• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • donkrafte- hydrauliske

Resultater for

Donkrafte- hydrauliske - Import eksport

 1. ILKDEN METAL

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Etableret i 2005, arbejder İlkden Metal San. and Foreign Trade. Ltd. i branchen for metalreservedele til produktion og eftermarkedet. Vi arbejder med vores professionelle team inden for maskinforarbejdede og svejsede dele. Hos Ilkden Metal fremstiller vi CNC-styrede bænke, cirkulære svejsemaskiner inden for svejsesektionen, og særligt designede vaskemaskiner til branchen af materialeforberedelse, som bruges i forbindelse med maskinforarbejdning. Vi har et omfattende produktsortiment, såsom: •Metalarbejde, •Komponenter til hydraulikcylindere, •Ingeniørtjenester, •Reservedele til landbrugsmaskiner og meget mere, som kan udforskes på vores hjemmeside! Vores maskinpark består af: •CNC-drejebænke •Formstøbt fræsesnitter •Cylindrisk fræser •Robotstyrede svejsemaskiner •Vertikal maskinforarbejdningscenter •4-akse maskinforarbejdningscenter •Manuelle drejebænke •Enhed til hydraulisk tryktest •Fuldt udstyret svejseværksted •Fuldt udstyret maleværksted •Fuldt udstyret monteringsområde •Kvalitetskontrolrum Vores vision er at følge den seneste teknologi, og blive en af de banebrydende ingeniørvirksomheder i branchen. Hos Ilkden Metal arbejder vi på at opnå en kundetilfredshed på 100 %, og vi arbejder sammen med vores kunder. Vi leverer vores førsteklasses produkter verden over. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. LAYHER AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  VI ACCEPTERER DIN UDFORDRING! Skift, bevæg, form, effektivt og fleksibelt: Layher-navnet har i mange år stået for fremragende ydelse, kvalitet og pålidelighed. Værdier, der ikke længere er en selvfølge i dag - men som altid er fokus for vores medarbejdere, fordi service er meget vigtig for os: Vi ønsker, at du skal være helt tilfreds med vores arbejde. Vores vejledende princip er - kun de, der prøver det umulige, når grænserne for det mulige. Vi gør dette med vores egen særegne konsistens og vedholdenhed. Med denne holdning har ingeniørerne og udviklingsafdelingen hos Layher allerede opnået en række løsninger, der åbner op for ufattelige muligheder. Af hensyn til vores kunder, som vi føler et langsigtet engagement for. Du har vanskelige opgaver som skal løses? Kontakt os gerne og se vores fagkompetence - vi ser altid frem til nye udfordringer!

 3. MICROMAT SPANNHYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Micromat Spannhydraulik GmbH blev grundlagt i en garage i 1989 og har efterhånden udviklet sig til en mellemstor virksomhed med globale aktiviteter. På vores hovedafdeling i Rutesheim og en lille filial i Malmsheim er over 70 motiverede medarbejdere beskæftiget med udvikling, konstruktion og fabrikation af hydraulikcylindre af høj kvalitet. Uanset om du kommer fra områderne maskinkonstruktion, bilindustri eller værktøjsmaskiner, eller du er grossist – vi tilbyder dig en skræddersyet løsning. QUIRI-MICROMAT®. - nyt fælles mærkelogo. Gennem samarbejdet med den franske Fa. QUIRI under det fældes firmalogo QUIRI-MICRMAT® kan vi nu tilbyde vores kunder et større fælles produktudvalg af hydrauliske spændelementer, cylindre, specialløsninger og tilbehør.

 4. RÖMHELD GMBH FRIEDRICHSHÜTTE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ROEMHELD udgør sammen med spændeteknik-specialisterne HILMA og STARK en firmagruppe, der tilbyder et omfattende produktprogram inden for spændeteknik til produktionsteknik. Produktprogrammet suppleres af talrige hydrauliske elementer til generel industriel anvendelse samt komponenter og systemer inden for monterings- og drivteknik. På grund af de mange forskellige produkter og den mangeårige anvendelseserfaring er det muligt for ROEMHELD gruppen udvikle og tilbyde firmaoverlappende kundespecifikke løsninger. I alt omfatter ROEMHELD gruppen godt og vel 510 medarbejdere og opnår en årsomsætning på godt 105 millioner euro. Ud over de hjemlige kunder, der serviceres omfattende via 17 salgskontorer og salgspartnere i Tyskland, får eksporten en stadig større betydning. Allerede i dag har Römheld en eksportandel på godt 50%, som på grund af indirekte eksporter stiger til over 65%.

 5. GRIBI HYDRAULICS AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  GRIBI Hydraulics har siden 1969 med succes fremstillet individuelle løsninger inden for hydraulik. Nu kan du bruge en cylinderkonfigurator på vores hjemmeside. Vores produkter: Trykomskiftere, manuelle ventiler, hydraulik-blokke, hydraulik-tætninger, hydraulik-komponenter, hydraulik-tandhjulspumper, hydraulikanlæg, hydraulikfiltre, hydraulikmotorer, hydraulikpumper, hydraulikventiler, hydraulikcylindre, hydraulikoliekølere, reparation af hydraulik, specialcylindre, styreblokke etc.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. WILHELM WINTER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fabrikation, levering og montering af maskiner, anlæg og komponenter - montering af nye anlæg (mekanik, hydraulik og elektroteknik) - modernisering og ombygning af produktionsanlæg, reparationer og eftersyn - egen produktion med moderne maskinpark og omfattende reservedelslager med standardkomponenter for om nødvendigt (f. eks. anlægsstilstand, havari) at kunne reagere hurtigst muligt.

 2. ORTAKLAR HIDROLIK MAKINA SAN. TIC. A.Ş.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 1975 og beliggende i Tyrkiet, er ORTAKLAR HYDRAULIC en førende producent af hydraulikcylindere og udstyr til betonpumper. Ved at udvikle os sideløbende med teknologi og kundekrav, omfatter vores produktsortiment nu leveringscylindere i beton, hydraulikcylindere og udstyr til betonpumper. Siden starten af 2000'erne, har vi med succes udvidet på både de nationale og internationale markeder, og har opnået anerkendelse som et foretrukkent brand for pumpeproducenter i USA, Indien, Rusland og Australien. Vores alsidige aktivitetsområder dækker forskellige brancher: •Mobilt konstruktionsudstyr, •Dele til betonpumpemaskiner, •Landbrugsmaskiner, •Automobilbranchen, •Industrielle køretøjer, •Skibsbranchen og fødevarebranchen. Vores produktionsfaciliteter omfatter standard og skræddersyede hydraulikcylindere, med en indre diameter fra Ø 40 til 400 mm og slag på op til 4.000 mm. Understøttet af fleksible produktionsmetoder med CNC-maskiner, dybboring, finslibning, cylindrisk slibning, slibning og rullepolering, automatiske svejsemaskiner og et omfattende forkromningssystem, leverer vi et omfattende udvalg af dele og applikationer. Beliggende i KOCAELI drives vores avancerede facilitet af erfarent personale og moderne maskiner, som prioriterer effektivitet og den bedste kvalitet. Vores vision er at blive førende inden for fremstilling af hydraulikcylindere i Tyrkiet, som drives af kundetilfredshed, produkt excellence og socialt ansvar. Spørg os !

 3. AMOTARGET TECHNOLOGY INDUSTRY & TRADE LTD. CO.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 2018 er Amotarget en eksklusiv, autoriseret distributør af Baltrotors, som specialiserer sig i førsteklasses rotatorer til skovbrug og materialehåndtering. Vores eksklusive partnerskab med Baltrotors afspejler vores forpligtelse til at levere brancheførende løsninger. Samarbejde med globale brands som Caterpillar, Komatsu, JCB, Volvo, CASE, Atlas Copco, Ammann og flere, betyder, at Amotarget kan tilbyde et alsidigt udvalg af konstruktionsudstyr, reservedele til varevogne, reservedele til minekøretøjer, robuste maskiner og industriprodukter. Vores produktsortiment kommer med det seneste og mest pålidelige konstruktionsudstyr og reservedele fra de bedste brands. Amotarget garanterer høje standarder inden for kvalitet og pålidelighed, understøttet af vores holds professionelle rådgivning som er skræddersyet til dine specifikke krav. Ved at fokusere på den bedste værdi af din investering, leverer Amotarget førsteklasses produkter til konkurrencedygtige priser. Siden 2018 har vores tilpasselige og omfattende udvalg gjort os til et alsidigt valg, hvor vi leverer til kunder fra automobil- og konstruktionsbrancherne. Et samarbejde med førende brands som Caterpillar, Komatsu, JCB og Volvo, CASE, Atlas Copco og Ammann giver os mulighed for at tilbyde muligheder som er ensbetydende med kvalitet og innovation. Amotarget er forpligtet til en kontinuerlig innovation, opdatere deres tilbud med de seneste fremskridt samt adgang til banebrydende udstyr og teknologi. Vælg Amotarget for pålidelige ekspertløsninger inden for konstruktionsudstyr og industrielt udstyr. Kontakt os!

 4. ROTAIR SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROTAIR SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Oliedynamiske anlæg og udstyr, Nedrivning - maskiner og udstyr, stempelkompressorer, RAMPICAR, tilbehør til kompressorer, Oliedynamiske anlæg og udstyr, udstyr, mekanisk, pneumatisk og hydraulisk, Nedrivning - maskiner og udstyr, og hydrauliske pumper brancherne. Den er baseret i Caraglio, Italien.

 5. EUROBALT ENGINEERING OÜ

  Estland

  Verified by europages badge

  Virksomheden beskæftiger sig med egenproduktion for forskellige grene af maskinindustrien. Vi udfører hele arbejdsprocessen, der starter med udarbejdelse af produktion og fremstilling af prøver af de ønskede produkter til den endelige lancering af en serieproduktion og regelmæssige leveringer med optimale logistikløsninger, som gør det muligt at sikre, at produkterne er det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, og opfylder betingelserne på området, herunder fuld fortoldning.

 1. LINAK FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LINAK FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Donkrafte, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for elektriske cylindre, lineære drev, Elektriske aktuatorer, og Pneumatiske cylindere brancherne. Den er baseret i BEAUCOUZE, Frankrig.

 2. T.F.S. TECNO FLUID SERVICE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden T.F.S. TECNO FLUID SERVICE SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Oliedynamiske anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for høj hat, hydraulisk og pneumatiske komponenter, tilbehør til mekanisk, pneumatisk og hydraulisk udstyr, skilletragte til fortætningsvand, servoventiler, transmissioner, hydrauliske, hydrauliske ventiler, donkrafte, hydrauliske, og ventiler brancherne. Den er baseret i Battipaglia, Italien.

 1. SCHMITTER HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHMITTER HYDRAULIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Hydraulisk udstyr branchen. Den opererer også inden for Manometre, adaptorer, hydraulikfiltre, hydraulikaggregater, hydrauliske koblinger, hydrauliske pumper, hydraulikslanger, hydrauliske donkrafte, og industrislanger brancherne. Den er baseret i Hammelburg, Tyskland.

 2. WELTE CARDAN-SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WELTE CARDAN-SERVICE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Montager, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for Gearpumper, hydraulikslanger, kardanaksler, hydraulikaggregater, Hydraulik-komponenter, Hydraulikskrueforbindelser, hydrauliske donkrafte, Industrihydraulik, og Gearpumper brancherne. Den er baseret i Neu-Ulm, Tyskland.

 3. AP ARMATUREN PROKSCH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AP ARMATUREN PROKSCH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Luftslanger, kugleventiler, Rørforskruninger, hydraulikslanger, hydrauliske donkrafte, Luftslanger, gearpumper, drejede låse og beslag, og Fittings af stål brancherne. Den er baseret i Schwaikheim, Tyskland.

 4. OLEODINAMICA REVA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden OLEODINAMICA REVA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oliedynamiske anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for Hydraulisk udstyr, hydrauliske apparater, udstyr, pneumatisk og hydropneumatisk, Hydraulisk udstyr, hydraulisk udstyr, hydropneumatiske anlæg, hydrauliske styreenheder, hydraulisk og pneumatiske komponenter, og hydrauliske rør brancherne. Den er baseret i Reggio Emilia, Italien.

 5. VERBINDUNGSTECHNIK STEINHILBER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VERBINDUNGSTECHNIK STEINHILBER GMBH, er en Multi-Category, der opererer inden for Montager, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for Hydraulikledninger, hydrauliske donkrafte, hydrauliske koblinger, Hydraulikskrueforbindelser, hydraulikfiltre, skive rørtænger, Rørforskruninger, og metrologi brancherne. Den er baseret i Langenbrettach, Tyskland.

 6. HENSE SYSTEMTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HENSE SYSTEMTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Motorer og dele branchen. Den opererer også inden for Drejelige drev, hydrauliske motorer, transmission til industrien, konstruktion af maskiner, Maskiner, specialbygget, industriel automation, hydrauliske donkrafte, Dreje-/løftedrev, og hydraulikanlæg brancherne. Den er baseret i Bochum, Tyskland.

 7. HIDROMEC SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden HIDROMEC SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cylindre, tryklufts- branchen. Den opererer også inden for Oliedynamiske anlæg og udstyr, hydrauliske donkrafte, donkrafte, hydrauliske, og Oliedynamiske anlæg og udstyr brancherne. Den er baseret i Modena, Italien.

 8. WATZ HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Innovative udviklinger bestemmer morgendagens marked. I mere end 30 år har Watz Hydraulik tilbudt hydrauliske højkvalitetsprodukter. Virksomheden, grundlagt af Horst Watz i 1971, står i dag for kvalitet og maksimal ydelse og pålidelighed på alle områder – over hele verden. Derudover er vi blevet DIN EN ISO-certificeret i år 2000. Vækst betyder for os en kontinuerlig forbedring af vores processer. Samtidig åbner vi hele tiden nye markeder. Det højeste mål for vores arbejde er at give vores kunder det bedst mulige produkt, hvad angår rentabilitet og produktivitet.

 1. ASSFALG QUALITÄTSHYDRAULIK GMBH & CO KG

  Tyskland

  I mere end 30 år har vi med vores navn garanteret for kontinuitet og kvalitet. Som producent af hydraulikcylindre og hydrauliske aggregater samt af komplette hydrauliksystemer og prøvestande fremstiller vi efter de strengeste kvalitetsstandarder. Ud over vores egne produkter tilbyder vi som grossist mere end 24.000 hydrauliske komponenter fra kendte producenter. Vi lægger stor vægt på fleksibilitet. Vores kunder kommer fra så godt som alle brancher, herunder maskin- og anlægskonstruktion, bilindustri, procesteknik, stål-vand-byggeri, træ- / trykke- og papirindustrien, plastmaskiner, konstruktion af presser, konstruktion af prøvestande. Den høje grad af kvalitet, service og mobilitet har gjort ASSFALG Qualitätshydraulik kendt som en special-virksomhed både nationalt og internationalt. Endvidere producerer ASSFALG specialaggregater, -cylindre, -pumper, -ventiler og -blokke tilpasset præcist til dine behov.

 2. SAHGEV

  Frankrig

  SAHGEV (Société d'Application Hydraulique de Gevigney) har været specialiseret i design og fremstilling af hydrauliske cylindre til industrien, godshåndtering, landbrugsmaskiner, udstyr til offentlige arbejder osv. i mere end 30 år. SAHGEV tilbyder et komplet sortiment af hydrauliske cylindre til forskellige anvendelser: hydrauliske cylindre til landbrugsudstyr og -maskiner, hydrauliske cylindre til transport, hydrauliske cylindre til landbrugsmaskiner, hydrauliske cylindre til byggesektoren mv. SAHGEV fremstiller mere end 320.000 hydrauliske cylindre om året (standard eller brugerdefinerede hydrauliske cylindre). Vores integrerede tegnestue og vores ISO 9001-certificering (2008) giver os mulighed for at designe cylindre med upåklagelig kvalitet til stadig mere konkurrencedygtige priser og dermed opfylde de mest komplekse behov og anvendelsesformål hos stadig mere krævende kunder.

 3. HIDROPNEUMATIKA D.O.O.

  Kroatien

  Hidropneumatika d.o.o. er et mellemstort firma der er specialiseret i konstruktion & produktion af hydrauliske & pneumatiske cylindere. Vores lange erfaring kombineret med professionalisme er garanti for at du får den perfekte løsning og produkter af høj kvalitet. ISO 9001. Professionel rådgivningsservice, høj kvalitet i råstoffer fra EU lande, produktion i henhold til ISO standarder, realpris-præstation-ratio.

 4. HYDROLAS DI LA SANA LUCA & C. SAS

  Italien

  Vores erfaring i produktion af hydrauliske cylindre til industrielle anvendelser giver os mulighed for at skabe et produkt, der kan tilfredsstille alle krav til kvalitet, pris og leveringstid. Kvaliteten sikres med en fuldt internaliseret produktion med avancerede maskiner og præcision for alle ikke-kommercielle dele. Produktionen udføres på CNC-maskiner og kræver også bearbejdning udført med traditionelle maskiner.

 5. RUHFUS SYSTEMHYDRAULIK GMBH I.L.

  Tyskland

  Vi, Ruhfus Systemhydraulik GmbH, er en traditionel virksomhed, som allerede blev grundlagt i 1907. Virksomheden arbejder med kundespecifik fremstilling af hydraulikcylindre og artsbeslægtede halvfabrikata. Vi leverer også hydrauliksystemer, inkl. alle råemner og styringer. Vores speciale: dybboring, afskalning & glatvalsning, høvling, drejning, fræsning, automatik- og robotsvejsning, montering af hydraulikcylindre. Certificeret EN ISO 9001.

 6. WILLY ZAHN MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Vi er din partner inden for hydraulik. Zahn Maschinenbau er en af ​​de førende udbydere inden for hydraulik. Vi fremstiller hydrauliske cylindre, specielle cylindre, hydrauliske systemer og elektrohydrauliske justeringsanordninger. Reparation og ny produktion af: Standard hydrauliske cylindere. Normcylindere. Specialcylindere. Dobbeltcylindere. Stempel. Stopcylindere. Drejesøjler. Stempelstænger. Stempler. Cylinderrør. Elektrohydrauliske justeringsanordninger. Hydrauliksystemer.

 7. DOUCE HYDRO (SA)

  Frankrig

  Fabrikant af hydrauliske donkrafte i serier og specialfremstilling, alle størrelser, store størrelser og levering af alle typer cylindre til hydrauliske presser. Vi leverer desuden pressekolonner, hydrauliske kommutatorer og presserammer. Vi tilbyder KERADOUCE belægning på cylinderstængerne. Det er en moderne beskyttelsesbelægning, som er gennemtestet og yderst effektiv.

 8. OILCOMP SRL

  Italien

  Virksomhed specialiseret i design og produktion af ventiler og hydrauliske komponenter til industrien. Virksomhedens formål er at tilbyde sine kunder et produkt af høj kvalitet. Dens stadige engagement inden for udvikling og produktforbedring har ført til udarbejdelse af et stort udvalg løsninger til hydrauliske anvendelser både standardløsninger og kundetilpassede løsninger.

 9. SYBERMAT

  Belgien

  Sybermat er et selskab med detail- og engrossalg af industrielle komponenter, der kan integreres i alle dine tekniske og industrielle projekter. Hvad enten det drejer sig om automatisering, design eller interaktion med forskellige teknologier, har vi altid løsningen på dine problem. Vi tilbyder produkter af forskellige mærker, der opfylder forskellige behov inden for integrering og industrielt design.

 10. HISAN HIDROLIK MAKINALARI SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden HISAN HIDROLIK MAKINALARI SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cylindre, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for hydrauliske donkrafte, Hydrauliske cylindre og komponenter, Hydrauliske cylindre til hydrauliske presser, og design af hydrauliske cylindre brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis