• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • dyrefoder

Resultater for

Dyrefoder - Import eksport

 1. FODER BIO-TECH

  Polen

  Verified by europages badge

  Vi er europæiske producenter af olier, foder, kager og mel fra sojabønner og hørfrø. Foder Bio-Tech udfører desuden produktionsprocesser og renseservices for op til 99, 99% af alle oliefrø. Vores fodertilsætningsstoffer er garanteret og godkendt af GMP og EU-BIO certifikater. Dette betyder, at for vores øko-produkter bruger vi kun godkendte frø, der hovedsageligt dyrkes på økologiske gårde i Polen og andre steder i Europa. Almindelige og økologiske kager, olier, foder og ikke-genmodificeret mel er en fremragende protein- og energikilde i dyrefoder. Vi har siden 1998 samarbejdet med foderproducenter og handelsvirksomheder over hele verden. Vores produktion er fuldstændig naturlig og uden brug af kemikalier. Under ekstruderingsprocessen varmes frøene for derefter at blive fyldt på presser. Vi har stået for kvalitet og sikkerhed af vores produkter i årevis. Takket være en fælles indsats fra alle medarbejdere vokser familievirksomheden støt. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 2. TAMPIERI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Tampieri Spa er førende inden for fremstilling af vegetabilske olier, koldpressede eller raffinerede til zooteknisk brug samt brændstof. Virksomheden har anlæg til behandling af biprodukter fra vinproduktion. Producent af raffinerede og ubehandlede fødevareolier, alkohol, distillerede produkter, grappa og mel til husdyravl og vinsurt; brændbare plader. Førende i Europa inden for produktion af vindruekerneolie.

 3. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ungarn

  Verified by europages badge

  Velkommen til ÁRIK 21 - AGRO KFT, en privat handelsvirksomhed med hovedkvarter i Rotterdam i Holland. Vores forpligtelse ligger i at levere en unik forretningsløsning til kunder verden over. Vi specialiserer os i at tilbyde mærkeprodukter til rimelige grossistpriser, og leverer til virksomheder af alle størrelser. Som en understøttelse af dette, garanterer vores problemfri logistik rettidige leveringer. Som en førende handelsvirksomhed er vi enestående som grossist og distributør, og tilbyder et omfattende udvalg af produkter. Vores portefølje omfatter drikkevarer såsom sodavand og energidrikke, øl med og uden alkohol, mejeriprodukter, inklusive babymælk og lækkerier som chokolade, konfekt og unik te og kaffe. Vores vedvarende partnerskaber med anerkendte producenter som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo og Ferrero, giver os mulighed for at levere enestående produkter globalt. Vores dedikation til excellence driver os til at udforske nichekategorier og unikke brands. Vi har opnået pålidelige forhold med leverandører, hvilket garanterer en hurtig levering inden for 48 timer. Vigtigt for ÁRIK 21 - AGRO KFT er værdien bag tillid og langvarige forhold. Vores erfarne team kombinerer handelserfaring med en visionær tilgang, hvilket garanterer effektive transaktioner. Vores mål er at skabe samarbejder som går længere end den første ordre, hvilket understøtter fælles vækst.

 4. NATURELL AB

  Sverige

  Verified by europages badge

  Hos Naturell AB har vi gjort biologiske fødevarer til standard. Vi tror fuldt ud på en verden, hvor 100 % biologiske fødevarer er standarden. Som en specialist inden for biologiske fødevarer, tilbyder vi førsteklasses produkter. Det er måden hvorpå vi langsomt, men sikkert, er blevet en førende virksomhed inden for biologiske fødevarer. Men vi gør meget mere end blot sælge biologiske sunde fødevarer i bulk. Vi tilbyder kun fuldt ud biologiske produkter. Vi sælger sammenlagt mere end 1.000 forskellige biologiske produkter, som en grossist af biologiske fødevarer. Disse produkter er fremstillet af vores egne biologiske landmænd og producenter. Vores biologiske netværk når hele verden. Vi arbejder på at få vores produkter så tæt på hjemmet som muligt, ved at holde transport på det absolutte minimale. Vores produkter: Mandelnødder, paranødder, cashewnødder, kokos, hasselnødder, hasselnøddepasta, ristede hasselnødder, peanuts, blancherede peanuts, pekannødder, pinjekerner, pistacienødder, valnødder. Mel, mandelmel, pilerod, bygmel, boghvedemel, cassavemel, kikærtemel, kokosmel, majsmel, hasselnøddemel, havremel, kartoffelstivelse, quinoamel, rismel, rugmel, speltmel, tapiocastivelse, teff mel, hvedemel. Sukker og sødemidler, agavesirup, bygmalt ekstraktpulver, bygmaltsirup, sukkerroesirup, sukkerrør, kokossukker, majsglukosepulver, majsmaltsirup, majssirup, honning EKO melange, ahornsirup, palmesukker, pulversukkerrør, rissirup, rismaltsirup, hvedesirup, tapiocasirup, tapiocamalt dextrin. Ris, basmatiris, arborio ris ...

 5. GHS TRADING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GHS Trading GmbH med hovedkontor i Hamborg er en specialiseret handelsvirksomhed, som beskæftiger sig med verdensomspændende salg af FMCG-produkter (Fast-Moving Consumer Goods), som både omfatter fødevarer og ikke-fødevarer. Vi excellerer især inden for drikkevarer, søde sager, slik, bolsjer og lignende artikler. Hvis du leder efter en pålidelig og fair B2B-engrosforhandler for FMCG-produkter, så er vi din første kontakt. Hos GHS Trading plejer vi relationerne til vores leverandører og kunder ud fra princippet om ligeberettigelse og lægger i den forbindelse stor vægt på at stille kvalitet til rådighed samtidig med at forholdet med pris og ydelse er optimalt. Vi sørger for et til stadighed voksende produktsortiment, som ikke kun er kendetegnet ved attraktive priser, men også ved at det altid tilbyder et udvalg med store margener inden for segmenterne søde sager, drikkevarer og spirituosa. Et af vores særlige kendetegn er vores kompetente og motiverede medarbejdere. De iagttager de globale markeder opmærksomt, registrerer trends, der opstår, og finder innovative tilbud. Vi brænder for vores produkter og elsker udfordringer. Uanset, om du leder efter en seriøs B2B-engrosforhandler eller et bestemt produkt eller vil samarbejde om produktplacering, vores anbefaling til dig er at kontakte os. Vores mission koncentrerer sig om sammenslutningen af producenter og detailforhandlere.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AJ AGRO APS

  Danmark

  Verified by europages badge

  AJ Agro ApS har et velkendt omdømme som en pålidelig distributør af højkvalitets landbrugsprodukter på det globale landbrugsmarked. Vores forpligtelse til excellence og integritet har hjulpet med at etablere os som et pålideligt navn inden for landbrugssektoren. Hvad der adskiller os for konkurrenterne, er vores dybe passion for landbrugsråvarer. Vi har investeret megen tid i forståelsen af ethvert område af landbrugsmarkedet inden for eksport, inklusive produktion, logistik og distribution. Denne omfattende viden har gjort os til en pålidelig partner inden for eksportbranchen. I virksomheden finder du et dedikeret hold af eksperter som kontinuerligt gør lidt ekstra, for at hjælpe vores kunder. Med mange års erfaring på eksportmarkederne, har vi placeret os som førende på vores område, ved at sætte et højt niveau inden for kvalitet og pålidelighed. I Danmark er vi stolte over at være en førende leverandør af de bedste landbrugsprodukter. Vores tilbud omfatter et alsidigt udbud af produkter såsom nødder, gødning og dyrefoder. Vi forstår vigtigheden ved disse produkter inden for forskellige industrier, og er forpligtet til udelukkende at levere den bedste kvalitet til vores kunder. Vores mission er at fortsætte med at være en pålidelig partner for virksomheder som har brug for de bedste landbrugsråvarer. Med en fokus på excellence, integritet og kundetilfredshed, vil AJ Agro ApS forblive på fronten af branchen for landbrugsprodukter.

 2. KRUK LLC

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden KRUK LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Brændsel, fast, madvarer indeholdende sojabønner, sojaolier, mel som næringsmidler til dyr, soja, proteiner, Snegle til stegning, Forkogte snegle, og Brændsel, fast brancherne. Den er baseret i Lebedyn, Ukraine.

 3. MAGUISA

  Spanien

  Verified by europages badge

  MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.), som har hjemsted i Guijuelo (Salamanca), er næsten udelukkende dedikeret til industriel forarbejdning af iberiske svin. Firmaets mål var at opbygge et slagteri med en skæresektion og fedtsmeltning samt en aktivitet med slagtning og opskæring af svin til industrien, men også omdannelse af ​​bacon til fedt gennem en smelteproces. Aktiviteterne begyndte tilbage i 1982.

 4. CBR RESEARCH

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CBR RESEARCH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for Kattefoder, Artikler til kæledyr, kroketter til dyr, husdyr, hunde, sundheds- og plejeprodukter til dyr, naturprodukt, hamp, og fuldfoder til hunde brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 5. ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Mineraler, fodertilsætningsstoffer, kalksten til dyrefoder, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Premix til grise, kosttilskud til konkurrencefjerkræ, foder til får, og anlæ og udstyr til tilberedning af kvægfoder brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 1. GROW THE WORLD

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden GROW THE WORLD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - olie, Dyrefoder, Kvæg og fjerkræ - foder, Korn, kvæg og fjerkræ, økologisk spelt, dyrefoder, økologiske bønner, Import-eksport - olie, og spelt brancherne. Den er baseret i Svetlik, Tjekkiet.

 2. DEGUSTONFOIN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DEGUSTONFOIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gastronomiske specialiteter branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - specialiteter, dyrefoder, køkkener, og fine krydderiprodukter brancherne. Den er baseret i Saint-Fraimbault, Frankrig.

 1. TRENDY FOODS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRENDY FOODS, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, Krydderier, Mel og semulje, Drikkevarer - import-eksport, Wienerbrød og boller, Grøntkonserves, Chokoladeholdigt slik, Måltider, frosne, og Krydderier brancherne. Den er baseret i Vottem (z.i. De Milmort), Belgien.

 2. IN-TIME TRANSPORTGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IN-TIME TRANSPORTGESELLSCHAFT MBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den er baseret i Buchholz I.d.n., Tyskland.

 3. VITALTRADE E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VITALTRADE E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den er baseret i Frechen, Tyskland.

 4. NUTRIFISH

  Tunisien

  Verified by europages badge

  Virksomheden NUTRIFISH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den opererer også inden for Foder til fiskebrug, Dyrefoder, Foder til fiskebrug, Dyrefoder, og laks i dambrug brancherne. Den er baseret i Monastir, Tunisien.

 5. LIENIG WILDFRUCHTVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LIENIG WILDFRUCHTVERARBEITUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareekstrakter branchen. Den opererer også inden for Frugtjuice, Kosmetik, Frugtjuice, planteekstrakter, koncentreret frugtjuice, dyrefoder, Kosmetik, og økologiske frugtjuicer brancherne. Den er baseret i Zossen, Tyskland.

 6. LIBERAGRI SRLS

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LIBERAGRI SRLS, er en Detailsalg, der opererer inden for Foder til kæledyr branchen. Den opererer også inden for Dyrefoder, artikler til havebrug, gardnerimaskiner, Dyrefoder, og dyrefoder brancherne. Den er baseret i Monterosi, Italien.

 7. TRONAGERGAARD STRAW

  Danmark

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRONAGERGAARD STRAW, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Foder og halm, dyrefoder, træbark, svingel, sugerør, bark til jorddækning, halm og hø, udstyr til dyrefoder, og værktøj til landbrug brancherne. Den er baseret i Slagelse, Danmark.

 8. VITALAC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden VITALAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevaretilskud branchen. Den opererer også inden for Dyrefoder, foder til kvæg, foder til svin, og Dyrefoder brancherne. Den er baseret i Carnoet, Frankrig.

 1. INROPHARM VET. PHARM. PRODUKTE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden INROPHARM VET. PHARM. PRODUKTE GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den er baseret i Fürstenzell, Tyskland.

 2. RM & INVEST

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden RM & INVEST, er en Distributør, der opererer inden for Hårdt korn branchen. Den opererer også inden for Olieplanter, Landbrug - import-eksport, Fødevarer - import-eksport, Olieplanter, hørfrø, brænde og kul, kul til brændsel, Råstoffer, og Landbrug - import-eksport brancherne. Den er baseret i Le Mesnil Le Roi, Frankrig.

 3. MAMYLAC

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAMYLAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Husdyr - serviceydelser, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Husdyr - serviceydelser, og komælk brancherne. Den er baseret i Malmedy, Belgien.

 4. WE PLUS GROUP

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden WE PLUS GROUP, er en Multi-Category, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Geotermiske energisystemer, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Økologiske, fødevarer, Fødevareemballage, 'gourmet fødevarer, Hygiejne- og toiletprodukter, Elektricitetsgeneratorer, Geotermiske energisystemer, og opvarmning med piller brancherne. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 5. PRIMOFOOD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRIMOFOOD GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Hundefoder, Kattefoder, zooteknisk foder, integratorer til hunde, Hundefoder, og Kattefoder brancherne. Den er baseret i Rottenburg, Tyskland.

 6. QINGDAO HONGBO IMPORT AND EXPORT COMPANY LIMITED

  Kina

  Qingdao Hongbo Import & Export Co., Ltd er et statsligt anerkendt selskab, hvis hovedaktivitet omfatter foderstoffer (tørrede sødekartoffelprodukter), der importeres DDGS, kæledyrsprodukter (halsbånd osv. til husdyr). Produktion af foderingredienser er vores traditionelle erhvervsaktivitet. Som førende producent af sødekartoffeltørstoffer til kæledyrsfødevare- og foderindustrien. Gennem høj kvalitetskontrol med HACCP, GMA-SAFE, FDA samt GMP-certificering har vi fastholdt langtidskontrakter på verdensplan。

 7. SD-BEKS, LLC

  Rusland

  SD-Becks fremstiller dyrefoder til husdyrhold og fjerkræ, biologisk aktive kosttilskud, foder alt i et, samt additiver til fjerkræ og alle former for landbrugsdyr. Udvalget af virksomhedens produkter inkluderer foder til kyllingeracer med dobbelt formål, slagtekyllinger og vagtler; foder til ænder og andre vandfugle; fodertilsætningsstoffer til heste. Ekstrudering gør det muligt at ødelægge cellevægge, bryde de kemiske forbindelser og ændre den fysiske og molekylære struktur i råmaterialerne, for at skabe dyrefoder der er mere brugbar, næringsrig og nemmere at fordøje. Alle virksomhedens produkter er fremstillet uden væksthormoner og antibiotika. Foder til husholdningsdyr fra SD-Becks er baseret på videnskab, eftersom virksomheden arbejder tæt sammen med Kuzbass State Agricultural Academy angående videnskabelige udviklinger, samt implementering af avancerede teknologier inden for foderbranchen. SD-Becks anvender skræddersyet software for at skabe præcist formuleret dyrefoder.

 8. ALLDENS MASKIN & KROSSMEKS AB

  Sverige

  Alldéns Maskin & Krossmek AB er en svensk, global leverandør af medicinske produkter. Vores tilbud er at give vores kunder førsteklasses produkter, fremragende kundeservice og rimelige priser. Vi tilbyder et stort udvalg af produkter, inklusive ansigtsmasker, medicinsk beklædning, medicinsk sikkerhedsudstyr, sprøjter, håndsanitering og medicinsk hjælpeudstyr. Vores medicinsk udstyr kommer med al påkrævet dokumentation, og vi er kendt for vores førsteklasses produkter, fremragende kundeservice og rimelige priser. Hos Alldéns Maskin & Krossmek AB er kvalitetskontrol meget vigtig for os, vi sender vores produkter iht. de højeste standarder. Vores logistikteam vil give vores kunder de bedste forsendelsesmuligheder, takket være vores tætte samarbejde med speditørerne. Vi leverer til tilfredse kunder over hele verden. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os med en forespørgsel, vi vil være mere end glade for at hjælpe, og levere de medicinske produkter du har brug for.

 9. GOLDEN PEANUT GMBH

  Tyskland

  Golden Peanut – kosttilskudsspecialiteter, pleje- og wellnessprodukter til mennesker og dyr. Mærket Golden Peanut har i de seneste år især etableret sig via online-salg af kosttilskud, sportsernæring, mikrokøkken, kosmetiske råstoffer og ekstrakter frem til en førsteklasses tilskudsfoderlinje til heste. Hovedpunkterne i vores produktsortiment er loppefrø, chiafrø, Goji-bær og andre vegetabilske råstoffer, esktrakter, binde- og geleringsmidler, mikroalger, olier, aminosyrer og supplementer til heste, hunde og katte. Individuelle ønsker som f.eks. påfyldning i særlige emballager, blandinger eller implementering af innovative produktidéer opfylder vi til rimelige priser.

 10. EDAGUM SM RUS LLC

  Rusland

  Edagum SM Rus LLC producerer organiske gødningsmidler og foderadditiver under handelsmærket EDAGUM®, den høje kvalitet og effektivitet er blevet understøttet af forskning fra mere end 30 russiske og udenlandske institutioner. EDAGUM®SM gødningsmiddel er en naturlig vækststimulator og jordforbedring, der er fremstillet af miljøvenlige plantematerialer. Det er samtidig en humin (40-50 g / l) og økologisk gødning (15 typer bakterier), som sikrer en høj effektivitet: op til 50 % mere afgrøde, op til 40 % besparelse af mineralgødning og ukrudtsmidler. EDAGUM®SM foderadditiver er fremstillet af en blanding af forskellige naturlige råmaterialer, og bruges til at øge produktiviteten og reducere tilstedeværelsen af sygdomme i landbrugsdyr, fjerkræ og marineliv. Forbedrer kvaliteten og miljøpåvirkningen af produkterne. Et fremragende alternativ til antibiotika.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Dyrefoder - Import eksport

Antal resultater

7.369 Virksomheder