• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • desserter- mælkebaserede

Resultater for

Desserter- mælkebaserede - Import eksport

 1. GILFI

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GILFI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Desserter, mælkebaserede branchen. Den opererer også inden for Flødeis og sorbeter, Fabrikant af flødeis, Flødeis og sorbeter, Iscreme, isdessert, iskager, is, Fabrikant af is, og Leverandør af is brancherne. Den er baseret i Francorchamps, Belgien.

 2. KOMET GEROLF PÖHLE & CO. GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KOMET GEROLF PÖHLE & CO. GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Desserter, mælkebaserede branchen. Den er baseret i Großpostwitz, Tyskland.

 3. GULSENOGLU BAKLAVA

  Tyrkiet

  Virksomheden GULSENOGLU BAKLAVA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Desserter, mælkebaserede branchen. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 4. REVALA LTD

  Estland

  Virksomheden REVALA LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den opererer også inden for Kondenseret mælk og pulvermælk, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr, Desserter, mælkebaserede, Kondenseret mælk og pulvermælk, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Flødeisfremstilling - maskiner og udstyr, og Desserter, mælkebaserede brancherne. Den er baseret i Keila, Estland.

 5. LE PETIT BASQUE

  Frankrig

  Virksomheden LE PETIT BASQUE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Desserter, mælkebaserede branchen. Den opererer også inden for fabrikation af yoghurt, Fåremælk, og får brancherne. Den er baseret i Saint Medard D'eyrans, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. NAZLI LOKMA IZMIR

  Tyrkiet

  Virksomheden NAZLI LOKMA IZMIR, er en Detailsalg, der opererer inden for Desserter, mælkebaserede branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 2. LOKMACI IZMIR

  Tyrkiet

  Virksomheden LOKMACI IZMIR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Desserter, mælkebaserede branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 3. RAMON SIRVENT CRUZ

  Spanien

  Virksomheden RAMON SIRVENT CRUZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Desserter, mælkebaserede branchen. Den opererer også inden for iscreme engros brancherne. Den er baseret i Murcia, Spanien.

 4. HUNER LOKMA

  Tyrkiet

  Virksomheden HUNER LOKMA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Desserter, mælkebaserede branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 5. GRANJA EL PRAT

  Spanien

  Virksomheden GRANJA EL PRAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Desserter, mælkebaserede branchen. Den opererer også inden for frisk pasteuriseret mælk, yoghurt naturel, karamelbudding, og hvide oste brancherne. Den er baseret i Ametlla Del Valles, L, Spanien.

 1. AGRODOUBS

  Frankrig

  Virksomheden AGRODOUBS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, Kagepulver, Desserter, mælkebaserede, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Kagepulver, Desserter, mælkebaserede, og bagværk brancherne. Den er baseret i Flagey, Frankrig.

 2. DIDESS

  Belgien

  Virksomheden DIDESS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitter branchen. Den opererer også inden for Desserter, mælkebaserede, Småkager, Desserter, mælkebaserede, saltkager, Småkager, og småkager brancherne. Den er baseret i Lille, Belgien.

 1. TINE SA

  Norge

  Virksomheden TINE SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fløde branchen. Den opererer også inden for Desserter, mælkebaserede, Frugtjuice, Mejeriprodukter, Desserter, mælkebaserede, Frugtjuice, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Oslo, Norge.

 2. SANTA GADEA

  Spanien

  Virksomheden SANTA GADEA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Desserter, mælkebaserede branchen. Den er baseret i Burgos, Spanien.

 3. YONEST, TRUE YOGURT, LDA

  Portugal

  Virksomheden YONEST, TRUE YOGURT, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Desserter, mælkebaserede branchen. Den opererer også inden for græsk yoghurt, og konfektion brancherne. Den er baseret i Venda Do Pinheiro, Portugal.

 4. DS DESSERT

  Frankrig

  Virksomheden DS DESSERT, er en Multi-Category, der opererer inden for Desserter, mælkebaserede branchen. Den opererer også inden for tilberedning til desserter til institutionskøkkener, og produktion og engrossalg brancherne. Den er baseret i La Seyne-Sur-Mer, Frankrig.

 5. BAYERISCHE MILCHINDUSTRIE EG

  Tyskland

  Virksomheden BAYERISCHE MILCHINDUSTRIE EG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ost branchen. Den opererer også inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele, Mejeriprodukter, Desserter, mælkebaserede, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Mejeriprodukter, og Desserter, mælkebaserede brancherne. Den er baseret i Landshut, Tyskland.

 6. GRUPO INDUSTRIAL BETHA

  Mexico

  Virksomheden GRUPO INDUSTRIAL BETHA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Desserter, mælkebaserede branchen. Den opererer også inden for kokosolie brancherne. Den er baseret i Guadalajara, Mexico.

 7. PASTIERA GIDA

  Tyrkiet

  Virksomheden PASTIERA GIDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Desserter, mælkebaserede branchen. Den opererer også inden for iscreme engros brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. SOLE PROPRIETOR MINKEVICH ALEXANDER

  Belarus

  Virksomheden SOLE PROPRIETOR MINKEVICH ALEXANDER, er en Distributør, der opererer inden for Ventureselskaber branchen. Den opererer også inden for Desserter, mælkebaserede, kaffeblandinger til barer, Desserter, mælkebaserede, kaffeblandinger til restauranter, og drikkevarer med kaffe brancherne. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 1. AZERI IZMIR LOKMA

  Tyrkiet

  Virksomheden AZERI IZMIR LOKMA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Desserter, mælkebaserede branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 2. IGNACE

  Belgien

  Virksomheden IGNACE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Brød, Desserter, mælkebaserede, Brød, bagerprodukter, og Desserter, mælkebaserede brancherne. Den er baseret i Roeselare, Belgien.

 3. RESEAU NEO

  Frankrig

  Virksomheden RESEAU NEO, er en Distributør, der opererer inden for Desserter, mælkebaserede branchen. Den opererer også inden for desserter brancherne. Den er baseret i Lorient, Frankrig.

 4. GLACES DESMET

  Belgien

  Virksomheden GLACES DESMET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Desserter, mælkebaserede branchen. Den er baseret i Petit-enghien, Belgien.

 5. La Roche Laitiere

  Frankrig

  Virksomheden La Roche Laitiere, er en Distributør, der opererer inden for Desserter, mælkebaserede branchen. Den opererer også inden for oste- og mælkeprodukter brancherne. Den er baseret i Brulain, Frankrig.

 6. HERMAN DESSERTS

  Belgien

  Virksomheden HERMAN DESSERTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Desserter, mælkebaserede branchen. Den opererer også inden for Kakao og chokolade, tiramisu kage, og Kakao og chokolade brancherne. Den er baseret i Oostende, Belgien.

 7. CASA GRANDE DE XANCEDA

  Spanien

  Virksomheden CASA GRANDE DE XANCEDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Desserter, mælkebaserede branchen. Den opererer også inden for økologisk yoghurt, og økologisk ost brancherne. Den er baseret i Mesía, Spanien.

 8. DE ZEUTEHOEVE

  Belgien

  Virksomheden DE ZEUTEHOEVE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Desserter, mælkebaserede branchen. Den opererer også inden for frisk pasteuriseret mælk brancherne. Den er baseret i Puurs, Belgien.

 9. VERBAU

  Belgien

  Virksomheden VERBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Desserter, mælkebaserede branchen. Den opererer også inden for isdessert brancherne. Den er baseret i Leuze-en-hainaut, Belgien.

 10. BACCO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden BACCO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ikke-chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for Desserter, mælkebaserede, Wienerbrød og boller, Desserter, mælkebaserede, og Wienerbrød og boller brancherne. Den er baseret i Bronte, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis