• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • drikkevarer - koncentrater og pulver

Resultater for

Drikkevarer - koncentrater og pulver - Import eksport

 1. LOOK FOOD RAW MATERIALS

  Polen

  Verified by europages badge

  Vores virksomhed er en betydelig producent og distributør af frugtjuicekoncentrater i Centraleuropa. Vi har arbejdet med vores passion i mere end 25 år. Takket være mange års erfaring, viden og opmærksomhed på produktionsprocesser, udvikler vi os dynamisk og skaber produkter af den højeste kvalitet. Vi specialiserer os i mærke frugtjuicekoncentrater, i særdeleshed: •hindbær •tranebær •jordbær •hyldebær •solbær og ribs. Vores kunder bruger med succes vores koncentrater i produktionen af: •sirup •juice •vingummi •is •konfekture. Vores koncentrater er klare, pakket i aseptiske poser i tønder eller beholdere på 250 kg. Vi er anerkendt på markedet på grund af vores konkurrencedygtige priser, og vores garanti for den fulde kontraktperiode (også længere end én sæson), evnen til at tilpasse produkterne til kundens behov og specifikationer, samt den omfattende tilgængelighed af råmaterialer og vores produktionshastighed. Vi har produktionsanlæg i Bulgarien og Ukraine, samt lagre i Polen, hvormed vi hurtigt kan levere produkter til enhver lokation i Europa og verdenen. Vi har kunder i både EU og andre mere fjerne stedet globalt. Du kan blandt andet finde os i Nordamerika, Sydamerika, Indien og Kina. Kvaliteten af vores koncentrater bekræftes af adskillelige certifikationer og medlemsskab af forskellige organisationer: ISO, AIJN, FDA, National Union of Juice Producers og Association of Polish Exporters.

 2. HUBCYCLE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Hubcycle er en startup, der har udviklet en plantebaseret upcycling-struktur gennem genanvendelse af affald (for eksempel frugtskræller og hørfrøkager), som derefter leveres til genbrug i andre industrier. Vores mål er at skabe et globalt og bæredygtigt netværk, hvor produktion af biprodukter kan tilfredsstille efterspørgslen på miljøansvarlige og rene plantekomponenter. Hubcycle henvender sig til industrier, som ikke anvender de samme dele af planten, ved at omdanne fødevare- og planteaffald til innovative råstoffer til fødevarer og personhygiejne. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 3. ANONA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Mærker anona står for en næringsmiddelvirksomhed med over 180 års succes. Med et ønske om at forbinde tradition med fremtidsorienteret teknologi har anona således udviklet sig fra en tidligere kornmølle til en moderne næringsmiddelvirksomhed. I dag udvikler og producerer vi førsteklasses, innovative næringsmidler inden for områderne wellness- og fitnessernæring, sportsernæring og vegan ernæring samt isprodukter til kunder i Tyskland, Europa og hele verden. Og det fra en pool på over 1500 råvarer. Mere end 400 medarbejdere gør hver dag deres bedste for at imødekomme vores høje krav om kvalitet, pålidelighed og kundeservice til gavn for alle vores kunder – med innovationsånd, præcision, knowhow og en streng kvalitetsstyring. Vores produkter: Proteinbarer, havrebarer, sportsernæring, grundstoffer til spiseis, aminosyrepræparater, koncentrater til drikke, kosttilskud, sportsdrikke, tabletter fremstillet efter ordre (næringsmidler)

 4. HAITONAL

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden HAITONAL, er en Distributør, der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den opererer også inden for Mælk, Mejeriprodukter, Drikkevarer - koncentrater og pulver, pulvermælk, pasteuriseret mælk (uht), langtidsholdbar mælk (uht), komælk, kondenseret mælk, og mælk af høj kvalitet brancherne. Den er baseret i Brussels, Belgien.

 5. GFS LLC / YOGODA

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden GFS LLC / YOGODA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - koncentrater og pulver, Te, Honning, Krydderier, Tropiske frugter, te, Saft og nektar af frugter og grøntsager, Drikkevarer - koncentrater og pulver, og drikkevarer og juice af eksotiske frugter brancherne. Den er baseret i Zaporizhzhia, Ukraine.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ICONIC DRINKS GMBH

  Tyskland

  Hos Blue Farm anvender vi kun det rene, fermenterede havredrikpulver - den såkaldte oat base - som ganske enkelt blandes med vand. Uden tilsætning af tilsætningsstoffer, i konventionel form eller fra kontrolleret økologisk landbrug. Reducerer emballageaffald - vores 775 g-pakke giver op til 8 liter havredrik og sparer ligeså mange mælkekartoner. Reduktionen af CO2-udledninger - med mindre emballager og en mere effektiv transport, da der ikke skal transporteres vand. Intet madspild - fordi havredrikken blandes direkte, reduceres madspild til et minimum. Lang holdbarhed - i pulverform holder oat base (også efter pakken er åbnet) op til 9 måneder. 100% Clean Label - det betyder 100% havre - 100% natur, intet tilsat sukker og ingen tilsætningsstoffer. Vores oat base er velegnet til brug i bagværk, blandede drikke, is, chokolade etc. Oat base fra Blue Farm består af 100 % havre uden nogen form for tilsætningsstoffer.

 2. A. TURNA GIDA TURIZM TEKSTIL SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden A. TURNA GIDA TURIZM TEKSTIL SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevarer - koncentrater og pulver branchen. Den opererer også inden for ristet kaffe, safter, frosne kager, og pulverdrikke brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 3. CAYEKS BEVERAGE & EXTRACTION INDUSTRY

  Tyrkiet

  Virksomheden CAYEKS BEVERAGE & EXTRACTION INDUSTRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevarer - koncentrater og pulver branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. SELVI SLU

  Spanien

  Virksomheden SELVI SLU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevarer - koncentrater og pulver branchen. Den opererer også inden for pandekager, is, små vafler, og iscreme engros brancherne. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 5. IMKO AROMA

  Tyrkiet

  Virksomheden IMKO AROMA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevarer - koncentrater og pulver branchen. Den opererer også inden for Fabrikant af aromastoffer til fødevarer, Frugtaromaer, Naturlige aromaer til is, og smagsstoffer til is brancherne. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 1. SIROPERIE MEURENS

  Belgien

  Virksomheden SIROPERIE MEURENS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevarer - koncentrater og pulver branchen. Den opererer også inden for koncentreret frugtjuice brancherne. Den er baseret i Aubel, Belgien.

 2. SKN TUNING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SKN TUNING GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Drikkevarer - koncentrater og pulver branchen. Den opererer også inden for Bleer, Bleer, vandvarmer med savsmuld, og Raffineret solsikkeolie brancherne. Den er baseret i Dortmund, Tyskland.

 1. MONERO COFFEE & TEA COMPANY LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden MONERO COFFEE & TEA COMPANY LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Urteteer branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - koncentrater og pulver, Kaffe, te, espressokaffe, koncentreret frugtsaft uden alkohol, Drikkevarer - koncentrater og pulver, og Kaffe, te brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 2. SUGAL - SUGALIDAL SA

  Portugal

  Virksomheden SUGAL - SUGALIDAL SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevarer - koncentrater og pulver branchen. Den opererer også inden for ketchup, tomatkoncentrat, Tomatsauce, og tomatfrugtkød brancherne. Den er baseret i Benavente, Portugal.

 3. FICURINIA

  Italien

  Virksomheden FICURINIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevarer - koncentrater og pulver branchen. Den er baseret i Augusta, Italien.

 4. ASVITA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ASVITA GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevarer - koncentrater og pulver branchen. Den er baseret i Sulingen, Tyskland.

 5. LAMATTINA BEVERAGES

  Australien

  Virksomheden LAMATTINA BEVERAGES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevarer - koncentrater og pulver branchen. Den er baseret i Koorlong, Australien.

 6. FALKEN TRADE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FALKEN TRADE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - kemikalier og farmaceutiske produkter branchen. Den opererer også inden for Smagsstoffer til fødevarer, Drikkevarer - koncentrater og pulver, Smagsstoffer til fødevarer, kemiske konserveringsmidler til fødevareindustrien, Drikkevarer - koncentrater og pulver, og dekstrose brancherne. Den er baseret i Lubeck, Tyskland.

 7. ZIEMANN BAUER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZIEMANN BAUER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevarer - koncentrater og pulver branchen. Den er baseret i Bürgstadt, Tyskland.

 8. PELISPEDIA.RIP

  Frankrig

  Virksomheden PELISPEDIA.RIP, er en Distributør, der opererer inden for Drikkevarer - koncentrater og pulver branchen. Den opererer også inden for artikler til grafik og kunsttegning, leje af videospil til spillehaller, apparater til bearbejdning af aerografiske film, og brugersoftware til forestillinger brancherne. Den er baseret i Francia, Frankrig.

 1. NEKTAR NATURA, D. O. O.

  Slovenien

  Virksomheden NEKTAR NATURA, D. O. O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri drikke - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - koncentrater og pulver, Drikkevarer - import-eksport, Drikkevarer - koncentrater og pulver, og Drikkevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Kamnik, Slovenien.

 2. GREAT PRODUCTION LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GREAT PRODUCTION LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevarer - koncentrater og pulver branchen. Den opererer også inden for Frysetørret frugt, og Frysetørret frugt brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 3. LEMONCONCENTRATE

  Spanien

  Virksomheden LEMONCONCENTRATE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevarer - koncentrater og pulver branchen. Den opererer også inden for olieessenser brancherne. Den er baseret i Murcia, Spanien.

 4. VAN TIENEN DRANKAUTOMATEN B.V.

  Holland

  Virksomheden VAN TIENEN DRANKAUTOMATEN B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Drikkevareautomater branchen. Den opererer også inden for Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr, Drikkevarer - koncentrater og pulver, Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr, Drikkevarer - koncentrater og pulver, kaffebønner, og kaffe brancherne. Den er baseret i Zeeland, Holland.

 5. BESTATTUNGEN UND INTERNATIONALE UBERFUHRUNGEN ALPHA-OMEGA

  Tyskland

  Virksomheden BESTATTUNGEN UND INTERNATIONALE UBERFUHRUNGEN ALPHA-OMEGA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den opererer også inden for Alkoholfri læskedrikke, Frugt- og grønsagsjuice, Drikkevarer - koncentrater og pulver, Mineralvand, Alkoholfri læskedrikke, Frugt- og grønsagsjuice, Drikkevarer - koncentrater og pulver, og Mineralvand brancherne. Den er baseret i Munchen, Tyskland.

 6. CANTINE BRUSA

  Italien

  Virksomheden CANTINE BRUSA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevarer - koncentrater og pulver branchen. Den opererer også inden for Druesaft til frugtjuicer, Druesaft, og koncentreret frugtjuice brancherne. Den er baseret i Toscanella Di Dozza, Italien.

 7. HAVEBOR - ALVIN STAR D. A. RZEPKA

  Tyskland

  Virksomheden HAVEBOR - ALVIN STAR D. A. RZEPKA, er en Engrossalg, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - koncentrater og pulver, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig, Drikkevarer - koncentrater og pulver, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, og Flødeisfremstilling, erhvervsmæssig brancherne. Den er baseret i Hannover, Tyskland.

 8. FITMART GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden FITMART GMBH & CO. KG, er en Distributør, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Frugt- og grønsagsjuice, Drikkevarer - koncentrater og pulver, Spiritus, Vine - Frankrig, Frugt- og grønsagsjuice, Drikkevarer - koncentrater og pulver, Spiritus, og Vine - Frankrig brancherne. Den er baseret i Rellingen, Tyskland.

 9. MODERN COLLECTION

  Tyskland

  Virksomheden MODERN COLLECTION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Frugt- og grønsagsjuice, Drikkevarer - koncentrater og pulver, Spiritus, Vine - Frankrig, Frugt- og grønsagsjuice, Drikkevarer - koncentrater og pulver, Spiritus, og Vine - Frankrig brancherne. Den er baseret i Geithain, Tyskland.

 10. SIRONA-DRINK VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SIRONA-DRINK VERTRIEBS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Frugt- og grønsagsjuice, Drikkevarer - koncentrater og pulver, Mineralvand, Spiritus, Frugt- og grønsagsjuice, Drikkevarer - koncentrater og pulver, Mineralvand, og Spiritus brancherne. Den er baseret i Schwollen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis