• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • drivhuse og koldbænke

Resultater for

Drivhuse og koldbænke - Import eksport

 1. AGRIMEC

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AGRIMEC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drivhuse og koldbænke branchen. Den opererer også inden for skygge, anlæg til beskyttet avl, luftkonditioneringssystemer til beskyttet avl, drivhuse med lodrette skillevægge, drivhuse til planteskoler, drivhuse, drivhuse til blomsterdyrkning og havebrug, mini-drivhuse, og drivhuse til dyrkning af frugt og grønt brancherne. Den er baseret i Casazza, Italien.

 2. TECNOVA SERRE

  Italien

  For at planter og blomster kan vokse og udvikle sig under alle klimaforhold, har de brug for: vand, varme og lys. Styring af disse elementer er afgørende inden for dyrkning af planter. Derfor udvikler og fremstiller TECNOVA systemer og produkter til beskyttet dyrkning. TECNOVA's knowhow bygger på medarbejdernes tekniske ekspertise og erfaringer, som kunderne ligeledes deler med os. Der er således tale om et gensidigt samarbejde, som munder ud i fremstilling af højteknologiske anlæg, maskiner og produkter. TECNOVA er en moderne virksomhed, både hvad angår udvikling og fremstilling.

 3. INVERNADEROS IMA

  Spanien

  IMA drivhuse er designet til at indeholde alle typer landbrugsafgrøder til produktion, udstilling eller eksperimenter. Vores drivhuse er innovative med nyeste teknologi, der opfylder behovene på moderne gårde.

 4. SANLIGHT E.U.

  Østrig

  Vore primære kompetencer ligger inden for følgende områder: teknologi LED og belysning generelt - ingeniørarbejde - udvikling og fabrikation af produkter - forskning - botanik. Vort sortiment omfatter belysningsløsninger med LED standard eller individuelt til: - kommercielt valg af planter - til brug i hjemmet eller hobby - forskningsarbejde Desuden tilbyder vi Dem en omhyggelig tjeneste og at tage fotometriske aflæsninger for dyrkning af planterne.

 5. WYPOSAZENIE SZKLARNI

  Polen

  Firmaet Maryniaczyk fra Blaszki tilbyder elektriske trolleyer i høj kvalitet. Aktiviteter: Elektriske vogne, drivhusrobotter, drivhusudstyr, lanser til sprøjtning, ophæng, gødningsblandere, transportbånd til papkasser, Albuz dyser, messinghoveder, Annovi Reverberi pumper, båndopviklingsmaskiner til ophæng, automatiske sprøjterobotter som gør det muligt at sprøjte planterne i tunneller i plastfolie og drivhuse, haverobotter, transportbånd til lave papkasser.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. METALMAK MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden METALMAK MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drivhuse og koldbænke branchen. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 2. LOMBARDA SERRE

  Italien

  Virksomheden LOMBARDA SERRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drivhuse og koldbænke branchen. Den opererer også inden for Opvarmning - drivhuse, Havebrug, Opvarmning - drivhuse, konstruktion af tunneler, drivhuse til blomsterdyrkning og havebrug, og Havebrug brancherne. Den er baseret i Grantola, Italien.

 3. MC SIVIERO SRL - SERRE

  Italien

  Virksomheden MC SIVIERO SRL - SERRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drivhuse og koldbænke branchen. Den opererer også inden for tunneler til dyrkning af frugt og grønt, drivhuse, tagbeklædning i stål, og drivhuse til blomsterdyrkning og havebrug brancherne. Den er baseret i Verbania, Italien.

 4. J. HUETE GREENHOUSES

  Spanien

  Virksomheden J. HUETE GREENHOUSES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drivhuse og koldbænke branchen. Den opererer også inden for Sprinkleranlæg, drivhuse, og Sprinkleranlæg brancherne. Den er baseret i Murcia, Spanien.

 5. AKVAPARK HOLDING 2018 LTD

  Bulgarien

  Virksomheden AKVAPARK HOLDING 2018 LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstvandingssystemer branchen. Den opererer også inden for Drivhuse og koldbænke, Drivhuse, indendørs, Mistbænke, Drivhuse og koldbænke, Drivhuse, indendørs, og Mistbænke brancherne. Den er baseret i Plovdiv, Bulgarien.

 1. ROBINSON POLYTUNNELS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ROBINSON POLYTUNNELS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drivhuse og koldbænke branchen. Den er baseret i Nelson, Det Forenede Kongerige.

 2. GRÜNERGARTEN® BY NM-WOOD GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GRÜNERGARTEN® BY NM-WOOD GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drivhuse og koldbænke branchen. Den opererer også inden for Havebrug, og Havebrug brancherne. Den er baseret i Bexbach, Tyskland.

 1. AGRIKOL D.O.O.

  Serbien

  Virksomheden AGRIKOL D.O.O., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Drivhuse og koldbænke branchen. Den opererer også inden for landbrugskonstruktion, og drivhuse brancherne. Den er baseret i Kruševac, Serbien.

 2. EMAGA SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden EMAGA SP. Z O.O., er en Distributør, der opererer inden for Byggematerialer branchen. Den opererer også inden for Drivhuse og koldbænke, Vægbeklædninger, Profiler i plast til byggebranchen, Drivhuse og koldbænke, og Vægbeklædninger brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 3. EURO-SERRE

  Belgien

  Virksomheden EURO-SERRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drivhuse og koldbænke branchen. Den er baseret i Genk, Belgien.

 4. RICHEL GROUP

  Frankrig

  Virksomheden RICHEL GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Drivhuse og koldbænke, Opvarmning - drivhuse, Drivhuse og koldbænke, Opvarmning - drivhuse, og tørreanlæg til ubehandlet tobak brancherne. Den er baseret i Eygalières, Frankrig.

 5. UZM AGRO TRADING

  Rumænien

  Virksomheden UZM AGRO TRADING, er en Distributør, der opererer inden for Drivhuse og koldbænke branchen. Den opererer også inden for presenninger til overdækning, sejldug til skygge, og net mod rimfrost brancherne. Den er baseret i Bucharesti, Rumænien.

 6. IKIZLER KALIP VE PRES SAN.TIC.LTD.STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden IKIZLER KALIP VE PRES SAN.TIC.LTD.STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drivhuse og koldbænke branchen. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 7. S.C. SERE TRANSILVANIA S.A.

  Rumænien

  Virksomheden S.C. SERE TRANSILVANIA S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drivhuse og koldbænke branchen. Den opererer også inden for Bænke til planter, Bænke til planter, og produkter til drivhuse brancherne. Den er baseret i Loc. Valcele, Rumænien.

 8. SEOMAK GREENHOUSE TECNOLGY CO.LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden SEOMAK GREENHOUSE TECNOLGY CO.LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Landbrug - maskiner og udstyr, Drivhuse og koldbænke, have- og blomsterbrug, produkter til drivhuse, Landbrug - maskiner og udstyr, og Drivhuse og koldbænke brancherne. Den er baseret i Mersin, Tyrkiet.

 1. VERMAKO

  Belgien

  Virksomheden VERMAKO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, aluminium- branchen. Den opererer også inden for Væksthuse, Drivhuse og koldbænke, Væksthuse, Drivhuse og koldbænke, og drivhuse til blomsterdyrkning og havebrug brancherne. Den er baseret i Tielt, Belgien.

 2. DUTCHGREENHOUSES

  Holland

  Virksomheden DUTCHGREENHOUSES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drivhuse og koldbænke branchen. Den opererer også inden for drivhuse, og forsyninger til gartneri brancherne. Den er baseret i Naaldwijk, Holland.

 3. ACM AGROCENTRUM

  Polen

  Virksomheden ACM AGROCENTRUM, er en Distributør, der opererer inden for Drivhuse og koldbænke branchen. Den er baseret i Kielce, Polen.

 4. SERAYMAK PROFESSIONAL GREENHOUSE MACHINES

  Tyrkiet

  Virksomheden SERAYMAK PROFESSIONAL GREENHOUSE MACHINES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drivhuse og koldbænke branchen. Den opererer også inden for Drivhuse til gartnerier, produkter til drivhuse, drivhuse, og Vogne til opsamling af frugt brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 5. ARLEN TEAM SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden ARLEN TEAM SP. Z O.O., er en Distributør, der opererer inden for Drivhuse og koldbænke branchen. Den opererer også inden for drivhuse til dyrkning af frugt og grønt brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 6. BOM GROUP

  Holland

  Virksomheden BOM GROUP, er en Detailsalg, der opererer inden for Drivhuse og koldbænke branchen. Den er baseret i Naaldwijk, Holland.

 7. ECO SERA SISTEMLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden ECO SERA SISTEMLERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drivhuse og koldbænke branchen. Den opererer også inden for Drivhusplanter, Drivhuse - installationer, Landbrug - maskiner og udstyr, drivhuse til dyrkning af frugt og grønt, Drivhusplanter, Drivhuse - installationer, og Landbrug - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Mersin, Tyrkiet.

 8. SERRURIERS SERVICES

  Frankrig

  Virksomheden SERRURIERS SERVICES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drivhuse og koldbænke branchen. Den er baseret i Sarcelles, Frankrig.

 9. ASTER-RR GREENHOUSES & PLANT B.V.

  Serbien

  Virksomheden ASTER-RR GREENHOUSES & PLANT B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mistbænke branchen. Den opererer også inden for Drivhuse og koldbænke, Bedplanter, blomsterløg og frø, Drivhuse og koldbænke, og Bedplanter, blomsterløg og frø brancherne. Den er baseret i Kanjiža-Magyarkanizsa, Serbien.

 10. EUROGOLD SERVICE ZUMBÜHL & CO. HANDELSAGENTUR

  Schweiz

  Virksomheden EUROGOLD SERVICE ZUMBÜHL & CO. HANDELSAGENTUR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Drivhuse og koldbænke, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Vaskemaskiner og slynger, industrielle, Drivhuse og koldbænke, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, og Vaskemaskiner og slynger, industrielle brancherne. Den er baseret i Zug, Schweiz.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis