• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • dyrefoder

Resultater for

Dyrefoder - Import eksport

 1. BB WHOLESALE

  Holland

  Verified by europages badge

  MD Global Trading GmbH er en førende aktør inden for international engrossalg, eksport, forsyning og distribution af premium fødevarer, drikkevarer og livsstilsprodukter. Vores mission er at levere enestående værdi gennem et alsidigt udvalg af førsteklasses produkter til konkurrencedygtige priser, hvilket sikrer kundetilfredshed og opbygger varige forhold. Ved at arbejde i et miljø som værdsætter innovation og support, er vores team hos MD Global Trading GmbH dedikeret til samarbejde, vækst og kreativitet. Vi hjælper vores medarbejdere med at være i front på et marked der altid udvikler sig, og sørger for, at vores tjenester forbliver dynamiske og de bedste. Vi er fokuseret på miljøansvar, og anvender bæredygtige praksisser på tværs af vores forsyningskæde, for at minimere vores påvirkning. Derudover arbejder vi aktivt med, og bidrager til de samfund hvor vi driver vores virksomhed. Hos MD Global Trading GmbH er vores vision at være en førende leverandør af førsteklasses engrosprodukter og tjenester, tilpasse os til ændrende kundebehov samtidig med vi skaber bæredygtig værdi for alle stakeholdere. Vi er stolte over at overholde vores forpligtelser, bevare konsistens og overholde vores deadlines – hvilket er nøglepunkter i vores forpligtelse til excellence i branchen. Vælg MD Global Trading GmbH for en pålidelig og problemfri oplevelse inden for global indkøb af førsteklasses engrosprodukter.

 2. PARSMEGA MAKINA

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til PARSMEGA, din enestående destination for banebrydende teknologiske løsninger inden for store landbrugsproduktioner. Vores dedikerede R&D-afdeling skaber innovation inden for kornsiloer, korntørrere, møller, møllesystemer, maskiner til produktion af pasta samt industrielle kølesystemer. Som en vigtig del af PARSMEGA-familien prioriterer vi en enestående kundesupport og levering af førsteklasses produkter. PARSMEGA specialiserer sig i skræddersyede projekter, og tilbyder omfattende løsninger på tværs af forskellige brancher, for at imødese vores kunders unikke behov. Vi leverer til klienter i mere end 32 lande, i særdeleshed i Centralasien, Europa og Afrika, og vores forpligtelse er fortsat at udvide vores globale rækkevidde, samtidig med vi hæver vores servicestandarder. Vi præsenterer vores datterselskab SOLLS SHOES, som drives under PARSMEGA gruppen. Velkendt for at fremstille et alsidigt udvalg af fodtøj til damer og herrer, har SOLLS SHOES en højteknologisk produktionsfacilitet i Gaziantep, med et erfarent team som garanterer en daglig produktion af tusindvis af førsteklasses produkter. Vores dedikation til innovation og excellence stadfæster vores position som den foretrukne leverandør til butikskæder, og en pålidelig eksportør til flere lande. Her skal bemærkes vores samarbejde med velkendte navne som DS Damat, Boyner og andre, som er et bevis på den enestående kvalitet og håndværk som definerer SOLLS SHOES. Kontakt os for yderligere oplysninger!

 3. TAMPIERI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Tampieri Spa er førende inden for fremstilling af vegetabilske olier, koldpressede eller raffinerede til zooteknisk brug samt brændstof. Virksomheden har anlæg til behandling af biprodukter fra vinproduktion. Producent af raffinerede og ubehandlede fødevareolier, alkohol, distillerede produkter, grappa og mel til husdyravl og vinsur; brændbare plader. Førende i Europa inden for produktion af vindruekerneolie.

 4. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ungarn

  Verified by europages badge

  Velkommen til ÁRIK 21 - AGRO KFT, en privat handelsvirksomhed med hovedkvarter i Rotterdam i Holland. Vores forpligtelse ligger i at levere en unik forretningsløsning til kunder verden over. Vi specialiserer os i at tilbyde mærkeprodukter til rimelige grossistpriser, og leverer til virksomheder af alle størrelser. Som en understøttelse af dette, garanterer vores problemfri logistik rettidige leveringer. Som en førende handelsvirksomhed er vi enestående som grossist og distributør, og tilbyder et omfattende udvalg af produkter. Vores portefølje omfatter drikkevarer såsom sodavand og energidrikke, øl med og uden alkohol, mejeriprodukter, inklusive babymælk og lækkerier som chokolade, konfekt og unik te og kaffe. Vores vedvarende partnerskaber med anerkendte producenter som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo og Ferrero, giver os mulighed for at levere enestående produkter globalt. Vores dedikation til excellence driver os til at udforske nichekategorier og unikke brands. Vi har opnået pålidelige forhold med leverandører, hvilket garanterer en hurtig levering inden for 48 timer. Vigtigt for ÁRIK 21 - AGRO KFT er værdien bag tillid og langvarige forhold. Vores erfarne team kombinerer handelserfaring med en visionær tilgang, hvilket garanterer effektive transaktioner. Vores mål er at skabe samarbejder som går længere end den første ordre, hvilket understøtter fælles vækst.

 5. NATURELL AB

  Sverige

  Verified by europages badge

  Hos Naturell AB har vi gjort biologiske fødevarer til standard. Vi tror fuldt ud på en verden, hvor 100 % biologiske fødevarer er standarden. Som en specialist inden for biologiske fødevarer, tilbyder vi førsteklasses produkter. Det er måden hvorpå vi langsomt, men sikkert, er blevet en førende virksomhed inden for biologiske fødevarer. Men vi gør meget mere end blot sælge biologiske sunde fødevarer i bulk. Vi tilbyder kun fuldt ud biologiske produkter. Vi sælger sammenlagt mere end 1.000 forskellige biologiske produkter, som en grossist af biologiske fødevarer. Disse produkter er fremstillet af vores egne biologiske landmænd og producenter. Vores biologiske netværk når hele verden. Vi arbejder på at få vores produkter så tæt på hjemmet som muligt, ved at holde transport på det absolutte minimale. Vores produkter: Mandelnødder, paranødder, cashewnødder, kokos, hasselnødder, hasselnøddepasta, ristede hasselnødder, peanuts, blancherede peanuts, pekannødder, pinjekerner, pistacienødder, valnødder. Mel, mandelmel, pilerod, bygmel, boghvedemel, cassavemel, kikærtemel, kokosmel, majsmel, hasselnøddemel, havremel, kartoffelstivelse, quinoamel, rismel, rugmel, speltmel, tapiocastivelse, teff mel, hvedemel. Sukker og sødemidler, agavesirup, bygmalt ekstraktpulver, bygmaltsirup, sukkerroesirup, sukkerrør, kokossukker, majsglukosepulver, majsmaltsirup, majssirup, honning EKO melange, ahornsirup, palmesukker, pulversukkerrør, rissirup, rismaltsirup, hvedesirup, tapiocasirup, tapiocamalt dextrin. Ris, basmatiris, arborio ris ...

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AJ AGRO APS

  Danmark

  Verified by europages badge

  AJ Agro ApS har et velkendt omdømme som en pålidelig distributør af højkvalitets landbrugsprodukter på det globale landbrugsmarked. Vores forpligtelse til excellence og integritet har hjulpet med at etablere os som et pålideligt navn inden for landbrugssektoren. Hvad der adskiller os for konkurrenterne, er vores dybe passion for landbrugsråvarer. Vi har investeret megen tid i forståelsen af ethvert område af landbrugsmarkedet inden for eksport, inklusive produktion, logistik og distribution. Denne omfattende viden har gjort os til en pålidelig partner inden for eksportbranchen. I virksomheden finder du et dedikeret hold af eksperter som kontinuerligt gør lidt ekstra, for at hjælpe vores kunder. Med mange års erfaring på eksportmarkederne, har vi placeret os som førende på vores område, ved at sætte et højt niveau inden for kvalitet og pålidelighed. I Danmark er vi stolte over at være en førende leverandør af de bedste landbrugsprodukter. Vores tilbud omfatter et alsidigt udbud af produkter såsom nødder, gødning og dyrefoder. Vi forstår vigtigheden ved disse produkter inden for forskellige industrier, og er forpligtet til udelukkende at levere den bedste kvalitet til vores kunder. Vores mission er at fortsætte med at være en pålidelig partner for virksomheder som har brug for de bedste landbrugsråvarer. Med en fokus på excellence, integritet og kundetilfredshed, vil AJ Agro ApS forblive på fronten af branchen for landbrugsprodukter.

 2. GHS TRADING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GHS Trading GmbH med hovedkontor i Hamborg er en specialiseret handelsvirksomhed, som beskæftiger sig med verdensomspændende salg af FMCG-produkter (Fast-Moving Consumer Goods), som både omfatter fødevarer og ikke-fødevarer. Vi excellerer især inden for drikkevarer, søde sager, slik, bolsjer og lignende artikler. Hvis du leder efter en pålidelig og fair B2B-engrosforhandler for FMCG-produkter, så er vi din første kontakt. Hos GHS Trading plejer vi relationerne til vores leverandører og kunder ud fra princippet om ligeberettigelse og lægger i den forbindelse stor vægt på at stille kvalitet til rådighed samtidig med at forholdet med pris og ydelse er optimalt. Vi sørger for et til stadighed voksende produktsortiment, som ikke kun er kendetegnet ved attraktive priser, men også ved at det altid tilbyder et udvalg med store margener inden for segmenterne søde sager, drikkevarer og spirituosa. Et af vores særlige kendetegn er vores kompetente og motiverede medarbejdere. De iagttager de globale markeder opmærksomt, registrerer trends, der opstår, og finder innovative tilbud. Vi brænder for vores produkter og elsker udfordringer. Uanset, om du leder efter en seriøs B2B-engrosforhandler eller et bestemt produkt eller vil samarbejde om produktplacering, vores anbefaling til dig er at kontakte os. Vores mission koncentrerer sig om sammenslutningen af producenter og detailforhandlere.

 3. KRÄUTERHAUS SANCT BERNHARD KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er din partner til privat labeling, udvikling og kontraktfremstilling af kosttilskud! Siden 1903 har navnet Sanct Bernhard ikke kun stået for førsteklasses, virkningsfuld naturmedicin, kosttilskud og kropsplejeprodukter, som vi sælger under vores mærker "Sanct Bernhard", "Sanct Bernhard Sport" og "Sanct Bernhard tierlieb". Kontraktfremstilling Made in Germany - Sanct Bernhard står for kvalitet Made in Germany - Det er tusindvis af tilfredse kunder i vores onlinebutikker et bevis på. Certificeret kvalitetsstyring og premium-råstoffer. Vores store erfaring, kvalificerede medarbejdere, de mest moderne produktionsanlæg samt certificeret kvalitetsstyring for komplet fødevaresikkerhed samt premium-råstoffer sætter os i stand til at fremstille førsteklasses produkter - også med din etiket! Underleverandør også for små mængder - Hvad er det, der gør os til noget særligt sammenlignet med alle andre underleverandører inden for kosttilskud, kosmetik og foderstoffer? Vi tilbyder også kontraktfremstilling for små mængder og således også for nyopstartede virksomheder. Grib chancen for at starte med små mængder til små priser og således at præsentere og positionere dig på markedet. Kontraktfremstilling allerede fra små mængder fra 2.000 styk. Tal med os om dine krav til dit produkt – vi rådgiver dig gerne!

 4. KRUK LLC

  Ukraine

  Verified by europages badge

  KRUK LLC er en alsidig landbrugsvirksomhed der hovedsageligt specialiserer sig inden for produktion af foderblandinger: behandling af sojaprodukter, inklusive olie, mel og fuldfed ekstruderet soja. Soja, som er et produkt med højt kalorieindhold og proteinindhold, er en universal foder for alle former for dyr, fugle og fisk, hvilket betydeligt forbedrer den økonomiske effektivitet af kreaturer. I 2018 blev sneglefarmen "FERMA EKOW" grundlagt baseret på KRUK LLC, som specialiserer sig i kultivering af gourmetsnegle. En anden afdeling er produktionen af grillbriketter, som har fundet brugere i både Ukraine og i udlandet. Gennem deres mere end 30 års historie, har KRUK LLC kontinuerligt fremhævet deres status som en pålidelig producent og partner. Virksomhedens høje arbejdsniveau understøttes af ISO 22000-kvalitetsadministrationssystemet og adskillelige priser, inklusive:

 5. MAGUISA

  Spanien

  Verified by europages badge

  MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.), som har hjemsted i Guijuelo (Salamanca), er næsten udelukkende dedikeret til industriel forarbejdning af iberiske svin. Firmaets mål var at opbygge et slagteri med en skæresektion og fedtsmeltning samt en aktivitet med slagtning og opskæring af svin til industrien, men også omdannelse af ​​bacon til fedt gennem en smelteproces. Aktiviteterne begyndte tilbage i 1982.

 1. CBR RESEARCH

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CBR RESEARCH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for Kattefoder, Artikler til kæledyr, kroketter til dyr, husdyr, hunde, sundheds- og plejeprodukter til dyr, naturprodukt, hamp, og fuldfoder til hunde brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 2. GROW THE WORLD

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden GROW THE WORLD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - olie, Dyrefoder, Kvæg og fjerkræ - foder, Korn, kvæg og fjerkræ, økologisk spelt, dyrefoder, økologiske bønner, Import-eksport - olie, og spelt brancherne. Den er baseret i Svetlik, Tjekkiet.

 1. DEGUSTONFOIN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DEGUSTONFOIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gastronomiske specialiteter branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - specialiteter, dyrefoder, køkkener, og fine krydderiprodukter brancherne. Den er baseret i Saint-Fraimbault, Frankrig.

 2. TRENDY FOODS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRENDY FOODS, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, Krydderier, Mel og semulje, Drikkevarer - import-eksport, Wienerbrød og boller, Grøntkonserves, Chokoladeholdigt slik, Måltider, frosne, og Krydderier brancherne. Den er baseret i Vottem (z.i. De Milmort), Belgien.

 3. LIENIG WILDFRUCHTVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LIENIG WILDFRUCHTVERARBEITUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareekstrakter branchen. Den opererer også inden for Frugtjuice, Kosmetik, Frugtjuice, planteekstrakter, koncentreret frugtjuice, dyrefoder, Kosmetik, og økologiske frugtjuicer brancherne. Den er baseret i Zossen, Tyskland.

 4. NUTRIFISH

  Tunisien

  Verified by europages badge

  Virksomheden NUTRIFISH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den opererer også inden for Foder til fiskebrug, Dyrefoder, Foder til fiskebrug, Dyrefoder, og laks i dambrug brancherne. Den er baseret i Monastir, Tunisien.

 5. VITALTRADE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VITALTRADE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den er baseret i Bad Ditzenbach, Tyskland.

 6. IN-TIME TRANSPORTGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IN-TIME TRANSPORTGESELLSCHAFT MBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den er baseret i Buchholz I.d.n., Tyskland.

 7. TRONAGERGAARD STRAW

  Danmark

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRONAGERGAARD STRAW, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Foder og halm, dyrefoder, træbark, svingel, sugerør, bark til jorddækning, halm og hø, udstyr til dyrefoder, og værktøj til landbrug brancherne. Den er baseret i Slagelse, Danmark.

 8. LIBERAGRI SRLS

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LIBERAGRI SRLS, er en Detailsalg, der opererer inden for Foder til kæledyr branchen. Den opererer også inden for Dyrefoder, artikler til havebrug, gardnerimaskiner, Dyrefoder, og dyrefoder brancherne. Den er baseret i Monterosi, Italien.

 1. VITALAC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden VITALAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevaretilskud branchen. Den opererer også inden for Dyrefoder, foder til kvæg, foder til svin, og Dyrefoder brancherne. Den er baseret i Carnoet, Frankrig.

 2. INROPHARM VET. PHARM. PRODUKTE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden INROPHARM VET. PHARM. PRODUKTE GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den er baseret i Fürstenzell, Tyskland.

 3. MAMYLAC

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAMYLAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Husdyr - serviceydelser, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Husdyr - serviceydelser, og komælk brancherne. Den er baseret i Malmedy, Belgien.

 4. PRIMOFOOD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRIMOFOOD GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Hundefoder, Kattefoder, zooteknisk foder, integratorer til hunde, Hundefoder, og Kattefoder brancherne. Den er baseret i Rottenburg, Tyskland.

 5. QINGDAO HONGBO IMPORT AND EXPORT COMPANY LIMITED

  Kina

  Qingdao Hongbo Import & Export Co., Ltd er et statsligt anerkendt selskab, hvis hovedaktivitet omfatter foderstoffer (tørrede sødekartoffelprodukter), der importeres DDGS, kæledyrsprodukter (halsbånd osv. til husdyr). Produktion af foderingredienser er vores traditionelle erhvervsaktivitet. Som førende producent af sødekartoffeltørstoffer til kæledyrsfødevare- og foderindustrien. Gennem høj kvalitetskontrol med HACCP, GMA-SAFE, FDA samt GMP-certificering har vi fastholdt langtidskontrakter på verdensplan。

 6. ALLDENS MASKIN & KROSSMEKS AB

  Sverige

  Alldéns Maskin & Krossmek AB er en svensk, global leverandør af medicinske produkter. Vores tilbud er at give vores kunder førsteklasses produkter, fremragende kundeservice og rimelige priser. Vi tilbyder et stort udvalg af produkter, inklusive ansigtsmasker, medicinsk beklædning, medicinsk sikkerhedsudstyr, sprøjter, håndsanitering og medicinsk hjælpeudstyr. Vores medicinsk udstyr kommer med al påkrævet dokumentation, og vi er kendt for vores førsteklasses produkter, fremragende kundeservice og rimelige priser. Hos Alldéns Maskin & Krossmek AB er kvalitetskontrol meget vigtig for os, vi sender vores produkter iht. de højeste standarder. Vores logistikteam vil give vores kunder de bedste forsendelsesmuligheder, takket være vores tætte samarbejde med speditørerne. Vi leverer til tilfredse kunder over hele verden. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os med en forespørgsel, vi vil være mere end glade for at hjælpe, og levere de medicinske produkter du har brug for.

 7. GOLDEN PEANUT GMBH

  Tyskland

  Golden Peanut – kosttilskudsspecialiteter, pleje- og wellnessprodukter til mennesker og dyr. Mærket Golden Peanut har i de seneste år især etableret sig via online-salg af kosttilskud, sportsernæring, mikrokøkken, kosmetiske råstoffer og ekstrakter frem til en førsteklasses tilskudsfoderlinje til heste. Hovedpunkterne i vores produktsortiment er loppefrø, chiafrø, Goji-bær og andre vegetabilske råstoffer, esktrakter, binde- og geleringsmidler, mikroalger, olier, aminosyrer og supplementer til heste, hunde og katte. Individuelle ønsker som f.eks. påfyldning i særlige emballager, blandinger eller implementering af innovative produktidéer opfylder vi til rimelige priser.

 8. SD-BEKS, LLC

  Rusland

  SD-Becks fremstiller dyrefoder til husdyrhold og fjerkræ, biologisk aktive kosttilskud, foder alt i et, samt additiver til fjerkræ og alle former for landbrugsdyr. Udvalget af virksomhedens produkter inkluderer foder til kyllingeracer med dobbelt formål, slagtekyllinger og vagtler; foder til ænder og andre vandfugle; fodertilsætningsstoffer til heste. Ekstrudering gør det muligt at ødelægge cellevægge, bryde de kemiske forbindelser og ændre den fysiske og molekylære struktur i råmaterialerne, for at skabe dyrefoder der er mere brugbar, næringsrig og nemmere at fordøje. Alle virksomhedens produkter er fremstillet uden væksthormoner og antibiotika. Foder til husholdningsdyr fra SD-Becks er baseret på videnskab, eftersom virksomheden arbejder tæt sammen med Kuzbass State Agricultural Academy angående videnskabelige udviklinger, samt implementering af avancerede teknologier inden for foderbranchen. SD-Becks anvender skræddersyet software for at skabe præcist formuleret dyrefoder.

 9. EDAGUM SM RUS LLC

  Rusland

  Edagum SM Rus LLC producerer organiske gødningsmidler og foderadditiver under handelsmærket EDAGUM®, den høje kvalitet og effektivitet er blevet understøttet af forskning fra mere end 30 russiske og udenlandske institutioner. EDAGUM®SM gødningsmiddel er en naturlig vækststimulator og jordforbedring, der er fremstillet af miljøvenlige plantematerialer. Det er samtidig en humin (40-50 g / l) og økologisk gødning (15 typer bakterier), som sikrer en høj effektivitet: op til 50 % mere afgrøde, op til 40 % besparelse af mineralgødning og ukrudtsmidler. EDAGUM®SM foderadditiver er fremstillet af en blanding af forskellige naturlige råmaterialer, og bruges til at øge produktiviteten og reducere tilstedeværelsen af sygdomme i landbrugsdyr, fjerkræ og marineliv. Forbedrer kvaliteten og miljøpåvirkningen af produkterne. Et fremragende alternativ til antibiotika.

 10. DYREVERDENEN

  Danmark

  Dyreverdenen er en dyrehandel med alt indenfor foder og tilbehør til hunde, katte, kaniner, gnavere, fugle, akvariefisk og krybdyr. Du finder et kæmpe stort udvalg, og utrolig gode priser. På samme tid finder du nok det største udvalg til kaniner og gnavere her hjemme. Derfor går du hos os aldrig galt i byen, ved at handle hos os. Du kan handle på vores webshop www.dyreverdenen.dk eller direkte i vores hyggelige butik i 4681 Herfølge, tæt på Køge, Ringsted, haslev og en mindre afstand fra København.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Dyrefoder - Import eksport

Antal resultater

7.376 Virksomheder