• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • dyvler tapskruer og skruebolte- befæstelse

Resultater for

Dyvler tapskruer og skruebolte- befæstelse - Import eksport

 1. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Vi har mange års erfaring og garanterer dig den "rigtige fastgørelse". Fra vores afdelinger Altenberge (Tyskland) og Kaohsiung (Taiwan) agerer vi globalt som systemleverandør for industrivirksomheder. Fast hold! Med vores førsteklasses forbindelseselementer er vi i stand til at montere forskellige materialer og komponenter, på en sikker måde. For at sikre, at du kan drage fordel af din forbindelse med os, letter vi dit arbejde gennem mange individuelle services relateret il skruer, møtrikker og lignende. Fleksibel service! Uanset om det er fra vores hovedkvarter i Altenberge i Westfalen (Tyskland) eller fra vores agentur i Kaohsiung, Taiwan - så leverer vi vores produkter til industrivirksomheder fra forskellige brancher.

 2. SHUTDOWN FASTENERS AND SPECIALS BELGIUM

  Belgien

  SFSB: Din hovedpartner (20 års erfaring) for alle typer bolte, gevindtappe, møtrikker med hurtig/ kort leveringstid med materialecertifikater EN 10204 3.1, iht tegning/spec, i alle materialer. Offshore, energi, petrokemiske produkter og tungindustri; hasteopgaver. Specialdele: i løbet af timer/dage: sourcing muligheder i hele Europa. Ikke tilknyttet en bestemt producent. ASTM gevindtappe, turbinebolte, høj temperatur-bolte, DIN 2510 alle typer. Alle diametre, længde, type materiale.

 3. A.R.T. ELEKTROMECHANIK GMBH

  Tyskland

 4. SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD.

  Kina

 5. LARCO - SCHMIERTECHNIK

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KLAUS FISCHER GMBH

  Tyskland

 2. PÖTTER GMBH

  Tyskland

 3. DIMA GMBH & CO. KG

  Tyskland

 4. BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE

  Frankrig

 5. WERDA GMBH & CO. KG

  Tyskland

 1. GEBR. SCHÜRHOLZ GMBH

  Tyskland

 2. MARO FASTENERS B.V.

  Holland

  Det handler om skruer og bolte. Sikkerhed må aldrig være et problem. Mange sektorer skal overholde ekstremt krævende krav til skruer og bolte, som fx sikkerhedsprocedurer. I disse tilfælde søger du sikkerhed hos en specialiseret partner. Med over 30 års erfaring er den internationale sektor for skruer og bolte velkendt territorium for os. En partner, der kender detaljerne i branchen og kan tilbyde et komplet sortiment af skruer og bolte. MARO Fasteners er et internationalt handelsselskab, og for dig er vi forbindelsen til kvalitetsprodukter fra kendte producenter. Vi har den nødvendige viden og erfaring i sektorer som: - Skruer og bolte til onshore- og offshoreanvendelser - skruer og bolte til byggebranchen - skruer og bolte til olie- og gassektoren - skruer og bolte til bilsektoren - skruer og bolte til andre sektorer - handel. Vi sigter mod at støtte og aflaste vores kunder med en personlig og yderst kompetent indsats.

 1. ANKER SCHROEDER ASDO GMBH

  Tyskland

  Gennem flere årtier har Anker Schroeder været en pålidelig partner inden for tung forankringsteknik til stålvandsbyggeri, husbyggeri, brobyggeri, fremstilling af tunge maskiner og tung løfteteknik. Oplev den solide kvalitet. Vores produktprogram omfatter forankringer i rundstål, øjeankre, hammerhovedankre, kuglehovedankre, ankertilslutninger, sjækler - fra 25 t til 1500 t nyttelast, specialsjækler, ladesjækler, kipsjækler, normsjækler, trækstangssystemer, wirehoveder.

 2. APIS MC LTD

  Det Forenede Kongerige

 3. KOZA CIVATA

  Tyrkiet

 4. EWK GMBH

  Tyskland

 5. SHAFTS GMBH

  Schweiz

 6. HAGUE FASTENERS LIMITED

  Det Forenede Kongerige

 7. KALELILER CIVATA SAN. VE TIC. A.Ş / FASTENERS

  Tyrkiet

 8. METALLHÜTTEN- UND RECYCLINGGESELLSCHAFT SCHUMACHER MBH & CO. KG

  Tyskland

 1. MELFAST

  Forenede Stater

 2. WGF FAHRZEUGTEILE GMBH

  Tyskland

 3. THOMAS WELDING SYSTEMS

  Belgien

 4. SMEP INDUSTRIES

  Frankrig

 5. CARBOPUNCH ENDUSTRIYEL SANAYI TEKNOLOJILERI TIC. LTD. STI

  Tyrkiet

 6. TITANOX FASTENING TECHNOLOGIES

  Frankrig

 7. SCHROEVEN GROOTHANDEL

  Holland

 8. EUROPEAN FASTENERS

  Holland

 9. DELTA METAL

  Frankrig

 10. ANEMO ENGINEERING

  Belgien