• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • duer

Resultater for

Duer - Import eksport

 1. ERAX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mere end 17 år har ERAX GmbH hjulpet dig med de passende dueforsvarsprodukter, til at beskytte dine bygninger! Direkte fra producenten - billige duebeskyttelsessystemer såsom pigge fra ECOPIC & DEPIGEONAL, BIRDOUT (elektroniske systemer), BIRDWIRE (spændetrådsystemer), CABLE BIRD.

 2. MONDORAPACI

  Italien

  Virksomheden Mondorapaci er eksperter i direkte falkeopdræt og drives af falkejægeren Giovanni Paone. Vores lidenskab og respekt for vores rovfugle afspejles i vores daglige aktivitet. Den store viden om vores rovfugle har gjort det muligt at anvende dem på forskellige områder såsom pædagogiske aktivitetet for børn og unge, afskrækkelse af uønskede fugle og offentlige demonstrationer.

 3. TILDUIVENBOND ONS BELANG

  Holland

  Virksomheden TILDUIVENBOND ONS BELANG, er en Engrossalg, der opererer inden for Duer branchen. Den er baseret i Den Haag, Holland.

 4. GIROPROTEC

  Spanien

  Virksomheden GIROPROTEC, der opererer inden for Duer branchen. Den opererer også inden for Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr, Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr, og bortledning af duer brancherne. Den er baseret i Girona, Spanien.

 5. NATURAL GRANEN

  Belgien

  Virksomheden NATURAL GRANEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Duer branchen. Den opererer også inden for Korn, kvæg og fjerkræ, Korn, kvæg og fjerkræ, og kosttilskud til duer brancherne. Den er baseret i Schoten, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AGROMARKET S.R.L.

  Italien

  Virksomheden AGROMARKET S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Artikler til kæledyr branchen. Den opererer også inden for Landskabsarkitektur, Duer, Landskabsarkitektur, og Duer brancherne. Den er baseret i Todi, Italien.

 2. SADOCCO ISEO S.N.C.

  Italien

  Virksomheden SADOCCO ISEO S.N.C., der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Duer, Dyr og dyreopdræt, Duer, og Dyr og dyreopdræt brancherne. Den er baseret i Due Carrare, Italien.

 3. KALU A/S

  Danmark

  Virksomheden KALU A/S, er en Engrossalg, der opererer inden for Duer branchen. Den er baseret i Koebenhavn V, Danmark.

 4. CINCINELLI PAOLO

  Italien

 5. FELMICA MINERAIS INDUSTRIAIS, S.A.

  Portugal

 1. MAGE ROOF & BUILDING COMPONENTS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAGE ROOF & BUILDING COMPONENTS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tagdækningsmaterialer branchen. Den opererer også inden for bortledning af duer brancherne. Den er baseret i Herzberg, Tyskland.

 2. FAENZA SPURGHI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden FAENZA SPURGHI S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Desinficering og sterilisering branchen. Den opererer også inden for bortledning af duer, åbent i august, opsugning af industrislam, og udstyr til desinficering brancherne. Den er baseret i Faenza, Italien.

 1. LAUDICINA PULIZIE SRL - DISINFESTAZIONE

  Italien

  Virksomheden LAUDICINA PULIZIE SRL - DISINFESTAZIONE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Desinficering og sterilisering branchen. Den opererer også inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, husholdnings-, rotteudryddelse, rengøringsmidler, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, husholdnings-, og bortledning af duer brancherne. Den er baseret i Cremona, Italien.

 2. NUISIPRO

  Frankrig

  Virksomheden NUISIPRO, er en Distributør, der opererer inden for Insekticider branchen. Den opererer også inden for Træ - produkter til behandling, bortledning af duer, Træ - produkter til behandling, og distributør af rottegift brancherne. Den er baseret i Annecy, Frankrig.

 3. RENTOKIL INITIAL GMBH - SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG & TAUBENABWEHR

  Østrig

  Virksomheden RENTOKIL INITIAL GMBH - SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG & TAUBENABWEHR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse branchen. Den opererer også inden for behandling mod snyltedyr, haccp, Skadedyrskontrol, og bortledning af duer brancherne. Den er baseret i Wiener Neudorf, Østrig.

 4. INSAVI

  Spanien

  Virksomheden INSAVI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hønsefugle branchen. Den opererer også inden for hønsebure, udstyr til forarbejdning og pakning af æg, bokse til duer, kyllinger og æglæggende høns, og Foder brancherne. Den er baseret i Alcover, Spanien.

 5. SIADD IGENSERVICE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SIADD IGENSERVICE S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse branchen. Den opererer også inden for Sundhedskontrol, rensning og desinficeringer af gulve og miljø, rotte og skadedyrsbekæmpelse på grunde og miljø, Sundhedskontrol, og bortledning af duer brancherne. Den er baseret i Torino, Italien.

 6. SENECA AIR SRL

  Italien

  Virksomheden SENECA AIR SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftrensning - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Sundhedskontrol, systemer til reduktion af forurenende gas og røg, aromaterapi, Sundhedskontrol, og bortledning af duer brancherne. Den er baseret i Isola Del Liri, Italien.

 7. BIOTEC KW WOLF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BIOTEC KW WOLF GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse branchen. Den opererer også inden for Insekticider, Insekticider, og bortledning af duer brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 8. MOULIN GOCHEL

  Belgien

  Virksomheden MOULIN GOCHEL, er en Engrossalg, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Foder til kæledyr, Foder til kæledyr, mel til zooteknisk foder, træspåner, og kosttilskud til duer brancherne. Den er baseret i Oteppe, Belgien.

 1. A.C.R. AMBIENTE

  Italien

  Virksomheden A.C.R. AMBIENTE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for rotteudryddelse i bygninger og områder, behandling mod kakerlak, bortledning af duer, og elektronisk miljøovervågning brancherne. Den er baseret i Urgnano, Italien.

 2. ANIMALIS PET SHOP

  Belgien

  Virksomheden ANIMALIS PET SHOP, er en Detailsalg, der opererer inden for Fuglefrø branchen. Den opererer også inden for Foder til kæledyr, Foder til kæledyr, bure til kæledyr, kosttilskud til duer, og hestefoder brancherne. Den er baseret i Eghezée, Belgien.

 3. RBN PLAGAS 24 HORAS

  Spanien

  Virksomheden RBN PLAGAS 24 HORAS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse branchen. Den opererer også inden for Kontrol af fugle, bortledning af duer, bekæmpelse af hvepse, og apparater til insektbekæmpelse til institutioner brancherne. Den er baseret i Griñón, Spanien.

 4. HN LUX

  Luxembourg

  Virksomheden HN LUX, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rengøringstjenester branchen. Den opererer også inden for Skadedyrsbekæmpelse, Skadedyrsbekæmpelse, og bortledning af duer brancherne. Den er baseret i Senningerberg, Luxembourg.

 5. SURBITON POULTRY

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SURBITON POULTRY, er en Multi-Category, der opererer inden for Fjerkræavl - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for bokse til duer, kyllinger og æglæggende høns brancherne. Den er baseret i Surbiton, Det Forenede Kongerige.

 6. PEST-FREE ONLINEHANDEL

  Tyskland

  Virksomheden PEST-FREE ONLINEHANDEL, er en Detailsalg, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse branchen. Den opererer også inden for bortledning af duer, parasitmiddel, beskyttelsesnet mod rovdyr, og insektudryddelse i boligejendomme, lokaler og installationer brancherne. Den er baseret i Ditzingen, Tyskland.

 7. NORBERT KALFF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NORBERT KALFF GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse branchen. Den opererer også inden for desinficering, rotteudryddelse, rotteudryddelse i bygninger og områder, og bortledning af duer brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 8. NEBILY SCHÄDLINGSMANAGEMENT GESMBH.

  Østrig

  Virksomheden NEBILY SCHÄDLINGSMANAGEMENT GESMBH., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse branchen. Den opererer også inden for Sprøjtemidler, fungicider og pesticider, Sprøjtemidler, fungicider og pesticider, bortledning af duer, rotte og skadedyrsbekæmpelse på grunde og miljø, og rensning og desinficeringer af gulve og miljø brancherne. Den er baseret i Wien, Østrig.

 9. DISINFESTAZIONE ROMA

  Italien

  Virksomheden DISINFESTAZIONE ROMA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse branchen. Den opererer også inden for bortledning af duer, og rotteudryddelse brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 10. ELITE4D

  Frankrig

  Virksomheden ELITE4D, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Desinfektonsmidler, ikke-medicinsk branchen. Den opererer også inden for desinficering med bakteriedræbende midler af bygninger, miljøer og installationer, bortledning af duer, og bekæmpelse af myrer brancherne. Den er baseret i Vitrolles, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis