• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • diskoteksudstyr

Resultater for

Diskoteksudstyr - Import eksport

 1. NIMA EVENT

  Danmark

  Nima Event er et eventbureau, som tilbyder alt til dit næste event fra barløsninger, personale, dj's, lokaler og meget mere. Hos Nima Event forsøger vi altid, at gøre vores events til Danmarks fedeste fester. Skal du holde en 18 års fødselsdag, en studenterfest, en ungdomsfest eller på studenterkørsel, når gymnasietiden er slut? Uanset hvad, hvor eller hvornår du skal holde et event eller en fest, så er vi, Nima Event, klar til at hjælpe dig med at stable dit event på benene. Vi har alt til festen - vi opstiller barer, bringer diskoteket til dit lokale, tilbyder vores lokaler, medbringer personale til baren, døren, garderoben og fotograf. Vi tilbyder også udlejning af diverse udstyr til festen, hvis du ønsker at have hele ansvaret for dit event selv. Vi har flere års erfaring, og ved lige hvordan man holder de bedste fester og events. Har du ikke lejet lokale allerede? Nima Event tilbyder leje af vores egne lokaler, som du kan bringe hele festen til. Book dit næste event hos Nima Event, for at holde den fedeste fest.

 2. LUMATEC SOUND & LIGHT

  Belgien

  Virksomheden LUMATEC SOUND & LIGHT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Lydsystemer branchen. Den opererer også inden for Projektionsskærme, Diskoteksudstyr, Festlige lejligheder og parties - artikler og dekoration, Projektionsskærme, produkter til dj, Diskoteksudstyr, og Festlige lejligheder og parties - artikler og dekoration brancherne. Den er baseret i Heist Op Den Berg, Belgien.

 3. BLIJWIN KINDERDISCO

  Holland

  Virksomheden BLIJWIN KINDERDISCO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Diskoteksudstyr branchen. Den er baseret i Leiden, Holland.

 4. VERSION ORIGINALE

  Frankrig

  Virksomheden VERSION ORIGINALE, der opererer inden for Diskoteksudstyr branchen. Den opererer også inden for Stilmøbler - reproduktion, Møbler, designer-, Stilmøbler - reproduktion, Møbler, designer-, indretninger af diskoteker, og designatelier, indretning af barer og restauranter brancherne. Den er baseret i Templemars, Frankrig.

 5. PRODUCTOS VIP

  Spanien

  Virksomheden PRODUCTOS VIP, er en Distributør, der opererer inden for Diskoteksudstyr branchen. Den opererer også inden for festartikler, led skærme, pub/diskotek, og bengalsk brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SILENT DISCO BERLIN

  Tyskland

  Virksomheden SILENT DISCO BERLIN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Diskoteksudstyr branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 2. IDAFO PROJEKTOWANIE WNĘTRZ I WYKOŃCZENIE

  Polen

  Virksomheden IDAFO PROJEKTOWANIE WNĘTRZ I WYKOŃCZENIE, er en Underleverandør, der opererer inden for Diskoteksudstyr branchen. Den er baseret i Kraków, Polen.

 3. MACCO ROBOTICS

  Spanien

  Virksomheden MACCO ROBOTICS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diskoteksudstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner og udstyr til hoteller, catering og offentlige lokale, og apparater til robotteknik brancherne. Den er baseret i Sevilla, Spanien.

 4. DNA KIDS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DNA KIDS LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Diskoteksudstyr branchen. Den opererer også inden for animation til børn, og underholdning til private fester brancherne. Den er baseret i Rawreth, Det Forenede Kongerige.

 5. PARTY & HOCHZEIT DJ ENGEL

  Tyskland

  Virksomheden PARTY & HOCHZEIT DJ ENGEL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Diskoteksudstyr branchen. Den er baseret i Böblingen, Tyskland.

 1. HYPE DIGITAL S.R.L.

  Italien

  Virksomheden HYPE DIGITAL S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Højtaleranlæg og lydsystemer branchen. Den opererer også inden for Elektriske transformere, omformere og ensrettere, Diskoteksudstyr, Elektriske transformere, omformere og ensrettere, og Diskoteksudstyr brancherne. Den er baseret i Siracusa, Italien.

 2. TECNO SYSTEM S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TECNO SYSTEM S.R.L., der opererer inden for Højtaleranlæg og lydsystemer branchen. Den opererer også inden for Elektriske transformere, omformere og ensrettere, Diskoteksudstyr, Elektriske transformere, omformere og ensrettere, og Diskoteksudstyr brancherne. Den er baseret i Chiusi Della Verna, Italien.

 1. KENNELL

  Italien

  Virksomheden KENNELL, er en Engrossalg, der opererer inden for Højtaleranlæg og lydsystemer branchen. Den opererer også inden for Elektriske transformere, omformere og ensrettere, Diskoteksudstyr, Elektriske transformere, omformere og ensrettere, og Diskoteksudstyr brancherne. Den er baseret i Torino, Italien.

 2. LIGHT SERVICE DI MILANESI ROBERTO

  Italien

  Virksomheden LIGHT SERVICE DI MILANESI ROBERTO, der opererer inden for Højtaleranlæg og lydsystemer branchen. Den opererer også inden for Elektriske transformere, omformere og ensrettere, Diskoteksudstyr, Elektriske transformere, omformere og ensrettere, og Diskoteksudstyr brancherne. Den er baseret i Varese, Italien.

 3. ELETTRONICA SERVICE DI ROMEO MARIA

  Italien

  Virksomheden ELETTRONICA SERVICE DI ROMEO MARIA, der opererer inden for Højtaleranlæg og lydsystemer branchen. Den opererer også inden for Elektriske transformere, omformere og ensrettere, Diskoteksudstyr, Elektriske transformere, omformere og ensrettere, og Diskoteksudstyr brancherne. Den er baseret i Misterbianco, Italien.

 4. BOLOGNA LIVE DI VECCHIETTI E C S.A.S.

  Italien

  Virksomheden BOLOGNA LIVE DI VECCHIETTI E C S.A.S., der opererer inden for Højtaleranlæg og lydsystemer branchen. Den opererer også inden for Elektriske transformere, omformere og ensrettere, Diskoteksudstyr, Elektriske transformere, omformere og ensrettere, og Diskoteksudstyr brancherne. Den er baseret i Casalecchio Di Reno, Italien.

 5. BL ACOUSTICS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden BL ACOUSTICS S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Højtaleranlæg og lydsystemer branchen. Den opererer også inden for Elektriske transformere, omformere og ensrettere, Diskoteksudstyr, Elektriske transformere, omformere og ensrettere, og Diskoteksudstyr brancherne. Den er baseret i Villadossola, Italien.

 6. ARTEA ALTOPARLANTI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ARTEA ALTOPARLANTI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Højtaleranlæg og lydsystemer branchen. Den opererer også inden for Elektriske transformere, omformere og ensrettere, Diskoteksudstyr, Elektriske transformere, omformere og ensrettere, og Diskoteksudstyr brancherne. Den er baseret i OSTRA VETERE, Italien.

 7. CAPPELLINI DANIELE

  Italien

  Virksomheden CAPPELLINI DANIELE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Højtaleranlæg og lydsystemer branchen. Den opererer også inden for Elektriske transformere, omformere og ensrettere, Diskoteksudstyr, Elektriske transformere, omformere og ensrettere, og Diskoteksudstyr brancherne. Den er baseret i Correzzana, Italien.

 8. PERSONALSOUND DI PAOLO KATALINICH

  Italien

  Virksomheden PERSONALSOUND DI PAOLO KATALINICH, er en Detailsalg, der opererer inden for Højtaleranlæg og lydsystemer branchen. Den opererer også inden for Elektriske transformere, omformere og ensrettere, Diskoteksudstyr, Elektriske transformere, omformere og ensrettere, og Diskoteksudstyr brancherne. Den er baseret i Ancona, Italien.

 1. IBIZA TABLES

  Spanien

  Virksomheden IBIZA TABLES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Diskoteksudstyr branchen. Den opererer også inden for belysningsudstyr til diskoteker og teatersale, og public relations brancherne. Den er baseret i Ibiza, Spanien.

 2. PALVET

  Italien

  Virksomheden PALVET, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Højtaleranlæg og lydsystemer branchen. Den opererer også inden for Elektriske transformere, omformere og ensrettere, Diskoteksudstyr, Elektriske transformere, omformere og ensrettere, og Diskoteksudstyr brancherne. Den er baseret i Viareggio, Italien.

 3. VIVALDI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden VIVALDI S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Højtaleranlæg og lydsystemer branchen. Den opererer også inden for Elektriske transformere, omformere og ensrettere, Diskoteksudstyr, Elektriske transformere, omformere og ensrettere, og Diskoteksudstyr brancherne. Den er baseret i Noventa Di Piave, Italien.

 4. LOMBARDI AMPLIFICAZIONI

  Italien

  Virksomheden LOMBARDI AMPLIFICAZIONI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Højtaleranlæg og lydsystemer branchen. Den opererer også inden for Elektriske transformere, omformere og ensrettere, Diskoteksudstyr, Elektriske transformere, omformere og ensrettere, og Diskoteksudstyr brancherne. Den er baseret i Castrocaro Terme E Terra Del Sole, Italien.

 5. ORTOLANI STEFANO

  Italien

  Virksomheden ORTOLANI STEFANO, der opererer inden for Højtaleranlæg og lydsystemer branchen. Den opererer også inden for Elektriske transformere, omformere og ensrettere, Diskoteksudstyr, Elektriske transformere, omformere og ensrettere, og Diskoteksudstyr brancherne. Den er baseret i Recanati, Italien.

 6. FAITAL S.P.A.

  Italien

  Virksomheden FAITAL S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Højtaleranlæg og lydsystemer branchen. Den opererer også inden for Elektriske transformere, omformere og ensrettere, Diskoteksudstyr, Elektriske transformere, omformere og ensrettere, og Diskoteksudstyr brancherne. Den er baseret i San Donato Milanese, Italien.

 7. B & C SPEAKERS S.P.A.

  Italien

  Virksomheden B & C SPEAKERS S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Højtaleranlæg og lydsystemer branchen. Den opererer også inden for Elektriske transformere, omformere og ensrettere, Diskoteksudstyr, Elektriske transformere, omformere og ensrettere, og Diskoteksudstyr brancherne. Den er baseret i Bagno A Ripoli, Italien.

 8. CABER AMPLIFICAZIONI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CABER AMPLIFICAZIONI S.R.L., der opererer inden for Højtaleranlæg og lydsystemer branchen. Den opererer også inden for Elektriske transformere, omformere og ensrettere, Diskoteksudstyr, Elektriske transformere, omformere og ensrettere, og Diskoteksudstyr brancherne. Den er baseret i Foggia, Italien.

 9. DISCO DESIGNER LTD

  Bulgarien

  Virksomheden DISCO DESIGNER LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diskoteksudstyr branchen. Den opererer også inden for led-skærm, og indretninger af diskoteker brancherne. Den er baseret i Rousse, Bulgarien.

 10. TEXIM S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TEXIM S.R.L., er en Distributør, der opererer inden for Højtaleranlæg og lydsystemer branchen. Den opererer også inden for Elektriske transformere, omformere og ensrettere, Diskoteksudstyr, Elektriske transformere, omformere og ensrettere, og Diskoteksudstyr brancherne. Den er baseret i Renate, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis