• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • dyrlæger

Resultater for

Dyrlæger - Import eksport

 1. GNI APS

  Danmark

  The GNI Veterinary CT-scanner has been developed and designed to improve the diagnosis for smaller animals such as dogs, cats and exotic pets. The target users are medium-sized to larger veterinary clinics and hospitals with a weekly need down to 1 CT-scannings. The GNI CT-scanner is an affordable investment for most veterinary clinics and hospitals, and the CT-scanner is installed in a matter of hours in a standard clinic room without any preparations. The CT-scanner is easy to operate, and a veterinarian with X-ray experience will performe CT-scannings the same day the CT-scanner is installed. The GNI Veterinary CT-scanner is delivered with a X-ray cabinet, and therefore the veterinarian can stay close to the animal while CT-scanning and the veterinarian should not secure a special room in regard to radiation.

 2. DYREKLINIKKEN VESTERGADE

  Danmark

  Har du behov for hjælp med dit kæledyr? Her på dyreklinikken er vi bevidste om, at kæledyret ofte er en stor del af familien, og vi går op i at tilbyde et trygt og tillidsfuldt forløb, hvor fælles dialog og samarbejde er en del af alle processer. Vi hjælper hver dag hunde, katte, heste og mindre kæledyr. Vi tilbyder mange former for undersøgelser og behandling i forbindelse med sygdom hos dit kæledyr, bl.a. laserterapi, røntgen, tandrøntgen, ultralydsscanning, blodprøver, urinprøver, tandrensninger og tandudtræk, operationer m.m. Derudover tilbyder vi almindelige sundhedstjek, vaccinationer, chipmærkninger, tandtjek m.m. Mangler du hjælp til dit kæledyr, eller har du blot et spørgsmål? Vi står klar til at hjælpe. Ring 86829282

 3. TEKNOVET VETERINARY MDICINE

  Tyrkiet

  Virksomheden TEKNOVET VETERINARY MDICINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Medicin branchen. Den opererer også inden for dyrlæge, farmaceutiske produkter til veterinær brug, og lægemidler til dyrlæger brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. VETERINARIO NACHO MENES

  Spanien

  Virksomheden VETERINARIO NACHO MENES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dyrlæger branchen. Den er baseret i Gijón, Spanien.

 5. ANIMAL HOSPITAL CLINICA VETERINARIA

  Italien

  Virksomheden ANIMAL HOSPITAL CLINICA VETERINARIA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dyrlæger branchen. Den opererer også inden for lægemidler til dyrlæger, dyrlægeundersøgelse, dyrlæge, og artikler til dyrlæger brancherne. Den er baseret i Palermo, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ELM HOUSE VETS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ELM HOUSE VETS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dyrlæger branchen. Den opererer også inden for dyrlægeundersøgelse brancherne. Den er baseret i Chelmsford, Det Forenede Kongerige.

 2. TELEDART GMBH + CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden TELEDART GMBH + CO.KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrlæger branchen. Den er baseret i Westheim/Pfalz, Tyskland.

 3. ESKISEHIR MELODIM VETERINER KLINIGI

  Tyrkiet

  Virksomheden ESKISEHIR MELODIM VETERINER KLINIGI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrlæger branchen. Den er baseret i Odunpazari, Tyrkiet.

 4. DOCTEUR ALEXANDRE CHICHERY

  Luxembourg

  Virksomheden DOCTEUR ALEXANDRE CHICHERY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dyrlæger branchen. Den opererer også inden for osteopati, ortopædi, og veterinær akupunktur brancherne. Den er baseret i Christnach, Luxembourg.

 5. PRZYCHODNIA NA SKRAJU

  Polen

  Virksomheden PRZYCHODNIA NA SKRAJU, er en Multi-Category, der opererer inden for Dyrlæger branchen. Den opererer også inden for dyrekirurgi, røntgenapparater til dyrlæger, dyrlægeundersøgelse, og dyrlæge brancherne. Den er baseret i Mińsk Mazowiecki, Polen.

 1. AL.VET

  Bulgarien

  Virksomheden AL.VET, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dyrlæger branchen. Den er baseret i Stara Zagora, Bulgarien.

 2. CLINICA VETERINARIA MARIA J. CABEZA

  Spanien

  Virksomheden CLINICA VETERINARIA MARIA J. CABEZA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dyrlæger branchen. Den er baseret i León, Spanien.

 1. CLÍNICA VETERINARIA ALCAZABA

  Spanien

  Virksomheden CLÍNICA VETERINARIA ALCAZABA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dyrlæger branchen. Den opererer også inden for dyrlægeundersøgelse, og dyrehospitaler brancherne. Den er baseret i Granada, Spanien.

 2. AVISERV

  Frankrig

  Virksomheden AVISERV, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dyrlæger branchen. Den er baseret i Liré, Frankrig.

 3. CENTRO VETERINARIO BARUS

  Italien

  Virksomheden CENTRO VETERINARIO BARUS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dyrlæger branchen. Den er baseret i Altamura, Italien.

 4. BAHCEKENT VETERINER KLINIGI

  Tyrkiet

  Virksomheden BAHCEKENT VETERINER KLINIGI, er en Detailsalg, der opererer inden for Dyrlæger branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. ESMP

  Belgien

  Virksomheden ESMP, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dyrlæger branchen. Den opererer også inden for dyrlæge, og hestepleje brancherne. Den er baseret i Waterloo, Belgien.

 6. ELVIM, LTD

  Latvia

  Virksomheden ELVIM, LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Medicin branchen. Den opererer også inden for medicinske apparater, desinficeringsmiddel, og dyrlæge brancherne. Den er baseret i Riga, Latvia.

 7. RIVERSIDE VETERINARY CENTRE LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden RIVERSIDE VETERINARY CENTRE LIMITED, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dyrlæger branchen. Den er baseret i Stratford-Upon-Avon, Det Forenede Kongerige.

 8. AIFIAGU

  Spanien

  Virksomheden AIFIAGU, er en Distributør, der opererer inden for Dyrlæger branchen. Den opererer også inden for Vandrensningsudstyr, anlæg og udstyr til desinficering af vand, og mekanisk behandling af vand brancherne. Den er baseret i El Palau D'anglesola (lleida), Spanien.

 1. EICKEMEYER MEDIZINTECHNIK FÜR TIERÄRZTE KG

  Tyskland

  Virksomheden EICKEMEYER MEDIZINTECHNIK FÜR TIERÄRZTE KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Veterinærudstyr branchen. Den opererer også inden for installationer, apparater og udstyr til dyrlægeklinikker, instrumenter til veterinær brug, artikler til dyrlæger, og laser til dyrlæge brancherne. Den er baseret i Tuttlingen, Tyskland.

 2. LODRINI ADDESTRAMENTO CANI DI LODRINI GIOVANNI

  Italien

  Virksomheden LODRINI ADDESTRAMENTO CANI DI LODRINI GIOVANNI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gnavere, kæledyr branchen. Den opererer også inden for dressering af kæledyr, forebyggelse mod adfærdsproblemer, hjemmebesøg, og dyrlæger brancherne. Den er baseret i Castiglione Delle Stiviere, Italien.

 3. LOCKSMITH IN EAST LONDON

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden LOCKSMITH IN EAST LONDON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrlæger branchen. Den er baseret i Hounslow, Det Forenede Kongerige.

 4. CLINICA VETERINARIA PARABIAGO

  Italien

  Virksomheden CLINICA VETERINARIA PARABIAGO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dyrlæger branchen. Den er baseret i Parabiago, Italien.

 5. BIO VITUS LTD.

  Bulgarien

  Virksomheden BIO VITUS LTD., er en Distributør, der opererer inden for Veterinærprodukter branchen. Den opererer også inden for dyrlæge brancherne. Den er baseret i Shoumen, Bulgarien.

 6. TOPVET

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TOPVET, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dyrlæger branchen. Den opererer også inden for Veterinærprodukter, brugersoftware til private virksomheder i servicesektoren, Veterinærprodukter, og vejviser professionelle databaser brancherne. Den er baseret i Exeter, Det Forenede Kongerige.

 7. AIKIDOGS

  Holland

  Virksomheden AIKIDOGS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dyrlæger branchen. Den opererer også inden for uddannelse og coaching, Adfærds- og relationscoaching, og rådgivning i kommunikation brancherne. Den er baseret i Schalkhaar, Holland.

 8. GLOBAL DX LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GLOBAL DX LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrlæger branchen. Den er baseret i Menstrie, Det Forenede Kongerige.

 9. DIERVOORDEELKLINIEK

  Holland

  Virksomheden DIERVOORDEELKLINIEK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dyrlæger branchen. Den opererer også inden for dyrlæge brancherne. Den er baseret i Den Bosch, Holland.

 10. LLC BELMIKS

  Ukraine

  Virksomheden LLC BELMIKS, er en Engrossalg, der opererer inden for Dyrlæger branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Dyrlæger - produkter, komplet dyrefoder til alle racer, og Forblandet foder til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Bila Tserkva, Ukraine.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis