med er ISO 9001-2015 KVALITETSSTYRINGSSYSTEM, CE, TSE, GOST-R, UKRSEPRO og TÜV kvalitetscertifikationer, bevarer BEMIS deres førende plads i branchen, takket være deres uddannede og erfarne team. BEMIS vokser konstant og solidt, så de kan blive et anerkendt mærke, ikke kun på det indenlandske marked, men også internationalt, gennem deres eksport. BEMIS er markedsførende i Tyrkiet inden for; fremstilling af stikkontakter i plast, metal og gummi alle i forskellige standarder, i overensstemmelse med de forskellige strømværdier og standardkrav. Tøv ikke med at kontakte os for at få yderligere information!

 2. SHANGHAI GAOHE IMP. & EXP. CO., LTD.

  Kina

 3. ELECTRIS - PRODUCER OF CUSTOM-MADE COPPER, ALUMINUM PARTS

  Polen

 4. INTERCABLE GMBH

  Italien

 5. BERTOLETTI MECCANICA S.R.L.

  Italien

 1. MINSAVIT

  Italien

 2. NABTESCO PRECISION EUROPE GMBH

  Tyskland

 1. CARL METTLER

  Luxembourg

 2. TROYEX EXPROOF EQUIPMENTS

  Holland

 3. SENZANI BREVETTI SPA

  Italien

 4. EL-NE ELEKTROTECHNIK GMBH

  Østrig

 5. L.I.P.

  Italien

 6. G. TORTI

  Italien

 7. EKV ELEKTRO-KOMPONENTEN-VERTRIEB GMBH

  Tyskland

 8. ELETTROFORNITURE S.N.C. DI PACE STEFANO & C.

  Italien

 1. DIMEXCO GROUP

  Belgien

 2. JET PRESS

  Tyskland

 3. EDS ELETTRONIC SRL

  Italien

 4. EMRE KARADEMIR INH. EKATEC ELECTRONICS

  Tyskland

 5. PARUS ELECTRO

  Rusland

  Parus Electro er en udvikler og producent af uafbrydelige strømsystemer og -forsyninger, omformere og andet elektrisk udstyr under mærket Svyaz Engineering: Uafbrydelige strømforsyninger (UPS) (AC og DC), genopladelige batterier, elektrisk udstyr til UV luftdesinfektion, hardware-kabinetter til koblingsudstyr inden for telekommunikation, osv. Svyaz Engineering UPS er baseret på dobbelt omformningsteknologi, der giver en udgangsspænding af høj kvalitet og beskyttelse mod svigt af strømforsyningsnettet. Virksomheden har stor erfaring med omfattende og komplekse nøglefærdige løsninger og tilbyder sine partnere og kunder kraftfulde uafbrydelige vekselstrømsforsyningsanlæg, energibesparende, indfældede LED-spotlys, EV ladestationer og mange andre typer af elektrisk udstyr. Parus Electro udfører også udvikling, produktion, forsendelse, ibrugtagning og opstart og vedligeholdelse af løsninger til strømforsyningsanlæg til infrastrukturelt udstyr.

 6. ELECTRÓNICA PROBAS

  Spanien

  Batterier, genopladelige batterier, tilslutninger, konnektorer, fødeledninger, opladere, fjernstyring, tilbehør, svejseudstyr, elektronisk udstyr, elektroniske moduler, overvågningsudstyr, jordbaserede og satellitforbundne antenner, modtagere, reservedele til køkkenmaskiner, små køkkenmaskiner, personlige transportører (Segway) osv. Vi fører følgende mærker: PROMAX, FLUKE, HAKKO, JBC, RALUX, FINDER, PHILIPS, FONESTAR, CEBEK, VELLEMAN, TELEVES, WINNER, TASOVISION, TECATEL, AVALVA, SEGWAY, FERSAY, JATA, WIKO.

 7. IMPULS (SYSTEMTECHNIK)

  Rusland

  Impuls er en udvikler og producent af udstyr og løsninger til energisikkerhed, strømforsyning og enheder til nødstrømforsyningssystemer. Virksomheden tilbyder omfattende løsninger til strømforsyningsbeskyttelse, og bygger systemer der er baseret på uafhængige kilder, såsom batterier, spændingsstabilisatorer og ensrettersystemer. Nøglefordelen ved UPS fra "Impuls", er den høje pålidelighed sammen med et rimeligt forhold mellem pris, kvalitet og funktionalitet. UPS til computer "Impuls" er pålidelige produkter til mindre kontorer, UPS til datacentre leverer beskyttelse af det elektriske udstyr mod belastninger ved store industrielle anlæg, datacentre. Virksomhedens produktsortiment inkluderer UPS fra 450 VA til 1 MVA, inklusive løsninger med en avanceret beskyttelsesgrad med multinivelleret strømredundans, for at imødese behovene i alle forretninger, uanset størrelse. Alle "Impuls" backupstrømkilder testes og understøttes af kvalitetscertifikater.

 8. ELEKTROUZHMONTAZH, LTD

  Ukraine

  Virksomheden "Elektroyuzhmontazh ltd" er specialiseret i trådbonding opstart og justering samt designarbejde på strømforsyninger, såsom: brændstof-brænding og atomkraftværker, omdannelse af stationer og fordelerstationer op til 750 kV, elledninger op til 35 kV samt systemer til automatisering af tekniske processer.

 9. MAK TRADE GROUP BELGRADE

  Serbien

  Virksomheden MAK TRADE GROUP er specialiseret i produktion og distribution af elektriske materialer, elektrisk isolering og tilbehør, belysning og andet. Vi har et stort udvalg af produkter på lager, klar til levering. Vi fremstiller dagligt hundredvis af produkter mærket MTG og MT: aspiratorer, ventilatorer, varmeapparater, fordelingstavler, afbrydere, multistikdåse, spinnere, tilslutningskabler, multistikdåse med forlængerledning, varmeapparater, fordelerdåser og DM-afbrydere.

 10. GERMANY GMBH

  Tyskland

  TME er en generations- og familievirksomhed, der opstod i 1990. Virksomhedens historie begyndte med åbningen af en lille butik med elektroniske komponenter til service og produktion i lille skala, der blev grundlagt i Łódź (Polen). Efter to år skabte TME sit første produktkatalog og begyndte med postordrehandel, der var en nyhed på den tid. Med udviklingen af økonomien i Polen og andre mellem- og østeuropæiske lande erhvervede TME nye kunder og indførte nye produktgrupper i sit sortiment. I 1997 blev firmaets nuværende sæde opført – nemlig et moderne logistikcenter med et lager, der siden 1997 allerede er blevet udvidet et par gange. Efterhånden begyndte TME også at afsætte sine produkter ved hjælp af hjemmesiden. Betjeningskvaliteten blev bekræftet med ISO 9001: 2009 og 14001: 2005-certifikatet.

Filtre

Resultater for

Elektrisk materiel - Import eksport

Antal resultater

1.089 virksomheder