• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • dyvler tapskruer og skruebolte- befæstelse

Resultater for

Dyvler tapskruer og skruebolte- befæstelse - Import eksport

 1. KALELILER CIVATA SAN VE TIC A.S / FASTENERS

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 1995 er KALELILER FASTENERS en førende producent af stålfastgørelsesanordninger som er beliggende i Ankara i Tyrkiet. Vi leverer førsteklasses produkter og er den foretrukne globale leverandør af fastgørelsesanordninger. Med en produktionsfacilitet på 14.000 m2, som omfatter et afdækket område på 10.000 m2 i Ankara/Saray, kombinerer vi vores enorme viden med en kundecentreret tilgang. Hos KALELILER FASTENERS er kundetilfredshed i fokus. Vi leverer bolte, hovedbolte, ankerbolte og møtriksbeskyttelser med varme smedningsmetoder og kolde støbningsmetoder. Vores ekspertise omfatter forskellige typer af stålfastgørelsesanordninger, og vi tilbyder elektrogalvaniserede og varmdyppede galvaniserede belægninger. Vi specialiserer os også i belægninger med geomet og zinknikkel, ved at fokusere på større bolte og særlige fastgørelsesanordninger gennem varm smedning. Vi leverer til forskellige industrier såsom energi, konstruktion, industrielle dele, stålkonstruktion, lufthavnskonstruktion, raffinaderier og maskinbranchen. Vores avancerede maskiner og udstyr gør os i stand til at fremstille en enestående kvalitet af vores skræddersyede dele. Vores kapacitet omfatter automatisk skæring, varm smedning, kold formning, maskinbearbejdning, gevindrulning, varmebehandling, belægning og kvalitetskontrol. Under KLR-mærket leverer vi bolte og skruer fra M12 til M80 i diameter, gevindstænger og bolte fra M8 til M220 mm og møtrikker fra M20 til M80 i længde. Vi tilbyder også ankerbolte, U-bolte og J-bolte og har en omfattende lagerbeholdning af forskellige fastgørelsesanordninger. Kontakt os for flere oplysninger!

 2. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har mange års erfaring og garanterer dig den "rigtige fastgørelse". Fra vores afdelinger Altenberge (Tyskland) og Kaohsiung (Taiwan) agerer vi globalt som systemleverandør for industrivirksomheder. Fast hold! Med vores førsteklasses forbindelseselementer er vi i stand til at montere forskellige materialer og komponenter, på en sikker måde. For at sikre, at du kan drage fordel af din forbindelse med os, letter vi dit arbejde gennem mange individuelle services relateret il skruer, møtrikker og lignende. Fleksibel service! Uanset om det er fra vores hovedkvarter i Altenberge i Westfalen (Tyskland) eller fra vores agentur i Kaohsiung, Taiwan - så leverer vi vores produkter til industrivirksomheder fra forskellige brancher.

 3. SPS SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  SPS Srl er en familievirksomhed med speciale i produktion af fæstesystemer. Vi fremstiller svejsestifter, popnitter, strukturelle nitter og indsatse og produkter efter kundens specifikationer, f.eks. skruer og andet specialfremstillet isenkram efter tegning. Vi sigter på en produktdiversificering og på høj kvalitet. Derfor computerovervåges vores produktionsproces i realtid og vores kvalitetssystem er certificeret i overensstemmelse med ISO 9001: 2015.

 4. SHUTDOWN FASTENERS AND SPECIALS BELGIUM

  Belgien

  Verified by europages badge

  SFSB: Din hovedpartner (20 års erfaring) for alle typer bolte, gevindtappe, møtrikker med hurtig/ kort leveringstid med materialecertifikater EN 10204 3.1, iht tegning/spec, i alle materialer. Offshore, energi, petrokemiske produkter og tungindustri; hasteopgaver. Specialdele: i løbet af timer/dage: sourcing muligheder i hele Europa. Ikke tilknyttet en bestemt producent. ASTM gevindtappe, turbinebolte, høj temperatur-bolte, DIN 2510 alle typer. Alle diametre, længde, type materiale.

 5. SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD., er en Multi-Category, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Maskinteknik - specialarbejde, Befæstelse, metal-, Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Maskinteknik - specialarbejde, og små metaldele brancherne. Den er baseret i Suzhou, Kina.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. A.R.T. ELEKTROMECHANIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden A.R.T. ELEKTROMECHANIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse branchen. Den er baseret i München, Tyskland.

 2. DIMA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DIMA GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse branchen. Den er baseret i Könnern, Tyskland.

 3. PÖTTER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PÖTTER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse branchen. Den er baseret i Breckerfeld, Tyskland.

 4. BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE, er en Distributør, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den opererer også inden for Industrielle beslag, Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, Rundjern, gevindskårne, Møtrikker til skruer, Overskibe, skruer til metal, Træskruer, pladeskruer, og Skrueartikler i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Saint Priest, Frankrig.

 5. WERDA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WERDA GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse branchen. Den er baseret i Finnentrop, Tyskland.

 1. GEBR. SCHÜRHOLZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GEBR. SCHÜRHOLZ GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse branchen. Den er baseret i Plettenberg, Tyskland.

 2. MARO FASTENERS B.V.

  Holland

  Det handler om skruer og bolte. Sikkerhed må aldrig være et problem. Mange sektorer skal overholde ekstremt krævende krav til skruer og bolte, som fx sikkerhedsprocedurer. I disse tilfælde søger du sikkerhed hos en specialiseret partner. Med over 30 års erfaring er den internationale sektor for skruer og bolte velkendt territorium for os. En partner, der kender detaljerne i branchen og kan tilbyde et komplet sortiment af skruer og bolte. MARO Fasteners er et internationalt handelsselskab, og for dig er vi forbindelsen til kvalitetsprodukter fra kendte producenter. Vi har den nødvendige viden og erfaring i sektorer som: - Skruer og bolte til onshore- og offshoreanvendelser - skruer og bolte til byggebranchen - skruer og bolte til olie- og gassektoren - skruer og bolte til bilsektoren - skruer og bolte til andre sektorer - handel. Vi sigter mod at støtte og aflaste vores kunder med en personlig og yderst kompetent indsats.

 1. ANKER SCHROEDER ASDO GMBH

  Tyskland

  Gennem flere årtier har Anker Schroeder været en pålidelig partner inden for tung forankringsteknik til stålvandsbyggeri, husbyggeri, brobyggeri, fremstilling af tunge maskiner og tung løfteteknik. Oplev den solide kvalitet. Vores produktprogram omfatter forankringer i rundstål, øjeankre, hammerhovedankre, kuglehovedankre, ankertilslutninger, sjækler - fra 25 t til 1500 t nyttelast, specialsjækler, ladesjækler, kipsjækler, normsjækler, trækstangssystemer, wirehoveder.

 2. APIS MC LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden APIS MC LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse branchen. Den opererer også inden for Bolte og møtrikker i titan, befæstelse, Kemiske klæbemidler, og Petrokemisk-klasse skruer og bolte brancherne. Den er baseret i Halesowen, Det Forenede Kongerige.

 3. HANROMA INDUSTRIAL SUPPLIES, BOLTS&NUTS FASTENERS CO LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden HANROMA INDUSTRIAL SUPPLIES, BOLTS&NUTS FASTENERS CO LTD., er en Distributør, der opererer inden for Vertikal shaping - stål og metal branchen. Den opererer også inden for Rustfrit stål, Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, U-bolte, Rustfrit stål, Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, og U-bolte brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. KLAUS FISCHER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KLAUS FISCHER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse branchen. Den er baseret i Mönchengladbach, Tyskland.

 5. EWK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EWK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse branchen. Den er baseret i Schöntal, Tyskland.

 6. LARCO - SCHMIERTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden LARCO - SCHMIERTECHNIK, er en Distributør, der opererer inden for Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse branchen. Den er baseret i Ehningen, Tyskland.

 7. QUANZHOU XITEJI ADVANCED CO;LTD

  Kina

  Virksomheden QUANZHOU XITEJI ADVANCED CO;LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse branchen. Den er baseret i Quanzhou, Kina.

 8. HAGUE FASTENERS LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HAGUE FASTENERS LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, befæstelse, skruer og møtrikker efter tegning, Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, og mekanisk præcisionsbearbejdning brancherne. Den er baseret i Wolverhampton, Det Forenede Kongerige.

 1. SHAFTS GMBH

  Schweiz

  Virksomheden SHAFTS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse branchen. Den er baseret i Lachen Sz, Schweiz.

 2. METALLHÜTTEN- UND RECYCLINGGESELLSCHAFT SCHUMACHER MBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden METALLHÜTTEN- UND RECYCLINGGESELLSCHAFT SCHUMACHER MBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse branchen. Den er baseret i Rommerskirchen, Tyskland.

 3. ANEMO ENGINEERING

  Belgien

  Virksomheden ANEMO ENGINEERING, er en Multi-Category, der opererer inden for Befæstelse, metal- branchen. Den opererer også inden for Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, skruer og bolte, skruer og møtrikker, og metalmøtrikker brancherne. Den er baseret i Leisele, Belgien.

 4. BONIONI SA

  Frankrig

  Virksomheden BONIONI SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer branchen. Den opererer også inden for Møtrikker til skruer, Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, specialskruer og -bolte efter tegning, specialskruer, Møtrikker til skruer, og Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse brancherne. Den er baseret i Scionzier Cedex, Frankrig.

 5. CAGNASSO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CAGNASSO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse branchen. Den opererer også inden for drejning, og skruer og møtrikker brancherne. Den er baseret i Settimo Torinese, Italien.

 6. DELTA METAL

  Frankrig

  Virksomheden DELTA METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer branchen. Den opererer også inden for Rundjern, gevindskårne, Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, Rundjern, gevindskårne, Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, og skruer og møtrikker brancherne. Den er baseret i ISSOUDUN, Frankrig.

 7. MELFAST

  Forenede Stater

  Virksomheden MELFAST, er en Distributør, der opererer inden for Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse branchen. Den opererer også inden for rørgevindskærer til skruer og bolte brancherne. Den er baseret i Fairfield, Forenede Stater.

 8. SBE VARVIT SPA

  Italien

  Virksomheden SBE VARVIT SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, og Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse brancherne. Den er baseret i Reggio Emilia, Italien.

 9. SCHROEVEN GROOTHANDEL

  Holland

  Virksomheden SCHROEVEN GROOTHANDEL, er en Engrossalg, der opererer inden for Skruer branchen. Den opererer også inden for Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, aluminiumskruer, fæstningsartikler, Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, og skruer til agglomerater brancherne. Den er baseret i Akersloot, Holland.

 10. LAURENT FIXATION

  Frankrig

  Virksomheden LAURENT FIXATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stagbolte og ankre branchen. Den opererer også inden for Befæstelsesindretninger, Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, Rundjern, gevindskårne, Befæstelsesindretninger, Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, Rundjern, gevindskårne, og isenkram brancherne. Den er baseret i Thilay, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis