• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • elektricitetsproduktion

Resultater for

Elektricitetsproduktion - Import eksport

 1. ESAVER GMBH

  Tyskland

  Kerneproduktet hos eSavers er en speciel transformer med en høj ydeevne og lille størrelse. ESaver fungerer efter et unikt princip og har derfor betydelige forskelle i teknologi og økonomi sammenlignet med andre strømbesparende enheder på markedet. Ved at spare en betydelig del af strømtabet, er investeringen dermed ikke længere den første prioritet, da eSaver finansierer sig selv gennem en reducering af driftsomkostningerne. eSavers transformeren har i forhold til traditionelle transformere, en lille størrelse, hvilket betyder, at der kan leveres en stor kapacitet, men i en lille form. For at sikre, at strømforsyningsnettet holdes stabilt, leveres transformeren med en overspænding der er betydeligt højere end den spænding forbrugeren normalt skal bruge. Dermed sikres det, at spændingen ligger inden for tolerancegrænserne, uanset hvor i landet man befinder sig.

 2. GENPOWER GENERATOR

  Tyrkiet

  Genpower er en førende producent og distributør af strømgeneratorudstyr. Vi er beliggende i Tyrkiet og har mere end 20 års erfaring. Vi specialiserer os i fremstilling af et stort udvalg af strømgeneratorudstyr, hvilket omfatter bærbare generatorer, svejsegeneratorer, diesel- og benzingeneratorer og industrielle generatorer. Vores produkter er designet til at imødese behovene fra forskellige industrier, såsom konstruktion, landbrug, minearbejde, olie og gas og nødstrømsforsyning. Vi bruger den seneste teknologi og materialer til at garantere kvaliteten og pålideligheden af vores produkter, og er stolte over at levere en fremragende kundeservice og support. Vores teknologiske facilitet har en årlig produktionskapacitet på 60.000 enheder, som kombinerer de seneste produktionsmaskiner med verdensklasses teknologi, for at levere førsteklasses og pålidelige produkter til vores kunder. Vores eksport til 121 forskellige lande har gjort vores navn velkendt verden over. Hos Genpower arbejder vi tæt sammen med vores klienter for at forstå deres særlige krav, og levere skræddersyede løsninger der imødeser deres behov. Hvad enten du har brug for en kraftfuld generator til industrielt brug, eller en pålidelig svejsegenerator til dine svejseanvendelser, har vi ekspertisen og erfaringen til at levere den bedste løsning. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger. Vi ser frem til at høre fra dig.

 3. MÖLLER-PREUSSLER TRANSFORMATOREN GMBH

  Tyskland

 4. XPM ENERGY

  Spanien

  ENERGI XPM er en multinational virksomhed specialiseret i fremstilling og salg af elproduktionsenheder. Vores nuværende netværk af eksklusive distributører er til stede i mere end 15 lande. Vores filosofi er baseret på følgende begreber: eksklusivitet mellem forhandleren og producenten, produkter af fineste kvalitet og professionel service.

 5. ALFA GENERATORS SL

  Spanien

  Vi fremstiller energimoduler samt diesel- og gasgeneratorer. Brandsikre motorer og alle former for reservedele. Lydisolerede containere 20, 40, High Cube og energimoduler.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SDMO INDUSTRIES

  Frankrig

 2. LAE ENGINEERING GMBH

  Tyskland

 3. LEFKE ENERGY LTD.

  Tyrkiet

 4. EV CHARGING INSTALLATIONS

  Det Forenede Kongerige

 5. RAMA, RAINER MAIER ENERGY & GENERAL CONSULTANT

  Tyskland

 1. POWER UP SUPPLY

  Sydafrika

 2. BROWN ENERGY GROUP

  Forenede Stater

 1. METERTEST TUNISIA

  Tunisien

 2. ALFAENERGIE BERATUNG UND VERMITTLUNG GMBH

  Tyskland

 3. DER GASMANN|RHEINGAS HALLE - SAALEGAS GMBH

  Tyskland

 4. DRUGEMA GMBH

  Tyskland

 5. ELCOS SRL

  Italien

 6. MENAPY

  Belgien

 7. BENNETT CLAYTON PTY LTD.

  Australien

 8. ENOVOS LUXEMBOURG

  Luxembourg

 1. SDMO ESPAGNE

  Spanien

 2. XMN POWER

  Tyrkiet

 3. SDMO ALLEMAGNE

  Tyskland

 4. BEST4AUTOMATION GMBH

  Tyskland

 5. RID GMBH

  Tyskland

 6. EDP - ENERGIAS DE PORTUGAL, S.A.

  Portugal

 7. ENERGIESPARDIENST24 GMBH

  Tyskland

 8. ELEKTROPLAN

  Belgien

 9. ÇORLU ELEKTRIK TAAHHÜT

  Tyrkiet

 10. HERON REVMA

  Grækenland