• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • druer

Resultater for

Druer - Import eksport

 1. Durdaslar

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Durdaslar har siden 1989 været en anerkendt grossist af grøntsager og frugt i Kumluca/Antalya og omkringliggende område. Grundlagt af Durmuş Durdaş og hans tre sønner, er familievirksomheden nu i dens tredje generation, som med stolthed bærer familiearven frem. Durdaslar har haft en betydelig vækst, og er nu en førende virksomhed i regionen samt en af de bedste i landet. Vores årlige forsyningskapacitet overstiger 120.000 ton af grøntsager og frugt, og vi arbejder på en kontinuerlig forbedring gennem institutionalisering. I 2003 blev vores pakkeanlæg en fuldt udarbejdet virksomheden, som understøtter Kumluca med en opbevaringsfacilitet på 3.000 ton. Vi har åbnet en afdeling i Elmali-distriktet i 2011, og udvidet med yderligere faciliteter i Antalya. Vi har også en afdeling i Bulgarien som leverer kold opbevaring for vores kunder. Vores forpligtelse er at levere friske grøntsager og frugt til vores kunder under produktionen, præcis som de ønsker det i forhold til mængde og tid. Vores produktudvalg omfatter forskellige variationer af tomater (såsom almindelig, pink, blomme, oval, seyit, cocktail, rund osv.), variationer af peberfrugter (california pepper, charleston, hot charleston, pointed green, bell, capia red, red chili, green chili, hungarian pepper, hungarian charlie, bianca osv.), variationer af agurker (almindelig, silor, spiky), courgette aubergine (crystal og almindelig aubergine), vandmelon, melon, granatæbler, appelsiner, mandariner, citroner, abrikoser, ferskner, jordbær. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger, og opdag vores produkter!

 2. ENZO BELLUARDO

  Italien

  Virksomheden dækker forskellige områder mellem Mazzarrone, Valle dell'Acate og Chiaramonte, der er defineret efter kvaliteten af druerne. Vi har både tidlige og sene druer og vores produktion strækker sig fra maj til december. Vi kan eksportere over hele Europa og også udover, i forskellige typer emballage fra 30x50 til 30x50, 30x50 trækasser osv. For vores virksomhed er vinen livet

 3. F.B. SRL

  Italien

  Virksomheden F.B. SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugt og grønt - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Druer, løg, artiskokker, Druer, og Tomatsauce brancherne. Den er baseret i Vimodrone, Italien.

 4. UVAS DEL VALLE DE ASPE, S.L.

  Spanien

  Virksomheden UVAS DEL VALLE DE ASPE, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Druer branchen. Den opererer også inden for drue, spisedruer, pakket æg, og Druer import eksport brancherne. Den er baseret i La Romana, Spanien.

 5. TC FRUITS

  Spanien

  Virksomheden TC FRUITS, er en Distributør, der opererer inden for Druer branchen. Den opererer også inden for Frugt og grønt - import-eksport, og Frugt og grønt - import-eksport brancherne. Den er baseret i Barro-Pontevedra, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FALCÓ FRUITS, S.L.

  Spanien

  Virksomheden FALCÓ FRUITS, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Druer branchen. Den er baseret i La Romana, Spanien.

 2. BIVAS PRIM SRL

  Moldavia

  Virksomheden BIVAS PRIM SRL, er en Distributør, der opererer inden for Druer branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, spisedruer, æbler, Landbrug - import-eksport, og æbler i salgsemballage brancherne. Den er baseret i Chisinau, Moldavia.

 3. RO.GR.AN SR

  Italien

  Virksomheden RO.GR.AN SR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for Druer, Kartofler, spisedruer, eksport af frugter, Druer, og Kartofler brancherne. Den er baseret i Parabita, Italien.

 4. DEALMIR

  Ægypten

  Virksomheden DEALMIR, er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Frugt og grønt - import-eksport, Druer, Frugt og grønt - import-eksport, mango, Druer, og løg brancherne. Den er baseret i Cairo, Ægypten.

 5. ARYIL FRESH

  Tyrkiet

  Virksomheden ARYIL FRESH, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugt og grønt - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Druer, Druer, ferskener, og tomater brancherne. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

 1. PRIONIDIS GOLDEN FRUITS

  Grækenland

  Virksomheden PRIONIDIS GOLDEN FRUITS, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for Druer, Tropiske frugter, Frugt og grønt - import-eksport, spisedruer, Druer, Tropiske frugter, og Frugt og grønt - import-eksport brancherne. Den er baseret i Kavala, Grækenland.

 2. GB FARMS

  Ægypten

  Virksomheden GB FARMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Druer, frisk frugt og grønt, mangofrugter, Druer, og Frosset frugt brancherne. Den er baseret i Giza, Ægypten.

 1. TERRE DEL MONGIBELLO

  Italien

  Virksomheden TERRE DEL MONGIBELLO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Druer branchen. Den opererer også inden for rødvine brancherne. Den er baseret i Belpasso, Italien.

 2. JOSE ILLAN

  Frankrig

  Virksomheden JOSE ILLAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Druer branchen. Den opererer også inden for abrikoser, salater, kirsebær, og asparges brancherne. Den er baseret i Oraison, Frankrig.

 3. FRESHLY AGRICULTURE LIMITED COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden FRESHLY AGRICULTURE LIMITED COMPANY, er en Engrossalg, der opererer inden for Tomater branchen. Den opererer også inden for Druer, Import-eksport - fødevarer og landbrug, æbler, Druer, Import-eksport - fødevarer og landbrug, og navel brancherne. Den er baseret i Kepez, Tyrkiet.

 4. FAZENDA HOLY LAND

  Brasilien

  Virksomheden FAZENDA HOLY LAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for Druer, kokosnødder, mango, frugter og grøntsager import/eksport-produktion og salg, og Druer brancherne. Den er baseret i Juazeiro, Brasilien.

 5. HHY GROUP

  Tyrkiet

  Virksomheden HHY GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Druer branchen. Den opererer også inden for Tørrede frugter, Kost - mad, nød, mandler, Tørrede frugter, og Kost - mad brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 6. CANTATORE FRUIT COMPANY SRL

  Italien

  Virksomheden CANTATORE FRUIT COMPANY SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for Druer, Druer, og eksport af frugter brancherne. Den er baseret i Ruvo Di Puglia, Italien.

 7. SERHANBEY

  Tyrkiet

  Virksomheden SERHANBEY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for Druer, Frugt og grønt - import-eksport, blommer, Druer, Frugt og grønt - import-eksport, og navel brancherne. Den er baseret i Manisa, Tyrkiet.

 8. INGR. ORTOFRUTT. SPINA FRANCESCO

  Italien

  Virksomheden INGR. ORTOFRUTT. SPINA FRANCESCO, er en Engrossalg, der opererer inden for Druer branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Landbrug - import-eksport, og grossist af frugt og grønt brancherne. Den er baseret i San Ferdinando Di Puglia, Italien.

 1. PAPADOPOULOS APOSTOLOS

  Grækenland

  Virksomheden PAPADOPOULOS APOSTOLOS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Druer branchen. Den opererer også inden for olivenolie, grossist af frugt og grønt, frugt og grøntsager, og distillater brancherne. Den er baseret i Kavala, Grækenland.

 2. TERA-PRODUKT

  Nordmakedonien

  Virksomheden TERA-PRODUKT, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Druer, frisk frugt og grønt, ferskener, frugter og grøntsager import/eksport-produktion og salg, og Druer brancherne. Den er baseret i Negotino, Nordmakedonien.

 3. GRUPPO MURABITO GIUSEPPE SRL

  Italien

  Virksomheden GRUPPO MURABITO GIUSEPPE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Druer branchen. Den opererer også inden for abrikoser brancherne. Den er baseret i Mazzarrone, Italien.

 4. MEK FRUIT GIDA SANAYI VE TICARET LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden MEK FRUIT GIDA SANAYI VE TICARET LTD, er en Detailsalg, der opererer inden for Grønsager, friske branchen. Den opererer også inden for Citrusfrugter, Druer, Granatæbler, Citrusfrugter, og Druer brancherne. Den er baseret i Mersin, Tyrkiet.

 5. KUMOIMPEX

  Tunisien

  Virksomheden KUMOIMPEX, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Druer branchen. Den opererer også inden for frisk frugt og grønt brancherne. Den er baseret i Monastir, Tunisien.

 6. EXTREM LTD

  Ukraine

  Virksomheden EXTREM LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Druer branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, Import-eksport - fødevarer og landbrug, citroner, appelsiner, og ferskener brancherne. Den er baseret i Kherson, Ukraine.

 7. KAV-KOMERC

  Nordmakedonien

  Virksomheden KAV-KOMERC, er en Detailsalg, der opererer inden for Druer branchen. Den opererer også inden for frisk frugt og grønt brancherne. Den er baseret i Kavadarci, Nordmakedonien.

 8. VLADALINA SRL

  Moldavia

  Virksomheden VLADALINA SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Druer branchen. Den opererer også inden for frisk frugt, og blommer brancherne. Den er baseret i Chisinau, Moldavia.

 9. TURKAYFOOD

  Tyrkiet

  Virksomheden TURKAYFOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Druer branchen. Den opererer også inden for drue, tørrede frugter, rosiner, og Druer import eksport brancherne. Den er baseret i Manisa, Tyrkiet.

 10. ORHANLAR FRESH

  Tyrkiet

  Virksomheden ORHANLAR FRESH, er en Engrossalg, der opererer inden for Druer branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, kirsebær, blommer, og Import-eksport - fødevarer og landbrug brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis