• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • diverse animalske produkter

Resultater for

Diverse animalske produkter - Import eksport

 1. INSEKTPROTEIN APS

  Danmark

  Insektprotein håndter insekter og andet der skal bearbejdes ved tørring eller anden form for separation af faststof og væske. Tørre af insekter både til human, spiselig insekt og til dyrefoder. Vi benytter forskellige tørre metoder som frysetørring og varmetørring samt en efterfølgende formaling til Insektmel og emballering. Industrien tørring hvor der kræver en skånsom proces udføre vi det på anlæg der kan tilpasses Teknologisk frysetørring udføres for laboratorier, institutter og universiteter i tæt samarbejde med forsker og laboranter. Forsikringsskader som fugtskader af mindre enheder.

 2. XAVER SCHEULE GMBH

  Tyskland

  Vi – Xaver Scheule GmbH – har sæde i Kirchheim, midt i hjertet af det smukke Unterallgäu. I mere end 90 år har vi beskæftiget os med udvikling og produktion af fodervarer på højeste niveau, både til produktionsdyr og heste. Med over 10 mio. i årlig omsætning og mere end 50 medarbejdere hører vi i dag til de kendte mellemstore virksomheder i regionen.

 3. OJSC BYELOVEZHSKIJE SYRY

  Belarus

  Virksomheden OJSC BYELOVEZHSKIJE SYRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ost branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, Diverse animalske produkter, Fødevarer - import-eksport, Diverse animalske produkter, gouda, og fødevarer - import/eksport brancherne. Den er baseret i Vysokoe, Belarus.

 4. JAMÓNSHOP.ES

  Spanien

  Virksomheden JAMÓNSHOP.ES, er en Detailsalg, der opererer inden for Diverse animalske produkter branchen. Den er baseret i Cuarte De Huerva, Spanien.

 5. L.N.C LIANOPOULOS NATURAL CASINGS

  Grækenland

  Virksomheden L.N.C LIANOPOULOS NATURAL CASINGS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diverse animalske produkter branchen. Den opererer også inden for naturlige indvolde, og indvolde med kollagen brancherne. Den er baseret i Kamatero-Athens, Grækenland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. IL FORTETO

  Italien

  Virksomheden IL FORTETO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diverse animalske produkter branchen. Den er baseret i Vicchio, Italien.

 2. TIERBEDARF-HEMA

  Tyskland

  Virksomheden TIERBEDARF-HEMA, er en Detailsalg, der opererer inden for Diverse animalske produkter branchen. Den opererer også inden for Hundefoder, Kattefoder, dyrefoder, sundheds- og plejeprodukter til dyr, Hundefoder, og Kattefoder brancherne. Den er baseret i Recklinghausen, Tyskland.

 3. WEIDEPANELS ZAUN- UND STALLDEPOT UG

  Tyskland

  Virksomheden WEIDEPANELS ZAUN- UND STALLDEPOT UG, er en Multi-Category, der opererer inden for Diverse animalske produkter branchen. Den opererer også inden for Foderudstyr, hestebokse, Hegn i kurvepil, hundebokse, og Foderudstyr brancherne. Den er baseret i Siegenburg, Tyskland.

 4. GEWEIH KAUKNOCHEN

  Tyskland

  Virksomheden GEWEIH KAUKNOCHEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Muslinger, skaldyr, Fisk, Diverse animalske produkter, Dyrefoder, Muslinger, skaldyr, Fisk, Diverse animalske produkter, og Dyrefoder brancherne. Den er baseret i Idstein, Tyskland.

 5. HAMONBABY

  Ukraine

  Virksomheden HAMONBABY, er en Engrossalg, der opererer inden for Salt branchen. Den opererer også inden for Diverse animalske produkter, Ost, Diverse animalske produkter, oliven, og Ost brancherne. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 1. SAB BUDELLA NATURALI DI GIUSSANI CAMILLA

  Italien

  Virksomheden SAB BUDELLA NATURALI DI GIUSSANI CAMILLA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diverse animalske produkter branchen. Den opererer også inden for Krydderier, naturlige indvolde, syntetiske indvolde, Krydderier, og møller til slagterifaget brancherne. Den er baseret i Roccafranca (bs), Italien.

 2. TIER VITALSHOP KLAUS PETER RAAB

  Tyskland

  Virksomheden TIER VITALSHOP KLAUS PETER RAAB, er en Detailsalg, der opererer inden for Diverse animalske produkter branchen. Den er baseret i Wangen, Tyskland.

 1. ADELLAGLOBAL DIS TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden ADELLAGLOBAL DIS TICARET LIMITED SIRKETI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Diverse animalske produkter branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. LAUTLOS TIERKOMMUNIKATION

  Tyskland

  Virksomheden LAUTLOS TIERKOMMUNIKATION, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Diverse animalske produkter branchen. Den er baseret i Wedemark, Tyskland.

 3. PRODUCTOS ARTESANOS DE TERUEL

  Spanien

  Virksomheden PRODUCTOS ARTESANOS DE TERUEL, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Diverse animalske produkter branchen. Den opererer også inden for fødevarer/drikkevarer - en gros og detail brancherne. Den er baseret i Hospitalet Del Llobregat, Spanien.

 4. VGALLENT CASINGS

  Spanien

  Virksomheden VGALLENT CASINGS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diverse animalske produkter branchen. Den opererer også inden for lammeindvolde brancherne. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 5. ØSTERBRO DYREKLINIK

  Danmark

  Virksomheden ØSTERBRO DYREKLINIK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Diverse animalske produkter branchen. Den er baseret i København Ø, Danmark.

 6. FAPRO

  Belgien

  Virksomheden FAPRO, der opererer inden for Animalske olier og fedtstoffer branchen. Den opererer også inden for Diverse animalske produkter, Diverse animalske produkter, og animalske madolier brancherne. Den er baseret i Ichtegem, Belgien.

 7. CARNES ROS

  Spanien

  Virksomheden CARNES ROS, er en Engrossalg, der opererer inden for Diverse animalske produkter branchen. Den opererer også inden for kød, og slagtning brancherne. Den er baseret i Benicarló, Spanien.

 8. LANDDATA EUROSOFT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden LANDDATA EUROSOFT GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diverse animalske produkter branchen. Den opererer også inden for Programmering og software, Mikrocomputere, konsulenter, Programmering og software, og Mikrocomputere, konsulenter brancherne. Den er baseret i Pfarrkirchen, Tyskland.

 1. MIGUEL SÁNCHEZ GARCÍA

  Spanien

  Virksomheden MIGUEL SÁNCHEZ GARCÍA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diverse animalske produkter branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, distribution fødevarer, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 2. TIBALDO PAOLO

  Italien

  Virksomheden TIBALDO PAOLO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Diverse animalske produkter, Fisk, og Diverse animalske produkter brancherne. Den er baseret i Crespadoro, Italien.

 3. CUOREIBERICO

  Italien

  Virksomheden CUOREIBERICO, er en Distributør, der opererer inden for Diverse animalske produkter branchen. Den opererer også inden for import af skinke, og oste brancherne. Den er baseret i Casale Sul Sile, Italien.

 4. BELA VISTA PRODUTOS ENZIMATICOS INDUTRIA E COMERCIO LTDA

  Brasilien

  Virksomheden BELA VISTA PRODUTOS ENZIMATICOS INDUTRIA E COMERCIO LTDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diverse animalske produkter branchen. Den er baseret i São Paulo, Brasilien.

 5. TECHMA-MIKSTAT SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden TECHMA-MIKSTAT SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diverse animalske produkter branchen. Den opererer også inden for Olier og fedtstoffer, ikke-spiselige, og ciccioli brancherne. Den er baseret i Mikstat, Polen.

 6. SCUBLA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SCUBLA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Diverse animalske produkter, Fisk, og Diverse animalske produkter brancherne. Den er baseret i Remanzacco, Italien.

 7. SKALO S.P.A.

  Italien

  Virksomheden SKALO S.P.A., er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Diverse animalske produkter, Fisk, og Diverse animalske produkter brancherne. Den er baseret i Osimo, Italien.

 8. TROTICOLTURA S. CRISTINA S.N .C. DI F. BRESCIANI & C.

  Italien

  Virksomheden TROTICOLTURA S. CRISTINA S.N .C. DI F. BRESCIANI & C., der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Diverse animalske produkter, Fisk, og Diverse animalske produkter brancherne. Den er baseret i Quinto Di Treviso, Italien.

 9. ITTICA LAGO DI PAOLA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ITTICA LAGO DI PAOLA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Diverse animalske produkter, Fisk, og Diverse animalske produkter brancherne. Den er baseret i Sabaudia, Italien.

 10. TOSCANA FISH S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TOSCANA FISH S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Diverse animalske produkter, Fisk, og Diverse animalske produkter brancherne. Den er baseret i Pistoia, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis