• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • dyrefoder

Resultater for

Dyrefoder - Import eksport

 1. SD-BEKS, LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  SD-Becks fremstiller dyrefoder til husdyrhold og fjerkræ, biologisk aktive kosttilskud, foder alt i et, samt additiver til fjerkræ og alle former for landbrugsdyr. Udvalget af virksomhedens produkter inkluderer foder til kyllingeracer med dobbelt formål, slagtekyllinger og vagtler; foder til ænder og andre vandfugle; fodertilsætningsstoffer til heste. Ekstrudering gør det muligt at ødelægge cellevægge, bryde de kemiske forbindelser og ændre den fysiske og molekylære struktur i råmaterialerne, for at skabe dyrefoder der er mere brugbar, næringsrig og nemmere at fordøje. Alle virksomhedens produkter er fremstillet uden væksthormoner og antibiotika. Foder til husholdningsdyr fra SD-Becks er baseret på videnskab, eftersom virksomheden arbejder tæt sammen med Kuzbass State Agricultural Academy angående videnskabelige udviklinger, samt implementering af avancerede teknologier inden for foderbranchen. SD-Becks anvender skræddersyet software for at skabe præcist formuleret dyrefoder.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. EDAGUM SM RUS LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Edagum SM Rus LLC producerer organiske gødningsmidler og foderadditiver under handelsmærket EDAGUM®, den høje kvalitet og effektivitet er blevet understøttet af forskning fra mere end 30 russiske og udenlandske institutioner. EDAGUM®SM gødningsmiddel er en naturlig vækststimulator og jordforbedring, der er fremstillet af miljøvenlige plantematerialer. Det er samtidig en humin (40-50 g / l) og økologisk gødning (15 typer bakterier), som sikrer en høj effektivitet: op til 50 % mere afgrøde, op til 40 % besparelse af mineralgødning og ukrudtsmidler. EDAGUM®SM foderadditiver er fremstillet af en blanding af forskellige naturlige råmaterialer, og bruges til at øge produktiviteten og reducere tilstedeværelsen af sygdomme i landbrugsdyr, fjerkræ og marineliv. Forbedrer kvaliteten og miljøpåvirkningen af produkterne. Et fremragende alternativ til antibiotika.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. TAMPIERI SPA

  Italien

  Verified by Europages badge

  Tampieri Spa er førende inden for fremstilling af vegetabilske olier, koldpressede eller raffinerede til zooteknisk brug samt brændstof. Virksomheden har anlæg til behandling af biprodukter fra vinproduktion. Producent af raffinerede og ubehandlede fødevareolier, alkohol, distillerede produkter, grappa og mel til husdyravl og vinsurt; brændbare plader. Førende i Europa inden for produktion af vindruekerneolie.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. TRADELINE GROUP

  Polen

  Verified by Europages badge
 5. IMEX FRANCE

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  IMEX FRANCE blev oprettet i 2017 og er distributør af fødevareprodukter. Din grossist tilbyder et bredt udvalg alt efter behov. Virksomheden er specialiseret i import-eksport af forskellige produkter såsom kyllingestykker fra Brasilien, sukker og enhver type ikke-reguleret fødevare. Vi er et hold af erfarne professionelle. Vores personale omfatter nogle af de største eksperter i branchen for at imødekomme alle kundens behov for produkter og services. Vi rekrutterer kun de ypperligste specialister, så du kan være i trygge hænder uanset opgaven. Vores veltrænede og kompetente personale glæder sig til at samarbejde med dig. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. TORGOPTYUG LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  "TORGOPTYUG" er en handelsvirksomhed der leverer landbrugsprodukter, og er involveret i global import/eksport af fødevareprodukter. Virksomheden har mange pålidelige partnere inden for produktion af afgrøder: — olieholdige afgrøder (hørfrø, solsikke, raps, sæd-dodder, sennep, saflor, olieholdig radisefrø, osv.); — myslikorn (hvede, byg, rug, farro, havre, gul og rød hirse, majs, hvid og rød durra); "TORGOPTYUG" arbejder jævnligt sammen med producenter af behandlede landbrugsprodukter (havre- og hvedeklid, mel, husk), samt landbrugsprodukter til foder til kreaturer. Virksomhedens egne lagringsfaciliteter over hele Rusland, gør det muligt hurtigt at afsende produkter til enhver lokation, uanset hvor i verden det er. Langvarig erfaring inden for import og eksport af fødevareprodukter, samt viden og ekspertise, hjælper "TORGOPTYUG" med at opnå succes med deres partnerskaber med landmænd og kunder. Virksomhedens prioritet er at levere sunde og miljøvenlige landbrugsprodukter til hele verden, at reducere den miljømæssige effekt, samt forbedre livskvaliteten i de regioner hvor deres faciliteter findes. Holdet af professionelle hos "TORGOPTYUG" er altid klar til at tale om skræddersyede leveringsforhold for deres kunder. For at opnå indtjening for alle parter, opbygger og udvikler virksomheden partnerskaber med forskellige partnere inden for det globale fødeforsyningssystem. Vi er åbne over for et samarbejde, og vil med glæde besvare eventuelle spørgsmål.

 2. MAGUISA

  Spanien

  Verified by Europages badge

  MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.), som har hjemsted i Guijuelo (Salamanca), er næsten udelukkende dedikeret til industriel forarbejdning af iberiske svin. Firmaets mål var at opbygge et slagteri med en skæresektion og fedtsmeltning samt en aktivitet med slagtning og opskæring af svin til industrien, men også omdannelse af ​​bacon til fedt gennem en smelteproces. Aktiviteterne begyndte tilbage i 1982.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. LIA MOOS

  Holland

  Verified by Europages badge

  LIA MOOS er specialiseret i eksport og import af træprodukter som Epal-paller, Europaller, biologisk brændstofrelaterede produkter som træpiller, Einplus-piller, træstammer, grantræsstammer, savet træ, konfektureprodukter, skønhedsprodukter, hvede, sukker, spiseolier, udtrækning af olie fra mad, oliefrø, bælgfrugter, linser, krydderier, emballagematerialer, spiselige nødder og alle former for landbrugsråvarer og andre former for råvarer. Vi driver vores forretning i Europa, Mellemøsten, Asien, Afrika og Nordamerika.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. AVES PRO

  Italien

  Verified by Europages badge

  AvesPro er født af passionen og erfaringen opnået i laboratoriet og i avlen. Formlerne af høj kvalitet opfylder behovene hos professionelle opdrættere og entusiaster og er ideelle til alle stadier af fuglelivet fra avl til hvile. Vores produkter indeholder kun nøje udvalgte ingredienser, for at tilfredsstille de mange fuglearters ernæringsmæssige egenskaber.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. IN-TIME TRANSPORTGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. VITALTRADE E.K.

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. NUTRIFISH

  Tunisien

  Verified by Europages badge
 3. LIENIG WILDFRUCHTVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. MICROGANIC GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. VITALAC

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 6. INROPHARM VET. PHARM. PRODUKTE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. TRONAGERGAARD STRAW

  Danmark

  Verified by Europages badge
 8. MAMYLAC

  Belgien

  Verified by Europages badge
 9. SEFAB

  Belgien

  Verified by Europages badge
 10. AGRIFARMA SRL

  Italien

  Verified by Europages badge
 1. PRIMOFOOD GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. BIB PETFOOD

  Spanien

  Verified by Europages badge
 3. QINGDAO HONGBO IMPORT AND EXPORT COMPANY LIMITED

  Kina

  Qingdao Hongbo Import & Export Co., Ltd er et statsligt anerkendt selskab, hvis hovedaktivitet omfatter foderstoffer (tørrede sødekartoffelprodukter), der importeres DDGS, kæledyrsprodukter (halsbånd osv. til husdyr). Produktion af foderingredienser er vores traditionelle erhvervsaktivitet. Som førende producent af sødekartoffeltørstoffer til kæledyrsfødevare- og foderindustrien. Gennem høj kvalitetskontrol med HACCP, GMA-SAFE, FDA samt GMP-certificering har vi fastholdt langtidskontrakter på verdensplan。

 4. GOLDEN PEANUT GMBH

  Tyskland

  Golden Peanut – kosttilskudsspecialiteter, pleje- og wellnessprodukter til mennesker og dyr. Mærket Golden Peanut har i de seneste år især etableret sig via online-salg af kosttilskud, sportsernæring, mikrokøkken, kosmetiske råstoffer og ekstrakter frem til en førsteklasses tilskudsfoderlinje til heste. Hovedpunkterne i vores produktsortiment er loppefrø, chiafrø, Goji-bær og andre vegetabilske råstoffer, esktrakter, binde- og geleringsmidler, mikroalger, olier, aminosyrer og supplementer til heste, hunde og katte. Individuelle ønsker som f.eks. påfyldning i særlige emballager, blandinger eller implementering af innovative produktidéer opfylder vi til rimelige priser.

 5. DYREVERDENEN

  Danmark

  Dyreverdenen er en dyrehandel med alt indenfor foder og tilbehør til hunde, katte, kaniner, gnavere, fugle, akvariefisk og krybdyr. Du finder et kæmpe stort udvalg, og utrolig gode priser. På samme tid finder du nok det største udvalg til kaniner og gnavere her hjemme. Derfor går du hos os aldrig galt i byen, ved at handle hos os. Du kan handle på vores webshop www.dyreverdenen.dk eller direkte i vores hyggelige butik i 4681 Herfølge, tæt på Køge, Ringsted, haslev og en mindre afstand fra København.

 6. ZOOEXPERTE

  Danmark

  Zooexperte: dyrefoder af høj kvalitet fra Marsapet Marsapet er din ekspert på dyrefoder af høj kvalitet. Som en familievirksomhed kan vi nu se tilbage på mere end 30 års erfaring. Vores mål er, at hunde, katte, fisk eller skildpadder ikke kun er mætte, men også får sund og arts-passende hunde-, katte-, prydfiske, skildpadde- eller koi-mad. Alle vores ingredienser købes kun fra GMP-certificerede og regionale foderforhandlere. Marsapet bruger konsekvent ikke dyreforsøg i produktionen af ​​sit foder. Kornfrti hundefoder, kornfri kattemad eller koi-mad er alle produkter, der blev udviklet i samarbejde med dyrlæger, dyrlæger og opdrættere.

 7. PLANTAMURA CARLO SRL

  Italien

  Gennem mange år har vi fremstillet foder til husdyr af høj kvalitet, som har gjort det muligt for os at investere mere og mere i teknik, forskning og forfinelse af vores produktion. I dag er vores produktionsfabrik til dyrefoder i stand til at opfylde kravene til forskellige typer avl: både landmæssig og industriel. Ud over vores traditionelle produkter har vi derfor tilføjet den nye foderserie MANGIASANO, i ny emballage, som et teknisk og økonomisk svar til vores kunder.

 8. AGROPIENSO

  Spanien

  Agropienso har oplevet en støt udvikling både inden for infrastruktur som investeringer i F&U inden for fremstilling af sammensat foder. I dag er Agropienso placeret som den største virksomhed, der producerer sammensat foder i Aragonien, og en af de største i hele Spanien, og vi distribuerer vores produkter primært i Aragonien og Catalonien og eksporterer også til udenlandske markeder. Rådgivning af ernæringseksperter og dyrlæger.

 9. BAOLIKANG BIOLOGICALFEED CO., LTD.

  Kina

  Baolikang med komplet proteinfoder og kæledyrsfoderindustri som hovederhverv har mere end 120 medarbejdere og mere end 18 personer i kerneteamet for R&D, 2 landbrugsvidenskab og teknologi virksomheder har vores produkter, herunder majsglutenmel, majsstivelse, majsglutenmel, majsglutenfoder, oliepulver, lysin, cholinchlorid, silica, IMO, FOS, GOS, erythritol, maltodextrin, glucose.

 10. LLC ELMA-AGRO

  Belarus

  Elma-agro LLC er specialiseret i direkte import og salg af førsteklasses naturråstoffer og halvfabrikata fra de enkelte oprindelseslande. Vi leverer råvarer til fødevarer og foderproduktion. Vi har også færdigt foder engros såsom mælkeerstatninger mv, foderblandinger og foder tilsætningsstof til landbruget kvæg og fjerkræ.

Filtre

Resultater for

Dyrefoder - Import eksport

Antal resultater

7.992 virksomheder