• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • drivhusplanter

Resultater for

Drivhusplanter - Import eksport

 1. BARTOLINI EMILIANO

  Italien

  Virksomheden BARTOLINI EMILIANO, der opererer inden for Blomster og drivhusplanter branchen. Den opererer også inden for drivhuse, drivhusplanter, og produkter til drivhuse brancherne. Den er baseret i Pistoia, Italien.

 2. GREENARIUM

  Rumænien

  Virksomheden GREENARIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Terrarier og tilbehør branchen. Den opererer også inden for terrarium, Tiffany lamper, og drivhusplanter brancherne. Den er baseret i Sibiu, Rumænien.

 3. SPACE HOUSE SERA SISTEMLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden SPACE HOUSE SERA SISTEMLERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drivhusplanter branchen. Den opererer også inden for Drivhuse - installationer, produkter til drivhuse, drivhuse til planteskoler, fyr til drivhuse, og Drivhuse - installationer brancherne. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

 4. LOTOS K

  Ukraine

  Virksomheden LOTOS K, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drivhusplanter branchen. Den er baseret i Glevakha, Kyiv State, Ukraine.

 5. SERA TEKNIK

  Tyrkiet

  Virksomheden SERA TEKNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drivhusplanter branchen. Den opererer også inden for drivhusblomster, drivhusfrugter, produkter til drivhuse, og drivhuse brancherne. Den er baseret i Mersin, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ECO SERA SISTEMLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden ECO SERA SISTEMLERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drivhuse og koldbænke branchen. Den opererer også inden for Drivhusplanter, Drivhuse - installationer, Landbrug - maskiner og udstyr, drivhuse til dyrkning af frugt og grønt, Drivhusplanter, Drivhuse - installationer, og Landbrug - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Mersin, Tyrkiet.

 2. OPPERMANN FLORISTIK

  Østrig

  Virksomheden OPPERMANN FLORISTIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Drivhusplanter, Afskårne blomster, Planteskoler og skovbrug, Havebrug, Drivhusplanter, Afskårne blomster, og Planteskoler og skovbrug brancherne. Den er baseret i Ampflwang, Østrig.

 3. ROSENHOF BEUTLER

  Tyskland

  Virksomheden ROSENHOF BEUTLER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Frugter, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, Drivhusplanter, Frugter, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, og Drivhusplanter brancherne. Den er baseret i Vaihingen, Tyskland.

 4. BLUMEN STIERLE-WAGNER

  Tyskland

  Virksomheden BLUMEN STIERLE-WAGNER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Frugter, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, Drivhusplanter, Frugter, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, og Drivhusplanter brancherne. Den er baseret i Böblingen, Tyskland.

 5. GERT HÖFER

  Tyskland

  Virksomheden GERT HÖFER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Frugter, Havebrug, Drivhusplanter, Afskårne blomster, Frugter, Havebrug, Drivhusplanter, og Afskårne blomster brancherne. Den er baseret i Dresden, Tyskland.

 1. BLUMEN ERTLE

  Tyskland

  Virksomheden BLUMEN ERTLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Drivhusplanter, Afskårne blomster, Planteskoler og skovbrug, Havebrug, Drivhusplanter, Afskårne blomster, og Planteskoler og skovbrug brancherne. Den er baseret i Sontheim, Tyskland.

 2. STEFAN SCHÄDLER

  Tyskland

  Virksomheden STEFAN SCHÄDLER, er en Distributør, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Drivhusplanter, Afskårne blomster, Planteskoler og skovbrug, Havebrug, Drivhusplanter, Afskårne blomster, og Planteskoler og skovbrug brancherne. Den er baseret i Zeltingen-Rachtig, Tyskland.

 1. WALTER HEERMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WALTER HEERMANN GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Drivhusplanter, Afskårne blomster, Planteskoler og skovbrug, Havebrug, Drivhusplanter, Afskårne blomster, og Planteskoler og skovbrug brancherne. Den er baseret i Stuttgart, Tyskland.

 2. SSA INVERNADEROS

  Spanien

  Virksomheden SSA INVERNADEROS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drivhuse og koldbænke branchen. Den opererer også inden for drivhusplanter, produkter til drivhuse, drivhuse, og Drivhuse til gartnerier brancherne. Den er baseret i Carlet (valencia), Spanien.

 3. BLUMENHAUS WALTER HEIMANN

  Tyskland

  Virksomheden BLUMENHAUS WALTER HEIMANN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Drivhusplanter, Afskårne blomster, Planteskoler og skovbrug, Havebrug, Drivhusplanter, Afskårne blomster, og Planteskoler og skovbrug brancherne. Den er baseret i Giengen, Tyskland.

 4. BLUMEN-ATELIER SCHWARZ

  Tyskland

  Virksomheden BLUMEN-ATELIER SCHWARZ, er en Distributør, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Drivhusplanter, Afskårne blomster, Planteskoler og skovbrug, Havebrug, Drivhusplanter, Afskårne blomster, og Planteskoler og skovbrug brancherne. Den er baseret i Bottrop, Tyskland.

 5. RIEBL- GELTINGER

  Tyskland

  Virksomheden RIEBL- GELTINGER, er en Distributør, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Drivhusplanter, Afskårne blomster, Planteskoler og skovbrug, Havebrug, Drivhusplanter, Afskårne blomster, og Planteskoler og skovbrug brancherne. Den er baseret i Pfeffenhausen, Tyskland.

 6. CASITA HERMOSA PIANTE

  Italien

  Virksomheden CASITA HERMOSA PIANTE, er en Detailsalg, der opererer inden for Drivhusplanter branchen. Den opererer også inden for orkide, og prydplanter brancherne. Den er baseret i Ruvo Di Puglia, Italien.

 7. JOACHIM REIMANN

  Tyskland

  Virksomheden JOACHIM REIMANN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Frugter, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, Drivhusplanter, Frugter, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, og Drivhusplanter brancherne. Den er baseret i Neugersdorf, Tyskland.

 8. WILLEKE BLUMEN HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden WILLEKE BLUMEN HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Drivhusplanter, Afskårne blomster, Planteskoler og skovbrug, Havebrug, Drivhusplanter, Afskårne blomster, og Planteskoler og skovbrug brancherne. Den er baseret i Büren, Tyskland.

 1. BERINGGAARD APS

  Danmark

  Virksomheden BERINGGAARD APS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede blomster branchen. Den opererer også inden for Bonsai-træer, Blomsterplanter, Drivhusplanter, Grønne planter, Bonsai-træer, Blomsterplanter, Drivhusplanter, og Grønne planter brancherne. Den er baseret i Gilleleje, Danmark.

 2. BLUMEN-BERRET GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BLUMEN-BERRET GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Drivhusplanter, Afskårne blomster, Planteskoler og skovbrug, Havebrug, Drivhusplanter, Afskårne blomster, og Planteskoler og skovbrug brancherne. Den er baseret i Mühlacker, Tyskland.

 3. BLUMENBINDEREI - SCHAMPERA-HARDER-GBR

  Tyskland

  Virksomheden BLUMENBINDEREI - SCHAMPERA-HARDER-GBR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Drivhusplanter, Afskårne blomster, Planteskoler og skovbrug, Havebrug, Drivhusplanter, Afskårne blomster, og Planteskoler og skovbrug brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

 4. FLORAPRIMA GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FLORAPRIMA GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Drivhusplanter, Afskårne blomster, Planteskoler og skovbrug, Havebrug, Drivhusplanter, Afskårne blomster, og Planteskoler og skovbrug brancherne. Den er baseret i Wendeburg, Tyskland.

 5. HIVERNACLEHORTA

  Spanien

  Virksomheden HIVERNACLEHORTA, er en Engrossalg, der opererer inden for Drivhusplanter branchen. Den opererer også inden for blomster og planter engros, aromatiske planter, dekorerede vaser, og drivhusblomster brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 6. BLÜTENPRACHT FRISCHBLUMEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BLÜTENPRACHT FRISCHBLUMEN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Drivhusplanter, Afskårne blomster, Planteskoler og skovbrug, Havebrug, Drivhusplanter, Afskårne blomster, og Planteskoler og skovbrug brancherne. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 7. NOORDAM

  Holland

  Virksomheden NOORDAM, er en Engrossalg, der opererer inden for Blomsterplanter branchen. Den opererer også inden for Drivhusplanter, Drivhusplanter, og afskårne blomster brancherne. Den er baseret i S-Gravenzande, Holland.

 8. VIEWPOINT ENTERPRISE CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Virksomheden VIEWPOINT ENTERPRISE CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drivhusplanter branchen. Den er baseret i Taichung City, Taiwan R.O.C..

 9. FLOWER DREAMS LDA

  Portugal

  Virksomheden FLOWER DREAMS LDA, er en Engrossalg, der opererer inden for Drivhusplanter branchen. Den opererer også inden for planter og blomster fra hele verden brancherne. Den er baseret i Rio De Mouro, Portugal.

 10. BLUMENZAUBER MONIKA MAMERO

  Tyskland

  Virksomheden BLUMENZAUBER MONIKA MAMERO, er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Frugter, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, Drivhusplanter, Frugter, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, og Drivhusplanter brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis